Page 1

Deel 3 Baasjes vertellen‌


Hoi Lia,

Tot nu toe gaat het heel erg goed en jouw hondjes en onze hondjes hebben al fijn kennis met elkaar gemaakt.

Zoals te verwachten ging dit weer heel erg goed.Namba piept een beetje meer als de anderen, maar Sunny die voelt zich helemaal thuis (denk dat ik haar verstop als je haar komt halen en zeg dat we haar nergens meer kunnen vinden)

Het reutje (we noemen hem voorlopig Boyke) zit er iets tussen in. Shantie is helemaal weg van hem en hij van haar, hahaha jammer dat ze zo klein is.


We hebben natuurlijk ook al foto's gemaakt, maar de volgende dagen volgen er natuurlijk nog.

Ik doe er nu alvast een paar foto's bij en hou je natuurlijk op de hoogte van alles. groetjes Carine

http://hometown.aol.com/logeerhondjes/tibetanen.htm l

Hallo Michelle en Carine Heel erg bedankt voor het oppassen van de hondjes en ook voor de hele mooie fotolijstjes die Michelle heeft gemaakt.


Goedemorgen wil en lia. ik wilde even laten weten dat het met inka uitstekend gaat. ze heeft alleen een klein beetje diaree,maar ze eet en drink erg goed. ik was bij manuela en daar begin ze de brokjes van die andere hond te eten.


ze piept helemaal niet meer als ik ga slapen en is zo speels als het maar kan ik heb wat foto's gemaakt maar die moet ik nog verwerken. deze stuur ik later wel door. groetjes marcel bronneberg en inka

Beste Wil en Lia, Hier volgen nog een paar foto,s van MAX die

inmiddels alweer viereneenhalf jaar jong is, en zoals je ziet zorgen mijn baasjes nog steeds goed voor me.

(ik heb zelfs de E.K. redelijk doorstaan). Groetjes uit Veenendaal.


beste lia&wil je mag best wel die foto`s er op zetten hoor dat vind ik juist leuk groetjes linda & rocky www.trustphotosite.com\edwingg


Geachte, Hier nog een berichtje van de familie Conaert uit Maasmechelen. Hij speelt veel met de kinderen en maakt graag kleine wandelingen aan de leiband. Hij eet de 90 gr brokjes (in 3 keren) van euro-premium gretig op en hij groeit dan ook aanzienlijk. Zie foto in bijlage.

Groetjes, Conaert Dion


Het leven is goed in het Brabantse land Het land waar mijn wieg heeft gestaan Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand. Dat land doet mijn hart sneller slaan. De bossen, de vennen, de purperen hei. Een dorpje dat past in je hand De Peel en de Kempen en de Meijerij M'n heerlijke Brabantse land Het leven is goed in het Brabantse land Het land waar mijn wieg heeft gestaan Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand. Dat land doet mijn hart sneller slaan. Dat kleine cafĂŠ, waar mijn stamtafel staat. Een pleintje met bomen omrand. De boerenkapel speelt een deuntje op straat. M'n heerlijke Brabantse land. Het leven is goed in het Brabantse land. Het land waar mijn wieg heeft gestaan. Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand. Dat land doet mijn hart sneller slaan. Dat land van mijn jeugd, waar je iedereen kent Geen verschil meer in rang of in stand Dat land, waar je rijk bent ook al heb je geen cent. M'n heerlijke Brabantse land Het leven is goed in het Brabantse land Het land waar mijn wieg heeft gestaan Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand. Dat land doet mijn hart sneller slaan. Dit land, waar ons moeder ons groot heeft gebracht. 'n vriend'lijk gemoedelijk land. Dat land, waar je rijk bent al heb je geen cent. M'n heerlijke, heerlijke, machtige, prachtige. Gastvrije Brabantse land


Het is alweer een tijd geleden dat je foto's van Tazzy hebt gekregen. We sturen je wat vakantiekiekjes uit Friesland. Tussen de buien door hebben we gewandeld, gefietst en getoerd en Tazzy ging vanzelfsprekend altijd mee. Zoals je ziet op de foto: in een mandje op de fiets of op de achterbank van de auto.

Het liefste zit ze op schoot voor in de auto, want daar kan ze alles goed zien. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen, zelfs als we gingen uit eten. Dan bleef ze netjes onder de tafel liggen, net zoals ze dat thuis doet. Alleen het slapen was wat problematisch.


We hadden haar in de woonkamer van de caravan gelegd, maar ze bleef piepen, daarna heb ik haar in de gang gelegd, iets dichterbij onze slaapkamer. Maar dat beviel haar ook niet, dus haar met mand opgepakt en in de slaapkamer gelegd.

Ze bleef maar piepen en boos worden hielp niet. Uiteindelijk is ze dus in ons bed beland en daar sliep ze binnen 'n paar tellen in als een roosje. De hele avond en de daarop volgende avonden hebben we haar niet meer gehoord.

Toen we weer thuis waren wist ze gelukkig nog dat haar plek voor de nacht beneden in haar mandje is. Wij hebben genoten van de vakantie,voor het eerst met Tazzy. We hebben in de vakantie ook nog enkele Hoeve-vriendjes opgezocht. Tazzy heeft gespeeld met Darco, Bronco, Xeno en Shantie van Carine en met Nicky en Chico van Sjoukje.


Binnenkort gaat ze spelen bij Sherpa van Wilma. Het is zo leuk om de hondjes samen te zien spelen, dat we zitten te denken aan een zusje voor Tazzy. Groetjes uit Heerlen en een likje van Tazzy.

Hier een berichtje van Baerke en Lobbes uit Meijel. Wij zijn al ruim een jaar bij jullie weg. Het gaat heel erg goed met ons. Eerst waren wij twee ondeugende apen maar nu zijn wij keurige jongens. Onze baasjes vinden ons heel erg lief. Ons lievelingsplekje is voor het raam op de vensterbank liggen. Want wij zijn wel een beetje nieuwsgierig en het is in de winter lekker warm met die verwarming eronder. Verder vinden wij het heerlijk om geknuffeld te worden. Liefst de hele dag. Ook een boswandeling met onze twee buurhonden slaan wij nooit af. Daar word je dan wel weer heel moe van. Maar na hard rennen is het weer heerlijk luieren in ons mandje.


We hebben wel twee manden en een groot kussen maar het liefst liggen we bij elkaar. Onze Lobbes is wel een beetje een gek beest. Altijd wil hij op de tafel liggen als onze baasjes aan het eten zijn. Zal ik nooit doen.

Maar ja, ik ben de oudste en de verstandigste van ons twee zal ik maar zeggen. Onze baasjes zitten altijd op jullie site te kijken bij puppy s. Misschien krijgen we nog wel ooit een baby broertje. Lijkt ons gaaf. Lekker stoeien en zo. Maar voorlopig spelen we nog lekker samen. Doei een dikke poot en een lebber kus van mij Baerke en natuurlijk van mijn maatje Lobbes.

p.s ook nog de groeten van onze baasjes Louis, Angelie en Joey Winkelmolen.


