Page 1

Catalogus

Facilitaire producten

Catering HygiĂŤne Schoonmaken en afvalverwerking

Verpakken en verzenden Veiligheid Interieur


1


LOGO'S

2

AANDACHT VOOR HET MILIEU

PEFC KEURMERK

Wij letten op het gebruik van verantwoorde materialen, zorgvuldige productie en verpakkingen die het milieu ontzien. Producten die op dit gebied aan deze eisen voldoen, kunt u herkennen aan het logo met de groene M.

De PEFC-certificering staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes. U weet dat u bij producten met dit logo te maken hebt met verantwoord geproduceerde hout- en/of papierproducten. Het is het grootste bos- en CoCcertificeringsysteem ter wereld. CoC, Chain of Custody, staat voor alle gecertificeerde schakels in de keten tussen bos en eindconsument die voldoen aan eisen als traceerbaarheid, identificatie en scheiding van goederen. In de producten zitten geen oplosmiddelen en deze zijn tevens chloorvij gebleekt. De verpakking is van gerecycled materiaal.

SUSTAINABLE OFFICE

PAPER BY NATURE

Sustainable Office is een branchebreed initiatief om duurzame kantoorartikelen onder de aandacht te brengen en eindgebruikers beter te informeren over deze producten. Op www.sustainable-office.eu vindt u kantoorartikelen die voldoen aan de criteria van de productgroep kantoorartikelen, zoals deze zijn opgesteld door de gezamenlijke overheden in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. De uitvoering hiervan was in handen van Agentschap NL. Zij zijn tevens agendalid van de Commissie Sustainable Office.

De Paper by Nature certificering garandeert een minimale impact op het milieu, vanaf de grondstoffenselectie tot aan het eindproduct. De onafhankelijke Paper by Nature Association geeft het Paper by Nature ecolabel af aan producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Het betreft hierbij producten van de papier producerende en papier verwerkende industrie. Paper by Nature is een initiatief van de papierverwerkende industrie en is gevestigd in België. De audits voor de certificering worden uitgevoerd door het geaccrediteerde Bureau Veritas. Voor meer informatie: www.paperbynature.com.

EUROPESE BLOEM

CRADLE TO CRADLE

Het Europees Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-foodproducten en diensten. Van schoonmaakmiddelen tot kopieerpapier tot toeristische accommodaties. Voor steeds meer gebruiksartikelen en diensten worden Europees Ecolabel-criteria opgesteld. Deze criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. Van grondstoffen, energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval. U herkent het Europees Ecolabel aan de bloem. En dan weet u: 'Met de bloem kies je voor groen'.

De kern van Cradle to Cradle ligt in het concept Afval is Voedsel. Alle gebruikte materialen zouden na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Hierbij zou geen kwaliteitsverlies mogen zijn en alle restproducten moeten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn. Deze kringloop is dan compleet... en afval is voedsel. Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling waarbij de huidige generatie in haar noden voorziet, zonder de mogelijkheden daartoe voor de volgende generatie te beperken. De Cradle to Cradle (C2C) filosofie gaat verder en wil voorzien in onze eigen noden, maar ook de toekomstige generaties van meer mogelijkheden voorzien. Het motto daarbij is probeer goed te zijn in plaats van minder slecht! De drie basisregels van Cradle to Cradle zijn: Afval is voedsel, Zon is de Energiebron, Respect voor Diversiteit.

BLAUE ENGEL

EMAS KEURMERK

Dit is de Duitse variant van het Nederlandse Milieukeur. Het label geldt als één van de meest degelijke en vergaande milieukeurmerken. Criteria zijn o.a. 100% vervaardigd uit postconsumptie gerecycleerde vezels. Geen gebruik van bepaalde AZO-kleurstoffen. Geen pigmenten met kwik, lood, cadmium of chroom. Geen gebruik van schadelijke toxische of carcinogene stoffen.

EMAS staat voor Eco Management and Audit Scheme. Dit is de titel van een verordening van de Europese Unie die de lidstaten verplicht om een systeem in te voeren waarbij organisaties het recht kunnen krijgen om een Europees ‘milieu-logo’te voeren. Een organisatie kan worden geregistreerd als EMAS-deelnemer wanneer: 1. Een milieumanagementsysteem is ingevoerd. 2. Een milieuverslag is opgesteld (in de EMASverordening wordt dit een milieuverklaring genoemd). 3. Een erkende milieuverificatie-instelling het milieumanagementsysteem en de milieuverklaring heeft goedgekeurd. De ISO 14001-norm vormt de basis voor de eisen van het milieumanagementsysteem. De milieuverklaring is vergelijkbaar met een milieujaarverslag.

NORDIC SWAN

CO2 NEUTRAAL

Wereldwijd zijn er zeker 600 bedrijven die producten, gecertificeerd met Nordic Swan, verkopen. Het milieukeurmerk Nordic Swan is het officiële milieukeurmerk in Scandinavië. Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland certificeren en ontwikkelen criteria voor Nordic Swan. Milieukeur en Nordic Swan maken vaak gebruik van elkaars criteria. Net als bij Milieukeur en Europees Ecolabel hebben de criteria van Nordic Swan betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst: van grondstoffen, energieverbruik tot schadelijke stoffen en afval. Ook de Nordic Swan criteria helpen bedrijven verantwoorde keuzes te maken over duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Door de uitstoot van broeikasgassen verandert de samenstelling van de dampkring. Het belangrijkste broeikasgas is CO2, koolstofdioxide. Wanneer er bij productie geen broeikasgassen vrijkomen of wanneer de broeikasgassen volledig gecompenseerd worden, kan men zeggen dat het product klimaatneutraal geproduceerd is. Myclimate klimaatbeschermingsprojecten voldoen aan de hoogste normen (bijv. de Gold Standard van het WWF). Ze helpen niet alleen het klimaat te stabiliseren, maar leveren ook een bijdrage aan duurzame ontwikkeling.

MILIEUKEUR

KRINGLOOP

Het Nederlandse Milieukeur vindt u op bijvoorbeeld voedingsmiddelen, papier, verf, meubelen, brandblussers en aanbieders van ecostroom. Het keurmerk geeft aan dat deze producten minder belastend zijn voor het milieu in vergelijking met soortgelijke producten zonder keurmerk.

Dit logo wordt gebruikt voor producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Dit is minder milieubelastend dan de productie van nieuwe grondstoffen.

FSC KEURMERK

FAIR TRADE

Het Forest Stewardship Council is een bekende internationale organisatie die een duurzaam en verantwoord beheer van de bossen stimuleert. Het FSC-keurmerk kunt u tegenkomen op hout en houtproducten, zoals meubilair, vloeren en papier. Met CoCcertificering. CoC, Chain of Custody, staat voor alle gecertificeerde schakels in de keten tussen bos en eindconsument die voldoen aan eisen als traceerbaarheid, identificatie en scheiding van goederen.

Het Max Havelaar Keurmerk voor Fairtrade garandeert u dat deze koffie tegen een eerlijke prijs en onder internationale Fairtrade handelsvoorwaarden is ingekocht bij boerenorganisaties in ontwikkelingslanden. Dit betekent een rechtstreekse bijdrage aan betere leef- en werkomstandigheden van boeren. De organisaties bestaan uit groepen kleine boeren die zijn gaan samenwerken om een betere positie in de markt te verwerven. Om gecertificeerd te worden moeten ze voldoen aan een aantal vaste normen op sociaal en milieugebied. Kijk voor meer informatie op www.maxhavelaar.nl.


1

4

AFVALBAKKEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN VINDT U VANAF PAGINA 49.

DISPENSERS EN DE BIJBEHORENDE VULLINGEN VINDT U OP PAGINA 26 T/M 34.

SCHOONMAAKBENODIGDHEDEN VINDT U VANAF PAGINA 38.

HET UITGEBREIDE ASSORTIMENT REINIGINGSPRODUCTEN VINDT U VANAF PAGINA 43.

VOOR EEN SELECTIE VAN KANTOORMACHINES KIJKT U OP PAGINA 98 EN VERDER.

VOOR HET ASSORTIMENT VEILIGHEIDSARTIKELEN KIJKT U OP PAGINA 88 T/M 97.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


1

ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT KOFFIE EN THEE VINDT U OP PAGINA 6 T/M 9.

HARTIGE TREK ? VEEL SOORTEN CUP-A-SOUP EN NOODLES VINDT U OP PAGINA 11 EN 12.

DE DRANKEN UIT ONS ASSORTIMENT VINDT U OP PAGINA 13.

VOOR ONS COMPLEET ASSORTIMENT KOFFIEAPPARATEN, WATERDISPENSERS EN DISPOSABLES KIJKT U OP PAGINA 17 T/M 23.

POST- EN VERPAKKINGSMATERIAAL ZIET U VANAF PAGINA 64.

5


1 Keuken- en kantine-artikelen KOFFIE EN THEE

DOUWE EGBERTS SENSEO KOFFIE •

Douwe Egberts koffiepads voor het Senseo-apparaat. • Binnen één minuut een lekker vers kopje koffie. •

Zak à 8 stuks.

cappucino Caramel cappucino cafe Latte cafe Latte Speculoos •

891769 891796 891770 891805

Zak à 14 stuks.

891738

Vienna

Doos à 28 stuks.

intense Superior intense Black intense Espresso intense Extreme

891807 891808 891809 891812

Voordeelzak à 36 stuks.

voordeelzak Mild Roast voordeelzak Extra Dark voordeelzak Regular voordeelzak Caffeïnevrij voordeelzak Mocca Gourmet voordeelzak Dark Roast dispenser Regular

891729 891728 891731 891726 891730 891727 891722

MILIEUBEWUST

DOUWE EGBERTS L'OR ESPRESSO KOFFIE Met Douwe Egberts L'OR Espresso capsules bieden we u een heerlijke espresso koffie van de hoogste kwaliteit. • Deze capsules zijn te gebruiken in Nespresso koffiemachines. • Douwe Egberts L'OR Espresso biedt een ware espressosensatie. • De koffie-experts hebben de allermooiste melanges samengesteld van 100% arabicakoffie. • Deze melanges staan bekend om hun intense, verfijnde smaak en hun rijke aroma. • Iedere capsule is individueel verpakt om de intensiteit en de rijkdom van het aroma te behouden. • Deze L'OR Expresso is 100% UTZgecertificeerd, dit geeft de garantie dat de koffie verbouwd én geoogst is op een maatschappelijk verantwoorde én milieuvriendelijke manier. •

6

Doos à 10 cups.

Fortissimo Splendente Sontuoso Lungo Decaffeinato Lungo Fragrante Lungo Profondo Lungo Estremo Sublime Prezioso Sublime Impressico •

891773 891707 891755 891762 891775 891759 891774 891804 891802

Doos à 24 cups.

Splendente Forza Supremo Lungo Elegante Lungo Profondo

891788 891787 891786 891790 891789

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Keuken- en kantine-artikelen 1

DOUWE EGBERTS KOFFIE DOUWE EGBERTS KOFFIE BONEN Douwe Egberts kwaliteitskoffie in standaardmaling. • Douwe Egberts aroma rood is de geurige, pittige koffie die in Nederland het meest gedronken wordt. • Dat komt onder andere door de evenwichtige melange van krachtige Robustabonen en aromatische Arabicabonen die kort en vol worden gebrand. •

Douwe Egberts kwaliteitskoffiebonen. • Douwe Egberts aroma rood is de geurige, pittige koffie die in Nederland het meest gedronken wordt. • Dat komt onder andere door de evenwichtige melange van krachtige Robustabonen en aromatische Arabicabonen die kort en vol worden gebrand. •

Fresh Beans melange rood 1000gr 891771 Fresh Beans melange rood 3000gr 891696

Roodmerk standaardmaling 1500gr 890052

UITGELICHT

DOUWE EGBERTS ESPRESSOBONEN • Douwe Egberts Espresso is een volle, rijke koffie gemaakt van de beste Arabica bonen. • Het langdurige brandproces zorgt voor een diepdonkere brandkleur en een rijk aroma. • Dat maakt deze koffie dan ook zeer geschikt voor het maken van een krachtige espresso, vol van smaak en een uitstekende basis voor koffiecreaties met melk, zoals cappuccino en caffé latte.

Espresso Medium Roast 1000gr Espresso Dark Roast 1000gr Espresso Smooth 1000gr

891724 891750 891697

DOUWE EGBERTS AUTOMATENKOFFIE

DOUWE EGBERTS SNELFILTERMALING KOFFIE

Douwe Egberts kwaliteitskoffie voor de automaat. • Douwe Egberts is de geurige, pittige koffie die in Nederland het meest gedronken wordt. • Dat komt onder andere door de evenwichtige melange van krachtige Robustabonen en aromatische Arabicabonen die kort en vol worden gebrand.

Fresh Brew Gold 1000gr Fresh Brew Traditioneel 1000gr Fresh Brew Select 1000gr

891822 891725 891736

Douwe Egberts kwaliteitskoffie in snelfiltermaling. • Douwe Egberts aroma rood is de geurige, pittige koffie die in Nederland het meest gedronken wordt. • Dat komt onder andere door de evenwichtige melange van krachtige Robustabonen en aromatische Arabicabonen die kort en vol worden gebrand.

Roodmerk snelfiltermaling 250gr Roodmerk snelfiltermaling 500gr Roodmerk snelfiltermaling 1500gr Decafé snelfiltermaling 250gr

890053 890051 891732 891723

7


1 Keuken- en kantine-artikelen MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

DOUWE EGBERTS CAFITESSE KOFFIE DE Cafitesse Smooth Roast een melange met een ronde, fijne smaak die op kamertemperatuur bewaard kan worden. • Smooth Roast is een gemiddeld sterke melange, licht gebrand, met als resultaat een ronde, fijne smaak en een puur en zacht karakter. • Om de hele dag van te genieten! • Deze melange is heel geschikt om alle koffievariëteiten mee te maken zoals cappuccino en koffie verkeerd. • Smooth Roast is een melange van 100% UTZ-gecertificeerde duurzame Arabica-bonen uit Columbia, Peru en Brazilië met hoogwaardige Robusta. • UTZ certified is een onafhankelijk keurmerk voor duurzaam geteelde koffie en richt zich op de professionalisering van boeren en boerenorganisaties. • Dit leidt tot een betere kwaliteit en hogere opbrengsten van de oogst, met zorg voor mens en milieu. •

FAIR TRADE KOFFIE De koffiebonen voor deze aroma koffie zijn afkomstig van diverse fairtrade-gecertificeerde koffiecoöperaties in Afrika en LatijnsAmerika. • Koffie is een natuurproduct, de smaak van koffiebonen kan, net als die van druiven, per oogst, per regio, per jaar verschillen. • Door de koffiebonen van verschillende herkomst zorgvuldig te melangeren, heeft de aroma koffie een constante smaak. • De Arabicabonen geven deze melange een lekkere, aromatische smaak. • De Robustabonen zorgen voor de body en kracht van de koffie. •

Smooth Roast 2 liter Smooth Roast 1,25 liter

891766 891767

aroma snelfiltermaling 250gr aroma snelfiltermaling 1000gr espresso bonen 1000gr espresso bonen Bio 1000gr

891700 891701 891757 891756

MILIEUBEWUST FAIR TRADE THEE Deze thee is afkomstig van kleine boerenbedrijven uit Tanzania • De thee wordt in de eigen theefabriek verwerkt en in bulk naar Nederland verscheept. • De theearbeiders zijn medeaandeelhouder van hun boerderij en het bedrijf dat de thee droogt en verwerkt. • Vier verrassende varianten. • Heerlijk voor de afwisseling. •

DOUWE EGBERTS OPLOSKOFFIE Douwe Egberts aroma rood oploskoffie is een geurige, pittige koffie. • Dat komt onder andere door de evenwichtige melange van krachtige Robusta bonen en aromatische Arabica bonen. •

Classic 300gr

891699

Earl grey, Rooibos kaneel, Gele vruchten en Rode vruchten. • 4x25 theezakjes. •

4 variaties

891708

Fair Trade suikersticks à 600 stuks

890030

MILIEUBEWUST

FAIR TRADE SUIKER DOUWE EGBERTS CAPPUCCINO STICK • Douwe Egberts cappuccino sticks. • Ieder stick geeft een heerlijk kopje cappuccino. • In handige dispencerdoos. café cappuccino 80 sticks à 12,5gr 891717

8

EHBO-ARTIKELEN VINDT U OP PAGINA 86

Deze rietsuiker is ongeraffineerd en behoudt zo de natuurlijk aanwezige melasse. • De rietsuiker heeft daardoor een donkere kleur en een karakteristieke smaak.


Keuken- en kantine-artikelen 1

PICKWICK THEE MULTIPACK PICKWICK THEE GROOTVERPAKKING Thee in diverse smaken. • De zakjes zijn individueel verpakt. • Deze thee wordt geleverd per 6 dozen à multipack original 20 zakjes. multipack fruit •

Thee in diverse smaken. In zakjes van 2gr. • 100 zakjes in één doos. •

891733 890059

Ceylon melange Engelse melange Earl grey Groene thee Rooibos

890061 891709 890060 891713 891714

UITGELICHT

PICKWICK THEEDISPENSER De theevoorziening krijgt een verzorgde uitstraling. • De cassettes zorgen ervoor dat de zakjes en omschrijving duidelijk leesbaar zijn. • Per keer kunnen slechts 1 of 2 zakjes worden uitgenomen. • De dispenser kan losstaand worden gebruikt, maar ook opgehangen worden, er zitten zelfs 4 magneten bij voor montage aan uw koffieautomaat. • Inhoud 6x20 theezakjes. • Afmetingen 27x18x56cm. •

theedispenser 6 vaks

891712 PICKWICK THEE Pickwick thee. De zakjes zijn individueel verpakt. • Deze thee wordt geleverd per 4 dozen à 20 zakjes. • •

PICKWICK THEEKIST Houten theekist met 6 smaken theezakjes. • Engelse melange, citroen, bosvruchten, rooibos, groene thee en Earl Grey. •

bamboe theekist met 6 smaken thee bamboe theekist met 12 smaken thee

891810

Engelse melange Earl grey Mango Aardbeien Appel Citroen Framboos Kersen Meloen Perzik Sinaasappel Bosvruchten Zwarte bessen Tropische vruchten Sterrenmunt

890087 890088 890066 890058 890078 890064 890075 890076 890067 890077 890071 890063 890056 890068 890069

Rooibos Rooibos honing Dutch thee blend Kaneel Zoethout Groen original Groen cranberry Groen pure UTZ Groen jasmijn Speculaas Minty Morocco Wintergloed Caramel peer Appeltaart

891711 890082 891715 890065 890080 891710 890084 891776 891777 890057 890083 890089 890110 890079

891811

9


1 Keuken- en kantine-artikelen

NATRENA ZOETJES •

Ingrediënten voor koffie en thee.

Natrena zakdispenser met 100stuks Natrena zoetjesdispenser met 400stuks Natrena navulling met 800stuks

koffiemelkcups 10 Friesche Vlag halfroom koffiemelkcups 10 Friesche Vlag vol goudband FRIESCHE VLAG KOFFIEMELK • •

Ingrediënten voor koffie en thee. Voor een heerlijk een wolkje in uw koffie.

891695 891703 891763

10

Ingrediënten voor koffie en thee. Suiker én melksticks.

DE suikersticks 500 stuks DE creamersticks 500 stuks DE suikersticks 900 stuks DE creamersticks 900 stuks DE automatensuiker 1500gr DE automatenmelkpoeder 1000gr DE licht en romig 1000gr

890073 890098 890074 890099 891742 891751 891735

890032 890033 890036 890030

890372

Verpakkingseenheid 20 pakken.

koffiemelk pak à 485ml. Friesche vlag halvamel koffiemelkcups 400 stuks Friessche Vlag goudband

897026 890373

DOUWE EGBERTS MELK EN SUIKER •

Ingrediënten voor koffie en thee.

890031

890371

COMPLETA KOFFIECREAMER •

MELK EN SUIKER STICKS

Quantore suikersticks à 1000 stuks Quantore creamersticks à 1000 stuks Queeny suikersticks à 1000 stuks Queeny creamersticks à 1000 stuks Fair Trade suikersticks à 600 stuks

Verpakkingseenheid 6 potten.

pot à 200gr

890035

Ingrediënten voor koffie en thee.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Keuken- en kantine-artikelen 1

NESTLE HOT CHOCOLADE Nestle Hot Chocolate mix. Instantpoeder voor chocoladedrank. • Strooi de inhoud van een sachet in een groot glas of in een grote mok, voeg een klein beetje koud water toe, roer de massa glad, schenk al roerend heet water erbij dat net van de kook af is. • Voeg eventueel extra suiker naar smaak toe en uw beker heerlijke Hot Chocolate is klaar. 50 zakjes hot chocolate • •

DOUWE EGBERTS CACAO •

890219

Deze cacaofantasie is in twee varianten leverbaar, als dispenserdoos met 100 zakjes van 22gram, óf een zak van 1000 gram.

DE cacaofantasie box met 100 zakjes 891716 DE cacaofantasie Blue melk 1000gr 891741

UITGELICHT

SUIKERKLONTJES •

Ingrediënten voor koffie en thee.

suikerklontjes 1kg

890037

UNOX NOODLES Deze noodles van Unox zijn de ideale snelle snack voor de lekkere trek. • Voeg kokend water toe en binnen 3 minuten kun je genieten van een portie overheerlijke noodles in de heerlijke smaken Kip of Groente. •

DOUWE EGBERTS TAFELSTANDAARD •

Tafelstandaard voor al uw ingrediënten voor koffie en thee.

tafelstandaard6051

Doos à 6 zakjes.

kip groente

890128 890129

891734

11


1 Keuken- en kantine-artikelen SOEP

• •

CUP-A-SOUP Met Cup-a-Soup blijft iedereen scherp en alert. • Op het werk, op school, of bijvoorbeeld op de sportclub. •

Navulling voor carrousel Doos à 21 porties van 175ml voor mok.

aspergesoep champignon crémesoep champignon/ham soep Chinese kippensoep Chinese tomatensoep erwtensoep Franse uiensoep groentesoep Hongaarse goulashsoep

890180 890181 890182 890183 890184 890185 890186 890187 890188

kerriesoep kippensoep koninginnesoep spicy tomatensoep prei-cremesoep rundvleessoep Thaise spicy kippensoep tomatensoep Toscaanse tomatensoep tomaten-crémesoep

890189 890190 890191 890192 890193 890194 890195 890196 890197 890198

• •

Caloriearm. Doos à 26 porties van 175ml voor mok.

heldere kruidige kip heldere paddestoelen heldere runderbouillon heldere tuinkruiden •

890130 890131 890132 890133

De originele Cup-a-Soup beker.

1000 kartonnen bekers

890121

carroussel met 6 soorten soep 1000 kartonnen bekers

890141 890121

CUP-A-SOUP MINI AUTOMAAT De jongste telg uit de familie van Cupa-Soup systemen: de Cup-a-Soup Mini. • Het is een fraai ogend, professioneel doseersysteem. • Met één druk op de knop wordt direct de juiste hoeveelheid originele Cup-a-Soup afgegeven. • Voor drie soorten Cup-a-Soup. • Er hoeft alleen nog maar heet water toegevoegd te worden om van een heerlijk Cup-a-Soup moment te genieten. • Met Cup-a-Soup blijft iedereen scherp en alert. • Op deze manier wordt het aanbieden van een Cup-a-Soup op het werk, op school, of bijvoorbeeld op de sportclub wel heel gemakkelijk! •

12

CUP-A-SOUP CARROUSEL Met Cup-a-Soup blijft iedereen scherp en alert. • Met de Cup-a-Soup carrousel is een lekker kopje soep altijd binnen handbereik. • Ideaal voor elke afdeling! • Dit handige draaisysteem ontvangt u inclusief 6 bedrijfsverpakkingen Cup-a-Soup in verschillende smaken, 50 bekertjes en roerstaafjes. • Cup a soup carrousel met 6 dozen Cup a Soup in de smaken: tomaat, champignon creme, kip, chinese tomaat, mosterd en groente. • Doorsnede 35 cm, hoogte 50cm. •

mini automaat 1000 kartonnen bekers • •

890137 890121

Navulling voor dispenser. Zak à 40 porties van 175ml voor mok.

tomaat rundvlees Chinese tomaat kerrie champignon creme kip erwten Chinese kip

891010 891011 891012 891013 891014 891015 891016 891017

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Keuken- en kantine-artikelen 1 DRANKEN

• •

FRISDRANK IN BLIK •

Diverse frisdranken.

Blik van 0,33 liter. Verpakkingseenheid tray à 24 stuks.

Coca Cola regular Coca Cola light Coca Cola Zero Fanta Orange Fanta Cassis Fanta Lemon

FRISDRANK IN PETFLES

Diverse frisdranken. • In fles van 0,5 liter.

Coca Cola regular Coca Cola light Chaudfontaine blauw

897061 897062 897045 897063 897064 897028

Aquarius orange Aquarius lemon Nestea sparkling lemon Minute Maid orange Minute Maid appelsap Sprite Bullit Energy

897030 897031 897046 897047 897044 897048 897035

Blik van 0,25 liter.

Chocomel Fristi Red Bull •

897051 897052 897032

Blik van 0,50 liter.

Monster energy

897039

Appelsientje appelsap Nestea lemon

897029 897069

Verpakkingseenheid tray à 24 stuks.

897065 897066 897049

Verpakkingseenheid tray à 12 stuks.

Chaudfontaine rood Fanta Orange

897050 897067

13


1 Keuken- en kantine-artikelen

KARVAN CEVITAM Met Karvan Cévitam maak je in een handomdraai een lekker fruitige dorstlesser, helemaal naar eigen smaak. • Karvan Cévitam bevat 75% fruit en • Bus à 750ml. • Verpakkingseenheid 6 bussen. geeft water de smaak van echt fruit. • Karvan Cévitam bevat natuurlijke Casis 897024 ingredienten en geen kleurstoffen. Aardbei 897025 •

BIER • •

Blikjes van 0,33 liter.

Verpakkingseenheid tray à 24 stuks.

Heineken

897071

Doos à 200 stuks.

Koffiekoekjes speculaas 200 stuks 890316 •

KOEKJES • •

Assorti verpakking koekjes. Individueel verpakt, dus altijd vers.

Doos à 125 stuks.

Quartet assorti 125 stuks •

890317

Doos à 125 stuks.

Koffiekoekjes assorti mix 125 stuks 890018

UITGELICHT

DOUWE EGBERTS KOEKJES Om de koffie- en theebeleving optimaal te kunnen ondersteunen heeft DE Professional nieuwe koekjes geïntroduceerd voor de merken Douwe Egberts en Pickwick. • De heerlijke Douwe Egberts koekjes met traditie en Pickwick Lemon Pie koekjes zijn met liefde en zorgvuldig gekozen ingrediënten gemaakt. • De meesterbakkers houden tijdens de bereiding toezicht op elke stap om zo de beste kwaliteit en smaak te kunnen garanderen. •

14

COTE DÓR MIGNONNETTE CHOCOLADE De authenticiteit van echte Côte d’Or-chocolade geconcentreerd in een klein tablet, • Heerlijk voor bij de koffie. • Ingrediënten: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, weipoeder, emulgator (sojalecithine), aroma’s. cacao: minstens 35%. •

koekjesmix With Tradition per 100 stuks koekjesmix Lemon Pie per 160 stuks boterkoekjes per 150 stuks

890038 890043 890054

AFVALBAKKEN EN -ZAKKEN VINDT U OP PAGINA 49

Pak à 24 stuks. Doos à 120 stuks

890217 890218


Keuken- en kantine-artikelen 1 UITGELICHT

CANDYBARS MERCI Presenteer eens iets lekkers bij de koffie. • Doos met diverse smaken chocolade. •

Een heerlijke snoep- of tractatiebox voor op kantoor. • Deze box bevat 15xMars, 15xSnickers, 8xTwix, 6xM&M met pinda's en 7 zakjes Freedent kauwgom. •

• •

Per pak leverbaar. Besteladvies doos à 6 pakken.

doos à 400gr

890334

candybox

890210

SNOEP pepermunt 200gr drop 750gr

897081 897092

HARIBO SNOEP •

PRINGLES Pringles zijn de onweerstaanbare chips in de beroemde koker. • In kokers van 40gram. •

Box à 750 gram.

kindermix winegum + Engelse drop hot & spicy sour cream & onion original paprika

890206 890207 890208 890209

890200 890201

Box à 650 gram.

dropmix fruitgom

890212 890213

Zak à 75 gram.

kersen winegum happy cola winegum kikkers winegum starmix tangfastics maoam

890203 890204 890205 890214 890215 890216

15


Keuken- en kantine-artikelen 1

O-WATER Mineraalwater FW-WATER189. Natuurlijk gezuiverd drinkwater. • Verpakt in een handige draagkarton met handvat. 5 Gallon, 18,9 liter per plastic fles (recyclebaar). • Gewicht 21kg. • Formaat 235x235x608mm. • Onderhoudskit voor waterdispenser FW-SCHOONMAAK. • Reinigingstabletten om de waterdispenser grondig te reinigen. • Wij adviseren u om uw toestel elk kwartaal te reinigen voor een optimale hygiëne.

WATERDISPENSER BASIC

• •

Watercooler Basic. Extra stugge, kindveilige hendels. • Voor warm & koud water. • Aan- /uitschakelaar voor warmwatergebruik. • DryGuard anti-verspilsysteem in geval van lekkage van de fles. • Verwijderbare opvangbak. • Het 5mμ luchtflter voorkomt invloed op het water door de omgeving. • Geluidsarm systeem (40decibel). • Laag energieverbruik (energy star). • •

O-Water 18,9Liter O-Water reinigingsset

897075 897076

zwart

897074

lichtgrijs

897073

WATERDISPENSER DESIGN Watercooler Design. Geïntegreerde bekerdispenser. • Voor warm & koud water. • Aan- /uitschakelaar voor warmwatergebruik. • DryGuard anti-verspilsysteem in geval van lekkage van de fles. • Verwijderbare opvangbak. • het 5mμ luchtflter voorkomt invloed op het water door de omgeving. • Geluidsarm systeem (44decibel). • Laag energieverbruik (energy star). • •

17


1 Keuken- en kantine-artikelen KOFFIEZETAPPARATUUR EN TOEBEHOREN

BRAVILOR KOFFIEZETAPPARAAT NOVO De Novo zet op een snelle en eenvoudige manier heerlijke verse filterkoffie in kannen. • Deze machine van r.v.s. met hoogwaardig kunststof wordt geleverd met kunststof filterpan en 1 glaskan. • De Novo hoeft niet aangesloten te worden op de waterleiding. • Wordt geleverd met 1 glaskan. • Buffervooraad: 2 kannen (24 koppen). • Zettijd ca. 5 minuten per kan. • Uurcapaciteit: ca. 18 liter (144 koppen). • Aansluitwaarde 230V~ 50/60Hz: 2130W. • Afmeting 214x391x424mm. •

BRAVILOR KOFFIEZETAPPARAAT ISO Dankzij deze dubbelwandige rvs thermoskan houdt u de kwaliteit van de koffie lang optimaal. • Hoeft niet aangesloten te worden op de waterleiding. • Geen warmhoudplaten. • Buffervooraad 1 kan (16 koppen). • Zettijd: ca. 6 minuten per thermoskan. • Uurcapaciteit ca. 18 liter (144 koppen). • Aansluitwaarde 230V~ 50/60Hz: 2000W. • Afmeting 214x391x465mm. •

koffiezetapparaat Iso Bravilor koffiefilters 245mm

890530 890524

koffiezetapparaat Mondo extra glazen kan Bravilor koffiefilters 245mm

890532 890523 890524

koffiezetapparaat Novo extra glazen kan Bravilor koffiefilters 245mm

890531 890523 890524

Bravilor koffiefilters 245mm

890524

BRAVILOR KOFFIEZETAPPARAAT MONDO De nieuwe Mondo 2 zet op een snelle en eenvoudige manier heerlijke verse filterkoffie in kannen. • Twee verzonken zelfregulerende warmhoudplaten passen de temperatuur aan aan de hoeveelheid koffie in de kan, waardoor de koffie van constante kwaliteit is. • Hoeft niet aangesloten te worden op de waterleiding. • De ledverlichte bediening en rvs filterpan maken het apparaat gemakkelijk in gebruik. • Wordt geleverd met 2 glaskannen. • Buffervooraad 2 kannen (24 koppen). • Zettijd ca. 5 minuten per kan. • Uurcapaciteit: ca. 18 liter (144 koppen). • Aansluitwaarde 230V~ 50/60Hz: 2140W. • Afmeting 195x406x446mm. •

BRAVILOR KOFFIEFILTERS •

Koffiefilter voor Bravilor koffiezetapparaat.

BRAVILOR THERMOSKAN Deze RVS thermoskan houdt uw warme of koude drank lang op temperatuur. • Dankzij de handige schenkclip vult u snel alle kopjes. • Dubbelwandig. dubbelwandig 2 liter •

BRAVILOR KOFFIEKAN •

18

Extra of reservekan voor uw Bravilor koffieapparaat.

extra glazen kan

890523

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

890508


Keuken- en kantine-artikelen 1 UITGELICHT

NESPRESSO MAGIMIX De gedurfde lijnen van een kleine model. • Perfect afgestemd op het design van de espresso, simpel in gebruik. • Elk kopje koffie zal perfect zijn dag in dag uit. • Power pomp van 19 bar. • Automatische waterdosering. • Handig doseersysteem capsules. • Reservoir voor gebruikte capsules. • Het waterreservoir van 0,9L is uitneembaar. • Energie modus, 1260Watt. • Afmetingen 31x33x22cm. •

KOFFIEFILTERS •

Standaard koffiefilters.

Pak à 100 stuks.

koffiefilter nr.2 koffiefilter nr.4

891752 891753

zwart/wit

890529

PHILIPS SENSEO Met de Senseo koffiezetters krijgt u het ultieme koffiegenot van Senseo op een nog gemakkelijkere manier. • Door de grotere watertank hoeft u minder vaak water bij te vullen en door de in hoogte verstelbare tuit kunt u uw favoriete kop of mok gebruiken. • Met het interactieve display kunt zelf uw koffievolume bepalen. • Het display geeft ook aan wanneer u water moet bijvullen. • Keer op keer 1 of 2 heerlijke kopjes koffie met een crema-laagje in minder dan 60 sec. • Uniek zetsysteem d.m.v. koffiepads van Douwe Egberts garandeert een heerlijk aroma en een perfecte smaak. •

DOUWE EGBERTS THERMOSKAN •

Roestvrijstalen isoleerkan voor koffie of thee.

koffiekan 1000cc theekan 900cc

890506 890507

zwart

890527

wit/zwart

890546

MELITTA KOFFIEZETTER Melitta Enjoy koffiezetapparaat met een modern design in twee kleuren. • Geschikt voor 10 tot 12 kopjes koffie. • Met Aroma-selector, voor individuele koffiesmaak van mild tot sterk. • Koffietemperatuur 93 graden. • De Enjoy heeft een zwenkfilter met uitneembare filterhouder en druppelstop. • Vermogen 850W. • Afmeting 34,5x22.5x24,5cm. • Gewicht 1.9kg. •

ISOLEERKAN ROESTVRIJ STAAL Roestvrijstalen isoleerkan voor koffie of thee. • Inhoud 1 liter. •

koffiekan theekan

890332 890333

19


1 Keuken- en kantine-artikelen KEUKENAPPARATUUR

SERVIEZEN EN BESTEK

MELITTA WATERKOKER Deze Melitta Aqua waterkoker heeft een inhoud van 1.7 liter en is ondermeer voorzien van een automatische stop en droogkookbeveiliging. • Met het 360 graden snoerloze basisstation heb je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt. • Vermogen 2400W. • Automatische afslag. • Uitneembaar kalkfilter. • Gesloten verwarmingselement. • Waterpeilindicator aan beide zijden. • Afmetingen 25,5x16,5x16,5cm. • Gewicht 1.1kg. •

SERVEERWAGEN Geheel vervaardigd uit roestvrij lichtmetaal. • Voorzien van waterdichte plateaus. • Met drie opstaande randen, een gladde voorzijde en twee duwbeugels. • Buitenwerkse afmetingen (lxbxh): 87x57x95cm. •

wit/zwart

890545

Vier zwenkwielen Ø125mm, voorzien van stootringen. • De wielen zijn streepvrij. •

2 bladen 3 bladen

499095 499096

antraciet

499097

wit

890516

MELITTA KOFFIEZETTER Melitta Enjoy koffiezetapparaat met een modern design in twee kleuren. • Geschikt voor 10 tot 12 kopjes koffie. • Met Aroma-selector, voor individuele koffiesmaak van mild tot sterk. • Koffietemperatuur 93 graden. • De Enjoy heeft een zwenkfilter met uitneembare filterhouder en druppelstop. • Vermogen 850W. • Afmeting 34,5x22.5x24,5cm. • Gewicht 1.9kg. •

RUBBERMAID SERVEERWAGEN Rubbermaid serveerwagen. Ergonomisch geconstrueerde materiaalwagen. • Vervaardigd uit kunststof i.c.m. aluminium. • Splintert, deukt en roest niet. • 4 geluidsarme zwenkwielen die geen strepen achterlaten. • 135kg laadvermogen (45kg per schap). • •

wit/zwart

890546

UITGELICHT PRINCESS WATERKOKER Luxe snoerloze Princess Waterkoker in zwart met roestvrij staal. • Trendy design. • 360 graden draaibaar op de ronde basis, ideaal voor zowel links- als rechtshandigen. • Het geïntegreerde element is ongevoelig voor kalkaanslag en heeft daardoor een langere levensduur. • Voorzien van verlichte aan/uitschakelaar, waterniveauaanduiding, uitneembaar uitschenkfilter, veilige dekselvergrendeling met automatische "open-knop" en snoeropbergsysteem. • Grote inhoud van 1,7Liter. • Drievoudige veiligheid ingebouwd: stoomafslag, droogkook- en oververhittingbeveiliging. •

CAMBRO DIENBLAD zwart

890548 •

20

Afmetingen: 530x325mm.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Keuken- en kantine-artikelen 1

DOUWE EGBERTS KOP EN SCHOTEL Model Lungo. Het unieke Douwe Egberts ontwerp ligt goed in de hand. • Het servies is stevig, kras- en kleurvast. • Het is goed stapelbaar, stabiel en vaatwasmachinebestendig. • Inhoud kop 150ml, inhoud tot rand • Verpakkingseenheid doos à 12 stuks. 180ml. kop 891778 • Wit. schotel 891779 • •

PICKWICK EGBERTS THEEGLAZEN • •

Vaatwasbestendig en stapelbaar.

BEKERS STAPELBAAR

HOTELPORSELEIN SONJA

Stapelbare glazen bekers. • Voor koffie, thee of melk te gebruiken. • Pak à 6 stuks.

beker 25cl

891781

Vaatwasbestendig en stapelbaar. • Kwaliteitsporselein uit Maastricht. • Wit.

kop schotel bord mok

• •

Verpakkingseenheid doos à 48 stuks.

theelepel

890512

BESTEK

BESTEK SCANDINAVE •

Roestvrij staal.

Verpakkingseenheid doos à 12 stuks.

gebaksvork

890513

Roestvrij staal.

Doos à 6 stuks.

891746

28cl glas

doos à 24 stuks 890500 doos à 24 stuks 890501 doos à 24 stuks 890502 doos à 12 stuks 890503

Pak à 12 stuks.

mes 205mm vork 183mm lepel 190mm gebakvork 140mm koffie/theelepel 114mm

890478 890479 890477 890480 890476

21


1 Keuken- en kantine-artikelen WEGWERPSERVIES EN BESTEK

CUP-A-SOUP WEGWERPBEKERS 1000 kartonnen bekers

WEGWERPBEKERS KUNSTSTOF

890121

Kunststof wegwerpbekers.

MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

WEGWERPBEKERS KARTON

WEGWERPBEKERS BIO

150cc wit 30x100 stuks. 150cc wit Take Dis 30x100 stuks 180cc wit 30x100 stuks 180cc wit tbv automaat 30x100 stuks

Kartonnen wegwerpbekers. • Voor gebruik in koffieautomaten of los gebruik. •

180cc I'am Hot 100 stuks 250cc I'am Hot 50 stuks 300cc enjoy 50 stuks 180cc karton 25x100 stuks

891782 891783 891784 892037

MILIEUBEWUST

WEGWERPBORDEN •

Kartonnen borden in diverse formaten.

Deze wegwerpbekers zijn biologisch afbreekbaar en kunnen gecomposteerd worden.

890039 890047 890040 890048

Doos à 1000 stuks.

beker Bio 120ml beker Bio 180ml beker Bio 240ml soepbeker Bio 240ml

890469 890475 890468 890473

MILIEUBEWUST

bord karton 15cm doos à 1000 stuks bord karton 18cm doos à 100 stuks bord kunststof 22cm doos à 1000 stuks

WEGWERPBORDEN BIO 897084 De Bio wegwerpborden zijn biologisch • Doos à 500 stuks. afbreekbaar en kunnen gecomposteerd worden. • Verpakkingseenheid doos à 500 stuks. bord 220mm rond •

897088 890340

890470

MILIEUBEWUST

WEGWERPBESTEK WEGWERPBESTEK BIO koffie/thee lepeltjes zak à 250 stuks mes kunststof zak à 100 stuks vork kunsstsof zak à 100 stuks lepel kunststof zak à 100 stuks

22

891780 890095 890096 890097

Het Bio wegwerpbestek is biologisch afbreekbaar en kan gecomposteerd worden.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Doos à 1000 stuks.

vork kunstof 165mm mes kunststof 165mm lepel kunststof 165mm

890471 890472 890474


Keuken- en kantine-artikelen 1

DOUWE EGBERTS WEGWERPBEKERS Onderdeel van de luxe Comfort-lijn van Douwe Egberts. • Bekerorganizer van duurzaam materiaal. • Voor een opgeruimde koffiecorner. • Geschikt voor de Douwe Egberts Comfort-bekers en -bekerhouders. •

WEGWERPGLAZEN bekerorganizer wegwerpbekers 100 stuks bekerhouders tafelstandaard

6044 6046 6045 6051

891743 891744 891745 891734

limonadeglas doos à 3000 stuks 890091 wijnglas doos à 900 stuks 890092 champagneglas doos à 100 stuks 890093

MILIEUBEWUST

ROERSTAAFJES

ROERHOUTJES

Dispenser met witte roerstaafjes voor koffie en thee. • Lengte 112mm.

Dispenser met naturel houten roerstaafjes voor koffie en thee. • Lengte 140mm.

2000 stuks

890041

BEKERPLATEAU •

Zwart.

Doos à 10.000 stuks.

roerhoutje 14cm

890044

BEKERHOUDERS voor 6 bekers

890090

Voor wegwerpbekers 150 en 180cc.

bruine houder B31 50 stuks

890094

wit

393900

RUBBERMAID BEKERBAK Rubbermaid Cup'n Stack bekerinzamelsysteem voor 700 bekers. • Restvloeistof wordt gescheiden van bekers door separaat vloeistofreservoir (5 liter) dat eenvoudig te legen is. • Inwerpopening roerstaafjes zorgt voor correcte inzameling bekers. • Pictogrammen verduidelijken systeem. • Systeem kan uit elkaar gehaald worden voor eenvoudige reiniging. • Bekers blijven uiteindelijk achter in vuilniszak. •

Te gebruiken i.c.m. met Slim Jim 354060 die separaat besteld dient te worden.

