Page 1

17e EDITIE 2017

7 & 8 OKTOBER | 11:00 TOT 17:00


17e editie 2017 7 & 8 oktober | 11:00 tot 17:00 ď„ˆ

www.kunstroute-barendrecht.nl

ď‚‚ www.facebook.com/kunstroutebarendrecht


WELKOMSTWOORD / bestuur In het weekend van 7 en 8 oktober vindt voor de 17e keer de Kunstroute plaats, waardoor u weer in de gelegenheid bent om te genieten van ‘Barendrechtse Kunst’. Beide dagen kunt u terecht bij onze kunstenaars, die u graag iets vertellen over hun manier van kunst maken en over de achtergronden van hun kunstwerken. Op deze manier leert u mee te kijken naar Kunst met een hoofdletter.

Kunstenaars van de Stichting Kunstroute Barendrecht zijn door een onafhankelijke ballotagecommisie beoordeeld op hun vakmanschap en creativiteit, waardoor kwaliteit en originaliteit zijn gewaarborgd. Natuurlijk willen wij u op een laagdrempelige manier kennis laten maken met kunst. Want kunst is emotie en voer voor de ziel. Het draagt bij aan verkenning, gevoel en plezier. Wij hopen dan ook dat u kunt genieten van de 17e kunstroute. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe kunstenaars. Ook is er in de route een nieuwe galerie opgenomen. Dit zal zeker gaan zorgen voor een nieuw elan.

Zie hiervoor onze website www. kunstroutebarendrecht.nl. Onze organisatie is er voor de kunstliefhebbers in Barendrecht. Wij hopen dat er dit jaar meer jonge bezoekers komen, dus neem uw (klein) kinderen gerust mee! Ook zij kunnen op deze manier kennis maken met kunst en zijn van harte welkom bij de kunstenaars. Tijdens de Kunstroute is er een overzichtstentoonstelling in het Kruispunt met één werk van iedere kunstenaar. We hopen dat u weer kunt genieten van deze 17e kunstroute met nieuwe kunstenaars en een nieuwe galerie.

Wij hopen dat u dit ook zo ervaart. Graag horen we via ons secretariaat Het bestuur van Stichting Kunstroute hoe u het beleefd heeft. Barendrecht


WELKOMSTWOORD / wethouder Cultuur is belangrijk voor Barendrecht. In april werd dan ook de Cultuurnota ‘Doe Mee met Cultuur!’ vastgesteld. Het belangrijkste hierin is dat we Barendrechtse kinderen al op jonge leeftijd de mogelijkheden willen geven om met cultuur in aanraking te komen.

Cultuureducatie gaat bijvoorbeeld over kunst en creativiteit, erfgoed, media en literatuur. Essentieel dus voor de ontwikkeling van creativiteit en kritisch denkvermogen. Cultuureducatie begint dan ook op de basisschool en moet wat mij betreft een vaste plek krijgen binnen het lesrooster. Maar cultuur komt niet alleen van scholen en instellingen. Bij cultuur in Barendrecht gaan we ook uit van de eigen kracht van onze inwoners. Als gemeente koesteren we de culturele potentie van Barendrechters, en ondersteunen we waar nodig. Oftewel: cultuur, en de liefde daarvoor, moet ook uit de samenleving zelf komen. En daarom zijn we blij met en trots op de Barendrechtse Kunstroute, dit jaar op 7 en 8 oktober 2017.

Alweer de 17e editie, en nog steeds een aanwinst voor Barendrecht. Iedereen kan ook dit jaar weer een heel weekend genieten van kunst, in gesprek met kunstenaars en dichtbij huis kunst bewonderen. De kunstenaars ontvangen bezoekers thuis, in eigen atelier of op een andere locatie waar gezamenlijk wordt geëxposeerd. Het laat vooral zien dat er ook op het gebied van cultuur genoeg te beleven is in Barendrecht. Ik wens u een bijzonder en cultureel weekend. Dirk Vermaat Wethouder Cultuur


KIBO ART

KIBO ART Middeldijk 2, 2991VG Barendrecht 06 27263020
 info@kiboart.nl www.kiboart.nl

kunst in barendrecht en omstreken ‘KiBo

ART’

is

een

kunsthandel

mede

omdat

de

eenvoud

en

die zich enerzijds richt op kunst

primitiviteit vaak aansluit bij moderne

van gevestigde kunstenaars en u

kunst.

anderzijds ook kennis laat maken met kunst van nieuwe talenten.

