Wiltec Company Profile

Page 1


WE ZIJN ER VOOR U.


Beter MET WILTEC

De wereld om ons heen verandert snel. Dat wat gisteren vanzelfsprekend was, lijkt vandaag soms achterhaald. Je bent net zo goed als je laatste succes. Presteren op de toppen van je kunnen is niet alleen meer een gezonde ambitie, het is een voorwaarde voor continuïteit. Als toeleverend partner begrijpt Wiltec dit als geen ander. Dagelijks faciliteren wij onze klanten in hun streven naar beter. Als toeleverancier, maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Waarbij uw belang ons belang is. Zo bewijzen we onze toegevoegde waarde. Elke dag opnieuw!

BEKIJK ONZE 8 SPECIALISMEN OP PAGINA 22-25

04-05

INFOGRAPHIC - Wiltec in één oogopslag

06-07

SERVICE - U krijgt alle aandacht

08-11

INNOVATIES - Slimme oplossingen - DAF | Klantencase

12-15

100% GEREGELD - Product- en serviceaanbod waar u beter van wordt - NedTrain | Klantencase

16-19

KENNIS DELEN - Expertise voor uw bedrijf - Hurks | Klantencase

22-25

DIVISIES - Onze specialismen op een rij

3


MEDEWERKERS

12.000

“370 talenten, 1 doel.”

klanten staan op:

45%

Is jonger dan 35

370

NR.1

Van alle medewerkers heeft een HBO opleiding of hoger

30%

370 talenten hebben samen ruim 1.810 jaar ervaring bij Wiltec

MERKEN & PRODUCTEN

RUIM

90% van alle orders leveren we dezelfde dag uit

40.000 artikelen op voorraad

RUIM 1.100 MERKEN

DIVISIES

SPUITERIJ & TRANSPORTPOMPEN OPPERVLAKTETECHNIEK

4

BEKIJK EEN UITGEBREID OVERZICHT OP PAGINA 22-25

FILTRATIE

TAPE & LIJM

VEILIGHEID

BEROEPSKLEDING

FACILITAIR


INFOGRAPHIC

MARKTEN & KLANTEN MAANDELIJKS ONTVANGEN WIJ 1.400 GASTEN

“Goed advies & snelle leveringen!”

MAANDELIJKS WORDEN ER RUIM 23.000 PAKKETTEN VERZONDEN

17.000 340.000

MAANDELIJKS ZIJN ER 17.000 CONTACTMOMENTEN MET KLANTEN

>96%

PROFESSIONALS LOPEN ROND IN BEDRIJFSKLEDING VAN WILTEC

van onze klanten blijft langer dan 5 jaar klant

DE AFZUIGSYSTEMEN VAN WILTEC FILTEREN PER UUR MEER DAN 30 MILJOEN M3 LUCHT (Dat is 20x de inhoud van Amsterdam Arena.)

OMZET

LOCATIE

“Een gezond bedrijf, voor een zekere toekomst.” (x€1.000)

2018

70.000 50.000

2012

45.000 40.000 35.000 25.000 2000 10.000

2006 2002

2008

2015

2010

2004

Wiltec is een no-nonsense Brabants bedrijf

MVO

AWARDS & CERTIFICERINGEN

Printen met biomassa en recycling van oude meubels Goede arbeidsomstandigheden in fabrieken en een 2e leven voor bedrijfskleding De eerste 100% biologisch afbreekbare handschoen

OP RIJ BMC Best Managed Company is powered by Deloitte & ING ISO 9001:2008

ISO 14001

VCA*

ISO 26000

5


SPECIALIST | Sebastiaan ...staat u persoonlijk te woord om u te voorzien van handige informatie en het juiste advies. Ons gesprek is geslaagd als u er beter van wordt!

TEAMLEIDER | Nico ...zorgt ervoor dat er iedere dag een enthousiast team klaarstaat om direct al uw vragen te beantwoorden.

