Page 1

Deel 2 Baasjes vertellen‌


Hallo Lia en Wil, Zoals jullie op bijgaande foto's kunnen zien, heeft Sherpa haar plaats definitief verworven in ons gezin. Morgen is ze al weer 9 weken, de tijd vliegt sinds ze hier is, terwijl hij daarvoor voorbij kroop.


Het dweilen is haar favoriete pestmoment, ik krijg de dweil niet vooruit als er een hond van ruim 2,5 kilo aan hangt. Met de kinderen spelen vindt ze helemaal geweldig, ze doet al mee in de hut en vooral ook met afpakken en wegwezen (soort hondentikkertje denk ik) We genieten enorm van ons dondertje, want ondeugd zit er al in, maar daar had Wil al voor gewaarschuwd!

Iedereen is helemaal stapelgek met haar en we krijgen veel vragen over welk "merk" het toch is. (toyota terrier?) Kees kan inmiddels een rijtje oorbellen in zijn oren hangen, er zitten al gaatjes genoeg in. Maar lekker kroelen op de bank vindt ze ook heerlijk met hem.

Het harde brokjes eten gaat ook steeds beter, alleen vindt ze dan dat mijn hand de bak is, uit een bakje pakt ze ze amper. Het zal vanzelf goed komen, ze is gewoon een beetje verwend :) Heel veel groetjes uit luilekkerland en een pootje van Sherpa, die nu de hik heeft! Wilma, Kees , Sandra, Robin, Marlous, Martijn


Hier geeft Chico de hamster kusjes. Chico kan al net zo goed kussen als Nicky , alleen bijt hij zo nu en dan in mijn lip. Gisteren heeft hij achter de tv meubel gepoept en geplast en dat op mijn verjaardag , leuk kadootje toch ?

Chico en Nicky spelen heel erg graag met een wasbolletje. Ze vliegen achter het bolletje aan door de kamer. Je ziet op de ene foto het bolletje naast hem liggen.

Ik heb al zo veel speeltjes gekocht en toch is het wasbolletje op het moment het aller mooiste.Lia ik ben echt heel erg blij met Chico en hij past perfect bij Nicky.


Nu heb ik twee hele lieve en mooie hondjes en ik zal ze dan ook met liefde behandelen. Groetjes en kusjes van Chico , Nicky en natuurlijk van mij.


Hallo, Onze hond heet Kinki, en ze is nu 4 jaar :-). Wij hebben in maart 2000 een puppy gekocht bij Kees, die woont in Veenendaal op de prins Bernardlaan. Maar ze is bij jullie geboren in Valkenswaard. Het is een kruising tussen een tibetaanse terrier en malterser, ze is geboren op 18 Januarie 2000. Weten jullie misschien wie haar ouders zijn en hebben jullie foto's van haar ouders? Misschien willen jullie wel een foto van haar zien?? Vriendelijke Groet, Marleen Stijn


Beste Wil en Lia, Na lange tijd willen wij weer eens wat laten horen van ons en foto's meesturen van Bowey, onze Tibetaanse Terrier. Wij hebben hem op 26 oktober 03 bij jullie gehaald en was toen 8 weken. Hij is nu 4,5 maand oud en alles gaat goed met hem. We zijn heel erg blij met hem en onze dochters ook. Hij is erg lief, ondeugend en leert snel alleen hij denkt dat hij elke hond aankan. Hij vindt het geweldig om los in de tuin te rennen en kuilen te graven.

Zelfs de planten moeten het ontgelden en ook de konijnen vindt hij zeer intressant. Op het moment probeert hij als een echt mannetje te plassen en is elke paal voor hem, maar verliest af en toe nog zijn evenwicht, wat erg lachwekkend is. Bijgaand wat foto's van hem van de dag dat we hem kwamen halen en van heden. Kortom hij is niet meer uit ons gezin weg te denken. Groeten, Ronald en Colinda. Amstelveen.

Hallo Lia en Wil, We zijn heel blij met TAZZY . Jullie hebben ons een mooi en lief hondje gegeven . Ze is erg ondernemend en nieuwsgierig , overal moet ze met haar neusje bij. De eerste 2 dagen heeft ze niet veel geslapen omdat


alles nieuw was en onderzocht moest worden . Spelen in de tuin en ravotten met ons vindt ze prachtig en ze kan zich ook goed zelf vermaken . Als er maar iemand in de buurt is , alleen zijn vindt ze niet leuk , daar wordt ze een beetje verdrietig van . Tazzy vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en ze weet ons wel te vertederen . Dan kijkt ze ons aan met haar grote zwarte kijkers . Wandelen op straat , ook waar veel verkeer komt , gaat goed . Ze loopt goed door en kijkt ons geregeld aan alsof ze wil vragen of ze het goed doet.Ook in het winkelcentrum voelde ze zich op haar gemak . Daar kreeg ze zoveel aandacht dat er niet veel van winkelen terecht kwam.We gaan veel met haar naar buiten om haar zindelijk te maken , af en toe gebeurt er nog een ongelukje in huis want ze meldt zich nog niet . Ze is ook nog maar pas 4 dagen bij ons , het is allemaal even wennen . Iedere dag gaat het beter en we merken dat ze zich bij ons echt op haar gemak voelt. Nogmaals bedankt voor deze mooie en lieve meid en dat jullie nog heel veel mensen en hondjes


blij mogen maken !!!!!!!!!!!!!!!! En we zullen jullie op de hoogte blijven houden van Tazzy.

Groetjes van Elianne en Ronald uit Heerlen en een lik van Tazzy .

Wij zijn Boomer ,Blacky en dribbel en wonen bij Joke en Bram


met BO gaat alles heel goed, hij heeft zijn plaatje bij ons al weten vinden, het liefst ligt hij onder de bureau stoel van mijn man. 's nachts slaapt hij flink door, hij ligt dan mooi in zijn bench, ik heb er een reis wekkertje bij gelegd en daar ligt hij met zijn oortje op, schattig om te zien.

zindelijk worden lukt aardig, hij heeft nog niet in huis gedaan, het is een flinke jongen.

groetjes an,


Hier een berichtje voor bij baasjes

Op 14januari 2004 hebben we Sem bij jullie opgehaald, vanaf de eerste dag is iedereen erg gek op hem het is een echt knuffelhondje en wil met iedereen vriendjes zijn. Hij is erg nieuwsgierig en wil alles bekijken wat we doen. Ook wil hij erg graag bij ons zitten als wij ons verplaatsen loopt hij weer achter ons aan. Als we weg zijn zit hij in de bench wat hij helemaal niet erg vindt. Ook is hij soms erg ondeugend als we de w.c.deur open laten staan is hij er erg snel bij om de w.c.rol af te rollen. Met ons konijn is hij ook erg gek maar is de konijn het moe dan draait die zich de rug naar hem toe en is Sem verontwaardigt en kijkt wat is dat nou.

Na een rust periode van drie weken gaan we weer naar de puppycursus, Sem vindt het daar erg leuk en we zijn benieuwd wat hij er nu gaat leren, want soms kan hij lekker eigenwijs zijn. Verder vinden we het erg fijn dat we altijd bij Lia en Will terecht kunnen met een vraagje. groetjes Marloes, Lieke & Louise en natuurlijk een dikke knuffel van Sem uit Horst

hallo lia of wil, we hebben bij jullie in october een hondje gekocht . we hebben hem luca genoemd. hij is al helemaal ingeburgerd en we zouden hem ook niet meer kunnen missen het aanstaande dinsdag gaat hij voor het eerst naar de kapper .


alles gaat heel goed en hij heeft nu ook al zijn tandjes gewisseld.hij is nu bijna 6 maanden hiernaast staat een foto van hem toen hij 5maanden was:

groetjes fam van veghel.