Wij zijn van mening dat de juiste kunst niet alleen een verrijking kan zijn van

In een ruimte gevestigd in een

de ruimte waarin het is geplaatst

monumentaal pand in Barendrecht

maar ook van je creatieve geest.

stellen

wij

wisselende

exposities

samen. We laten hier kunst zien

Het is niet altijd eenvoudig een

die dicht bij ons staat, moderne en

kunstwerk te vinden dat in een

hedendaagse kunst.

bepaalde ruimte of omgeving past. Daarom adviseren en ondersteunen

Dit wisselen we af met antieke

wij u tijdens dit proces dan ook met

voorwerpen en beelden uit Afrika

alle plezier .

U bent van harte welkom om onze galerie KiBo Art te komen bezoeken. Wij informeren U graag over onze kunstwerken. KiBo Art is op afspraak geopend.


BERGARDE GALLERIES G A L ER I E – C OL L E C T I E – L A N D G OE D

B E R G A R D E G A L L E R I E S I S D É C U LT U R E L E V E R R A S S I N G I N H E T G R O E N E P O L D E R L A N D. O N D E R D E R O O K VA N R O T T E R D A M V I N D J E G R O T E M E E S T E R S M I D D E N I N E E N O A S E VA N R U S T. K U N S T E N N AT U U R KO M E N S A M E N . J E B E N T VA N H A R T E W E L KO M!

In de lichte galerie worden jaarlijks vier tentoonstellingen georganiseerd. Met ruimte voor jonge kunstenaars, gevestigde kunstenaars, groepsshows en experiment. Op dit moment is de tentoonstelling No Wall / No Mall te zien: een show met kunstenaars uit Nederland en de Verenigde Staten. Met werk van oude bekenden en nieuwe samenwerkingen. G A L E R IE

De grote deuren van de gerenoveerde paardenstal geven toegang tot een wonderlijke wereld. Vroeger stonden hier paarden, nu staat er kunst. De verzameling met moderne en hedendaagse meesters werd het afgelopen decennium door Henk en Anja van den Berg bijeengebracht. Met werk van o.a. Andy Warhol, Lucebert, Jan Worst, Anton Henning, Madeleine Berkhemer en Mika Rottenberg. C O L L EC T IE

RONDLEIDINGEN

Ontdek de verhalen achter Bergarde Galleries! Van personeelsuitje tot familiedag: bij Bergarde staat de deur ook open voor groepen. Tijdens een rondleiding (ca. één uur) word je meegenomen langs de hoogtepunten van de Bergarde Collectie. Een basisrondleiding kost € 55 en is te boeken via

info@bergarde.com.

Bergarde Galleries

Bergarde Galleries is gelegen op Landgoed Het Buitenland. Tot de watersnoodramp van 1953 lag de polder buitendijks en was dus in de meest letterlijke zin het buitenland. Openheid, water, bruggen en rietlanden bepalen het karakter. De lijnvoering van het landgoed is te herleiden uit historische kaarten. Op de bijna twee kilometer verharde en onverharde paden kan dagelijks gewandeld worden.

L A ND G O E D

De galerie & collectie zijn van donderdag t/m zaterdag (en op afspraak) gratis te bezoeken tussen 11 en 17 uur. Landgoed Het Buitenland / Het Buitenland 1 / Heerjansdam / 078-8438353 / info@bergarde.com / www.bergarde.com


Ruimte en on-werkelijkheid proberen te laten ontstaan, dat is in zijn fotografie het voornaamste doel. Daarnaast een vervreemdend beeld creëren, dat het midden houdt tussen abstract en figuratief. De laatste jaren is de poëzie bijna volkomen naar de achtergrond verdwenen.

01

|

PAUL BERNHARD

fotografie & poëzie

contactinformatie

06 23588066 ruinol@gmail.com sites.google.com/site/ruinolles

expositieadres

Noldijk 114 2991 VL Barendrecht


Annemiek schildert portretten in acryl-

en olieverf. Annemiek is een enthousiast kunstenaar en steeds zoekend naar nieuwe stijlen,

materialen

en

onderwerpen.