VEPA BINS BEKERBAK Afvalbak met kunststof inzet. Inhoud 50 liter. • Wit. • Afmetingen: 32,5x38cm, hoogte 54cm. •

losse sorteerunit voor bekers 394820 afvalcontainer grijs 87 liter zonder deksel 3540 394810

23


2 Schoonmaakdispensers TORK DISPENSERS MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST TORK HANDDOEKENDISPENSER H2-XPRESS Het Tork Xpress Multifold handdoeksysteem is zeer geschikt voor de sanitaire ruimte waar zowel extra verzorging als hygiëne belangrijk zijn. • Bescherming tegen overvulling, gegarandeerd goede dosering. • Eén handdoek per keer: zorgt voor verminderd verbruik. • Intergevouwen. • Afmetingen dispenser 44x30x10cm. •

TORK HANDDOEKROLDISPENSER H1-MATIC Het Tork Matic handdoekrolsysteem (H1) heeft een hoge capaciteit waardoor hij geschikt is voor vele types sanitaire ruimten. • Touchfree, garandeert goede hygiëne. • Eén-per-keer dosering: vermindert verbruik. • Hygiënische drukknop, alleen zichtbaar bij navullen of als er geen papier uitsteekt. • Kunststof wit. • Afmetingen dispenser 37x34x20cm. •

Tork H1 handdoekroldispenser Elevation 551000 892066 Tork H1 handdoekrol premium 2-laags 6 rollen 290016 892046 Tork H1 handdoekrol Advanced 2-laags 6 rollen 290067 892047

MILIEUBEWUST

Tork H2 handdoekdispenser Xpress Elevation 552000 892072 Tork H2 vulling 2-laags 21x26cm 21x150 stuks 100289 892043

Tork H2 vulling 2-laags 21x34cm 21x136 stuks 120288 892036 Tork H2 vulling 2-laags 22x34cm 21x100 stuks 100297 890324 Tork H2 vulling 2-laags 21x34cm 21x110 stuks 100288 890335

MILIEUBEWUST

TORK POETSROLDISPENSER M1-MINI Poetsroldispenser. Roestvrij stalen tanden, duurzaam en stevig. • Flexibele dosering geeft precies hoeveel u nodig heeft. • Transparant venster toont wanneer bijvullen nodig is. • Afmetingen dispenser 32x17x16cm. • •

Tork poetsroldispenser M1-Mini Elevation 558000 892069

Verpakkingseenheid pak à 11 rollen.

Tork M1 vulling 1-laags 120mx21,5cm 100130 890337 Tork M1 vulling 2-laags 75mx21,5cm 101221 892119

MILIEUBEWUST TORK POETSROLDISPENSER M2-MAXI Poetsroldispenser. Roestvrij stalen tanden, duurzaam en stevig. • Flexibele dosering: neem precies zoveel als nodig is. • Zowel controle over de porties als de vrijheid om zo veel te nemen als nodig is. • Transparant venster toont wanneer bijvullen nodig is. • Afmetingen dispenser 36x24x23cm. •

TORK HANDDOEKENDISPENSER H3-CLASSIC

Tork M2 poetsroldispenser MaxiElevation 559000 892067 Tork M2 vulling 1-laags 275mx25cm 6 rollen 100134 892021

26

Handdoekdispenser. De Tork Singlefold/C-fold handdoekdispensers (H3) zijn traditionele handdoeksystemen voor openbare sanitaire ruimten. • Simpele en handige dispenser, eenvoudig in onderhoud. • Opent aan zijkant, gemakkelijk na te vullen, tot 2,5 bundels. • Het aantal doekjes is in de dispenser zichtbaar. • Afmetingen dispenser 44x33x14cm. • •

Tork M2 vulling 2-laags 160mx20cm 6 rollen 121206 892062 Tork M2 vulling 2-laags 160mx25cm 6 rollen 101250 892061

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Tork H3 handdoekdispenser Classic Elevation 553000 892073 Tork H3 vulling 1-laags 23x23cm 15x266 stuks 290158 892049 Tork H3 vulling 2-laags 31x25cm 20x120 stuk 290264 890327 Tork H3 vulling 2-laags 23x25cm 15x250 stuks 290163 892100 Tork H3 vulling 2-laags 23x25cm groen 15x200 stuks 290179 892050


Schoonmaakdispensers 2 MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

TORK POETSROLSTANDAARD W1

TORK TOILETPAPIERDISPENSER T1-JUMBO

Verplaatsbare poetsroldispenser, dus overal gemakkelijk toepasbaar. • Voor locaties met een groot verbruik. • Snel en eenvoudig bij te vullen. • Voor rollen tot 41cm breed. • Afmetingen vloerstandaard 87x50x52cm. •

Tork W1 poetsrolstandaard 652008 892063 Tork W1 vulling 2-laags 340mx24cm 2 rollen 129262 892064 Tork W1 vulling 2-laags 255mx26cm 2 rollen 130052 892120

Fraai vormgegeven Jumbo toiletrollensysteem van wit kunststof. • Hoge capaciteit. • Voorzien van remmechanisme. • Voorzien van handig venster waardoor gemakkelijk te zien is of de rol vervangen moet worden. Robuust ontwerp, duurzaam in drukke omgevingen. • Met slot. • Muurbevestiging (schroeven bijgeleverd). • Afmetingen dispenser 36x48x14cm.

MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

Tork T1 toiletpapierdispenser Jumbo Elevation 554000 892071 Tork T1 vulling 2-laags 360m-1800vel 6 rollen 110273 892052 Tork T1 vulling 2-laags 360m-1800vel 6 rollen 120274 892053

TORK TOILETPAPIERDISPENSER T2-JUMBO MINI TORK TOILETPAPIERDISPENSER T6 DUO Het Tork Mid-size toiletpapiersysteem (T6) zorgt ervoor dat u nooit zonder toiletpapier raakt. • Bevat twee rollen van 100 meter, het papier raakt nooit op. • Automatische rolwisseling, het papier is altijd makkelijk toegankelijk. • Lege rollen blijven in de dispenser. • Geen afval op de vloer. • Afmetingen dispenser 35x19x14cm.

Fraai vormgegeven Jumbo toiletrollensysteem van wit kunststof. • Hoge capaciteit. • Voorzien van remmechanisme. • Voorzien van handig venster waardoor gemakkelijk te zien is of de rol vervangen moet worden. Robuust ontwerp, duurzaam in drukke omgevingen. • Met slot. • Muurbevestiging (schroeven bijgeleverd). • Afmetingen dispenser 28x35x13cm. •

Tork toiletpapierdispenser T6 Duo Elevation 557500 892060 TorkT6 vulling 2-laags Premium 90m 27 rollen 127520 892082 Tork T6 vulling 2-laags Compact 100m 27 rollen 127530 892057

Tork T2 toiletpapierdispenser Mini Elevation 555000 892070 Tork T2 vulling 1-laags 240m-1700vel 12 rollen 110163 892055 Tork T2 vulling 2-laags 170m-1200vel 12rollen 110253 892051

MILIEUBEWUST

TORK LUCHTVERFRISSER A1 De Tork Elevation-dispenserlijn is een assortiment dispensers met een strak en functioneel design. • Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte. • Snel navullen en eenvoudig in onderhoud. • Langdurige frisheid, tot 90 dagen frisse lucht. • Diverse instellingen. • Afmetingen dispenser 17x10x6cm. •

TORK TOILETPAPIERDISPENSER T4 DUO Tork A1 Air dispenser Elevation 562000 Tork A1 luchtverfrisser Citrus 236050 Tork A1 luchtverfrisser Fruit 236051 Tork A1 luchtverfrisser Floral 236052

892065 890320 890321

Duurzame dispenser voor standaard toiletrollen. • Geschikt voor twee rollen. • Af te sluiten met sleutel. • Gemakkelijk te onderhouden. • Afmetingen dispenser 16x29x15cm. •

Tork toiletpapierdispenser T4 Duo Elevation 557000 892068 Tork T4 vulling 2-laags Advanced XL 4 rollen 120261 890323 Tork T4 vulling 2-laags Advanced 48 rollen 110766 892058 Tork T4 vulling 3-laags Premium 42 rollen 110317 892081 Tork T4 vulling 4-laags Premium 6 rollen 110405 892054

890322

27


2 Schoonmaakdispensers MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

TORK ZEEPDISPENSER S1

TORK SERVETTENDISPENSER N4

Slimme dispenser voor vloeibare zeep. Dispenser doseert 1ml per keer. • Hygiënisch systeem. • Afmetingen dispenser 29x11x11cm.

Servettendispenser. Eén-per-keer dosering. • Gemakkelijk te laden: minder onderhoud. • Besparend systeem. • Ideaal voor op kantinetafels of voor in de cafetaria. • Optimale ruimte voor advertenties, dus commercieel te benutten. • Afmetingen dispenser 20x16x15cm.

Tork S1 zeepdispenser Elevation 560000 892074 Tork S1 vulling zeep mild geurloos 420701 892019 Tork S1 vulling zeep premium 420501 892022 Tork S1 vulling zeep antibacterieel 420810 892059 Tork S1 vulling zeep alcoholgel 400102 892020

• •

• •

Tork N4 servettendispenser 272600 892030 Tork N4 vulling servetten 1125 stuks 10840 892012

MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

TORK TISSUES Facial tissues in een mooie verpakking met modern design. • Extra zachte witte tissue. • Sterk en absorberend. • Past in de dispenser voor Facial Tissue (F1). •

Doos à 100 stuks.

20x12cm Tork 100 stuks 140270 892018

TORK ZEEPDISPENSER S4 Tork schuimende zeep voelt prettig aan en is gemakkelijk in het gebruik. • De dispenser is eenvoudig te bedienen en heeft daarom een 'Easy to use' certificaat gekregen, wat wordt aanbevolen door het Zweedse Reumafonds. • Door de hoge capaciteit is de schuimende zeep zeer geschikt voor drukbezochte sanitaire ruimten. • De schuimende zeep dispenser doseert 0,4ml per keer. • Hiermee beschikken wij over een complete oplossing voor de sanitaire ruimte en de handhygiëne! Tork S4 zeepdispenser • Extra grote capaciteit. Elevation 561500 892024 • Zeepformules met EU Ecolabels. Tork S4 vulling zeep milde foam • Afmetingen dispenser 29x11x11cm. 520501 892023 •

TORK AFVALBAK B1 Tork Elevation-dispenserlijn. Door de moderne uitstraling passen de dispensers in vrijwel elke sanitaire ruimte. • Tork Elevation. • Volledig verborgen afvalzak. • Laden is intuïtief, eenvoudig in onderhoud. • Aantrekkelijk ontwerp, past overal. • Optionele deksel die zachtjes sluit: hygiënische en veilige oplossing. • Capaciteit 40liter. • Afmetingen 63x39x29cm. • •

Tork B1 afvalbak 40liter Elevation

28

563000 393022

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Schoonmaakdispensers 2 MILIEUBEWUST

SATINO POETSROLDISPENSER Poetsroldispenser, dus overal gemakkelijk toepasbaar. • Voor locaties met een groot verbruik. • Snel en eenvoudig bij te vullen. • Voor rollen tot 25cm breed. •

SATINO DISPENSER SUPPLIES •

Satino navullingen.

Satino Premium toiletpapier 2-laags 200vel pak à 4 rol 897104 Satino Comfort toiletpapier 2-laags 400vel pak à 4 rol 897125 Satino Jumborol toiletpapier 380m 2-laags tissue 6 rollen 897127 Satino zigzag handdoek 1-laags 25x33cm 3600 stuks 892011 Satino zigzag handdoek 2-laags 25x33cm 2880 stuks 897136

Satino poetsrol 1-laags blauw 300mx20cm pak à 6 rol Satino poetsrol 1-laags blauw 120mx20cm pak à 12 rol Satino poetsrol 1-laags wit 300mx20cm pak à 6 rol Satino poetsrol 2-laags blauw 370mx25cm pak à 2 rol Satino poetsrol 2-laags wit 370mx25cm pak à 2 rol Satino handzeep

897138 897139 897140 897141 897142 897144

Satino poetsroldispenser vloerstandaard Satino poetsroldispenser muurstandaard Satino poetsrol 1-laags blauw 300mx20cm pak à 6 rol Satino poetsrol 1-laags blauw 120mx20cm pak à 12 rol Satino poetsrol 1-laags wit 300mx20cm pak à 6 rol Satino poetsrol 2-laags blauw 370mx25cm pak à 2 rol Satino poetsrol 2-laags wit 370mx25cm pak à 2 rol

897153 897154 897138 897139 897140 897141 897142

MILIEUBEWUST

SATINO TISSUES Satino tisue 2-laags 100 stuks

892017

SATINO BLACK DISPENSER SUPPLIES Vul de Satino Black dispensers met Satino Black toilet- en handdoekenpapier, hand- en foamzeep, alcoholgel en toiletbrilreiniger en het toilet is niet alleen schoon en fris, maar ook strak en modern. • Gasten ervaren een unieke, Cradle to Cradle gecertificeerde toiletbeleving van duurzaam design die positief afstraalt op het hele bedrijf. • Het enige hygiënepapier ter wereld dat CO2-neutraal geproduceerd wordt en de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren. •

Satino Black zigzag handdoek 1-laags 25x23cm 4600 stuks 897135 Satino Black zigzag handdoek 2-laags 25x23cm 3200 stuks 890171 Satino Black toiletpapier pak à 4 rol 2-laags 400vel 890172 Satino Black toiletbrilreiniger 897146 Satino Black handzeep 897152 Satino Black foamzeep 890176 Satino Black alcoholgel 897155

SATINO KEUKENROL •

Verpakkingseenheid baal à 14 pak.

Satino keukenrol wit 13,8mx23cm 2 stuks 892005

29


2 Schoonmaakdispensers SATINO DISPENSERS MILIEUBEWUST SATINO BLACK HANDDOEKDISPENSER Handdoekdispenser voor zigzag gevouwen handdoeken. • Satino Black dispensers worden volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. • Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. • Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand. •

Met Satino Black dispensers en de bijpassende Satino Black vullingen maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld. • Afmetingen 280x140x440mm. •

Satino Black handdoekdispenser 890173 Satino Black zigzag handdoek 2-laags 25x23cm 3200 stuks 890171 Satino Black zigzag handdoek 1-laags 25x23cm 4600 stuks 897135

MILIEUBEWUST

SATINO BLACK TOILETPAPIERDISPENSER Toiletpapierdispenser voor losse toiletrollen. • Satino Black dispensers worden volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. • Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. • Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand. • Met Satino Black dispensers en het

bijpassende Satino Black vullingen maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld. • Afmetingen 155x162x426mm. Satino Black toiletpapierdispenser 890174 Satino Black toiletpapier pak à 4 rol 2-laags 400vel 890172

MILIEUBEWUST

SATINO BLACK SYSTEEMDISPENSER Toiletpapierdispenser voor systeemrollen. • Satino Black dispensers worden volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. • Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. • Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand.

30

Met Satino Black dispensers en het bijpassende Satino Black vullingen maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld. • Afmetingen 155x162x426mm •

Satino Black systeemdispenser 897149 Satino Black systeemrol toiletpapier 2-laags 100m 24rol 897156

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Schoonmaakdispensers 2 MILIEUBEWUST

SATINO BLACK TOILETBRILREINIGERDISPENSER Satino Black dispensers worden volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. • Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. • Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand. •

Met Satino Black dispensers en het bijpassende Satino Black vullingen maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld. • Afmetingen 100x120x290mm. •

Satino Black toiletbrilreiniger dispenser Satino Black toiletbrilreiniger vulling

897150 897146

MILIEUBEWUST

SATINO BLACK LUCHTVERFRISSER DISPENSER Satino Black dispensers worden volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. • Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. • Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand. •

Met Satino Black dispensers en het bijpassende Satino Black vullingen maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld. • Afmetingen 100x120x290mm. •

Satino Black luchtverfrisser dispenser Satino Black luchtverfrisser assorti vulling

897151 897145

MILIEUBEWUST

SATINO BLACK ZEEPDISPENSER Satino Black dispensers worden volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. • Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. • Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand.

Met Satino Black dispensers en het bijpassende Satino Black vullingen maakt u van uw toiletruimte de duurzaamste ter wereld. • Afmetingen 100x120x290mm.

Satino Black zeepdispenser •

890175

Systeemzak met 750ml.

Satino Black handzeep Satino Black foamzeep Satino Black alcoholgel

897152 890176 897155

31


2 Schoonmaakdispensers PRIMESOURCE DISPENSERS PRIMESOURSE HANDDOEKDISPENSER MIDI De handdoekdispensers Midi van PrimeSource zijn eenvoudig bij te vullen. • De dispensers geven één papieren handdoek per keer uit, wat zorgt voor minder verbruik. • De handdoeken hangen standaard klaar voor de volgende gebruiker. • Zo zorgt u voor een perfecte hygiëne. • De dispensers zijn verkrijgbaar voor kleine ruimtes maar ook in groot formaat voor meer capaciteit. • Capaciteit 500 zig-zag gevouwen handdoeken. • Afmetingen 305x135x300mm. •

PRIMESOURSE POETSROLDISPENSER MINI Deze PrimeSource poetsroldispensers voorzien u van meterslang absorberend papier dat uit de kern wordt afgerold. • Deze uitstekend presterende poetsroldispensers zijn onmisbaar voor allerlei reinigingstoepassingen. • Afmetingen 185x160x340mm. •

handdoekdispenser zig-zag Midi 892085 Primesource Midi vulling 1-laags 23x25cm 20x250 stuks 892048 Primesource Midi vulling 2-laags 23x25cm 20x200 stuks 892029

poetsroldispenser centerfeed Mini 892088 Primesource poetsrollen 1-laags Mini 11rol à 120m 892087

PRIMESOURCE HANDDOEKDISPENSER MAXI Eenvoudig bij te vullen. Dispenser geeft papieren handdoek per keer uit, wat zorgt voor minder verbruik. • De handdoeken hangen standaard klaar voor de volgende gebruiker. • Geschikt voor ruimtes waar een grotere capacieit gewenst is. • Capaciteit 700 zig-zag gevouwen handdoeken. • Afmetingen 305x145x415mm.

PRIMESOURSE POETSROLDISPENSER MIDI

• •

Deze PrimeSource poetsroldispensers voorzien u van meterslang absorberend papier dat uit de kern wordt afgerold. • Deze uitstekend presterende poetsroldispensers zijn onmisbaar voor allerlei reinigingstoepassingen. • Afmetingen 245x220x370mm. •

handdoekdispenser zig-zag Maxi 892096 Primesource Maxi vulling 2-laags 23x25cm 20x150 stuks 892097

poetsroldispenser Centerfeed Midi 892089 Primesource poetsrollen 1-laags Midi 6rol à 275m 892039

PRIMESOURSE HANDDOEKDISPENSER INTERFOLD De handdoekdispensers Interfold van PrimeSource zijn eenvoudig bij te vullen. • De dispensers geven één papieren handdoek per keer uit, wat zorgt voor minder verbruik. • De handdoeken hangen standaard klaar voor de volgende gebruiker. • Zo zorgt u voor een perfecte hygiëne. • De dispensers zijn verkrijgbaar voor kleine ruimtes maar ook in groot formaat voor meer capaciteit. • Capaciteit 500 gevouwen handdoeken. • Afmetingen 305x125x415mm. •

32

PRIMESOURCE AFVALBAK Afvalbak ter ondersteuning van ons hygiëne assortiment. • Voorzien van een swingdeksel die automatisch sluit. • Makkelijk aan de muur te bevestigen. •

handdoekdispenser Interfold 890338 Primesource Inter vulling 2-laags 25x33cm 2250 stuks 890336

ZOEKT U WEGWERPBEKERS? GA NAAR PAGINA 22

afvalbak 23liter 34x23x58cm afvalbak 43liter 40x38x62cm

892125 892126


Schoonmaakdispensers 2 PRIMESOURSE TOILETPAPIERDISPENSER MINI Het aantal bezoekers van uw toiletruimte is van belang bij de keuze voor het juiste formaat en de capaciteit van de dispensers. • Voor een gemiddelde capaciteit en luxere uitstraling is het Bulkpacksysteem met het gevouwen toiletpapier ideaal. • Voor nog meer capaciteit presenteren wij de Jumbo dispensers inclusief het Jumbo toiletpapier. • Door het gebruik van deze systemen hoeft u minder vaak bij te vullen en bespaart u onderhoudstijd. Afmetingen 225x125x270mm.

PRIMESOURSE ZEEPDISPENSER

De zeepdispensers zijn voorzien van een gesloten systeem dat besmettingen voorkomt. • De vullingen van de zeepdispensers zijn eenvoudig te wisselen en hebben met circa 1.400 doseringen per zeepvulling en 2.000 doseringen voor foam-zeepvulling een grote capaciteit. • Bij elkaar opgeteld maken deze eigenschappen de PrimeSource zeepdispensers tot een onmisbaar artikel voor een hygiënische keuken of toiletruimte. •

toiletpapierdispenser Jumbo Mini 892031 Primesource Midi vulling 2-laags 180m 12 rollen 892032

PRIMESOURSE TOILETPAPIERDISPENSER DUO

PRIMESOURSE LUCHTVERFRISSERDISPENSER

De toiletpapierdispensers duo zijn eenvoudig na te vullen en ideaal voor het dagelijkse gebruik. • Als één rol op is kan de andere rol direct gebruikt worden. • De toiletpapierdispenser duo is na te vullen met traditionele 200- en 400-vel rollen. • Voor maximale capaciteit van deze toiletpapierdispensers duo zijn 100meter rollen zeer geschikt. • Afmetingen 255x167x177mm.

toiletpapierdispenser Duo Primesource toiletpapier 1-laags 400vel 64rollen Primesource toiletpapier 2-laags 200vel 48rollen Primesource toiletpapier 2-laags 400vel 40rollen

892086 892101 892084 892077

De extra zachte facial tissues, verpakt in tissuedispenser een handzame dispenser, zijn altijd en Primesource tissue 2-laags overal ideaal voor gebruik. 36 pak à 100 stuks.

luchtverfrisserdispenser elektrisch 892093 Primesource luchtverfrisser rainforest 100ml 12 stuks 892092 Primesource luchtverfrisser coolfor 100ml 12 stuks 891563

PRIMESOURCE DAMESVERBANDDISPENSER

PRIMESOURSE TISSUEDISPENSER •

De PrimeSource luchtverfrisser is dé oplossing voor een heerlijk frisse wasruimte. • De luchtverfrisser kan op diverse standen worden ingesteld voor de ideale afstemming. • Bovendien zijn de luchtverfrissers eenvoudig na te vullen en gaan ze per 100ml maar liefst 3.000 sprays mee. • Wij bieden drie verschillende geuren waarmee gevarieerd kan worden om geurgewenning te voorkomen.

zeepdispenser 892091 Primesource handzeep confort 1000ml 12 stuks 892090

892095 892094

Onze damesverbandzakhouders zijn geschikt voor papieren of kunststof damesverbandzakjes.

damesverbandzakhouder damesverbandzakken 25 doos à 30 stuks

892098 892099

33


2 Schoonmaakdispensers/-artikelen PRIMESOURCE DISPENSERS

PRIMESOURCE DISPENSER SUPPLIES •

Diverse supplies voor de Primesource dispensers.

Primesource toiletpapier 2-laags 200vel 48rollen Primesource toiletpapier 1-laags 400vel 64rollen Primesource toiletpapier 2-laags 400vel 40rollen Primesource Midi vulling 2-laags 180m 12 rollen Primesource Midi vulling 1-laags 23x25cm 20x250 stuks Primesource Midi vulling 2-laags 23x25cm 20x200 stuks

892084 892101 892077 892032 892048 892029

Primesource Maxi vulling 2-laags 23x25cm 20x150 stuks 892097 Primesource Inter vulling 2-laags 25x33cm 2250 stuks 890336 Primesource poetsrollen 1-laags Midi 6rol à 275m 892039 Primesource poetsrollen 1-laags Mini 11rol à 120m 892087 Primesource servetten 1-laags wit 33x33cm 500 stuks 892006 Primesource handzeep confort 1000ml 12 stuks 892090 Primesource luchtverfrisser rainforest 100ml 12 stuks 892092 Primesource luchtverfrisser coolfor 100ml 12 stuks 891563 Primesource tissue 2-laags 36 pak à 100 stuks. 892094

REINIGINGSARTIKELEN PAPIER MILIEUBEWUST

TOILETROLLEN • •

Standaardrollen toiletpapier. Leverbaar in diverse zachtheden en hoeveelheden.

Page toiletpapier Aloë Vera 3-laags 6 rol à 250vel 890331 Primesource toiletpapier 2-laags 200vel 48rollen 892084 Primesource toiletpapier 1-laags 400vel 64rollen 892101 Satino Premium toiletpapier 2-laags 200vel pak à 4 rol 897104

Satino Comfort toiletpapier 2-laags 400vel pak à 4 rol 897125 Satino Black toiletpapier pak à 4 rol 2-laags 400vel 890172 Tork T4 vulling 2-laags Advanced XL 4 rollen 120261 890323 Tork T4 vulling 2-laags Advanced 48 rollen 110766 892058 Tork T4 vulling 3-laags Premium 42 rollen 110317 892081

MILIEUBEWUST

PAPIEREN HANDDOEKEN •

Papieren handdoeken voor dispensers.

Satino Black zigzag handdoek 2-laags 25x23cm 3200 stuks 890171 Primesource Midi vulling 1-laags 23x25cm 20x250 stuks 892048

34

Primesource Midi vulling 2-laags 23x25cm 20x200 stuks 892029 Primesource Inter vulling 2-laags 25x33cm 2250 stuks 890336

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Schoonmaakartikelen 2 MILIEUBEWUST

SATINO TISSUES SATINO KEUKENROLLEN Zachte dubbellaags tissues die overal en altijd van pas komen. • In een handzaam doosje.

Satino tisue 2-laags

PRIMESOURCE SERVETTEN

Sterke standaard servetten.

Sterk vochtopnemende keukenrol. • 2-laags. •

100 stuks 892017

Verpakkingseenheid baal à 14 pak.

Satino keukenrol wit 13,8mx23cm

2 stuks 892005

Pak à 500 stuks.

Primesource servetten 1-laags wit 33x33cm 500 stuks 892006

HAZA DAMAS TAFELKLEED OP ROL

PRIMESOURCE TISSUES

Primesource tissue 2-laags 36 pak à 100 stuks.

892094

Papieren damasten tafelkleed op rol. Verschillende kleuren.

wit 1x10m assorti 1,20x8m

873000 873001

35


3 Schoonmaakartikelen REINIGINGSARTIKELEN DOEKEN

WERKDOEKEN SCOTCH BRITE SCHOONMAAKDOEK Werkdoek non-woven. Afmetingen 38X40cm. • Geschikt voor allerlei schoonmaakdoeleinden. •

Sterk absorberende schoonmaakdoeken. • Soepel en gemakkelijk te wringen. •

doek geel

891606

Doos à 100 stuks.

werkdoek blauw 140gr

897090

UITGELICHT MICROVEZELDOEKEN Profesioneel geweven doek van 340 gram. • Afmetingen 38x38cm. • Minder kracht nodig, reinigt ook goed bij een lage wrijfdruk. • Milieuvriendelijk en duurzaam in gebruik. • Maakt streeploos schoon. • Ook droog te gebruiken voor het afnemen van stof. • Kan 4-maal zijn eigen gewicht aan vocht opnemen. • Tot 90 graden uitwasbaar. •

WERKDOEK NON WOVEN Deze doeken kunnen nat, klamvochtig of droog gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken. • Afmetingen 38x40cm. • De werkdoeken zijn wasbaar en herbruikbaar en gemakkelijk in gebruik. •

Pak à 10 stuks.

geel voor in de keuken blauw voor het interieur rood voor sanitair

891531 891532 891533

Pak à 10 stuks.

blauw voor het interieur rood voor sanitair geel voor in de keuken

891539 891540 891541

TASKI MICROVEZELDOEKEN

891558

Taski MicroEasy is gebaseerd op een nieuwe non-woven microvezeltechnologie. • Dit resulteert in eendoek die eenvoudig en flexibel in gebruik is. • Taski MicroEasy is geschikt voor droog, klamvochtig en nat reinigen van alle oppervlakten. • Door deze eigenschappen is het een uitstekende doek voor stofwissen, vlekverwijdering en glasreiniging. rood voor sanitair • De doek voor een snel en streeploos blauw voor op kantoor reinigingsresultaat! geel voor in de keuken

891528

THEEDOEK

891549

GLASDOEK Speciale doek voor ramen, spiegels en glanzende oppervlakken. • Afmetingen 40x40cm. •

glasdoek blauw

SPONZEN De spons is een schoonmaakartikel dat veel vloeistof kan opnemen. • De schuurlaag is bedoeld om hardnekkig vuil te verwijderen. •

38

897095 897093 897094

Pak à 10 stuks.

7x14cm blauw/wit voor het interieur 7x14cm rood/wit voor sanitaire ruimtes 9x15cm geel/groen voor in de keuken

Theedoek blauw/wit geblokt. 100% katoen. • Afmetingen 65x65cm. •

891510

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Pak à 6 stuks.

blauw/wit geblokt

897098


Schoonmaakartikelen 3

SWIFFER Bestaat uit een voetstuk van 42cm breed om snel en efficiënt grote oppervlakken te stoffen en te reinigen. • Ergonomsiche lange steel, licht en gemakkelijk hanteerbaar dankzij zijn flexibele, draaiende kop waarmee hij de moeilijkste plaatsen kan bereiken. • Dikke elektrostatische doekjes kunnen stof, vuil, haren en zelfs kleine kruimels opnemen in de vezels, zonder gebruik starterkit met 2 doekjes van emmer of dweil. 16 Swiffer doekjes •

891630 891631

DWEIL EN ZEEM • •

Sterke dweil en zeem. Streeploos schoonmaken.

EMMER 60x60cm molton wit met streep 34x48cm natuurzeem

891511 897103

TREKKERS • •

Professionele roestvrijstalen uitvoering. Voor streeploos droogtrekken van raamtrekker 35cm ramen en vloeren. vloertrekker 45cm

• •

Emmer van kunststof. Met metalen draaggreep.

kunststof emmer blauw 12 liter

891520

Felicia medium Felicia large doos à 100 stuks.

897096 897099

HUISHOUDHANDSCHOENEN •

891517 891516

Handschoenen voor de bescherming van de handen tijdens huishoudelijk gebruik.

MEER DAN 21.000 ARTIKELEN

Wist u dat wij meer dan 21.000 artikelen in ons assortiment hebben? In deze catalogus hebben we hiervan een selectie opgenomen. Vindt u niet wat u zoekt? Informeer bij onze verkoopmedewerkers. Waarschijnlijk hebben wij uw artikel gewoon op voorraad!

39


3 Schoonmaakartikelen REINIGINGSARTIKELEN BORSTELWERK

BEZEMS

zaalveger 40cm zwart, steelgat Ø23,5mm. 891523 straatbezem kunstvezel 29cm rood, steelgat Ø28mm 891524

STELEN •

Stelen voor vegers en bezems.

steel hout Ø28mmx150cm 891525 steel aluminium Ø28mmx150cm 897089 steel hout Ø23,5mmx150cm 891526

TOILETBORSTELS • •

Hoog model. Kunststof.

AFWASBORSTEL •

Goede kwaliteit afwasborstel.

afwasborstel kunststof assorti

897102

toiletgarnituur wit toiletborstel

897100 891534

veger met handvat zwart blik met handvat zwart

891041 891042

RUBBERMAID STOFFER EN BLIK STOFFER EN BLIK Met deze Lobby Pro veger en blik kunt u schoonmaken zonder te bukken, dus ergonomisch verantwoord. • De veger en het bijbehorende stofblik zijn los verkrijgbaar. •

De onderdelen zijn aan elkaar vast te klikken. • Voorzien van kartelrand om de borstel af te vegen. •

handveger blik metaal gelakt wit stoffer en blik kunststof set

891519 891518 897097

90x150cm zwart

890002

INLOOPMAT Deze duurzame, goed te reinigen mat combineert stijl met effectieve vuil- en vochtopvang. • Geschikt voor entrees met 500 passages per dag. • Ideaal voor kleinere winkels, restaurants en kantoren. •

40

LUCHTREINIGERS VINDT U OP PAGINA 100


Schoonmaakartikelen 3 REINIGINGSARTIKELEN MOPSYSTEMEN

RUBBERMAID MOPSYSTEEM BI-POWER Bi-Power-houder mopsysteem voor desinfectie en/of schoonmaak. • Zowel katoenen als microvezelmoppen kunnen worden gebruikt. • Gedeeltelijk inklapbaar voor het eenvoudig verwisselen van de mop of voor gemakkelijk uitspoelen en/of wringen. • Alle onderdelen zijn los leverbaar. •

RUBBERMAID WAARSCHUWINGSBORD Tweezijdig waarschuwingsbord. Meertalig symbool "Caution Wet Floor". • Verplicht volgens Arbo bij natte vloeren na bijvoorbeeld schoonmaken. • Afmetingen 67x28cm. geel •

Bi-Power mophouder mopsteel 139cm grijs microvezelmop 43x14 blauw (nat)

BU-400 891002 E-305 891004 B-851 891007

891040

UITGELICHT

RUBBERMAID MOPSYSTEEM DUO BRAVO Verrijdbaar mopsysteem met 4 geluidsarme zwenkwielen. • Dubbele emmer voor het scheiden van vuil water (rood) en spoelwater (blauw). • De pers is te verwijderen voor schoonmaak en ledigen van de emmer. • De set is compleet met een mopsteel en antimicrobiotische vlakmop en mophouder BU-400. •

Duo Bravo mopsysteem 109/2000

891008 RUBBERMAID MOPSYSTEEM PULSE Reinig in korte tijd groter oppervlak. Ontwikkeld om vlekken snel te verwijderen. • Werk 50% sneller dan met traditionele mopemmer. • Systeem met ingebouwd vloeistofreservoir (0,7 liter). • Transparant reservoir waardoor vloeistofniveau gemakkelijk gecontroleerd kan worden. • Steelknop verdeelt reinigingsmiddel in 3 stralen achter de mop. • Eenvoudig navulbaar d.m.v. optioneel vloeistofreservoir (7.5 liter) voorzien van clean connect-aansluiting om vullen zonder morsen mogelijk te maken. • •

RUBBERMAID KENTUCKYMOP Strengenmopsysteem. bestaat uit een steel, een mophouder en een mop. • Alle onderdelen zijn los te bestellen. • De standaard Kentucky-mop heeft een garenmengsel dat bovengemiddeld vochtabsorberend is en buitengewoon duurzaam. * • •

mopsteel 139cm grijs E-305 891004 mophouder voor moppen tot 560gr E-300 891003 mop 400gr 2090 891005

mopkit met navulling geel Q969 891043 reservoir 7,5 liter Q966 891044 microvezelmop 40cm hoog absorberend Q471 891045 microvezelmop 40cm nat Q477 891046

41


3 Schoonmaakartikelen

KING ULTRASPEED MOP Mop in combinatie met mopframe (art.nr. 891544) en steel (art.nr. 891537). • Microvezel mop met een superieure reingingsprestatie. • Diagonale nylonzones om het hardnekkige vuil te verwijderen. • Minimale wrijvingskracht. • Geschikt voor het reinigen van alle type vloeren. • Ergonomisch ontworpen telescoopsteel met een zacht rubberen handvat, kan op de gewenste lengte worden ingesteld, zodat er ultraspeed vlakmop 40cm. ergonomisch en comfortabel gewerkt ultraspeed mopframe kan worden. telescoop steel 100-180cm •

KING ROLEMMER MET PERS Voorzien van wielen en 2 emmers van 15 liter (rood en blauw). • Eén emmer voor schoon water en één emmer voor vuil water. • Doordat de combinatie voorzien is van wielen is een grotere ruimte, of meerdere ruimtes, makkelijker schoon te maken. •

rolemmer met pers

891546

891545 891544 891537

UITGELICHT

KING ROLEMMER ULTRASPEED Voor profesioneel gebruik. Sterke, maar lichtgewicht emmers met liter-indicatie, eenvoudige schenktuit en ergonomisch handvat. • Emmers met extra versterkte wanden ter hoogte van de persbevestiging om een stabiel en sterk geheel te vormen. • Hendelpers voor extra perskracht. • Een stabiel onderstel met zwenkwielen die geen strepen nalaten. • De starterskit bevat twee 25 liter emmers, hendelpers, Ultraspeed mopframe en Ultraspeed Microplus mop. • •

KING SPAANSE MOP Kleine mop geschikt voor kleine ruimtes. • Deze kan worden gebruikt in combinatie met de mopemmer met korf en met de steel. • Wordt gebruikt voor het dweilen van vloeren. •

Ultraspeed

2x25L 891550

Spaanse mop blauw 250gram 891561 steel met handvat rood 891547 steel met schroefdraad blauw 891559

KING MOPEMMER MET KORF Geschikt voor het moppen in kleinere ruimtes. • De mop kan in de korf worden uitgewrongen. • Rode uitvoering is voor gebruik in sanitaire ruimtes. • Groene uitvoering is voor gebruik in overige ruimtes dan sanitair.

KING STRENGENMOP

42

Voor het dweilen en schoonmaken van een groter oppervlak. • Voor gebruik in de rolemmer met pers. • In combinatie met mophouder (art.nr.891548) en mopsteel (art.nr.891535). •

groen voor vloeren rood voor sanitair

891536 891538

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

strengenmop 450gram 891542 mophouder blauw 891548 mopsteel 150cm blauw 891535


Schoonmaakmiddelen 3 REINIGINGSMIDDELEN

AJAX ALLESREINIGER

CIF SCHUURMIDDEL

Lost vuil snel op en maakt alle afwasbare oppervlakken streeploos schoon. • Fles van 1500ml.

Reinigt grondig en hygiënisch. Geschikt voor o.a. roestvrijstalen oppervlakken. • Fles à 750ml. •

fris limoen

891577 891578

vloeibaar schuurmiddel citroen

750ml 891560

glasreiniger spray

750ml 897115

GROENLAND SCHOONMAAKAZIJN Schoonmaakazijn wordt uitsluitend als reinigingsmiddel gebruikt en niet bij de bereiding van voedsel. • Schoonmaakazijn heeft een zuursterkte van 8% wat een stuk hoger is dan de natuurazijn voor het bereiden van voedsel. Flacon •

GLASSEX REINIGER Gebruiksklare reiniger voor het moeiteloos verwijderen van aanslag en vingerafdrukken op ramen, deuren etc. • In handzame sproeiflacon van 750ml. •

1 liter 891635

PROPER ALLESREINIGER •

PALMOLIVE HANDZEEP •

Handzeep, verkrijgbaar in flacon met handpompje of als blokzeep.

vloeibaar vloeibaar antibacterieel blok

300ml 891570 300ml 891571 90gr 897130

Een sterke schoonmaker. Vuil en viezigheid kunnen wel inpakken, want met Mr. Proper aan uw zijde is schoonmaken een fluitje van een cent.

ROYAL INTERIEURREINIGER

ROYAL VLOERREINIGER

Een exclusief ontwikkeld product, samengesteld uit grondstoffen die zijn geselecteerd op hun goede afbreekbaarheid. • De interieurreiniger werkt krachtig op alle afwasbare oppervlakken en droogt streeploos op.

12x1 liter

891552

Neutrale vloerreiniger, geschikt voor alle waterbestendige en beschermde en onbeschermde vloeren. • De unieke samenstelling voorkomt aantasting van beschermlagen en kan zowel handmatig als machinaal gebruikt worden.

Ocean fris Lemon fris

12x1 liter

5L 890145 5L 890146

891553

43


3 Schoonmaakmiddelen REINIGINGSMIDDELEN

ROYAL ONTKALKER Reinigingsmiddel voor het verwijderen van kalk- en kalkzeepresten en urinesteen van alle zuurbestendige oppervlakken. • Te gebruiken in de gehele sanitaire ruimte, denk aan alle (zuurbestendige) vloer- en wandtegels in badkamers, toiletten, zwembaden en douches. •

ROYAL MULTIREINIGER Een krachtige kant-en-klaar product voor een stralende en streeploze glans op alle afwasbare oppervlakken. • Zelfs spiegels en glas zijn in één simpele beweging schoon! •

6x750ml

891554

12x750ml

891562

bloesem ochtend dauw

890156 890157

lavendel

897162

LUCHTVERFRISSERS AMBI PUR LUCHTVERFRISSER De geurpatroon bevat 100% geurolie en wordt geactiveerd zodra deze in de Set & Refresh is geplaatst. • Via een semiporeus membraan wordt de geurolie gelijkmatig afgegeven. • Je kunt de geurintensiteit instellen door de gaten in de achterzijde volledig open of dicht te laten. • 40ml. • Geeft 60 dagen lang een heerlijk frisse Blossom & Breeze geur af. Stick & Refresh •

AMBI PUR LUCHTVERFRISSER SPUITBUS

890143 890144

GLADE LUCHTVERFRISSER ONE TOUCH

GLADE LUCHTVERFRISSER CONTINU Brise Continu is een luchtverfrisser speciaal ontworpen om continue een frisse geur af te geven. • De geparfumeerde gel is verpakt in een discrete houder die in elke kamer of kast gebruikt kan worden. • Brise Continu geeft wekenlang frisheid. • Inhoud 177gr.

Ambi Pur Aerosol luchtverfrissers. Deze zorgen ervoor dat zelfs de meest persoonlijke plekken in huis of op kantoor aangenaam blijven ruiken. • Bussen van 300ml. •

De Brise One Touch is de eenvoudigste manier om uw kamer te verfrissen. • Één keer drukken en het ruikt weer heerlijk fris wanneer u dat nodig vindt. • Hij is verkrijgbaar in een klassieke houder, die gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd door middel van het haakje of de plakstrip. •

2x lavendel 8x relaxing zen

897160 897161

GLADE LUCHTVERFRISSER SPUITBUS Glade by Brise Spuitbussen zijn de subtiele manier om alle kamers of kantoorruimtes snel en efficiënt te verfrissen. • De spuitbussen zijn afgestemd op de verschillende behoeftes van u als gebruiker. • Goed schudden voor gebruik. •

44

AEROSOL LUCHTVERFRISSER pacific lavendel & violet

500ml 897163 500ml 897164

Spuitbus luchtverfrisser van 300ml.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

12x Ocean fresh

300ml 891555


Schoonmaakmiddelen 3 TOILETREINIGERS

GLORIX URINUOIRBLOKKEN GLORIX TOILETREINIGER •

Glorix toitetreinigers.

750ml zonder chloor 750ml original 60 doekjes

890007 890009 890008

Emmer met 150 verfrissende urinoirblokken.

urinoirblokken

890339

AMBI PUR WC-BLOK PROPER WC REINIGER

Losse wc-blokken. Reinigende werking bij iedere spoeling. • Navulling voor Ambi Pur toiletblokhouder. • •

Speciale formule voor dagelijks onderhoud. • Helpt kalkaanslag te voorkomen. • Exclusieve combinatie van tensioactive stoffen. • Product te gebruiken zonder gevaar voor septische putten. • Product onder de rand aanbrengen. • Borstelen en naspoelen. •

750ml

891632

3 losse navullingen Flush toiletblok houder navulbaar Tea Tree 3 losse navullingen Tea Tree toiletblok houder navulbaar Lemon & Lime

WC-EEND TOILETBLOK

WC-EEND TOILETREINIGER

Geurblokken voor het dagelijks onderhoud van toiletpotten en urinoirs. • Reinigende werking bij iedere spoeling. toiletblok met houder

891568

890147 890151 890154 890152

Reiniger voor het dagelijks onderhoud van toiletpotten en urinoirs. • 750ml.

