Page 1

Is het een embleem? Nee... Is het een transfer? Nee... Het is YouFocus!


YouFocus is specialist op het gebied van emblemen, die toepasbaar zijn op alle kleding. YouFocus is uw exclusieve partner voor emblemen van wereldmarktleider “Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions� en actief in de Benelux markt. Wilt u meer informatie of dit product testen? Neem dan contact met ons op. Bel 0413 - 24 44 69, mail info@youfocus.nl of kijk op www.youfocus.nl. U bent gewaarschuwd: hierna wilt u niet anders meer...

Meer info: www.youfocus.nl


Van onze redactie:

“Buitenaards goed product afgegeven door UFO. Overheid staat voor een raadsel.” Nederland, 2013

Onlangs is een nieuw product ontdekt in Nederland. Het lijkt op een embleem, maar wetenschappers hebben ontdekt dat het veel meer te bieden heeft. Hieronder een kort overzicht van de gegevens zover bij ons bekend; • het komt in diverse vormen en maten, sommigen zijn reflecterend, andere zelfs vlamvertragend • het meest innovatieve embleem ooit gezien

• naar verwachting dé nieuwe standaard op het gebied van het personaliseren van beroepskleding • musthave voor bedrijven die staan voor kwaliteit en uitstraling Autoriteiten willen gedurende het onderzoek geen verdere informatie verstrekken. Wel is duidelijk dat de wereld van emblemen nooit meer hetzelfde zal zijn.


U wilt pimpelpaars met groene stippen en een goud randje? Dan doen we dat toch. Zegt u het maar, hoe moet uw logo eruit zien? Reflecterend? Ademend? Vlamvertragend? Een HD foto? Heeft u een logo met een mooi kleurverloop erin? Of wilt u een embleem dat net een echte borduring lijkt? U kunt het zo gek niet bedenken, YouFocus biedt een planeet aan mogelijkheden! Een greep uit de opties: - embleem met borduureffect: niet van echt te onderscheiden - reflecterend - vlamvertragend - optimale fotokwaliteit (HD) - perfect kleurverloop - extra ademend ...en alles wat u verder kunt bedenken. Vergeet niet: iedere combinatie is mogelijk.

Meer info: www.youfocus.nl


Eén embleem voor alle textiel.

Ben zeker van uw zaak: eenmaal aangebracht, laat het niet meer los.

Één embleem voor álle textielsoorten. Dat kan toch niet? Voorheen kon dit inderdaad niet. Nu wel. Op iedere textielsoort blijft een embleem van YouFocus gegarandeerd goed zitten. Levenslang en zonder doorgelopen kleuren. Dus, wilt u een embleem op softshell jassen, katoenen shirtjes, fleece vesten of spijkerbroeken? Ben dan zeker van uw zaak. Want eenmaal aangebracht, laat een YouFocus niet meer los.

Meer info: www.youfocus.nl


Let op, dit kan confronterend zijn: niet alles blijft net zo lang mooi als YouFocus... Stoffen worden vaal, huid gaat rimpelen, haren worden grijs en leder wordt dof. Er zijn maar weinig zaken die de impact van tijd zonder kleerscheuren kunnen doorstaan. YouFocus kan dat wel. Met gemak. Zelfs na vele industriĂŤle wasbeurten, blijft YouFocus goed van kleur en structuur.

YouFocus houdt ook de aarde mooi! - een YouFocus product wordt gemaakt van milieuverantwoorde grondstoffen - voor de productie wordt gebruik gemaakt van natuurlijke energiebronnen - de hoogste normering Oeko-Tex is van toepassing

Meer info: www.youfocus.nl


heden...

...toekomst


Bent u voorbereid op de stormloop?

Haal die planeet aan mogelijkheden nu naar u toe en test YouFocus zelf!

Met YouFocus zal de wereld van emblemen nooit meer hetzelfde zijn. Als specialist op het gebied van beroeps- en/of promotionele kleding kunt u daar niet omheen. U gaat voor kwaliteit, u gaat voor het beste. Met emblemen van YouFocus heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit in huis!

Snel en eenvoudig Een handig voordeel van YouFocus is dat we snel kunnen leveren. Alle uitvoeringen van YouFocus heeft u binnen 5 tot 10 werkdagen in huis. Heeft u de bestelling sneller nodig, dan kunnen we zelfs binnen 3 werkdagen leveren. Zo voorziet u de kleding in no-time van de perfecte uitstraling. Wij leveren bij de bestelling altijd een echtheidscertificaat, zodat u er zeker van bent dat u de kwaliteit van een echt YouFocus embleem in handen heeft. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u online bestellen.

Uw voordelen • YouFocus is geschikt voor alle soorten textiel, u heeft dus nog maar één soort transfer nodig voor al uw opdrachten • zeer snelle levertijden • transparante polyethyleen drager, voor precieze positionering tijdens het aanbrengen • gratis online beheer van uw beeld materiaal en YouFocus administratie

Kennis maken? Wilt u meer weten over YouFocus? Neem dan contact op met Prestop B.V. Wij informeren u graag over de mogelijkheden: 0413 -24 44 69. Wees gewaarschuwd...hierna wilt u niet anders meer.

Meer info: www.youfocus.nl


.

men le b m e s u c o F u o Y loop op m r o t s lt e p s r o o v ‘Overheid voor.’ h ic z n e id e r e b s r Deale


YouFocus is een handelsnaam van Prestop B.V. Industrielaan 24, 5406 XC UDEN (NL) Postbus 116, 5400 AC UDEN (NL)

T: +31 (0)413 - 24 44 69 F: +31 (0)413 - 24 61 00

I: www.YouFocus.nl Rabobank 10.86.80.932 E: info@YouFocus.nl KvK Den Bosch 160.73169

Op al onze offertes, alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. Deze voorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

YouFocus brochure  
YouFocus brochure