Hallo Lia en Wil, Nu Sherpa er een vriendinnetje bij heeft, is het de hoogste tijd dat wij jullie daarvan op de hoogte stellen. Gisteren zijn Elianne en Ronald met Tazzy bij ons op bezoek geweest. De hondjes hebben elkaar eerst uitgebreid besnuffeld en zijn daarna gaan spelen, we hebben er geen kind aan gehad. De dametjes konden het heel goed vinden met elkaar en waar de een was, was de ander ook. Op een gegeven ogenblik lagen ze met de neusjes tegen elkaar uit te rusten, een prachtig gezicht! Met de etensbakjes had Sherpa aanvankelijk zoiets van: 'hallo, die zijn wel van mij' , maar aan het einde van de dag ging ze aan de kant als Tazzy 'waf' zei, zo aten ze om beurten uit 1 bakje. Wij hebben allemaal genoten van die twee hondjes die zo lief en zo rustig samen speelden, het was geweldig! Het was ook ontzettend leuk om nu eens iemand te ontmoeten waarmee je al zo lang aan het "beppen" bent via computer en telefoon.

Ik kan met een gerust hart zeggen dat het zeker voor herhaling vatbaar was. Hierbij stuur ik je een paar foto's en een filmpje van gisteren. Kun je zelf zien hoe ontzettend blij wij met die kleine boefjes van de Hoeve zijn!


Hallo Lia hier wat foto's van mezelf Bowy ben ik niet een spetter geworden.Samen met mijn maatje Ziggy moest ik op de foto van het vrouwtje hadden we helemaal geen zin in want luisteren doe ik niet zo graag hoor. Ik ben stapel op me vrouwtje en op de kinderen de man des huize laat mij altijd in de avond uit en van hem mag ik nooit los omdat ik het dan op een lopen zet tja een beetje lichaamsbeweging is goed hoor.

Nou dat was weer eens een berichtje uit Hellevoetsluis oh ja ik heb me nichtje Buffy alleen nog niet gezien ben wel heel benieuwd hoe ik haar vindt hoor.Groetjes uit hellevoetsluis van ons allemaal en zeker ook van de kinderen die genoten hebben toen ze Buffy op kwamen halen.

Hallo Lia en Wil Ik heb vandaag erg veel gespit in de tuin met Djenti samen. Het was wel leuk maar we waren er wel heel vies van geworden. Toen het baasje ons zag was die helemaal niet boos maar we moesten wel in bad.


Djenti ging onder de douche maar ik mog lekker in de gootsteen omdat ik nog zo klein ben. Daarna ben ik gefohnd en vond het wel leuk. Nu ben ik weer mooi en ruik heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker. Knuffeltje en pootje van Djenti


Hallo hallo, Hier een berichtje van Murdock uit Sevenum. Ben nu 8 weken oud. Ik ben nu een kleine week bij mijn nieuwe baasjes en heb het naar mijn zin. Ze vinden me erg lief en heel blij met me. Luisteren doe ik heel goed. Ik laat al aardig goed merken wanneer ik een plas of poep moet doen. Eten en drinken doe ik ook prima. Ik ben heel nieuwsgierig en laat mijn baasjes dan ook geen minuut uit het oog. Het liefst bijt ik in de tenen van eric. Slapen in de bench vind ik minder leuk, ik slaap nu bij mijn baasjes op de slaapkamer en dit vind ik veel fijner al haal ik ze s'nachts wel eens ff uit hun slaap om ff te spelen moet kunnen toch! Auto rijden moet ik wel nog aan wennen hoor ik zoek dan troost bij mijn baasje. Van de week ben ik voor de eerste keer naar de puppietraining geweest dit was allemaal nieuw en spannend ik heb het dan ook veilig vanaf de schoot van mijn baasjes bekeken. Ook heb ik mee gedaan met de rest van de hondjes en de juf was heel te vreden ze kon eigenlijk maar niet geloven dat ik toen net 2 dagen bij mijn baasjes was. Onder de rolstoel of rolator van mijn baasjes doorrennen vind ik kei geinig. Ook heb ik al kennis gemaakt met de rest van de dierenbende onze 4 hangoorkonijntjes erg intresant maar wel leuk. Dit was het als ik weer leuk


of intresant nieuws heb laat ik weer van me horen. Ik doe er ook wat foto's bij Groetjes van Murdock en ook natuurlijk van Eric en Cyntia.

Deze morgen heb ik nog een leuke foto getrokken van onze Bronco en ons konijntje. Als ik 's morgens op sta dan word ik natuurlijk uitbundig begroet door de hondjes en als deze rustig zijn dan ga ik ons Tina(ons konijntje) begroeten. Onze Bronco die springt dan op een stoel en van de stoel op de tafel en zo op het keukenblad waar Tina staat. Deze morgen ging hij wel heel erg ver. Zie maar hier Hij kroop gewoon bij haar in de kooi en we hadden de grootste moeite om hem er uit te krijgen. We hebben wel moeten lachen en Tina die vond het gewoon leuk. Is weer eens iets anders zal ze gedacht hebben. groetjes Carine


Voor Moniek Hartelijk Gefeliciteerd met Chaunoek en nog vele gelukkige jaren.

Ha Lia, De reis ging super goed hij heeft heel rustig gelegen. Diesel werd helemaal gek dat hij Daantje zag en wil er de hele tijd mee spelen en is dan een beetje te wild, maar dat lukt vanzelf.

Diesel slaapt altijd in de Bench maar ik vind het een beetje eng om Daantje erbij te leggen, omdat Diesel zo wild is. Ik stuur meteen wat schitterende foto's van de 2 Kanjers. Groetjes Rita


Hay Lia Dribbel gaat zelf in dat mandje liggen en zeker als Djenti daaronder lig te slapen. Die twee zijn echt zo een samen heerlijk gewoon.

De poes doet niets meer met die paal we wilden hem al achter zetten maar nu die twee er zo mee spelen en in slapen laten we hem lekker staan.

Darco en Bronco lief en mooi , net naar de kapper geweest en kan er nu weer een hele tijd tegen .Ik heb er hier zojuist weer 2 moeten afspoelen, Shantie en Darco ze zaten weer helemaal onder de slijk. Die 2 zijn echt aan elkaar gewaagd en mekaars dikste vriendjes en graven dat het een lieve lust is.


Ik had je nog foto's beloofd maar was ze vergeten bij de vorige mail te sturen. groetjes Carine

Hoi Wil en Lia, Hier vast 2 foto's van Shira. Het gaat perfect met haar. Eet goed, drink goed, slaapt goed. We zijn heeeeeel blij met haar.