De zoektocht hiernaar is waar het haar

omgaat. Ze heeft een eigen bedrijf: Een Portret & Meer, hier geeft ze workshops en portretcursussen en maakt portretten in opdracht.

02

|

ANNEMIEK DEN BOER

portretschilderijen

contactinformatie

06 17970676 mhadenboer58@gmail.com www.eenportret.nl

expositieadres

Paul Casteleijn Noldijk 126 2991 VL Barendrecht


Marian maakt beelden uit diverse soorten speksteen, zoals bijvoorbeeld Braziliaans,

albast of serpentijn. De ene keer geeft de steen aan welke vorm je kunt ontwikkelen en de andere keer ga je heel bewust op zoek naar iets figuratiefs. Beide manieren blijven interessant en spannend.

03

|

MARIANNE BOERS beelden

contactinformatie

0180 618981 mhhboers@gmail.com www.beeldenmarianne.nl

expositieadres

Logger 15 2991 DG Barendrecht


Jacqueline maakt portretten van bekende

en onbekende personen. Ze experimenteert graag

met

kleuren,

technieken

en

materialen. Zo wordt het portret meer dan een weergave van de geportretteerde. Het zegt ook iets over zijn of haar identiteit.

04 | JACQUELINE BOONSTRA portretten

contactinformatie

0180 616374 jacboonstra@hotmail.com www.jacquelineboonstrapaintings.nl

expositieadres

Bergarde Galleries Het Buitenland 1 2995 TP Heerjansdam


Na de explosie van kleur in haar eerdere werk zijn zwart en wit nu de uitgangspunten in de karakteristieke blokpatronen van

haar dubbelweefsels. Haar blokpatronen zijn verstild en de kleuren rustiger.

05

|

MARINA L. VAN DOBBEN DE BRUYN

textiele objecten, fotografie en kralensnoeren

contactinformatie

0180 619673 ml.vandobbendebruyn@tiscali.nl www.mlvddb.com

expositieadres

Kempenaar 126 2991 PL Barendrecht


Arie speelt en experimenteert iedere dag

weer met potlood, krijt, olieverf, acryl, kleur, compositie en ritme, op zoek naar balans op papier of doek. De kleurrijke abstracte of geabstraheerde schilderijen zijn het resultaat.

06

|

ARIE DUBBELDAM

olieverf op paneel

contactinformatie

0180 613209 a.dubbeldam5@kpnplanet.nl www.ariedubbeldam.nl

expositieadres

Ebweg 31 2991 LS Barendrecht


Het leven boeit, als men met kleuren stoeit. Vanaf mijn palet, wordt het op doek gezet.

07

|

WIM GROOS

olieverf, aquarel en contĂŠ

contactinformatie

0180-612684 wl.groos@zonnet.nl

expositieadres

Emmastraat 7 2991 BB Barendrecht


Joke maakt realistische en abstraherende schilderijen van uiteenlopende onderwerpen.

Realistisch zoals portretten van mensen en dieren, maar ook kopieën van “Oude Meesters”. Stadsgezichten maakt ze in abstraherende vorm, gebruikmakend van paletmes in een kleurige setting.

08

|

JOKE VAN DEN HEUVEL-BENNIS

schilderijen van olie,- en acrylverf

contactinformatie

06 18511701 jbcreaheuvelbennis@gmail.com www.jbcreatief.nl expositieadres

Kempenaar 44 2991 PL Barendrecht


Aad Meijboom is geboren in Schiedam in 1951. Hij maakt al tientallen jaren etsen en schilderijen. De laatste jaren schildert hij in serie op groter formaat met acrylverf en maakt hij beelden van brons en kunststof. Zijn werk is geĂŻnspireerd door de mens

en hoe die omgaat met maatschappelijke ontwikkelingen. Samen met interesse voor

filosofie ligt hier de inspiratiebron voor zijn beeldend werk.

