Page 1

De voordelen van ondernemen met Safety Products:

U wilt… … genoeg uitdaging hebben in uw werk? Natuurlijk.

- kennisdeling, ruime ervaring en netwerk

- intensieve trainingen voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling

- verkoop ondersteuning

- overzichtelijk en duidelijk verdienmodel

- centrale administratie

- lage investering vereist

- centrale marketing en reclameactiviteiten

- een leasecontract voor een bedrijfsauto

- uitgebreide webshop

- interessante inkoopvoordelen

- centraal magazijn, dus eigen voorraad is niet nodig

… veel vrijheid hebben en uw eigen tijd kunnen indelen? Logisch. … zich bezig houden met verkopen en ondernemen? Begrijpelijk. … daar een mooi salaris mee verdienen? Vanzelfsprekend. … dit op een veilige wijze doen zonder al teveel risico’s? Safety Products.

Hoe word ik agent van Safety Products?

Wanneer mogen wij ú als nieuwe agent verwelkomen?

Safety Products streeft samen met u als agent naar succes, ook op lange termijn. Om dat te bereiken, stellen we een aantal eisen aan toekomstige agenten. We toetsen vooral het ondernemerschap. De stappen die we volgen:

Past Safety Products bij u en bent u de ondernemende agent die wij zoeken? Neem dan contact op met Safety Products door te bellen naar 0497-339890 of een mail te sturen naar sales@safetyproducts.nl.

Wilt u zelfstand ig ondernemen?

Kies dan voor e en agentschap va n Safety Product s!

1. Na ontvangst van uw motivatie-mail en inschrijfformulier om agent te worden van Safety Products, nodigen we u bij een positief besluit uit voor een kennismakings gesprek. 2. Tijdens dit kennismakingsgesprek vertellen wij u meer over Safety Products en de verwachtingen die wij van u als agent hebben. U presenteert uzelf als ondernemer en mens. 3. Bij een positief oordeel van beide partijen, volgt een tweede gesprek waarin de operationele uitvoering aan bod komt. 4. De laatste stap is het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

klaar u t n e B ende g l o v e voor d in uw stap e? carrièr

Welke investeringen verwachten wij van u als agent? - - -

100% commitment en inzet dat u optreedt als een SPE-ambassadeur in uw regio een entreefee voor trainingen, begeleiding, promotiemiddelen en een demonstratievoorraad

Wat kan ik verdienen als agent van Safety Products? Voor iedere order ontvangt u een commissie. U bepaalt zelf de korting voor de klant en dus ook uw eigen marge. Door u geacquireerde klanten worden aan u gekoppeld. Dus bij (online) vervolgbestellingen, wordt de commissie automatisch aan u toegekend.

www.safetyproducts.nl

T: 0497 - 33 98 90


Onze producten Beroepskleding

Adembescherming

Beroeps- en veiligheidskleding is onmisbaar op een veilige werkplek. Verschillende situaties stellen ook verschillende eisen aan kleding. Of het nu gaat om eenvoudige werkkleding, een hoge zichtbaarheid, vlamvertragende kleding of bescherming tegen chemicaliën; Safety Products levert specifieke kleding voor elke situatie. Alle kleding van Safety Products voldoet, indien van toepassing, aan de geldende EN-normeringen en veiligheidsclassificaties.

Werken in stoffige ruimtes of in een vervuilde omgeving, vraagt om de juiste adembescherming. Vooral omdat werken met verkeerde bescherming onnodige risico’s met zich meebrengt. Om dat te voorkomen, biedt Safety Products diverse gelaatsmaskers.

Uiteraard kan Safety Products ook bedrijfslogo’s leveren of direct aanbrengen op alle bedrijfskleding (transfer of borduring). Daarnaast verpakken wij desgewenst per persoon kledingpakketen op maat.

Handen zijn de meest beweeglijke delen van ons lichaam en de lichaamsdelen die we het meest gebruiken tijdens de arbeid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel ongevallen zorgen voor letsel aan de handen. Vaak kunnen deze verwondingen voorkomen worden door het gebruik van het juiste type handschoenen.

Hoofdbescherming Hoofdbescherming is verkrijgbaar in vele uitvoeringen, afgestemd op specifieke werksituaties. In onze selectie vindt u helmen met verschillende soorten binnenwerk, maar ook stootpetten en diverse accessoires voor veiligheidshelmen. Alle helmen voldoen aan de norm EN 397. Daarnaast zien veel bedrijven de helm ook graag in een passende stijl. Daarom zijn er veel verschillende kleuren leverbaar en kan Safety Products elk type helm voorzien van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam.

Oog- en gelaatsbescherming Bij veel werkzaamheden lopen ogen en het gezicht gevaar. Voor de verschillende toepassingen zijn diverse typen bescherming nodig. Safety Products levert een compleet pakket oog- en gelaatsbescherming en heeft een ruime keuze aan verschillende monturen en lenstypen. Tevens kan Safety Products op locatie of bij verschillende opticiens door heel het land, veiligheidsbrillen op sterkte aanmeten.

Gehoorbescherming Mensen die dagelijks in een omgeving met lawaai werken, weten hoe belangrijk het gebruik van gehoorbescherming is. Vooral omdat gehoorbeschadiging onomkeerbaar is, staat dit onderwerp de laatste jaren steeds meer in de belangstelling. De technische ontwikkelingen hebben er inmiddels voor gezorgd dat gehoorbeschermers niet alleen beschermen, maar ook de communicatie -en daarmee de veiligheid op de werkplek- verbeteren.