Wil en Lia langs deze weg nogmaals hartstikke bedankt voor jullie zorg en medeleven. We houden contact. Liefs, Nico en Karin

heej daar,


lang geleden, maar ik dacht we laten nog wat van ons horen.. We zijn inmiddels verhuisd en alweer helemaal gewend hier in ons nieuwe huis.. Laika schijnt het ook reuze naar haar zin te hebben vooral omdat er in ons rijtje huizen nog 2 andere honden wonen waar ze het prima mee kan vinden. Onze buurvrouw tegenover is ook super in laika's ogen want daar is ze te vinden als we dr eventjes kwijt zijn [wordt ze snoepjes gevoerd :P] Soms neem ik laika een paar uurtjes mee naar boven en dan gaat ze lekker liggen pitten op mijn bed en komt ze af en toe kijken wat ik aant doen ben [computeren :P]

Voor de rest is iedereen gek van onze super 'stoere' hond die altijd wel blaft naar anderen honden van enthousiastme, maar als ze dichtbij komen [vooral bij grote honden] kruipt ze liever achter mn benen en blaft ze zachtjes nog een paar keer, weg is onze 'stoere' hond :P Alsnog bedankt voor die super stoere, gekke en komische hond.. eh.. hondje :P, we genieten elke dag nog van haar =) Kus, Jiska & Laika & de rest

hier een bericht van doerak. Ik heb het prima hier naar mijn zin. ik ben hard ontdeugend en ik loop mijn baasje graag voor de voeten! s-nachts wil ik niet in mijn mandje gaan slapen maar bij mijn baasje in bed (dus als baasje slaapt dan kruip ik er lekker tegen aan en dan ga ik ook slapen) Ik vind het wel leuk dat ik mijn baasje


vroeg wakker maakt. ik bijt dan om 5 uur zachtjes in haar neus en dan wil ik gaan spelen. en dan brengt ze mij gelijk buiten want dan moet ik plassen van haar! Ik eet goed en ik drink goed. ik heb een goed kosthuis gevonden. ook mijn neefje en mijn nichtje die spelen graag met me. al die aandacht dat maakt mij wel vermoeiend hoor dus ik slaap ook veel op de dag en dan ga ik lekker in mijn mandje in de bench slapen en niemand die me stoort! oja niet te vergeten.............ik ben dol op water. ik sta steeds in mijn waterbakje te trappelen daar heb ik wel zo veel lol in dat mijn baasje er gek van wordt!maar goed ...u ...weet nu hoe het gaat met mij knuffel..........pootje van doerak uit sommelsdijk

hallo Lia en Will ik wilde jullie even laten weten hoe het met Indy is. Indy is een schat van een hond, af en toe is het een doerak. De kids zijn hellemaal weg van haar, en Indy ook van hun. Ik eet bijna alles wat ik kan vinden, dus als het even kan ook het speelgoed van Julian.


Brokken ben ik niet zo dol op, dus die laat ik meestal staan.Op de foto's ben ik 9 maanden oud en natuurlijk aan het puberen, daar is baasje niet altijd even blij mee. Heel veel groetjes van Indy uit Arnhem.

Hoi Lia & Wil. Nou onze Pino heeft afgelopen donderdag haar derde en laatste inenting gehad en je raad het natuurlijk al, ze stal bij de dierenarts (Knaus) de show haha. Ze was ook helemaal niet bang in tegendeel zelfs, de dierenarts legde een hondensnoepje op de tafel en terwijl Pino aan het snoepen was kreeg ze haar spuitje, ze heeft eigenlijk niet eens in de gaten gehad dat dit gebeurt is.


Ook vertelde de dierenarts dat Pino een hele GOEDE en bovenal een GEZĂ“NDE hond(je) is hij zij zelfs alle lof voor de fokker nou is dat een opsteker of niet?!!. Nou we zullen er weer ff wat fotootjes van onze Pino bij sturen en mailen jullie weer zodra we nieuws hebben Groetjes, Helen, Hannie & Jan Verhoeven


Hoi mensen van de Hoeve, ik wilde jullie nog even laten zien hoe mooi Dushi met carnaval was. Ze trok veel bekijks als cow-dog. We hebben Dushi alweer bijna anderhalf jaar en het gaat nog steeds prima met Dushi. Ze luistert echt heel erg goed, en we krijgen hier dan ook vaak complimentjes voor. Hoewel ik het dan niet toegeef weet ik dat dit niet helemaal onze verdienste is, want Dushi heeft een ontzettend fijn karakter, en dat komt toch echt van jullie.Dushi heeft, in al die tijd dat we haar hebben, nooit een grom of grauw gegeven. Ze is ook een graag geziene vriendin voor praktisch alle hondjes in de buurt. Die worden helemaal blij als ze die gekke speelse Dushi tegenkomen, want die zorgt altijd voor dolle pret. Dit jaar gaat Dushi met ons mee op vakantie. We zijn benieuwd hoe dit gaat, maar omdat Dushi eigenlijk nooit lastig is voorzien wij geen problemen. Groetjes van Dushi, Jasper en Kim

Hoi Lia, Zoals beloofd hier weer wat foto'tjes van Sherpa. Ze is nu al weer 16 weken (op het moment dat ik dit schrijf al weer bijna 17 weken) Ik ben nu 3 keer met haar naar de puppiecursus geweest, ze vindt het spelen met andere pups ontzettend leuk en is het stuutje van de klas.

Ook in het park bij ons huis benaderd ze iedere hond heel open en kwispelend, ze speelt met enorme honden en er zijn al honden die haar herkennen en ook graag met haar spelen. Ze is eigenlijk helemaal zindelijk, de enige keer dat ik nog iets in huis vind, is als madam haar zin niet krijgt en dan doet ze een protestplasje.


Haar leventje bestaat uit spelen, knuffelen, lekker eten, eens een keer blaffen en lekker op haar bedje slapen. Ze groeit heel goed, is gemiddeld 400 gram per week gegroeid sinds ze bij ons is, ik ben blij dat ik niet met haar mee doe! We zijn allemaal erg blij met haar en ze vertederd met haar wollige uiterlijk iedereen, ze pakt je in waar je bijstaat! Tot de volgende mail, liefs, Kees, Wilma en kids


Hay Lia Het was weer een heerlijke dag vol zonneschijn dus lekker buiten spelen. Ja Djenti is een echte buiten speelster en ze krijgt ze allemaal mee naar buiten.Het gaat prima met haar en ze kan de grote broers al aardig aan. Ik geef haar eten nu ook in een bakje op de grond en ze kijken netjes toe. Vraag me niet hoe ze het voor elkaar krijgt want de boy's moeten altijd wel even uit de bak van een ander wat pikken.Ze is ook ontzettend lief als ze 's avonds moei is komt ze naar je toe dan wil ze even lekker knuffelen maar niet bij je blijven. Ze wil dan naar haar mandje en slapen. Ik doe er wat foto's bij maar ik geloof dat ik er een verkeerde bij heb gedaan sorry. Gr. Joke


Beste Lia, Tot nu toe is alles heel goed gegaan, hij is heel gemakkelijk. Hij heeft al gegeten, in de bench geslapen en

geplast (in de kamer). V.w.b. Jeroen ik denk dat bijgaande foto genoeg zegt.

Bedankt voor alle uitleg en binnenkort stuur ik je natuurlijk nog meer foto's. Groetjes, Jacqueline en de rest van de familie en een poot van Scooby!


Hoi Lia & Wil. Nou zoals belooft hier wat nieuwe digitale foto’s van onze Pino (de boef). Zoals jullie kunnen zien zoekt onze boef alles op wat (eigenlijk) verboden terrein voor haar is zoals de vijver, maar……het is natuurlijk een prachtige drinkplaats hahaha. En…….er zijn weinig hondjes die zo lief zijn en helemaal verzot op het vrouwtje, Hannie en Pino zijn echt onafscheidelijk van elkaar, een prachtig gezicht. Nou zoals je ziet heeft Pino tijdens de WK dagen een oranje sjaaltje om gehad, jammer dat het afgelopen is want dat sjaaltje vond Pino wel leuk.

Okeey zodra we weer wat leuks te melden hebben laten we het jullie gelijk weten. Groetjes en tot snel weer, Hannie & Jan, Helen Verhoeven uit het mooie Eindhoven.