09

|

AAD MEIJBOOM

etsen en schilderijen contactinformatie

06 55270415 arendjanart@gmail.com www.aadart.nl

expositieadres

Sripal Middeldijk 2 2991 VG Barendrecht


Aad van der Munnik werkt ‘one-go’, waarbij hij het werk in één lijn, of één werksessie probeert te voltooien. Hij

laat

zich

Afrikaanse

inspireren

door

kunstvoorwerpen

verzameling,

portretteert

maatschappelijke

en

thema’s

uit

West-

eigen

verwerkt in

zijn

schilderijen

10

|

AAD VAN DER MUNNIK

tekeningen, aquarel, olieverf en acryl

contactinformatie

0180 628951 aad@afrikaad.com www.afrikaad.com expositieadres

Koedood 2b 2993 AL Barendrecht


2

1 paul bernhard

marianne boers

3 annemiek den boer

4 jaqueline boonstra

5

6 marina

arie dubbeldam

van dobben de bruyn

7

8 joke van den heuvel-bennis

wim groos

12 andrĂŠ nijenhuis

18 sira tamerius

13 leo odekerken

19 angelique van der valk

14 arie van der pijl

20 vera verwer

9 aad meijboom

15 beatrijs van rheeden

21 gonneke de vos

10 aad van der munnik

16 marjolein speelman

22 humanitas kunstexpress

11 jolanda nieuwstraten

17 irka stachiw

23 filmclub rvsl


Jolanda

maakt

unieke

shawls

en

kledingstukken van puur wol en zijde, geheel natuurlijk vervaardigd. Door het vervilten van de fijnste Merino en Alpaca

wol op zijde stoffen zoals chiffon en pongĂŠ, ontstaat er een heerlijk zacht, soepel, delicaat, sterk en origineel draagbaar kunstwerk. Haar werk is bijzonder kleurrijk en heeft veelal een dromerige uitstraling.

11

|

JOLANDA NIEUWSTRATEN viltkunst

contactinformatie

0180 619177 jolanda.nieuwstraten@gmail.com www.shawlsenzo.nl

expositieadres

Gaffelaar 7 2991 DB Barendrecht


André is een ‘Rotterdammer’ en woont sinds 1973 in Barendrecht. Hij heeft een geoefend oog voor de schoonheid van het licht, compositie en detail. Zijn werk kan worden gekarakteriseerd als rustig, verstild,

melancholiek en soms documentair. Hij heeft een voorkeur voor contemplatieve-, portret- en straatfotografie.

12

|

ANDRÉ NIJENHUIS fotografie

contactinformatie

06 22972034 info@andrenijenhuis.com www.f-a-n.nl

expositieadres

Bergarde Galleries Het Buitenland 1 2995 TP Heerjansdam


Leo is veelzijdig en maakt naast zijn pasteltekeningen

ook

veel

kleurige

figuratieve acrylschilderingen (met olie op

acryl) waarbij veel aandacht wordt besteed aan lijnencomposities.

13

|

LEO ODEKERKEN

olieverf, acryl en tekeningenjok

contactinformatie

0180 531722 l.odekerken@hccnet.nl lodekerken.kunstinzicht.nl expositieadres

Preludehof 6 2992 NT Barendrecht


Arie gebruikt allerlei soorten glas voor

het creĂŤren van abstracte vormen en

voor het maken van decoratieve ramen. Het glas wordt in een oven onder hoge

temperatuur gesmolten en met gebruik van mallen en speciale poeders ontstaan de wonderlijkste kleuren. Het gecreĂŤerde

glas kan weer gebruikt worden in ramen, maar ook verwerkt worden tot sieraden en objecten voor zowel tuin als interieur.

14

|

ARIE VAN DER PIJL

glas in lood, sieraden en glasobjecten

contactinformatie

0180 615882 amp@xs4all.nl www.hetglasinloodatelier.nl

expositieadres

Paul Casteleijn Noldijk 126 2991 VL Barendrecht


Het

porselein

werk

van

Beatrijs

van

Rheeden is duidelijk geworteld in een Nederlandse traditie van abstracte vormen, helder van lijn en in essentie eenvoudig.

Haar werk ontstaat intuitief. Haar fascinatie voor structuren en de onregelmatigheden die zich daarbinnen kunnen vinden, komt tot uiting op de millimeter, en het is vooral het proces wat haar boeit. Het porselein als materie daagt haar uit.

