Page 1

Velkommen til Nordens største leverandør af udestuer og drivhuse – siden 1986

Familietid! UDESTUER OG DRIVHUSE TIL LIVET I HAVEN

KAMPAGNE t.o.m. 30. juni 2021


HANNAS INDRETNING

Tomatsuppe Da jeg stod der i maj måned og plantede den ene tomatplante efter den anden, løb det lidt af med mig, må jeg nok indrømme. For selvom jeg selv fremavler en masse planter, var jeg jo alligevel bare ”nødt til” at købe nogle nye tomatsorter også. Men nu er jeg superglad for det. For nu kan jeg virkelig fråse i tomater! Min favorit til alle ugens dage er tomatsuppe!

2

Hanna Schagerlöv Følg Hannas inspirerende blog Hannas Indretning på willabgarden.dk. @hannaschagerlov


HANNAS INDRETNING

At sidde i udestuen eller drivhuset en sommeraften med denne suppe foran mig er den ultimative luksus for mig. Det er, som om jeg spiser et lille stykke af alt det arbejde, jeg har brugt på mine planter. Og det bedste er nok, at jeg lige er begyndt at høste – vi har en lang sommer foran os, og suppen

Bagt tomatsuppe

er virkelig så god, at den tåler gentagelse og kan laves igen

4 personer

og igen!

hilsen

Friske tomater, ca. 5-10 stk. (afhængig af størrelsen) 1/2 løg eller rødløg 1 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie Tre kviste frisk timian (basilikum eller oregano kan også bruges) Ca. 1 liter grøntsagsbouillon 3-4 spsk. friskost eller creme fraiche Salt & peber Evt. chili efter smag 1. Sæt ovnen på 200 grader. Del tomaterne i mindre stykker, og læg dem i et ovnfast fad. Skær løg, hvidløg og evt. chili ud i mindre stykker, og læg dem i fadet med tomaterne. 2. Hæld olivenolie over, læg nogle kviste frisk timian ved, og bag det i ovnen cirka 20 minutter, eller til tomaterne bliver lidt rynkede. I mellemtiden koger du grøntsagsbouillonen op. 3. Fjern timiankvistene, når tomaterne er færdige i ovnen, og blend tomaterne, tilsæt bouillon lidt ad gangen (til suppen har en passende konsistens) og derefter friskost eller creme fraiche. 4. Blend det hele sammen, og hæld suppen i en gryde. Nu kan du tilpasse konsistensen ved at tilsætte mere bouillon, hvis du vil have en tyndere suppe. Varm suppen igennem, og smag til med salt og peber. 5. Server med brød, og nyd verdens bedste tomatsuppe.

3


Gør din drøm til virkelighed i sommer! Lige nu har vi rabat på vores udestuepartier til alle sæsoner. Byg din udestue i Udestueguiden på willabgarden.dk, og få straks pris og 3D-tegning.

Udestue med plads til liv Årets nyhed inden for udestuer er de spændende modeller, der går rundt om husets hjørne. Kreative designløsninger, som gør det muligt at indrette

Derfor skal du vælge Willab Garden! 4 EFTER EGNE MÅL

Udestuens mål kan tilpasses efter dine ønsker.

flere rum i udestuen. Udover den nye Kuben som er en udestue med centreret glastags-overbygning, har vi blandt aluminiums-udestuerne en eksklusiv

4 VÆLG MELLEM FLERE TAGE

Vi tilbyder termotag, ståltag og til visse modeller også glastag.

nyhed med rammeløse dørpartier, som giver et

4 MADE IN BÅSTAD

stilrent udtryk.

Vi fremstiller selv vores udestuer på egen fabrik. Fuld kontrol

med hele processen fra din idé, til der står en udestue i din have.

4

F R I T

L E V E R E T

H J E M

T I L

D I G !


Nedsatte priser

Halvtag 19,9 m2

Halvtag

25.893,-

Nu fra

Priseks. 9,7 m2 27.340,-

Halvtagsskelettet er det mest alsidige skelet, der passer til stort set alle hustyper og stilarter. Hvis du har mulighed for at vælge en højere tagrejsning, føles udestuen større og mere luftig. Halvtag passer altid ind med sin klassiske stil, lige linjer og enkle design. Det har gjort Halvtag til vores mest populære udestuemodel.