Hoi Lia en Wil,


Eindelijk de foto's van onze Floor. Zij is helemaal gewend in Herten. Iedereen wordt enhousiast begroet. Evenals alle honden die we tegenkomen, alleen vinden ze dat niet allemaal even leuk. Voor de rest is zij erg guitig en innemend. Zij heeft helemaal haar plaatsje veroverd binnen ons gezin, en we willen haar voor geen goud meer missen, want zij is gewoon heel erg lief en knuffelig, wat uiteraard betekent dat zij 's avonds bij iemand op schoot ligt te slapen. Floor is dol op schoenen en papier, en benut elke gelegenheid om dat uit de bijkeuken mee te nemen. Op zaterdagmorgen ga ik naar de puppy cursus, waar zij de komiek van de groep is, aangezien ze helemaal gek van gras is, en dus uitgebreid een uur ligt te rollen in het vers gemaaide gras op het oefenveld, maar al doende heeft ze toch al wat geleerd. Op een foto (20 weken) zien jullie haar in de tuin, naarstig op zoek naar het gat is de heg, om naar de buren te ontsnappen (na een keer vergeet je dat nooit meer !!!!). en op de tweede foto zie je haar, inmiddels geknipt en al, hevig blaffend tegen de flitser van de camera, gemaakt op haar "halve verjaardag", 25 juni 2004.

Ze weegt nu 4 kilo, en de dierenarts denkt dat ze niet zo heel veel zwaarder meer zal worden. Al met al, een heerlijk lieve troetelhond, waar we heel blij mee zijn. Groetjes uit Herten van Naud, Anne, Ard en Els, en heel veel bedankjes voor Lia, voor al het advies en de mailtjes.


hallo lia en wil hier dan een paar fotos van de hondjes kira van echt staat er ook bij met djoedie ze doen het alle twee erg goed . djoedie weegt nu al 3kilo en 3 ons heeft gisteren de laatste spuit gehad hij gaf geen kik.

hij is kern gezond heeft alleen maar een balletje maar dat vinden wij niet erg hoor. hij spring al aardig van de bank af en op dat is wel lachen hoor ihihihihihiihi het is echt een boefje er zit lekker pit in luisteren doet ie ook al heel goed.

Ik stuur je nu een fotos van djoedie erbij hoe hij gegroeit is we zijn zo blij met die kleine rakker. hij doet het zo goed met de andere drie hij wikkelt ze alle drie om zijn pootje hahahaha.


echt een boefje hij springt al alleen al op de bank als bobbie erop ligt . of bij dinsy in de mand is gewoon een leuk gezicht als je ze ziet spelen.

veel liefst van fam welters uit geleen.

Hey, Hier wat nieuws uit Lanaken..... het zwarte ondeug hebben we Tischa genoemd. Alles gaat heel goed met haar, ze voelt zich goed thuis , alleen de zindelijkheid laat sporen na . Als we haar net hebben uitgelaten, en naar binnen komen doet ze haar behoefte binnen. We zullen volgende week of later nog meer nieuws en een foto doorsturen. Groetjes uit BelgiĂŤ


Hallo Lia en Wil, Hierbij weer even een update over Sherpa. Ze vindt het heerlijk om te wandelen en huppelt naast me mee. Gisteren hing de soepkip aan de schommel, daar had ze toch een lol mee! Kijk maar eens op het filmpje! Als ik in huis bezig ben, loopt ze me alles achterna. Zelfs als ik de w.c schoonmaak, wil ze bij me zijn. Ze gaat dan op de tweede tree van de trap zitten kijken, ze gaat niet verder naar boven. Het is een dolkomisch gezicht! Groetjes en een pootje van Sherpa! Wilma


Hierbij een foto van onze Lucky. Zij doet het erg goed. Ze eet en drinkt en weet alles al te vinden. De eerste dag heeft ze nog wel haar behoefte binnenshuis gedaan, maar dat was de olgende dag al over. We hebben erg veel plezier met haar. Ze is wel wat eigenwijs, maar een moppie. Rien Smit Artworkers. www.artworkers.nl

ik

blijf me verbazen over jullie inzet en liefde voor de honden. ik vertel iedereen die het maar wil horen hoe geweldig ik jullie vind.

ik heb nu weer nieuwe foto's van chanouk ze is nu 10 maanden en ik ben echt nog net zo gek op der als eerst alleen is mijn band met haar nu natuurlijk nog veel sterker geworden wat een dotje is het he? we zouden het leuk vinden als je wat foto's bij baasjes zou zetten want dat vinden wij geweldig en dan kan iedereen ons weer bewonderen.


Ik heb Chanouk mee genomen naar het park en ze vind het erg geweldig spelen ,rennen en ondeugend zijn .maar vooral goed luisteren als ik roep komt ze gelijk en verder houd ze me altijd erg in de gaten. als ik nu roep thuis: we gaan naar het park dan word ze wild joh.

met dit mooie weer ben ik 2x per dag een uur in het park en dan nog de gewone handelingen, baasje roept al julllie kunnen beter in het park gaan logeren dat leek chanouk wel wat geloof ik maar mij niet gezien.

groetjes moniek en chanouk


Hallo beste mensen in Valkenswaard.

Lang niks meer gehoord, maar na vele kapotte en niet werkende computers, dan toch weer eindelijk en hopenlijk verbinding kunnen krijgen met de buitenwereld.

Pico nu al over een jaar oud, en punky al twee jaar. Beide de beste vrienden van de hele wereld, ze kunnen absoluut geen seconde meer uit elkaar En beide kern gezond. Dus een stevige poot van Pico en Punky, En de hartelijke groeten van Margriet en Jo uit Maastricht.


Hallo Lia en Wil, We willen jullie even laten weten, dat het heel goed gaat met Diesel. Inmiddels is zij nu vijf maanden oud en al een stuk groter geworden. Daarom sturen wij ook een paar foto's op en hopen, dat jullie ze bij baasjes willen plaatsen. Diesel is echt een geweldig hondje. Ze luistert goed, is heel lief, bijt niets stuk, kan goed uitslapen en gaat graag met ons overal naar toe.

Vooral de Drunense duinen vindt zij geweldig. Zij schuift daar met haar neus door het zand als een soort sneeuwschuiver. Het liefst speelt ze met haar beste vriendin, Loeka. Als we daar langs lopen, wil ze echt niet meer verder. Er moet dan even gespeeld worden in de tuin. Laatst rolde ze van enthousiasme de vijver in. Ze heeft al heel wat haar en een heerlijk koppie. Daarom kammen we haar elke dag, zodat zij geen klitten krijgt. De trimster heeft alleen het haar in de oren en tussen haar tenen weggehaald. Wij zijn ook wel benieuwd hoe het met haar zusje gaat. Zij stonden toen samen op de site en we weten, dat ze Teddy zou gaan heten. Misschien zien we haar nog wel eens bij baasjes, dat zou leuk zijn. Wij zijn nog steeds ontzettend gek met Diesel. Nogmaals hartelijk dank voor dit lieve hondje. Hartelijke groetjes uit Dongen van Lars, Nikki en Saskia en natuurlijk van Diesel.


dit zijn ze dan de 4 boefjes hoop dat je dit ook op je site wil zetten we zijn erg blij met djoedie en de andere drie hij moet alleen nog veel leren maar hij is al aardig op weg hoor hij luistert al naar zijn naam echt een boefje hoor merk je al goed dat ie beter is hij daagt al weer de andere drie uit hihihihihihihi tot horens grt fam welters

Hallo allemaal, Na 7 maanden eindelijk een berichtje van Insa en Layka uit Baarlo en Maasbree. De 2 kleine meiden kunnen het uitstekend met elkaar en iedereen vinden (behalve Joep, een St. Bernard, waar met een grote boog omheen gelopen wordt). De kinderen thuis en op het schoolplein zijn altijd knettergek met de twee deugnieten. Want dat zijn ze soms en daarbij ook nog erg lief. Groetjes van Insa en Layka


hallo lia stuur je meteen 'n paar foto's van die schoonheid , die sinds alweer meer dan twee jaar hier in huis bij ons woont !!! hihihi

heel veel groetjes van marga bibbi kruimel en gizzy

Hoera, Sherpa is 3 maanden, 13 weken! Kijk eens hoe mooi ze is!