15

|

BEATRIJS VAN RHEEDEN

porselein

contactinformatie

0180 558001 info@beatrijsvanrheeden.nl www.beatrijsvanrheeden.nl

expositieadres

Boeier 95 2991 KE Barendrecht


Marjolein Speelman laat haar schilderijen ontstaan uit het experiment. Ze begint met een gebaar in verf op het doek of papier. Al

doende komen gevoelens los. Uit vlekken en spatten ontstaat een beeld. Ze is niet

dwingend op zoek naar een onderwerp, maar laat zich leiden door het ontstaansproces. Het hoofd is leeg en de hand met de kwast gaat bijna een eigen leven leiden.

16

|

MARJOLEIN SPEELMAN

acryl en gemengde techniek

contactinformatie

0180 619449 wiebe.marjolein@tiscali.nl www.marjoleinspeelman.nl

expositieadres

Kogge 7 2991 DE Barendrecht Let op! Marjolein exposeert alleen zaterdag.


Op zoek naar transparantie laat Irka steeds meer het schilderen met verf los en maakt ze raamhangers van gebruikt verpakkingsmateriaal

op

restplaten

perspex. Deze landschappen voor de ziel zijn net als haar schilderwerk vol kleur en expressie en een beetje mysterieus.

17

|

IRKA STACHIW

raamhangers, schilderijen en tekeningen

contactinformatie

06 43040676 contact@irkastachiw.nl www.irkastachiw.nl

expositieadres

Lavendelhof 11 2991 HH Barendrecht


Sira maakt abstracte en/of figuratieve

schilderijen die opvallen door de combinatie van natuurlijk verval of slijtage, waardoor

een hergebruikte indruk ontstaat en wat een natuurlijke uitstraling geeft.

18

|

SIRA TAMERIUS schilderijen

contactinformatie

06 34571267 info@siratamerius.nl www.siratamerius.nl

expositieadres

Paul Casteleijn Noldijk 126 2991 VL Barendrecht


Op

een

Angelique

experimentele

manier

groenteafval,

weet

pigmenten,

bindmiddelen en fotografie in te zetten om de schoonheid en mogelijkheden van natuurlijke materialen te verkennen en weer te geven.

19

|

ANGELIQUE VAN DER VALK

werk van gedroogd groenteafval, abstracte schilderijen en fotografie contactinformatie

06 23498121 info@angeliquevandervalk.nl www.angeliquevandervalk.nl

expositieadres

Emmastraat 9 2991 BB Barendrecht


Naast

stillevens

en

landschappen

beheersen vooral dit jaar de heldere, realistische

portretten

van

mens

en

dier (vaak in opdracht) Vera’s werk. Haar techniek varieert van de klassieke school met zachte glaceer-penseel tot pasteus met paletmes, soms gecombineerd in een schilderij.

20

|

VERA VERWER

olieverf op linnen of paneel

contactinformatie

06 22796447 veraverwer@upcmail.nl www.verapaintings.nl

expositieadres

Wilhelminastraat 31 2991 BT Barendrecht


Gonneke ontwerpt en vervaardigt unieke

sieraden: stoer, strak en elegant met gebruik

van

edelmetaal

gecombineerd

met andere pure materialen als hout, parels en edelstenen. Hierbij zoekt zij naar bijzondere vormen en sluitingen.

21

|

GONNEKE DE VOS sieraden

contactinformatie

06 23739109 gondevos@gmail.com www.gondevos.info

expositieadres

Wilhelminastraat 31 2991 BT Barendrecht


De kunstenaars met een verstandelijke beperking maken ieder met een eigen stijl

prachtige kleurrijke werken. Dit jaar is

er met de kunstenaars gekozen voor het thema “stilleven”. Er werd een compositie

gemaakt waar verschillende foto’s van zijn gemaakt. Iedereen heeft een foto uitgezocht en vandaar uit zijn ze aan de slag gegaan.

22|

KUNSTEXPRESS

kleurrijke schilderijen met acrylverf

contactinformatie

Humanitas DMH 06 51042566 kunstexpress@live.nl www.kunstexpressbarendrecht.nl

expositieadres

Kunstexpress Barendrecht Middeldijkerplein 150 2993 DL Barendrecht


Binnen de vereniging RVSL is veel kennis aanwezig over film en video en wat

daarbij komt kijken. Door middel van filmavonden,

gastsprekers,

kennisuitwisseling,

onderlinge

oefenavonden

en

buitenactiviteiten wordt deze kennis met elkaar gedeeld.