Handbescherming

Voetbescherming Comfortabele veiligheidsschoenen zijn onmisbaar voor iedereen die dagelijks op deze schoenen staat. Het gebruik van goed schoeisel helpt klachten en ziekteverzuim voorkomen. Safety Products helpt graag bij het kiezen van de juiste producten. Uiteraard wordt het afgestemd op de gewenste veiligheid en op de specifieke werksituatie.

Valbescherming Iedere persoon die op een hoogte van tenminste 2,5 meter werkt of op een locatie waar valrisico’s bestaan, dient volgens de geldende wetgeving voorzien te worden van valbeveiliging. Valbeveiliging beveiligt een persoon op een zodanige manier, dat een eventuele val geheel voorkomen, of veilig opgevangen wordt.

EHBO Ondanks goede bescherming, zit een ongeluk toch vaak in een klein hoekje. Om ook in dat geval adequaat te kunnen optreden en de juiste (eerste) hulp te kunnen bieden, is het belangrijk dat elke werkplek voorzien is van goede EHBO artikelen.

Naast producten levert Safety Products boven alles een goed advies, vanuit de geldende wetgeving en toegepast vanuit de praktijk. Hierdoor onderscheidt Safety Products zich in de markt; en zijn haar klanten verzekerd van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Een veilig gevoel!

Meer informatie? Kijk snel op www.safetyproducts.nl of bel 0497 - 339 890


Over Safety Products Safety Products heeft een heldere missie. Wij streven naar een veilige werkomgeving voor iedereen. Dat willen we bereiken door deskundig advies en goede voorlichting te geven en een compleet assortiment te bieden van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en beroepskleding. Safety Products is onderdeel van Wiltec B.V. Wiltec is één van de grootste PBM- en kledingleveranciers in de Benelux. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van goede prijzen, topkwaliteit producten, snelle levering en een betrouwbare partner.

Veilig werken, de normaalste zaak van de wereld

Dat zou u wel denken. Toch worden er bij veel bedrijven nog niet de juiste maatregelingen getroffen, om de veiligheid van medewerkers te garanderen. Het is de taak van werkgevers om te zorgen voor een veilige werkomgeving, dit is wettelijk verplicht. Hierbij zijn persoonlijke beschermingsmiddelen vaak onmisbaar, voor de bescherming van het hoofd, ogen, oren, luchtwegen, maar ook voor handen en voeten. Want, voorkomen is altijd beter dan genezen. Safety Products helpt werkgevers, met deskundig advies en de juiste producten, om de veiligheid van hun medewerkers te waarborgen.

Succesvol ondernemen, samen met Safety Products Kiezen voor een agentschap van Safety Products heeft verschillende voordelen. Zo heeft u de vrijheid van het eigen ondernemerschap en kunt u uw eigen tijd indelen. Daarnaast heeft u de kans op een hoger inkomen dan mogelijk is in loondienst, omdat u de hoogte van uw inkomen in eigen hand heeft. U bent zelf verantwoordelijk voor uw succes, dat betekent dat u aan de slag moet om nieuwe klanten en omzet te generen! Uiteraard staat u er niet alleen voor. Wij helpen u op vele fronten om van uw franchise een groot succes te maken. Van inkoop tot logistiek en van marketing tot automatisering. U kunt een beroep doen op de centrale administratiefaciliteiten, zodat u gefocust kunt blijven op het bedienen van klanten. Bovendien kunt u op ieder moment de hulp inschakelen van een veiligheidsspecialist van Safety Products, wanneer u niet direct het antwoord weet op complexe vragen. Om uw verkoopvaardigheden verder te blijven ontwikkelen, organiseert Safety Products regelmatig verkoopbijeenkomsten. Samen met andere Safety Products agenten worden dagelijkse verkoopuitdagingen besproken onder leiding van een ervaren specialist van Safety Products.

Hoe Safety Products werkt De klant staat centraal

Bij Safety Products staat de klant centraal; de werksituatie, de behoeften en de wensen. Dit brengen we in beeld aan de hand van een uitgebreide inventarisatie.

Een deskundig advies

Safety Products geeft advies op maat, want iedere situatie is anders. Een deskundig advies, gebaseerd op kennis en ervaring, met relevante oplossingen voor de klant.

Een uitgebreid assortiment

Samen met de klant, maken we een keuze uit de producten. Ons assortiment wordt met de grootste zorg samengesteld. Daarbij kiezen we voor bewezen producten die het predicaat veilig en goed verdienen, zodat ze bijdragen aan de veiligheid en het comfort op de werkvloer.

Service en nazorg

Safety Products geeft trainingen op locatie. Zo weten we zeker dat de producten juist gebruikt worden en dat de veiligheid is gegarandeerd.

Markt en doelgroepen Safety Products richt zich op ZZP’ers en MKB bedrijven tot ongeveer 50 medewerkers, die actief zijn in de volgende sectoren: Agrarisch / Groenvoorziening / Loonwerkers Bouw Afbouw Hout / Kunststof / Metaal Installatie / Onderhoud / Techniek Transport / Logistiek Industrie Food Grafische industrie Installatie

Meer informatie? Kijk snel op www.safetyproducts.nl of bel 0497 - 339 890

Agentschap Safety Products: iets voor u?  
Agentschap Safety Products: iets voor u?