3 losse navullingen Lemon & Lime 890155 toiletblok houder navulbaar Water & Mint 890153

active blue

891557

12x blauw

891543

ROYAL SANITAIRREINIGER Volgens receptuur ontwikkeld product met respect voor het milieu. • Het is uitermate geschikt om de gehele sanitaire ruimte mee te reinigen. • Het is een milde reiniger en voorkomt bij regelmatig gebruik de opbouw van zeep en huidvetten. •

URINOIRMATJE •

12x1 liter

891551

Matje voor in urinoir, geeft na elke spoelbeurt een frisse geur.

45


3 Schoonmaakmiddelen AFWASMIDDELEN

ACTIF VAATWASTABLETTEN •

Actiff All-in-One vaatwastabletten.

BROXOMATIC VAATWASZOUT Actiff vaatwastabletten

30 stuks 897114

2,2kg Broxomatic vaatwaszout

DREFT AFWASMIDDEL

DREFT VAATWASMIDDEL

Vloeibaar handafwasmiddel voor algemeen gebruik. • Verwijdert zeer doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. • Schuimt langdurig zodat het water minder vaak moet worden ververst. • Zuinig in gebruik. • Fris en aangenaam geparfumeerd. • Dermatologisch getest, veilig voor de huid.

1 liter 4 liter

890150 891633

897101

Actieve vaatwascapsules voor huishoudelijke vaatwasmachines. • Alles-in-één, met de kracht van Dreft, speciaal ontwikkeld voor de vaatwasmachine. • Ingebouwde glasbescherming en metaalglans. • Ingebouwde spoelglans- en zoutwerking. • Lost snel en volledig op.

110 caps

891636

Sun machinereiniger

891634

DUBRO AFWASMIDDEL SUN GLANSSPOELMIDDEL Geconcentreerd afwasmiddel. • Actief tegen vet en aangekoekt vuil. •

Dubro afwasmiddel

1 liter 897117

Sun glansspoelmiddel

1 liter 891573

LENOR WASVERZACHTER SUN MACHINEREINIGER Professional Lenor Zomerbries. • Geconcentreerde wasverzachter. • Exclusieve langdurige geur. • Ergonomische fles die een nauwkeurige dosering toelaat dankzij de anti-drup schenktuit. • Zeer zacht aanvoelend wasgoed. • Geconcentreerd: 4x meer wasbeurten dan met een niet-geconcentreerde formule. •

46

De SUN machinereiniger is bedoeld voor het reinigen van de vaatwasmachine. • Het zorgt ervoor dat vet- en kalkaanslag verdwijnen, waardoor de vaatwasser optimaal kan werken. • In één verpakking zitten 3 zakjes. • Idealiter wordt het één keer per maand gebruikt. •

wasverzachter zomerfris

4 liter 891622

AFVALZAKKEN VINDT U OP PAGINA 54


As-, papier- en afvalbakken 3 ASBAKKEN MILIEUBEWUST

DURABLE WANDASBAK Deze aan de wand te monteren asbak heeft een inhoud van 2,5 liter. • Eenvoudig te legen door het klepje aan de onderzijde, dat afgesloten is met een sleutel. • Tot 60% gefabriceerd uit gerecycled staal. • De poedercoating is op waterbasis en oplosmiddelvrij. • Formaat 275x205x80mm. •

ASBAK METAAL Roestvrijstalen asbak. Ø160mm. • Stapelbaar. • •

zwart

3333-01 890519

160mm

393080

zwart

394558

MILIEUBEWUST

DURABLE WANDASBAK MET AFDAKJE Gemaakt van staal voorzien van een slag- en krasvastecoating. • Kleur zilvermetallic. • Met afdakje, geschikt voor overdekt buitengebruik. • Met afsluitbare binnencontainer. • De as en andere sigarettenresten • Voorzien van 2 sleutels en een kunnen eenvoudig door de kleine sigarettenpictogram. openingen aan de bovenzijde gegooid • Tot 60% gefabriceerd uit gerecycled worden. staal. • Eenvoudig te legen. • De poedercoating is op waterbasis en • Met behulp van de oplosmiddelvrij. • Afmetingen 450x310x107mm. montagehandleiding en -materiaal kan de asbak eenvoudig aan de wand bevestigd worden. zilver metallic 3334-58 890520 •

VEPA BINS WANDASBAK Wandasbak van gegalvaniseerd staal met metalen binnenemmer. • Voorzien van openingen voor de as aan de voorzijde met geïntegreerde doofplaat. • Door middel van het slot aan de voorzijde kan de asbak worden geleegd. • Afmetingen 32x26x8cm. •

PARAPLUSTANDAARD

MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

DURABLE AS-PAPIERBAK ROND Gemaakt van hoogkwalitatief roestvast staal voor langdurig gebruik. • Geschikt voor binnengebruik of overdekt buitengebruik. • Milieuvriendelijk materiaal (meer dan 50% gerecycled materiaal). • Anti-slip, beschermt ook de vloer. • Afvalbak van 17 liter, asbak van 2 liter. • Uitneembare emmer en asbak om gemakkelijk leeg te maken en te reinigen. • Inclusief 1,5kg wit zand voor de asbak. • Afmetingen 620x260mm. •

DURABLE PARAPLUSTANDAARD Hoogkwalitatieve en stijlvolle paraplubak met decoratieve perforatierand. • Ideaal voor entrees, thuis, kantoren of winkels. • Inhoud: 28,5 liter. • Ø260mm, hoogte 620mm. •

zwart 3332-01 394268 zilvermetallic 3332-23 394267 RVS staande as-papierbak 3373-23 890514

zwart 3350-01 393000 zilvermetallic 3350-23 393002 RVS paraplustandaard 3371-23 393004

47


3 As-, papier- en afvalbakken

RUBBERMAID PEUKENZUIL Weerbestendige oplossing voor een onesthetisch milieuprobleem. • Hygiënische eenvoudig te ledigen stalen asbak. • Voorgevormde opening houdt sigarettenpeuken verborgen. • Grote binnenbak van gegalvaniseerd staal. • Stalen plaat aan de onderkant voegt gewicht toe voor stabiliteit en ontmoedigt diefstal. • Afmetingen 31x31cm. hoogte 100cm. •

VEPA BINS AS-PAPIERBAK VOOR BUITEN Metalen as-papierbak met afneembaar afdak. • Met drie inworpopeningen. • Inclusief binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef. • Afmetingen 39,5x39,5cm, hoogte 91cm. •

antraciet

394786

zwart

394787

zwart

394782

zwart

394781

RUBBERMAID PEUKENZUIL TUSCAN Verbergt afval en beperkt geur. Past in veel bouwstijlen. • As-opvangsysteem met grote capaciteit. • Roestvrijstalen uitdrukplaat minimaliseert nasmeulen. • De beperkte zuurstofstroom naar de binnenbak doet peuken snel doven. • De binnenbak is uitneembaar en gemakkelijk te legen. • Afmetingen 35,5x35,5x106,7cm. • •

• •

Ø243mm, hoogte 613mm. Inhoud 30 liter.

zwart •

VEPA BINS AS-PAPIERBAK

Ø320mm, hoogte 690mm. Inhoud 50 liter.

zwart Ronde vuurbestendige as-papierbak met metalen binnenemmer. • Voorzien van zwarte inzetbak en zeef. • Inclusief doofzand.

394557

48

393031

Ø320mm, hoogte 594mm. Inhoud 50 liter.

zwart

Eenvoudige ruimtebesparende oplossing voor rokersafval. • Vuurvast aluminium voorzien van weerbestendige poedercoating. • Geïntegreerde doofplaat. • Zware basis voor extra stabiliteit en veiligheid. •

RUBBERMAID PEUKENZUIL ALUMINIUM

394562

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


As-, papier- en afvalbakken 3 MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

DURABLE METALEN PAPIERBAK MET PERFORATIERAND

DURABLE METALEN PAPIERBAK MET PERFORATIE

• Decoratieve en elegante papierbakken. • Met decoratieve perforatierand van 30mm. • Voorzien van sterke epoxy laklaag. • De poedercoating is op waterbasis en oplosmiddelvrij. • Inhoud 15 liter. • Ø260mm, hoogte 315mm.

zwart zilverkleurig

3300-01 393010 3300-23 393011

MILIEUBEWUST

Decoratieve en elegante papierbakken. • Met decoratieve perforatierand van 165mm hoogte. • Voorzien van sterke epoxy laklaag. • De poedercoating is op waterbasis en oplosmiddelvrij. • Inhoud 15 liter. • Ø260mm, hoogte 315mm.

MILIEUBEWUST

3310-01 393001 3310-23 393012

zwart zilverkleurig

GARANTIE

5

JAAR

DURABLE METALEN PAPIERBAK ROND • Decoratieve en elegante papierbakken. • Voorzien van sterke epoxy laklaag. • De poedercoating is op waterbasis en oplosmiddelvrij. • Inhoud 15 liter. • Ø260mm, hoogte 315mm.

zilvermetallic RVS papierba

3301-23 394305 3372-23 394441

MILIEUBEWUST

DURABLE PAPIERBAKKEN ROESTVRIJ STAAL DURABLE METALEN PAPIERBAK MET RAND Decoratieve en elegante papierbakken. • Met versterkende decoratieve ring. • Voorzien van sterke epoxy laklaag. • De poedercoating is op waterbasis en oplosmiddelvrij. • Inhoud 15 liter. • Ø260mm, hoogte 315mm.

RVS papierbakken van Atlanta. Aantrekkelijke en duurzame afwerking voor extra stijl in uw omgeving. • Hoge kwaliteit geborsteld staal voor levenslang gebruik. • Geschikt voor binnenshuis en beschermd gebruik buitenshuis. • 5 jaar garantie. • Geproduceerd van milieuvriendelijk materiaal (minimaal 50% eindgebruikersafval). • •

zwart beige

3304-01 394101 3304-16 394112

RVS paraplustandaard 3371-23 RVS papierbak 3372-23 RVS papierbak met vlamdover 3376-23 RVS staande as-papierbak 3373-23

393004 394441 394443 890514

49


3 As-, papier- en afvalbakken PAPIERBAKKEN MILIEUBEWUST

DURABLE METALEN PAPIERBAK VIERKANT

JALEMA KUNSTSTOF PAPIERBAK ROND

Zeer stijlvolle en stevige afvalbak. Krasbestendig. • Vierkant met afgeronde hoeken. • Inhoud 18,5 liter. • Afmetingen 320x240x240mm. •

Papierbak met grijprand. • Inhoud 18 liter. • Gemaakt van polypropyleen. • Ø320mm hoogte 275mm.

lichtgrijs rood blauw zwart

A 2928-601 A 2928-602 A 2928-606 A 2928-609

394437 394438 394439 394440

zwart

3315-01 394731

VEPA BINS PAPIERBAK ROND Ronde papierbak met een inhoud van 15 liter of 30 liter. • Gemaakt van epoxy gecoat metaal. • Ook leverbaar in vlamdovende versies. •

• •

VEPA BINS PAPIERBAK KUNSTSTOF Cadmiumvrije kunststof papierbak. Vierkant model, taps toelopend. • Stapelbaar.

Ø243mm, hoogte 309mm. Inhoud 15 liter.

• •

394794 394559 394792 394793

zwart wit grijs blauw

• •

Ø335mm, hoogte 470mm. Inhoud 30 liter.

zwart

394795

Hoogte 31cm, 28x28cm, inhoud 21 liter.

zwart grijs

394541 394542

Hoogte 36cm, 34x34cm, inhoud 27 liter.

zwart grijs

SNEL VINDEN WAT U ZOEKT Dankzij de logische hoofdstukindeling en de handige kleurentabs raakt u het spoor in onze catalogus nooit bijster. Achterin vindt u een uitgebreide inhoudsopgave, waarin u zowel alfabetisch als op artikelnummer kunt zoeken.

VEPA BINS INZETBAKJE Ideaal voor het gescheiden inzamelen van verschillende afvalsoorten. • Gemaakt van polypropyleen. • Kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de vierkant tapse polypropyleen papierbakken 21liter en 27liter gehangen worden. • Afmetingen 26,5x24x15cm. •

50

blauw grijs groen zwart

394553 394554 394555 394556

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

394501 394512


As-, papier- en afvalbakken 3 PAPIERBAKKEN MET VLAMDOVER HOE WERKT EEN VLAMDOVER?

1. Het papier vat vlam. De verbrandingsgassen (blauw) zijn lichter dan lucht en stijgen op. 2. De opstijgende verbrandingsgassen worden door de vlamdover teruggeleid. 3. De zuurstoftoevoer wordt afgesloten en de vlam dooft direct.

DURABLE PAPIERBAK ECONOMY MET VLAMDOVER Ronde, metalen afvalbakken met vlamdover. • Beschermt tegen brand doordat de luchttoevoer wordt afgebroken en vlammen dus geen zuurstof krijgen. • Vervaardigd uit staal met een krasbestendige laag epoxy polyester. •

• •

Ø260mm, hoogte 357mm. Inhoud 15 liter.

3307-01 393008

zwart

MILIEUBEWUST

DURABLE PAPIERBAK MET VLAMDOVER Papierbak met vlamdovende deksel. Aantrekkelijke en duurzame afwerking voor extra stijl in uw omgeving. • De vlamdovende deksel helpt brand voorkomen. • Hoge kwaliteit geborsteld staal voor levenslang gebruik. • Geschikt voor binnenshuis en beschermd gebruik buitenshuis. • Geproduceerd van milieuvriendelijk materiaal (minimaal 50% eindgebruikersafval en 100% recyclebaar). •

Ø260mm, hoogte 357mm. Inhoud 15 liter.

grijs 3325-16 zwart 3325-01 lichtgrijs 3325-10 RVS papierbak met vlamdover 3376-23 lichtgrijs 3326-10 zwart 3326-01 • •

394252 394241 394243 394443 394233 394221

Ø260mm, hoogte 357mm. Inhoud 15 liter.

zwart

3327-01 394255

VEPA BINS PAPIERBAK MET VLAMDOVER Ronde papierbak met een inhoud van 15 liter tot 110 liter. • Gemaakt van epoxy gecoated metaal. • De vlamdover is een speciale deksel met een kleinere opening, dat op de ronde metalen bak wordt geplaatst. • Getest op brandveiligheid. •

• •

Ø255mm, hoogte 360mm. Inhoud 15 liter.

zwart grijs

• •

zwart grijs •

394797 394796

Ø335mm, hoogte 470mm. Inhoud 30 liter.

• •

394798 394560

Ø335mm, hoogte 630mm. Inhoud 50 liter.

zwart

zwart grijs • •

394799

Ø450mm, hoogte 540mm. Inhoud 80 liter.

394800 394561

Ø450mm, hoogte 720mm. Inhoud 110 liter.

zwart

394801

51


3 As-, papier- en afvalbakken AFVALBAKKEN

WESCO PUSHBOY

WESCO KICKBOY

Wesco Pushboy. Brandveilige afvalbak. • Inhoud 40 liter met staalverzinkte binnenemmer. • Diameter 39cm, hoogte 75,5cm.

rood aluminiumgrijs

394788 394789

Wesco Kickboy. Brandveilige pedaalemmer. • Inhoud 40 liter met staalverzinkte binnenemmer. • Diameter 39cm, hoogte 75,5cm.

rood aluminiumgrijs

394790 394791

zwart chroom

394547 394548

KICKCAN AFVALBAK De Kickcan is een ronde, opvallende pedaalemmer van gepoedercoat staal of rvs. • Het deksel is voorzien van een pushklep. • De binnenemmer is verzinkt en het geheel is vuurbestendig. • Inhoud 33 liter. • Afmetingen 59,3x38,2x43mm. •

PUSHCAN AFVALBAK Afvalbak met pushdeksel. Brandveilige afvalbak. • Inhoud 40 liter met staalverzinkte binnenemmer. • Diameter 35cm, hoogte 72cm. • •

chroom mat chroom

394543 394544

VEPA BINS PEDAALEMMER Stijlvolle rechthoekige pedaalemmer van mat RVS met extra breed pedaal. • Kunststof binnenemmer. • Gedempte deksel en stay-open functie. • Aan de binnenzijde van het deksel is ruimte voor een carbonfilter om geurtjes te voorkomen. • Fingerprint Proof. •

Afmetingen 445x366x320mm.

1x20 liter •

52

Afmetingen 650x500x345mm.

1x50 liter •

394550

Mat rvs pedaalemmer van 1 óf 2 keer 30 liter. • Kunststof binnenbak(ken) met zakhoudsysteem. • Kunststof deksel met mat-rvs accent en gedempt sluitingsmechanisme. • Finger Print Proof coating. • Handgrepen voor eenvoudige verplaatsing. •

394549

Afmetingen 650x403x345mm.

1x40 liter

VEPA BINS AFVALBAK

394551

Afmetingen 650x500x345mm.

1x18 en 1x28 liter

394552

ZOEKT U EHBO-ARTIKELEN? GA NAAR PAGINA 86

Afmetingen 636x459x264mm.

1x30 liter •

394545

Afmetingen 636x495x495mm.

2x30 liter

394546


As-, papier- en afvalbakken 3 MILIEUBEWUST

RUBBERMAID AFVALBAK Eenvoudige en efficiënte manier om te recyclen. • Duurzaam kunststof. afvalbak blauw 26 liter 2956 394817 • Zijbakken kunnen zowel aan de zijbak groen voor etenswaren binnen- als aan de buitenkant 2926 394818 geplaatst worden voor efficiënte zijbak grijs voor speciaal afval afvalscheiding. 2926 394819 •

VEPA BINS PAPIERBOX Kunststof papierverzamelbox voor op kantoor. • Bijzonder geschikt voor gescheiden afvalverzameling. •

40x30x17.5cm grijs

394783

MILIEUBEWUST

DURABIN AFVALBAK SQUARE FLIP Vierkante kunststof afvalbak met een inhoud van 40 liter. • Ideaal voor afval of recycling. • Afmetingen 360x320x590mm. •

losse afvalbak wit deksel wit deksel blauw

393016 393017 393018

ALLES IN DE HAND Eén adres, één bestelling, één levering en één factuur: dat is wel zo overzichtelijk! Of u nu kantoorartikelen, computersupplies, papierwaren, facilitaire producten of kantoormeubilair nodig hebt. Een vaste leverancier is overzichtelijk, efficiënt én voordelig. One-stop-shopping, wie wil dat nu niet.

RUBBERMAID AFVALCONTAINER SLIM JIM De Industrienorm op het gebied van ruimtebesparend afvalbeheer en recycling. • Luchtsleuven maken het uitnemen van de afvalzak uiterst efficiënt en tijdbesparend. • Efficiente omvang en vorm voor gebruik in krappe ruimte. • Grepen aan de onderzijde voor meer grip tijdens het legen. • Uiterst duurzaam en breukbestendig. • Deksels houden afval uit het zicht. • Deksels in diverse kleuren en soorten openingen tbv recycling. • Optioneel zijn koppelbare verrijdbare onderstellen leverbaar. •

afvalcontainer grijs 87 liter zonder deksel 3540 tuimeldeksel grijs 2673 deksel geel met handgreep 2688 deksel groen voor flessen 2692 deksel blauw voor papier 2703 verrijdbaar onderstel 3551

394810 394811 394812 394813 394814 394816

53


3 As-, papier- en afvalbakken PLASTIC ZAKKEN

VUILNISZAKKEN •

Huisvuilniszakken voor in afvalbakken.

Komo zwart 50 liter 20 stuks Komo grijs 60 liter met trekband 15 stuks

892007 892008

AFVALEMMERZAKKEN •

28/8x56cm.

Pak à 50 stuks.

40x60cm transparant 30 liter 20rol à 25stuks

892009

WERKWAGENZAKKEN HDPE (High Density Polyethyleen) afvalzakken hebben een hogere dichtheid dan afvalzakken van LDPE. • Zo kan er worden volstaan met een dunnere folie om dezelfde sterkte te krijgen als bij LDPE. • Ten opzichte van de LDPE-zakken zijn de HDPE-zakken gemiddeld 50% dunner. •

AFVALZAKKEN HDPE (High Density Polyethyleen) afvalzakken hebben een hogere dichtheid dan afvalzakken van LDPE. • Zo kan er worden volstaan met een dunnere folie om dezelfde sterkte te krijgen als bij LDPE. • Ten opzichte van de LDPE-zakken zijn de HDPE-zakken gemiddeld 50% dunner. •

46x55cm 20micron zwart 25 liter 40rol à 25stuks 892116 46x50cm 7micron zwart 25 liter 50rol à 50stuks 892102 46x55cm 6micron transparant 25 liter 50rol à 50stuks 892103 50x55cm 7micron zwart 27 liter 50rol à 50stuks 892104 62x70cm 12micron transparant 40 liter 40rol à 25stuks 892105

54

62x70cm 12micron zwart 40 liter 40rol à 25stuks 892106 62x70cm 12micron blauw 40 liter 40rol à 25stuks 892107 60x80cm 40micron zwart 50 liter 20rol à 20stuks 892117 65x85cm 12micron blauw 60 liter 15rol à 20stuks 892118 58x100cm 18micron zwart 90 liter 20rol à 25stuks 892109 58x100cm 18micron blauw 90 liter 20rol à 25stuks 892108 70x110cm 20micron zwart 110 liter 15rol à 20stuks 892111 70x110cm 20micron blauw 110 liter 15rol à 20stuks 892112 70x110cm 27micron blauw 110 liter 15rol à 20stuks 892110 80x110cm 27micron zwart 120 liter 15rol à 20stuks 892114 80x110cm 20micron blauw 120 liter 15rol à 20stuks 892113 90x110 27micron blauw 140 liter 10rol à 20stuks 892115

70x110cm 20micron blauw 110 liter 500stuks 892010 70x110cm 20micron zwart 110 liter 15rol à 20stuks 892111

70x110cm 20micron blauw 110 liter 15rol à 20stuks 892112 70x110cm 27micron blauw 110 liter 15rol à 20stuks 892110 80x110cm 27micron zwart 120 liter 15rol à 20stuks 892114 80x110cm 20micron blauw 120 liter 15rol à 20stuks 892113

MILIEUBEWUST

AFVALZAKKEN BIO •

Deze afvalzakken zijn biologisch afbreekbaar en kunnen gecomposteerd worden.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

44x56cm 18micron 20liter 30rol 892124 58x78cm 25mircon 57liter 16rol 892123 87x130cm 18micron 140liter 15rol 892122


4 Postzegels POSTZEGELS

POSTZEGELS BUITENLAND AANGETEKENDE BRIEVEN Verstuur internationale post met veel gemak naar het buitenland met de speciale Europa- of Wereldzegel. • Afhankelijk van de bestemming staat er op de postzegel de aanduiding Europa of Wereld. • U bent dan verzekerd van een snelle aankomst, want uw post gaat met voorrang de grens over. • Bij een gewicht van 20 gram plakt u één zegel, bij hogere gewichten plakt u meerdere zegels. 50 postzegels Wereld waarde 1 •

Heeft u waardevolle of belangrijke post, waarbij extra zekerheid is gewenst? Deze post kunt u dan het beste aangetekend versturen. • Wanneer u kiest voor Aangetekend versturen, heeft u zekerheid van verzending (verzendbewijs) én zekerheid van ontvangst (handtekening van ontvangst). • Maximale schadevergoeding van € 50,- bij vermissing of schade. •

890702

5 pakketzegels aangetekende brief

890705

PAKKETZEGELS STANDAARD Standaard Pakketzegels voor pakketten tot 10kg. • Standaard Pakketten zijn te volgen door middel van Track & Trace. 5 pakketzegels tot 10kg •

890706

PAKKETZEGELS AANGETEKEND Wanneer uw pakket met zekerheid in de juiste handen moet komen. • Aangetekende zendingen frankeert u gemakkelijk zelf. • Handig om bij de hand te hebben, deze zegels voor uw aangetekende pakketten. • Uw pakket is verzekerd tot € 500,- per zending bij verlies of beschadiging. • We vragen de geadresseerde altijd om te tekenen voor ontvangst. • U ontvangt standaard een verzendbewijs. • U kunt uw zending volgen met Track & Trace. •

POSTZEGELS NEDERLAND Vanaf 2010 staat er geen euroaanduiding meer op de postzegels maar een cijfer. • Op postzegels voor brieven en kaarten tot en met 20 gram staat voortaan een 1. • Voor zendingen van 20 tot en met 50 gram binnen Nederland zijn er postzegels met een 2. • Postzegels met een cijfer, blijven altijd geldig. • Bijplakken is niet meer nodig. •

56

200 postzegels Nederland waarde 1 100 postzegels Nederland waarde 2

890700 890701

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

5 aangetekende pakketzegels tot 10kg

890704


Enveloppen 4 TRANSPARANTE ENVELOPPEN

wenskaartenbox met 75 kaarten

874030

WENSKAARTENBOX •

Altijd de juiste kaart in huis voor uw personeel. • Dat kan nu met de Business Box. • Hierin vindt u 75 kaarten voor de meest voorkomende gelegenheden binnen uw bedrijf. • De kaarten zijn uiteraard van de welbekende Hallmark- kwaliteit en zeer gevarieerd in uitstraling. • De mooie bewaarbox wordt geleverd met tabbladen en kan bovendien worden bijgevuld met diverse navulsets. •

CLEVERPACK TRANSPARANTE ENVELOPPEN Transparante envelop voor post die gezien mag worden. • Praktisch en representatief, bijvoorbeeld voor verzending van magazines of brochures. • Met zelfklevende klep. •

Pak à 50 stuks.

165x220mm 220x300mm 245x350mm

C5 181302 A4 181300 B4 181301

Navulpak à 12 kaarten.

verjaardag modern verjaardag humor verjaardag man verjaardag engelstalig beterschap/sterkte blanco deelneming •

874031 874033 874041 874040 874034 874037 874038

Navulpak à 6 kaarten.

huwelijk geboorte dochter geboorte zoon diverse

874039 874035 874036 874042

CLEVERPACK PROTECTPOST ENVELOPPEN CLEVERPACK TYVEK ENVELOPPEN Scheurvast, licht van gewicht. Portobesparende polyetheen envelop. • Ideaal voor volumineuze producten. • Zelfklevende sluiting. • Gemakkelijk te beschrijven en voorzien van adreskaders. • Weerbestendig. • Het alternatief voor de Postsafe envelop (postkantoor). •

Gemaakt van 100% zuivere PE-vezel. • Antistatisch en 100% recyclebaar. • Bestand tegen oliën, vetten, chemicaliën en water. • Zeer hoge trek- en scheursterkte. • Flexibel, met zelfklevende stripsluiting. • Lichtgewicht, portobesparend. • Wit. •

Pak à 10 stuks.

229x324mm 305x394mm 250x330x38mm

C4 179215 E4 179216 179217

Pak à 5 stuks.

245x325mm 325x420mm

179220 179221

57


4 Enveloppen BORDRUGENVELOPPEN

MONSTERZAKKEN

MILIEUBEWUST

QUANTORE MONSTERZAKKEN WIT QUANTORE BORDRUGENVELOPPEN Voor het verzenden van documenten die niet gevouwen of verkreukeld mogen worden. • Met zelfklevende stripsluiting. • Wit. • 120gr. •

130 of 150gr. wit papier. Met zelfklevende stripsluiting. • Voor het verzenden van producten of documenten tot 38mm dikte. •

Doos à 100 stuks.

185x280mm 220x312mm 229x324mm 240x340mm 262x371mm 312x441mm

P185 EA4 C4 EC4 EB4 EA3

181000 181010 181015 181020 181030 181040

• •

Pak à 10 stuks. 130gr.

229x324x38mm 262x371x38mm

C4 180951 EB4 180961

Doos à 125 stuks. 150gr.

262x371x38mm

EB4 180955

MILIEUBEWUST

CLEVERPACK KARTONNEN ENVELOPPEN Vervaardigd uit gerecycled materiaal. • Wit. • Voorzien van stripsluiting. • Geeft uw zending een professionele uitstraling. • Toepassingen in o.a. fotomateriaal, certificaten, diploma's en divers monstermateriaal.

QUANTORE MONSTERZAKKEN CRÉME

Pak à 5 stuks.

176x250mm 238x312mm 250x353mm

181052 181051 181053

170gr. Crémekraft. • Met zelfklevende stripsluiting. • Voor het verzenden van producten of documenten tot 38mm dikte.

185x280x38mm 229x324x38mm 230x350x38mm 262x371x38mm

P185 C4 EC EB4

180900 180910 180920 180930

LUCHTKUSSENENVELOPPEN

MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

CLEVERPACK BRIEVENBUS BOX

QUANTORE CD LUCHTKUSSENENVELOP

Deze handige witte brievenbusbox voldoet aan de normen voor het lage PostNL bezorgingstarief. • Gemaakt van sterk karton. • Zeer geschikt voor het versturen van catalogi en andere waardevolle producten. • Vervaardigd uit gerecycled materiaal.

Doos à 125 stuks.

58

Buitenzijde kraftpapier, binnenzijde luchtkussenfolie van 100% gerecycleerde PE. • Sluiting met zelfklevende hersluitbare stripsluiting of d.m.v. sluitclips. • Kleur wit. • FSC-gecertificeerd. •

Pak à 5 stuks.

A4 350x230x26mm A5 230x160x26mm

STEMPELS VINDT U OP PAGINA 80

820350 820351

Pak à 5 stuks.

175x200mm/165x180mm •

176939

Doos à 100 stuks.

175x200mm/165x180mm

181282


Enveloppen 4 MILIEUBEWUST

QUANTORE LUCHTKUSSENENVELOPPEN KLEINVERPAKKING

Pak à 5 stuks.

130x175mm/110x165mm • Buitenzijde kraftpapier. 140x225mm/120x215mm • Binnenzijde luchtkussenfolie van 100% 170x225mm/150x215mm gerecycled PE. 200x275mm/180x265mm • Sluiting met zelfklevende stripsluiting 240x275mm/220x265mm of d.m.v. sluitclips. 250x350mm/225x340mm • Hersluitbaar. 290x370mm/270x360mm • Kleur wit. 320x455mm/300x445mm • FSC-gecertificeerd. 370x480mm/350x470mm

nr.11 nr.12 nr.13 nr.14 nr.15 nr.17 nr.18 nr.19 nr.20

176930 176931 176932 176933 176938 176934 176935 176936 176937

MILIEUBEWUST

QUANTORE LUCHTKUSSENENVELOPPEN GROOTVERPAKKING

Doos à 200 stuks.

130x175mm/110x165mm nr.11 176920 140x225mm/120x215mm nr.12 176921 •

Doos à 100 stuks.

170x225mm/150x215mm • Buitenzijde kraftpapier. 200x275mm/180x265mm • Binnenzijde luchtkussenfolie van 100% 240x275mm/220x265mm gerecycled PE. 250x350mm/225x340mm • Sluiting met zelfklevende stripsluiting 290x370mm/270x360mm of d.m.v. sluitclips. • Hersluitbaar. • Doos à 50 stuks. • Kleur wit. 320x455mm/300x445mm • FSC-gecertificeerd. 370x480mm/350x470mm

JIFFY LUCHTKUSSENENVELOPPEN Wit kraftpapier aan de buitenzijde en polypropyleen aan de binnenzijde met luchtkussenfolie daartussen. • De binnenmaat (dit is de kleinste maat bij de artikelomschrijving) geldt bij een inhoud met een dikte tot 1cm. • Zelfklevend en hersluitbaar. • De binnenzak is gemakkelijk te scheiden van de buitenzak voor milieuvriendelijke afvalverwerking. •

S1 181280

nr.11 176219 nr.12 176220

Doos à 100 stuks.

170x225mm/150x215mm 200x275mm/180x265mm 240x275mm/220x265mm 252x350mm/230x340mm 290x370mm/270x360mm •

nr.19 176927 nr.20 176928

Doos à 200 stuks.

120x175mm/100x165mm 140x225mm/120x215mm •

176922 176923 176924 176925 176926

Doos à 100 stuks.

voor cd •

nr.13 nr.14 nr.15 nr.17 nr.18

nr.13 nr.14 nr.15 nr.17 nr.18

176310 176410 176510 176711 176810

Doos à 75 stuks.

320x455mm/300x445mm 370x480mm/350x470mm

nr.19 176910 nr.20 177005

59


4 Adresetiketten voor printers

60

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Adresetiketten voor printers 4 WITTE ETIKETTEN VOOR PRINTERS MILIEUBEWUST 25

100

QUANTORE ETIKETTEN VOOR ELKE PRINTER Zelfklevende etiketten op A4-vellen geschikt voor inkjet-, laser- en kopieertoepassingen, alsmede voor vellen doorvoer op matrixprinters. • Vervaardigd uit 70gr T.C.F. chloorvrij gebleekt etikettenpapier met 60gr T.C.F. chloorvrij gebleekt siliconenpapier. • Oplosmiddelvrije lijm op acrylaatbasis voor de beste hechting. • Temperatuurbereik van -30°C tot +70°C met een piekbelasting tot 200°C. •

Doos à 100vel.

38x21,2mm 63,5x33,9mm 63,5x38,1mm 70x32mm 70x35mm 70x36mm 70x37mm 70x38,1mm 70x42,4mm

6500 stuks 2400 stuks 2100 stuks 2700 stuks 2400 stuks 2400 stuks 2400 stuks 2100 stuks 2100 stuks

129960 129944 129946 129948 129958 129959 129949 129951 129952

99,1x33,9mm 99,1x38,1mm 105x37mm 105x42,4mm 105x48mm 105x74mm 105x148mm

1600 stuks 1400 stuks 1600 stuks 1400 stuks 1200 stuks 800 stuks 400 stuks

129954 129956 129935 129937 129939 129940 129934

210x148mm 210x297mm

200 stuks 129941 100 stuks 129942

MILIEUBEWUST 100

200

HERMA ETIKETTEN PREMIUM VOOR ELKE PRINTER Zelfklevende witte etiketten op A4-vellen. • Permanent hechtend. • Perfect voor alle laser- en inkjetprinters en kopieerapparaten. • Vervaardigd van chloorvrij gebleekt 70gr etikettenpapier. • Gegarandeerde storingvrije loop en geschikt voor high-speed dankzij extra sterke en speciale materiaalsamenstelling. • Hoge wtiheidsgraad en gelijkmatige oppervlak voor de beste afdrukresultaten. • De maatvoering van Herma etiketten zijn standaard opgenomen in gangbare softwarepakketten. • PEFC gecertificeerd. • CO2 neutraal geproduceerd. • Templates zijn eenvoudig te downloaden via www.herma.nl. •

Doos à 100 vel.

52,5x21,2mm 11200 stuks 4609 52,5x29,7mm 4000 stuks 4461 63,5x38,1mm 2100 stuks 4677 70x16,9mm 5100 stuks 4459 70x25,4mm 3300 stuks 4455 70x29,7mm 3000 stuks 4456 70x32mm 2700 stuks 4450 70x35mm 2400 stuks 4429 70x36mm 2400 stuks 4453 70x37mm 2400 stuks 4464 70x42mm 2100 stuks 4451 70x42,3mm 2100 stuks 4668 78,7x139,7mm 400 stuks 4472 88,9x46,6mm 1200 stuks 4666 96x50,8mm 1000 stuks 4667 99,1x33,8mm 1600 stuks 4267 99,1x38,1mm 1400 stuks 4678 99,1x67,7mm 800 stuks 4269

816809 817470 817176 817469 817468 817155 817136 817480 817156 817471 817137 817481 816816 816817 816818 817071 817728 817722

105x35mm 105x37mm 105x42mm 105x42,3mm 105x48mm 105x57mm 105x70mm 105x74mm 105x144mm 1 05x148mm

1600 stuks 1600 stuks 1400 stuks 1400 stuks 1200 stuks 1000 stuks 800 stuks 800 stuks 400 stuks 400 stuks

4427 4462 4452 4674 4457 4425 4426 4470 4454 4676

817733 817158 817146 817479 817147 817466 817467 817476 817157 817178

210x148mm 200 stuks 4282 816806 200x297mm 100 stuks 4458 817149 210x297mm 100 stuks 4428 817128

61


4 Adresetiketten voor printers MILIEUBEWUST 25

HERMA ETIKETTEN PREMIUM VOOR ELKE PRINTER VERWIJDERBAAR Zelfklevende witte etiketten op A4-vellen. • Verwijderbaar. • Perfect voor alle laser- en inkjetprinters en kopieerapparaten. • Vervaardigd van chloorvrij gebleekt 70gr etikettenpapier. • Gegarandeerde storingvrije loop en geschikt voor high-speed dankzij extra sterke en speciale materiaalsamenstelling. • Hoge wtiheidsgraad en gelijkmatige oppervlak voor de beste afdrukresultaten. • De maatvoering van Herma etiketten zijn standaard opgenomen in gangbare softwarepakketten. •

PEFC gecertificeerd. CO2 neutraal geproduceerd. • Templates zijn eenvoudig te downloaden via www.herma.nl. • •

Pak à 25 vel.

Ø20mm Ø30mm Ø40mm Ø60mm 25,4x16,9mm 38,1x21,2mm 52,5x21,2mm 63,5x29,6mm 63,5x38,1mm 105x42.3mm

2400 stuks 1200 stuks 600 stuks 300 stuks 2800 stuks 1625 stuks 1400 stuks 675 stuks 525 stuks 350 stuks

4386 4387 5066 5067 4211 4212 5080 4347 5074 5081

817721 817074 817482 817483 817061 817069 817080 817072 817079 817724

MILIEUBEWUST 25

100

HERMA ETIKETTEN SPECIAAL SuperPrint. Zelfklevende witte etiketten op A4-vellen. • Speciaal ontwikkeld voor gebruik op alle laserprinters en kopieerapparaten, kleur en zwart-wit. • Kan tevens storingsvrij verwerkt worden op inkjetprinters. • Vervaardigd van chloorvrij gebleekt 70gr etikettenpapier. • Op A4-vellen met veiligheidsrand aan alle vier de zijden, waardoor printerstoringen en vervuiling van de printer wordt voorkomen. • •

De maatvoering van Herma etiketten zijn standaard opgenomen in gangbare softwarepakketten. • PEFC gecertificeerd. • Templates zijn eenvoudig te downloaden via www.herma.nl •

66x33,8mm 600 stuks voor diepvries 105x148mm 400 stuks waterproof 210x99mm 300 stuks geperforeerd

4389 817115 4377 817117 4664 817164

HERMA TRANSPARANTE ETIKETTEN VOOR ELKE PRINTER SuperPrint. Zelfklevende transparante folieetiketten voor gebruik op zowel laserprinters als kopieermachines. • Ideaal voor gebruik op een gekleurde ondergrond. • Ook geschikt voor gebruik in de buitenlucht. • Voorzien van milieukeur. • Vellen op A4-formaat. • Pak à 25 vel. • Templates zijn eenvoudig te downloaden via www.herma.nl. • •

Ø40mm 48,3x25,4mm 70x37mm 96,5x42,3mm 210x297mm A4

62

600 stuks 1100 stuks 600 stuks 300 stuks 25 stuks

4686 4680 4685 4682 4375

810911 817094 817478 817477 817139

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

25


Adresetiketten voor printers 4 GEKLEURDE ETIKETTEN VOOR PRINTERS 20

HERMA SPECIAAL ETIKETTEN VOOR ELKE PRINTER

Pak à 20vel.

45,7x21,2mm rood 960 stuks Gekleurde etiketten voor optimale drukkwaliteit op alle laserprinters en kopieerapparaten, kleur en zwart-wit. • Kan tevens storingvrij verwerkt worden op inkjetprinters. • Vervaardigd van chloorvrij gebleekt 67gr etikettenpapier. • A4-vellen met veiligheidsrand aan alle vier zijden, waardoor printerstoringen en vervuiling van de printer wordt voorkomen. • Templates zijn eenvoudig te downloaden via www.herma.nl. •

70x37mm blauw 480 stuks

4367 45,7x21,2mm blauw 960 stuks 4368 45,7x21,2mm groen 960 stuks 4369 63,5x29,6mm geel 540 stuks 5140 63,5x29,6mm oranje 540 stuks 5141 70x37mm geel 480 stuks 4466 70x37mm rood 480 stuks 4467

816802

105x42,3mm groen 280 stuks 4468 817473

70x37mm groen 480 stuks 816803 816804 817082 817083 817475 817472

4469 817474 99,1x67,7mm neon geel160 stuks 5144 817723 99,1x67,7mm neon oranje 160 stuks 5145 817098 105x42,3mm geel 280 stuks 5058 817525 105x42,3mm rood 280 stuks 5059 817522 105x42,3mm blauw 280 stuks 5060 817523

5061 817524 201x297mm geel 20 stuks 4421 817465 210x297mm rood 20 stuks 4422 817462 210x297mm blauw 20 stuks 4423 210x297mm neon rood 20 stuks 5048 210x297mm neon geel 20 stuks 5148 210x297mm neon oranje 20 stuks 5149

817463 817096 817100 817101

POLYESTER ETIKETTEN VOOR PRINTERS 25

HERMA SIGNALERINGSETIKETTEN VOOR LASERPRINTERS Gele folie-etiketten op A4-vellen, zelfklevend. • Ideaal voor etiketten op zwaar belaste plaatsen en buiten: eigendomsetiketten, etalagestickers, attentie- en waarschuwingsplaatjes, labelen in het magazijn en in de productie. • Bijzonder opvallend dankzij de signaalkleur geel. • Slijt- en weervast oppervlak, zeer sterk hechtend, verouderingsbestendig, olieen vuil afstotend, afwasbaar, temperatuurbestendig van -30 tot +80°C. • Storingvrije verwerking dankzij veiligheidsrand rondom en optimale vlakligging. • Voor (kleuren)laserprinters en kopieerapparaten. •

Pak à 25 vel.

Ø30mm1200 stuks Ø85mm150 stuks 45,7x21,2mm1200 stuks 63,5x29,6mm675 stuks 99,1x42,3mm300 stuks 148x105mm100 stuks 297x210mm25 stuks 420x297mm50 stuks

8034 8035 8030 8031 8029 8032 8033 8037

810957 810958 810952 810953 810954 810955 810956 810959

63


4 Verpakkingsmaterialen PAKPAPIER

CLEVERPACK PAKPAPIER Sterk 70gr kraftpapier voor het verpakken van goederen. • Voor gemakkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk verpakken en verzenden. • Bruin.

CLEVERPACK AFROLAPPARAAT

Afrol- en afscheurapparaat voor rollen pakpapier. • Geschikt voor vloer- of wandbevestiging. •

rol 50cmx220m rol 70cmx220m

820090 820091

voor rollen tot 50cm voor rollen tot 75cm

820098 820099

PAKLIJSTENVELOPPEN

QUANTORE PAKLIJSTENVELOPPEN Zelfklevende paklijstenvelop. Zijn ontworpen met het doel uw paklijsten, facturen of andere documenten aan de buitenzijde van uw verpakking aan te brengen. • Zo zijn uw verzendpapieren goed toegankelijk en blijven ze schoon, droog, netjes en dragen ze bij aan de kwaliteit van uw zendingen. • De bedrukte paklijstenveloppen hebben de tekst "documents enclosed". • •

Doos à 1000 stuks.