RELATIEBEHEERDER | Marieke ...zet graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat we altijd de nieuwste producten kunnen bieden, die het beste bij uw bedrijf passen.


SERVICE

RELATIEBEHEERDER | Jente ...laat u zien dat wij uw bedrijf compleet kunnen ontzorgen dankzij onze experts en het totaalpakket, gecombineerd met een uitgebreide service.

U krijgt ALLE AANDACHT Elke dag opnieuw krijgt u alle aandacht van ons. U ĂŠn alle andere klanten natuurlijk. Want voor ons is elke klant belangrijk. De status van uw bestelling? Een specifieke vraag over een product? Oplossingsgericht meedenken? Een afspraak op locatie? Wij zorgen er graag voor dat alle zorgen u uit handen worden genomen. Voor ons is het namelijk een uitdaging om onze inzet beloond te zien met een meer dan tevreden klant. Iedere dag weer.

7


“ Voor de meesten is het een filter. Voor ons is het schone lucht.” Door de verschillende lagen met een “progressieve structuur” slibt de voorkant niet dicht, maar wordt elke mm2 van het filter benut!

“ Deze handschoen is 635x in een bak met water gedompeld. Nog steeds is de binnenzijde kurkdroog!” Dankzij unieke schuimlatex waterdicht én toch ademend!

8


INNOVATIES

Slimme OPLOSSINGEN

Het is soms verbazingwekkend hoe je met een klein detail een groot verschil kunt maken. Zo geldt dat ook voor de inzet van bijvoorbeeld onze filters. Een ‘klein’ product in grote installaties. Eén van de innovaties uit ons brede assortiment. Toch heeft dat kleine product een belangrijke functie. Schadelijke deeltjes uit de lucht filteren. Ofwel, het creëren van schone lucht. Dan is het goed te weten welke filter daarin het beste is. Want daar waar sommige filters binnen de kortste keren ‘verzadigd’ zijn, gaan andere filters nog moeiteloos door met het creëren van schone lucht. Bij Wiltec doen we veel onderzoek naar filters en filtercapaciteit. Meten we effecten als luchtverplaatsing, filtratiesterkte en verzadigingssnelheid. Zo weten we als geen ander welk type filter voor welke toepassing ideaal is. In functie, in resultaat en in kosten. Een aanpak en werkwijze die we toepassen op alle producten die wij aanbieden. Om te komen tot een weloverwogen en doeltreffend advies. Het resultaat: een oplossing waar u beter van wordt. Lees op de volgende pagina meer over onze slimme oplossing bij DAF.

9


BUNDELING VAN KENNIS LEIDT TOT SLIMME, MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSINGEN

Als truckfabrikant neemt wereldspeler DAF Trucks uit Eindhoven de strenge milieuregelgeving rondom uitstoot en de impact hiervan op het milieu zeer serieus. Dit vertaalt zich in steeds zuinigere en schonere trucks op de weg, maar ook in de wijze waarop DAF in het totale productieproces energiebesparingsprogramma’s toepast en slim omgaat met afval. Wiltec is al jarenlang toeleverancier en totaalpartner voor de complete lakstraat. Een rol die verder gaat dan alleen maar zorgen voor een efficiënt lakproces. Want ook wanneer het om innovatie gaat, maakt de expertise van Wiltec een verschil. Bij de realisatie van het nieuwe productieproces van de DAF Euro 6 Trucks werd dat, in nauwe samenwerking met de ingenieurs van DAF, weer eens bewezen.

De in Eindhoven ontwikkelde ‘state of art’ PACCAR dieselmotoren, die in de nieuwste DAF Euro 6 trucks worden gemonteerd, overtreffen de allerstrengste emissienormen. Een knap staaltje Hollandse engineering. Ook bedachten de ingenieurs dat de nieuwste motoren voorzien zouden moeten worden van een speciale coating. Eén die niet alleen hittebestendig zou moeten zijn, maar bovendien geluidsabsorberende eigenschappen heeft.

om niet méér, maar minder spoelwater te gebruiken. De specialisten van Wiltec werden erbij gehaald, om mee te denken over een innovatieve oplossing.