Nedsatte priser

Kuben

Kuben 18,7 m2

Nu fra

Moderne linjer og lav taghældning B E S T I L

P Å

Nedsatte priser

58.986,-

Priseks. 15,7 m2 60.696,-

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

Halvtag med forlænget tag 15,1 + 8,3 m2

Halvtag med forlænget tag Få en beskyttet plads under tag

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

Nu fra

31.173,-

Priseks. 9,7 + 7,4 m2 32.620,-

6 7

6 5

0 0

5


Nedsatte priser

Sadeltag 21 m2

Sadeltag

Nu fra

42.674,Priseks. 15,5 m2

Sadeltaget giver en god taghøjde og en luftig og rummelig udestue. Med denne model får du en udestue, som er velintegreret i det eksisterende hus. Udestuen åbner sig ud mod naturen i alle retninger, når du vælger Sadeltag. I sensommeren og i efteråret kan du understrege taghøjden med belysning – enten en stor loftslampe eller indbygget LEDbelysning i spær. Sadeltagsmodellen findes både med og uden tagudhæng.

Du får nemt et gratis tilbud på udestuer i Udestueguiden!

Nedsatte priser

Vision 6

Nedsatte priser

Vision 23 m2

Nu fra

Spændende tagløsning med ekstra lysindfald

53.959,18,8 m2 F R I T

57.123,L E V E R E T

45.104,-

Sadeltag om hjørne 28,1 m2

Sadeltag om hjørne L-formet udestue med god højde til kip H J E M

T I L

D I G !

Nu fr

51.179,-

Priseks. 16,1 m2

53.896,-


Nedsatte priser

Halvtag om hjørne 20,6 m2

Halvtag om hjørne

Nu fra

42.810,Priseks. 14,4 m2 44.760,-

Det bedste af to verdener! Nyheden Halvtag om hjørne giver dig en meget anvendelig udestue med lysindfald fra alle verdenshjørner. Hjørneplaceringen er et godt valg, hvis du mangler plads omkring huset. Samtidig får du en rummelig udestue med god taghøjde i den højeste del. En L-formet udestue omkring husets hjørne er også et spændende supplement til husets design. Hjørnemodellen giver dit hus et helt nyt udtryk.

Du finder endnu flere nyheder på willabgarden.dk

Nedsatte priser

Karnap 21,9 m2

Karnap

Nu fra

Spændende vinkler giver udestuen liv B E S T I L

Nedsatte priser

P Å

39.714,-

Priseks. 19,4 m2 41.648,-

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

Funkis-sadeltag

Funkis-sadeltag 19 m2

Nu fra

Fornemmelse af to rum i ét

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

59.303,-

Priseks. 21,2 m2 62.416,P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

7


Nedsatte priser

Fritstående udestue! På mange måder er en fritstående udestue nemmere at bygge end en traditionel udestue. Du slipper for at tænke på tilslutning til huset, tagvinkler og placering af vinduer.

Fritstående Halvtag 20 m2

Fritstående Halvtag

Nu fra

50.184,Priseks. 15 m2 52.689,-

En fritstående udestue er let at placere i haven, den er et flot blikfang og et naturligt skridt ud i din have. Du kan skabe et nyt, skønt miljø i haven med en fritstående udestue. Vores udestuer fremstilles til alle sæsoner fra Sommer til Vinterhave Plus, så den kan opvarmes periodisk om vinteren, for eksempel til en helt særlig fødselsdag. En fritstående halvtagsudestue er et flot blikfang og flytter en del af dit liv ud i haven.

Nedsatte priser

Fritstående Sadeltag

Fritstående Sadeltag 15 m2

Nu fra

Byg en udestue det smukkeste sted i haven 8

52.860,-

Priseks. 15 m2 F R I T

55.296,L E V E R E T

Fritstående 14,3 m2

Fritstående Halvtag 14,3 m2

fra

36.396,-

En udestue, der kan opføres næsten hvor som helst H J E M

T I L

D I G !

14,3 m2

40.612,-


Vedligeholdelsesfrie i aluminium! Med en udestue helt i aluminium og glas kan du skabe en urban, industriel stil. En diskret farveholdning sætter fokus på de store glasoverflader og indretningen.

Aluminiumsskelet Eksklusiv 19,1 m2

Aluminiumsskelet Eksklusiv

fra

107.196,Priseks. 11,7 m2

Vores nye udestue i aluminium har et eksklusivt profildesign med slanke aluminiumsprofiler og stilrent glastag. Den har desuden helt rammeløse partier fra gulv til loft, så her får du virkelig udefornemmelse indenfor hele sommeren. Den passer virkelig godt til et moderne hus og er med sit halvtag nem at placere mod de fleste husfacader.

