Page 1

P

R

O

P

O

S

I

T

I

E

BUSINESS

CLUB


IN 2011 HEEFT STICHTING WINDSURFTEAM HET FUNDAMENT GELEGD VOOR EEN PROFESSIONELE ORGANISATIE WAARBIJ SPORTERS EN HUN PRESTATIES CENTRAAL STAAN! HET WINDSURFTEAM BESTAAT UIT NEDERLANDSE WERELDTOPPERS, IEDER MET EEN EIGEN KARAKTER, MAAR ELK ONDERSCHEIDEND DOOR HUN TALENT!

WINDSURFEN WINDSURFEN IS EEN VAN DE OUDSTE EN NOG STEEDS GROEIENDE EXTREME SPORTS. DE SPORT STAAT VOOR DYNAMIEK, SNELHEID, ENERGIE, SPEKTAKEL, UITDAGING EN NATUURLIJK VOOR DE ZON-ZEE-STRAND ASSOCIATIE. MAAR WINDSURFEN IS OOK BIJ UITSTEK MILIEUVRIENDELIJK EN DUURZAAM! DOEL HET DOEL VAN STICHTING WINDSURFTEAM IS OM DE KRACHTEN VAN NEDERLANDS BESTE WEDSTRIJDSURFERS TE BUNDELEN, DOOR SAMEN TE TRAINEN, ELKAAR UIT TE DAGEN OP HET WATER EN ERVARINGEN UIT TE WISSELEN. DIT ALLES ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING, ZODAT DE BESTE (INTER)NATIONALE RESULTATEN KUNNEN WORDEN BEHAALD. HET WINDSURFTEAM HEEFT EEN GROOT BEREIK EN ONZE TEAMRIDERS DOEN MEE AAN ALLE NATIONALE EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN. AFGELOPEN JAAR ZIJN DE EERSTE SUCCESSEN AL GEBOEKT: ZOWEL BIJ DE JEUGD ALS BIJ DE HEREN. WE BEHAALDEN AL EEN WERELDTITEL, DIVERSE NATIONALE TITELS EN TALLOZE PODIUMPLEKKEN.


*

*

*


AANDACHTSPUNTEN: • WINDSURFEN ALS BREEDTESPORT. DOOR HET ORGANISEREN VAN TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN, KRIJGEN NIEUWE TALENTEN DE KANS ZICH TE ONTWIKKELEN OM DOOR TE BREKEN. • BETROKKENHEID BIJ DE BIDS OM GROTE, INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN WEER IN NEDERLAND TE LATEN PLAATSVINDEN. TOPSPORT OP WERELDNIVEAU IS BIJZONDER! WE ZOEKEN CONSTANT NAAR DE BESTE TRAININGSMOGELIJKHEDEN OM (INTER)NATIONALE TOPPRESTATIES MOGELIJK TE MAKEN. DEZE TRAININGSOMSTANDIGHEDEN KOSTEN IEDERE RIDER VAN ONS TEAM JAARLIJKS VEEL GELD. DAAROM HEBBEN WE DE WINDSURFTEAM BUSINESS CLUB (VRIENDEN VAN...) OPGERICHT! DE WINDSURFTEAM BUSINESS CLUB IS EEN SPORTIEF NETWERK VAN PERSONEN EN BEDRIJVEN (MKB) DIE AFFINITEIT HEBBEN MET DE WATERSPORT IN HET ALGEMEEN EN ONZE DOELSTELLINGEN IN HET BIJZONDER.

STICHTING WINDSURFTEAM WORDT GEDRAGEN DOOR AMBITIES! MET DE PASSIE OM HET ONDERSCHEID TE MAKEN EN DE WIL OM TE WINNEN! wordt PARTNER van onze business club! U KRIJGT DAARVOOR: • (LOGO)VERMELDING VAN UW BEDRIJF OP DE WEBSITE WWW.WINDSURFTEAM.COM • MET REGELMAAT EEN DIGITALE NIEUWSBRIEF OVER ALLE GEBEURTENISSEN RONDOM HET WINDSURFTEAM • (LOGO)VERMELDING VAN UW BEDRIJF IN DE DIGITALE NIEUWSBRIEF • VRIJ GEBRUIK VAN PERSFOTO’S • EEN UITNODIGING VOOR EEN JAARLIJKS TERUGKERENDE SPONSORBIJEENKOMST, GEORGANISEERD DOOR STICHTING WINDSURFTEAM MET VERSCHILLENDE CLINICS EN PROFESSIONELE SPREKERS • UITNODIGING VOOR EEN SUPRISE EVENT. Uw investering U KUNT VOOR EEN GERINGE INVESTERING ONZE AMBITIES ONDERSTEUNEN. AL VANAF € 750,- PER JAAR KUNT U PARTNER ZIJN VAN ONZE BUSINESS CLUB EN ONZE ONTWIKKELING OP DE VOET VOLGEN.


WORDT PARTNER VAN ONZE BUSINESS CLUB! U WILT RELATIEBEHEER OP EEN UNIEKE WIJZE; WEG UIT DE TRADITIONELE SETTING VAN NETWERKEN! WIJ ORGANISEREN NETWERKEN IN DE BUITENLUCHT, VAAK IN DE ZON EN ALTIJD AAN HET WATER. WIJ STREVEN NAAR EEN ACTIEVE BUSINESS CLUB DIE WORDT GEKENMERKT DOOR BETROKKENHEID EN EEN ONTSPANNEN SFEER. ALLES DRAAGT BIJ AAN EEN UNIEKE EN POSITIEVE UITSTRALING VAN UW BEDRIJF! WE NODIGEN U GRAAG UIT OM KENNIS TE MAKEN EN WE ZOUDEN HET ONTZETTEND GAAF VINDEN ALS U PARTNER WORDT VAN STICHTING WINDSURFTEAM!

CONTACT WINDSURFTEAM Voor meer info:

CASPER@WINDSURFTEAM.COM ROEL@WINDSURFTEAM.COM OF BEKIJK ONZE WEBSITE WWW.WINDSURFTEAM.COM STICHTING FUNSPORT

BERKENHOF 100 3319 WB DORDRECHT T.A.V. R. SWIJNENBURG

Windsurfteam_Business folder  
Windsurfteam_Business folder  

IN 2011 HEEFT STICHTING WINDSURFTEAM HET FUNDAMENT GELEGD VOOR EEN PROFESSIONELE ORGANISATIE WAARBIJ SPORTERS EN HUN PRESTATIES CENTRAAL STA...

Advertisement