23

|

VIDEOCLUB RVSL

rotterdamse video en smalfilm liga

contactinformatie

www.rvsl.nl

expositieadres

Paul Casteleijn Noldijk 126 2991 VL Barendrecht


Openingstijden ma. t/m do. 8.00 - 18.00 uur | Vr. 8.00 - 21.00 uur | Za. 8.00 - 17.30 uur

Middeldijk 73a - Barendrecht - Tel: 0180-621298 www.hetrozenpakhuijs.nl


IN D R A SRI PAL interior design

06 2465 6100 www.indrasripal.nl

'LIFE’S TOO SHORT FOR AN ALL-BEIGE ROOM’ Een woonruimte, een werkruimte, een interieur moet ‘eigen’ voelen, comfortabel en functioneel. Samen met de cliënt creëer ik leefbare interieurs met de nadruk op harmonie, comfortabel en chic. Een nieuw huis, een bestaand interieur willen restylen of een volledig nieuw interieur, bel mij voor een vrijblijvende afspraak!

06 2465 6100 - info@indrasripal.nl


Gieterijstraat Voordijk 520 92 2984 2993 AB BERidderkerk Barendrecht T 0180 745 096 E r.debondt@penrpublishing.nl I www.penrpublishing.nl

AFRIKAAD verzorgt creatieve workshops voor uw vriendenkring, bedrijf of familie. De mogelijkheden zijn: • Sieraden ontwerpen en samenstellen (glazen en bronzen kralen uit eigen collectie) • Schilderen (diverse technieken en thema’s) • Ook korte cursussen van 5x tekenen, schilderen, aquarelleren en portret/ model tekenen

Voor meer informatie info@afrikaad.com of 0180 628951.


Ervaar het verschil ABC-Kwakernaat is een accountants- en belastingadvieskantoor in Barendrecht. “Daar zijn er zo veel van�, hoor ik u bijna denken. Maar wellicht heeft uAB nog datAA er T toch een behoorlijk verschil kan bestaan AKERN KWervaren Cniet in de wijze waarop uwaccountant met u omgaat, met u meedenkt en u tijdig van de juiste adviezen voorziet. Dat klinkt voor ons heel erg vanzelfsprekend, maar wij komen toch regelmatig met ondernemers in aanraking die juist vanwege deze reden de overstap naar ons kantoor maken. En daar hebben ze geen spijt van.

Dat is geen mooi verhaal, maar gewoon de realiteit. Belt u ons maar eens en vraag naar een referentie. Investeer er eens een kwartier van uw tijd in. Wellicht blijkt deze kleine investering achteraf heel waardevol.

Zuideinde 37 2991 LJ Barendrecht t:0180-820 243 f:084-731 3570 www.abcaccountants.nl info@abcaccountants.nl


HOOFDSPONSORS Gemeente Barendrecht

Binnenhof 1 / 2991 AA / Barendrecht

0180 69 83 98

www.barendrecht.nl

Bergarde Galleries

Het Buitenland 1 / 2995 TP / Heerjansdam

078 843 83 53

www.bergarde.com

Coolhaven 238c / 3024 AP / Rotterdam

010 201 99 98

www.rottterdamse-fotografieschool.nl

ABC-Kwakernaat B.V.

Zuideinde 37/ 2991 CV / Barendrecht

0180 61 99 11

www.abcaccountants.nl

Afrikaad

Koedood 2b / 2993 AL / Barendrecht

0180 62 89 51

www.afrikaad.com

Apotheek Carnisselande

Middeldijkerplein 2 / 2993 DL / Barendrecht

0180 69 96 00

www.apotheekcarnisselande.nl

Apotheek de Lindehoeve

Lindehoevelaan 2a / 2991 EL / Barendrecht

0180 69 29 29

www.apotheekdelindehoeve.nl

Baan Bedrijfskleding

Bijdorp-Oost 50 / 2992 LA / Barendrecht

0180 64 18 90

www.baanbreker.nl

Brood en Banketbakkerij Pot

Singel 29 / 2992 BN / Barendrecht

0180 61 33 56

www.bakkerijpot.nl

De Fietsenmakerij A.G.N.