165x115mm bedrukt 225x115mm bedrukt 225x160mm bedrukt 165x116mm blanco 225x115mm blanco 225x160mm blanco

080142 080141 080143 080145 080144 080146

CLEVERPACK PAKLIJSTENVELOPPEN

CLEVERPACK VRACHTBRIEF •

Voor het goed beschermen van documenten waarbij relevante gegevens zichtbaar blijven. • Zelfklevend op alle materialen. • Met of zonder 'Documents Enclosed' bedrukking. •

64

Pak à 100 stuks.

C6165x110mm bedrukt lang230x110mm bedrukt C5230x155mm bedrukt C6165x 110mm blanco lang230x110mm blanco C5230c155mm blanco

180990 180994 180992 180991 180995 180993

Voor vrachtvervoer binnen Nederland. BVA 1001 of BVA 1562. • Drie- of viervoudige formulieren. • Links/rechts verlijmd. • Zelfkopiërend papier. • Opvolgend genummerd. • •

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Pak à 100 stuks.

blanco 3-voud 12x19cm blanco 4-voud 20x24cm

180970 180971


Verpakkingsmaterialen 4 VERPAKKINGSDOZEN

CLEVERPACK VERZENDDOOS Gemakkelijk op te zetten Amerikaanse vouwdozen. • Praktisch te sluiten met verpakkingstape. •

• •

Pak à 10 stuks. Enkele golf (tot 8kg.).

200x200x110mm 305x220x250mm 430x305x250mm • •

820294 820293 820292

Pak à 5 stuks. Dubbele golf (tot 25kg)..

486x386x386mm 586x386x386mm

820290 820291

CLEVERPACK WIKKELVERPAKKING Voor een snelle en gemakkelijke verzending van boeken, ordners, ringbanden of cd's. • Voorzien van rillijnenen om een perfecte pasvorm te krijgen. • Met zelfklevende sluiting. •

CLEVERPACK PARAATDOOS

Pak à 10 stuks.

ringband A4-formaat A5-formaat cd-formaat

270x330x10/80mm 215x302x20/80mm 165x245x20/70mm 125x147x10/50mm

820300 820301 820302 820303

Doos met losse deksel. • Geschikt voor verzending van rapporten, folders en ander drukwerk. •

Pak à 10 stuks.

A4-laag A4-hoog A5-laag

305x218x55mm 820296 307x220x108mm 820297 218x155x55mm 820298

CLEVERPACK POSTPAK CLEVERPACK VERHUISDOOS Een witte stevige representatieve doos voor het verzenden van boeken, catalogi, prijslijsten en ander drukwerk. • Postpak is bij uitstek geschikt voor postverzending. • Door de duimgreep netjes te openen is de doos eventueel geschikt voor hergebruik. •

De bekende verhuisbox. • Meermalig te gebruiken. • Voorzien van handgrepen • Zonder tape te sluiten. • Met voorbedrukte vakken zoals: zolder, slaapkamer, keuken, berging etc. • Formaat 480x320x360mm. •

Pak à 5 stuks.

480x320x360mm

820299

Pak à 5 stuks.

220x160x90mm 330x300x80mm

820316 820317

65


4 Enveloppen/Verpakkingsmaterialen MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

LOEFF'S ORDNERPAC CLEVERPACK BRIEVENBUS BOX De Ordnerpac is universeel van vorm. Formaat 320x290mm. • Geschikt voor verzending van ringbanden en ordners. • Sluiting met zelfklevende strip. • De witte Ordnerpac heeft als extra een securitystrip. • Beide Ordnerpacs zijn variabel in hoogte van 35-80mm. •

Deze handige witte brievenbusbox voldoet aan de normen voor het lage PostNL bezorgingstarief. • Gemaakt van sterk karton. • Zeer geschikt voor het versturen van catalogi en andere waardevolle producten. • Vervaardigd uit gerecycled materiaal. •

Pak à 5 stuks.

820350 820351

A4 350x230x26mm A5 230x160x26mm

Pak à 25 stuks

wit bruin

15.08.001 531617 15.08.007 531618

CLEVERPACK POSTKANTOORDOZEN Gemakkelijk in één beweging op te zetten postpakketdoos. • Door de autolockbodem zijn aparte sluitingsmiddelen niet nodig. • Kleur wit. • Voorzien van twee bedrukt adreskaders voor de gegevens van de geadresserde en de afzender. • Met zelfklevende tear-off-sluiting. • Het alternatief voor het bekende postpakket. •

Pak à 5 stuks.

postbox1 146x131x56mm postbox2 200x140x80mm postbox3 240x170x80mm postbox4 305x215x110mm postbox5 430x300x90mm postbox6 485x260x185mm postbox7 485x369x269mm

820360 820361 820362 820363 820364 820365 820366

VERZENDKOKER MILIEUBEWUST

BANKERS BOX TRANSIT VERZENDKOKER A3/A4 In lengte verstelbare verzendkokers, ideaal voor het verzenden van opgerolde documenten. • Volledige lengte van koker kan gebruikt worden of de verzendkoker kan gedeeltelijk gevouwen en vastgezet worden voor kleinere documenten. • Gemakkelijk te vouwen ontwerp zorgt ervoor dat u geen tape nodig heeft. • Geschikt voor A3 en A4-formaat documenten. •

66

CLEVERPACK VERZENDKOKER Handige koker voor transport en verzending van opgerolde documenten en posters. • Extra grote ruimte voor adressering. • Wit. • De beste bescherming voor posters, foto's en ander drukwerk. • Inclusief doppen. •

Gemaakt van FSC-gecertificeerd 100% gerecycled karton.

Verpakkingseenheid pak à 20 stuks.

voor A4-A3-formaat

6204201 336052

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Pak à 5 stuks.

A3 330x30mm A2 450x50mm A1 650x50mm A0 850x50mm

336055 336056 336053 336057


Verpakkingsmaterialen 4 VERPAKKINGSZAKKEN EN -FOLIE

HERSLUITBARE VERPAKKINGSZAKJES GROOTVERPAKKING

HERSLUITBARE VERPAKKINGSZAKJES •

Door de slimme sluiting zijn deze gripzakjes eindeloos hersluitbaar. • Transparant. • Voorzien van ophanggaatje. • De opgegeven maten zijn de buitenmaten. • Dikte 50mu. •

Pak à 25 stuks.

60x80mm 70x100mm 80x120mm 100x150mm 120x180mm 160x230mm 230x320mm

820257 820258 820259 820260 820261 820262 820263

Door de slimme sluiting zijn deze gripzakjes eindeloos hersluitbaar. • Transparant. • Voorzien van ophanggaatje. • De opgegeven maten zijn de buitenmaten. • Dikte 50mu. •

CLEVERPACK REKWIKKELFOLIE

CLEVERPACK LUCHTKUSSENFOLIE

Voor het wikkelen van pallets en dergelijke. • Zwart is preventief tegen diefstal. • Rollen van 50cmx300m. • Volledig recyclebaar.

dikte 17mu transparant 820332 dikte 20mu zwart 820333 handwikkelaar 50cm verchroomd 820334

Beschermt kwetsbare zendingen tijdens transport. • Verpakt per rol. • Eenvoudig op lengte te snijden of te knippen.

Pak à 100 stuks.

40x60mm 60x80mm 80x120mm 100x150mm 120x180mm 160x230mm 230x320mm

820283 820284 820285 820286 820287 820288 820289

50cmx7,5m 820184 28cmx50m geperforeerde vellen 820185

INPAKMATERIAAL

CLEVERPACK KLITTENBAND

CLEVERPACK OPVULCHIPS

Kabelbinders gemaakt van klittenband dat dubbelzijdig werkt. • Haak en lus is als één geheel geproduceerd, waardoor er rug aan rug gekleefd kan worden. • Hersluitbaar, snelle montage, zeer dun en flexibel, hoge kwaliteit met sterke hechting en blijft gesloten, laat niet uit zichzelf los. • Lengte 10 meter.

10m

802048

Schokabsorberend opvulmateriaal om producten optimaal te beschermen tijdens verzending. • Door de vernieuwde W-vorm hebben de Cleverchips een groter inhakend vermogen. • Daardoor is minder vulmiddel nodig. • Cleverchips zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal en kunnen ook weer gerecycled worden.

2,5 liter opvulchips wit

820305

67


4 Verpakkingsmaterialen TOUW MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

Rol van 50gr.

800007 800006

rood/wit blauw/wit VLAS BINDTOUW 2-DRAADS

• •

Dun bindtouw, gemaakt van natuurvezel. • Op bollen van 50 óf 100meter. •

KATOENKOORD

Per bol leverbaar.

50gr/50m 100gr/100m kubus + afsnijmes

VE:20 830400 VE:12 830500 VE:10 831011

• •

MILIEUBEWUST

Koord van 100% katoen. Op rollen van 45 of 180meter.

Rol van 200gr.

rood/wit •

200gr 800002

Rol van 100gr.

800005

naturel

MILIEUBEWUST

HENNEP BINDTOUW 3-DRAADS Dik bindtouw, gemaakt van natuurvezel. • Op bollen van 50 óf 100meter. •

SISAL PAKTOUW

Sisalpaktouw. • Gemaakt van natuurvezel.

Ø3mm 2-draads Ø3mm 2-draads Ø3mm 3-draads

Per bol leverbaar.

100gr/50m 830200 200gr/100m 830300

Ø2,4mm Ø2,4mm

Per bol leverbaar.

100gr 830800 200gr 831012 2500gr 830900

ELASTIEK EN LABELS

Doos à 1000 stuks.

nr.381 nr.382 nr.383 nr.384 nr.385 nr.386 nr.387 nr.388 nr.389 •

8x19mm ovaal 11x24mm ovaal 7x19mm 9x24mm 11x29mm 13x34mm 13x20mm 15x24mm 18x29mm

811920 811921 811922 811923 811924 811925 811926 811927 811928

Doos à 500 stuks.

APLI HANGLABELS

nr.390 nr.391 nr.392

Witte kartonnen hanglabels met ophangoog. • Voorzien van ophangtouwtjes.

22x35mm 811929 38x43mm 811930 36x53mm 811931

68

PAKKETLABELS Geelkleurige kartonnen labels. 200grams kraftkarton. • Met versterkt ophangoog. •

Doos à 400 stuks.

nr.395

46x65mm 811932

SNIJMESJES EN SCHAREN VINDT U OP PAGINA 72

Doos à 1000 stuks.

25x50mm 35x70mm 40x80mm 45x90mm 50x100mm 55x110mm 60x120mm 65x130mm 70x140mm 75x150mm

nr.0 nr.1 nr.2 nr.3 nr.4 nr.5 nr.6 nr.7 nr.8 nr.9

811900 811901 811902 811903 811904 811905 811906 811907 811908 811909


Verpakkingsmaterialen 4 ELASTIEK EN LABELS MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

ELASTIEK 50GR Elastiekjes van (milieuvriendelijk) zuiver pararubber. • 50gr per doosje. •

nr.12 40x1,5mm ±330stuks nr.14 50x1,5mm ±260stuks nr.16 60x1,5mm ±220stuks nr.18 80x1,5mm ±160stuks nr.22 100x1,5mm ±130stuks nr.24 150x1,5mm ±85stuks nr.68 140x5mm ±29stuks

Ø26mm 832003 Ø32mm 832007 Ø38mm 832004 Ø51mm 832005 Ø64mm 832006

ELASTIEK 100GR

832008

Ø96mm Elastiekjes van [milieuvriendelijk] zuiver pararubber. • 100gr per doosje.

Ø90mm 832010

nr.16 60x1,5mm ±440stuks nr.18 80x1,5mm ±330stuks nr.22 100x1,5mm ±260stuks nr.64 90x5mm ±85stuks nr.75 100x7,5mm ±50stuks nr.77 120x7,5mm ±40stuks nr.87 120x10mm ±32stuks

Ø38mm 832202 Ø51mm 832203 Ø64mm 832205 Ø58mm 832212 Ø64mm 832214 Ø77mm (PTT) 832217 Ø77mm 832215

MILIEUBEWUST ELASTIEK 500GR Elastiekjes van (milieuvriendelijk) zuiver pararubber. • 500gr in doos. •

nr.10 30x1,5mm Ø19mm ±4750stuks nr.12 40x1,5mm Ø26mm ±3300stuks nr.14 50x1,5mm Ø32mm ±2600stuks nr.16 60x1,5mm Ø38mm ±2220stuks nr.18 80x1,5mm Ø51mm ±1660stuks nr.19 90x1,5mm Ø58mm ±1480stuks

832034 832029 832031 832033 832035 832037

nr.22 100x1,5mm Ø64mm ±1330stuks nr.24 150x1,5mm Ø96mm ±880stuks nr.32 80x2,5mm Ø51mm ±1000stuks nr.34 100x2,5mm Ø64mm ±800stuks nr.36 120x2,5mm Ø77mm ±660stuks nr.38 150x2,5mm Ø96mm ±530stuks nr.56 180x5mm Ø115mm ±222stuks

832036 832038 832040 832042 832231 832044 832039

nr.64 90x5mm Ø58mm ±440stuks 832050 nr.66 110x5mm Ø70mm ±360stuks 832052 nr.68 140x5mm Ø90mm ±285stuks 832054 nr.75 100x7,5mm Ø64mm ±265stuks 832056 nr.77 120x7,5mm Ø77mm (PTT) ±220stuks 832235

nr.78 140x7,5mm Ø90mm ±175stuks nr.87 120x10mm Ø77mm ±165stuks nr.109 230x16mm Ø147mm ±35stuks nr.107 180x15mm Ø115mm ±70stuks

832058 832216 832060 832237

MILIEUBEWUST

Zak van 1 kg.

nr.16 60x1,5mm ±4440stuks nr.22 100x1,5mm ±2660stuks nr.77 120x7,5mm ±440stuks

Ø38mm 832063 Ø64mm 832066 Ø77mm 832067

ELASTIEK KILOGRAM • •

Elastiekjes van [milieuvriendelijk] zuiver pararubber.

CLEVERPACK ELASTIEKEN

Zak van 10 kg.

nr.18 80x1,5mm 33300stuks

Ø51mm 832065

Elastiekjes van (milieuvriendelijk) zuiver pararubber.

65mmx1,5mm 65mmx1,5mm 155mx8mm

100gr assorti 833004 250gr bruin 833006 500gr bruin 833005

69


4 Verpakkingsmaterialen VERPAKKINGSPLAKBAND

PATTEX POWER TAPE Supersterke drielaags tape met superhechting. • 100 procent waterdicht. • Hecht op de meeste ondergronden en materialen. • Bestand tegen hoge en lage temperaturen, tegen hoge druk en tegen vervormingen. • Verzekert een perfecte afdichting. • Multifunctioneel toepasbaar zoals verstevigen, repareren, plakken, verbinden, afdichten, isoleren en beschermen. •

• •

Per rol leverbaar. Besteladvies pak à 6 rollen.

50mmx10m wit 50mmx10m grijs 50mmx10m transparant 50mmx25m grijs 50mmx25m zwart

QUANTORE VERPAKKINGSPLAKBAND VE:6 VE:6 VE:1 VE:6 VE:6

836330 836331 836316 836302 836303

Van minder milieubelastend polypropyleen. • Dikte 48mu.

Pak à 6 rollen.

50mmx60m bruin 50mmx60m transparant

800251 800252

SCOTCH VERPAKKINGSPLAKBAND VOOR OPSLAG

SCOTCH VERPAKKINGSPLAKBAND PP •

Sterk verpakkingsplakband om al uw verpakkingen af te sluiten. • Low Noise plakband voor een stillere verwerking. •

Doos à 36 rollen.

50mmx66m bruin 50mmx66m transparant

Van minder milieubelastend polypropyleen. • Dikte 50mu. •

803502 803496

50mmx66m low noise bruin 803504 50mmx66m low noise transparant 803505

TESA VERPAKKINGSPLAKBAND PVC Deze duurzame PVC tape is door haar rekvermogen extra bestendig tegen schokken. • Een ijzersterke tape voor professioneel gebruik. • Ook geschikt voor zware kartons die gedurende een langere tijd gestockeerd dienen te worden. • Ideaal voor gebruik in handafrollers. • Schokbestendig en geluidloos afrolbaar. • Veilige afdichting ook op oneffen oppervlakken en gerecycleerde dozen. • PVC kwaliteit. •

TESA VERPAKKINGSPLAKBAND PP De geluidloze verpakkingstape geschikt voor het sluiten van alle soorten dozen. • De tape is waterproof, hitte- en uv-bestendig. • Kleefstof oplosmiddelvrij. • PP kwaliteit. • Minder milieubelastend (bevat een mimimum aan cadmium, chloor en oplosmiddel). •

70

50mmx66m bruin

VE:6 57168 803510 50mmx66m transparant VE:6 57167 803511

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Pak à 6 rollen.

50mmx66m bruin 57173 800234 50mmx66m transparant 57171 803526


Verpakkingsmaterialen 4

CLEVERPACK VERPAKKINGSPLAKBAND

OIC PLAKBANDHOUDER GIANT Plakbandhouder combineert een moderne vormgeving met kwaliteit en efficiëntie. • Bureauafroller die geschikt is voor zowel brede rollen verpakkingstape en kleine rollen plakband. •

Met ruimte voor balpennen en schaar. Extra zwaar model met antislip onderzijde. • Afmetingen 254x102x153mm. • •

zwart

96690 836534

Hoogwaardige Polyprop Acryl Low Noise tape. • Duurzaam en rolt geruisloos af. • Ook verkrijgbaar in combinatie met handdispenser. • 50mmx66m. •

bruin •

803531

Pak à 6 rollen.

transparant

803530

CLEVERPACK SIGNAALTAPE Voorbedrukte tape markeert uw zending voor de juiste behandeling. • Rolt geruisloos af. •

Pak à 3 rollen.

breekbaar/fragile

803541

breekbaar

816890

TESA HANDDOZENSLUITER Handafroller voor verpakkingstape. Voor veilig, schoon en gemakkelijk afdichten van alle soorten pakjes/dozen. • Geschikt voor alle rolbreedtes tot 50mm. • Met instelbare rol-rem. • Afgeschermd mes (beschermkapje over afsnijmes tegen verwonding). • 2 rubberen rollers plus pal op de hendel om het plakband te snijden. inclusief 2 rollen plakband 57195 800236 • •

CLEVERPACK SIGNAALETIKETTEN Zelfklevende waarschuwingsetiketten. Verhoogt de attentiewaarde van uw zending. • 250 etiketten per rol. • Formaat 80x100mm. • •

71


4 Tekenmaterialen MESSEN EN MESHOUDERS

WESTCOTT AFBREEKMESJE OFFICE Budget snijmes met 9mm óf 18mm breed snijblad. • Voorzien van afbreekbare mesjes. • In blauwe kunststof houder met kunststof snijgelijder. • Met schuifknop voor het snijblad. • Geleverd op blisterkaart. • Besteladvies doos à 24 stuks. •

WESTCOTT HOBBYMES Cuttermes, geheel aluminium, voorzien van trapezium vorm mesjes. • Geleverd op blisterkaart met Euroloch. • Verpakkingseenheid per stuk. •

9mm in kunststof houder 18mm in kunststof houder 9mm in metalen houder

337140 337143 337129

hobbymes aluminium 106562 hobbymes 10 stuks reservemesjes 106561

WESTCOTT AFBREEKMESJE PREMIUM Premium snijmes met 9mm óf 18mm breed snijblad. • Voorzien van afbreekbare mesjes. • In rode kunststof houder met metalen snijgelijder. • Met schuifknop voor het snijblad. • Geleverd op blisterkaart. •

WESTCOTT RESERVESNIJMESJES •

Besteladvies 24 stuks.

9mm

337141

Afbreekmesjes van 9 óf 18mm breed. Per 10 mesjes in een doosje. • Geleverd op blisterkaart. • Besteladvies 24 stuks. • •

Besteladvies 12 stuks.

18mm

337147

9mm reservemesjes 18mm reservemesjes

337148 337127

A5 230x190mm A4 300x220mm A3 450x300mm A2 600x450mm A1 900x600mm

722270 722271 722272 722273 722274

SNIJMATTEN

WESTCOTT AFBREEKMESJE PROFESSIONAL Professioneel snijmes met 9mm óf 18mm breed snijblad. • Voorzien van afbreekbare mesjes. • In grijs/zwarte kunststof houder met metalen snijgelijder. •

72

DESQ SNIJMAT Met schuifknop voor het snijblad. • Geleverd op blisterkaart. • Besteladvies 24 stuks. •

9mm 18mm 18mm met draaiknop

337142 337146 337144

Snijmat van dik blauw kunststof. 3-laags uitvoering. • Na het snijden trekt het oppervlak vanzelf weer dicht. • Een zijde bedrukt met 5cm vakverdeling en enkele cm lijnen. • •

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Tekenmaterialen 4 SCHAREN MILIEUBEWUST

QUANTORE SCHAAR SOFTGRIP Roestvrij staal met zwarte kunststof handgrepen. • Met fijn gekartelde messen voor nauwkeuriger knippen. • Met extra soft handgrepen.

QUANTORE SCHAAR BUREAU

Besteladvies doos à 12 stuks.

337011 337012 337013

170mm 190mm 210mm

Roestvrij staal met zwarte kunststof handgrepen.

Besteladvies doos à 12 stuks.

140mm 160mm 190mm 210mm 250mm

337135 337136 337137 337138 337139

103mm 115mm 130mm 155mm 155mm linkshandig 180mm RVS 180mm groot oog 200mm 250mm

337006 337008 337007 337000 337060 337062 337010 337020 337040

MILIEUBEWUST

GARANTIE

25

JAAR

WESTCOTT SCHAAR TITANIUM SUPER Titanium Super kantoorschaar. Gemaakt uit een legering van rvs en titanium, waardoor de titanium laag niet kan slijten. • Optimaal gebruikscomfort gegarandeerd. • Voorzien van softgrip handgreep. • Garantie 25 jaar. • Geleverd op blisterkaart. • •

Besteladvies doos à 6 stuks.

337038 337037 337036 337035

100mm 130mm 180mm 210mm

GARANTIE

25

JAAR

WESTCOTT ALLROUND SCHAAR TITANIUM Titanium Super schaar in multi-uitvoering. • Gemaakt uit een legering van rvs en titanium, waardoor de titanium laag niet kan slijten.

Optimaal gebruikscomfort gegarandeerd. • Voorzien van softgrip handgreep. • Garantie 25 jaar. • Geleverd op blisterkaart. •

KANTOORSCHAAR METAAL Roestvrij staal met schroef. Verpakt in etui. • Besteladvies doos à 12 stuks. • •

Besteladvies doos à 6 stuks.

210mm

337034

73


4 Labelprinters en lettertapes LABELMAKERS 6xAAA

DYMO LABELMANAGER LM160P Een draagbare labelmaker met een toetsenbord als dat van een pc, is een uitstekende keuze voor al uw labelbehoeften. • U kunt de exclusieve en compacte labelmaker met uw duimen bedienen, net als uw favoriete pda. • Een groot grafisch display laat u precies zien hoe uw label zal worden afgedrukt, dit betekent dat u zich nooit meer hoeft af te vragen hoe uw label eruit gaat zien. U krijgt wat u zie. • Eenvoudige navigatie van start tot afdrukken. • Sneltoetsen voor tekstgrootte, vetgedrukt, cursief, onderstrepen, kader en verticale tekst. • 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en 4 kaderstijlen. • Met 228 symbolen en clipartafbeeldingen. • Automatisch uitschakelen om batterijen te besparen. • Drukt af op labels van 6, 9 en 12mm breed. • Werkt op 6xAAA alkaline batterijen of AC adapter (niet meegeleverd). Qwerty-toetsenbord • Afmetingen 203x118x49mm. Azerty-toetsenbord •

930137 930138

LABELMAKERS VOOR OP HET BUREAU 6xAA

DYMO LABELMANAGER LM210D Bureaumodel met Qwerty of Azerty toetsenbord. • Print professionele kwaliteitslabels op 6, 9 of 12mm D1 tape. • Groot grafisch display met afdrukvoorbeeld. • Gebruiksvriendelijke functie- en navigatietoetsen. • Snelle toegangsknoppen voor interpunctie en valutasymbolen. • Diakritische tekens (bijvoorbeeld é, à, ç, …) zijn met een speciale knop in te voeren. • Drukt 1 of 2 regels per label af op 6, 9 of 12 mm tape. • Slaat tot 10 labels op met optie om opgeslagen tekst in te voegen. • Automatische uitschakelfunctie na 2 minuten. • Horizontaal of verticaal afdrukken. • Links, rechts of centraal uitlijnen. • 6 lettergroottes, 7 stijlen en 8 kaderstijlen. • Labels met vaste of variabele lengte maken. • Tot 10 labelkopieën afdrukken. • Werkt op 6xAA batterijen of AC stroomadapter (niet meegeleverd). •

74

Qwerty-toetsenbord Azerty-toetsenbord

930373 930374

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Labelprinters en lettertapes 4 LETTERTAPES EN LABELMAKER TOEBEHOREN DYMO LETTERTAPE D1 Top-performers op elk podium, de DYMO D1 tapes horen daar thuis waar u aan het labelen slaat: thuis, op kantoor, in het magazijn of onderweg. • D1 tapes zijn geschikt voor alle actuele labelmakers van de LabelMANAGER en LabelPOINT serie. • Deze zuinige, zelfklevende labels zijn gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig te verwijderen. • Ze zijn beschikbaar in een groot aantal achtergronden, breedtes en tekstkleuren. • Bandlengte 7m. •

6mm transparante tape/zwarte opdruk 720770 930361 6mm witte tape/zwarte opdruk 720780 930371 6mm gele tape/zwarte opdruk 720790 930381 9mm transparante tape/zwarte opdruk 720670 930331 9mm witte tape/zwarte opdruk 720680 930341 9mm witte tape/blauwe opdruk 720690 930343 9mm witte tape/rode opdruk 720700 930342 9mm blauwe tape/zwarte opdruk 720710 930545

9mm rode tape/zwarte opdruk 720720 930544 9mm gele tape/zwarte opdruk 720730 930351 9mm groene tape/zwarte opdruk 720740 930547 12mm transparante tape/zwarte opdruk 720500 930215 12mm transparante tape/blauwe opdruk 720510 930216 12mm transparante tape/rode opdruk 750520 930217 12mm witte tape/zwarte opdruk 720530 930218 12mm witte tape/blauwe opdruk 720540 930219 12mm witte tape/rode opdruk 720550 930220 12mm blauwe tape/zwarte opdruk 720560 930221 12mm rode tape/zwarte opdruk 720570 930222 12mm gele tape/zwarte opdruk 720580 930223 12mm groene tape/zwarte opdruk 720590 930224 12mm transparante tape/witte opdruk 720600 930549 12mm zwarte tape/witte opdruk 720610 930225 LETTERTAPE DYMO S07205300 12MMX7M WIT/ZWART 960006

DYMO LETTERTAPE D1 BREED Top-performers op elk podium, de DYMO D1 tapes horen daar thuis waar u aan het labelen slaat: thuis, op kantoor, in het magazijn of onderweg. • D1 tapes zijn geschikt voor alle actuele labelmakers van de LabelMANAGER en LabelPOINT serie. • Deze zuinige, zelfklevende labels zijn gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig te verwijderen. • Ze zijn beschikbaar in een groot aantal achtergronden, breedtes en 19mm groene tape/zwarte opdruk tekstkleuren. 720890 930234 • Bandlengte 7m. 19mm transparante tape/witte opdruk 720900 930561 19mm transparante tape/zwarte opdruk 19mm zwarte tape/witte opdruk 720820 930237 720910 930551 19mm witte tape/zwarte opdruk 24mm transparante tape/zwarte opdruk 720830 930235 720920 930553 19mm witte tape/blauwe opdruk 24mm witte tape/zwarte opdruk 720840 930236 720930 930226 19mm witte tape/rode opdruk 24mm rode tape/zwarte opdruk 720850 930550 720970 930556 19mm blauwe tape/zwarte opdruk 24mm gele tape/zwarte opdruk 720860 930231 720980 930546 19mm rode tape/zwarte opdruk 24mm groene tape/zwarte opdruk 720870 930232 720990 930559 19mm gele tape/zwarte opdruk 24mm zwarte tape/witte opdruk 720880 930233 721010 930563 •

75


4 Labelprinters en lettertapes LABELMAKERS 6xAA

DYMO LABELMANAGER RHINO 5200 Draagbare, krachtige label printer voor de professional. • Ideaal voor het labelen van 110 blocks, elektrische en zekeringskasten, draden, kabels, rekken, schappen, kisten, gereedschap, machines en meer. • Exclusieve sneltoetsen die de labels automatisch opmaken voor draden en kabels, terminal blocks, elektrische en patch panelen, 110 blocks, verticale toepassingen en labels met vaste lengte. • Grote multi-label display. • Meer dan 100 voorgeprogrammeerde industriële symbolen, punctuaties, valuta en breuken zijn in een handomdraai beschikbaar. • Gescheiden toetsen voor "opslaan" (100 labels) en "oproepen" besparen tijd en voorkomen repetitief werk. • Printen mogelijk in 7 tekstgroottes, in vet, cursief, smal, onderstreept en omkaderd. • Print Code 39 en Code 128 barcodes op 19mm labels. • Gebruikt RHINO industriële tapes met extra hechtingskracht, beschikbaar in vijf materialen en met gemakkelijk te verwijderen achterzijde. •

Werkt op 6xAA-batterijen (niet inbegrepen) - of op een optionele snel oplaadbare lithium ion batterij die uw kosten van AA-batterijen reduceert.

ABC-toetsenbord 930124 in koffer met accessoires en lithium ion batterijpack 930125

MILIEUBEWUST

DYMO LABELMANAGER RHINO 6000 Draagbare, krachtige label printer voor de professional. • Ideaal voor het labelen van 110 blocks, elektrische en zekeringskasten, draden, kabels, rekken, schappen, kisten, gereedschap, machines en meer. • Exclusieve sneltoetsen die de labels automatisch opmaken van snoer- en kabelwikkels, vlaglabels en streepjescodes, schakelpanelen, aansluitbloken en verticale labels. • Grote multi-label display. • Meer dan 250 voorgeprogrammeerde • Gebruikt RHINO industriële tapes met industriële symbolen, punctuaties, extra hechtingskracht, beschikbaar in valuta en breuken zijn in een vijf materialen en met gemakkelijk te handomdraai beschikbaar. verwijderen achterzijde. • Gescheiden toetsen voor "opslaan" • Werkt op de oplaadbare lithium(1000 labels) en "oproepen" besparen ionbatterij (inbegrepen). • Voor tapes tot 24mm. tijd en voorkomen repetitief werk. • Printen mogelijk in 7 tekstgroottes, in • Afmetingen 27,2x8,9x27,2 vet, cursief, smal, onderstreept en omkaderd. ABC-toetsenbord 930151 • Print Code 39 en Code 128 barcodes op ABC-toetsenbord in koffer met 19mm labels. accessoires 930152 •

76

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

LI-ION


Labelprinters en lettertapes 4 LETTERTAPES EN LABELMAKER TOEBEHOREN

DYMO RHINO LETTERTAPE INDUSTRIEEL 3,5 of 5,5 meter tape voor de modellen Rhino 5000/5200. • Speciale labels voor veeleisende omgevingen. • Nylon voor draad- en kabelmarkeringen. • Polyester voor extra hechtingskracht en weerstand tegen vuil en olie. • Vinyl voor extra sterke hechtingen. •

9mm witte vinyl tape/zwarte opdruk 18443 930870 9mm witte polyester tape/zwarte opdruk 18482 930867 12mmwitte vinyl tape/zwarte opdruk 718600 930285 12mm witte vinyl tape/rode opdruk 1805416 930883 12mm gele vinyl tape/zwarte opdruk 18432 930865 12mm zwarte vinyl tape/witte opdruk 718600 930875 12mm blauwe vinyl tape/witte opdruk 1805243 930874 12mm witte nylon tape/zwarte opdruk 18488 930860 12mm gele nylon tape/zwarte opdruk 18490 930286

DYMO RHINO KRIMPKOUS Een krimpkous voor complexe en geavanceerde kabelidentificatie. • De krimpkous heeft een 3:1 krimpverhouding waardoor de tape perfect op draden en kabels past. • Deze krimpkous voldoet aan de normen MIL-M-81531, MIL-STD-202G en SAE-DTL-23053/5 (Klasse 1 en 3). • Daarnaast is deze tape UL-erkend als onderdeel van de UL224-norm en daarnaast RoHC-conform. •

12mm witte polyester tape/zwarte opdruk 718210 930862 19mm witte vinyl tape/zwarte opdruk 18445 930879 19mm gele vinyl tape/zwarte opdruk 18433 930866 19mm blauwe vinyl tape/witte opdruk 1805417 930876 19mm witte nylon tape/zwarte opdruk 718120 930861 19mm gele nylon tape/zwarte opdruk 18491 930882 19mm witte polyester tape/zwarte opdruk 718220 930863 24mm witte vinyl tape/zwarte opdruk 1805430 930287 24mm witte lamineerend vinyl/zwarte opdruk 1734821 930881 24mm witte nylon tape/zwarte opdruk 1734524 930880 24mm witte polyester tape/zwarte opdruk 1734523 930868

6mmx1,5m witte krimp/zwarte opdruk 18051 930300 9mmx1,5m witte krimp/zwarte opdruk 18053 930301 9mmx1,5m gele krimp/zwarte opdruk 18054 930302 12mmx1,5m witte krimp/zwarte opduk 18055 930303 12mmx1,5m gele krimp/zwarte opdruk 18056 930305 19mmx1,5m witte krimp/zwarte opdruk 18057 930304 19mmx1,5m gele krimp/zwarte opdruk 18058 930306

77


4

78

ETIKETVELLEN VINDT U OP PAGINA 61


Labelprinters en lettertapes 4

DYMO LABELWRITERS LW-450 SERIE Label, mail en archiveer slimmer met de gepatenteerde Dymo Productivity Software, die de nieuwe versie 8 bevat. • Met deze software kunt u onder meer adres-, barcode-, dossier-, naambadgeen verzendetiketten creëren en afdrukken - allemaal zonder extra werk en geknoei met etiketvellen op een gewone desktopprinter. •

Geen dure inkt of toner nodig. Druk etiketten direct af vanaf Microsoft Word, Excel, Outlook, QuickBooks en andere populaire programma's. • Creëer snel een eenmalig etiket met de Quick Print-toets. • Het model LW-450 print 51 etiketten per minuut. De Turbo/Twin en Duo printen 71 etiketten per minuut. • •

De Duo print ook op D1 labeltape van 6, 9, 12, 19 en 24mm. De Twin heeft zelfs 2 verschillende printformaten. • Met deze labelwriter kunt u ook postzegels printen via www.digitalepostzegel.nl. •

LW-450 LW-450 Turbo LW-450 Twin Turbo LW-450 Duo

930120 930121 930122 930123

DYMO LABELWRITER ETIKETTEN Etiketten op rol. • Er zijn verschillende formaten leverbaar voor diverse alle toepassingen. • Voor Dymo labelprinter EL 40/60, LW310/320/330 en LW400/450 serie. •

cd/dvd labels 160 stuks 12x24mm 1000 stuks 19x51mm 500 stuks 25x25mm 750 stuks verwijderbaar 25x54mm 500 stuks

719250 930842 722530 817593 722550 817595 929100 817442 722520 817592

28x89mm 130 stuks geel,roze,blauw,groen 28x89mm 260 stuks 28x89mm 3120 stuks economypack 36x89mm 260 stuks 36x89mm 520 stuks

722380 817590 722370 817208 722360 817418 722410 817210 722400 817209

36x89mm 6240 stuks economypack 722390 817417 41x89mm 300 stuks badge non-permanent 722560 817596 51x89mm 300 stuks 929110 817440

54x101mm 220 stuks badge 722430 817211 54x101mm 2640 stuks economypack 722420 817416 54x70mm 320 stuks diskettes 722440 817212 57x32mm 1000 stuks 722540 817594 62x102mm 250 stuks niet zelfklevend 929120 817441 12x50mm 220 stuks hangmapruiter 722460 930180

38x190mm 110 stuks ordner smal wit 722470 817228 59x190mm 110 stuks ordner breed wit 722480 817229 •

Voor de LabelWriter 4XL.

104x159mm220 etiketten 904980 817419 120x59mm2x75 etiketten 450XL 947420 817415

79


4 Stempels ZELFINKTENDE TEKSTSTEMPELS MILIEUBEWUST

COLOP TEKSTSTEMPEL GREENLINE De "Green Line" is een nieuwe en unieke lijn van de stempels, waarbij zowel de producten als de verpakkingen zijn gemaakt van duurzame en gerecycleerde materialen. • Zelfinktende stempelautomaat. • Inclusief blauw ingebouwd inktkussen. • Tekstopdruk inbegrepen in de prijs. • Keuze uit diverse lettertypen. • Ook logo's zijn mogelijk. • Met waardebon voor tekst. • De stempeltekst is volledig leesbaar in het gebogen indexvenster. • Verwisselbaar stempelkussen. •

COLOP STEMPEL INCOGNITO De nieuwe Colop INCOGNITO stempel verbergt gevoelige en persoonlijke informatie. • De stempel beschermt uw gegevens op documenten, brieven, pakketten e.d. • Deze stempel drukt een serie van karakters af over uw persoonlijke informatie, waardoor het onleesbaar wordt zelfs als u het tegen het licht houdt. • Zo kunt u al uw documenten veilig wegdoen in uw papierbak. 47x18mm •

38x14mm 47x18mm 59x23mm

3-4 regels 4-5 regels 5-6 regels

20G 350850 30G 350851 40G 350852

4-5 regels

30 351043

COLOP TEKSTSTEMPEL PRINTER SET Printy stempel met ingebouwd stempelkussen. • Geschikt voor maximaal 5 regels tekst. • De teksten zijn zelf te maken met de bijgeleverde set letters en cijfers, inclusief pincet. • Tot 20 letters per regel. • De kleur van de stempelinkt is zwart. • Letterhoogte 3mm. •

47x18mm 5 regels printer 30/1 350844

ZELFINKTENDE TEKSTSTEMPELS

COLOP TEKSTSTEMPEL CLASSIC COLOP TEKSTSTEMPELS Zelfinktende stempelautomaat. Inclusief blauw ingebouwd inktkussen. • Tekstopdruk inbegrepen in de prijs. • Keuze uit diverse lettertypen. • Ook logo's zijn mogelijk. • Zwart/blauw montuur. • Met waardebon voor tekst. • De stempeltekst is volledig leesbaar in het gebogen indexvenster. • Verwisselbaar stempelkussen. • •

80

Eigentijds, zelfinktende tuimelstempel voor intensief gebruik. • Bij verandering van gegevens hoeft u alleen het tekstplaatje en het inktkussen te vervangen. • Met tekstvenster. • Met waardebon voor het aanvragen van een tekstplaatje. • De kleur van de stempelinkt is zwart. • Met Microban antibacteriële bescherming remt de groei van bacteriën. •

27x10mm 38x14mm 47x18mm 59x23mm 69x30mm

3 regels 3-4 regels 4-5 regels 5-6 regels 7 regels

10 20 30 40 50

351019 351023 351024 351025 351026

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

41x24mm 44x29mm 58x27mm 58x37mm 68x49mm

6 regels 7 regels 6 regels 8 regels 10 regels

2100 2300 2400 2600 2800

350840 350839 350841 350842 350843


Stempels 4 DATUMSTEMPELS

COLOP DATUMSTEMPEL CLASSIC COLOP DATUMSTEMPEL Datumstempel met metalen open frame. • De datumbanden zijn gemakkelijk te verdraaien. • Kunststof knop.

Zelfinktende stempelautomaat voor intensief gebruik. • Inclusief zwart verwisselbaar inktkussen. • Met Microban antibacteriële bescherming remt de groei van bacteriën. •

letterhoogte 3mm letterhoogte 4mm letterhoogte 5mm

03000 351007 04000 351008 05000 351017

letterhoogte 4mm

2100/4 351047

letterhoogte 4mm

S220 351044

letterhoogte 4mm

351060

MILIEUBEWUST

COLOP DATUMSTEMPEL S220 GREENLINE COLOP DATUMSTEMPEL S120

Zelfinktende stempelautomaat. Inclusief blauw ingebouwd inktkussen. • Robuust model. • Inclusief zwart verwisselbaar inktkussen. • Letterhoogte 4mm. • Afmetingen 111x41x66mm. • •

Kunststof zwart stempelautomaat met datum. • Klein model, ideaal om mee te nemen. • Inclusief zwart verwisselbaar inktkussen. • Letterhoogte 4mm. • Afmetingen 68x26x46mm. •

letterhoogte 4mm letterhoogte 4mm

S120 351021 Franstalig 351015

WOORDSTEMPELS MILIEUBEWUST

COLOP WOORDSTEMPEL S220/W GREENLINE Zelfinktend zwart. Vervaardigd van kunststof. • Letterhoogte 4mm. • 12 teksten: aantekenen, bevestigen, concept, definitief, herinnering, kopie, origineel, persoonlijk, spoed, vertrouwelijk, vervallen, en voorlopig. • •

COLOP WOORD-/DATUMSTEMPEL 04000/WD COLOP WOORDSTEMPEL 20 Zelfinktende stempelautomaat. Inclusief rood ingebouwd inktkussen. • Tekstopdruk inbegrepen in de prijs. • Keuze uit drie lettertypen. • Zwart/rood montuur. • De stempeltekst is volledig leesbaar in het gebogen indexvenster. • Verwisselbaar stempelkussen.

Colop woord/datum stempel 04000/WD. • Niet zelfinktend. • Letter en cijferhoogte 4mm. • 12 teksten in combinatie met datum: beantwoord, besteld, betaald per bank, betaald per giro, betaald per kas, geboekt, gefactureerd, geldig tot, geretourneerd, ingekomen, ontvangen en verzonden. •

• •

herinnering drukwerk kopie spoed vertrouwelijk

350845 350846 350847 350848 350849

letterhoogte 4mm

4000 351009

81


4 Stempels ZELFINKTENDE WOORD-/DATUMSTEMPELS

COLOP WOORD-/DATUMSTEMPEL CLASSIC Als u een eigen tekst wil combineren met een datum, dan is dit de ideale stempel. • In het midden van de stempel kunt u de datum instellen. • Boven en/of onder deze datum kunt u uw eigen tekstplaatje plakken. • Inclusief een waardebon om uw tekst aan te vragen. • Met zwart verwisselbaar inktkussen. • Met Microban antibacteriële bescherming remt de groei van bacteriën. •

COLOP PORT BETAALD STEMPEL 53 24x41mm 1 regel boven en onder SS2160 351003 30x45mm 2 regels boven en onder SS2360 351004 36x56mm 3 regels boven en onder SS2660 351005 46x66mm 4 regels boven en onder SS2860 351006

Rood/lichtgrijs stempelautomaat. Met zwart verwisselbaar inktkussen. • Volgens de verplichte richtlijnen van PostNL. • Met vaste tekst Port betaald/Port Payé. • Voor nationaal en internationaal gebruik. • •

port betaald

351020

betaald ontvangen

351027 351028

zwart blauw rood groen

351036 351037 351038 351018

COLOP WOORD-/DATUMSTEMPEL S120/WD Twaalf verstelbare teksten en een verstelbare datum. • Voorzien van een verwisselbaar blauwrood inktkussen. • Teksten: beantwoord - gefactureerd besteld -geldig tot - betaald per bank geleverd - gecontroleerd - behandeld betaald per kas - ontvangen - geboekt verzonden. •

Voorzien van verwisselbaar inktkussen in 2 kleuren met de datum in het rood en de tekst in het blauw.