Wilma


Hallo Lia, Om je een indruk te geven over HOE blij Misty was dat we weer terug waren (ook al had ze het heel erg naar haar zin gehad bij mijn broer, zijn gezin en de doggie's) hierbij een foto ................. gemaakt op de dag dat we terug waren van vakantie. Leuk hĂŠ .................... net alsof ze wil zeggen ........................... "Zo,

voorlopig gaan jullie niet meer weg met deze dingen".

Hartelijke groetjes van een trotse hondenbezitster, Jose


Deze nacht heeft hij lekker bij Bronco en Darco geslapen in de mand. Toen we gisteravond thuis kwamen lag Michelle met hem op de zetel te slapen. HIj voelt zich al goed thuis en loopt gewoon weg tussen en onder de benen van Bronco en Darco door.

Darco houdt zich een beetje op afstand en onze Bronco is weer helemaal in zijn element. Het poepen en plassen buiten dat vind hij maar niks, hij doet het liever binnen. Maar dat komt nog wel.

Sorry dat het allemaal zo gehaast moest gaan, we hadden beter vandaag kunnen komen, maar ja je wil dat hondje natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Lia ook nog heel erg bedankt voor de mooie spulletjes die je hebt meegegeven.


Mijn man zit hier momenteel op zijn knieĂŤn bij de hondjes (hoezo die wou er geen meer) hahaha ik ken hem beter als hij zelf. Hier ook nog enkele foto's van Xeno, maar er volgen er nog wel meer want ik had ze natuurlijk ook graag allevier op de foto.


Hoi Lia, Inmiddels zijn ZoĂŤ en Asta op het gras geweest. Ik heb natuurlijk weer een paar foto's gemaakt en die sturen we dus nu mee op. Het was wel moeilijk om een leuke foto te krijgen want tsja het was natuurlijk dollen op dat gras.

Verder ja, Lia je gelooft het misschien niet maar het kriebelt heel erg bij mij voor nog een hondje. Heb het mezelf echt geprobeerd om het uit mijn hoofd te praten en mijn verstand zegt ook nee maar mijn gevoel roept JAAAAA. Ben er nog niet uit maar ben ook heel bang dat mn Asta heel jaloers zou zijn. Er mag geen hond bij me komen (alhoewel het er ook aan ligt welke hond) of ze gaat voor me staan en blaft

Alsof ze me wil beschermen. Daar heb ik geen last van maar sta er ook alleen voor. Och Lia die hondjes van jullie dat is gewoon een verslaving, hoor. LIA heel veel pootjes en likjes van ZoĂŤ en Asta en heel veel groetjes van Miranda


Tazzy en ik kan je iedere dag met fotos overladen want we blijven maar schieten van haar.

Dus hier komt weer een serie , die mag je bij de andere op baasjes zetten, dat vinden we altijd leuk, want we pronken wel graag met haar, hahaha.

groetjes van Elianne


Hallo Lia en Wil Hier nog eens een berichtje van sonja. ik zou je nog wat foto's van Bayko doorsturen. Een is waar Bayko voor het eerst sneeuw ziet en in speelt.

Een is de zoon Dennis met Bayko in de zetel. Dan de andere is de Jongste dochter Martine samen met Bayko.

En Bayko alleen buiten aan het genieten in de zon. Lia en Wil bedankt voor ons liefste hondje wat we ooit hebben gehad. Het is gewoon een Schatje. Maar dat zijn alle hondjes van bij jullie. Hopelijk staan ze binnenkort bij Baasjes en zie je wat voor een lieverd we hebben . Zijn ook heel blij met hem. hij wordt volgende maand al een jaar. Het is ook al lang geleden dat je nog foto's hebt gehad. Groetjes van Sonja


Hoi Lia, Hier heb je een paar foto's voor bij baasjes. Ik heb ze gisteren gemaakt. Verder gaat het heel erg goed met Chico. Chico en Nicky zijn echte maatjes van elkaar. Het weekendje Parijs was geweldig, alleen heb ik de hondjes wel heel erg gemist. Maar ze hebben hun goed gedragen bij de buurvrouw , ze heeft geen problemen gehad.

Verder hoop ik dat het bij jullie allemaal goed gaat. Hier in iedergeval wel. Groetjes Sjoukje.


Ja Lia en het is echt genieten, maar daar speelt het weer natuurlijk ook een groter rol bij. Het zonnetje schijnt hier stralend en we kunnen lekker buiten zitten en de hondjes gaan fijn mee. Nu zit ik binnen en hun natuurlijk ook.

Bronco ligt zoals steeds aan mijn voeten en als hij dat niet doet dan heb ik al zoiets van, wat zou hem nu mankeren. Maar gelukkig ligt hij meestal in mijn buurt. Je kan ook niet geloven hoe lief Bronco en Darco zijn voor Xeno en Shantie. Het zijn echte kanjers hoor Lia. Het zijn de liefste hondjes die je je maar kan indenken en dat is gene zever.

Die kleintjes mogen alles bij hun over hun kruipen, in de haren bijten en noem maar op, Bronco en Darco verdragen het allemaal. Ik had ook niet anders verwacht en onze Darco die gaat steeds liggen waar Xeno en Shantie liggen terwijl hij anders toch ook heel graag bij mij op schoot zat (moet ik binnenkort nog jaloers worden).


Ja, ik heb weer foto’s gemaakt, stuur je ze hierbij op. Sherpa maakt het goed, ze was gisteren 3560 gram, dus een pond gegroeid in een week. Ze is speels, ondeugend, aanhoudend als het planten verscheuren betreft en lief.