Hallo Lia, Ik ben ook erg blij met chanouk ze is erg aanhankelijk en ze is mijn beste maatje.ze heeft mijn leven gered dus dat is een band voor het leven. ik hoop dat ik nu gezond blijf het gaat nu wel weer goed met mijn.

ik hoop dat je een foto op het internet kan zetten want dat vind ik altijd geweldig. advator.ik hoop dat het met jullie ook goed gaat ik ben nog wel een keertje. groetjes van Moniek en een net in bad gedaande Chanouk.


natuurlijk als ik over die schatjes hier schrijf , is dat meestal wel leuk , maar dat komt ook omdat vanaf bibi hier is ,in mijn leventje veel meer leuke dingen gebeuren , ook als er niemand thuis is , het is nooit saai!!! dat is vanaf je opstaat , en weer naar bed gaat , dat je wel iedere dag dingetjes meemaakt waar je wel om lachen moet !!! met bibi in 't middelpunt als mama zijnde , heeft ze ook 'n heel nieuwe karaktertrek erbij gekregen , ze heeft het er maar wat druk mee zich dan weer wel en dan weer niet mee te bemoeien !!! het is soms maar goed , dat er niemand in huis is die dat tafereel s'morgens bv ziet als ik opsta , want echttttt dan lijkt 't wel of ik 'n maand weg ben geweest !!! hahahahahaha die begroeting is wel heeeeelllll apart hoor , ik zie er dan ook echt niet meer uit als ik opsta van de grond !! ik ga meestal op de grond zitten , want kruimeltje springt als 'n veer omhoog , en ik had bijna 'n neuspiersing gratis gekregen , tja dan wil je wel op de grond gaan zitten he !!!


Bronco wordt op het laatst van deze maand 1 jaartje en ik verheug me er enorm op. Mag hij papier kapot scheuren zonder dat er boos naar hem wordt gekeken. Het zal een feest geven. Hij is een echte kanjer en niet meer weg te denken in ons leven. En darco, ja dat is echt een hondje apart. Hij is met geen woorden te beschrijven en ik ben dol op hun allebei. Zo komt hij mij alle dagen duidelijk maken dat ik met hem spelen moet. Leuk hĂŠ en als Bronco dan wil meespelen dan kan hij zich heel erg boos maken. Hij geniet er enorm van als hij geknuffeld en opgepakt wordt en hij komt zich die aandacht ook wel zelf vragen hoor, want dan blijft hij tegen je benen springen en blaffen.


Onze knuffelbeer Bronco. Hij kan je zo aankijken dat je het gevoel hebt dat hij er speciaal voor jou is en dat is ook wel zo. Zo Lia nog een fijne dag en tot mails; groetjes Carine

Ha Lia, We hebben 18 januari Diesel bij jullie gehaald en na wat probleempjes met de darmen gaat het nu weer goed met hem. Fijn dat we zo via de mail vragen kunnen stellen en dat je dan tips geeft om het te verhelpen. Het gaat steeds beter met Diesel en hij is bijna zindelijk.


De poezen vinden het nog steeds niet echt leuk, maar dat zal wel wennen. In de bench gaat het ook hartstikke goed. De sneeuw vond hij helemaal geweldig dus hier wat foto's van in de sneeuw. De site is helemaal geweldig en ik kijk nog steeds heel vaak naar alle foto's en verhalen van baasjes. Nu nog bedankt voor het goede advies en de groeten uit Deurne . Groetjes Rita

Ik ging ook nog even kijken of er leuke hondenplaatjes op je site stonden en ja daar zag ik twee kleine rotzooi makertjes.Het gaat weer prima met ze en nu ligt er voor het eerst sneeuw nou prachtig vinden ze het. Ach ik laat ze maar even hoor als ik nog kinderen thuis had gehad was de vloer ook nat geworden en met een harde vloer vanavond de dweil en het is weer schoon.Hoe is het bij jullie ook sneeuw bij Monique in die hoek is het bar en boos haar man heeft er vanochtend 5 uur overgedaan om op z'n werk te komen normaal is da 40 min.Lia ik ben vergeten de foto's erbij te doen dus stuur ik na. Gr. Joke


Hallo, Ik ga een poging doen om foto's te versturen. Nu heb ik begrepen dat niet iedereen er meer dan 1 of 2 kan ontvangen. Dus je krijgt ze over verschillende mailtjes verspreid. Voor de duidelijkheid. De mooie hond op de foto is Pluto. Groeten van Mirjam van Voorthuijsen


hallo ik ben chico ,mijn baasjes hebben mij op 22 december 2001 bij jullie opgehaald mijn baasjes zijn frank en chiquita hulsebosch uit haarlem. ik wilde even laten weten dat alles heel erg goed gaat en mijn baasjes erg blij met mij zijn en de kat trouwens ook we spelen veel en knuffelen ook erg veel. als mijn baasjes naast elkaar zitten kruip ik er altijd tussen,met de kat stoei ik heel veel. ik heb er n paar foto's bij gedaan zodat jullie kunnen zien wat er van mij geworden is!!! ik heb ook n vriendje in de straat wonen :rakker ook een boomer we dansen altijd samen dan gaan we allebei op onze achterpootjes staan met onze voorpootjes tegen elkaar aan en dan draaien we rondjes!!!

ik hou ook erg veel van baby;s die lik ik het liefst helemaal onder!!!(net als mijn baasjes)(vooral als ik zie dat de dochter van mijn baas lippenstift opdoet,dan ben ik niet te stoppen en moet ik het er af likken hihi) ik heb het erg naar mijn zin hier!!!

wij zijn erg blij met chico ze is altijd vrolijk,speels en ontzettend lief en luistert heel goed,ze weet ook wanneer ze iets doet wat ze niet mag en verraadt dan zichzelf door tevoorschijn te komen met hangende oren en met de staart tussen dr pootjes haha nu weten jullie n beetje hoe het met chico gaat groetjes de familie hulsebosch uit


haarlem,chico en mica(katje vd foto)

Hallo daar, hier weer eens een berichtje van Laika, het heeft even geduurd, maar het is weer zover. Laika is op 07-01-2004 1 jaar geworden en die dag verliep goed, we hadden wat lekkers voor haar gekocht, extra aandacht gegeven en lekker met haar gewandeld! We zijn ook blij dat ze al 1 jaar is, dan hoort ze bij de echte honden, niet meer de pups (ook al zie je bij Laika geen verschil omdat ze zo klein is: 27 cm) Maar ja, de winter tot nu toe was leuk, de eerste keer sneeuw was heel wat voor Laika. Ze hapte erin en dolde en speelde ermee. Ik ging toen die dag naar het park waar ook andere honden waren en ze had het zo naar dr zin, dat toen we weer thuiskwamen ze onder de sneeuw zat (haar bekkie ook en dat was echt om bij te lachen =) Maar ik heb er een nieuwe foto bij gedaan, die recent gemaakt is, dus zo ziet Laika er nu uit =) Groetjes en pootjes van Jiska en Laika (en de rest natuurlijk)


nou lieve luitjes , ik wens jullie ook 'n fijne plezierige carnaval toe,

hartelijke groetjes van marga bibi kruimel en gizzy

Milo


Hallo Lia en Wil, Hier een berichtje uit Dongen. Wij hebben Diesel 8 februari bij jullie opgehaald en wilden even laten weten hoe het met haar gaat. Allereerst bedankt voor het hartelijke ontvangst bij jullie. Wij hadden Diesel op jullie geweldige site gezien, waar wij trouwens nog steeds op kijken, zo leuk is het. Gelijk gebeld en we mochten al heel snel komen kijken. Iedereen hadden we jullie site doorgegeven en zo konden ze Diesel zien. En nu ligt ze hier in haar mandje. Wij zijn heel gek op haar. Op straat staat iedereen stil om haar even te aaien. Zij is net een speelgoedhondje. Ze kan ontzettend ondeugend zijn maar ook heel lief. Ze doet het 's nachts heel goed. Als we beneden komen dan is ze zo blij! Hier op de foto is Nikki haar aan het leren te zitten en een pootje te geven. Dat gaat heel goed. Misschien komt ze ook bij Baasjes te staan. Dat zouden wij heel leuk vinden. Wil en Lia, nogmaals hartelijk dank voor onze lieve Diesel. Hartelijke groetjes van Lars, Nikki en Saskia uit Dongen.


Hoi Lia en Wil, Onze Lizzy is nu 3 maanden, en we zijn heel erg blij met haar. Elke morgen worden we uitbundig begroet. Ze is het liefste bij ons in de buurt.

Ze heeft ook al een vriendje: Bobby, de hond van onze buren. Ze is graag buiten, en speelt graag met takjes. Ook groeit ze als kool!

Gisteren is ze in bad geweest, en nu is ze heel erg zacht, en nog snoeziger!! Kortom het is een heel lief dametje. Bedankt Lia en Wil voor het lieve hondje! Groetjes Fiona en Toine


Hij gaat als de brandweer "boomer" hahaha het is een verschrikkelijk leuk en lief hondje en groeit goed en is al bijna helemaal zindelijk. Het is een bijdehand kuiken hahahaha,,we hebben erg veel schik met en om hem.

Kan het niet laten en doe er toch ff een foto'tje bij.

Nou heel erg bedankt voor je berichtje en groetjes van boomer en annet (en rakker)


Januari 2004

Hoi Lia Met groot genoegen heb ik vanmiddag gehoord dat famillie van ons Berrie en Cristel v.d.Kerkhof uit Deurne bij jullie Benji hebben gehaald dit naar aanleiding dat ze gisteren bij ons zijn komen kijken,en we samen op jullie site gezocht hebben en dus met succes. Zou U de foto naar mij toe willen mailen en hebt U toevallig ook nog een foto dat Benji een paar weken oud is,daar zou U ons een groot plezier mee doen. Mocht U besluiten om Floris op de Uw site te zetten even een klein berichtje graag dan kunnen we kijken.


Bij voorbaat al dank voor dit en wij zullen ongetwijfeld nog eens iemand naar U toe sturen want we krijgen zo ontzettend veel leuke reacties van iedereen dat er nu al verschillende mensen in onze vriendenkring overwegen om ook zo`n soort hondje te nemen. Groeten van Frans Germa en Floris uit Helmond

hallo lia en wil heerrrrlijkkk wat ik daar weer mocht ontdekken , midden in de nacht !!! bij jullie op de site zag ik bij de baasjes page 14 , zomaar van bibi 's puppy's foto's van nu staan !!!! ik kreeg 't er gewoon warm van , dat jullie dat zomaar doen !!! en dan ook nog terwijl ik op dit moment , zo weinig kan reageren op jullie babbelbox !!! ik heb dat vandaag , aan iedereen die binnen kwam laten kijken , jammer ,...dat je de reactie's niet kon horen , dat was schitterend !!!


jullie oortjes moeten toch wel flink getoeterd hebben , want de nodige lofzang is weer gezongen !! ik bedank me dan ook hartelijk , en vraag er meteen achteraan of ik 't plaatje compleet mag maken ! ik zou 't zo leuk vinden als ze er alle 4 op zouden staan , want 't reutje milo die in venlo woont ,staat er nu niet bij !!! lia en wil ik stuur heel brutaal de foto ,...ennnn hoop dat milo er ook bij mag komen !!! als 't niet kan , is 't niet erg verder , maar ik dacht nee heb ik , ennnn ja kan ik misschien wel krijgen !! ook wilde ik me bedanken voor de tip over 't eten van bibi , het gaat nu 'n stuk beter , je voelt dat ze wat aangekomen is , en ben daar echt blij mee !! ik ben ontzettend blij , dat ik nog steeds mag aankloppen als er iets is !!! het is zo uniek zoals jullie klaar staan voor onze hondjes , dat ben ik me heel bewust !! lia wil nog 'n fijn weekend en veel groetjes van marga bibi kruimel en gizzy

Mi boven : reutje milo die in venlo woont


^ --- kruimel en gizzy ---->>


Hallo Lia. Hier heb ik een foto van Bo. Ze is hier 7 weken. ook een foto van binky, buck en bo met zijn drieen. Ze kunnen heel goed met elkaar opschieten. Gr.Marion.

Hallo, Op maandag 22 december 2003 hebben wij `onze` Pippy bij jullie opgehaald. Uiteindelijk heb ik haar dus toch Pippy genoemd omdat ik die naam zelf het mooiste vond. Papa en mama hadden ook enkele namen maar ja, ik ben Pippy´s baasje want ik heb haar voor mijn verjaardag op 31 december gekregen.


Pippy doet het inmiddels erg goed. Slaapt ´s nachts in haar bench (die we tot villa kakelbont hebben omgedoopt). Maakt van het in de bench blijven helemaal geen probleem. Het zindelijk maken gaat ook best goed. We moeten haar regelmatig uitlaten en ze gaat nog maar af en toe in de fout. Pippy heeft haar plaatsje bij ons al helemaal gevonden en vind het erg fijn om met ons mee te spelen. Het gaat dus erg goed met Pippy.

Jesse van der Steen Deurne

Hoi heel veel kerstgroetjes uit posterholt toegewenst chico doet het heel goed hij heeft het naar zijn zin en we zijn heel blij met hem. Gr. Sandra, henry, jerrey, senna en chico natuurlijk.


Hallo wil en lia,, stuur nog ff een foto en een filmpje,,, kan je kijken hoe goed het gaat met boomertje. het filmpje is wat aan de donkere kant,, maar je kan het goed zien dat hij speelt met mijn hondje rakker,, die twee kunnen het heel erg goed met elkaar vinden. Nou groetjes van boomer en annet uit beverwijk


Hallo Lia en Wil, Tara, onze tibetaanse terrier is afgelopen 20 januari 2004, 1 jaar geworden. Het leek ons leuk om daarom enkele foto's op te sturen, zodat jullie kunnen zien dat het goed met haar gaat. Wat ons betreft mogen 1 of meer van deze foto's op jullie site. Na het volgen van de puppy cursus zitten we nu op de cursus A. Ze is een lieve hond die heerlijk kan rennen en spelen met andere honden. Vooral het strand vindt ze heerlijk. Ze is heel waaks en soms te dominant, maar op de cursus leren we wel hoe we daarmee om moeten gaan. Vriendelijke groeten, Marianne en Gerard van der Doelen


Hallo allemaal, Graag wil ik me eventjes voorstellen, mijn lieve baasjes hebben mij de naam Beertje gegeven, wat ik best wel leuk vindt, maar ik moest wel wennen aan mijn naam, want moeders blafte altijd als ik moest komen, en dat vond ik een stuk makkelijke om te begrijpen..... best wel moeilijk om te leren deze vreemde mensentaal, maar al zeg ik het zelf .... naar een jaartje van meestal niet luisteren dan wel, begin ik het een beetje onder de hondenknie te krijgen. Mijn Baasjes zijn wel gek van mij. want ik wordt verwendddddd heeeeeeeerlijk heeeeeeeeerlijk en nog eens heeeeeeerlijk.Maar af en toe ben ik wel een eigenwijze dondersteen, dan heb ik weer wat hondenkwaad uitgehaald, dan kunnen mijn baasjes best wel boos op mij worden, maar ik heb een trucje ontdekt, dan kijk ik ze met mijn grote bruine koeien ...... oeps hondenkijkers aan, en dan gaan ze altijd voor de bijl, hi hi werkt bijna altijd, maar niet verder vertellen hoor, ons geheimpje. Maar ik ben hondsgelukkikg dat ik zoveeeeeeel liefde en geluk bij mijn nieuwe baasjes heb gevonden, en weet je wat mijn Mamma altijd zei..................... ALLES KOMT OP ZIJN POOTJES TERECHT............................................ en weet je ze had gelijk ..... want ik ben heeeel errrrrg gelukkig bij mijn baasjes, en ik hoop nog heel veel jaartjes bij ze te zijn, ook al heb ik soms moeite om hun taal te begjrijpen............ Heel Veel Liefs en een poot en natte lik van BEERTJE


hallo ik ben max en al weer 4jaar jong ik geniet vollop met mijn baasjes ik wandel veel mag mee op vakantie mag dan lekker zwemmen en ravotten ook heb ik afgelopen week van de sneeuw genoten we zullen er een foto bij doen zo kunnen jullie zien dat het nog steeds goed met me gaat. groeten en een knuffel van MAX


hallo will en lia hier even een berichtje uit nistelrode van onze doedel, het gaat erg goed het is een lief hondje wij zijn erg met doedel. groetjes fam cornelissen uit nistelrode.


hallo, hier een eerste berichtje van de pup die we bij jullie hebben gehaald gisteren. de reis duurde lang voor hem en hij heeft toch wat overgegeven.... ik zou bijna hetzelfde hebben gedaan als je ook nog eens in de file komt te staan! thuis zijn er helemaal geen problemen gekomen met de andere honden en katten. hij is geweldig! inmiddels heeft hij een naam, hij heet bas. dit is ons vierde pupje en we hebben nog nooit zo n makkelijk hondje gehad. hij eet alles, vindt alles leuk, alles ook lekker haha en wordt niet ziek en doet het vreselijk goed. zijn verkoudheid gaat ook al een heel stuk beter. de eerste nacht heeft hij moeten huilen maar nu, de tweede nacht, zit ik stiekem boven nog op internet maar ik hoor hem niet. ik ging net beneden kijken en ja hoor daar lagen de drie mannen in de mand!!! kortom hij voelt zich al lekker thuis. ik doe er een foto tje bij. heel veel groetjes,


wim en nathalie en natuurlijk van bas uit leusden

Hoi Lia, Even een berichtje over Nana. Ze doet het hartstikke goed! Bijna alle plasjes doet ze al buiten en haar poepjes blijft ze van af als ik hard 'nee' zeg. De eierkoek in combinatie met de pens-stokjes heeft dus goed geholpen. Het piepen 's avonds in de bench is gereduceerd naar 5 Ă 10 minuten, daarna is ze stil. Ze is heel lief maar soms ook erg ontdeugend. Maar waar ik eigenlijk voor mailde: Ze krabt zo verschrikkelijk veel aan haar oortjes. De hele dag door. Ik heb er al in gekeken maar ik zie alleen maar donkerrood (bruin) oorsmeer. Ik wilde eigenlijk naar de dierenarts om even te laten kijken (ook op eventuele vlooitjes) maar toen herinnerde ik mij ons gesprek, dat ik eerst even jou moest raadplegen: bij deze dus........ Laat je nog even iets weten? Alvast bedankt. Veel groetjes uit Eindhoven van; Peter, Monique en Sanne


Hoi Wil en Lia, bij deze de beloofde foto van Dushi het boomertje dat wij 15-3-03 bij jullie gehaald hebben. Alles gaat nog steeds erg goed. Dushi is een heel lief en gemakkelijk hondje. Zelfs de trimster zei vorige week dat je zelden zo'n lieve hondjes tegenkomt. Dushi wil het liefste de hele dag knuffelen, spelen en wandelen. Vriendelijke Groet Jasper en Kim en een poot van Dushi


hallo wil en lia even iets leuk vertellen gister is baerke geknipt het werd wel tijd en nu is hij net een puppy zo klein he vanmiddag ik met het wandelen hoor ik een kind zeggen tegen het andere kind o kijk een puppy ik liep door en toen hoorde ik mevr mevr zouden we hem even mogen aaien ik zei oke doe maar bijt die? ik zei maar nee ze kwamen dichter bij zegt de ene tegen de andere pas op hij bijt wel hij laat zijn tanden zien (onderbeet) Ik vond het ziellig voor baerke maar ik moest er wel om lachen gr marlies


Hallo Kennel de Hoeve, Eindelijk een berichtje van fam. Habraken.Wij hebben Quincy op 11 oktober bij jullie gehaald. Zij maakt het goed en is al gegroeid, ze is wel erg ondeugend, maar dat is wel grappig. We zijn blij met haar, Groetjes Fam. Habraken, En een pootje van Quincy!


Lieve Lia en Wil,

Ik stuur een foto van Chanouk, omdat ik heel trots op der ben want vanaf Zondag 21 -12 - 2003 heb ze een staarje in .Ik vind het zo leuk staan bij haar.Ik heb wel veel geoevend maar steeds viel het haarbandje eruit maar nu is het toch gelukt. Groetjes (een trotse ) Moniek en Chanouk met een Nieuwe look.


Hallo Lia, Hier een paar foto's van Luna om te laten zien dat ze haar draai gevonden heeft bij ons. Ze is al dikke maatjes met ons konijn. Ze krijgt alle aandacht en geniet ervan. Vanaf de eerste nacht is ze al zindelijk alleen overdag heeft ze nog weleens een ongelukje. Bedankt voor dit lieve hondje. Groetjes van Luna en van ons Fam. Kuiten


Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een geweldig goed 2004. Deze foto's zijn onze kerstkaarten geworden van dit jaar. Leuk he!!

Groetjes Paul, Wilma, Sander en Michelle Kuiten Geldrop


Hoi Wil en Lia,

Veel heb ik niet te melden maar ik het een hele mooie foto van onze Darco. Steeds al ik Darco kwijt ben dan moet ik hem achter het kerststalletje gaan zoeken, want daar ligt hij dan. Hier is dan de foto, bij de Kerstboom en tussen de pakjes. Is hij niet super mooi!!


Hoi Wil en Lia,

Ik vind jullie site heel erg mooi. Ik ga nu dus nog vaker kijken en geniet er volop van. Het is ook heel fijn dat je foto's kan plaatsen op de babbelbox. Met onze 2 kanjers gaat het super goed en we genieten ernorm van hun. groetjes Carine


Lieve Lia en wil, Ik heb gisteren toen ik thuis kwam nog wat foto's gemaakt van chanouk onder mij eigen kerstboomje. misschien kun je er een op het internet zetten ik wens alle boomers en dieren en mensen een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar. groetjes moniek en een poot en natte neus van Chanouk

Hoi Wil en Lia Hier nog een keer de kerst groet van mij en de hondjes. Ik vind hem zo vreselijk lief en hoop dat je hem bij de andere wil zetten. Ik hoop dat hier nog vele mensen en dieren een voorbeeld aan nemen en net zo veel liefde en vriendschap voelen als deze maatjes van elkaar. Ik ben dan ook vreselijk trots op mijn twee kanjertjes. Het zijn maatjes voor het leven. Alles doen ze samen de een wacht op de ander lopen zij aan zij.


Kleine Rakker vertrouwt volledig op zijn grote vriend en dat is zo vreselijk lief om te zien. Ik noem ze wel eens jut en jul. Onafscheidelijk zijn ze van elkaar. Dat wordt voor ons een heerlijke kerst zeker weten. Ik wens van hier uit al mijn boomer vriendinnen, Wil en Lia en alle anderen die ik ken van Lia haar site Een heel fijne kerst en een heel gelukkig 2004. En dat we nog maar heel lang met elkaar blijven chatten. En namens Lucky en rakker voor al hun boomer vriendjes en vriendinnetjes een hele grote kerst woef . Heel veel liefs van Cora en Lucky en Rakker


Hoi Lia en Wil, Het is al weer even geleden dat we iets van ons hebben laten horen, maar het gaat super goed met ons. We genieten nog elke dag van Tiësto. De kerstboom staat al en ze vindt het allemaal wel prima. We hebben gelijk maar even wat foto's genomen en er een kerstkaart van gemaakt. Tiësto heeft er trouwens een vriendinnetje bij, namelijk Remi. Het is het hondje van een vriendin van mijn moeder. Zij hebben Remi ook bij jullie gehaald en ook met haar gaat het heel goed. Remi en Tiësto zijn al een paar keer bij elkaar op bezoek geweest en dat is echt dolle pret. Ze zijn echt aan elkaar gewaagd. Dat is ook wel te zien op de foto's. Samen spelen, samen eten en drinken. Tiësto vindt het ook nog steeds geweldig om naar mijn ouders te gaan en om met Bolleke te spelen. Als GTST is afgelopen, springt ze overeind en begint te piepen. Ze weet dan dat ze mee mag met de auto. Ze is dan door het dolle heen. Hoewel Bolleke nog steeds niet echt met Tiësto wil spelen, blijft ze het proberen. Tiësto gaat dan heel lief voor Bolleke liggen en laat zien dat ze echt alleen maar wil spelen. Het is zo leuk om te zien.

Ook als ze samen de tuin in gaan, rent Tiësto als een dolle gek door de tuin. En eenmaal weer binnen gaat ze spelen met de stuiterbal die net zo groot is als een tennisbal. Wel een beetje zwaar, maar ze vermaakt zich er goed mee. Zo dat was het weer voor nu. Tot de volgende keer. Groetjes Koen, Els en Tiësto Ook van Bert, Finie en Remi


hallo met john uit eindhoven leuke site hebben jullie ik ben er toevallig aan gekomen via iemand die bij jullie de pup vandaan heeft gehaald het kwam zoik kwam ze tegen op straat met de pup en mijn hond rakker vondt dat natuurlijk wel interesant een puppie dus hun spelen ondanks dat onze rakker 10 jaar is en van het ene gesprek kwam het andere tot dat ik vroeg waar ze hem vandaan had toen ze van de hoeve via internet ik zij haar daar komt onze rakker ook vandaan alleen 10 jaar geleden dus vroeg ik haar naar de internetsite van jullie zodoende kijk ik dus naar al die leuke pups die op de site staan mijn vrouw is nu ook al verknocht aan al die leuke snoetjes ze zei zullen we er een bij halen maar ik heb gezegd als rakker dood is dat we dan er twee gaan halen maar nu niet dat kan ik rakker niet aan doen hij is nu de beste die we hebben dus dat mag hij blijven en als hij er niet meer is dan nemen we er twee tegelijk nou veel groetjes en veel succes met de site en de pups ik heb nog een klein vraagje was onze rakker nou een van de eerste boomers van jullie 10,5 jaar geleden groetjes john braat

hallo lia en wil srry.. maar ik heb nog geen nieuwe foto's van Laika.. maar ik heb wel weer wat informatie Het gaat erg goed met haar. Als ze mensen ziet wordt ze laaiend enthousiast en iedereen is gek van d'r. Vooral als mijn opa langs komt rent ze de trappen op en af, door de huiskamer en als de deur nog open staat door de tuinen en ze gilt het dan uit van vreugde. Mijn oma heeft jarenlang poedels gehad en ze werd te oud (vond ze) maar nu is ze wel wat aan het twijfelen hoor.


Laika is echt een hele lieve hond, ze is erg speels maar kan ook lekker rustig zijn en dan komt ze pitten op mijn schoot. We houden heel erg veel van haar. En voor de 100e keer: bedankt!!! Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.. Groetjes Jiska en Laika P.S. 07-01-04 is haar 1e verjaardag.. natuurlijk komt er meer informatie later daarover..

prettige feestdagen gewens door: Ben en Marlies Rene Wendy en Willem en een pootje van Baerke


hallo lia hier een foto van onze sidney,hij is pas geknipt en vindt hem een beetje kaal maar ja het groeit wel weer aan,ik vindt dat hij nu wel weer een puppy hoofdje heeft ,hij wordt in february 2 jaar en ik kan hem voor geen goud meer missen,hij slaapt boven bij ons in bed. wat is hij verwendt he? hahaha groetjes fam. hofman uit posterholt

hallo, Wij hebben op 27 november een hondje bij jullie gekocht. En we hebben beloofd om een foto op te sturen, nou dit is hem dan. De witte heet mazzel en de zwart witte heet gizmo, hebben we ook bij jullie gekocht. Zou me even willen laten weten of hij goed is aan gekomen het mailtje. Groetjes uit Ulft


hoi wil en lia en franka hoe is het met jullie 15 maart van dit jaar hebben wij whoopy (labrador) bij jullie gehaald ze was geboren op 25 januari 2003 het gaat hartstikke goed met haar en wij genieten ook erg van haar ze is lekker stout en heeft een vriendje dit is een rottweiler die is wel veel groter maar ze spelen erg leuk met elkaar, toch vind ik haar erg klein voor een lab niet dat ik het erg vind want het kunnen erg grote dieren zijn zo in deze huize, ze speeld lekker veel in de tuin en zo, ik heb nog een vraag ik heb al erg lang geen labradorpups meer gezien bij jullie op de site klopt dit een vriendin van mij is er over aan het nadenken om een lab te nemen ze zegt ik wil eerst een paar van die schattige koppies zien, nou ja met andere als jullie een pup hebben kunnen jullie dan een foto op de site doen a.u.b. groetjes en bedankt willem en babette......


hallo dierenvrienden. hier nog eens een berichtje van Fam. van de Haar. uit Helmond. Met onze JONGENS ICI en AQUI gaat het geweldig goed, het is een bijzonder leuk koppel ze hebben het reuze naar hun zin bij ons. Ze luisteren al heel erg goed en begrijpen al heel veel. Op het commando ZIT, ploffen ze prachtig op hun gat.Soms vinden we nog een plasje binnen maar ook dat is minimaal. Nee hoor we kunnen ze echt niet meer missen en we zijn heel blij,dat we ze allebei meegenomen hebben ze zijn ook echt heel lief voor elkaar we zijn echt apetrots op ONZE JONGENS. We hopen van harte dat jullie nog heel veel mensen net zo gelukkig als ons kunnen maken, Veel Succes Met vriendelijke groeten Fam. van de Haar

hallo Lia en wil hier dan nog even foto's van Chanouk ik vind ze wel erg leuk het gaat goed met er haar volwassen tandje komen nu door ,wel een beetje zielig hooor ze had net der melktandjes en ik hoop dat het vlug voorbij is. ze heeft nu al 3 tanden verloren maar ze gaat zonder zeuren door wat een schatje he! groetjes moniek en Chanouk


hallo, het gaat heel goed met onze doby overdag speeld ze veel maar ,s avonds slaapt ze steeds bedankt voor het lieve hondje. groetjes fam : rietjens

Eventjes een foto van ons Melissa & Bowie beide jarig op november Groetjes fam Elands.


Hoi, Ik ben Quincy en ben twee jaar geleden geboren op de hoeve.Daarna verhuist naar Rotterdam en woon nu bij de familie de jong. Ik heb het hier reuze naar m'n zin en heb al veel vriendjes gemaakt oa mijn beste vriendinnetje Lilly.

Ik zag op jullie site dat je foto's in kon sturen van hondjes die al bij een baasje zijn en ik wil bij deze laten zien hoe mooi ik ben geworden. Heel veel groetjes Quincy

halloooooo geweldig nieuwssssss bibi is mamaaaaaa !!! ze heeft 3 teefjes en 1 reutje en ze zien er geweldig uit !!!! ik ben zo trots als 'n pauwwwww met driedubbele veren !!!!! 't is nu 4.15 bibi is moe en ik ook !!! we hebben nog niet geslapen , en nu ga ik 't toch nog effe proberen !!!! bibi heeft 't fantastisch gedaan !!!!! veel groetjes v mama bibi en marga


heej lia en wil! we zagen het bericht bij baasjes.. egt HEEL leuk! daarom sturen we nu even een paar fotos van de mama en haar kindjes! het was vanmorgen een hele verrassing toen er 4 kindjes bij bibi lagen! er zit niet veel kleur in trouwens het is net een grote zwarte massa.. hahaha! maar natuurlijk zijn het super schattige beestjes! heel veel groetjes van nicki

Hartelijk Gefeliciteerd met de kleintjes Bibi en Marga, Kennel de Hoeve wensen jullie veel succes

In blijde verwachting wacht ik af, wanneer ze worden geboren, mijn kleintjes.


Hallo allemaal, Het is al weer even geleden maar alles gaat hier goed in Venray. Miki komt juist weer van de dierenarts en heeft al wat inentingen achter de rug. Zij heeft daar ook kadootjes gekregen zoals je kunt zien op de foto. De dierenarts is goed tevreden over haar en haar gewicht is...2,550kg. Ze is verder onverstelbaar aktief en als ze mij ziet eet ze me op. Ook heb ik jullie website bekeken..voor weken terug al....grandioos hoor. Dat is het weer......... vele groeten van ons allemaal....en tot een volgende keer Geert

Hoi Wil en Lia, Ik ben vandaag voor de eerste keer naar de kapper geweest en ik moet zeggen dat het me uitstekend is bevallen. Mijn baasjes dachten dat het een ramp zou worden, omdat ik hun niet mijn oogjes en nageltjes enz. laat knippen.


Maar ja deze kapster weet dan ook waar ze mee bezig is en ik vond het dan ook hĂŠĂŠl fijn om me te laten verzorgen. Voor de rest gaat het uitstekend met mij en ben ik nog steeds het beste vriendje met Bronco, ook Darco vind ik heel erg lief, maar ja hij is nog zo klein en dus moet ik voorzichtig met hem zijn en met Bronco is dat helemaal niet nodig. .

Er volgen ook nog een paar foto's van hoe ik er nu uit zie. Pootje van mij (Doesjka dus) en de groetjes van mijn baasjes

Ruim een jaar verder en het was echt goed te zien dat jullie Boefie het heel goed naar zijn zin heeft bij jullie. Gelukkig deed mijn fotobewerking programma het weer goed, want nu kon ik tenminste deze collage voor jullie maken. Ik ben zo vrij geweest om Lia ook een exemplaar toe te sturen, want ik weet dat ze het leuk vind om te weten hoe haar puppies het uiteindelijk maken.


