Page 1

BEROEPSKLEDING


U bent een doorzetter, net als veel van uw medewerkers. Dit moet ook wel, want ook in uw branche is het aantal dienstjaren verlengd en moet er steeds langer worden doorgewerkt. Gelukkig worden we ook steeds ouder. Een en ander vergt wel meer van onze inzetbaarheid en doorzettingsvermogen. Voor de werkgever betekent dit nieuwe verantwoordelijkheden ĂŠn uitdagingen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kan Wiltec een deel uit handen nemen. Denk maar aan de kleding. Het werken in gemakkelijk zittende, duurzame en veilige kleding is in deze tijd een must. Laat dat nu onze specialiteit zijn!

1

Perfecte uitstraling

2

Tevreden medewerkers

3

100% ontzorgd

4

Gemakkelijk online bestellen

5

MVO-proof


5 GARANTIES


Nee hoor. Juist een kans!“ We begrijpen het wel. Het is vaak veel geregel om voor alle medewerkers te zorgen voor de juiste kleding, in de juiste maat, die voldoet aan alle gewenste normen en functionaliteiten en die óók nog eens comfortabel is. Al die zorgen zijn voor ons dé drijfveer om te komen met een oplossing die hoofdpijn voorkomt! Het resultaat: 5 GARANTIES waarmee we dit proces 100% bij u uit handen nemen. Voor u een zorg minder, voor ons een kleine moeite!

1

Perfecte uitstraling

2

Tevreden medewerkers

3

100% ontzorgd

4

Gemakkelijk online bestellen

5

MVO-proof


Mooi, wij namelijk ook. Want met deze 5 garanties houden we tijd en energie over om n贸g een stap verder te gaan. Namelijk ervoor zorgen dat het kledingpakket echt bijdraagt aan uw doelstellingen. Bijvoorbeeld om duurzamer te werken. Of om ervoor te zorgen dat de productiviteit omhoog gaat en er minder ziekteverzuim is. En wat denkt u van een extra gezonde marge door een slimme kostenreductie? U vraagt zich nu wellicht af of dit allemaal mogelijk is met een kledingpakket. Ja, hoor! Benieuwd hoe? U leest alles over de 5 GARANTIES op de volgende pagina.

1

Perfecte uitstraling

2

Tevreden medewerkers

3

100% ontzorgd

4

Gemakkelijk online bestellen

5

MVO-proof


5 GARANTIES

1

2 3

4 Bekijk het filmpje: www.wiltec.nl/kledingconcept

5


5 GARANTIES Perfecte uitstraling U wilt dat uw medewerkers uitstralen waar uw bedrijf voor staat. Professioneel, stijlvol, herkenbaar en kwaliteit zijn woorden die daarbij passen. Of het nu gaat om een monteur, timmerman of gastvrouw, Wiltec levert de juiste kleding voor uw mensen. Van complete kostuums tot praktische werkbroeken met veel zakken. In elke maat, kleur en textielsoort. Natuurlijk uitgevoerd in de juiste huisstijl en voorzien van het logo, zodat uw bedrijf altijd herkenbaar is. Niets is ons te gek en alles is mogelijk. Natuurlijk adviseren we u ook graag over de praktische haalbaarheid. Onze specialisten verrassen u graag met een goed advies en komen op bezoek met proefkleding, samples en tekeningen. Zo garanderen we een uitstraling die perfect bij u past.

Tevreden medewerkers U wilt dat uw medewerkers zich prettig voelen, trots zijn op waar zij werken en iedere dag met een glimlach aan het werk gaan. Dat begint met kleding die comfortabel zit, maar die ook functioneel is en beschermt. U hoeft daarin geen keuze te maken: wij bieden een pakket dat aan alle eisen voldoet, voor alle risicoklassen en volgens de juiste normen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld vlamvertraging, waterdichtheid, zichtbaarheid of koude bescherming. Onze specialisten vinden altijd de optimale mix op het gebied van comfort, functionaliteit en kwaliteit. Passend bij úw organisatie en úw team.

100% ontzorgd Elke dag opnieuw krijgt u alle aandacht van ons. Complete inventarisatie? Soepel orderproces? Passessies bij u op locatie? Voorraadbeheer? Een online bestelsysteem? Verzenden van kleding naar het huisadres van uw medewerkers? Wij regelen het en zorgen ervoor dat we u alles uit handen nemen. Geen complexe trajecten die veel tijd vergen, maar gemak met een uitstekende service, iedere dag weer. Waarbij we zelfs zorg dragen voor bewustwording bij uw medewerkers, door training en voorlichting.

Gemakkelijk bestellen Naast meedenken over het kledingpakket, denken we ook mee over het proces. We helpen u met het overzien van het hele proces en zorgen ervoor dat u met gemak alles onder controle heeft. Dat geeft rust! Met ons online bestelsysteem Wiltec Online heeft u direct inzicht in alle uitgaven en kunt u budgetten eenvoudig beheren. Zo staat u nooit voor onverwachte verrassingen en kunt u zelfs vaak aanzienlijke besparingen realiseren. We denken voortdurend mee over verbeteringen in het productaanbod, efficiënt voorraadbeheer, service en kennisdeling. Is dit duurder? Nee hoor!

MVO-proof Wist u dat elke kilo hergebruikt textiel zorgt voor 3,4kg minder Co2-uitstoot? Daarom geven we samen met het Leger des Heils kleding een tweede leven en recyclen we kleding en schoenen die niet geschikt zijn voor hergebruik, tot nieuwe grondstoffen. Want bij Wiltec nemen wij onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. Afhankelijk van uw keuze, selecteren we bij Fair Wear aangesloten fabrikanten, die zich inzetten voor goede arbeidsomstandigheden wereldwijd. Goed voor u én voor de wereld om ons heen. Dit kan natuurlijk in alle mogelijk gradaties: van een compleet circulair pakket tot een prima duurzame oplossing.


Dat kan, met dit bewezen kledingconcept. De beste garantie is dat wij dit al jaren doen. U bent dus gegarandeerd geen testcase, in tegendeel zelfs! Dagelijks faciliteren wij onze klanten in hun streven naar beter. Waarbij uw belang ons belang is. Zo bewijzen we onze toegevoegde waarde. Elke dag opnieuw! Vraag het gerust eens aan onze klanten. We maken graag kennis met u! Neem contact op met ĂŠĂŠn van onze specialisten voor een afspraak. T. 0413 - 24 44 44 | info@wiltec.nl Naast beroepskleding is Wiltec specialist in:

Spuiterij & Transportoppervlakte- pompen techniek

Filtratie

Tape & lijm

Veiligheid Facilitair Powertools


WE ZIJN ER VOOR U. Industrielaan 24 5406 XC Uden

Postbus 116 5400 AC Uden

T: +31(0)413 - 24 44 44 F: +31(0)413 - 24 44 99

www.wiltec.nl info@wiltec.nl

Profile for Wiltec B.V.

Beroepskleding - de vijf garanties  

Beroepskleding - de vijf garanties

Beroepskleding - de vijf garanties  

Beroepskleding - de vijf garanties

Profile for wiltec_bv

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded