Page 1

Som VIP Konsulent är du beredd att satsa lite extra i tid och engagemang och ha ett nära samarbete med oss på Wilma & Morris. Belöningen blir mer pengar till dej och större rabatter på egna köp. Vi vill gärna att du som VIP konsulent kommer upp i en förtjänst på 5000 kr/månad

Så här arbetar du  

Du köper en provkollektion av oss för 5.000 kr (värde ca 10.000 kr). Du betalar 1500 kronor när du får kollektionen och resterande belopp dras på din provision. Du visar kollektionen och berättar om produkterna med hjälp av din produktpärm där all information om produkter och övrig information finns. Du lägger order direkt på datorn (eller via manuella orderblock). Vi packar ordern och sänder till värdinnan som delar ut paketen till sina vänner. All betalning sker med kort, överföring eller mot postförskott vilket innebär att alla försändelser är betalda och du inte behöver hantera kontanter.

Våra förväntningar och dina förutsättningar som VIP Konsulent 

Som VIP-konsulent förväntas du anordna ca 15-20 träffar per säsong (ca 1-1,5 träffar i veckan). Med 6-8 personer per träff så ska det vara rimligt att nå en provision före skatt på 5000 kr/månaden. Du har genom vår hemsida full koll på alla dina kunder och din egen försäljning.  Du får 20 % provision på din försäljning, inklusive moms.  Wilma & Morris betalar in dina sociala avgifter, arbetsgivaravgifter och skatt. Detta dras från din provision. Har du en egen firma med F-skatt sedel så fakturerar du oss hela beloppet och står själv för dina egenavgifter. Alla transaktioner dokumentera och delges berörda.  Du får 30 % i personalrabatt på Wilma & Morris kläder till dig och din närmaste familj.  Du får 10% i personalrabatt på vårt övriga sortiment på hemsidan. Det gäller Hestra handskar, Superfit skor, Reima kläder, Eiser trikå, Nowali, Deuter friluftart. samt Chariot multivagnar.  En av de stora fördelarna med Wilma&Morris koncept är att vi aldrig hanterar kontanter och dessutom så avlastar vi konsulenterna från alla administration utöver det som krävs för att ordna träffen och lägga order. Alla byten och eventuella reklamationer administreras av vårt huvudkontor i kolsva. Om du känner att du inte har möjlighet att vara VIP-konsulent men ändå tycker att vårt koncept och våra produkter är bra så finns givetvis möjligheten att anmäla dig som Hobbykonsulent.

Bruksgatan 27, 73030 Kolsva telefon 0221-50323 mail: info@wilmamorris.se

/VIP-konsulent  

http://shop.wilmamorris.se/cms/VIP-konsulent.pdf

Advertisement