En Jacque en ik wisten natuurlijk al dat hij het naar zijn zin had, want toen zagen we hem tenminste nog regelmatig en dat was vooral voor Dundy en Bogey leuk, maar sinds jullie verhuisd zijn is dat minder. Dus was het wel een heftige en gezellige ontmoeting tussen die drie mannekens gisteren he? Fijn weekend en groetjes, namens alles wat hier op 2 en 4 pootjes rondloopt, Hetty


Hoi Lia en Wil, Even een berichtje uit Veldhoven om te laten weten hoe het NoNo vandaag is gegaan.Eenmaal thuis is ze eerst haar eigen plaatsjes gaan bekijken. Om haar een beetje op d’s gemak te stellen had ze een snack-stripje gekregen wat erin vloog. Toen herinnerde ze zich volgens mij dat er nog iets soortgelijks op haar plaid lag, dus dat er meteen achteraan. Ik heb nog een halve kunnen redden want het leek me te overdadig.Toen begon het feest pas goed, ze heeft gerausd in de tuin, is mee gaan wandelen (wat is ze gek op kleinere kinderen!). Ze vind het geweldig om midden in de belangstelling te staan en bewonderd te worden.

Eenmaal moe is ze lekker in haar mandje gekropen en heeft geslapen tot na het eten.Toen heb ik haar de twee pilletjes verstopt in een eetlepel Cesar gegeven, dat ging erin als pap.Daarna de rest van ong. 1/3 kuipje met brokjes vermengd, dat heeft ze op wat brokjes na ook op.Ook heeft ze volop gedronken en tussendoor nog brokjes gegeten.Ben wel benieuwd hoe ze het zal vinden om vannacht alleen in de keuken te slapen. Groetjes, Bernadette p.s. je kunt toch wel zien dat ze temidden van TV-sterren heeft


verbleven hĂŠ?

het is niet te geloven maar op 24 oktober 2003 viel de eerste sneeuw in nederland. ik had gelijk zoiets naar buiten kijken hoe cubby er op reageerd. nou ze vondt het erg vreemd en ook wel erg koud aan de pootjes ze bleef maar om hoog springen,

nu ze even aan het sneeuw heeft kunnen wennen vondt ze het ook wel prachtig met de kop door de sneeuw en even om hoog kijken waar het het toch vandaan komt. met cubby gaat het harstikke goed we zijn nog steeds harstikke wijs met met haar en iedereen spreekt ons wel aan wat een leuk en vriendelijk hondje ze is echt een allemans vriend. groetjes en een poot van cubby


Hallo Lia, Ik schrijf deze mail namens Marion. Zij zou graag de bijgevoegde foto op de site bij baasjes willen zetten maar weet niet hoe ze dit moet mailen. Rechts vooraan staat Binky en links vooraan Bowie en erachter Buck. Ze spelen veel met elkaar en hebben de grootste lol. Hun baasje gaan samen met de hondjes vaak wandelen. Namens Marion en mij hartelijk bedankt. Groetjes van Marion en Miranda


Hallo Lia en Wil ,

ik heb weer nieuwe foto's van Chanouk hier is ze 14 weken ik ben nog bezig om de uitzending van woendag te kijken op de com . maar dat is nog niet gelukt.

Ik vind Chanouk een grote lieve pup ze past zich moeiteloos aan elke situatie en top hondje hoor nogmaals bedankt voor jullie goede hulp en ga zo door.

Groetjes Moniek en een poot van chanouk en nauurijk een natte neus.


Hallo Lia en Wil. We keken naar het nieuw`s, en wie zagen we daar,inderdaad Wil Menning, en de komplete hoeve in Valkenswaard.Ik deel volop de mening van Wil er moet orde op zaken gesteld worden in deze branche, er zijn nog te veel beunhazen, die niet naar de dieren kijken, maar uitsluitend het doen voor het geld, Ook mijn dierenarts, is al jaren aan het vechten om een beter beleid te krijgen, jammer lukt het niet. Als jullie soms op zoek zijn naar een paar parijse zwerver voor een film te maken wij hebben er twee, zie bijgaande foto. Pico is nu 7 maanden en de witte Punky al bijna 17 maanden, Het zijn een stelletje rakkers, We waren bezig met een gehoorzaamheid cursus, maar helaas ging Margriet door haar rug, en zijn we voorlopig gestopt, op het voorjaar gaan we verder. Groeten uit Maastricht van Pico Punky Margriet en Jo


Hierbij een berichtje + foto van Binkie uit Scherpenzeel Het gaat goed met onze lieve Binkie, die wij vorig jaar 30 november opgehaald hebben in Valkenswaard. Binkie is afgelopen 4 october alweer 1 jaar geworden !! Het is een lieve en speelse hond die verder geen vlieg kwaad doet, en we zijn allemaal heel blij met hem. Groeten van Familie Stuivenberg uit Scherpenzeel

Na de casteratie een hempje aan en dan likken ze er niet zo aan. Ik vind het inderdaad wel een leuk gezicht, maar zal wel blij zijn als het niet meer hoeft.En likt dwars door de badstof heen, dus lijkt het soms net of hij in zijn broekje geplast heeft. Als een echte baby dus zelfs paar keer per dag verschonen, wassen en


weer drogen. Vind het best zielig hoor, dus ik neem hem regelmatig wel bij mij, want dan is hij rustig en kan ik gelijk een zacht tikje geven of UHH zeggen en dan stopt ie wel. Maar dan heb je nog een broertje... Likt Dundy zelf niet, dan doet Bogey het wel. NIET bij zichzelf, Bogey heeft echt nergens last van. En ja, die zalf erop doen bij Dundy, ik denk dat het allemaal kriebelt, jeukt etc.

hallo lia en wil nou kwam ik laatst 'n filmpje tegen op 'n site , die 'n vriend voor mij op de pc bij favorieten had gezet!!!!!! op die site staan allerlei humor filmpjes , waaronder ook van dieren!!!!! harstikke leuk hoor , maar toen ik deze zag lag ik dubbel , net of 't een


boomertje uit jullie kennel is!!!!!! ik herkende onze bibi erin , niet de kleur maar precies zoals dat hondje de pootjes naast zich liet hangen!!!!! kijk ernaar en geniet!!!!! ook heb ik nog 'n foto erbij gedaan van onze nicki die lekker op zondag lui op de bank tv kijkt , met bibi heerlijk liggend op haar rug!!!! bibi kan bij haar zo heerlijk genietend liggen , en dan is 't net of ze af en toe zooo heel genietend zucht!!!!! bibi is zo'n heerlijk beestje,..we zijn zo dol op haar , met al haar gekke streken , en begroetingen als ik even naar de winkel ben geweest , dan verheug ik me er al op , hoe ze met 'n speeltje al (lijkt wel mopperen )grommend , en haar kontje er bijna afdraaiend naar me toe komt , ik hoef dan maar te zeggen , jaaa vertel 't maar meisje , en ze begint weer opnieuw!!!!! ik wil ook nog graag even kwijt , dat wat er ook geschreven word voor onzin over jullie !!!!!! ze kunnen allemaal de boom in , en trek jullie er niks van aan , sta er boven ze zijn gewoon jaloers of wat dan ook !!!!! ik zou zeggen gooi jullie haar los!!!!! en maak ze gek!!!!!!! heel veel groetjes v marga en onze schat bibi


Hallo Lia en Wil, Eventjes laten weten hoe het met Proppie is.

Met proppie gaat het heel goed, ze is al bijna helemaal zindelijk. Ze leert heel snel, kon binnen 3 weken al luisteren naar 'zit', 'blijf', 'lig' en zelfs een 'pootje' geeft ze al. Helemaal wild van knuffels en ballen.. En kleine kinderen vind ze helemaal geweldig! Ze is iets gegroeid, nieuwe foto's van haar moeten we nog ophalen en inscannen. Het is een geweldig ding. Tot zover eventjes over Proppie, nou, de groetjes van Ellis en Angelique uit Winterswijk


Hallo Lia en Wil,, Hier dan een foto van chanouk . Ze is hier 11 weken. Het gaat goed ,haar tandjes komen door en ze kluift graag op botjes en vaak probeerd ze op je vinger te kluifen maar dan roepen we NEE! en nu begint ze het wel door te krijgen. ze is erg lief en ook ondeugend . Reizen gaat goed, ze gaat rustig liggen slapen. probeer nog meer foto te sturen maar eerst kijken of dit lukt. Groetjes Moniek ,Jos en Chanouk.

Hallo Lia en wil Wij wilden jullie even melden dat het heel erg goed gaat met Skippy en ze heeft er heel erg veel lol in net zo als wij. Het is een echte deugniet maar dat hoort erbij het is een lief en vrolijk hondje. Nogmaals hartelijk dank van Wesley en Lucienne en Skippy natuurlijk. Echt we zijn er heel erg blij mee. Hierbij stuur ik de foto's die bij


jullie gemaakt zijn


Hier dan eindelijk een bericht van mij en mijn baasjes. Vijf weken geleden werd ik opgehaald door mijn nieuwe baasjes Els en Koen. Mijn naam is Tiësto geworden en heb het nu erg naar mijn zin. Omdat mijn mooie foto’s van de site af zijn, hoop ik dat jullie mijn verhaal en mijn foto’s bij baasjes willen zetten, zodat mijn baasjes vol trots aan iedereen kunnen laten zien en lezen hoe leuk, lief en mooi ik ben geworden en hoe ontdeugend ik af en toe kan zijn.Ik ben zo goed als zindelijk, alleen plas ik nog wel eens op het krantje dat bij de deur ligt, maar dat vinden mijn baasjes niet erg. De bench die ik heb gekregen van mijn baasjes vond ik in het begin niet zo leuk. ’s Nachts gingen de deurtjes dicht en dan begon ik heel hard te blaffen en te piepen.

(Dit mag ik ook als ze overdag even weggaan en ik niet mee kan.) Na een paar nachtjes nog even gepiept en geblaft te hebben, heb ik het maar opgegeven. Nu vind ik het helemaal niet erg om lekker in mijn bench te gaan slapen als mijn baasjes ook willen slapen. Slapen kan ik verder wel als de beste, het maakt niet uit waar,


maar overdag lig ik wel altijd in de buurt van mijn vrouwtje. Die volg ik overal waar ze ook naar toe gaat. Eten doe ik ook goed en bijna elke dag krijg ik een boterham met leverpastei, heerlijk. Het liefst slok ik alle stukjes in 1 keer naar binnen, maar van mijn baasjes moet ik rustig eten omdat ze anders bang zijn dat ik er in stik. Verder eet ik bijna alles wat ik maar kan vinden, blaadjes, stokjes, insekten, pluisjes, steentjes, noem maar op. Maar helaas krijg ik van mijn baasjes niet altijd de kans om het echt op te eten, ze proberen het zo snel mogelijk uit mijn mond te halen en zeggen dan ‘bah’. Dat snap ik niet zo, want ik vind het juist lekker. Ik ben ook gek op ‘lap-oren’ zoals mijn baasjes de varkensoren noemen. Ik heb er al 3 op en nu ben ik bezig met een hele grote. Dat is ook wel te zien op de foto. Nu denken ze natuurlijk dat ik daar langer mee doe, maar ik vind ze zo lekker dat ik probeer om hem zo snel mogelijk op te eten.

Kunstjes als ‘zit’, ‘pootje’, ‘andere pootje’ en ‘af’ heb ik al geleerd. Nu fop ik mijn baasjes regelmatig. Ik begin netjes bij ‘zit’, maar als ze mij ‘pootje’ vragen ga ik maar vast liggen. Mijn baasjes moeten dan heel hard lachen. Nu ben ik nog bezig met ‘omrollen’ wat ik bijna door heb, dus ben benieuwd wat we daarna krijgen. Tot slot wil ik nog even laten weten waar ik zoal mee naar toe ben geweest met mijn baasjes. Zo ben ik al naar de markt


geweest, waar ik erg veel aandacht heb gekregen van allerlei mensen. Mijn vrouwtje liep vol trots met mij in haar armen over de markt. Ze heeft ook, aan iedereen die het vroeg, verteld waar ik vandaan kom.

Minimaal 1 keer in de week ga ik ook met mijn vrouwtje mee naar haar ouders. Daar hebben ze ook een hond en ze heet Bolleke. Ze is al wel een stuk ouder als mij, namelijk al bijna 12 jaar. Als we samen in de grote tuin gaan (met toezicht van onze baasjes) rennen we vrolijk achter elkaar aan. Maar ik ben lekker wel sneller!! In de tuin is ook een grote vijver en sinds woensdag heb ik die ook ontdekt. Ik dacht eerst lekker wat drinken, maar toen ik er verder inging werd ik steeds natter. Mijn vrouwtje schrok zich rot en sprong me bijna achterna, omdat het net leek of ik ging zinken. Toen ze zag dat ik begon te trappelen en naar haar toe gezwommen kwam heeft ze me vlug uit het water gepakt en goed afgedroogd. Het was best wel koud, maar zou er zo nog een keer in willen gaan zwemmen, alleen denk ik niet dat mijn baasjes dat goed vinden. Op zondagmiddag mag ik mee met mijn baasjes naar het café, dan is het lekker rustig en kan ik lekker met Brutus (zo heet de hond) en Sylvester (het zoontje) spelen. Ik vind dat echt heel leuk, ze zijn beide heel lief voor mij. Tegen Brutus blaf ik weleens, laat ik even zien dat ik niet bang voor hem ben!! Brutus kijkt me dan wel eens aan van “wat wil je nou?”. Brutus


is namelijk heel groot. Sylvester gaat altijd heel lief voor me op de grond zitten of liggen en dan loop ik naar hem toe om hem een kusje te geven. En als hij naar ons toe komt, dan gaat hij mij brokje geven. Zoals op de foto ook te zien is. Lief hè!! Ik kan nog wel even doorgaan, maar dan wordt het wel erg veel. Dat bewaren we maar voor een andere keer. De groetjes van mijn baasjes Els en Koen en natuurlijk een pootje van TiÍsto.

hallo, hier nog even een foto van onze kleine ondeugt, wij zijn ontzettend blij met hem, en zeker onze dochter Amanda.Haar hoort hij al thuiskomen als haar busje de hoek om komt.[zij wordt namelijk thuis gebracht] hij is nu 14 weken en al lekker zindelijk. De hartelijke groeten. fam. van Brouwershaven


Hoi Lia, Bogey: "Ja ze (Jacque) zal hard gewerkt hebben en komt dan thuis en wat doet ze dan, dan gaat ze eerst lekker met Bogey spelen... en die denkt 'ach de blaadjes zijn aan het vallen... dan doen ze raar soms die vrouwen, maar leuk is anders

Dundy: "Tja Bogey, dat heb je als je altijd zo enthousiast bent, ben blij dat ik ingetogener ben, pakt ze mij hiervoor niet zo gauw....toch?"

Dundy: "Ik weer met mijn grote mond en je ziet het, alleen voor mij heeft ze moeten lopen hoor, ik ga niet lekker makkelijk voor haar, naast haar op de bank zitten....maar ja, de klos ben ik toch geworden. Dat Hetty daar nou ook nog foto's van gaat maken....pppppppppffffffff


.! Groetjes en een heel fijn weekend, Bogey en Dundy

Hallo Wil en Lia Zoals je ziet gaat het goed met ons. Ons vrouwtje is super trots op ons. En we kunnen het goed met elkaar vinden. Maar ik Lucky wil altijd alles afpakken van rakker en dat is hellemaal niet aardig zoals je nu kan zien op de foto heeft rakkertje het bot eens af gepakt van mij en daar ben ik hellemaal niet blij mee. Volgens ons vrouwtje is Rakkertje heel erg aan het veranderen en iedereen vind hem al erg groot worden. Maar voor mij Lucky is Rakkertje nog steeds het kleine vriendje waar je heerlijk mee kan slepen over de grond. En als het avond is komt de baas thuis en die gaat altijd met ons op de grond spelen en dat is dan dikke pret. En ook de kids zijn vreselijk lief voor ons en wij voor de kids van het vrouwtje.


Zoals jullie kunnen zien gaat het super goed met mijn pootje. Ik spring en ravot over al. En waar mijn vrouwtje is ben ik ook. Ik wil van deze kant al mijn boomer vriendjes en wil en Lia de groetjes doen en een dikke knuf geven Doeiiiiiii Lucky en Rakkertje en natuurlijk van ons vrouwtje.