COLOP WOORD-/DATUMSTEMPEL S160 • •

letterhoogte 4mm letterhoogte 4mm franstalig

351022 351016

Zelfinktende woord- datumstempel. Voorzien van verwisselbaar inktkussen in 2 kleuren met de datum in het rood en de tekst in het blauw.

STEMPELKUSSENS EN -INKTEN

COLOP STEMPELKUSSEN Stempeldoos gevuld met gewone kantoorinkt. • Kunststof. •

50x90mm zwart 50x90mm rood 50x90mm blauw 50x90mm groen 50x90mm ongedrenkt

82

351049 351048 351039 351045 351099

70x110mm zwart 70x110mm rood 70x110mm blauw 70x110mm groen 70x110mm ongedrenkt

351054 351055 351056 351100 351101

90x160mm zwart 90x160mm rood 90x160mm blauw

351120 351122 351123

COLOP STEMPELINKT Voor het beïnkten van stempelkussen voor rubberen stempels. • Flacon met doseerdop. • 28ml. •

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Brievenwegers en posttoebehoren 4 ELEKTRONISCHE BRIEVENWEGERS

POSTTOEBEHOREN

3xAAA

DYMO BRIEVENWEGER M1/M2 Dymo M1 Digitale weegschaal. Eenvoudig te bedienen digitale weegschaal voor het wegen van brieven en pakketjes. • Compacte grootte, weegoppervlak 15x15cm. • lcd-scherm. • Tarrafunctie biedt de mogelijkheid om het gewicht van de container af te trekken, wanneer objecten in een container gewogen worden. • Knop voor het opslaan van het gewicht, zodat het gewicht van grotere • Gebruikt 3 AAA-batterijen (niet omslagen en pakketten gemakkelijker afgelezen kan worden. meegeleverd). • Automatische uitschakeling spaart de batterijen, wanneer de weegschaal niet type M1 tot 1.000gr 330650 gebruikt wordt. type M2 tot 2.000gr 330651 • •

3xAAA

MAUL BRIEFOPENER 75015 Smal lemmet van roestvrij edelstaal. Handgreep met glad oppervlak. • Lengte 24cm. • •

nikkel

7501596 334051

USB

DYMO PAKKETWEGER M5/M10 Dymo M5 Digitale weegschaal met USB-aansluiting. • Eenvoudig te bedienen digitale weegschaal voor het wegen van brieven en pakketjes. • Compacte grootte, weegoppervlak 18x18cm. • lcd-scherm. • Tarrafunctie biedt de mogelijkheid om • Automatische uitschakeling spaart de het gewicht van de container af te batterijen, wanneer de weegschaal niet trekken, wanneer objecten in een gebruikt wordt. • Energievoorziening d.m.v. USB-kabel of container gewogen worden. • Knop voor het opslaan van het gewicht, 3 AAA-batterijen (niet meegeleverd). zodat het gewicht van grotere omslagen en pakketten gemakkelijker type M5 tot 5.000gr 330652 afgelezen kan worden. type M10 tot 10.000gr 330653 •

3xAAA

REUSER BRIEFOPENER TROFFELMODEL Troffelmodel. Roestvrij staal met houten handvat. • Lengte 240mm. • •

houten handgreep

334300

9vaks sorteerunit 12vaks sorteerunit 24vaks sorteerunit

391723 391724 391725

USB

DYMO PAKKETWEGER S50 Het 30x30cm weegplatform is geschikt voor grote pakketten tot 50kg. • De S50 is voorzien van een lcd-scherm dat kan worden losgemaakt. • Tijdbesparende hold- en tare-functies en nog veel meer. • Gratis Dymo Scale Software laat u toe om het gewicht van poststukken weer te geven op het scherm van uw pc of Mac. • Werkt op AC-adapter (meegeleverd), 3xAAA-batterijen (niet meegeleverd) of USB-kabel (meegeleverd). • Weegplateau 30x30cm. •

STYRO SORTEERUNIT Dit Stirodoc sorteersysteem is dé oplossing voor sorteerwerkzaamheden en postkamers. • Stevig polystyreen materiaal. • Geschikt voor A4+ enveloppen. • Totale breedte van deze unit is 723mm. • De hoogte 57mm per vak. • Eenvoudig te monteren. • Te stapelen of uit te breiden tot grotere units. • Kleur grijs met blauw. •

type S50 tot 50kg

330654

83


4 Postkamermachines BRIEFOPENERS

HEFTER BRIEFOPENER OL-440 De OL440 is een nieuwe generatie briefopeners met extreem goede prestaties. • Een compleet rechte stapel enveloppen wordt ingelegd. • Gemakkelijker kan het niet! • De vormgeving en kleurstelling zijn modern en passen in iedere postkamer of kantoor. • De LO440 is geschikt tot 250-1.000 poststukken per dag . • Maximale enveloppe dikte is 10mm. • Variabele afsnede instelling van 0,5 tot 4mm. •

Snelheid is ca. 300 poststukken per minuut (afhankelijk van enveloppen formaat). • C6-C5-C4 enveloppen kunnen worden geopend. • Gescheiden opvang van enveloppen en afsnede. • Afmetingen 950x400x250mm. • Gewicht 15kg. •

Hefter OL-440

391490

COUVETTE BRIEFOPENER LO-150 Een briefopener die geruisarm, compact en handig in gebruik is. • Handmatige inleg waarna automatisch de brief wordt geopend. • Grotere poststukken worden met de hand begeleid. • Separate opvang van restmateriaal. • Geschikt voor volumes van ca. 50-100 poststukken per dag. •

Automatische start/stop. Vaste afsnede van 4mm. • Snelheid:15-20 per minuut. • Verwerkt C4-C5-C6 enveloppen. • Maximale envelopdikte tot 6mm. • Opvangvolume is ca. 25-50 poststukken. • •

Couvette LO-150

391504

POSTKAMERMACHINES

VOUWMACHINES

HEFTER VOUWMACHINE MEGA S Hefter is alom bekend vanwege zijn duurzame bouw en functionaliteit. • Compact tafelmodel dat u ruimte bespaart. • Geschikt voor 100-500 vouwen per dag. • Automatische in- en uitvoer van 200vel • Gestaffelde papier uitleg, teller en A4 papier (80gr/m2). fijneafstelling van vouwtassen maken • Een vaste snelheid van 115vel per deze machine compleet en duurzaam minuut. voor jarenlang vouwplezier. • Vouwt elk type vouw • Gewicht 20 kg. • Afmetingen 758x378x460mm. (50-150 gr/m2 A4 papier). • Vouwt nauwkeurig dankzij de zware vouwtassen. . Hefter Mega S 391486 •

SUPERFAX VOUWMACHINE PF215 Superfax is de beste vouwmachine die al meer dan 25 jaar uitmunt in degelijkheid, eenvoud en gunstige prijs/prestatie. • De 215 kan alle vouwschema's aan tot A3 formaat. • Hij beschikt over een extreem grote invoercapaciteit van 450vel 80gr/m2. • De Superfax 215 is een compact tafelmodel (inleg en uitleg boven elkaar). • Geschikt voor 500-2.500 vouwen per dag. • Zowel A4 als A3 papier formaten. • Verwerkt automatisch 60-180 gr/m2 papier/karton. • Oplage- en repeteerteller instelling. • Testknop die 2 vouwen maakt; handig bij het instellen! •

84

COUVETTE MAIL ASSISTANT MA 150 Deze compacte Couvette MA 150 1+1 enveloppen vul- en sluitmachine bespaart u gegarandeerd veel tijd en geld. • Bij 800 enveloppen per maand bespaart hij al geld. • De bediening is bijzonder eenvoudig; het resultaat verbluffend. • Zo vouwt, vult en plakt u al uw poststukken in een handomdraai. • Tot 5 vellen uit één station; daarna vullen en plakken. • Bijlage station voor 300 bijlagen tot 2mm dikte. •

Gestaffelde rustige papieruitleg; velvolgorde blijft gelijk!. • Grote vouwnauwkeurigheid; zware vouwtassen. • Vaste vouwsnelheid van 133vel A4 per min. • Geschikt voor alle type vouwschema's. • Weegt 33,5 kg. • Afmetingen 870x530x520mm. •

Superfax PF215

391487

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Invoer voor 100 posatstukken (C5 en C6/5). • Snelheid van ca. 3.000 enveloppen per uur. • Vouwt 4 typen vouwen. • Optische dubbelblad controle op alle stations. • Beschikt over 20 programma’s voor snelle bediening. • Geschikt voor ca. 15.000 poststukken per maand. •

Couvette MA 150

391489


5 EHBO-artikelen VERBANDTROMMELS UITGELICHT

VERBANDTROMMEL A Zeer volledige verbandtrommel die voldoet aan de Arbowet. • Met wandhouder. • 2 Wondsnelverbanden 6x8cm steriel. • 4 Snelverbanden no.1 steriel. • 16 Steriele gaaskompressen 1/16 m2. • 2 Pakjes verbandwatten à 10gram. • 2 Rollen synthetische watten 2mx10cm. • 1 Alumed compressen 10x10cm steriel. • 1 Alumed kompressen 10x15cm steriel. • 3 Elastische windsels 4mx6cm breed. • 1 Cambric windsel 4mx8cm breed. • 1 Cambric windsel 4mx10cm breed. •

1 Driekante doek. 1 Hechtpleister 5mx2,5cm breed. • 1 Gaaspleister 1mx6cm. • 1 Mondkapje voor beademing. • 1 Knievormige verbandschaar rvs. • 2 Disposable handschoenen. • 3 Veiligheidsspelden. • 1 Pincet rvs. • 1 Betadine 30ml. •

VERBANDTROMMEL B

voor bedrijven vanaf 25 werknemers

892531

Losse verbanddoos zonder wandhouder. • 1 Snelverband no.1 steriel. • 1 Snelverband no.2 steriel. • 1 Pakje watten à 10 gram. • 1 Elastisch windsel 4mx6cm. • 2 Hydrofiele windsels 4mx6cm. • 1 Cambric windsel 4mx6cm. • 1 Cambric windsel 4mx8cm. • 1 Driekante doek. •

1 Hechtpleister 5mx2,5cm. 1 Assortiment wondpleister. • 1 Knievormige verbandschaar. • 6 Spelden. • 6 Alcoholdeppers. • 1 Stelma rood (a,b,c). • 1 Pakje zakdoeken. • •

voor bedrijven tot 25 werknemers 892530

BASIS VERBANDTROMMEL VERBANDTROMMEL B HACCP Basisverbanddoos met als inhoud: • 1 Wondsnelverband 6cmx8cm steriel. • 1 Snelverband no.1 steriel. • 5 Steriele gaaskompressen 1/16. • 1 Pakje watten à 10gram. • 2 Elastisch windsels 4mx6cm. • 1 Cambric windsel 4mx6cm. • 1 Hechtpleister 1mx1,25cm. • 1 Gaaspleister 10cmx6cm. • 1 Schaartje. • 6 Deppers. •

86

Een verbandtrommel is volgens de Regeling Verkeersregelaars 2009 verplicht in ieder transportbegeleidingsvoertuig. • Deze verbandtrommel voorziet in de basisbehoefte eerste hulpmiddelen. • De trommel wordt geleverd inclusief wandbevestiging en is daarmee eenvoudig in te bouwen in het voertuig. •

voor klein kantoor of afdeling

SCHAREN VINDT U OP PAGINA 73

892529

Inhoud: 2 Wondsnelverbanden 6 x 8 cm steriel, 4 Snelverbanden no. 1 steriel, 2 Snelverbanden no. 2 steriel, 16 Steriele gaaskompressen 1/16, 10 Steriele gaasjes 5x5cm, 2 Alumed kompressen 10x10cm steriel, 2 Pakjes watten à 10 gram, 2 Rollen Synthetische watten 2mx10cm, 3 Hydrofiel windsels 4mx6cm, 1 Cambric windsel 4mx6cm, 1 Cambric windsel 4mx8cm, 1 Driekante doek, 1 Hechtpleister 5mx2,5cm, 1 Gaaspleister 1mx6cm, 1 Knievormige verbandschaar. 3 Veiligheidsspelden, 1 Flacon desinfecterende lotion, 4 Disposable handschoenen, 4 Verbandklemmen, 1 Pincet en 1 Mondmasker voor beademing.

HACCP

892543


EHBO-artikelen 5 PLEISTERS

DERMAPHILE PLEISTERS • •

Dermaphile pleister. Strip van 1m lang en 6cm breed.

PHARMAPLAST STRIPS •

strip van 1mx6cm.

891591

Pharmaplast pleisters. 30 strips assorti.

30 strips assorti

891592

12x12cm nr.1

892532

SNELVERBAND Het snelverband is ideaal voor snelle en effectieve bedekking van een bloedende wond. • Met name geschikt voor EHBO-gebruik en onmisbaar in de verbanddoos. • Vervaardigd van geperste verbandwatten in een nonwoven laagje. • Aan twee zijden is een licht elastisch hydrofiel windsel vastgenaaid. • Afmeting nr1 12x12cm. •

GAASCOMPRESSEN Rafelvrij gevouwen, ademend gaaskompres. • Gemaakt van 100% katoen; ontvet en gebleekt. • Hoge treksterkte in lengte en breedterichting, hoge absorptie, ademend, zacht..... •

5x5cm pak à 16 stuks

892540

WONDPLEISTER DERLON PINCET Derlon pleister. • Strip van 1m lang en 6cm breed. •

strip van 1mx6cm

892539

finimal doos à 20 stuks

892541

9cm

892534

MEDICIJNEN PIJNSTILLERS Finimal. De werkzame stoffen in Finimal zijn paracetamol en coffeïne. • Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. • Coffeïne versterkt mogelijk het pijnstillende effect van paracetamol en werkt opwekkend. • Het is te gebruiken bij verschillende soorten pijn, hoofdpijn, migraine, koorts, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten. • •

87


5 Veiligheid PREVENTIESPIEGELS

CONVEX 360º SPIEGEL Panoramische spiegels Dome 360 bieden rondom een totaal overzicht en zijn daarmee ideaal als preventief middel in winkels, magazijnen en publieke ruimtes. • Het zichtbereik (blikveld) wordt bepaald door de diameter van de spiegel en kan oplopen tot maar liefst 13 meter. • De spiegels zijn licht van gewicht en daardoor eenvoudig aan bijvoorbeeld systeemplafonds te bevestigen. •

CONVEX BINNENSPIEGEL Ronde acryl binnenspiegels. Uitermate geschikt voor diefstalpreventie in winkels, warenhuizen en publieke ruimtes. • De standaard meegeleverde flexibele montagearm maakt het mogelijk de spiegels eenvoudig op de juiste invalshoek af te stellen. • •

Ø40cm Ø60cm

890004 890005

Ø60mm

890006

2 liter 6 liter

890275 890276

BRANDPREVENTIE

SCHUIMBLUSSERS Vrijwel overal inzetbaar. Effectief, gebruiksvriendelijk en bovendien weinig gevolgschade. • Blussen van vaste stoffen en vloeistoffen. • Het schuim vormt een afsluitende laag waardoor herontbranding nagenoeg niet mogelijk is. • Inzetbaar waar de brand snel en doeltreffend moet worden geblust. • Blussen van vaste stoffen, vloeistoffen en brand in voertuigen. •

POEDERBLUSSER Groot blusvermogen, eenvoudige bediening. • Het bluspoeder is door speciale voorzieningen van de buitenlucht afgesloten, waardoor het poeder gegarandeerd droog blijft en het risico van verstoppingen uitgesloten is. • Deze poederblussers zijn goedgekeurd door de Nederlandse autoriteit.

88

2kg 6kg

890272 890273

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Veiligheid 5

VELIGHEIDSVEST BLUSDEKEN Wikkel de deken rond uw handen en leg hem op de brandhaard, over de brandende kleding of wikkel de deken om het slachtoffer. • Trek de deken goed dicht bij de hals, zodat vlammen niet bij het gezicht kunnen komen.

In steeds meer landen in Europa is het bezit van een veiligheidsvest in de auto verplicht. • Deze veiligheidsvesten voldoen aan de Europese normen. • Met twee horizontale, reflecterende strepen. • De veiligheidsvesten hebben een klittenbandsluiting. •

blusdeken 110x110cm

890274

veiligheidsvest

890277

100meter 250meter

891036 891037

BEVEILIGING/AFZETTING

ROOD-WIT SIGNALISERINGSLINT

ZWART-GEEL SIGNALISERINGSLIINT

Rood-wit signalisatielint. Polyethyleen. • Breedte 75mm. • Afzetlint wordt veelal gebruikt voor het afzetten of markeren van verboden of gevaarlijke plaatsen. • Ook gebruikt om verkeer te leiden naar parkeerruimtes en op de openbare weg.

100meter 250meter

891034 891035

Zwart-geel signalisatielint. Polyethyleen. • Breedte 75mm. • Afzetlint wordt veelal gebruikt voor het afzetten of markeren van verboden of gevaarlijke plaatsen. • Ook gebruikt om verkeer te leiden naar parkeerruimtes en op de openbare weg.

BESTELLEN VIA INTERNET Bespaar tijd en geld door uw artikelen elektronisch te bestellen. U hebt 24 uur per dag toegang tot onze gebruiksvriendelijke, elektronische bestelsysteem en onze catalogus. Met een paar muisklikken hebt u razendsnel de gewenste artikelen in huis.

AFBAKENINGSKEGELS • •

Rood-witte afbakeningskegels van PVC. 30cm Leverbaar in twee hoogtes, 30 én 50cm. 50cm

891038 891039

89


5 Geldverwerking en sleutelkastjes GELDKISTEN

GELDKIST Plaatstaal met afgeronde hoeken. Handvat en cilinderslot met twee sleutels. • Met inzetbakje. •

GELDKIST MET CIJFERSLOT Grote geldkist met binnenbak voor munten. • Plaatstaal met afgeronde hoeken. • Met handvat en cijferslot. • Formaat 300x230x90mm.

300x230x90mm antraciet

326113

152x117x80mm 152x117x80mm 200x150x80mm

nr.41 grijs 326112 nr.41 zwart 326101 nr.42 grijs 326212

200x150x80mm 250x180x80mm 250x180x80mm 300x230x90mm 300x230x90mm

nr.42 zwart nr.43 grijs nr.43 zwart nr.44 grijs nr.44 zwart

326201 326312 326301 326412 326401

DURABLE GELDKIST Geldkoffer van gepoedercoat plaatstaal met ergonomisch gevormde handgreep. • Het schuimkussen in de deksel houdt het geld op zijn plaats tijdens het transport. • Afsluitbaar met cilinderslot. • Voorzien van een uitneembaar telbord (polystyrol) met 8 vakken voor alle euromunten, inclusief een houder voor bankbiljetten. • Onderaan zijn er 4 vakken voor bankbiljetten. • Antislip. • Muntcapaciteit € 233,90. • Afmetingen 352x120x276mm. 352x276x120mm donkergrijs •

DURABLE GELDSORTEERBAK L Telbord van polystyrol met 8 vakken voor alle euromunten. • Inclusief een houder voor bankbiljetten. • Met zijdelingse handgrepen om gemakkelijk te verplaatsen. • Antislip. • Past in de meeste lades. • Muntcapaciteit € 233,90. • Afmetingen 324x34x190mm. •

33,5x324x190mm zwart

326577

326579

DURABLE GELDSORTEERBAK XL Telbord van polystyrol in een metalen houder. • Met 8 vakken voor alle euromunten en 8 vakken voor biljetten, kwitanties of bonnetjes. • Past in de meeste lades. • Antislip. • Muntcapaciteit € 233,90. • Afmetingen 328x59x286mm.

SECURITY DOCUMENTENKIST

90

Staalplaat, met versterkte deksel. Slot met twee vernikkelde cilindersleutels. • Zilvergrijs. • Bijvoorbeeld voor aktes, klantenlijsten, foto's, polissen, persoonlijke aantekeningen, cheques en geld. • •

59,2x328x286mm 1781.57

euroboard XL 326578

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

415x295x72mm hamerslag-grijs

327430


Geldverwerking en sleutelkastjes 5 KASSA'S 2xAA

SHARP KASSA POSSYSTEEM RZ-X650 Met de RZ-X650 van Sharp heeft u een betrouwbare en stijlvolle oplossing die u alle flexibiliteit biedt voor uw dagelijkse transactieverwerking. • Door de voorgeïnstalleerde WEPOS Ready 2009 software kan deze terminal eenvoudig voorzien worden van een interface op maat met koppelingen naar bijvoorbeeld een handscanner, printer of een magneet kaartlezer • De stijlvol ontworpen terminal is ondanks het 15" grote touchscreen (38 cm) zeer compact en kan zowel staand op een toonbank als hangend aan de muur worden geïnstalleerd. • Deze RZ-X650 van Sharp gaat zeer efficiënt om met het gebruik van energie en de processor heeft dan ook geen ventilator nodig. •

SHARP KASSA XEA207W Verstelbaar en helder lcdbedieningsdisplay. • Snelle en stille thermische printer. • Eenvoudige te programmeren. • 99 omzetgroepen en tot 2.000 PLU's. • Elektronisch journaal Onscreen inzien van elektronisch journaal. • Ingebouwd SD-kaartslot voor backup en dataoverdracht. • SD-kaart niet meegeleverd. • Automatische BTW-berekening. • Werkt op netspanningsadapter (meegeleverd) in combinatie met 2xAA batterijen (niet meegeleverd). •

Sharp RX-650 zwart

326593

Sharp XEA207W wit Sharp XEA207B zwart

326224 326226

2xAA

SHARP XEA217W SHARP KASSA XEA137WH 1-station met drop-in thermischeprinter. • Helder gebruikersdisplay. • Papierbesparende elektronische journaalfunctie. • 8 Omzetgroepen met 12 karakters tekst. • Maximaal 200 PLU's met 12 karakters tekst. • Gedetailleerd dag- en periodetransactierapport. • "Help-toets" functie voor snelle afdruk van programmeer- en gebruikersinstructie. • SD-kaartslot voor backup en eenvoudige dataoverdracht.

Vuil- en vochtbestendig vlak toetsenbord. • Tafelfunctie met gedetailleerde bonverwerking. •

Ingebouwd SD-kaartslot voor backup en dataoverdracht. • SD-kaart niet meegeleverd. •

Verstelbaar en helder lcdbedieningsdisplay. • Snelle en stille thermische printer. • Eenvoudig te programmeren. • Vlak toestenbord met 70 directe artikeltoetsen. • Elektronisch journaal voor een volledige audittrail zonder papierverspilling. •

SD-kaart (type SDHC 4GB tot 32 GB) niet meegeleverd. • Werkt op netspanningsadapter (meegeleverd) in combinatie met 3xAA batterijen (niet meegeleverd). •

Sharp XEA137WH wit

326223

Werkt op netspanningsadapter (meegeleverd) in combinatie met 2xAA batterijen (niet meegeleverd).

Sharp XEA217W wit

326225

250x130x250mm zwart

486047

CASH BOX KASSAKLUIS Biedt bescherming tegen inbraak. Specifieke kassa-afroomkluis met biljettentransporteur. • Inwerpopening: 90x4mm. • Eenvoudig te bevestigen onder een kassablok middels een bevestigingsplaat. • Standaard voorzien voor twee cilindersleutelsloten (1 voor het openen en 1 voor het tijdelijk verwijderen. • Capaciteit: 800 bankbiljetten. • Standaardkleur zwart. • Gewicht 5kg. • •

SHARP KASSALADE ER04DW5B Zwarte lade voor de Sharpkassa possysteem RZ-X650. • 5 vakken voor biljetten en 8 vakken voor muntgeld. • Afmetingen: 35cmx42cmx12cm. • Geschikt voor de Sharp Touchscreen kassa RZ-X650. •

Sharp ER04DW5B zwart

326594

91


5 Geldverwerking en sleutelkastjes GELDTELMACHINE GARANTIE

GARANTIE

3

JAAR

3

JAAR

SAFESCAN BILJETTELMACHINE 2250 De snelle en gebruiksvriendelijke Safescan 2250 controleert de UV-, Infrarood- en magneet kenmerken van bankbiljetten van alle valuta. • Ook controleert het toestel de afmetingen van de bankbiljetten. • De Safescan 2250 telt eenvoudig 1000 biljetten per minuut, is uitgerust met een groot en duidelijk Lcd-scherm, optel & afpasfunctie en automatische start-, stopfunctie. • Herkent de Safescan 2250 tijdens het tellen een afwijkend biljet, dan gaat een waarschuwingsalarm af. • Inclusief stofhoes. • Gewicht 5,7kg. • Afmetingen 292x246x178mm. •

SAFESCAN MUNTENTELLER 1200 De stevige Safescan 1200 telt, sorteert én past munten af. • Dankzij de hoge telsnelheid (220 munten per minuut) en de royale invoermogelijkheden (300 tot 500 munten per keer) maakt u de kas in hoog tempo op. • Bovendien bereidt u moeiteloos een • Inclusief munten sorteerset. bankstorting voor dankzij de instelbare • Gewicht 5kg. afpasfunctie, het overzichtelijke scherm • Afmetingen 355x330x266mm. • 3 jaar garantie. met totaaltelling, de telling per muntsoort, en de autostop functie bij vol muntenbakje. Safescan 1200 392735 •

392736

Safescan 2250

GARANTIE

GARANTIE

JAAR

JAAR

3

3 jaar garantie.

3

9V

SAFESCAN MUNT- EN BILJETTELMACHINE 6155 De Safescan 6155 geldtelmachine is geschikt voor het tellen van zowel munten als bankbiljetten. • Een superieure allrounder waarmee u uw kas letterlijk in enkele minuten opmaakt. • Het systeem telt de bedragen even nauwkeurig als razendsnel op. • Het totaalbedrag, de aantallen én het bedrag per munt- en biljetsoort zijn direct afleesbaar van het verlichte lcd scherm. • Print de telresultaten direct via de seriële poort af op de optionele printer TP-220. •

SAFESCAN BILJETTELMACHINE 2665 De Safescan 2665 werkt op basis van 6voudige valsgelddetectie: UV, magnetische inkt, metaaldraad, infrarood, dikte én formaat. • 100% valsgelddetectie (www.ecb.int). • Alarmsignaal bij verdacht of ander biljet. •

Na het tellen leest u op het heldere lcd scherm het totaalbedrag in euro's, plus de subtotalen voor iedere biljetwaarde af. • Gewicht 6,5kg. • Afmetingen 243x287x248mm. • 3 jaar garantie. •

392728

Safescan 2665

Werkt op adapter of 9 volt batterij (niet meegeleverd). • Gewicht 0,7kg. • Afmetingen 230x140x110mm. • 3 jaar garantie. •

392729

Safescan 6155

VALSGELDDETECTOREN GARANTIE

GARANTIE

JAAR

JAAR

3

3

SAFESCAN VALSGELDDETECTOR 155I De Safescan 155i biedt de ultieme bescherming tegen valse biljetten door snelle en uitgebreide 6-voudige detectie (magnetische inkt, metaaldraad, infrarood, watermerk, lengte en dikte). • 100% valsgelddetectie (www.ecb.int). • De Safescan 155i is uitgerust met een USB-poort en SD-slot voor eenvoudige valuta updates. •

SAFESCAN VALSGELDDETECTOR 50 •

92

De compacte Safescan 50 is uitgerust met een krachtige 9 Watt UV lamp, waarmee u niet alleen de UV kenmerken van bankbiljetten controleert , maar ook identiteitskaarten, credit cards en andere officiële documenten.

Gewicht 450gr. Afmetingen 206x90x102mm. • 3 jaar garantie. • •

Safecan 50 grijs Safescan 50 zwart

392720 392721

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Gewicht 520gr. Afmetingen 159x128x83mm. • 3 jaar garantie. • •

Safescan 155i grijs Safescan 155i zwart batterypack voor Safescan 135-145-155-165

392768 392769 392778


Geldverwerking en sleutelkastjes 5 SLEUTELKASTJES

DURABLE SLEUTELLABELS MET RING 1957 Het etiket is steeds leesbaar omdat de sleutel altijd achter het sleutellabel verborgen blijft. • Altijd een duidelijk overzicht in één oogopslag. • Het 'easy-open'-mechanisme zorgt ervoor dat het etiket vervangen kan worden zonder de sleutel van de sleutelring te verwijderen. • Labels zijn te bedrukken met te downloaden template, www.durable.nl •

Verpakkingseenheid zak à 6 stuks.

327941 327942 327943 327945

zwart rood blauw geel

SLEUTELLABELS MET INSTEEKKAARTJE Sleutelhanger van soepele kunststof. met dubbele metalen ring. • Voorzien van beschrijfbaar label met transparant venster. • •

Zak van 6 stuks.

327946

assorti

Verpakkingseenheid doos à 100 stuks.

327900 327901 327902 327903 327904 327905 327906 327912 327918 327919

wit zwart rood donkerblauw donkergroen geel oranje grijs transparant assorti

MILIEUBEWUST

DURABLE SLEUTELKAST Afsluitbaar sleutelkastje van aluminium. • Voor Key Clip sleutelhangers (zie onder). • Elk kastje wordt geleverd inclusief 6 Key Clip sleutelhangers, montageinstructies en montage-set. • Leverbaar in verschillende maten en capaciteiten. • Aan de binnenzijde van de deur is er ruimte voorzien voor een bedrukbaar indexblad. • Professioneel te bedrukken met gratis software op www.durable.nl. • Slot met twee sleutels. • Verkrijgbaar in vijf formaten, voor 18 tot 72 sleutels. •

voor 18 sleutels 302x280x118mm voor 36 sleutels 302x280x118mm voor 48 sleutels 302x400x118mm voor 54 sleutels 302x280x118mm voor 72 sleutels 302x400x118mm •

327930 327931 327933 327932 327934

Met cijferslot.

voor 36 sleutels 310x305x125mm 327935

SLEUTELKASTJES

SK/BS SLEUTELKAST Hamerslag antraciet. Fraaie degelijke uitvoering, met afgeronde hoeken. • Sterk scharnier aan binnenzijde. • Metalen sleutelhaken (niet verstelbaar). • Cilinderslot met 2 sleutels. • Met bevestigingsmateriaal. • Voor 90% geproduceerd uit gerecycled staal. • •

SK/BS SLEUTELKAST MET DIGITAAL SLOT Sleutelkast met 6-cijferig- of 6-letterslot. • Naast de managercode kunnen nog 9 gebruikers worden toegevoegd. • Antraciet. •

24 haken 46 haken 91 haken

245x175x40mm 327824 340x240x40mm 327827 395x290x40mm 327828

17 haken 27 haken 51 haken 63 haken 99 haken 149 haken

195x145x40mm 245x175x40mm 340x240x40mm 340x240x40mm 395x290x40mm 395x290x80mm

327822 327823 327825 327826 327829 327830

93


5 Brand- en inbraakwerende kasten ARCHIEFKASTEN DE RAAT BRANDWERENDE ARCHIEFKAST Standaarduitvoering met dubbelbaardsleutelslot (2 sleutels meegeleverd). • Indicatie waardeberging: €1000,(safe1 norm). • Brandwering volgens DIN4102. • Fraaie, zwaar geëpoxeerde deurkruk. • In hoogte verstelbare legborden. • Standaardkleur: grijs/ivoor/zwart met grijs interieur. • Opties: uittrekbare legborden, blokkeersysteem, lateraal hangmappensysteem, dwarsgeleiders, verticaal hangmappensysteem, uittrekbare raadpleegplank, cijfersloten, linksdraaiende deur. • Verkrijgbaar in elke gewenste kleur, RAL-kleuren zonder meerprijs, metallic kleuren tegen meerprijs. •

DE RAAT INBRAAKWERENDE ARCHIEFKAST MDK Inbraakwerend volgens EN14450, securitylevel 2. • Brandwerend volgens DIN 4102. • Indicatie waardeberging van € 5000,-. • Geschikt voor documenten en waardevolle voorwerpen. • Dubbelbaardsleutelslot. • Met verstelbare legborden. • Verankeringsgaten in de bodem. • Kleur grijs (RAL 7035). •

model 800 74x54x55cm model 900 120x67x55cm model 900V 120x67x55cm met afsluitbaar vak model 1000 157x67x55cm model 1000V 157x67x55cm met afsluitbaar vak model 1040 195x67x55cm model 1040V 195x67x55cm met afsluitbaar vak model 1100 195x95x55cm model 1100V 195x95x55cm met afsluitbaar vak model 1200 135x95x55cm model 1200V 135x95x55cm met afsluitbaar vak model 1400 195x126x55cm model 1400V 195x126x55cm met afsluitbaar vak

MDK0 met 2 legborden 800x700x500mm MDK1 met 3 legborden 1250x700x500mm MDK2 met 3 legborden 1500x700x500mm MDK3 met 4 legborden 1950x700x500mm MDK5 met 4 legborden 1950x950x550mm MDK6 met 4 legborden 1950x1260x550mm

486003 486005 486006 486007 486008 486009 486010 486011 486012 486013 486014 486015 486016

200kg 486235 210kg 486236 225kg 486237 300kg 486238 310kg 486239 390kg 486240

DE RAAT BRANDWERENDE SCHUIFDEURKAST Met schuifdeurkasten bespaart u ruimte. • Meer opbergmogelijkheden en gemakkelijker toegankelijk. • Standaarduitvoering met dubbelbaardsleutelslot (2 sleutels meegeleverd). • Brandwering volgens DIN 4102. • In hoogte verstelbare legborden. • Standaardkleur grijs (RAL 7035). • Gewicht: model SDK 533, 155 kg, model SDK 634, 210 kg, model SDK 860, 235 kg. •

DE RAAT BRANDWERENDE ARCHIEFKAST LLOYD Biedt bescherming tegen brand en inbraak. • Dubbelwandige archiefkast. • Indicatie waardeberging: € 1000,-. • Moderne vormgeving, uitgevoerd in grijs. • Dubbelbaardssleutelslot en horizontale en verticale schoten zorgen voor een solide sluiting. • Met twee of vier in hoogte verstelbare legborden. • Brandwerend volgens DIN4102. •

94

model 90A 120x67x52cm 90kg model 90D 195x93x52cm 179kg model 90E 195x120x52cm 219kg model 100D185x96x55cm 295kg

486152 486151 486153 486150

model 533 met 3 legborden 125x125x60cm model 634 met 4 legborden

486017

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

195x95x60cm model 860 met 4 legborden 195x125x60

486018 486019


Brand- en inbraakwerende kasten 5 DE RAAT BRANDWERENDE LADENKAST FIREKING Royale ladenkast met optimale brandwerendheid. • Bieden bescherming tegen brand (getest volgens NT Fire 017) 1 uur brandwerend voor papier. • Elke lade is een afzonderlijke brandwerende bergruimte. • Centrale sluiting met veiligheids cilinderslot. Mogelijkheid afzonderlijke laden te deblokkeren. • Homogene isolatie. • Verstelbaar hangmappengarnituur. • Ladegeleiders op kogellagers. • Laden tot ca. 90% uittrekbaar. • Laden afzonderlijk in te richten als datasafe. • Kleuren: lichtgrijs en ivoor. • Opbergdiepte laden inwendig 670mm diep voor model 21 en 495mm diep voor model 25. •

2 laden FK2-2171x53x80cm 136kg 3 laden FK3-21103x53x80cm 189kg 4 laden FK4-21134x53x80cm 237kg 2 laden FK2-2571x53x64cm 116kg 4 laden FK4-25134x53x64cm 197kg

486030 486031 486032 486035 486034

BRAND- EN INBRAAKWERENDE DOCUMENTENKASTEN

KLUIS DRS PRO Deze DRS Pro safes bieden bescherming tegen brand en inbraak. • Geschikt voor berging van waardevolle eigendommen en documenten. • Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (3 sleutels meegeleverd). • In hoogte verstelbare legborden. • Voorbereid voor kabeldoorvoer in bodem en zijwand. • Voorbereid voor vloer- en muurverankering. • Indicatie waardeberging 9.000 euro. •

model 62 89L model 84 120L model 105 161L model 120 185L model 156 394L model 187 476L

62x57x52cm 229kg 84x57x52cm 290kg 105x57x52cm 348kg 120x57x52cm 389kg 156x81x54cm 631kg 187x81x54cm 740kg

486143 486144 486145 486146 486147 486148

KLUIS DRS PRO2 Deze DRS Pro1 safes bieden bescherming tegen brand en inbraak. • Geschikt voor berging van waardevolle eigendommen en documenten. • Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (3 sleutels meegeleverd). • In hoogte verstelbare legborden. • Voorbereid voor kabeldoorvoer in bodem en zijwand. • Voorbereid voor vloer- en muurverankering. • Indicatie waardeberging 23.000 euro. •

model 62 62x57x52cm model 84 84x57x52cm model 105105x57x52cm model 120 120x57x52cm model 156156x81x54cm model 187187x81x54cm

89L 278kg 486154 120L 352kg 486155 161L 405kg 486156 185L 473kg 486157 394L 768kg 486158 476L 899kg 486160

95


5 Brand- en inbraakwerende kasten DATASAFES

DATASAFE DATAGUARD Clubbsafe Data Guard. Biedt 2 uur bescherming tegen brand. • Geschikt voor berging van alle soorten informatiedragers zoals tapes, diskettes, negatieven, CD’s en DVD’s, USB sticks, etc. • Voorzien van cilinderslot of elektronisch slot (E-versie). • Uitgerust met paniekvergrendeling. • Voorzien van verstelbare legborden en lades. • •

model 2553x55x53cm 145kg model 40 70x55x53cm 190kg

30L 486161 48L 486162

DATASAFE EURO DRS model 80 103x55x56cm 263kg model 120 103x70x56cm 330kg model 25E 53x55x53cm 145kg model 40E 70x55x53cm 190kg model 80E 103x55x56cm 263kg model 120E 103x70x56cm 330kg

88L

Brandwerend: 1 uur voor data volgens UL 72 class 125. • Bieden bescherming tegen brand. • Geschikt voor de berging van magnetische en optische informatiedragers zoals cd-roms, tapes, sticks en harddisks. • Standaard voorzien van een dubbelbaardsleutelslot (2 sleutels meegeleverd). • 1 legbord. • Standaardkleur: RAL 9010. •

486163 128L 486164 30L 486165 48L 486166 88L 486167 128L 486168

model 53698x555x661mm 155kg 486101

LAPTOPUNIT Ideaal voor het opladen van laptops of mobiele apparatuur in de pauze of na werktijd. • Gecombineerde functionaliteit: uw laptop wordt opgeladen terwijl hij veilig is opgeborgen. • 10 afzonderlijke opbergplaatsen/compartimenten. • Ieder compartiment heeft oplaadmogelijkheid. • Per compartiment afsluitbaar met sleutelslot Ieder deurtje voorzien van naamvenster. • Geschikt voor 17" laptops. • Met ventilatiegaten in voorzijde (boven en on- der) en achterzijde. • De units zijn onderling koppelbaar. • Kleur: mantel zwart, RAL 9005 / deurtjes lichtgrijs RAL 7035, •

96

LAPTOPKASTEN Kast voor het veilig opbergen en opladen van laptops. • Biedt bescherming tegen inbraak en diefstal. • Ideaal voor het opbergen van laptops. • Met contactpunten binnen de kast voor het opladen van de laptops. • Voorzien van ventilatoren en ontluchtingsgaten. • Standaard voorzien van een dubbelbaardssleutelslot met twee sleutels. • Standaardkleur grijs RAL 7016. •

DRS10 Nederland 180x50x50cm 70kg DRS10 België 180x50x50cm 70kg

486061 486062

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

LL14 LL18 LL22 LL24

120x93x52cm 157x93x52cm 195x93x52cm 195x120x52cm

130kg 190kg 230kg 300kg

486057 486058 486059 486060


Brand- en inbraakwerende kasten 5 KLUIZEN

HOME & OFFICE KLUIS

HOME & OFFICE KLUIS ELECTRONIC

Biedt bescherming tegen inbraak. Geschikt voor berging van waardevolle voorwerpen. • Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd). • Voorbereid voor vloer- en muurverankering. • Kleur zwart.

KLUIS PROTECTOR MINISAFE 486138 25K buiten 25x35x25cm binnen 24x34x20cm 11kg 486139

Biedt bescherming tegen inbraak. Geschikt voor berging van waardevolle voorwerpen. • Voorzien van een elektronisch cijferslot met noodsleutel. • Voorbereid voor vloer- en muurverankering. • Kleur zwart.

PT PRIVÉKLUIS

ET PRIVÉKLUIS

Inbraakwerend volgens EN14450, securitylevel 2. • Brandwerend volgens DIN 4102. • Indicatie waardeberging van €5000,-. • Geschikt voor documenten en waardevolle voorwerpen. • Dubbelbaardsleutelslot. • Driezijdig sluitsysteem. • Verankeringsgaten in de achterwand en bodem. • Kleur grijs (RAL 7035)

PT0 PT1 PT2 PT3 PT4 PT7 PT8

250x290x220mm 5L 17kg 330x450x380mm 27L 39kg 450x450x380mm 39L 48kg 600x450x380mm 55L 61kg 810x450x380mm 78L 79kg 700x500x450mm 91L 81kg 900x570x490mm 106L 110kg

486120 486121 486122 486123 486124 486127 486171

Inbraakwerend volgens EN14450, securitylevel 2. • Brandwerend volgens DIN 4102. • Indicatie waardeberging € 5000,• Geschikt voor documenten en waardevolle voorwerpen. • Elektronisch cijferslot (vrij instelbaar). • Driezijdig sluitsysteem. • Verankeringsgaten in de achterwand en bodem. • Kleur grijs (RAL 7035).

25E buiten 25x35x25cm binnen 24x34x19cm 11kg 35E buiten 35x36x38cm binnen 34x35x32cm 22kg 61E buiten 61x45x38cm binnen 60x44x32cm 39kg 81E buiten 81x49x40cm binnen 80x48x34cm 50kg

ET0 ET1 ET2 ET3 ET4 ET7 ET8

250x350x220mm 14L 25kg 330x450x380mm 27L 39kg 450x450x380mm 39L 48kg 600x450x380mm 55L 61kg 810x450x380mm 78L 79kg 700x500x450mm 91L 81kg 900x570x490mm 160L 110kg

486140 486141 486169 486170

486172 486131 486132 486133 486134 486173 486174

AFSTORTKLUIS PT/ET Afstortkluis met bescherming tegen inbraak. • Geschikt voor het afstorten van geld. • Model PT-D voorzien van dubbelbaardsleutelslot. • Model ET-D voorzien van elektronisch cijferslot (vrij instelbaar) La Gard EM 1521 met tijdvertraging. • Geld inwerplade met dubbelbaard sleutelslot, binnenmaten (hxbxd): 100x215x165mm. • Indicatie waardeberging € 5000,-. • Standaardkleur: grijs (RAL 7035). • Standaard voorzien van verankeringsgaten in bodem en achterwand.

CASH BOX KASSAKLUIS

Biedt bescherming tegen inbraak. Specifieke kassa-afroomkluis met geldtransporteur. • Inwerpopening: 90x4mm. • Eenvoudig te bevestigen onder een kassablok middels een bevestigingsplaat. • Standaard voorzien voor twee cilindersleutelsloten (1 voor het openen en 1 voor het tijdelijk verwijderen). • Capaciteit: 800 bankbiljetten. • Gewicht 5kg. • Standaardkleur zwart. • •

PT-D2 PT-D3 ET-D2 ET-D3

610x450x380mm 760x450x380mm 610x450x380mm 760x450x380mm

486048 486052 486053 486054

250x130x250mm zwart

486047

97


5 Papiervernietigers PAPIERVERNIETIGERS VOOR DE AFDELING SNIJWERK GARANTIE

REXEL PAPIERVERNIETIGER AUTO+300 SERIE •

Automatische papiervernietiger voor naast uw werkplek.

300

20

21

10

JAAR

4x50mm snippers cap.300vel DIN-norm P4 Auto+300X 470442 2x15mm snippers cap.300vel DIN-norm P5Auto+300M 470436 SNIJWERK GARANTIE

11

JAAR

REXEL PAPIERVERNIETIGER SHREDMASTER P180/185 Capaciteit 9-21vel 80gr papier afhankelijk van het model. • Papiervernietiger voor individueel en klein kantoor gebruik. • Capaciteit opvangbak 35 liter. • Eenvoudig legen van opvangbak. • Invoerbreedte 250mm. • Vernietigt ook nietjes en paperclips. • Model P108cd vernietigt ook cd's. • Automatische start/stop. • 10 jaar garantie op de snijmessen. • Afmetingen 560x420x280mm. •

6mm stroken DIN-norm 2 P180cd 4x40mm snippers DIN-norm 3 P185

cap.21vel 470600 cap.11vel 470567

MEER DAN 21,000 ARTIKELEN

SNIJWERK GARANTIE

18

Wist u dat wij meer dan 21.000 artikelen in ons assortiment hebben? In deze catalogus hebben we hiervan een selectie opgenomen. Vindt u niet wat u zoekt? Informeer bij onze verkoopmedewerkers. Waarschijnlijk hebben wij uw artikel gewoon op voorraad! REXEL PAPIERVERNIETIGERS MERCURY 50SERIE •

Rexel Mercury papiervernietigers zijn speciaal ontworpen voor kleine afdelingen. De Merury technologie voorkomt het vastlopen van papier.

4x45mm snippers cap.18vel DIN-norm P3 RDX1850 470517 0,8x11mm snippers cap.7vel DIN-norm P6RDSM750 470519

98

AFVALBAKKEN EN -ZAKKEN VINDT U OP PAGINA 49

7

20

JAAR


Papiervernietigers 5 SNIJWERK GARANTIE

8

13

10

SNIJWERK GARANTIE

100

JAAR

10

JAAR

REXEL PAPIERVERNIETIGER V120/V125 Papiervernietiger voor individueel/kantoor gebruik. • Capaciteit 7-13vel 80gr papier afhankelijk van het model. • Vernietigt in stroken van 6mm of snippers van 4x34mm. • Capaciteit opvangbak 35 liter. • Invoerbreedte 220mm. • Vernietigt ook nietjes en paperclips. • Automatische start/stop. • Met terugloopmechanisme. • 10 jaar garantie op de snijmessen. • Afmetingen 485x420x280mm. •

6mm stroken DIN-norm P2 4x34mm snippers DIN-norm P4

cap.13vel V120 470564 cap.8vel V125 470565

REXEL PAPIERVERNIETIGER AUTO+100 SERIE •

Automatische papiervernietiger voor uw thuiskantoor.

4x50mm snippers DIN-norm P3 2x15mm snippers DIN-norm P5

cap.100vel Auto+100 470637 cap.100vel Auto+100M 470435

SNIJWERK GARANTIE

9

13

7

SNIJWERK GARANTIE

10

JAAR

12

7

7

JAAR

REXEL PAPIERVERNIETIGER OFFICEMASTER SC170/CC175 Ergonomisch gevormde papiervernietiger voor individueel gebruik. • Capaciteit 9-13vel 80gr papier afhankelijk van het model. • Dankzij de schuine invoer past deze machine prima onder het bureau. • Capaciteit opvangbak 22 liter. • Invoerbreedte 220mm. • Vernietigt ook nietjes, paperclips en creditcards. •

Automatische start/stop. Met terugloopmechanisme. • 7 jaar garantie op de snijmessen. • Afmetingen 502x382x258mm. • •

REXEL PAPIERVERNIETIGER MERCURY 23SERIE •

6mm stroken DIN-norm 2S 4x45mm snippers DIN-norm 3C

cap.13vel C170 470633 cap.9vel C175 470634

Rexel Mercury papiervernietigers zijn speciaal ontworpen voor leidinggevenden. De Merury technologie voorkomt het vastlopen van papier.

5,8mm stroken DIN-norm P2 4x45mm snippers DIN-norm P3

cap.12vel RES1223 470681 cap.10vel REX1023 470682

99


5 Ventilatoren VENTILATOREN

TAFELVENTILATOR

STATIEFVENTILATOR

Ideaal voor plaatselijke verkoeling. Drie standen. • Luchtstroom in variabele of vaste richting. • Drukknop voor 3 verschillende snelheden. • Thermisch beveiligde motor. • Geruisloze werking. • Zeer stabiele voet.

tafelventilator Ø30cm zwart tafelventilator Ø40cm zwart

890289 890290

Ideaal voor plaatselijke verkoeling. Drie standen. • Luchtstroom in variabele of vaste richting. • Drukknop voor 3 verschillende snelheden. • Thermisch beveiligde motor. • Geruisloze werking. • Zeer stabiele voet.

LUCHTREINIGING

FELLOWES LUCHTREINIGER DX55 De specificaties zijn hetzelfde als de hiernaast afgebeelde DX95. • Aanbevolen voor ruimtes tot 18m2. • Afmetingen 52x33x17cm. •

Aeramax hepafilter koostoffilter

DX55 891075 DX55 891078 DX55 891072

FELLOWES LUCHTREINIGER DX95 Vier-fasen reinigingssysteem reinigt 99.97% van de luchtverontreinigde deeltjes tot 0.3 micron uit de lucht, inclusief pollen en andere allergenen, stofmijt, schimmelsporen, huidschilfers van dieren en sigarettenrook. • AeraSafe antibacteriële behandeling is een ingebouwde bescherming tegen de groei van geuren veroorzaakt door bacteriën, meeldauw en schimmels op het TrueHEPA filter. • AeraSmart sensor meet de luchtkwaliteit en past hierop automatisch de ventilatiesnelheid aan om uw lucht schoon te houden. • Blauwe, oranje en rode lampjes geven aan hoe schoon uw lucht is. •

100

Aera+ modus is ontwikkeld voor piekseizoenen in allergieën. • De luchtstroom wordt met 50%+ verhoogd om allergenen uit uw lucht te reinigen. • Filterwissel indicatoren geven aan wanneer u het koolstof- of TrueHEPA filter dient te vervangen. • Aanbevolen voor ruimtes tot 28m2. • Afmetingen 64x40x21cm. •

Aeramax hepafilter koolstoffilter

DX95 891076 DX95 891077 DX95 891071

KOUDE DRANKEN VINDT U OP PAGINA 13

FELLOWES LUCHTREINIGER DX5 De specificaties zijn hetzelfde als de hiernaast afgebeelde DX5. • Aanbevolen voor ruimtes tot 18m2. • Afmetingen 52x33x17cm. •

Aeramax hepafilter koolstoffilter

DX5 891074 DX5 891079 DX5 891073

statiefventilator Ø40cm zwart

890293


6 Bureaustoelen BUREAUSTOELEN EN TOEBEHOREN

QUANTORE BUREAUSTOEL EXCELLENT QUANTORE BUREAUSTOEL PREMIUM Zeer comfortabele bureaustoel. Kunststof voetkruis. • DIN standaard gaslift aluminium. • Verstelbare gewichtsregeling. • 3-staps synchroonmechaniek. • Multifunctionele armleggers. • Instelbare zitdiepte. • Verstelbare lendesteun. • Rug in netspanning zwart. • Volgens NEN-EN 1335. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • •

bureaustoel zwart

485650

EUROSEATS BUREAUSTOEL BRUSSEL Kunststof voetkruis. DIN standaard gaslift zwart. • Permanent rugcontact. • Rughoogte 38cm. • Vaste of in hoogte verstelbare armleggers zijn optioneel verkrijgbaar. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen.

Deze nieuwe Excellent kantoorstoel voldoet 100% aan de strenge NPR 1813 eisen en de NEN-EN 1335reeks. • De stoel is getest door TÜV Rheinland Nederland. • Met zwart kunststof voetkruis. • Dubbele DIN veiligheidsgaslift. • Instelbare gewichtsregeling. • Instelbare zitdiepte van 10 cm. • 5-locking synchroontechniek. • Multifunctionele armleggers. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • 3 jaar garantie. •

zwart

EUROSEATS BUREAUSTOEL BRUSSEL MIDDELHOOG Kunststof voetkruis. DIN standaard gaslift zwart. • Permanent rugcontact. • Rughoogte 46cm. • Vaste of in hoogte verstelbare armleggers zijn optioneel verkrijgbaar. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen.

zwart rood blauw antraciet set vaste armleggers set verstelbare armleggers set zachte wielen

485606 485607 485608 485609 485610 485611 485620

485652

zwart rood blauw antraciet set vaste armleggers set verstelbare armleggers set zachte wielen

485602 485603 485604 485605 485610 485611 485620

EUROSEATS BUREAUSTOEL COPENHAGE EUROSEATS BUREAUSTOEL VIGO Kunststof voetkruis. • DIN standaard gaslift zwart. • Permanent rugcontact. • In hoogte verstelbare rugleuning. • In hoogte verstelbare armleggers. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. •

zwart rood blauw antraciet set zachte wielen

102

485616 485617 485618 485619 485620

Bureaustoel VIGO. Met kunststof voetkruis. • Instelbare gewichtsregeling. • 5 Locking synchroontechniek. • Instelbare zitdiepte. • Multifunctionele armleggers. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • •

zwart blauw set zachte wielen

485621 485622 485598

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Bureaustoelen 6

EUROSEATS BUREAUSTOEL AMSTERDAM Aluminium voetkruis. DIN standaard gaslift zwart. • Verstelbare gewichtsregeling. • 5-staps synchroonmechaniek. • In hoogte verstelbare rugleuning. • Verschuifbare en in hoogte verstelbare armleggers met zachte opdek. • Bijpassende bezoekers/vergaderstoel met chroom frame en armleggers. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • Volgens NEN-EN 1335. •

EUROSEATS BUREAUSTOEL MILANO Aluminium voetkruis. DIN standaard gaslift zwart. • Instelbare gewichtsregeling. • 3-locking synchroonmechaniek. • In hoogte verstelbare armleggers. • Instelbare zitdiepte. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • Volgens NEN-EN 1335.

• •

zwart set zachte wielen

485615 485598

EUROSEATS BUREAUSTOEL VIENNA

EUROSEATS BUREAUSTOEL LA VELLA

Aluminium voetkruis. DIN standaard gaslift zwart. • Verstelbare gewichtsregeling. • In hoogte verstelbare rugleuning. • 5-staps synchroonmechaniek. • Verschuifbare en in hoogte verstelbare armleggers met zachte opdek. • Verschuifbare zitting. • Bijpassende bezoekers/vergaderstoel met chroom frame en armleggers. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • Volgens NEN-EN 1335.

• •

bureaustoel zwart set zachte wielen

485594 485598

vergaderstoel zwart vergaderstoel blauw

485596 485597

Zeer comfortabele bureaustoel met in hoogte verstelbare hoofdsteun. • Aluminium voetkruis. • DIN standaard gaslift aluminium. • Verstelbare gewichtsregeling. • 5-staps synchroonmechaniek. • In hoogte verstelbare armleggers met zachte opdek. • Verschuifbare zitting. • Verstelbare lendesteun. • In hoogte verstelbare hoofdsteun. • Bijpassende bezoekers/vergaderstoel met chroom frame en armleggers. • Standaard worden bureaustoelen geleverd met harde wielen. • Volgens NEN-EN 1335.

bureaustoel zwart vergaderstoel zwart set zachte wielen vergaderstoel blauw

485590 485592 485598 485593

zwart zwart met hoofdsteun set zachte wielen

485600 485601 485598

blauw rood zwart

485575 485576 485577

HOE ZIT U GOED?

Stel eerst de stoel op juiste wijze in: - Ga rechtop zitten met de knieën gebogen in een hoek van 90° of meer en met de voeten stevig op de vloer. - Bepaal de juiste hoogte van de zitting en zo goed mogelijk de zitdiepte. - Stel de rugleuning zo in dat hier optimale steun verkregen wordt, laat indien mogelijk de leuning de rug volgen (synchroon- of kantelmechaniek). - Tussen knieën en zitting moet een vuist ruimte zitten. - Stel uw armleggers zo in dat deze bij hangende bovenarmen de ellebogen ondersteunen.

Bepaal vervolgens de juiste bureauhoogte. - Ontspan de schouders en breng de onderarmen omhoog tot een hoek van ca. 90°. Stel het bureaublad zo in dat het werkblad de ellebogen steunt. - Is het bureaublad niet of niet voldoende instelbaar, plaats dan een voetenbank en stel de stoel een stukje hoger in of verhoog uw bureau. • Blijf niet lang in dezelfde houding zitten maar wissel af met bewegen. •

EUROSEATS CONFERENTIESTOEL PALERMO Praktische en betaalbare conferentiestoel. • Stapelbaar tot 30 stuks, dus minder ruimtebeslag bij de opslag van deze stoelen. • Frame van 11mm dik draadstaal. • Verchroomd. • Met kunststof zitting en rug. • Ook leverbaar met gestoffeerde zitting en rug. •

103


Bureaustoelen 6 VOETENSTEUNEN

FELLOWES VOETENSTEUN MICROBAN Voorkomt pijn en ongemak in benen en rug door ervoor te zorgen dat u een correcte houding aanneemt. • Verstelbaar met de voeten, de steun blijft in de gekozen positie tot u deze weer wenst aan te passen. • Schommel heen en weer en stimuleer zo de bloedsomloop in voeten en benen. • FIRA-geaccrediteerd volgens de EU wetgeving Gezondheid en Veiligheid. • Met Microban antibacteriologische bescherming voor actieve hygiëne. antraciet •

FELLOWES VOETENSTEUN STANDAARD Standaard verstelbare voetensteun. Hoogteaanpassing met twee standen. • Dankzij de ‘zwevende’ verhoging kunt u uw benen strekken, wat de bloedsomloop bevordert. • Het geruwde oppervlak masseert de voetzolen voor stressreductie. • Afmetingen 45x34x12cm. antraciet • •

48121-70 489031

8035001 489024

UITGELICHT FELLOWES VOETENSTEUN HEAT & SLIDE Heat en Slide voetensteun met verwarming. • Verwarmd platform verwarmt direct voeten en omgeving. • Schuifmechanisme verbetert bloedcirculatie in voeten en benen. • Verstelbaar, kan ook de bovenkant van voeten verwarmen. • HeatSafe Powerknop, handsfree bediening. • Energy efficiënt, verbruikt minder dan 90 watt. • Schakelt automatisch uit na gebruik. • Massageplatform. • Rubber pootjes houden de steun op zijn plaats. • 2 hoogte-instellingen (109+127mm) • Afmetingen 42x28x14cm antraciet •

FELLOWES VOETENSTEUN PROFESSIONAL Professionele voetensteun. Hoogte en hoek apart instelbaar voor optimaal comfort. • 3 hoogte-instellingen (100-135-165mm). • Extra stevig platform voor langdurig gebruik. • Massageoppervlak. • Rubber pootjes houden de voetensteun op zijn plaats. • Anti-slip platform. • Afmetingen 39x34cm • •

antraciet

8067001 489025

FELLOWES VOETENSTEUN I-SPIRE

FELLOWES VOETENSTEUN METAAL

Innovatief ontwerp biedt comfort en verhoging aan uw voeten en benen tijdens het werken. • Moderne uitstraling geschikt voor elk kantoor of thuisomgeving. • Ontwerp vult de andere producten uit de I-Spire reeks perfect aan. • Geen montage nodig.

Professionele metalen voetensteun. Hoogte en hoek apart instelbaar voor optimaal comfort (105-135mm). • Professionele voetensteun volledig gemaakt van metaal. • Voor intensief en langdurig gebruik. • Extra groot antislipplatform. • Afmetingen 56x35x14cm.

8080701 489027

voetensteun wit/grijs

489050

antraciet

8064101 489026

105


6 Bureaustoelen

QUANTORE VOETENSTEUN Hoogte en hoek zijn verstelbaar voor optimaal comfort. • Comfortabel en groot platform voorzien van een anti-slip structuur. • Modern antracietgrijs platform, duurzaam, krasvast en eenvoudig te reinigen. • Afmetingen 450x350mm. •

QUANTORE VOETENSTEUN Eenvoudig en robuust. Vernikkeld stalen buis. • In 4 hoogtes instelbaar (6-9-12-15cm). • Rubberen voetplaat van 280x90mm. • Afmetingen 35x34x16cm. • •

in 4 hoogten verstelbaar

489020

antraciet

489007

antraciet

489009

traploos verstelbaar

489028

KENSINGTON VOETENSTEUN SOLEMASSAGE De SoleMassage voetensteun is speciaal ontworpen om de positie van uw benen te verhogen en de zenuwuiteinden van uw voeten te masseren. • 5 verschillende instelbare hoogtes (11-17cm). • Instelbare hoek tot 30 graden. • Verhoogt de positie van de benen voor betere bloedcirculatie en minder druk op de bovenbenen. • Afmetingen 43x38x33cm. •

KENSINGTON VOETENSTEUN SOLEMATE Verwijderbaar en afwasbaar anti-slip oppervlak. • Hellingshoek is eenvoudig met de voeten in te stellen al naar gelang de individuele behoefte. • Model SoleMate+ is ook in hoogte verstelbaar van 9-12cm. •

Ruim oppervlak vcan 45x35cm. Met antislipbasis om het wegglijden van de voetensteun te voorkomen. • Gemaakt van stevig kunststof. • •

grijs in hoogte verstelbaar

56145 489005 56146 489006

MASTERFOOT VOETENSTEUN Eenvoudig instelbaar door een lichte druk van de voeten. • Het plateau is van hout, met rubber overtrokken. • Verchroomd stalen frame met antislipdopjes. • Hoogte 7-13cm. • Afmetingen 53x36cm. •

106

SCORE VOETENSTEUN 952 Luxe uitvoering met antislipvoetplaat. Met eenvoudige voetbeweging verstelbaar van 8-29cm. • Afmetingen 42x32cm. • •

verstelbaar

489030

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Bureaustoelen/Archiefkasten 6 STOELMATTEN

STOELMAT VOOR HARDE VLOERBEDEKKING

STOELMAT VOOR ZACHTE VLOERBEDEKKING

Stoelmat vervaardigd uit polycarbonaat. • Geschikt voor harde vloeren zoals zeil, parket, tegels, laminaat en andere harde vloeren. • Ergonomische voordelen, de stoelt rolt prettig en spaart daardoor uw rug. • Passend in elk interieur. • Zeer transparant en onbreekbaar. • Dikte 1.6mm.

120x90cm polycarbonaat 97100 489080 120x150cm polycarbonaat 97173 489077 120x180cm polycarbonaat 97180 489088

Stoelmat vervaardigd uit polycarbonaat . • Geschikt voor tapijtvloeren zowel laagals hoogpolig tapijt. • Ergonomische voordelen, de stoelt rolt prettig en spaart daardoor uw rug. • Passend in elk interieur. • Zeer transparant en onbreekbaar. • Nopjes aan de onderzijde. • Dikte 1.9mm.

120x90cm polycarbonaat 97200 489078 120x150cm polycarbonaat 97273 489079 120x180cm polycarbonaat 97280 489089

KANTOORKASTEN

ROLDEURKASTEN Robuuste gelaste stalen ombouw voorzien van krasbestendige epoxy poedercoating. • De kunststof lameldeuren lopen soepel in stevige geleiders en de handgreeplijst is voorzien van een stalen verstevigingsprofiel en een magneetsluitstrip. • Voorzien van centrale sluiting met 2 split bow sleutels. • Standaard voorzien van van binnenuit verstelbare justeervoeten. • Mogelijkheid voor uittrekframe als optie. • Volledig gemonteerd en verpakt geleverd. • Afmeting 1980x1200x475mm. •

DRAAIDEURKASTEN Robuuste kasten voorzien van krasbestendige epoxy poedercoating. • Doorlopende handgrepen met sluiting verwerkt in handgreeplijst. • Voorzien van centrale sluiting met 2 split bow sleutels. • Met 4 laterale stalen legborden. • Afmeting 1950x900x420mm. •

roldeurkast zwart roldeurkast lichtgrijs roldeurkast aluminium uittrekbaar hangmappenframe zwart

391622 391623 391624 391625

draaideurkast zwart draaideurkast lichtgrijs draaideurkast aluminium

391626 391627 391628

LADENKASTEN HANGMAPPENKASTEN Stevige dossierladenkast met stalen ombouw en laden, voorzien van een krasbestendige epoxy poedercoating. • Voor het opbergen van A4, folio- en foolscap formaat hangmappen. • Altijd voorzien van zwarte kunststof labelhouders. • 100% uittrekbare kogelgelagerde telescoopgeleiders. • Centrale sluiting met 2 split bow sleutels. • Antitiltvoorziening. • Volledig gemonteerd en verpakt geleverd. • 10 jaar garantie. • Afmetingen: 470mm breed en 622mm diep. •

Verkrijgbaar in hoogtes van: 4lade/1320mm, 3lade/1019mm en 2lade/719mm.

4 ladenkast zwart 4 ladenkast lichtgrijs 4 ladenkast aluminium 3 ladenkast zwart 3 ladenkast lichtgrijs 3 ladenkast aluminium 2 ladenkast zwart 2 ladenkast lichtgrijs 2 ladenkast aluminium

391600 391601 391602 391603 391604 391605 391606 391607 391608

107


6 Presentatiesystemen MAGNETEN

Ø15mm. Pak à 10 stuks. • Trekkracht 150gr.

MAUL MAGNETEN Ronde kwaliteitsmagneet. Met sterke oppervlakhechting. • Verpakt in doosjes van 10 stuks. • •

Ø20mm. Pak à 10 stuks. • Trekkracht 300gr.

Ø32mm. Pak à 10 stuks. • Trekkracht 800gr.

920056 920057 920063 920065 920066 920071 920073 920075

wit geel rood blauw groen grijs zwart assorti

wit geel rood blauw groen grijs zwart assorti

920081 920093 920105 920111 920112 920113 920191 920198

wit geel rood blauw groen grijs zwart assorti

920199 920211 920212 920216 920231 920240 920260 920265

MAUL HAAKMAGNEET CARROUSEL Wijde gebogen haak, ook als plafondhaak geschikt, draai- en neigbaar. • Hechtkracht 5kg., • Ø35x53mm.

MAUL MAGNETEN MET HAAK

• •

Voor alles wat opgehangen kan worden. • Bijzonder sterke hechtkracht.

Blister à 2 stuks.

wit zwart

6155702 920008 6155790 920009

Blister à 5 stuks.

Ø25mm trekkracht 3kg 6157802 920037 Ø36mm trekkracht 6kg 6158002 920038 Ø47mm trekkracht 12kg 6159002 920039

CLICKLIJSTEN EN FRAMES

NOBO STOEPBORD Hoge kwaliteit aluminium lijst. Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. • Door de speciaal ontworpen lijsten kunnen posters zeer gemakkelijk worden verwisseld. • De anti-reflectie pvc-folie beschermt de poster tegen vocht, vuil en beschadigingen. • •

NOBO CLICKLIJST Clicklijsten voor posters in vele formaten. • Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. • De anti-reflectie pvc-folie beschermt de poster tegen vocht, vuil en beschadigingen. • Inclusief muurbevestigingsmateriaal. •

108

voor A4-formaat voor A3-formaat voor A2 formaat voor A1 formaat voor A0 formaat voor formaat 70x50cm. voor formaat 70x100cm.

1902214 1902213 1902212 1902211 1902208 1902210 1902209

919990 919989 919988 919986 919984 919987 919985

voor A1 formaat 84x60cm 1902206 voor formaat 100x70cm 1902205 voor A0-formaat 119x84cm 1902204 •

919983 919982 919981

Pak à2 stuks reservefolie.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

PVC reservefolie voor A2 formaat 1902375 919916 OVC reservefolie voor A1 formaat1 902374 919917 PVC reservefolie voor A0-formaat1 902373 919918


Presentatiesystemen 6 DURABLE DURAFRAME Durable Magaframe is een zelfklevend kader, bestaande uit twee transparante folies die samen worden gehouden door de magnetische rand. • Dankzij de magnetische rand kan de gegeven informatie gemakkelijk worden vervangen. • Kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond. • Herpositioneerbaar. •

A4-formaat blauw A4-formaat groen A5-formaat zwart A5-formaat zilvergrijs A6-formaat zwart A6-formaat zilvergrijs

920003 920006 919995 919998 919999 920000

Pak à 2 stuks.

A3-formaat zwart A3-formaat zilvergrijs A4-formaat zwart A4-formaat zilvergrijs A4-formaat oranje A4-formaat rood

919993 919996 919994 919997 920001 920002

Per stuk in blister.

A6-formaat zilvergrijs A4-formaat zilvergrijs A5-formaat zwart A5-formaat zilvergrijs A6-formaat zwart

919875 919871 919872 919873 919874

DURABLE DURAFRAME SECURITY Duraframe Security A4. Zelfklevend informatiekader. • 2-kleurige kaders, waarvan de kleuren voldoen aan de ISO 3864-4 norm voor veiligheidskleuren. • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurencombinaties. • Uitermate geschikt om regels inzake veiligheid te presenteren (waarschuwingen, brand, eerste hulp,...). • De achterzijde kleeft aan elk glad en effen oppervlak, • Door bevestiging aan glas is het kader 2-zijdig bedrukt. • Zowel in staand als in liggend formaat bruikbaar. • Voor A4 formaat. • •

DURABLE DURAFRAME MAGNETIC Duraframe Magnetic A4. Magnetisch informatiekader. • 2-kleurige kaders, waarvan de kleuren voldoen aan de ISO 3864-4 norm voor veiligheidskleuren. • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurencombinaties. • Uitermate geschikt om regels inzake veiligheid te presenteren (waarschuwingen, brand, eerste hulp,...). • Zowel in staand als in liggend formaat bruikbaar. • Voor A4 formaat. • •

zelfklevend geel/zwart zelfklevend groen/wit zelfklevend rood/wit

919864 919865 919866

magnetisch geel/zwart magnetisch groen/wit magnetisch rood/wit

919867 919868 919869

DURABLE DURAFRAME POSTER Zelfklevend posterkader met magnetische sluiting voor gebruik in etalages, showrooms of andere plaatsen waar informatie duidelijk moet worden overgebracht aan derden. • De posters kunnen snel worden vervangen dankzij de magnetische sluiting. • Het kader ziet er aan beide zijden identiek uit, is geschikt voor 2 posters en kan naar keuze in staand of liggend formaat worden gebruikt. • Bovendien bevat de niet-reflecterende folie ook een UV-stabilisator, waardoor de posters hun beste conditie behouden. •

DURAFRAME POSTER A2 ZWART DURAFRAME POSTER A2 METAAL/ZILVER DURAFRAME POSTER 50X70CM ZWART DURAFRAME POSTER 50X70CM METAAL/ZILVER DURAFRAME POSTER A1 ZWART DURAFRAME POSTER A1 METAAL/ZILVER

919889 919890 919891 919892 919893 919894

109


Presentatieproducten/Folderhouders 6 LEZENAARS

OPUS 2 STYLE LEZENAAR VLOERSTANDAARD

OPUS 2 STYLE LEZENAAR TAFELSTANDAARD

Lezenaar vloerstandaard van glashelder en antraciet acryl met twee aluminium staanders. • Twee traploos instelbare plateaus. • Eenvoudig in hoogte verstelbaar. • Standaardhoogte: 1270mm. Formaat van beide plateaus: 600x350mm. •

Lezenaar tafelstandaard van glashelder acryl met twee aluminium staanders. • Traploos instelbaar plateau. • Eenvoudig in hoogte verstelbaar. • Standaardhoogte: 520mm. • Plateauformaat: 600x350mm. •

tafelstandaard

418362

VOORZITTERSHAMERS

418361

vloerstandaard

TAFELNAAMBORDJES

DURABLE TAFELNAAMBORD Stabiele naambordjes van transparant PVC. • Met witte verwisselbare blanco insteekkaartjes. • Aan twee zijden leesbaar. • Voor gebruik bij bijeenkomsten, recepties, beurzen en in etalages. •

VOORZITTERSHAMER Handgemaakte teakhouten voorzittershamer met klankplaat. • In luxe verpakking. •

teak lichtbruin teak donkerbruin teak bordeaux

495540 495541 495542

Verpakkingseenheid doos à 25 stuks.

52x100mm 61x150mm 61x210mm 105x297mm

8051.19 8050.19 8052.19 8053.19

921211 921210 921212 921213

FOLDERBAKJES DURABLE FOLDERSTANDAARD COMBIBOXX Draaibare tafel- en vloerstandaard om A4 en 1/3 A4 documenten optimaal te presenteren. • Het geïntegreerde systeem zorgt voor een vlotte rotatie van de folderhouders. • Voorzien van een stevige voet die een hoge stabiliteit garandeert. • De eigentijdse afwerking in aluminium geeft het geheel een stijlvolle uitstraling. •

DURABLE TAFELSTANDAARD PRESENTER Tafelstandaard met aluminium voet om informatie zoals prijslijsten of menu's op een aantrekkelijke manier te presenteren. • De informatie kan aan beide zijden weergegeven worden. • Vervaardigd uit moderne materialen, •

bureaustandaard met 15 folderbakjes A4 bureaustandaard met 36 folderbakjes 1/3 xA4 vloerstandaard met 30 folderbakjes A4

861419 920948 861519 920949 861619 920947

zoals hoogwaardig aluminium en glashelder acryl. • De insteekkaarten kunnen heel eenvoudig vervangen worden door het klemsysteem in de voet. 1/3 xA4 A5 A4

8587.19 921252 8588.19 921253 8589.19 921254

111


6 Folderbakjes- en houders FOLDERBAKJES

SIGEL POSTERHOUDER Postertas, de oplossing voor posters en affiches. • U wilt uw reclameboodschap als poster en op een opvallende manier presenteren. • De practische postertas garandeert dat uw papieren en reclameposters zeer decoratief en tegelijkertijd goed beschermd zijn. • En dat op ooghoogte van de toeschouwer - effectiever gaat het niet! • Door het stevige materiaal is de houder ook zeer geschikt om langere tijd te blijven hangen. • Het glasheldere acryl zorgt ervoor dat beide zijden steeds helder te zien zijn. •

SIGEL TAFELSTANDAARD FROZENACRYLIC Tafelstandaards van Sigel. Design tot in de kleinste details. • Met de hoogwaardige standaard wordt niet alleen informatie perfect gepresenteerd, maar ook in een moderne stijl en goede smaak. • Leverbaar in rechte én schuine uitvoering. • Verpakking: doos à 2 stuks. • •

A3 staand A4 staand A4 liggend

TA243 921084 TA240 921081 TA241 921082

A4 staand schuin A4 dwars schuin A4 recht A5 recht A6 recht

TA310 TA311 TA320 TA322 TA323

921095 921096 921093 921092 921091

SIGEL FOLDERHOUDER 3VAKKEN SIGEL FOLDERHOUDER 1VAK Folderhouder met 3 vakken. Vervaardigd van hoogwaardig, glashelder acrylmateriaal. • Vuldiepte 30mm. Formaat DIN lang, A4 of A5. • Dankzij de vakkencombinatie kunt u de meest uiteenlopende folders harmonisch presenteren, op de kleinste oppervlakte. • Natuurlijk zijn ook deze meervoudige folderhouders onder elkaar en met alle uitvoeringen te verbinden. • Drukwerk moet snel meegenomen en gemakkelijk nagevuld kunnen worden. • Onze op dit doel afgestemde A4 staand folderhouders in een absoluut A5 staand hoogwaardig ontwerp. 3x1/3 lang •

Folderhouder met één vak. • Vervaardigd van hoogwaardig, glashelder acrylmateriaal. • Vuldiepte 30mm. • Formaat DIN lang, A4 of A5. • Ze trekken de aandacht voor alles wat niet over het hoofd gezien mag worden. • Met deze presentatiehulpmiddelen worden uw brochures, catalogi of flyers optimaal gepresenteerd. • Ook als meerdere, verschillende formaten getoond moeten worden bent u hier goed, want alle formaten kan men combineren en zelfs met elkaar combineren. •

A4 staand LH110 921120 A4 staand met vakje voor visitekaartjes LH111 921121 A5 staand LH112 921122 1/3 lang LH113 921123

LH130 921127 LH132 921128 LH133 921129

SIGEL WANDFOLDERHOUDER 3VAKKEN SIGEL WANDFOLDERHOUDER 1VAK Waar een grote hoeveelheid gedrukte informatie voor de klanten noodzakelijk is. • Drukwerk moet snel meegenomen en gemakkelijk nagevuld kunnen worden. • De op dit doel afgestemde folderhouders in een absoluut hoogwaardig ontwerp. • Wandfolderhouder met 3-vakken. • Vervaardigd van hoogwaardig, glashelder acrylmateriaal. • Vuldiepte 30mm. • Plaatsbesparend, omdat de folders onder elkaar worden gepresenteerd en u kunt meerdere folderhouders naast elkaar hangen of gewoon op elkaar zetten. •

Wandfolderhouder 1-vak. • Vervaardigd van hoogwaardig, glashelder acrylmateriaal. • Vuldiepte 45mm. • Formaat DIN lang, A4 of A5. • U zoekt een decente oplossing, om uw klanten een speciale aanbieding te presenteren? Dan is de enkelvoudige folderhouder voor aan de wand precies datgene wat u nodig heeft. • Snel en zonder problemen kan men de houder aan de wand bevestigen. • Het voordeel ligt niet alleen in het mooie en decente ontwerp. A4 staand • Een schuine bodem zorgt ervoor, dat de A5 staand folders automatisch naar voren hellen. 1/3 lang •

112

LH115 921124 LH116 921125 LH117 921126

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Een gemakkelijk insteekmechanisme maakt het gegarandeerd veilig onder elkaar hangen mogelijk.

A4 staand 1/3 lang

LH135 921130 LH137 921131


Folderbakjes- en houders 6 SIGEL NAAMKAARTHOUDER De tafelstandaard in dakvorm is de professionele oplossing voor conferenties, seminars, recepties, infobalies. • En om beurs- en tentoonstellingsstukken te kenmerken, als naambordje of voor prijsaanduiding. • De tafelstandaard kunt u op zeer veel manieren gebruiken. • De bordjes zijn van stevig, doorzichtig hard plastic, stabiel en door de dakvorm tweezijdig te lezen. • Witte insteekkaarten worden in de verpakking meegeleverd. •

SIGEL PRIJSKAARTSTANDAARD

Doos à 10 stuks.

95x42,5mm 100x60mm •

TA138 506417 TA136 506416

Doos à 5 stuks.

190x60mm 240x90mm

TA132 506414 TA130 506413

SIGEL TAFELSTANDAARD SCHUIN Klassieke tafelstandaard. • Vervaardigd van hoogwaardig, glashelder acryl. • Ga geen compromis aan, deze tafelstandaards overtuigen door hun tweevoudige gebruik. • Voor tafelkaartjes of speciale aanbiedingen tot max. DIN A4.

90X60mm liggend

PA107 921132

SIGEL TAFELSTANDAARD RECHT •

Prijskaartstandaardjes voor in winkels en etalages. • Vervaardigd van hoogwaardig, glashelder acryl. • Ga geen compromis aan, deze standaards overtuigen door hun tweevoudige gebruik. • Niet alleen zeer netjes maar ook hygiënisch. •

Doos à 2 stuks.

A4 schuin A5 schuin A6 schuin A7 schuin •

Daardoor kunt u er zeker van zijn dat uw klanten en gasten uw boodschap zullen zien. • Verpakking: doos à 2 stuks. •

TA110 TA112 TA114 TA217

921013 921014 921015 921021

Per stuk.

A4 schuin schuin met vakje voor visitekaartjes TA230 921010

Voor tafelkaartjes of speciale aanbiedingen tot max. DIN A4. • De rechte tafelstandaard van helder transparant acryl leverbaar in A4, A5 en A7 liggend. • Bijzonder aantrekkelijk, de rechte vorm maakt tweezijdige presentatie mogelijk. •

Doos à 2 stuks.

A4 recht A5 recht A6 recht

TA120 921016 TA122 921017 TA126 921018

DURABLE VLOERSTANDAARD Indrukwekkende vloerstandaard van aluminium. • A4 presentatiepaneel gemaakt van aluminium, voorzien van een glasheldere acrylplaat. • Deze panelen zijn draaibaar van staand naar liggend formaat. • De acrylplaat is niet spiegelend en garandeert een leesbare presentatie. • De leeshoek bedraagt 10º. • Zware metalen voet met rubber doppen garandeert stabiliteit en voorkomt wegglijden.

DURABLE FOLDERSTANDAARD

Aluminium vloerstandaard met stevige metalen voet voor extra stabiliteit en een kristalheldere folderhouder van 315x233mm. • De houder met een vulcapaciteit van 35mm kan van staand naar liggend formaat worden gedraaid. • Met een leeshoek van 10 graden. • Kan gecombineerd worden met folderhouders in A4 formaat. • Hoogte 105 cm. •

A4 formaat

4812.23 922525

A4 formaat

4863.23 922527

113


6 Plan- en statistiekborden JAARPLANNERS

LEGAMASTER JAARPLANNER HORIZONTAAL

LEGAMASTER JAARPLANNER VERTICAAL

Klassieke jaarplanner met de maanden aan de zijkant en de dagen aan de bovenkant. • Weekends zijn in een andere kleur aangegeven. • Voor het persoonlijke overzicht. • Grote dagkolommen van 42x22mm. • Beschrijfbaar met droog uitwisbare viltstiften of niet-permanente stiften. • Horizontale uitvoering 60x90cm. • Gelamineerd karton, leverbaar als plano én oprolbaar.

whiteboard uitvoering gelamineerd oprolbaar

420122 900981 420222 900975

Klassieke jaarplanner met de maanden aan de bovenkant en de dagen aan de zijkant. • Weekends zijn in een andere kleur weergegeven. • Voor het persoonlijke overzicht. • Grote dagkolommen van 21x42mm. • Beschrijfbaar met droog uitwisbare viltstiften of niet-permanente stiften. • Verticale uitvoering 60x90cm. • Gelamineerd karton, leverbaar als plano én oprolbaar.

LEGAMASTER JAARPLANNER PROJECTPLANNER

LEGAMASTER JAARPLANNER IN HALFJAAR-FORMAAT

Jaarplanner met de maanden geschreven aan de bovenkant. • Met drie extra kolommen voor iedere maand: helpt bij het aangeven van prioriteiten. • Weekends zijn in een andere kleur weergegeven. • Dagraster van 14x46mm. • Beschrijfbaar met droog uitwisbare viltstiften of niet-permanente stiften. • Horizontale uitvoering 60x90cm. • Gelamineerd karton, leverbaar als plano én oprolbaar.

whiteboard uitvoering gelamineerd oprolbaar

422122 900985 422222 900977

Klassieke jaarplanner met de maanden geschreven aan de bovenkant. • Twee blokken van 6 maanden, het ene boven het andere. • Voor maximaal 30 projecten, personeelsleden, evenementen of besprekingen. • Dagkolommen van 7x4,2mm. • Beschrijfbaar met droog uitwisbare viltstiften of niet-permanente stiften. • Horizontale uitvoering 60x90cm. • Gelamineerd karton, leverbaar als plano én oprolbaar.

LEGAMASTER VAKANTIEPLANNER SEMESTERS

LEGAMASTER VAKANTIEPLANNER JANUARI/DECEMBER

Ideaal voor het plannen van vakanties. De half-jaar indeling kan worden opgesplitst naar april-september en oktober-maart. • Dagraster 7x4mm. • Beschrijfbaar met droog uitwisbare viltstiften of niet-permanente stiften. • Horizontale uitvoering 60x90cm. • Gelamineerd karton, leverbaar als plano én oprolbaar.

• •

114

whiteboard uitvoering gelamineerd oprolbaar

424122 900989 424222 900979

Jaarplanner met de maanden aan de bovenkant en ruimte voor personeelsleden langs de zijkant. • Voor maximaal 30 personeelsleden. • Weekraster van 16x15mm. • Beschrijfbaar met droog uitwisbare viltstiften of niet-permanente stiften. • Horizontale uitvoering 60x90cm. • Gelamineerd karton, leverbaar als plano én oprolbaar.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

whiteboard uitvoering gelamineerd oprolbaar

421122 900983 421222 900976

whiteboard uitvoering gelamineerd oprolbaar

423122 900987 423222 900978

whiteboard uitvoering 425122 900988 gelamineeerd oprolbaar 425222 900980


Plan- en statistiekborden 6

JALEMA PERSONEELS- EN ACTIVITEITENPLANNER Planner op A4-formaat met uitvouwbaar voorblad met alle vaste gegevens. • Voor elke maand een bladzijde. • Ook te gebruiken als vakantieplanner, inclusief plannen van cursussen of andere activiteiten. •

Alle activiteiten in een compact overzicht. • Met ruimte voor 27 namen. • FSC-gecertificeerd. •

2015

25492492015 336007

QUANTORE VAKANTIEPLANNER De vakantieplanning van alle medewerkers in één oogopslag. • 42x59,4cm, gevouwen 21x29,7cm. •

vakantieplanner

336042

jaarplanner (57x84cm) jaarplanner (48x68cm)

336047 336048

SLEUVENPLANBORDEN

JAARPLANKALENDER A1 Groot formaat planner. 250gr of 170gr papier. • Te gebruiken voor onder andere personeelsbezetting, Atv- en vakantiedagen. • •

MEER DAN 21,000 ARTIKELEN Wist u dat wij meer dan 21.000 artikelen in ons assortiment hebben? In deze catalogus hebben we hiervan een selectie opgenomen. Vindt u niet wat u zoekt? Informeer bij onze verkoopmedewerkers. Waarschijnlijk hebben wij uw artikel gewoon op voorraad!

NOBO T-KAARTEN PLANNINGSET Metalen uitvoering. Ideaal voor garages, architecten, makelaars, rijscholen, hotels, verhuurbedrijven, artsen en iedereen die in één blik de activiteiten wil overzien. • Complete planningsset: panelen, geleiders, maand- en tijdsstroken. • •

maandplanner met 12 panelen met 32 sleuven nr.1,5 weekplanner met 8 panelen met 24 sleuven nr.2 jaarplanner met 12 panelen met 54 sleuven nr.2 jaarplanner met 12 panelen met 32 sleuven nr.2

950850 950851 950778 950779

115


6 Nietmachines en toebehoren/Plakband NIETPISTOLEN 13/10

13/4

13/6

13/8

RAPID NIETPISTOOL 23E RAPID NIETPISTOOL 13E Lichtgewicht nietpistool zonder terugslag door uniek veersysteem. • Robuuste stalen constructie. • Voor 150 nietjes 13/6 of 13/8. • Eenvoudig te laden, geen losse onderdelen. • Geschikt voor het bevestigen van dunne materialen. •

Sterke ABS kunststof hechtpistool voor diverse werkzaamheden. • Voor nietjes 13/4, 13/6, 13/8 en 13/10. • Eenvoudig te laden, geen losse onderdelen. • Weinig kracht nodig door stand van de hendel. •

304803

kunststof

chroom

304700

DUBBELZIJDIG PLAKBAND

TESA DUBBELZIJDIG PLAKBAND Dubbelzijdige extra sterke plakband voor het plakken van foto's, papier en karton. • Transparant en gemakkelijk afscheurbaar. • Verkrijgbaar in een praktische handdispenser voor het gemakkelijk afrollen, in een doosje of in een handig bewaarblikje. •

SIGEL SCHIETPISTOOL Inschietpistool voor het bevestigen van inschietpistool ZB300 labels met nylon schietdraad. schietdraad 25mm transparant • Met naald Ø 2,0 mm. schietdraad 45mm transparant •

811512 811513 811514

12mmx7,5m op blister VE:10 800290 15mmx10m in bewaarblik VE:10 800292 19mmx33m VE:10 800291

TESA DUBBELZIJDIG KNUTSELTAPE TESA DUBBELZIJDIG FOAMTAPE Deze universele, dubbelzijdige tape is ideaal voor allerlei klussen zoals permanente bevestigingen en decoratieve toepassingen. • sterke permanente verkleving. • Ideaal voor ruwe of oneffen opppervlakken. •

Sterk hechtende, dubbelzijdige tesa montagetape. • Geschikt voor een groot aantal toepassingen. • Ideaal voor bevestiging van voorwerpen binnen. •

116

19mmx1,5m

VE:12 800294

SNIJMESJES EN SCHAREN VINDT U OP PAGINA 72

38mmx2,75m

VE:6 800241


Plakband/Lijmen 6

TESA POSTERSTRIPS Voor het snel, gemakkelijk en onzichtbaar ophangen van tekeningen, foto's, posters, affiches, kalenders, sheets. • Muurvast en toch verwijderbaar, op verschillende ondergronden. • Laat bij verwijdering geen lijmresten, beschadigingen of vetvlekken achter. •

TESA POWERSTRIPS Het alternatief voor boren en spijkeren. Zelfklevende bevestigingsstrips. • Grote kleefkracht maar zonder lijmresten verwijderbaar. • Belasting tot 1,5kg per strip. • •

Per stuk leverbaar. • Besteladvies doos à 15 pakjes. •

blister à 20 stuks

802040

• •

Per stuk leverbaar. Besteladvies doos à 15 pakjes.

blister à 10 stuks blister à 14 stuks mini strips

802035 802036

LIJMEN

PATTEX GOLD SECONDELIJM PATTEX CLASSIC SECONDELIJM Secondelijm van de allerhoogste kwaliteit. • Zeer snel, zeer sterk in een ideale verpakking. • Door het precieze doseersysteem kunt u een exacte hoeveelheid lijm doseren wat knoeien voorkomt. • Geschikt voor onder meer kunststof, metaal, porselein, hout en kurk. •

Supersterk, van de hoogste kwaliteit. Voor verlijming van zowel gladde als poreuze materialen zoals kunststof (PVC, ABS, Polystyreen), metaal, porselein, hout, leder, karton en papier. • Verkrijgbaar in vloeibare vorm, gel vorm (vullend vermogen) en met kwast voor een juiste en precieze dosering. • •

Per stuk leverbaar. • Besteladvies doos à 12 stuks. •

3gram flacon 3gram tube supergel

836237 836240

• •

Per stuk leverbaar. Besteladvies doos à 12 stuks.

tube 3gram 836234 tube 3gram gel op blister 836236 5gram flacon met kwast op blister 836233

LIJMPISTOOL

PATTEX LIJMPISTOOL Snelle en universele hotmelt lijm in de vorm van lijmpatronen te verwerken met behulp van het Pattex Hobby Hot Pistol. • Voor hobbyisten en doe-het-zelvers. • Ideaal voor het uitvoeren van snelle herstellingen, bevestigingen, decoraties, modelbouw en knutselwerken. • Lijmt nagenoeg alle materialen in enkele minuten zoals o.a. hout, karton, metaal, steen en kunststof. •

RAPID LIJMPISTOOL POINT Lijmpistool voor de Doe-het-zelver. Geschikt voor kabelbevestiging en reparatiewerkzaamheden. • Verstelbare en verwijderbare standaard. • Met extra fijne metalen mondstuk. • Kan circa 5 minuten snoerloos gebruikt worden. • •

lijmpistool 10 lijmpistool patronen

836285 836289

lijmpistool 7mm lijmpatronen 7mm

836144 836142

117


6 Klemborden en mappen KLEMBORDEN

DURABLE KLEMBORD 2350 BUDGET KLEMBORD

Klembord op A4-formaat. Sterke klem met anti-slip om documenten netjes op hun plaats te houden. • Insteekhoes voor de rug van een schrijfblok. • Uitschuifbaar ophangoog. • Verstevigde zachte folie. • •

Harde polystyreen plaat met stevige klem van 12cm. • Met rubber beschermhoekjes voor extra grip op het papier. • Uittrekbare ophangring. • Verpakkingseenheid per stuk. •

A4 staand A4 liggend A5 staand A3 liggend

316141 316142 316143 316144

• •

Per stuk leverbaar. Besteladvies doos à 5 stuks.

A4 zwart A4 blauw

2350.01 316081 2350.07 316083

MILIEUBEWUST

ESSELTE KLEMBORD Onderplaat overtrokken met PP folie, geplakt en gelast. • Voorzien van een zilverkleurige klem. • Capaciteit 15mm. • Voor A4-documenten. • Met ophangoog. • Gemaakt van gerecycled materiaal. • Afmetingen 349x232mm. • FSC-gecertificeerd. • Verpakkingseenheid per stuk. •

A4 rood A4 blauw A4 zwart

316087 316088 316089

ALUMINIUM KLEMBORD •

BUDGET KLEMBORD GEKLEURD Kartonnen onderplaat beplakt en gelast met polypropyleen. • Stevige draadklem van 10cm. • Met ophangoog en rubber beschermhoekjes voor extra grip. • Geschikt voor zowel A4 als Folio. •

118

Besteladvies doos à 10 stuks (per stuk leverbaar).

wit zwart rood blauw neon groen neon roze neon oranje

Klembord van hoogwaardige kwaliteit aluminium. • Met stevige metalen klem van 120 mm met rubber hoekjes voor extra grip en uittrekbare ophangring. • Capaciteit ca.16mm. • Afmetingen 315x230mm. • Verpakkingseenheid per stuk. •

316150 316151 316152 316153 316154 316159 316156

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

A4 staand

317010


Klemborden en mappen 6 MILIEUBEWUST

ESSELTE KLEMMAP DURABLE KLEMMAP 2355 Geplakte en gelaste polypropyleen klemmap met omslag. • Met zilverkleurige klem aan de bovenzijde. • Met insteekvak aan de binnenzijde. • Geschikt voor A4 documenten. • Gemaakt van gerecycled materiaal. • Formaat 349x242mm. • FSC-gecertificeerd. • Verpakkingseenheid doos à 10 stuks. •

Klemmap op A4-formaat. • Sterke klem met anti-slip om documenten netjes op hun plaats te houden. • Insteekhoes voor de rug van een schrijfblok. • Driehoekige insteekhoes aan de binnenzijde. • Verstevigde zachte folie. •

Verpakkingseenheid doos à 5 stuks.

A4 zwart A4 rood A4 blauw

2355.01 316121 2355.03 316122 2355.06 316123

Per stuk leverbaar.

Besteladvies doos à 10 stuks. A4 rood A4 blauw A4 zwart •

316084 316085 316086

ALUMINIUM KLEMMAP Robuuste formulierenhouder met opbergvak en deksel. • Geschikt voor A4 formaat. • Grote opbergcapaciteit. • Sterke chromen klem van 120mm. • Met deksel, opbergvak en scharnierende schrijfplaat. • Geschikt voor het gebruik met doordruk formulieren. • Opbergcapaciteit 10mm. • Afmetingen 315x225x2,3mm. • Verpakkingseenheid per stuk. •

zijopening topopening

238067 238068

SNEL VINDEN WAT U ZOEKT Dankzij de logische hoofdstukindeling en de handige kleurentabs raakt u het spoor in onze catalogus nooit bijster. Achterin vindt u een uitgebreide inhoudsopgave, waarin u zowel alfabetisch als op artikelnummer kunt zoeken.

BUDGET KLEMMAP Kartonnen onderplaat beplakt en gelast polypropyleen. • Met insteekvak aan de binnenzijde. • Met penlus aan de binnenzijde. • Stevige draadklem van 10cm. • Met ophangoog en rubber beschermhoekjes voor extra grip. • Geschikt voor zowel A4 als Folio. • Afmeting 345x235mm. • Besteladvies doos à 10 stuks (per stuk leverbaar). •

wit zwart rood blauw neon groen neon roze neon oranje •

316160 316161 316162 316163 316164 316169 316166

Formaat 225x160mm voor A5.

A5 zwart

316124

119


6 Batterijen STAAF- EN BLOKBATTERIJEN

DURACELL BATTERIJEN ULTRA POWER DURALOCK De enige batterij met Powercheck. Duracell Ultra batterijen gaan langer mee en zijn nog krachtiger door meer actieve deeltjes in combinatie met verbeterde technologie (super conductieve grafiet). • Deze batterij is speciaal ontwikkeld voor je speciale (en wat duurdere) toepassingen. • Je mp3 speler, digitale camera, radiografisch bestuurbaar speelgoed, draadloze muis, draagbare geluidsboxen enzovoort. • Met andere woorden: super power! • Behout zijn energie 10 jaar bij niet gebruik.

DURACELL BATTERIJEN PLUS POWER DURALOCK

• •

Speciale batterijen, bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld autoalarm, autosleutels en digitale camera's.

120

Met verwijderingsbijdrage voor Nederland.

AAA potlood1,5volt set à 4 stuks AAA potlood1,5volt set à 8 stuks AAA potlood1,5volt set à 12 stuks AA penlite1,5volt set à 4 stuks AA penlite1,5volt set à 8 stuks AA penlite1,5volt set à 12 stuks C baby1,5volt set à 2 stuks D mono1,5volt set à 2 stuks blok 9voltin blisterverpakking

DURACELL BATTERIJEN ULTRA SPECIAAL

Duracell Plus Power gaat nog langer mee door meer actieve deeltjes. • Deze batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor alle apparaten die je dagelijks gebruikt. • Je wilt dat deze apparaten het gewoon goed doen als je ze nodig hebt. • Denk bijvoorbeeld aan de afstandsbediening, zaklampen, een wandklok en het speelgoed van je kinderen. • Behout zijn energie 10 jaar bij niet gebruik. •

413553 413576 413578 413552 413575 413577 413554 413555 413556

Met verwijderingsbijdrage voor Nederland.

MX2500 (AAAA) potlood mini 1,5volt set à 2 stuks 123 foto 123 foto set à 2 stuks MN21 12V MN9100N 1,5volt

• •

413527 413595 413593 413521 413550

DURACEL BATTERIJEN INDUSTRIAL •

De vertrouwde Duracell-kwaliteit in voordelige verpakking.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Met verwijderingsbijdrage voor Nederland.

AAA potlood1,5volt set à 4 stuks AAA potlood1,5volt set à 8 stuks AAA potlood1,5volt set à 12 stuks AA penlite1,5volt set à 4 stuks AA penlite1,5volt set à 8 stuks AA penlite1,5volt set à 12 stuks C baby1,5volt set à 2 stuks D mono1,5volt set à 2 stuks blok 9voltin blisterverpakking

413558 413572 413574 413557 413571 413573 413559 413560 413563

Pak à 10 stuks. Met verwijderingsbijdrage voor Nederland.

AAA potlood AA penlite C baby C mono blok

1,5volt 1,5volt 1,5volt 1,5volt 9volt

413523 413522 413525 413524 413526


Batterijen 6 OPLAADBARE BATTERIJEN MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

DURACELL OPLAADBARE BATTERIJEN PRE CHARGE DURALOCK

DRACELL OPLAADBARE BATTERIJEN DURALOCK De bekendste batterijen. Voorzien van Precharged technology echter nog niet opgeladen. • Tot 1000 maal te herladen zonder geheugeneffect. • Kwik- en cadmium vrij. • Voor apparaten die je heel veel gebruikt (draadloze muis, mp3 spelers, digitale camera’s, zaklamp tijdens vakanties) zijn oplaadbare batterijen AA penlite 1300mAh een uitkomst. set à 4 stuks • 3 jaar garantie. C baby 2200mAh set à 2 stuks • Met verwijderingsbijdrage voor Nederland. D mono 2200mAh AAA potlood750mAh set à 2 stuks set à 4 stuks 413798 blok 9V170mAh •

De nieuwste generatie oplaadbare batterijen van het topmerk Duracell. • Direct klaar voor gebruik, opgeladen bij aankoop. • Duurzaam: blijft langer geladen bij non-gebruik. • Blijven voor 75% geladen na 1 jaar zonder gebruik. • Powerful en longer lasting in hightech toepassingen. • Beschikbaar in AA (2.400 mAh) en AAA (800 mAh. • 5 jaar garantie. • Met verwijderingsbijdrage voor Nederland. •

AAA potlood 800mAh set à 2 stuks AAA potlood 800mAh set à 4 stuks AA penlite 2400mAh set à 2 stuks AA penlite 2400mAh set à 4 stuks

413566 413567 413564 413565

413793 413695 413696 413694

BATTERIJ-OPLADERS MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

DURACELL BATTERIJ-OPLADER CEF22 MULTI CHARGER Deze CEF22 batterij lader van Duracell is dé ideale lader voor het hele gezin. • Hij kan namelijk maar liefst 8 batterijen tegelijk opladen. • Hij laadt bovendien ook nog eens de meest gebruikte batterijen op. Zoals AA, AAA, C, D en zelfs 9V. • Oplaadtijd voor 4xAA 1300mAh is 3uur. • Afmetingen 71x120x303mm.

DURACELL BATTERIJ-OPLADER CEF27

Snelle lader van Duracell. Laadt 2 batterijen in 45 minuten. • Capaciteit 4 AA of AAA batterijen. • De batterijen worden onafhankelijk van elkaar geladen. • Zeer compact en strak design. • Wordt geleverd inclusief batterijen 2xAA 1300mAh en 2xAAA 750mAh. • •

CEF22

universele lader 413739

CEF27 incl. 2xAA(1300mAh)+2xAAA batterijen(700mHa) 413797

KNOOPCELBATTERIJEN • •

DURACELL KNOOPCELBATTERIJEN •

Knoopcelbatterij geschikt voor bijvoorbeeld organiser, fietscomputer, calculator, autoalarm, spelcomputer, speelgoed en digitale camera's.

Met verwijderingsbijdrage voor Nederland.

LR41 LR44 LR54

413633 set à 2 stuks 413630 set à 2 stuks. 413631

Zilveroxide. 1,5 volt.

D357 D377 D389 • •

set à 2 stuks 413540 413568 413569

Lithium. 3 volt.

DL1616 DL2025 DL2032 DL2430 DL2450

413594 413591 413590 413570 413513

121


6 Electra TAFELCONTACTDOZEN

POP-UP STEKKERBLOK Pop-Up stekkerblok met 4 stopcontacten. • Kan op elk bureau of werkplek gemonteerd worden. • Voorboordiameter 80mm. • Kabellengte 2m. • Maximaal vermogen 3500W. •

TAFELCONTACTDOZEN Meervoudige contactdoos met schakelaar. • Kabellengte 1,5m. • Maximaal vermogen 3500W. •

3-voudig 4-voudig 5-voudig

897181 897182 897183

4-voudig 6-voudig 8-voudig

897185 897186 897187

4-voudig

897184

20m 40m

890282 897188

TAFELCONTACTDOZEN BEVEILIGD Bescherm je elektronische apparatuur tegen overspanning en spanningspieken. • Bij eventuele stroomnetvervuiling vangt hij de piekspanningen op zodat deze je apparatuur niet kunnen beschadigen. • Uitstekend voor ieder elektronisch apparaat, thuis of op kantoor. • Duurzame behuizing met kabelgeleider, kabellengte 1,5meter. • Maximale vermogen 3680W. •

VERLENGKABELS

KABELHASPEL Haspel voor algemeen gebruik. Met kinderbeveiliging. • Met thermische zekering. • Maximale belasting: opgerold 1200W, uitgerold 3500W. •

VERLENGKABEL

122

10m

897189

Maximaal vermogen 2200W. Niet geaard.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Electra 6 KABELGELEIDERS

TIJDSCHAKELAARS

DATAFLEX KABELGELEIDER FLEXIBEL

TIJDSCHAKELAAR DAG

Voorkomt struikelen en kabelbeschadigingen op druk belopen plaatsen. • Voorzien van aflopende randen en antislip ribbels. • Drie ruime kamers voor optimale 1,5m zwart scheiding van data en spanningskabels. 3,0m zwart

484459 484460

Tijdschakelaar voor het in- en uitschakelen van elektrische apparaten. • met randaarde. • De schakeltijd is instelbaar per 15 minuten. • Maximaal vermogen 3500W. • Afmetingen 120x72x75mm. 1-voudig

897180

KABELGELEIDERS

CLEVERPACK INBINDSTRIPS Transparante kabelbinders in handige assortiverpakking. • Kabelbinders worden gebruikt voor het samenbinden van kabels of andere materialen. • Eenmalig te gebruiken. • Lengte 10 en 20cm. •

Zak à 100 stuks.

10 en 20cm

436360

MEER DAN 21,000 ARTIKELEN Wist u dat wij meer dan 21.000 artikelen in ons assortiment hebben? In deze catalogus hebben we hiervan een selectie opgenomen. Vindt u niet wat u zoekt? Informeer bij onze verkoopmedewerkers. Waarschijnlijk hebben wij uw artikel gewoon op voorraad!

TIJDSCHAKELAAR WEEK Tijdschakelaar voor het in- en uitschakelen van elektrische apparaten. • Groot lcd-scherm. • Geheugen voor maximaal 10 dagelijkse of wekelijkse aan/uit-programma's. • Minimale tijdsinterval 1 minuut. • Selecteerbare 12/24h-modus. • Zomertijdfunctie. • Randaarding. • Voeding: 230VAC/50Hz. • Maximaal vermogen 3500W/16A. • Afmetingen 125x60x35mm. 1-voudig •

897179

123


6 Verlichting HANSA BUREAULAMPEN MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

HANSA LED BUREAULAMP MAX CLASS Bureaulamp met energiezuinige led-lampen. • Modern en elegant design. • Hoogwaardig geborsteld roestvrijstaal. • Een echte blikvanger. • Met zwaar voetplateau. • In elke hoogte instelbaar. • Dankzij de scharnierpunten in veel variaties te plaatsen. • met 30 led's die samen 700 lumen licht geven. • 10.000 branduren. • Maximale hoogte 55cm en diepte 65cm. • Lampvoet Ø18cm. • Energielabel A++.

HANSA LED BUREAULAMP 4YOU

Bureaulamp met energiezuinige led-lampen. • Stijlvolle lamp in leuk design. • Met 3 lampcovers in zilver, zwart én rood voor een eigen kleurstelling. • Uitvoering in aluminium met zware voet Ø180mm. • Verstelbare arm dankzij verfijnd scharniersysteem. • Verticale weerkaatsing van het licht tot 90°. • 220Volt led 4,8W. • Gewicht 1,6kg. • Armlengte 420x420mm. • Energielabel A++. •

roestvrij staal

495260

MILIEUBEWUST

aluminium

495273

MILIEUBEWUST

HANSA LED BUREAULAMP SALAMANCA Bureaulamp met energiezuinige led-lampen. • Modern en elegant design. • Beweegbare armen van 410mm met 2 verbindingspunten. • Horizontaal én verticaal beweegbare lampenkap. • led-lamp van max. 5W. • Max. hoogte 450mm. • Stevige lampvoet van 21x90mm. • De ledlamp heeft een levensduur van 20.000 uur. • Energielabel A++. •

HANSA LED BUREAULAMP SCALA Bureaulamp met energiezuinige led-lampen. • Stijlvolle lamp in leuk gebogen design. • Uitvoering in aluminium met zware voet 110x75mm. • Met dimmer in de voet van de lamp. • 220Volt led 3W. • Gewicht 354gr. zwart • Armhoogte 300mm. paars • Energielabel A++. zilvergrijs •

wit antraciet

495264 495265

MILIEUBEWUST

495283 495284 495285

MILIEUBEWUST

HANSA LED BUREAULAMP ZOOM HANSA LED BUREAULAMP FIRENZE

Functionele werkplekverlichting. Ideaal voor precisiewerk in laboratoria, werkplaatsen, machinekamers, technische bureaus, artsenpraktijken. • Of privé voor handenarbeid, postzegelverzamelaars of fijnemechanica. • Inclusief beschermende klep. • 4-Diptrieën (2-voudige vergroting) Ø90mm, • Inclusief 5,4Watt energiebesparende ledlamp, • 5500 Kelvin, daglicht wit. • 740lux lichtsterkte op 35cm afstand. • Robuuste metalen arm met tafelklem. antraciet • •

Bureaulamp met energiezuinige led-lampen. • Stijlvolle lamp in leuk design. • Uitvoering in aluminium met zware voet Ø160mm. • Verstelbare arm dankzij verfijnd scharniersysteem. • Verticale weerkaatsing van het licht tot 90°. • 220Volt led 6W. • Gewicht 1kg. • Armlengte 400mm. • Energielabel A++. •

124

zwart zilvergrijs

495287 495288

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

495286


Verlichting 6 MILIEUBEWUST

HANSA BUREAULAMP GRAFILUX HANSA BUREAULAMP SYDNEY Zeer fraaie bureaulamp met daglichtkwaliteit. • Moderne strakke vormgeving in combinatie met functionaliteit. • Door 2 scharnieren optimaal instelbaar. • Afmetingen Øvoet 21cm/lamp 96cm/hoogte max. 70cm. • TL-lamp FQ24W/T5. • Leverbaar in aluminium. • Energielabel A. •

Extreem slanke bureaulamp met daglichtkwaliteit. • Het paradepaardje uit de serie designbureaulampen van Hansa. • Moderne strakke vormgeving in combinatie met functionaliteit. • Door 3 scharnieren optimaal instelbaar. • Afmetingen Øvoet 18cm lamp 25x1,3cm. hoogte max. 50cm. • TL-lamp: 2x12Volt 8W. • Leverbaar in edelstaal of zwart. •

aluminium

495236

zwart roestvrij staal

495234 495235

MILIEUBEWUST HANSA BUREAULAMP MILAAN Stijlvolle halogeen laagspanningslamp in schitterend design. • Een pronkstuk op uw bureau. • Uitvoering in roestvrij staal. • Verstelbare arm dankzij verfijnd scharniersysteem. • Verticale weerkaatsing van het licht tot 90°. • Gemakkelijk verstelbare lichtintensiteit dankzij dimmer. • 220Volt AC/50 Hz. • Halogeenlamp: max. 12Volt 35W. • Gewicht: 2,2kg. • Geschikt voor capsulelampen met voet GY6.35. • Energielabel C.

HANSA BUREAULAMP ECOLUX

Slanke bureaulamp met daglichtkwaliteit. • Moderne strakke vormgeving in combinatie met functionaliteit. • Door 3 scharnieren optimaal instelbaar. • Inclusief tafelklem en voet. • Werkbare lengte max. 63cm. • Lamp: 220Volt PL-11W. • Leverbaar in zilverkleurig metaal. • Geschikt voor lampen met voet G23 (PL-S 11W). • Energielabel A. •

roestvrij staal

zwart zilvergrijs

495263 495233

zilvergrijs

495238

495239

MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

HANSA BUREAULAMP ECOSTAR Praktische energiebesparende bureaulamp. • Schaduwvrij licht dankzij de lange reflector. • Uitgerust met een zware voet van 1850gr en 20x14cm groot. • Grote spanlengte van 90cm. • Compactlamp 220Volt 11W. • Kleur zwart. • Geschikt voor lampen met voet G23 (PL-S 11W). • Energielabel A. •

HANSA BUREAULAMP MADRID Elegante halogeenlamp met beweegbare armen op twee verbindingspunten. • Verticaal beweegbare lampenkap. • Halogeen lamp: max.12Volt 35W. • Maximale hoogte 490mm. • Lampvoet Ø130mm. • Geschikt voor capsule lampen met voet G4. •

zwart zilvergrijs

495232 495266

125


6 Verlichting LAMPEN MILIEUBEWUST

PHILIPS PL-C SPAARLAMP 2-PINS Energiebesparende compacte fluorescentielamp. • Lampvoet G24 met 2 pinnen. • Niet dimbaar. • Standaard kleur 830. • Energielabel (EEL) B. •

MILIEUBEWUST

Philips PL-C 10W 600lumen A=76mm Philips PL-C 13W 900lumen A=98mm Philips PL-C 18W 1200lumen A=110mm Philips PL-C 26W 1800lumen A=131mm

PHILIPS PL-C SPAARLAMP 4-PINS 890569 Energiebesparende compacte fluorescentielamp. • Lampvoet G24 met 4 pinnen. • Niet dimbaar. • Standaard kleur 830. • Energielabel (EEL) B. •

890570 890571 890572

MILIEUBEWUST

Philips PL-C 18W 1200lumen A=110mm 890573 Philips PL-C 26W 1800lumen A=131mm 890574

MILIEUBEWUST

PHILIPS PL-L SPAARLAMP Energiebesparende compacte fluorescentielamp. • Lampvoet 2G11 met 4 pinnen. • Dimbaar. • Standaard kleur 830. • Energielabel (EEL) A. •

Philips PL-L 18W 1200lumen A=195mm 890579

MILIEUBEWUST

PHILIPS PL-E SPAARLAMP Topmodel spaarlamp van Philips met een levernsduur van 15.000 uur. • 80% energiebesparing ten opzicht van de gloeilamp. • Standaard lampvoet E27. • Spanning 240V. • Niet geschikt voor gebruik met dimmers en elektronische tijd-/schemerschakelaars. •

PHILIPS PL-S SPAARLAMP Energiebesparende compacte fluorescentielamp. • Lampvoet G23 met 2 pinnen. • Niet dimbaar. • Standaard kleur 830. • Energielabel (EEL) A. •

126

Philips PL-S 7W 400 literumen A=97mm 890557 Philips PL-S 9W 600lumen A=129mm 890558 Philips PL-S 11W 900lumen A=198mm 890559

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Philips PL-E 5W 230lumen C=115mm Philips PL-E 8W400lumen C=120mm Philips PL-E 11W 600lumen C=142mm Philips PL-E 15W 875 literumen C=127mm Philips PL-E 20W 1200lumen C=138mm

890562 890563 890564 890565 890566


Verlichting 6 MILIEUBEWUST

MILIEUBEWUST

PHILIPS LEDLAMP PHILIPS HALOGEENLAMP ECO Halogeenlamp in heldere uitvoering. Gemiddelde levensduur 2000 uur. • Lampvoet E27. • Spanning 230V. • Dimbaar. • 30% energiebesparing ten opzichte van gloeilampen.

Philips led lampen voor binnentoepassing. • Zeer lange levensduur van 45.000 uur. • Lampvoet E27. • Spanning 230V. • Dimbaar. • Geen UV en IR straling. • 80% energiebesparing ten opzichte van gloeilampen. •

• •

Philips Eco 28W Philips Eco 42W Philips Eco 53W

890594 890595 890596

890611

Philips ledbulb 8W

PHILIPS HALOGEENLAMP ACCENT GU5.3 PHILIPS HALOGEENLAMP CAPSULE G4 Halogeenlamp in heldere uitvoering. Gemiddelde levensduur 4000 uur. • Lampvoet G4. • Dimbaar. • Spanning 12V. • Totale lamphoogte 33mm.

Koudlicht spiegelhalogeenlamp Ø50mm. • Gemiddelde levensduur 3000 uur. • Lampvoet GU5.5. • Dimbaar. • Bundelbreedte 36º. • Met UV-filter. • Spanning 12V. •

• •

Philips G4 capsule 10W 140lumen 890584 Philips G4 capsule 20W 310lumen 890585

Philips Accent 20W Philips Accent 35W Philips Accent 50W

500lumen 890589 1000lumen 890590 1500lumen 890591

Philips Twist 35W Philips Twist 50W

500lumen 890593 1000lumen 890592

PHILIPS HALOGEENLAMP TWIST PHILIPS HALOGEENLAMP CAPSULE GY6.35 Halogeenlamp in heldere uitvoering. Gemiddelde levensduur 4000 uur. • Lampvoet GY6.35. • Dimbaar. • Spanning 12V. • Totale lamphoogte 44mm. • •

SNEL VINDEN WAT U ZOEKT Dankzij de logische hoofdstukindeling en de handige kleurentabs raakt u het spoor in onze catalogus nooit bijster. Achterin vindt u een uitgebreide inhoudsopgave, waarin u zowel alfabetisch als op artikelnummer kunt zoeken.

Koudlicht spiegelhalogeenlamp Ø50mm. • Gemiddelde levensduur 2000 uur. • Lampvoet GU10. • Dimbaar. • Bundelbreedte 20º. • Met uv-filter. • Spanning 230V. •

Philips GY6.35 Capsule 20W 300lumen 890586 Philips GY6.35 Capsule 35W 600lumen 890587 Philips GY6.35 Capsule 50W 880lumen 890588

MILIEUBEWUST

PHILIPS LEDSPOT LV Philips led lampen voor binnentoepassing. • Zeer lange levensduur van 45.000 uur. • Lampvoet GU5.3. • Spanning 12V. • Niet dimbaar. • Geen uv en ir-straling. • 80% energiebesparing ten opzichte van gloeiLAMpen. •

Philips ledspotLV 4-20W

890601

127


6 Wegbewijzering PICTOGRAMMEN

DURABLE PICTOGRAMMEN ROND Duidelijke pictogrammen vervaardigd uit kwalitatief geborsteld roestvast staal. • Bedrukt met een krasbestendige tekst of afbeelding. • Gemakkelijk te bevestigen dankzij de kleefstrip op de achterzijde. • Zeer stijlvol. • Doorsnede 65 of 83mm rond. •

Doorsnede 65mm.

4900.23 921350 4901.23 921351

duwen trekken •

Doorsnede 83mm.

wc dames

4904.23 921352

wc heren 4905.23 wc invalide 4906.23 wc 4907.23 niet roken 4911.23 geen toegang 4912.69 garderobe 4914.23 gsm verboden 4917.23 toilet dames en heren 4920.23 verboden staand te urineren 4921.23 kantoor 4923.69 douche 4938.23 handen wassen 4902.23

921353 921354 921355 921359 921360 921361 921364 921367 921368 921369 921392 921396

DURABLE PICTOGRAMMEN VIERKANT Pictogram uit hoogwaardig geborsteld roestvrij staal in extra groot formaat. • Goed leesbaar vanaf een grote afstand. • Voorzien van een zelfklevende strip op de achterkant van het pictogram. • Afmetingen 150x150mm. •

niet roken WC heren WC dames WC WC dames en heren WC invaliden

921410 921411 921412 921413 921414 921415

toiletten heren toiletten dames toiletten rolstoelen toiletten dames/heren uitgang ingang eerste hulp verboden voor honden privé niet-rokers ruimte geen toegang telefoons verboden roken verboden pijl heer dame

921310 921311 921312 921313 921318 921319 921320 921321 921322 921323 921324 921325 921326 921327 921328 921329

UITGELICHT

SIGEL PICTOGRAMMEN Wand- en deur pictogrammen pictoacrylic. • Stijlvolle pictogrammen voor wand en deur voor communicatie zonder woorden. • Afmetingen 85x85x8mm. •

128

wc wc dames wc heren wc dames en heren zitten aub roken verboden mobiel bellen verboden pijl

921400 921401 921402 921403 921404 921406 921407 921409

TEKSTBORDEN Kunststof tekstplaatjes van 1,2mm dikte. • Formaat 165x44mm. • Tweekleurenzeefdruk op zilverkleurige ondergrond. • Voorzien van dubbelzijdige tape. •

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Wegbewijzering 6 NAAMBORDEN

DURABLE DEURBORDJES CLICK SIGN Deurbordje uit hoogkwalitatieve kunststof. • Met een doorzichtige voorplaat die gemakkelijk uit de houder kan worden genomen. • De insert is dan gemakkelijk te vervangen. •

SCHUIFBORDJES Aluminium schuifbordjes. Formaat 125x30mm. • Eenvoudig met dubbelzijdige tape te monteren (niet meegeleverd). • •

aanwezig/afwezig welkom/niet storen vrij/niet storen vrij/bezet

921336 921337 921338 921339

LEGAMASTER AAN/AFWEZIGHEIDSBORD PROFESSIONAL

Aan de wand te monteren door middel van bijgeleverde schroeven of kleeftabs.

149x52,5mm 149x105,5mm 149x148,5mm

4860.37 921197 4861.37 921198 4862.37 921199

149x52mm 149x105mm 149x148,5mm 149x210mm 210x149,5mm 210x297mm

4800.23 4801.23 4802.23 4803.23 4805.23 4806.23

921190 921191 921192 921193 921195 921196

148x105mm 148x148mm 210x148mm 210x210mm 210x297mm

4821.19 4822.19 4823.19 4824.19 4825.19

921381 921382 921383 921384 921385

DURABLE DEURBORDJES INFO SIGN Deurbordje met aluminium rand en niet-reflecterend acrylplaatje. • Geleverd met 1 insert, montageset en montage-instructies. • Te monteren met schroeven of kleeftabs. Verkrijgbaar in 7 formaten. •

Om in één oogopslag te zien wie aanwezig is. • Geanodiseerd aluminium bord en omlijsting. • Inclusief blanco naamplaatjes.

10 namen 26x31cm 20 namen 26x54cm 30 namen 26x77cm

622100 921051 622200 921052 622300 921053

DURABLE DEURBORDJES CRYSTAL SIGN Deurbordje bestaande uit 2 kristalheldere acrylplaatjes. • Daartussen zit een half-transparante insteekfolie die u kunt bedrukken met een laserprinter. • Geleverd met twee half-transparante folies en montageset plus instructies. • Zeer stijlvol en kwalitatief. •

LEGAMASTER AAN/AFWEZIGHEIDSBORD NAAMPLAAT Witte kunststof, zwarte tekst. • Letterhoogte 8mm. • Inclusief gegraveerde tekst naar keuze. • Max. 20 karakters. •

12x2,1cm

622500 921055

129


6 Tijdregistratie en klokken TIJDREGISTRATIESYSTEMEN GARANTIE

3

SAFESCAN TA-8010 TIJDSREGISTRATIESYSTEEM INCLUSIEF SOFTWARE Volledige werktijdregistratie (in- en uitklokken, inclusief pauzes). • In/uitklokken met RFID badge of pincode. • Eenvoudig aan te sluiten op uw netwerk. • Realtime toegang tot de loggegevens. • Registreert tot aan 1.800 gebruikers. • Slaat tot aan 50.000 tijdregistraties op. • Data exporteren via USB stick of realtime via LAN verbinding. • Helder 3.5” kleuren TFT scherm. • Gebruiksvriendelijk menu. • 8 functietoetsen voor eenvoudige werkcode registratie. • Mogelijkheid om meerdere TA terminals in 1 netwerk te gebruiken.

JAAR

Inklokken met zelf te definiëren werken projectcodes (vakantie, doktersbezoek, ziek, projecten etc.). • Management Software met uitgebreide werknemersmanagement- en rapportage functies. • Uitgebreide filterfunctie naar medewerker/afdeling. • Berekening van gewerkte uren en overuren. *Afrondingsmogelijkheden (tijd in & tijd uit). •

Data export naar Excel en loonadministratie HRM programma’s (.csv formaat). • Eenvoudig aan de muur te bevestigen. • Inclusief 5 RFID badges. • Werkt met de Safescan RF100 RFID cards en RF110 RFID key fobs. • 3 jaar garantie. •

392746

Safescan TA-8010

GARANTIE

3

JAAR

SAFESCAN TA-8020 TIJDSREGISTRATIESYSTEEM INCLUSIEF SOFTWARE Volledige werktijdregistratie (in- en uitklokken, inclusief pauzes). • In/uitklokken met vingerafdruk of pincode. • Eenvoudig aan te sluiten op uw netwerk. • Realtime toegang tot de loggegevens. • Registreert tot aan 2.200 gebruikers. • Slaat tot aan 80.000 tijdregistraties op. • Data exporteren via USB stick of realtime via LAN verbinding. • Helder 3.5” kleuren TFT scherm. • Gebruiksvriendelijk menu. • 8 functietoetsen voor eenvoudige werkcode registratie. • Mogelijkheid om meerdere TA terminals in 1 netwerk te gebruiken. •

Inklokken met zelf te definiëren werken projectcodes (vakantie, doktersbezoek, ziek, projecten etc.). • Management Software met uitgebreide werknemersmanagement- en rapportage functies. • Uitgebreide filterfunctie naar medewerker/afdeling. • Berekening van gewerkte uren en overuren. • Afrondingsmogelijkheden (tijd in & tijd uit). • Data export naar Excel en loonadministratie HRM programma’s (.csv formaat). • Eenvoudig aan de muur te bevestigen. 3 jaar garantie. Safescan TA-8020 •

392747 GARANTIE

3

SAFESCAN TA-8030 TIJDSREGISTRATIESYSTEEM INCLUSIEF SOFTWARE Volledige werktijdregistratie (in- en uitklokken, inclusief pauzes). • In/uitklokken met RFID badge, vingerafdruk en/of pincode. • Eenvoudig aan te sluiten op uw netwerk (bedraad of draadloos). • Realtime toegang tot de loggegevens. • Registreert tot aan 2.200 gebruikers. • Slaat tot aan 80.000 tijdregistraties op. • Data exporteren via USB stick of realtime via LAN verbinding. • Helder 3.5” kleuren TFT scherm. • Gebruiksvriendelijk menu. • 8 functietoetsen voor eenvoudige werkcode registratie.

JAAR

130

Mogelijkheid om meerdere TA terminals in 1 netwerk te gebruiken. • Inklokken met zelf te definiëren werken projectcodes (vakantie, doktersbezoek, ziek, projecten etc.). • Management Software met uitgebreide werknemersmanagement- en rapportage functies. • Uitgebreide filterfunctie naar medewerker/afdeling. • Berekening van gewerkte uren en overuren. • Afrondingsmogelijkheden (tijd in & tijd uit). •

Data export naar Excel en loonadministratie HRM programma’s (.csv formaat). • Eenvoudig aan de muur te bevestigen. • Inclusief 5 RFID badges. • Werkt met de Safescan RF-100 RFID cards en RF-110 RFID key fobs. • 3 jaar garantie. •

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Safescan TA-8030

392749


Tijdregistratie en klokken 6 UITGELICHT

GARANTIE

3

JAAR

SAFESCAN TA-8035 TIJDSREGISTRATIESYSTEEM WIFI Volledige werktijdregistratie (in- en uitklokken, inclusief pauzes). • In/uitklokken met RFID badge, vingerafdruk en/of pincode. • Eenvoudig aan te sluiten op uw netwerk (bedraad of draadloos). • Realtime toegang tot de loggegevens. • Helder 3.5” kleuren TFT scherm. • Gebruiksvriendelijk menu. • 8 functietoetsen voor eenvoudige werkcode registratie. • Mogelijkheid om meerdere TA terminals in 1 netwerk te gebruiken. • Inklokken met zelf te definiëren werken projectcodes (vakantie, doktersbezoek, ziek,projecten etc.). • Management Software met uitgebreide werknemersmanagementen rapportage functies. • Uitgebreide filterfunctie naar medewerker/afdeling. • Berekening van gewerkte uren en overuren. • Afrondingsmogelijkheden (tijd in & tijd uit). •

Data export naar Excel en loonadministratie HRM programma’s (.csv formaat). • Eenvoudig aan de muur te bevestigen. • Inclusief 5 RFID badges. • Registreert tot aan 3.000 gebruikers. • Slaat tot aan 200.000 tijdregistraties op. • Data exporteren via USB stick of realtime via LAN / Wi-Fi verbinding. • Uitgerust met deuropener en alarmsensor. • Werkt met de Safescan RF-100 RFID cards en RF-110 RFID key fobs. • 3 jaar garantie. Safescan TA-8035 Wifi •

392751

SAFESCAN RF110 SLEUTELHANGERS SAFESCAN RF100 KAARTEN RF110 proximity Key Fobs (125 kHz). • Geschikt voor Safescan tijdregistratiesystemen. • Leesafstand: 7cm. • Afmetingen: 30x37mm. • Dikte: 8mm. •

RF100 proximity Badges (125 kHz). Geschikt voor Safescan tijdregistratiesystemen. • Leesafstand: 7cm. • Afmetingen 85x54mm. • •

Safescan 25 stuks sleutelhangers 392765

Safescan 25 stuks badges

392764

131


6 Tijdregistratie en klokken TOEGANGSPASHOUDERS

DURABLE BADGE MAPJE Mogelijk om te combineren met een textielkoord, afrolmechanisme of een ketting. • Keuze uit open versie om de insert te veranderen zonder de klem te openen of gesloten versie, zodat de insert stevig vast zit. •

Verpakkingseenheid doos à 20 stuks.

60x90mm gesloten 60x90mm open •

8135.19 921276 8136.19 921277

Verpakkingseenheid doos à 5 stuks.

60x90mm gesloten met textielband 8600.19 921278

DURABLE BADGE MET CLIP Met draaibare clipbevestiging. In open of gesloten versie leverbaar. • Ook mogelijk om te combineren met een afrolmechanisme of een textielkoord.

Verpakkingseenheid doos à 25 stuks.

60x90mm gesloten model liggend 8003.19 921226 Verpakkingseenheid doos à 25 stuks.

60x90mm

open model liggend 8106.19 921235 90x60mm gesloten model staand 8002.19 921231

UITGELICHT

DURABLE BADGE VOOR BEDRIJFSPASSEN De houder is voorzien van een draaibare clipbevestiging die zowel aan de bovenkant als aan de zijkant kan worden bevestigd. • Zeer stevige kwaliteit. • Kan ook worden gecombineerd met • Verpakkingseenheid doos à 25 stuks. een textielkoord of een afrolmechanisme. 54x85mm open versie 8118.19 921216 • Leverbaar in een open versie, zodat uw • Verpakkingseenheid doos à 25 stuks. pas snel leesbaar is door paslezers, of een gesloten versie om uw pas te 54x85mm gesloten versie beschermen. 8005.19 921217 •

DURABLE TEXTIELKOORD MET KARABIJNHAAK 20mm brede textielkoord met veiligheidssluiting die open springt bij een te hoge trekbelasting. • Dankzij de karabijnhaak kunt u deze textielkoord combineren met sleutelhangers of congresspelden die voorzien zijn van een clipuitsparing. • Lengte 44cm. •

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

zwart rood geel groen donkerblauw

8137.01 8137.03 8137.04 8137.05 8137.07

327925 327926 327927 327928 327929

DURABLE TEXTIELKOORD MET CARDFIX DURABLE TEXTIELKOORD MET KLEM CARD FIX met textielkoord 20mm. Met veiligheidssluiting die open springt bij een te hoge trekbelasting. • Bezoekerspassen e.d. zijn nu gemakkelijk te scannen. • Met kaarthouder voor het snel bevestigen van bedrijfs-, beveiligingsen bezoekerspassen en visitekaartjes. • Lengte 44cm. •

10mm brede textielkoord met veiligheidssluiting die open springt bij een te hoge trekbelasting. • Dankzij de klem kunt u deze textielkoord combineren met congresspelden die voorzien zijn van een speld of clipuitsparing. • Lengte 44cm. •

132

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

zwart

8119.01 327960

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

zwart

8187.01 921244


Tijdregistratie en klokken 6

DURABLE TEXTIELKOORD MET AFROLMECHANISME

DURABLE AFROLMECHANISME Uittrekbaar koord in een kunststof houder. • Aan de drukknop-lus kunnen gemakkelijk congresspelden worden bevestigd. • Voorzien van een metalen klem op de achterzijde • Lengte van het koord 80cm. •

Uittrekbaar koord in een kunststofhouder. Aan de drukknop-lus kunnen gemakkelijk congresspelden worden bevestigd. • Voorzien van een uittrekbaar textielkoord tot 90cm, die open springt bij een te hoge trekbelasting. •

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

zwart

8229.01 921228

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

80cm lang

8152.58 921214

DURABLE VEILIGHEIDPASHOUDER PRO

DURABLE VEILIGHEIDPASHOUDER Houder met innovatief klemmechanisme voor identiteitspassen of veiligheidspassen. • Het klemmechanisme beschadigt de pas niet. • Met luxueuze textielkoord. • Geschikt voor staand en liggend formaat.

Houder met innovatief klemmechanisme voor identiteitspassen of veiligheidspassen. • Het klemmechanisme beschadigt de pas niet. • Met luxueus afrolmechanisme. • Geschikt voor staand en liggend formaat.

met textielkoord

8207.58 921246

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

met afrolmechanisme

8307.58 921245

UITGELICHT

DURABLE AFROLMECHANISME MET RING

DURABLE AFROLMECHANISME METAAL

Uittrekbaar koord in een kunststof houder. • Met sleutelring. • Voorzien van een kunststof klem op de • Per stuk leverbaar. achterzijde. • Ringdiameter 25mm. • Besteladvies doos à 10 stuks. • Lengte van het koord ca 80cm. 80cm lang met ring 8222.58 921225 •

Uittrekbaar koord in een verchroomde houder. • Voorzien van een metalen klem op de achterzijde. • Extra stevige kwaliteit. • Lengte 80cm. •

• •

Per stuk leverbaar. Besteladvies doos à 10 stuks.

80cm lang

8225.23 921229

DURABLE AFROLMECHANISME MET BEDRIJFSPASHOUDER Houder voor bedrijfspassen met afrolmechanisme. • Met duimuitsparing voor het gemakkelijk vervangen van de kaart. • Gecombineerd met een drukknopsluiting en een afrolmechanisme voorzien van een metalen klem op de achterzijde. • Kan gebruikt worden in staand of liggend formaat. •

Leverbaar in een open versie, zodat uw pas snel leesbaar is door paslezers, of een gesloten versie om uw pas te beschermen. • Lengte 80cm. • Afmetingen van de insert 54x85mm. •

• •

Per stuk leverbaar. Besteladvies doos à 10 stuks..

54x85mm open versie 8011.19 921271 54x85mm gesloten versie 8012.19 921272

133


6 Klokken KLOKKEN 1xAA

1xAA

UNILUX KLOK TEMPUS

UNILUX KLOK ON TIME

Klok met radio-controlled functie, zoekt altijd automatisch naar de correcte tijd. • Geeft naast de tijd ook de temperatuur weer. • Diameter 30,5cm. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd). kunststof zilvergrijs

100340847 890359

Klok gemaakt van mat glas en aluminium voor speciale uitstraling. • Elke minuut wordt weergeven op de klok. • Diameter 30,5cm. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd).

1xAA

geborsteld blank staal 100340851 890361

1xAA

UNILUX KLOK INSTINCT Elegante klok met DST-systeem: past automatisch aan naar zomer- en wintertijd. • Display in klok laat dag en datum zien of datum en maand. • Met secondewijzer. • Diameter 30,5cm. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd). •

UNILUX KLOK WAVE Klok met radio-controlled functie, zoekt altijd automatisch naar de correcte tijd. • Met secondewijzer. • Diameter 30,5cm. • Functioneert met een 1xAA batterij zilvergrijs (niet meegeleverd). zwart •

zilvergrijs

100340853 890362

1xAA

100340854 890363 100340855 890366

1xAA

UNILUX KLOK MAXI Deze klok is radiogestuurd, dus altijd de juiste tijd. • Klok geschikt voor open grote ruimtes/kantoren. • Cijfers duidelijk leesbaar van afstand. • Met secondewijzer. • Diameter 40cm. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd). geborsteld blank staal 100340859 890364 •

UNILUX KLOK MAGNET Klok met magnetisch ophangsysteem. Strak design. • Diameter 30,5cm. • Voorzien van ophangoog. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd). • •

1xAA

geborsteld blank staal 100340860 890365

1xAA

UNILUX KLOK IMAGINE UNILUX KLOK RAINBOW Klok in verschillende kleuren. Met secondewijzer. • Gemaakt van kunststof. • Diameter 30cm. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd). • •

134

Mooie en strakke design klok in rechthoekige vorm. • Gemaakt van chroom (metaal) voor luxe uitstraling. • Zeer accurate beweging van wijzers. • Afmeting 75x14cm. • Functioneert met een 1xAA batterij (niet meegeleverd). •

blauw rood

100340864 890367 100340867 890369

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

geborsteld blank staal 100340862 890370


Kapstokken 6 KAPSTOKKEN

VEPA BINS STAANDE KAPSTOK MET PARAPLUHOUDER Staande kapstok met parapluhouder. • Chroom met zwarte voet. • Afgewerkt met kunststof en houten knoppen. • Diameter 35cm, hoogte 185cm. • Gewicht 10,8 kg.

VEPA BINS STAANDE KAPSTOK BARCELONA

chroom/zwart

890242

VEPA BINS STAANDE KAPSTOK SWING Fraaie design kapstok met parapluhouder. • De metalen kapstok is afgewerkt met houten knoppen. • Diameter 34cm, hoogte 185cm. Gewicht 9 kg.

Kapstok van gelakt metaal en top van hoogwaardig kunststof met 8 haken. • Diameter 26cm, hoogte 178cm. • Gewicht 9 kg. •

zwart

890265

zwart

890269

zwart

890270

VEPA BINS STAANDE KAPSTOK MET PARAPLUHOUDER

Ronde metalen kapstok met parapluhouder en draaibare kroon met 8 dubbele haken. • Diameter 62cm, hoogte 178cm. • Gewicht 8 kg. •

grijs met zwart

890268

VEPA BINS STAANDE KAPSTOK HIQ20 VEPA BINS STAANDE KAPSTOK HIQ8 Vrijstaande kapstok met aan vier zijden een enkele en dubbele haak. • Voetplaat van 34x34cm, hoogte 170cm. zwart met grijs

Robuuste zware metalen kapstok met 10 dubbele en 10 enkele haken. • Op ronde voet van 50cm, hoogte 172cm. • Gewicht 16 kg. •

890266

135


Kapstokken 6

VEPA BINS MAGNETISCHE WANDKAPSTOK 3 Magnetische wandkapstok van VepaBins met 3 kunststof jashaken. • Afmetingen 30x12cm.

VEPA BINS WANDGARDAROBE 5

Metalen wandprofiel van VepaBins met 5 kunststof jashaken. • Lengte 50cm. •

grijs met zwart

890262

grijs met zwart

890260

grijs met zwart kunststof kledinghanger zwart

890258 890259

VEPA BINS WANDGARDEROBE 19 Metalen dubbel wandprofiel van VepaBins met 19 kunststof jashaken en hoedenrek. • Deze kapstok wordt geleverd zonder kledinghangers. • Afmetingen 100x31cm. •

VEPA BINS WANDGARDEROBE 9 Stalen wandprofiel met 9 dubbele jashaken. • Lengte 138cm. •

zwart

890239

VEPA BINS WANDGARDEROBE HIQ 19

VEPA BINS GARDEROBEREK 18 Optioneel mogelijk om aan de voorste rij haken kledinghangers te hangen. • Afmetingen 113x20x20cm. •

Wandkapstok met een dubbele rij nylon haken (totaal 19 haken). • Bovenop het rek is ruimte voor accessoires. •

grijs met zwart

890267

grijs met zwart kunststof kledinghanger zwart

890261 890259

Dubbelzijdig garderoberek met dubbele jashaken aan beide zijden. • Het vrijstaand model is 135x61cm. Het verrijdbare model meet 196x61cm. •

vrijstaand grijs met 2x9 dubbele haken verrijdbaar zwart met 2x18 dubbele haken

890240 890241

VEPA BINS GARDEROBEREK 19 Metalen enkelzijdig garderoberek van VepaBins met 19 kunststof jashaken en hoedenrek. • Deze kapstok wordt geleverd exclusief kledinghangers. • Afmetingen 100x31x170cm. •

137


6 Intern transport STEEKWAGENS

RUBBERMAID TRANSPORTKAR 3-standen-greep zorgt voor een optimale bediening ongeacht de lading. • Zeer robuuste constructie, deukt of roest niet. • Groot draagvlak, eenvoudig te beladen en zeer stabiel in gebruik. • Met ingeklapte greep bruikbaar als verrijdbaar onderstel. • Opgevouwen is de Triple-trolley gemakkelijk op te bergen. • Met 4 heavy-duty rubberen wielen (2 zwenkbaar). • Plateau-formaat 82x52cm. •

STEEKWAGEN Handige, compacte stalen steekwagen. Ideaal voor intern transport. • Met luchtbanden voor maximaal comfort. • Afmetingen 117x50x51cm. • Maximale belasting 180kg. • Gewicht 11kg. • Wielen Ø25cm. • •

OHT8 steekwagen

890251

zwart/grijs

890250

OHT150

890264

OHTPRO5

890255

TRANSPORTKAR Zeer robuuste constructie, deukt of roest niet. • Groot draagvlak, eenvoudig te beladen en zeer stabiel in gebruik. • Met ingeklapte greep bruikbaar als verrijdbaar onderstel. • Opgevouwen is deze transportwagen gemakkelijk op te bergen. • Met 4 heavy-duty rubberen wielen ( waarvan 2 zwenkbaar). • Plateau-formaat 71x547cm. • Draagvermogen 150kg. •

STEEKWAGEN INKLAPBAAR Universele steekwagen. Laadvermogen 80kg. • Gemakkelijk opvouw- en inschuifbaar. • gewicht 5,9kg. • Wielen Ø15cm. • •

OHT3 steekwagen

890263

TRANSPORTWAGEN Gemakkelijk opvouwbare transportwagen. • De wielen klappen naar binnen bij het inklappen van de handgreep, hierdoor is de transportwagen zeer compact. • Aluminium frame. • Stevig platform uit polypropeen. • Maximale draaglast 150kg. • Verstelbare hoogte 72-82-92cm. • Platform 680x410mm. • Gevouwen 680x410x80mm. • Opengeklapt 680x410x920mm. • Wielen Ø101mm. • Gewicht 6.3kg. •

STEEKWAGEN INKLAPBAAR Universele steekwagen. Laadvermogen 125kg. • Gemakkelijk opvouw- en inschuifbaar. • gewicht 5,9kg. • Wielen Ø15cm. • •

138

OHTPRO3 steekwagen

890254

SERVEERWAGENS VINDT U OP PAGINA 20


Diversen 6 OPBERGBOXEN

REALLY USEFUL OPBERGBOXEN Really Useful opbergboxen zijn stapelbaar met of zonder deksel. • Ze zijn zo sterk dat het het gewicht van één persoon houdt. • Elk produkt is bestendig tegen temperaturen van -15°C tot +80°C. • Minimale zijkant aanpassingen om opbergruimte te maximaliseren, dit zorgt tevens ook dat de inhoud minder kan bewegen tijdens transport. • Volledig platte en versterkte bodem. • Het sluitmechanisme houdt de doos en het deksel tezamen. • De doorzichtige doos heeft het voordeel dat u steeds de inhoud ziet. • Sommige dozen zijn voorzien van sleuven om hangmappen te bergen. • Ergonomische design. • De verschillende afmetingen zijn onderling opstapelbaar. •

16x0,14liter buiten 280x225x90mm 394577 3 literbox buiten 245x180x160mm binnen 190x143x120mm 394565 4 literbox buiten 395x255x85mm binnen 335x210x70mm 394566 9 literbox buiten 395x255x155mm binnen 335x210x140mm 394567 12 literbox buiten 465x270x155mm binnen 415x235x140mm 394568

18 literbox buiten 480x390x200mm binnen 380x310x170mm 394569 19 literbox buiten 395x255x290mm binnen 315x205x270mm 394570 35 literbox buiten 480x390x310mm binnen 370x310x280mm 394571 42 literbox buiten 520x440x310mm binnen 405x365x280mm 394572 48 literbox buiten 610x400x315mm binnen 545x330x289mm 394573

50 literbox buiten 710x440x230mm binnen 605x370x200mm 394574 64 literbox buiten 710x440x310mm binnen 605x370x280mm 394575 84 literbox buiten 710x440x380mm binnen 605x370x355mm 394576

139


6 Viltstiften VILTSTIFTEN VOOR SPECIALE DOELEINDEN 2-4

1-2

EDDING LAKMARKER 750

EDDING GLANSMARKER 751 •

Lakmarker met lakachtige dekking. • Hecht permanent en dekkend op praktisch alle materialen, ook op donkere en transparante ondergronden en glas. • Ronde punt. • Reukarm. • Schrijfbreedte 2-4mm. •

Besteladvies doos à 10 stuks.

630431 630432 630433 630434 630436 630430 630435 630440

zwart rood blauw groen geel zilver goud wit

Lakmarker met lakachtige dekking. Hecht permanent en dekkend op praktisch alle materialen, ook op donkere en transparante ondergronden en glas. • Ronde punt. • Reukarm. • Schrijfbreedte 1-2mm. • •

EDDING WINDOWMARKER 4090

140

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

wit zwart geel •

631490 631491 631495

Besteladvies doos à 6 stuks.

blister wit blister zwart

Verpakt per stuk in blister.

630410 630415 630418

4-15

EDDING PASTAMARKER 950 Sterk dekkende hoogpermanente kleurpasta. • Lichtbestendig. • Wrijf-en watervast na het drogen. • Bijzonder geschikt voor schrijven op ruwe, verontreinigde of roestige materialen. • Schrijfbreedte 10mm.

630460 630461 630462 630463 630465 630468

blister wit blister goud blister zilver

10

Besteladvies doos à 10 stuks.

wit zwart rood blauw goud zilver

631460 631461

Window marker met beitelvormige punt. • Geurneutrale vloeibare krijt op waterbasis. • Met een vochtige doek te verwijderen. • Ook ideaal voor gebruik op krijtborden. • Schrijfbreedte 4-15mm. •

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Besteladvies doos à 6 stuks.

blister wit blister zwart blister rood blister blauw blister geel neon blister oranje neon blister roze neon wit etui à 4 stuks assorti etui à 5 stuks assorti

631450 631451 631452 631453 631455 631456 631459 631550 631310 631311


Viltstiften 6 1.0

1.0

EDDING DIEPVRIESMARKER 8000 Speciaal geschikt voor het beschrijven, merken en markeren van diepvrieszakken en diepvriesdozen. • Permanente vochtbestendige inkt. • Schrijfbreedte 1mm. • Besteladviesdoos à 5 stuks. •

EDDING WASGOEDMARKER 8040 Speciaalmarker voor het was- en kookvast merken van textiel. • Schrijfbreedte 1mm. •

blister zwart

631472

Besteladvies doos à 10 stuks.

blister zwart

631471

2-3

1.5-3

EDDING UV MARKER 8280 Speciaal marker voor opschriften die uitsluitend onder UV-licht zichtbaar zijn. • Met ronde punt. • Schrijfbreedte 1,5-3mm. •

Besteladvies doos à 10 stuks.

onzichtbaar blister onzichtbaar

631474 631473

1.5-3

EDDING INDUSTRY MARKER 8300 Edding Industry permanent marker met ronde punt. • Hoogwaardige aluminium houder. • Voor permanente opschriften op licht • Verpakkingseenheid doos à 10 stuks. oliehoudende of stoffige oppervlakken. zwart 630021 • Hoogpermanente inkt. rood 630022 • Schrijfbreedte 1,5-3mm. blauw 630023 •

EDDING TEXTIELMARKER 4500 Maak uw eigen haute-couture creaties. Na het fixeren wasvast tot 60º. • Met ronde punt. • Schrijfbreedte 2-3mm. • •

Verpakkingseenheid doos à 10 stuks.

zwart blauw groen geel oranje bruin violet roze lichtblauw lichtgroen etui à 5 stuks assorti

631431 631433 631434 631435 631436 631437 631438 631439 631443 631444 631449

141


6 Diversen CONSUMPTIEBONNEN- EN MUNTEN

CONSUMPTIEBONNEN 1/2

CONSUMPTIEBONNEN 2-ZIJDIG

Kleine halve consumptiebonnen zijn handig in het gebruik, ook in combinatie met de grote hele consumptiebon op rol. • Duidelijke oranje consumptiebonnen van 30x30mm op een rol van 500 bonnen. • Iedere bon heeft een eigen (doorlopend) nummer en een duidelijke perforatie, waardoor de bon gemakkelijk af te scheuren is. • Verpakt per 5 rollen.

oranje

062526

Grote duidelijke kleurrijke consumptiebonnen van 57x30mm op een rol van 1000 bonnen. • Iedere bon heeft een eigen (doorlopend) nummer en een duidelijke perforatie, zodat de bon gemakkelijk af te scheuren is. • De bon is vanwege de papiersoort, de doorlopende nummering en de twee soorten perforatie per bon veilig tegen kopiëren. • Verpakt per 2 rollen van 1000 bonnen.

rood blauw geel

062522 062523 062525

rood wit blauw

505263 505264 505265

bak 500 munten

505266

CONSUMPTIEBONNEN UV BEVEILIGD Consumptiebon met UV beveiliging en tekst in 4 talen. • Vochtwerend papier 170gr/m2. • Per bon geperforeerd. • Niet te kopiëren (UV-Beveiliging). • UV-lampje is als controlemiddel te gebruiken. • Bonmaat 50x28mm. • Neutrale bon voor iedere gelegenheid. • Strips met 10 bonnen, 50 strips per boekje. • Verpakt per 5 boekjes met 500 bonnen. •

CONSUMPTIEMUNTEN •

groen oranje

062514 062516

Kunststof consumptiemunt Ø29mm. Voorzien van reliëf bedrukking "1 consumptie".

NUMMERBLOK Nummerbloks in 6 kleuren. Genummerd van 1 t/m 1000. • Ieder boekje heeft een eigen controlenummer. • Dus al heeft u 100 Roze boekjes van 1 t/m 1000, dan nog zijn alle bonnen verschillend. • Iedere bon is geheel geperforeerd en gemakkelijk uit het boekje te scheuren. • Neutrale uitvoering en handig in gebruik. • Extra zekerheid door een extra controlenummer per bon. • Verpakt per 6 boekjes assorti. • •

142

CONSUMPTIEMUNTEN ACCESSOIRES •

NUMMERBLOK 1-1000 ASSORTI

062540

Tel- en sorteerbak voor 500 consumptiemunten van Ø29mm.

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE


Diversen 6 DEURSTOPPER

PERSONENTELLER

ALCO DEURSTOPPER Deurstopper chroom. Voorzien van rubber ring ter bescherming van de deur. • Door zijn hoge gewicht en antislip uitvoering overal inzetbaar. • Gewicht 1300gram. • Afmeting doorsnede 10cm, hoogte 4cm.

KW-TRIO PERSONENTELLER

• •

Telling van 0 tot 9999. Handmatige herinstelling. • Mechanisme van metaal. • Behuizing van gepolijst metaal. • Afmetingen 50x50x50mm. • Gewicht 59g. • •

chroom/rubber

106266

metaal CNT1

062510

rood blauw grijs zwart

470040 470041 470042 470043

groen zwart RVS

890247 890248 890249

OPSTAPKRUKJES

DESQ OPSTAPKRUKJE KUNSTSTOF DESQ OPSTAPKRUKJE METAAL Praktisch krukje met 3 lichtverende zwenkwielen. • Bij belasting verdwijnen de drie wieltjes naar binnen. • Hoogte 42cm met antisliplaag, bodem Ø43cm, top Ø29cm. • Metalen uitvoering.

Mobiel opstapkrukje van breukvast kunststof. • Garandeert absolute veiligheid door middel van een rubberen ring op de bodem. • Bij belasting verdwijnen de drie wieltjes naar binnen. • Bodem Ø44,5cm topØ29cm hoogte 42cm en gewicht 3,5kg. •

zwart rood blauw grijs

489101 489102 489103 489112

ROLMAAT

BRIEVENBUS

STANLEY ROLMAAT Voorzien van een automatisch teruglopende band, licht in gewicht, uitgevoerd met een kunststof huis met bi-materiaal voor extra grip. • De zwarte drukknop dient voor het vastzetten van de band op elke gewenste lengte. • Voorzien van riemklem en een Mylarbeschermlaag voor een langere levensduur. • Kleur Geel, zwart. •

VEPA BINS WANDBRIEVENBUS Wandbrievenbus. Metaal met cilinderslot. • Afmetingen 36x32x10cm. • •

rolmaat 3 meter

890253

143


i

Index A

A4 etiketten Aan-/afwezigheidsbord Aangetekende brieven Actif vaatwastabletten Adresetiketten Adresetiketten voor printers Aerosol luchtverfrisser Afbakeningskegels Afbreekmesjes Afstortkluis Afstortkluis PT/ET Afvalbakken Afvalcontainers Afvalemmers Afvalemmerzakken Afvalscheiding Afvalzakken Afwasborstel Afwasmiddel Afwezigheidsbord Aircraftenveloppen Ajax allesreiniger Alco deurstopper Allesreiniger Aluminium klembord Aluminium klemmap Ambi Pur luchtverfrissers Ambi Pur wc-blok Apli hanglabels Archiefkasten Asbakken Automatenkoffie

61 129 56 46 61 60 - 63 44 89 72 97 97 52 53 52 54 52 54 40 46 129 58 43 143 43 118 119 44 45 68 94, 107 47 7

B Bankers Box Transit verzendkoker A3/A4 66 Basis verbandtrommel 86 Batterijen 120, 121 Batterij-opladers 121 Bekerhouders 23 Bekerplateau 23 Bekers stapelbaar 21 Beletteringssysytemen 74 - 77, 79 Bestek 21 Bestek Scandinave 21 Beveiliging/afzetting 89 Bezems 40 Bier 14 Bindtouw 68 Bi-Power mopsysteem 41 Blusdeken 89 Bodemenveloppen 58 Borden 22 Bordrugenveloppen 58 Borstels 40 Brand- en inbraakwerende kasten 94 - 97 Brandpreventie 88 Brandwerende archiefkasten 94 Brandwerende ladenkast 95 Bravilor koffiefilters 18 Bravilor koffiekan 18 Bravilor koffiezetapparaat 18 Bravilor Thermoskan 18 Briefopeners 83, 84 Brievenbus 143 Brievenbus box 58, 66 Brievenwegers 83 Broxomatic vaatwaszout 46 Brother tapes 75, 77 Bubbelenveloppen 58 Budget klembord 118 Budget klemmap 119 Bureaulampen 124 Bureaustoelen 102, 103, 105 - 107 C Cacao Cafitesse koffie Cambro dienblad Candybars Cappuccino Cash Box kassakluis Chocolade repen Chocomel Cif schuurmiddel Cleverpack afrolapparaat Cleverpack brievenbus box Cleverpack elastieken Cleverpack inbindstrips Cleverpack kartonnen enveloppen Cleverpack klittenband Cleverpack luchtkussenfolie Cleverpack opvulchips Cleverpack paklijstenveloppen

146

11 8 20 15 8 91, 97 15 11 43 64 58, 66 69 123 58 67 67 67 64

Cleverpack pakpapier Cleverpack paraatdoos Cleverpack postkantoordozen Cleverpack postpak Cleverpack protectpost enveloppen Cleverpack rekwikkelfolie Cleverpack signaaletiketten Cleverpack signaaltape Cleverpack transparante enveloppen Cleverpack Tyvek enveloppen Cleverpack verhuisdoos Cleverpack verpakkingsplakband Cleverpack verzenddoos Cleverpack verzendkoker Cleverpack vrachtbrief Cleverpack wikkelverpakking Clicklijsten Clicklijsten en frames Clipboards Colop datumstempels Colop Port betaald stempel 53 Colop stempel Incognito Colop stempelinkt Colop stempelkussen Colop tekststempels Colop woord-/datumstempels Colop woordstempels Consumptiebonnen Consumptiemunten Convex 360º spiegel Convex binnenspiegel Cote Dór Mignonnette chocolade Couponringen Couvette briefopener LO-150 Couvette Mail Assistant MA 150 Cross Cut vernietigers Cup-a-Soup Cup-a-Soup carrousel Cup-a-soup Mini automaat Cup-a-Soup wegwerpbekers Cutters

64 65 66 65 57 67 71 71 57 57 65 71 65 66 64 65 108 108 118 81 82 80 82 82 80 81 81 142 142 88 88 14 68, 69 84 84 98, 99 12 12 12 22 72

D Dagtimer: Dagtijdschakelaar Damastpapier Dataflex kabelgeleider Flexibel Datasafes Datumstempels De Raat brandwerende archiefkast De Raat brandwerende schuifdeurkast De Raat inbraakwerende archiefkast Dermaphile pleisters Desq opstapkrukje Desq snijmat Deurbordjes Deurstopper Dienblad Diepvriesmarkers Documentenkasten Douwe Egberts automatenkoffie Douwe Egberts cacao Douwe Egberts Cafitesse koffie Douwe Egberts cappuccino stick Douwe Egberts espressobonen Douwe Egberts koekjes Douwe Egberts koffie Douwe Egberts kop en schotel Douwe Egberts L'OR EspressO koffie Douwe Egberts melk en suiker Douwe Egberts oploskoffie Douwe Egberts Senseo koffie Douwe Egberts snelfiltermaling koffie Douwe Egberts tafelstandaard Douwe Egberts thermoskan Douwe Egberts wegwerpbekers Dozen Dozenplakband Dozentape Draaideurkasten Dranken Dreft afwasmiddel Dreft vaatwasmiddel Drop Dubbelzijdig plakband Dubro afwasmiddel Durabin afvalbak Square Flip Durable afrolmechanisme Durable as-papierbak rond Durable badge Durable deurbordjes Durable Duraframe Durable folderstandaard Durable geldkist Durable geldsorteerbak Durable klembord 2350 Durable klemmap 2355

123 35 123 96 81 94 94 94 87 143 72 128, 129 143 20 141 94 7 11 8 8 7 14 7 21 6 10 8 6 7 11 19 23 65 70 70 107 13 46 46 15 116 46 53 133 47 132 129 109 113 90 90 118 119

Durable metalen papierbak Durable papierbak met vlamdover Durable papierbakken roestvrij staal Durable paraplustandaard Durable pictogrammen Durable sleutelkast Durable sleutellabels met ring 1957 Durable tafelnaambord Durable tafelstandaard Presenter Durable textielkoord Durable veiligheidpashouder Durable vloerstandaard Durable wandasbak Duracel batterijen Duracell batterij-oplader Duracell knoopcelbatterijen Duracell oplaadbare batterijen Duraframe Dweilen Dymo brievenweger Dymo labelmanager Dymo labelWriter etiketten Dymo labelWriters Dymo lettertape Dymo pakketweger Dymo Rhino Krimpkous Dymo Rhino lettertape industrieel Dymo tapes

49 51 49 47 128 93 93 111 111 133 133 113 47 120 121 121 121 109 39 83 74 79 79 75 83 77 77 75, 77

E Edding diepvriesmarker 8000 Edding glansmarker 751 Edding Industry marker 8300 Edding lakmarker 750 Edding Pastamarker 950 Edding textielmarker 4500 Edding UV marker 8280 Edding wasgoedmarker 8040 Edding windowmarker 4090 EHBO kisten EHBO-artikelen Elastiek Electra Elektronische brievenwegers Emmers Enveloppen Espressobonen Esselte klembord Esselte klemmap ET privékluis Etikettenprinters Euroseats bureaustoel Euroseats conferentiestoel

141 140 141 140 140 141 141 141 140 86, 87 86, 87 68, 69 122, 123 83 39 57 - 59, 66 7 118 119 97 74 103 103

F Fair Trade koffie Fair Trade suiker Fair Trade thee Fellowes luchtreiniger Fellowes voetensteun Finimal Foam plakband Foamtapes Folderbakjes- en houders Fotolijm Friesche Vlag Koffiemelk Frisdrank

8 8 8 100 105 87 116 116 111 - 113 117 10 13

G Gaascompressen Garderoberek Gekleurde etiketten voor printers Geldkisten Geldtelmachine Geldverwerking en sleutelkastjes Glade luchtverfrisser Glasdoek Glasmarkers Glassex reiniger Glorix toiletreiniger Glorix urinuoirblokken Gripzakjes Groenland schoonmaakazijn

87 137 63 90 92 90 - 93 44 38 140 43 45 45 67 43

H Haakmagneten Halogeenlampen Handdoekdispensers Handdozensluiter Handschoenen Handzeep Hanglabels Hangmappenkasten

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

108 127 26 71 39 43 68, 69 107


Index i Hansa bureaulampen Haribo snoep Haza damas tafelkleed op rol Hechtpistolen Hefter briefopener OL-440 Hefter vouwmachine Mega S Hennep bindtouw 3-draads Herma etiketten Herma etiketten speciaal Herma signaleringsetiketten Herma transparante etiketten Hersluitbare verpakkingszakjes Hobbyscharen Home & Office kluis Hotelporselein Sonja Huishoudhandschoenen Huishoudrollen Huisvuilzakken

124 15 35 116 84 84 68 61 62 63 62 67 73 97 21 39 35 54

I Inbindstrips Inbraakwerende archiefkasten Industrie marker Inkjetetiketten Inktkussens Inloopmat Inpakmateriaal Inpakpapier Intern transport Isoleerkan roestvrij staal

123 95 141 60 - 63 82 40 67 64 138 19

J Jaarplankalender A1 Jaarplanners Jalema kunststof papierbak rond Jalema personeels- en activiteitenplanner Jiffy luchtkussenenveloppen

115 114 50 115 59

K Kabelgeleiders Kabelhaspel Kantine artikelen Kantoorkasten Kantoorschaar metaal Kapstokken Kartonnen bekers Kartonnen enveloppen Karvan Cevitam Kassakluis Kassalades Kassa's Katoenkoord Kensington voetensteun Kentuckymop Keukenartikelen Keukenapparatuur Kickcan afvalbak King Mopemmer met korf King rolemmer met pers King Spaanse mop King Strengenmop King Ultraspeed mop Klemborden en mappen Klemplaten Klittenband Klokken Kluizen Knoopcelbatterijen Koekjes Koffie Koffieapparaten Koffieautomaten Koffiebonen Koffiefilters Koffiekannen Koffielepels Koffiemelk Koffiezetapparatuur en toebehoren Kokers Koord Kop en schotels Krijtmarkers Krimpkous Krukjes Kurkborden KW-Trio Personenteller

123 122 6 - 15, 17 - 23 107 73 135, 137 22 58 14 97 91 91 68 106 41 6 - 15, 17 - 23 20 52 42 42 42 42 42 118, 119 118 67 130 - 134 95 121 14 6 18 18 7 18, 19 18 22 10 18 66 68 20, 21 140 77 143 108 143

L Labelmakers Labelmanagers Labelprinters Labels Labeltapes

74, 76 74, 76 74 - 77, 79 68 75, 77

Ladenkasten Lakmarkers Lampen Laptopkasten Laptopunit Laseretiketten LED lampen LED spots LED verlichting Legamaster aan-/afwezigheidsbord Legamaster jaarplanners Legamaster vakantieplanners Lenor wasverzachter Lepels Lettermachines Lettertapes Letterzetters Lezenaars Lijmapparaten Lijmen Lijmpistool Loeff's ordnerpac Luchtkussenenveloppen Luchtkussenfolie Luchtreiniging Luchtverfrissers

107 140 124, 126 96 96 60 - 63 126, 127 127 124 129 114 114 46 22 74 75, 77 74, 76 111 117 117 117 66 58 67 100 27,44

M Magaframe Magneten Magneticframe Magnetische kapstok Markers Mars MasterFoot voetensteun Maul briefopener 75015 Maul haakmagneet Carrousel Maul magneten Medicijnen Melitta koffiezetter Melitta waterkoker Melk en suiker Merci Messen Meshouders Microeasydoek Microvezeldoeken Mignonnette chocolade Milieukeur Monsterzakken Mopsysteem

109 108 109 137 140, 141 15 106 83 108 108 87 19, 20 20 10 15 22 72 38 38 14 2 58 41

N Naamborden Naamkaarthouders Natrena zoetjes Nespresso Magimix Nestle Hot chocolade Nietmachines en toebehoren Nietpistolen Nobo clicklijst Nobo stoepbord Nobo T-kaarten planningset Noodles Nummerblok

129 111 10 19 11 116 116 108 108 115 11 142

O OIC plakbandhouder Giant Olifantspoot Opbergboxen Oplaadbare batterijen Oploskoffie Opstapkrukjes Opus 2 Style lezenaar Opvulchips Ordnerpack O-Water

71 143 139 121 8 143 111 67 66 17

P Pakketlabels Pakketzegels Paklijstenveloppen Pakpapier Palmolive handzeep Papierbakken Papierbakken met vlamdover Papieren handdoeken Papiermanden Papierscharen Papiervernietigers Paraatdozen Paracetamol Paraplustandaard

68 56 64 64 43 50 51 34 50 73 98, 99 65 87 47

Pastamarkers Pattex secondelijm Pattex lijmpistool Pattex Power Tape Pedaalemmers Pepermunt Personeelsplanner Personenteller Peukenzuil Pharmaplast strips Philips halogeenlamp Philips ledlamp Philips ledspot LV Philips spaarlamp Philips Senseo Pickwick theeglazen Pickwick thee Pickwick theedispenser Pickwick theekist Pictogrammen Pijnstillers Pincet Plakband Planborden Plandordkaartjes Plastic bekers Plastic zakken Pleisters Plooimachines Poederblusser Poetsroldispensers Poetsrolstandaard Polyester etiketten voor printers Pop-Up stekkerblok Port betaald stempel Posterstrips Postkamermachines Postkantoordozen Postpakketdozen Posttoebehoren Postweegschalen Postzegels Powerstrips Premium etiketten Presentatieproducten Presentatiesystemen Preventiespiegels Prikborden Primesource afvalbak Primesource damesverbanddispenser Primesource dispenser supplies Primesource dispensers Primesource handdoekdispenser Maxi Primesource servetten Primesource tissues Primesourse handdoekdispenser Primesourse luchtverfrisserdispenser Primesourse poetsroldispenser Primesourse tissuedispenser Primesourse toiletpapierdispenser Primesourse zeepdispenser Princess waterkoker Pringles Printeretiketten Printy stempels PrivĂŠkluis Proper allesreiniger Proper WC reiniger Protectpost enveloppen Prullenbakken Prullenbakken met vlamdover Prullenmanden PT privĂŠkluis PTT elastiek Pushcan afvalbak

140 117 117 70 52 15 115 143 48 87 127 127 127 126 19 21 9 9 9 128 87 87 116, 117 114, 115 115 22, 23 54 87 84 88 26 27 63 122 82 117 84 66 65 83 83 56 117 61 111 108, 109 88 108 32 33 34 32, 34 32 35 35 32 33 32 33 33 33 20 15 60 - 63 80 97 43 45 57 50 51 50 97 68, 69 52

Q Quantore bordrugenveloppen Quantore bureaustoel Quantore cd luchtkussenenvelop Quantore etiketten voor elke printer Quantore luchtkussenenveloppen Quantore monsterzakken Quantore paklijstenveloppen Quantore schaar bureau Quantore vakantieplanner Quantore verpakkingsplakband Quantore voetensteun

58 102 58 61 59 58 64 73 115 70 106

R Rapid Lijmpistool Rapid nietpistool Rexel papiervernietigers Really Useful opbergboxen Reinigingsartikelen borstelwerk

117 116 99 139 40

147


i

Index

Reinigingsartikelen doeken Reinigingsartikelen mopsystemen Reinigingsartikelen papier Reinigingsmiddelen Rekwikkelfolie Reuser briefopener troffelmodel Roerhoutjes Roerstaafjes Roldeurkasten Rolkrukjes Rolmaat Rood-wit signaliseringslint Royal interieurreiniger Royal multireiniger Royal ontkalker Royal sanitairreiniger Royal vloerreiniger Rubbermaid afvalbak Rubbermaid afvalcontainer Slim Jim Rubbermaid bekerbak Rubbermaid Kentuckymop Rubbermaid mopsysteem Rubbermaid peukenzuil Rubbermaid serveerwagen Rubbermaid stoelmatten Rubbermaid stoffer en blik Rubbermaid transportkar Rubbermaid waarschuwingsbord Ruitmarkers

38 41 34 43, 44 67 83 23 23 107 143 143 89 43 44 44 45 43 53 53 23 41 41 48 20 107 40 138 41 140

S Safes Safescan biljettelmachine Safescan munttelmachine Safescan muntenteller 1200 Safescan RF100 kaarten Safescan RF110 sleutelhangers Safescan tijdsregistratiesysteem Safescan valsgelddetector Satino Black dispenser supplies Satino Black handdoekdispenser Satino Black luchtverfrisser dispenser Satino Black systeemdispenser Satino Black toiletbrilreinigerdispenser Satino Black toiletpapierdispenser Satino Black zeepdispenser Satino dispenser supplies Satino dispensers Satino keukenrol Satino poetsroldispenser Satino tissues Scharen Schoonmaakartikelen Schoonmaakdispensers Schoonmaakdoeken Schoonmaakmiddelen Schuifbordjes Schuimblussers Schuurmiddel Score voetensteun 952 Scotch Brite schoonmaakdoek Scotch verpakkingsplakband Secondenlijm Security documentenkist SecurityFrame Senseo koffie Senseo koffiezetapparaat Serveerwagen Serviezen en bestek Sharp kassa Sharp kassalade Sigel folderhouders Sigel naamkaarthouder Sigel pictogrammen Sigel posterhouder Sigel prijskaartstandaard Sigel schietpistool Sigel tafelstandaards Sigel wandfolderhouders Signaaletiketten Signaaltape Sisal paktouw SK/BS sleutelkast Sleutelhangers Sleutelkastjes Sleutellabels Sleuvenplanborden Slim Jim afvalcontainers Snelfiltermaling koffie Snelverband Snijmatten Snijmesjes Snoep Soepen Spaarlampen Sponzen

148

96, 97 92 92 92 131 131 130 92 29 30 31 30 31 30 31 29 30 29, 35 29 29, 35 73 34, 35, 38 - 42 26 - 34 38 43 - 46 129 88 43 106 38 70 117 90 109 6 19 20 20 91 91 112 113 128 112 113 116 112 112 71 71 68 93 93 93 93 115 53 7 87 72 72 15 12 126 38

Staafbatterijen Stanley rolmaat Statiefventilator Steekwagens Stelen Stempelautomaat Stempelkussens en -inkten Stempels Stoelen Stoelmatten Stoepborden Stoffer en blik Style lezenaars Style tafelstandaard Style vloerstandaard Styro sorteerunit Suiker Suikerklontjes Suikersticks Sun glansspoelmiddel Sun machinereiniger Superfax vouwmachine Superprint etiketten SuperPrint etiketten gekleurd Sustainable Office Swiffer

120 143 100 138 40 80 82 80 - 82 102 107 108 40 111 111 111 83 10 11 10 46 46 84 61 63 2 39

T Tackers Tafelcontactdozen Tafelnaambordjes Tafelstandaards Tafelventilator Tapijtbeschermers Taski microvezeldoeken textielkoord Textielmarkers Tekenmaterialen Tekstborden Tekststempels Tesa dubbelzijdig foamtape Tesa dubbelzijdig knutseltape Tesa dubbelzijdig plakband Tesa handdozensluiter Tesa Posterstrips Tesa Powerstrips Tesa verpakkingsplakband 70 Thee Theedispenser Theedoeken Theeglazen Theekist Tijdregistratiesystemen Tijdschakelaars T-kaarten Toegangspashouders Toiletborstels Toiletpapierdispensers Toiletreinigers Toiletrollen Tork afvalbak B1 Tork dispensers Tork handdoekendispenser Tork luchtverfrisser Tork poetsroldispenser Tork poetsrolstandaard Tork servettendispenser Tork tissues Tork toiletpapierdispenser Tork zeepdispenser Touw T-planborden Transparante enveloppen Transparante etiketten universeel Transportkar Trekkers

116 122 111 111, 112 100 107 38 132 141 72, 73 128 80 116 116 116 71 117 117 6, 9 9 38 21 9 130 123 115 132 40 27 45 34 28 26 26 27 26 27 28 28 27 28 68 115 57 62 138 39

U Unilux klokken Unox Noodles Urinoirmatje UV marker

134 11 45 141

Vepa Bins garderoberek Vepa Bins inzetbakje Vepa Bins magnetische wandkapstok 3 Vepa Bins papierbak Vepa Bins papierbox Vepa Bins pedaalemmer Vepa Bins staande kapstok Vepa Bins wandasbak Vepa Bins wandbrievenbus Vepa Bins wandgardarobe Verbandtrommels Verhuisdozen Verlengkabels Verlichting Vernietigers Verpakkingsdozen Verpakkingsmaterialen Verpakkingsplakband Verpakkingstape Verpakkingszakken Versnipperaars Verzenddozen Verzendenveloppen Verzendetiketten Verzendkoker Viltstiften Vlas bindtouw 2-draads Vloermatten Voetenbankjes Voetensteunen Voorzittershamers Vorken Vouwmachines Vrachtbrieven Vuilniszakken

137 50 137 50 53 52 135 47 143 137 86 65 122 124 - 127 98, 99 65 64 - 71 70 70 67 98, 99 65 57 61 66 140, 141 68 107 105 105 111 22 84 64 54

W Waarschuwingsbord Wandfolderbakjes Wandprofiel Wandgarderobe Wasgoedmarker Wasverzachter Waterdispenser WC papier WC reiniger WC-eend toiletblok WC-eend toiletreiniger Weektijdschakelaar Weektimer Wegbewijzering Wegwerp bekers Wegwerpbestek Wegwerpborden Wegwerpglazen Wegwerpservies en bestek Wenskaartenbox Werkdoek Non Woven Werkdoeken Werkwagenzakken Wesco Kickboy Wesco Pushboy Westcott afbreekmesje Westcott Allround schaar titanium Westcott hobbymes Westcott reservesnijmesjes Westcott schaar Titanium Super Wikkelverpakkingen Windowmarkers Witte etiketten voor printers Wondpleister Derlon Woord-/datumstempels

41 111, 112 137 137 141 46 17 34 45 45 45 123 123 128, 129 22,23 22 22 23 22 57 38 38 54 52 52 72 73 72 72 73 65 140 61 87 81,82

Z Zeepdispenser Zelfinktende tekststempels Zelfinktende woord-/datumstempels Zelfinkter Zemen Zoetjes Zwart-geel signaliseringslint

28 80 82 80 39 10 89

V Vaatwasmiddel Vaatwaszout Vakantieplanners Valsgelddetectoren Veiligheidpashouders Veligheidsvest Ventilatoren Vepa Bins afvalbak Vepa Bins as-papierbak Vepa Bins bekerbak

46 46 114, 115 92 133 89 100 52 48 23

PRODUCT NIET GEVONDEN? BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

Opmaak en ontwerp: Backbone Company Wormerveer


Catalogus -HJPSP[HPYL WYVK\J[LU

Catering HygiĂŤne Schoonmaken en afvalverwerking

Verpakken en verzenden Veiligheid Interieur

G3I897@5 54 (Y[UY!

Profile for Wiltec B.V.

Facilitaire catalogus  

Facilitaire catalogus  

Profile for wiltec_bv