Gouwe 1C / 2991 CJ / Barendrecht

0180 62 36 00

-

De Weypoort Kaas, Dick Schumacher

Middenbaan 87 / 2991 CT / Barendrecht

0180 61 29 29

www.deweypoort.nl

Fitnesscentrum Aad van Loon Sport

Maasstraat 28a / 2991 AD / Barendrecht

0180 62 12 29

www.aadvanloonsport.nl

SPONSORS Rotterdamse Fotografieschool

VRIENDEN


Florensis

Langeweg 77-85 / 3442 LD / H.I.Ambacht

078 623 32 00

www.florensis.nl

Gejoform Meubelmakerij

Glasblazerstraat 18b / 2984 BL / Ridderkerk

0180 46 21 20

www.gejoform.nl

Groenveld en van Houdt Notarissen

Binnenlandsebaan 136 / 2991 CA / Barendrecht 0180 61 23 99

www.groenveldenvanhoudt.nl

Harolds Grafik BV

B. Van Walsumweg 730-860 / 3011 MZ / R’dam 010 412 05 12

www.harolds.nl

Het Rozenpakhuijs

Middeldijk 73a / 2992 SH / Barendrecht

0180 62 12 98

www.hetrozenpakhuijs.nl

Hofrijn Aannemers en Installatiebedrijf

RFC weg 171 / 3022 EZ / Rotterdam

010 478 09 44

www.hofrijn.nl

Huijgen Makelaardij BV

Middenbaan 55a / 2991 CS / Barendrecht

0180 61 71 91

www.huijgenmakelaardij.nl

Keurslagerij Heunks

Van Beuningenhaven 7 / 2993 EH / Barendrecht 0180 54 76 30

www.heunks.keurslager.nl

Oogwereld Broekhuis

Middenbaan 69 / 2991 CS / Barendrecht

0180 61 40 06

www.optiekbroekhuis.nl

Praktijk voor huidverbetering Inge Besems

Devel 5 / 2991 RB / Barendrecht

06 10 85 1612

www.ingebesems.nl

Solo advies voor kleur, kleding & kapsel

2 Barendrechtseweg 382 / 2992 SM / B’drecht 0180 61 90 32

www.solo-advies.nl

Taxi Bakker

Ebweg 56 / 2991 LT / Barendrecht

0180 64 21 51

www.taxibakker.nl

Tuinplanten de Jong

Kooiwalweg 94 / 3076 JJ / Rotterdam

010 419 52 20

www.tuinplantdejong.nl

Visgilde Leen de Jong

Middenbaan 73 / 2991 CS / Barendrecht

0180 61 75 41

www.leendejong.visgilde.nl

Wijnkelder/Den Toom-Reijenga B.V.

Onderlangs 8-10a / 2991 EM / Barendrecht

0180 61 67 01

www.dewijnkelder.nl

Wolders Metaalgieterij B.V.

Prins Reinierstraat 5 / 4651 RZ / Steenbergen 0167 56 37 36

e

www.wolders.nl


Apotheek LINDEHOEVE

Apotheek CARNISSELANDE

De Fietsenmakerij A.G.N.


COLOFON Dit magazine is een uitgave van: Stichting Kunstroute Barendrecht Oplage 5.000 stuks Secretariaat Bark 108 | 2991 JG Barendrecht 0180 616511 info@kunstroute.nl www.kunstroute-barendrecht.nl

Ontwerp W.J. Verhoeff www.wimverhoeff.nl

Het bestuur van de Stichting Kunstroute Barendrecht bedankt sponsoren, vrienden en alle medewerkers. In het bijzonder:

Uitgeverij De Bondt Publishing www.penrpublishing.nl info@penrpublishing.nl

Gemeente Barendrecht Bergarde Galleries Rotterdamse Fotografieschool


Kunstroute Barendrecht 17e editie 2017

- hoofdsponsor -

Kunstroute Barendrecht 2017  

Brochure t.b.v. de 17e editie van de Kunstroute Barendrecht

Kunstroute Barendrecht 2017  

Brochure t.b.v. de 17e editie van de Kunstroute Barendrecht

Advertisement