Ze begroet nu ook buren die hier regelmatig komen heel enthousiast, ze begint mensen te kennen.Ik moet donderdag weer aan het werk, dan is het weer even uit met de pret.Spreken we elkaar gauw weer? Liefs en groeten ook aan Wil en Johan, Wilma


hallo lia zo het is wel al even geleden dat ik je mailde , maar nu heb ik dan ook weer 'ns wat nieuwe foto's !!! is wel leuker om dan weer iets te sturen , als je foto's erbij kunt doen van de hondjes donderdag was milo op bezoek , en nicki heeft toen voor de foto's gezorgd !!! want als ik dááraan moet denken ,....tjaaaaaaa dan weet je het wel he !!!!! hahhahaha dan komen er weinig foto's op dat toestel , ben veel te druk met kletsen en genieten van het gezelschap !!!!

erg is dat hoor , als m'n achterste los zat ,...had ik die bijna nooit bij me hoor !!!! 't is maar goed dat , er dan nog iemand is om eraan te herinneren , dat je daar graag foto's van wilde hebben !!! ik had dat woensdag nog tegen nicki gezegd , omdat zij nog vakantie heeft , kwam dat even lekker uit he !!! nou lia , hier komen ze dan !!!!! ben wel erg benieuwd wat jij van ze vind !!!

hier zat mareike tegen gizzy te kletsen en bibi zat daar nog achter ze staan niet meer op de foto !!! jammerrrrr he ...zou ik ze alle vier op één foto hebbben gehad !!!!! ''t moet 'n keer lukken , maaaarrrrrrr wanneerrrrrrrrrr ????????


milo zocht wel bescherming bij mareike hahhahaha in een keer zoveel vrouwtjes , dát was nét effe te dol voor hem !!!!!! die twee zijn zo dol op elkaar , heerrrrlijkkkkkkk om te zien , ik heb er echt van genoten !!!!!!!! nog een met mareike en milo , kijk nou milo krijgt vaak kusjes op z'n bolletje , énnn hij geníéttttttt daar zo van he hahahhahaha het is 'n echte vrijkont die milo !!!!!!!! gizzy vond haar broertje best wel leukkkkkkk , ze moeten maar niet bij hem in de beurt komen als ze loops zijn wántttttttt !!!!!!! ojeeeeeeee ojeeeeee dan krijgen we problemen hoorrrrrrrr !!!!! kruimel vond milo ook erg leuk , ze bleef hem maar kijken wat hij ging doen , en keek zo wazig weet je wel nét of ze verliefd was !!!!

hahahhahaha tjaaaa wat wil je met zo'n knappe kanjer he !!! hier liggen ze met z'n 3en , kijk nou hoe liefffffffffffff kruimel ging zowat kwijlen ervan hahhahahaha !!!!!!!!!

bibi kwam ook maar even kijken ze was veel op de foto ....máárrrr die waren allemaal te veel bewogen ofzo !!!!! die heb ik gewist , ze waren erg onduidelijk jammer he !!!!!!!!! die dametjes waren toch duidelijk verliefd he ????? ze hadden pudding in de pootjes zo vaak als ze erbij gingen liggen die dag !!!!!!


nou lia zo zien de dametjes en hun broertje milo er op dit moment uit , wat vind jij ervan ??

groetjes Marga

Lucky met zijn karakter zou goud waard zijn echt waar en Rakker ja is een mooie grote reu shitshu dan. Ik ben super trots op ze. Wat denk jij dat ik er ooit bij kan nemen voor hondje ? Ik heb iets van licht in mijn gedachten of zoals Rocky van mijn ouders of wat me ook geweldig lijkt een Darco hihihihihihih ja misschien twee van zulke heerlijk hoor het zijn zulke super doggie's met karakter. Nou Lia je weet het zo'n beetje weer he ik hoop je weer regelmatig te mogen mailen zou ik heel leuk vinden ik hoor en zie je gauw weer Groetjes aan Wil en een knuf van ons liefs van Cora Lucky en Rakker


hallo lia en wil we wilde eventjes iets van ons laten horen. skidder is nu al bijna 5 maanden en weegt 4 kilo en 200 gram! het gaat héél goed met skidder, hij is wel heel ondeugend geworden maar zo maakt hij het goed. hij luisterd en slaapt tot 7 uur ‘s morgens en dan wil hij naar buiten om te plassen hij kan ook al zitten pootje geven en dat soort dingen. hij heeft veel energie om te spelen en we krijgen hem bijna niet moe ihihhi.

ik hoop dat dit berichtje op jullie site gezet kan worden dat zouden wij heel fijn vinden.

hier een paar foto‘s van onze skidder:


Hallo mensen van de Hoeve, Wij wilden weer eens even laten weten hoe het met ons gaat. Het gaat goed :-) We hebben het nog steeds erg naar ons zin in Rotterdam....(ze zijn hier heel lief voor ons). Ook zijn we nog steeds supergezond! Waar we vooral van houden is lekker met elkaar vechten. Ik (Frodo) ben dol op zoetigheid en mijn vriendje Sam is meer van de hartige hapjes tussendoor. Op de foto kunnen jullie zien hoe leuk we zijn (zelf weten we dat allang, en daar maken we gebruik van). Nu springen we maar weer achter de computer vandaan, want we mogen zo lekker effe buiten spelen. Jullie krijgen de groeten van onze familie Verschoor. Twee pootjes van Sam en Frodo

Hallo Lia, Tazzy is nu 3 en 'n halve maand oud en weegt 3350 gram. Ze is al flink gegroeid en op het moment is ze tandjes aan het wisselen. Zoals je zei is ze veel lichter van kleur geworden. De onderkant is spierwit en de bovenkant is beige, de oortjes blijven bruin.


Het is heel leuk met Tazzy om ons heen, ze weet je wel bezig te houden en als ze de aandacht niet krijgt vindt ze wel een manier om je te lokken door iets ondeugends te doen. Het leukste speelgoed is de kat Beau. Spelen met zijn staart, achter hem aan rennen, blaffen, uitdagen, maar Beau moet niks hebben van die kleine druktemaker en begrijpt niet dat ze dit doet om met hem te spelen. Tazzy gaat heel graag naar buiten. Rennen in de tuin, dwars door alle planten heen of gewoon lekker genieten van het zonnetje. Als we met haar wandelen zijn er altijd wel mensen die ons aanspreken over haar of even willen aaien. Ze is gek op kinderen en wil er altijd op af om met ze te spelen. Ze wordt weleens uitgenodigd om een balletje mee te trappen, de bal rolt ze met de neus alle kanten op en de kinderen krijgen geen kans meer.

Ze krijgt steeds meer haar eigen karakter en kan je goed duidelijk maken wat ze van je wil. Gelukkig luistert ze ook heel goed naar ons en doet wat wij willen. We zijn blij met Tazzy en kunnen haar voor geen goud meer missen. Nog bedankt Lia en Wil , groetjes van Elianne en Ronald en een knuf van Tazzy .


Hallo Wil en Lia,, Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb laten horen van ons. Het gaat prima hier en met boomer gaat het uitstekend, hij gaat naar cursus en vind het heel erg leuk.

Hij is vandaag naar de kapper geweest en is zo een mooi hondje geworden, want wat had ie een bos haar zeg kwam er zowat niet door met de kam. Ik heb er meteen een foto van gemaakt want die wil ik je niet onthouden en kan je meteen zien hoe goed hij er uit ziet. Het is echt een scheet van hond, een lekkere eigewijze boomer hahaha.

Nou wil en lia, groetjes van ons allemaal hier uit beverwijk en tot meels maar weer. Annet, ellie en jaap en natuurlijk een grote lebbel van boomer


Hallo Lia en Wil, Het heeft even geduurd, maar graag willen wij jullie laten weten hoe het met onze Gizmo gaat. Gizmo werd op 20 augustus 2003 bij jullie geboren en op zaterdag 18 oktober hebben wij onze Gizmo bij jullie opgehaald. Tijdens het eerste kwartiertje van de autorit van Valkenswaard naar ons huis in Nijmegen heeft Gizmo een beetje gepiept, waarschijnlijk miste hij zijn vertrouwde omgeving waar hij de eerste 8 weken van zijn leven heeft doorgebracht. Maar in de armen van Annemiek en met lieve en geruststellende woordjes van Annemiek en mij werd hij snel stil. Ziek is hij van de autorit niet geworden. Thuisgekomen hebben we hem op de grond gezet en rustig zijn gang laten gaan. Hij heeft zijn nieuwe huis verkend, zijn mand gevonden en hij begon zelfs al te spelen met een balletje dat hij tijdens zijn verkenning tegenkwam (dat hadden wij er natuurlijk neergelegd). De eerste paar nachten heeft hij wat gejankt, maar ook dat was snel over.

We hebben hem vanaf het eerste moment zoveel mogelijk overal mee naartoe genomen, ook naar vrienden van ons met een grote Duitse Herder, waarmee hij meteen al prima maatjes was. Prachtig is het om dan te zien hoe voorzichtig en teder zo’n grote en sterke hond met zo’n kleine pup omgaat. Twee weken nadat wij Gizmo bij jullie opgehaald hadden is hij zelfs al mee geweest naar een sportweekend dat door onze hardloopvereniging werd georganiseerd in een hotel aan de rand van de bossen. Hij vond het heerlijk, stond natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling en werd door iedereen geknuffeld. Het zindelijk worden heeft geen problemen opgeleverd. Natuurlijk vonden we wel eens wat of waren we er net te laat bij als hij iets moest doen, maar als je daar niet tegen kunt moet je geen pup in huis nemen. Al met al is het ons reuze meegevallen. Wat was het leuk toen hij voor


de eerste keer zijn pootje optilde om te plassen, zijn evenwicht verloor en bijna omviel. Echt komisch om te zien. Gizmo is nu inmiddels al iets meer dan een half jaar bij ons en we hebben al van alles met hem gedaan en meegemaakt. Eind december is hij voor het eerst naar de dierenarts geweest voor zijn entingen. Hij was niet bang, speelde met de dierenarts en zijn assistentes dat het een lieve lust was en onderging het onderzoek en de entingen zonder problemen. Inmiddels heeft hij zijn complete gebit al gewisseld, jammer dat we nergens een tandje hebben gevonden. In januari is hij begonnen aan de puppycursus en heeft deze in maart met goed gevolg afgelegd en een certificaat behaald voor de dingen die hij heeft geleerd. Hij scoorde maar liefst 52 van de 60 te behalen punten, en we hebben hem natuurlijk met een lekkernij beloond voor deze prestatie. Ongelooflijk wat een plezier hij had tijdens die cursus. Alsof hij het aanvoelde begon hij elke maandagavond onrustig te worden, het was weer cursusavond en dat betekende niet alleen goed werken voor de baas, maar ook spelen met zijn vriendjes. Hij heeft er zoveel plezier aan beleefd dat we hebben besloten nog meer cursussen met hem te doen. Het is voor ons ook genieten als je die hondjes zo lekker bezig ziet zijn met hun opdrachten. Hij volgt nu de doorstroomcursus elementaire gehoorzaamheid. In de carnavalsweek zijn we 4 dagen met Gizmo naar Texel geweest, dat betekende voor hem 4 dagen hollen, rennen en spelen op het strand. Lekker los zonder riem, steeds het baasje en het vrouwtje in de gaten houden en hard terug komen hollen als de afstand tussen hem en het baasje en het vrouwtje te groot dreigde te worden. Sinds een paar maanden gaan we ook elke dag met hem naar een stadsparkje bij ons in de wijk, waar hij lekker los kan lopen en kan spelen met zijn speelkameraadjes die daar ook elke dag komen. Het is gewoon heerlijk om te zien hoe goed hij met allerlei honden omgaat, groot of klein, dat maakt hem niet uit. Hij gaat er naartoe, snuffelt, daagt uit, rent weg, en speelt dat het een lieve lust is. Maar hij heeft natuurlijk toch zijn favoriete honden, waar hij niet bij weg te slaan is. Als hij dan weer mee naar huis moet, gaat hij wel eens demonstratief op zijn buik liggen, om duidelijk aan te geven dat hij er nog niet genoeg van heeft. Begin vorige maand is hij voor het eerst naar de trimster geweest, hij ziet er nu erg mooi uit met een vacht van zo’n 3 tot 5 cm lengte die lekker makkelijk te kammen en te borstelen is. Toen we hem bij de trimster op gingen halen kwam hij ons apetrots en parmant tegemoet. Lia en Wil, jullie hebben ons werkelijk een schat van een hondje bezorgd, we zouden hem voor geen goud meer willen missen. Hij hoort er echt bij en wil er ook echt bij horen. Als wij ’s avonds op de bank naar de tv zitten te kijken, dan is hij niet tevreden voordat hij heerlijk tussen ons in op de bank ligt. Of hij komt met een balletje naar ons toe, legt het voor ons op de grond en gaat dan met een vragend koppie naar ons zitten kijken totdat een van ons het balletje weggooit en hij het kan apporteren.Bang dat we ons verslapen hoeven we ook niet meer te zijn. Wij wonen in een appartement, dus hebben alles gelijkvloers. Gizmo kan ’s nachts dus gewoon het hele huis door, inclusief het balkon. En als we dan niet vroeg op hoeven te staan, kunnen we de klok er op gelijk zetten dat Gizmo ons zo tussen acht en half


negen wakker komt maken. Hij springt dan met zijn voorpootjes tegen het bed en krabbelt aan het dekbed totdat een van ons wakker wordt. Lukt dat niet, dan gaat hij heel zielig zitten piepen, daar wordt je wel wakker van. Om dan vervolgens met een speeltje te komen. Echt leuk is dat, vooral als je dan dat lieve koppie ziet en het enthousiasme waarmee hij je weer komt begroeten, echt een goed begin van de dag. Autorijden is ook een feest voor hem, zodra ik de deur open springt hij al op de achterbank, die hij dan helemaal voor zichzelf heeft. Wagenziekte kent hij niet, dat komt ons goed uit, want als het even kan gaat hij gewoon overal met ons mee naartoe. Lia en Wil, ik zal jullie binnen nu en enkele dagen een paar digitale foto’s van onze Gizmo sturen die jullie dan op jullie prachtige internetpagina kunnen plaatsen. Deze pagina bezoek ik nagenoeg elke dag, al was het alleen maar om even te kijken wat voor schattige puppies er nu weer op staan. Het zijn stuk voor stuk echt scheetjes, niet alleen om te zien, maar ook om in huis te hebben. Gizmo is geboren bij jullie op 20 augustus 2003) Groetjes van John en Annemiek en een poot en een lik van Gizmo (uit Nijmegen) !!!


Hoi Lia, Het is alweer een tijdje geleden dat ik mailde. Maar zoals je weet heb ik Bo van Marion een tijdje te logeren gehad en daarbij had ik zelf ook vakantie. Met dit weer zit ik ook minder achter de computer maar dat heeft iedereen wel. De vakantie met Bo is goed verlopen. De eerste week loop je nog wel tegen dingen aan maar de tweede week ging goed.

ZoĂŤ heeft wat meer moeite en moest ook niet veel van Bo weten (geef haar maar het vertrouwde en laat alles zoals het is). Ze kan dan ook heel zielig kijken maar soms wat extra aandacht doet dan wonderen. Asta vond Bo wel leuk. Bo rende ook veel en dat moet Asta wel hebben. Wel was Bo haar soms te baas en dat was dan ff minder. Maar op zich merk ik zelf niet veel aan ZoĂŤ en Asta dat Bo weer weg. Heb er zelf meer moeite mee en ja, stom maar ik mis haar echt. Whahahahah wat ben ik toch een gek mens, he. In de tijd dat Bo hier was zijn we van alles gaan doen want het was ook mijn vakantie.