De oplossing? Een 2-komponenten coating. Echter, het aanbrengen van een snel uithardende coating zorgde voor de nodige hoofdbrekers. Want om te voorkomen dat de 2-komponenten coating al in de verfslangen uithardt, is een vernieuwend spoelproces ontwikkeld. Tegelijkertijd diende een oplossing gevonden te worden

Zo hoeft er nauwelijks nog met water gespoeld te worden. Een revolutionair resultaat, waarbij een schoner productieproces werd gerealiseerd en uiteindelijk tevens een bijdrage wordt geleverd aan milieuvriendelijkere motoren. Een letterlijke win-win. Voor DAF, maar óók voor haar klanten.

DAF heeft in Wiltec een partner gevonden voor:

Spuiterij & oppervlaktetechniek

Veiligheid

Filtratie

Beroepskleding

Tape & lijm

Facilitair

10

In plaats van het ‘ouderwetse’ spoelen, bedachten de Wiltec specialisten een manier om de gemengde 2-komponenten, met inzet van software, op een ingenieuze manier te verversen.

“Een letterlijke win-win.”


INNOVATIES

“Een revolutionair resultaat waarbij enerzijds een bijdrage wordt geleverd aan milieuvriendelijke motoren en anderzijds een schoner productieproces is gerealiseerd. Dat is pas slim!�


LOGISTIEK MEDEWERKER | Theo ...houdt de voorraden van klanten bij zodat we altijd binnen 24 uur kunnen leveren.

TEAMLEIDER LOGISTIEK & SERVICE | Dick ...zorgt er persoonlijk voor dat alle pakketten netjes verpakt en op tijd verzonden worden.


100% GEREGELD

MAGAZIJNMEDEWERKSTER | Rudy ...pakt kleding- en PBM-pakketten per persoon in, zodat deze naar het huisadres van de medewerker gestuurd kunnen worden.

Product- en serviceaanbod

WAAR U BETER VAN WORDT

Als supporter voor werkend Nederland, zijn we trots op de keuzevrijheid die we onze klanten kunnen bieden uit een omvangrijk assortiment aan producten. Topproducten die vaak dagelijks nodig zijn in uiteenlopende productieprocessen, Ăłf die een bijdrage leveren aan een betere veiligheid op de werkvloer. Toch gaat goed partnerschap voor ons een stuk verder. Zo denken wij voortdurend mee over verbeteringen in productaanbod, efficiĂŤnt voorraadbeheer, service en kennisdeling. Want alleen wanneer u beter wordt door de samenwerking met ons, dan pas zijn we geslaagd in onze missie. Lees op de volgende pagina meer over ons product- en serviceaanbod bij NedTrain.

13


EEN VERTROUWDE AANBLIK DANKZIJ EEN VERNIEUWEND SPUITSYSTEEM EN EEN COMPLEET PRODUCT- EN SERVICEAANBOD

Onze “Nationale Spoorwegen” is met recht te betitelen als één van de belangrijkste personenvervoerders van Nederland. Dankzij de inzet van ruim 2.800 rijtuigen vervoert NS elke dag opnieuw zo’n 1,2 miljoen reizigers. Alleen al de aanblik van de herkenbare geel met blauwe ‘dubbeldekkers’ en ‘sprinters’ betekent voor vele reizigers de zekerheid van een comfortabele en snelle treinrit van en naar huis.

bedrijfsonderdeel Refurbishment & Overhaul, waar de monteurs en ingenieurs van NedTrain draai- en wielstellen onderhouden en repareren. Ook schadeherstel, revisie, ombouw en modernisering van treinstellen wordt hier ter hand genomen. In de eerste plaats voor de ‘eigen’ NS treinen, maar ook bijvoorbeeld de Noorse spoorwegmaatschappij vertrouwt op de expertise van NedTrain, o.a. voor een moderniseringsprogramma van 73 treinen.

Toch is het niet zo vanzelfsprekend dat al die treinen dagelijks hun traject afleggen. Want zowel externe omstandigheden als weer, wind en materiaalslijtage én de vele treinreizigers, vragen veel van de ‘conditie’ van de treinstellen. Gelukkig kan de NS vertrouwen op de specialisten bij haar dochterbedrijf NedTrain. Zij zijn het die, vanuit 30 locaties verspreid over Nederland, 7 dagen per week zorgdragen voor het technische onderhoud van de treinen en voor de uitstraling van interieur en exterieur.

“Geen omkijken meer naar het passen, bestellen, leveren en wassen van de kleding.”

Voor de echt grote onderhoudsklussen en schadereparaties gaan de treinstellen naar Haarlem. Hier bevindt zich het

NedTrain stelt de allerhoogste eisen aan de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Het exterieur, met de opvallende gele en blauwe kleur, springt daarbij natuurlijk het meest in het oog. Met de nieuwe 2K installatie voldoet NedTrain iedere dag weer aan deze kwaliteit. De 2K installatie vermindert tevens de hoeveelheid verf- en restafval, wat uitstekend inspeelt

NedTrain heeft in Wiltec een partner gevonden voor:

Spuiterij & oppervlaktetechniek

Veiligheid

Filtratie

Beroepskleding

Tape & lijm

Facilitair

14

op de wens van NedTrain om in 2017 85% van de afvalstoffen te hergebruiken. Om het beste uit de 2K installatie te halen, verzorgt Wiltec een compleet opleidingsprogramma voor alle spuiters van NedTrain. Verder is er regelmatig overleg tussen de specialisten van Wiltec en NedTrain, om de kwaliteit structureel te waarborgen. Dag in, dag uit. Naast deze spuitoplossingen zorgt Wiltec ervoor dat de medewerkers van NedTrain iedere dag comfortabel én in stijl aan het werk kunnen. Met het full service pakket voor Corporate Identity kleding heeft NedTrain voor haar ruim 2.000 medewerkers geen omkijken meer naar het passen, bestellen, leveren en wassen van de kleding. De pakketten worden volledig via de digitale bestelmodule Wiltec Online besteld en per medewerker en locatie geleverd. Daarnaast zorgt Wiltec voor veiligheidsschoenen met -waar nodig- speciale zooltjes op maat. Met dit pakket is NedTrain Arbo-technisch helemaal up to date. NedTrain heeft in Wiltec een specialist en totaalleverancier gevonden die van veel markten thuis is. Wel zo fijn!


100% GEREGELD

“NedTrain heeft in Wiltec een specialist en totaalleverancier gevonden, die van veel diverse markten thuis is. Van een compleet kledingpakket op maat tot revolutionaire schuuroplossingen, en van de beste filters tot tapes en poetsdoeken.�


SERVICE ENGINEER | Mario ...bezoekt regelmatig relaties van Wiltec en voert daar periodieke inspecties uit. Zodat u zeker weet, dat u de beste prestatie behaalt. Twee extra ogen zien toch meer!


KENNIS DELEN

Expertise VOOR UW BEDRIJF Er is geen effectievere manier van kennisontwikkeling dan kennis delen. Tussen professionals binnen een organisatie, maar meer nog tussen bedrijven onderling. Wiltec zet zich dagelijks in om haar opgebouwde expertise en kennis te vertalen naar haar klanten. Bijvoorbeeld om slimmer en efficiĂŤnter te produceren of voor extra veiligheid in de meest uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Toegevoegde waarde? Zelf noemen we dit liever een vanzelfsprekende waarde. Lees op de volgende pagina meer over onze expertise bij Hurks.

17


EXPERTISE EN SERVICE ZORGEN VOOR WELZIJN EN DUURZAME VEILIGHEID IN DE BOUW Hurks is een bouwer met ervaring. En het feit dat het bouwbedrijf na bijna 100 jaar nog altijd springlevend is, geeft aan hoe Hurks telkens weer kansen ziet in een continu veranderende markt. Voor een belangrijk deel is dit te danken aan de drang tot vernieuwing en verbetering die in het DNA van Hurks zit opgesloten. Maar minstens zo belangrijk is de aandacht voor het welzijn, de veiligheid en de ontwikkeling van haar 1.000 medewerkers. In de eigen woorden van Hurks: “alleen dan kun je de meest complexe opgaven realiseren en onze klanten compleet ontzorgen”. Een visie die we ook bij Wiltec onderschrijven.

Wiltec zet haar kennis op het gebied van PBM en bedrijfskleding in om alle medewerkers van Hurks te voorzien van de beste werkkleding en schoeisel, uniek en op maat, afgestemd op de huisstijl van Hurks. In een optimale balans tussen veiligheid, uitstraling en functie- en comforteisen van elke medewerker. Een intensieve samenwerking tussen alle betrokkenen binnen Hurks én specialisten van Wiltec hebben uiteindelijk gezorgd voor een soepele implementatie van de nieuwe bedrijfskleding. “Het ontzorgingsproces houdt bij Wiltec niet op bij de selectie van passende kleding en schoeisel. Ook het beheer en de logistieke

Hurks heeft in Wiltec een partner gevonden voor:

Filtratie

Veiligheid

Beroepskleding

18

afhandeling wordt door Wiltec verzorgd. Met Wiltec Online is alles voor ons inzichtelijk.”

“De optimale balans tussen veiligheid, uitstraling en comfort.” Dankzij de verregaande logistieke ervaring levert Wiltec de persoonlijke kledingpakketten af bij elke medewerker thuis. Een service die gewaardeerd wordt. In het wederzijdse streven naar veiligheid onder alle omstandigheden, trekken Hurks en Wiltec gezamenlijk op. Alle kennis en expertise van Wiltec staat daarvoor ten dienste van het welzijn en de veiligheid van alle Hurks medewerkers.


KENNIS DELEN

“Ook het beheer en de logistieke afhandeling wordt door Wiltec verzorgd. Dankzij de verregaande logistieke ervaring levert Wiltec de persoonlijke kledingpakketten af bij elke medewerker thuis.�WIJ FACILITEREN KLANTEN IN HUN STREVEN NAAR BETER IEDERE DIVISIE MET EEN EIGEN TEAM VAN SPECIALISTEN


EC

LT

WI

he

nisc

50 41 0

g on

sb30 sb30

ok

70 gr

r 22

de

rlich

A

ve

d

an

igw

afzu 00 25

5

Y

31

sb30 flex sb30

5

31

ve

00 50

J sb40

sb30

F

filte

0 10

60 25

L

*

bk

VF

2 kW

sb30

m grui men

K

KR

LB

M

sb30

te

sb30

Z

KR

E

VF

R

UH

0

0

0

25

0 10

LB

0 30

25

0 25

00 34

*

80

-B

EB

ED

SN

R OO

K

sb30

TV

kW

16 kW

te

or m tilat laar grui en rven rege tm oe den lkas toev stan ke 5 scha

met

9/9 UPE L n CM/A toere 900 m3/h- 230V 2.000 W 0,25k

er afvoilator nt ve

sb30

+ serv

opp

gek

16

H

sb20

o

eld

B

st elka ine st . ak ch botcab gska e i.o.m in in ofds ho nd/ro dien tcab 2 x .v. ha e be bo aatsen t.b x loss nd/ro te pl - 2 .v. haamel t.b W n va

EC

WILT

sb40

X

sb30

0 50

sb30

G 0

70

W

0k

18

tie

rsec





5

12

0

25 er ok el legk am W op 2 x van or do

ng

uigi

nz aa ht rvo uc tenl + se /bui eld en nn kopp k bi ge lstu pen rdee klep

00

40

N

V

til.