Hoi Lia en Wil, Hier eindelijk de beloofde fotos van Dana. Werd wel tijd he? Maar Dana heeft erg haar best gedaan en ze zijn dan ook heel leuk geworden. Ondertussen is Dana alweer 9 maanden en doet het erggggggggg goed. Het is een zaligheid en ondeugd hoor!!! Vol streken en hartstikke verwend hahahaha. Op de foto waar haar pootjes over de bank hangen heb ik niet veel moeite hoeven doen. S'avonds als ik achter de pc zit heb ik vaak zin om te snoepen, koekje, chipje.Langs mij staat de bank....en Dana heeft een paar keer iets gekregen, en sindsdien als de kelder open gaat zit ze al op de bank...hangt haar pootjes erover heen zodat ze er goed bij kan...en wacht, en kijkt en wacht en kijkt...met een paar vragende ogen....en ik dan. Nou dan ga ik weer voor de bijl en eten we samen het koekje.Op de foto in de achtertuin kun je zien hoe groot ze is geworden en verandert is. Toen we haar


kwamen halen was Dana bruin met wit en had ze een masker.Haar wol is later peper en zout geworden. Een kleuren massa van bruin, wit en beige.Nu is Dana geknipt en is ze spierwit met beige vlakken.In haar staartje nog een zwarte spriet en haar oortjes zijn donker gebleven. En die oortjes die doen het hoor!!!! Als ik met haar speel en zeg....zal ik jouw eens pakken....dan rent ze weg als een gek en ik achter haar aan. Haar oortjes fladderen alle kanten op. Schitterend gewoon. Dana is een lot uit de loterij en in ons gezin is erg veel vreugede bij gekomen nadat ze hier kwam. En we denken erover......alle dagen.....al weken...al maanden, en nog net geen jaar.....om er een pupje bij te nemen.....voor Dana maar ook zeker voor ons. Het is een (b) engel hoor!!!! Nou Lia en will.....tot hoors weer. lieve groetjes van elma, bo en een likje van dana.


Hallo Lia en Wil dit is een verassing voor mijn vrouwtje en de kinderen dat ik deze mail opstuur.Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie mij bij de foto's willen zetten baasjes.Ik ben Bruut en ben nu 3 weken bij mijn nieuwe mama en kinderen en natuurlijk mijn nieuwe broer Benji. Het gaat heel erg goed moet wel s'nachts in mijn hok maar na de eerste nacht de boel op zijn kop te hebben gezet doe ik dat maar niet meer.Ik krijg heerlijk een stukje kaas als ik buiten plas dus dat doe ik ook maar dan.Verder groei ik heel goed ben een echt klein varkentje geworden zo dik.Ben blij met mijn nieuwe huis vindt het er erg leuk en ze zorgen heel erg goed voor me.Groetjes BRUUT


Hallo Lia en Wil hier een berichtje vanuit Hellevoetsluis.En natuurlijk ook weer een foto van Bowy erbij na het bad en de fohn.Hij gaat heel erg goed hij zit wel in zijn pubbertijd zeg ik maar dus hij lapt de regels een beetje erg aan zijn laars.Maar ach hij is verder erg lief en wordt aardig verwend door ons.Bowy is een heerlijke kleine dikzak aan het worden maar hij krijgt dan ook zalig lekker eten.Verder de hartelijke groetjes en bedankt nogmaals voor deze geweldige hond want het is een plaatje en hij is super!!!!!!!!! Groetjes van Sonja en Bowy

Hallo Lia en Wil, Hier een leuke foto van Jiri en Melly samen in de fietsmand, ze kunnen zo leuk met elkaar spelen het zijn echt vriendjes voor het leven. Ze zijn nu allebei alweer ruim een jaar oud. Veel succes verder met jullie kennel. Doegggg!!! Eline


Hallo allemaal, ik ben goed aangekomen heb wel een keer overgegeven onderweg. heel veel groetjes en tot een vlg.keer


Hallo allemaal, Met mij gaat het goed en ik luister voortaan naar de naam " Miki " Verder ben ik al veel buiten geweest en ik eet plas en poep en kan al goed door de kamer en hal crosse. Met Fifi wil ik spelen maar Fifi wil nog niet zal nog wel komen denk ik. Doei.............Miki


hallo wil & lia hier zijn wat foto's van baerke zo als jullie zien is baerke weer de oude

hij heeft er gelukkig niets aan over gehouden na die flinke beet gr marlies & pootje van baerke


Hallo beste mensen. Wij wilde jullie even via de mail laten weten dat het méér dan goed gaat met onze nieuwe aanwinst Piño. Toen we zaterdagmorgen opstonden was het alsof er een wonder gebeurt was, onze Piño speelt, blaft, eet, poept en luisterd als géén ander, wij zijn alle 5 óngelooflijk blij met onze keuze. P.S. Als jullie willen mogen jullie bij zijn naam ook gerust vermelden dat Piño in Best woont, en het erg goed naar haar zin heeft, nogmaals onze hartelijke dank voor jullie advies en goede zorgen.

Hoi Lia en wil. Ik ben Bowie 19 april vorig jaar ben ik bij jullie weggegaan. Ik woon nu al weer een jaar in Dordrecht. Ik woon ook echt in een honden buurt. Ik heb in een jaar al veel geleerd.

We zijn naar school geweest en ik kan zwemmen. Soms ben ik nog wel eigenwijs. Mijn baasje zegt dat ik de aller liefste ben. Als ik lief ben mag ik ook altijd mee naar de paarden, want mijn baasje heeft ook een paard Pedro.


Ik ben helemaal niet beng voor hem. Soms gaan we samen rijden en mag ik hard mee rennen. Dat vind ik heel stoer. Verder gaat alles heel goed met mij. Groetjes Bowie en Roanne

Hallo Lia, Bij deze een aantal foto's van toen ik hem net had gehaald. Ik kan je melden dat hij een kleine opdonder is. Iedereen is weg van hem

Mijn naam is Juup. Hij heeft de nodige cadeau's gekregen en groeit als kool. Vrijdag ga ik naar de kliniek voor zijn inenting die hij nog moethebben.Hopelijk gaat alles goed.


Rest mij nog te vertellen dat ik erg blij ben met mijn aanwinst. Laat je nog iets horen?

Groetjes, Margo

Hoi Lia, Hier zijn de foto's van Sherpa op haar 10e verweekdag. Ze gaat hard he! Vanochtend nuchter gewogen 3060 gram. (410 gram in een week erbij)

Ik heb een nieuwe mand voor haar gekocht, want het mandje van Flodder, daar wilde ze niet meer in. Meteen maar zo groot dat ik voor 15 jaar klaar ben.


Die foto's van de hondjes die je gisteren stuurde, zo mooi en lief! Helaas schiet Kees compleet in de anti als ik over een 2e begin, jammer he. Spreek je vast gauw weer, liefs Wilma

Hay Lia Nou het was weer gezellig in Belgie Boomer en Blacky zijn weer knok-out van het rennen en spelen met Balto. Dribbel heeft vanmorgen ook meegedaan en is om 12 uur inslaap gevallen tot 5 uur. Toen moest hij natuurlijk weer meedoen maar dat hebben we maar een beetje af gehouden voordat hij weer zo erg moei zou worden. Hierbij de beloofde foto van Balto. Gr. Joke


Goedemorgen beste mensen. Ik wilde jullie weer even op de hoogte brengen van de stand van zaken omtrent onze nieuwe aanwinst Piño. Het is echt óngelooflijk hoe goed zij het doet, slapen gaat perfect, eten als een wolf, spelen als een kind dat plezier in het leven heeft en luisteren als een volwassen mens kortom, een súper hond. Bij deze de hartelijke groeten van: Francie & Jan, Laura, Helen en Miranda.

hallo ik ben mazzel woon in ulft, en kom natuurlijk van jullie vandaan. ik ben geboren op 21-10-2003. en ben nu al een beetje volwassen, ik heb het hier onzettend naar me zin. en het gaat hardstikke goed met me. ik dacht laat ik is even wat van me horen. misschien nog een keer tot gauw. groetjes mazzel familie tempels

Hoi Lia & Wil. Nou bij deze weer even een berichtje uit het mooie Best, de woonplaats van Piño Verhoeven. Wat is het een genot voor ons alle om zo’n pracht van een hond(je) te hebben als Piño. Omdat wij momenteel op de camping verblijven heeft onze Piño géén tekort aan aandacht, als we hem even kwijt zijn, en haar gaan “zoeken”, komt ze meestal uit de caravan van een van onze buren haha.


Wij zijn blij onze Piño bij jullie gekocht te hebben, puur door de eerlijke en vooral kundige “hondenkennis” die jullie bezitten. Graag weer tot snel, groetjes van: Piño, Jan & Francie, Helen, Laura en Miranda.

baasjes vertellen deel 2  
baasjes vertellen deel 2  

Baasjes vertellen over hun hondje

Advertisement