Page 1

NIEUWSBRIEF

29 & 30

special

april

PLATTEGROND KONINGINNEDAG 2013

Koninginnedag:

van alles te beleven!

oproep!

Het feest begint al op maandag 29 april. Dan vindt de speciale KING SALE plaats. Wij roepen alle ondernemers van de Winkelboulevard Zuid op zijn of haar winkel die avond te openen tot 22.00 uur met verschillende kor tingsacties.

Al jaren is de langste vrijmarkt van Rotterdam-Zuid te vinden op de Groene Hilledijk. Ook dit jaar is dat niet anders! De middenberm van ‘De dijk’ wordt vrijgehouden voor jong en oud die hun tweedehands spullen willen verkopen. Ondernemers aan de Groene Hilledijk krijgen plekken voor de deur van de winkels. De Beijerlandselaan is het decor voor de braderie waar commerciële handelaren worden afgewisseld met ondernemers van de Beijerlandslaan en de Groene Hilledijk en de zogenaamde kramen van KidsFun. Kramen waar de kinderen zich kunnen laten omtoveren tot echte prinsen en prinsessen. Het Horecaplein biedt ruimte voor talenten uit de omliggende wijken met het zogenaamde ‘Het Geluid van Zuid’ en het Albert Heijnplein is het speelveld van de vier gemaskerde freerunners van Supreme Limit. Zij geven daarbovenop ook twee gratis workshops. Geef je alvast op via koninginnedag@winkelboulevardzuid.nl. En bij het podium van Cosy Corner kan iedereen de grootste hits meezingen op een karaoke podium. Kortom, Koninginnedag vier je op de Winkelboulevard Zuid! Het programma wordt begin april bekend gemaakt, dus houdt de website www.winkelboulevardzuid.nl goed in de gaten!


ook Hangt u in er de post e? ag uw etal

WBLVDZ_K2013_Aankondigingsposter_DEF.indd 1

11-03-13 17:28


Gratis kraam voor alle ondernemers! Ook dit jaar biedt stichting Winkelboulevard Zuid alle ondernemers op de Beijerlandselaan en Groene Hilledijk een gratis kraam aan. Aan de gratis kraam zit een borg gekoppeld van slechts € 25,00. De borg wordt teruggegeven op het moment dat men voldoet aan de volgende voorwaarden: 1. Constante bemanning van de kraam tussen 10.00 - 17.00 uur. 2. Uitsluitend verkoop van uw eigen producten. 3. Geen bereiding en verkoop van etenswaren vanaf een BBQ. 4. De ruimte op en rondom de kraam is aan het einde van de dag opgeruimd.

meld u dus voor 30 maart a.s. aan voor een gratis kraam bij rob sport (groene hilledijk 157 - 159) of per e-mail op koninginnedag@winkelboulevardzuid.nl

Parkeerverbod Koninginnedag is voor jong en oud! Om te zorgen voor ieders veiligheid en plezier wordt er gezorgd voor een tram- en autovrije winkelstraat en geldt er een streng parkeerverbod. Alle geparkeerde auto’s worden weggesleept, de kosten hiervoor worden bij het ophalen van de voertuigen in rekening gebracht van de eigenaar en bedragen € 80,00 per auto. Wilt u toch parkeren in de buurt van de Winkelboulevard Zuid? Dan kunt u uw auto kwijt in de achterliggende wijken of in de grote parkeergarages op Colosseumweg 13 en Polderstraat 10.

Meer weten over Koninginnedag? In de BoulevardWinkel aan de Beijerlandselaan 34 kan iedereen elke dinsdag tussen 10.00 - 15.00 uur terecht voor meer informatie of vragen stellen over Koninginnedag. Lukt het niet om dinsdags langs te komen, maar heeft u wel vragen over dit evenement? Bel dan gerust naar 06-20795658 of u stuurt een e-mail naar koninginnedag@ winkelboulevardzuid.nl. Houd ook de website goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes! www.winkelboulevardzuid.nl


Colour My Event partner van Stichting Winkelboulevard Zuid “Via een uitgebreide aanbestedingsprocedure zijn we voor 2013 op zoek gegaan naar een nieuwe partij om de evenementen te organiseren.” Vertelt Nico Oosterhof, voorzitter Stichting Winkelboulevard Zuid. “We waren op zoek naar een evenementenbureau dat met ons meedenkt en er weer drie grote spektakels van weet te maken. ‘Colour My Event’ sloot van alle inschrijvingen het beste aan bij onze wensen en gaat in 2013 aan de slag.”

Beleven, proeven en voelen Winkelboulevard Zuid staat bekend om haar diversiteit aan winkels, cultuur en horeca. Colour My Event speelt hierop in. “Met behulp van deze drie evenementen willen we de bezoekers de boulevard laten beleven, proeven en voelen.” Vertelt Zeliha Fonteine, eigenaresse Colour My Event. “Dit doen wij op allerlei manieren, maar vooral door de buurtbewoners en ondernemers te betrekken bij de organisatie en in te spelen op bestaande en nieuwste trends en behoeften.”

ZELIHA FONTEINE

Winkelboulevard Zuid ontvangt Koninklijk bezoek! Dinsdag 30 april 2013 wordt een historisch moment in de Nederlandse geschiedenis, dan worden in Amsterdam Prins Willem Alexander & Prinses Maxima gekroond tot Koning en Koningin. Stichting Winkelboulevard heeft speciaal voor deze gelegenheid een ‘hulp koningspaar’ uitgenodigd op de Winkelboulevard Zuid. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima komen op dinsdag 30 april rond 14.00 uur naar het Horecaplein. Daar zullen zij de sfeer van het grootste feest in Rotterdam Zuid beleven, proeven en voelen!

Colofon Deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door de stichting en het programmateam Winkelboulevard Zuid.

Koninginnedag 2013  

Koninginnedag 2013 vier je op Winkelboulevard Zuid

Koninginnedag 2013  

Koninginnedag 2013 vier je op Winkelboulevard Zuid

Advertisement