rven

oe

toev

r mba 0V : 25 0 kW , 40 0V kW , 40 : 18 7,5 kW , 230V druk en Gas rmog 5,5 kW 230V , 1 Ve 1 kW or tilat kW 15 rvend oe an ev To igw otor taal: 0V , 40 0V Afzu derm g to : kW , 40 bine Branrlichtin 7,5 kW 230V otca Ve 7,5 kW , Rob 1 taal To kW or 16 ine: tilat r ab rven to dc 0V oe ntila taal: Han ev , 23 0V To igve g to kW , 40 ine: Afzurlichtin ab 0,25 kW 230V dc Ve 0,55 kW , Han 1 taal To or : 2 kW tilat mte ) rven tor grui arde oe ntila taal: Men ev N+a To igve g to V+ : r) rde) 00 mte Afzurlichtin ba + aa (3x4 5m grui Ve 0V +N r (2 Men de l 40 se be taal x fa bran ka To op p (3 ings ed Am ding vo , 16 slei 0V sitie t ga un s 40 = po itp oo ) lu td r ns rden ntac eu = aa de rden ko entd or de en sitie segm iltec door derd n do = po .v. or inge g W en t.b rin mak n do avel ke kr leve te en gen plak e da plat arin in te digd Plak aksp aten beno - D akpl ueel - Pl vent (e r:

de

bran

Gas

tin

TL

bine

otca

Rob

fond rpla filte

ED

SN

OR

DO

Geg :

ch

Te

s:

en

ev

0

70

-A EA

W sb30 sb30

ntil.

bk

ng luiti ns v aa ctec g tb t La slan kelkas le xibe scha op

fle

NF NF

ntac

ko

00

35

00 18

CEE

D

erve

afvo

00 30

AF

s

tdoo

str. lcon staa

60 32 20 34

D

SPUITERIJ & OPPERVLAKTETECHNIEK

Wiltec is een gerespecteerd partner en toeleverancier voor spuiterijen en voor specialisten die zich met oppervlaktebewerking bezighouden. Dankzij het uitgebreide aanbod van hoogwaardige spuitapparatuur, verwerkingsapparatuur en schuur- en polijstmaterialen, is Wiltec een partner voor zowel de allergrootste maakbedrijven als voor de professionele vakman.

“Ongeëvenaarde expertise.” De onderscheidende kennis en ervaring zorgt er ook voor dat de experts van Wiltec vaak ingeschakeld worden bij de ontwikkeling en realisatie van nieuwe spuit- of doseerapparatuur en spuit- en droogcabines. Zeker nu zowel milieu als efficiency de allerhoogste eisen stellen aan verwerkingssnelheid enerzijds en uitstootbeperking anderzijds.

22

TRANSPORTPOMPEN

Het verwerken van verven, lakken, lijm, kitten, olie, vetten en voedingsmiddelen vraagt om uitgebalanceerde pompsystemen. Specifieke eisen als verwerkingssnelheid en volume bepalen niet alleen de capaciteit en kwaliteit van de pompen, maar vragen om optimale afstemming van o.a. pneumatiek, slangen en koppelingen. De experts van Wiltec denken graag mee over innovatieve en onderhoudsvrije pompsystemen. De bewezen ervaring garandeert een oplossing op maat, die praktisch en duurzaam is.

“ Een oplossing op maat, praktisch en duurzaam.”


ONZE DIVISIES

FILTRATIE

Scherpe milieueisen en het maatschappelijk bewustzijn zorgen ervoor dat lucht-, vloeistof-, verfvang- en stoffiltratie hoog op de agenda staan. Daarbij is niet alleen de filtercapaciteit en de luchtkwaliteit aan strenge normen onderhevig. Vooral ook effecten die invloed hebben op de totale productie-efficiency spelen een rol in de ideale filteroplossing. Wiltec is met recht één van de meest toonaangevende filterspecialisten in Nederland te noemen. Dankzij jarenlange ervaring én dankzij de expertise van professionals.