Ben een dagje met ze naar Marga geweest en verschillende keren hier in de buurt in het bos of op de hei. Ik heb weer een wat foto's (bijna een fotoalbum) meegestuurd. Die foto's van de hondjes bij de boom die vind ik zelf zo mooi. Denk ook dat ik die laat afdrukken om in een fotolijstje te doen. Nou ja te verwisselen want anders komen er echt teveel foto's van ze op te hangen. Asta die lekker gezwommen heeft. Als de hondjes zo genieten dan geniet ik ook. Heerlijk gewoon. Het is ook soms zo gek maar ZoĂŤ vind wandelen op een andere plaats dus echt geweldig. Als we hier het veld in gaan, nou dat weet ze wel dus dat hoeft niet zo. Maar komen we op een plaats waar we niet vaak komen dan loopt ze wel voorop.

Terwijl het geen groot bos of zo is en het is ook niet echt ver weg. Eigenlijk betrapte ik me erop dat ik dat te weinig doe maar als je aan het werk bent dan schiet dat er toch bij in. Ik ga dan wel wandelen en het veld in maar ze in de auto zetten en naar een andere plek rijden doe ik dan weer minder.Maar ja, mijn vakantie is weer om. Bo is weer naar huis en alles gaat weer zijn gangetje.


hallo lia vorige week donderdag was miranda op bezoek , met zoe asta en loggetje bo !! het was superrr leukkk !!! we zijn naar de peel geweest , niet de peel die bij de meeste mensen bekent is , nee de peel die ik bedoel ligt hier in budel-dorplein ! ook met water en er zijn veel soorten watervogels die daar verblijven !!

we hebben echt plezier gehad aan het kijken , zoals die 6 boomertjes zich daar amuseerden !! hihihi miranda heeft bij jouw wel 'n echte zwemster mee genomen he !! asta was zo wegggg ,.. dat water in en zwemmen als die kan ,..super leuk om te zien hoeveel lol ze daarin had !!zoe doet dat niet vertelde miranda , die wil grond onder haar pootjes voelen , slim he !! bo vond 't ook superrr leuk , ze ging asta achterna en zwom ook 'n rondje mee hihihi bibi ging net als de keren daarvoor dat ze daar was , alleen met de pootjes erin , kijken wat ze daar aan het doen waren hihihi

de dochters doen meestal mama na , maar water vinden ze denk ik na dat avontuur , van


die val in de sloot niet echt zo aantrekkelijk meer hihihi die hebben ook wel gekeken wat asta daar deed , en zich verder geamusserd met rennen en ravotten !! dat boomertjes best lekker ondeugende hondjes zijn , he ik al vaak gezegt he lia hhihihihi maar wat ze mij daar flikten ,...whahahhaha miranda was er getuige van!! we wilden terug naar huis om te gaan eten , dus we liepen terug richting de auto zes boomertjes volgden ons !!

toen asta zoe en bo in de auto zaten , was ik nog steeds op mama bibi en dochters aan 't roepen !!! zodra ik riep keek bibbi om ( ze stond met haar rug naar me toe !!) draaide terug en maakte dat ze weg kwam !!! dochters keken naar mij ,...en naar mama ..en kozen voor mama !!! dus ook ervan tussen ,....ik wist niet wat me overkwam ,..drie stoute boomertjes whahahhaha ik ging in de auto zitten ,..deed de deur dicht ,...niks .....miranda dacht ik start de auto dat maakt indruk !!! resultaat jaaaaaa ze kwamen aan gerent ,...zodra ik ze wilde pakken om mee te gaan ,....maakten ze dat ze weer weg kwamen !!


ooohhhh lia ,.....als er iemand voor aap stond ,...dan ik wel !!! en miranda had de grootste lol , ( ik 贸贸k hoor whahahhaha) en hielp me nog 'n keer door echt met de auto weg te rijden met zo'n 5 km scheurde ze weg hihihi , dat was genoeg om de dames toch weer naar de auto te lokken whahahha toen heb ik ze een voor een ,...voor alle zekerheid ,...door het raam naar de achterbank gezet ,...klaarrrr starten maar hihihi met bibi was ik er vaker geweest , in de tijd dat snuffie 3 a 4 keer week was , maar sindsdien eigenlijk niet meer !! de reden was meer dat ze eerst met z'n drieen goed aan de lijn zouden lopen , ...daarna wilde ik met hun wel 'ns daar gaan kijken !! dus lia weer 'n verhaal van die prachtige karakter boomertjes superrrrr lief , ..speels,..trouw,..ennnn lekker ondeugend hihihihi


de foto's zijn door miranda en mij gemaakt , dan zie je waar ik 't over heb , zoals het er daar uit ziet !! deze mail stuur ik via de pc van 'n kennis , want die van mij heeft rare kuren en moet nog nagekeken worden door cor , als die van vakantie terug is !! gelukkig heb ik 'n key waar ik foto's op kan slaan dus die kan ik je daarom ook sturen hihihi

zo nu ga ik terug naar huis , naar m'n drie schatjes die zullen me wel missen ,..ik in ieder geval hun wel hihihi erg he !! veel lieve groetjes van marga bibi kruimel en gizzy

Hhallo

Lia,

Ik ben nu 2 weken bij mijn nieuwe baasje, vrouwtje, Celine en Nadia. Ik ben erg leergierig en heb mijn vaste plas- en poepplekje buiten al gevonden. Ik wil nog wel es een plasje laten gaan in de woonkamer‌.maar ja‌dat komt omdat het baasje niet goed naar mijn gepiep luistert. Ik denk, dat hij het nu wel doorheeft.


Met Celine en Nadia heb ik heel veel plezier! Ik apporteer al en weet ook al wat bij “zit” en “af” van mij gevraagd wordt. Knap he? Maar die fel gekleurde badslippers…. mmmmmm….daar kan ik maar niet van afblijven….alleen jammer, dat vrouwtje dan net doet of ze mij niet ziet. Ik heb de laatste weken echt wel in de belangstelling gestaan….tjonge tjonge……wat betekent eigenlijk “kraamvisite”…?

Vanaf de eerste nacht slaap ik al door. Ik word om 06: 30 uur wakkeren en ga dan met het baasje naar buiten. Na een paar dagen op de slaapkamer van het baasje en vrouwtje te hebben geslapen….slaap ik nu in mijn mand in de woonkamer. Dat gaat al heel goed.

Het baasje en Celine hebben een paar leuke foto’s gemaakt. Vind je niet dat ik al gegroeid ben? Nou dag hoor….ik zal snel weer wat van mij laten horen. Senna uit Krimpen aan den IJssel.


Hoi Lia en Wil, hier zijn wat foto's van Binky uit Reusel. Ze heeft het ontzettend naar der zin die deugeniet.

De bench vind ze al niet erg meer als ze moet slapen de eerste nacht heeft ze 5 minuutjes zitten piepen. de dagen daarna ook nog een klein beetje. maar nu is het over.

Dan heb ik hier nog een paar foto's van binky Groetjes hans en linsy van Gestel


Baasjes vertellen deel 3  

puppies van Kennel de Hoeve en hun baasjes.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you