“Toonaangevend filterspecialist.” Zij staan elke dag klaar om uiteenlopende bedrijven van dienst te zijn met een compleet assortiment filters en met de ontwikkeling en bouw van complete filtersystemen.

TAPE & LIJM

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn de mogelijkheden op het gebied van ‘bevestiging’ en ‘hechting’ ongekend. Zo worden tapes alsmaar veelzijdiger inzetbaar en blijken steeds betere vervangers voor ouderwetse bevestigingsoplossingen.

“Een combinatie van aanbod, expertise en service.” Wiltec spant zich dagelijks in om een ‘state of the art’ aanbod te kunnen presenteren voor de meest uiteenlopende maskeer- en bevestigingstoepassingen. Van dubbelzijdige tapes met een ongekende hechtkracht tot aan maskeertapes en beschermfolies die geen lijmresten achterlaten. De combinatie van aanbod, expertise en service maakt Wiltec de ideale partner voor alle tape vraagstukken en kit- en lijmapparatuur.

23


24

VEILIGHEID

BEROEPSKLEDING

Veiligheid op de werkvloer is vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Het vraagt echter continue aandacht om die veilige arbeidsomstandigheden telkens weer te waarborgen. De beschikbaarheid van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is daarbij een basisvoorwaarde. Maar zonder een goede begeleiding over het gebruik en de toepassing van PBM is het de vraag wat die waarborg waard is.

Een professionele uitstraling is een pre voor elk bedrijf. Het zegt iets over de kwaliteit van de organisatie. Niet voor niets besteden zowel kleine als grote organisaties veel aandacht aan de wijze waarop zij gerepresenteerd worden door hun medewerkers, met uniforme beroeps- en werkkleding. Maar naast uitstraling zijn het vooral eigenschappen als functionaliteit en draagcomfort die de kwaliteit van beroepskleding bepalen.

“Veiligheid voorop.”

“Comfort én uitstraling.”

Gelukkig is Wiltec niet alleen een specialist met ervaring, maar vooral ook een partner die expertise en maximale service weet in te zetten voor een optimale veiligheid, voor elke medewerker en elke functie. Waarbij veiligheid altijd in balans is met draagcomfort, functionaliteit en gemak. Want persoonlijke bescherming heeft pas echt effect als het ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Wiltec behoort tot één van de grootste aanbieders van beroepskleding in Nederland. Klanten vertrouwen daarbij op het uitgebreide aanbod en de expertise bij de samenstelling van een professioneel kledingpakket. En ook in service voegt Wiltec de daad bij het woord met een online bestelsysteem waarbij elke individuele medewerker zijn of haar beroepskledingpakket kan beheren.


ONZE DIVISIES

FACILITAIR

Voor een efficiënt en doelmatig gebruik van bedrijfsvoorzieningen en de beschikbaarheid van kantoorartikelen, vertrouwen vele professionele bedrijven op een partner in facilitaire producten. Wiltec is zo’n partner. De jarenlange ervaring als industrieel toeleverancier heeft geleerd wat het betekent om van service een toegevoegde waarde te maken. Het uitgebreide pakket aan kantoorartikelen, copiers, printers, meubelen voor een complete inrichting én het relevante assortiment aan hygiëne en EHBO artikelen, zorgen voor een ‘one stop shop’ omgeving. Online en offline. Dat is altijd gemakkelijk, voordelig én op maat. 7 dagen per week. 24 uur per dag.

“Wiltec is zo’n partner.”

25


Wat voor anderen een toegevoegde waarde is...


...is voor ons een

vanzelfsprekende waarde.


WE ZIJN ER VOOR U. Industrielaan 24 5406 XC Uden

Postbus 116 5400 AC Uden

T: +31(0)413 - 24 44 44 F: +31(0)413 - 24 44 99

www.wiltec.nl info@wiltec.nl