Aluminium Sadeltag Isoleret 15,4 m2

Aluminium Sadeltag Isoleret Højt til loftet og skønt lysindfald B E S T I L

P Å

144.773,-

Nu fra

Priseks. 10,3 m2 148.772,-

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

Aluminium Halvtag Uisoleret 15 m2

Aluminium Halvtag

Nu fra

Klassisk design med moderne konstruktion

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

50.438,-

Priseks. 10,6 m2 6 5

0 0

52.932,9


Smukke overdækninger i aluminium! Pergolaen er takket være det stilrene design, alsidigheden og den gedigne kvalitet blevet meget populær hos vores kunder. Den har tag med fjernstyrede lameller, som afskærmer mod både regn og sne, når de er lukkede.

Pergola Skyline 16,2 m2

Pergola Skyline

fra

77.116,Priseks. 5,7 m2

Pergola i lakeret aluminium passer til dig, der ønsker en stærk og så godt som vedligeholdelsesfri konstruktion. Glæd dig hele året over et ekstra udendørs rum med fleksibelt tag på din terrasse eller udeplads. Nyd en frokost i skyggen en sommerdag, og brug det som lounge om aftenen. Pergolaen har fjernstyrede lameller. Vælg, om du vil have dækkende tag eller lys, der falder ind fra oven. Konstruktionen er kraftig og modstår snefald og regn. Mulighed for at supplere med WG 10-partier og Zip Screen vertikalmarkiser.

Pergola Linear 2.0 Pergola Linear 2.0 21,2 m2

fra

110.796,Priseks. 8,4 m2

10

F R I T

L E V E R E T

H J E M

T I L

D I G !


Solafskærmning til udestuen Udestuer og andre rum med store glasoverflader kræver effektiv og pæn solafskærmning. Vores mest eksklusive solafskærmning er den fjernstyrede Zip Screen-markise, som du kan bestille i dine mål.

Zip Screen tagmarkise

Zip Screen tagmarkise

fra

32.556,-

Vælg en tagmarkise som solafskærmning til dit glastag eller udestuetag. Bevar glastagets fordele med åben himmel, samtidig med at udestuen får en effektiv og pæn solafskærmning. Markisen er fjernstyret, og stoffet rulles ud i skinner, som gør markisen stabil og modstandsdygtig over for vindstyrker op til 37,5 m/s. Når dugen ikke er i brug, rulles den ind i en lukket kassette. Den diskrete kassette optager ikke meget plads og beskytter markisen mod regn og snavs. Ønsker du en fleksibel udestue med mulighed for at regulere indstråling, er en tagmarkise uundværlig.

Zip Screen vertikalmarkise fra

8.476,-

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

Zip Screen vertikalmarkis

E L L E R

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

11


Trendy med sorte partier! Vores populære partier WG 50 og WG 62eco/neo fås nu med sorte profiler. Lige nu får du op til 10% rabat på alle vores glaspartier. Det gælder, uanset om du bygger en komplet udestue eller opdaterer din gamle med moderne og letkørende partier.

Glaspartier til alle sæsoner Willab Garden har glaspartier til alle sæsoner: skydepartier, foldepartier og facadepartier. De fleste af vores skydepartisystemer er ”Made in Sweden”. Fremstillingen på egen fabrik giver en kvalitetsfornemmelse, som kan mærkes. Det gælder uanset sæson og prisniveau. Vi giver hele 5 års garanti – fordi de er udviklet til nordiske forhold, robust konstruerede og velbyggede.

12

F R I T

L E V E R E T

Kvalitetspartier til din udestue! 4 MERE MÅLTILPASSET TIL ALLE

Vi ved, at din udestue og dit hus er unikke. Så hvorfor nøjes

med standardmål og begrænse din udestuedrøm?

4 P-MÆRKET – ET TRYGHEDSSTEMPEL

Sæson efter sæson modstår vores partier belastningen fra

naturen. Ud over naturen har vi også ladet RISE (tidligere SP)

teste vores systemer for at få dem P-mærket. Et bevis på

exceptionel kvalitet!

H J E M

T I L

D I G !


Nedsatte priser

WG 10 skydepartier Sæson

Sommer

Glas

10 mm sikkerhedsglas

Dør 3-delt

Priseksempel: B 1800 x H 2200 mm

Nu

10% rabat

10.636,11.196,-

Profilfarve Hvid Valgfri RAL-farve +10%

Dør 4-delt

Dør 5-delt

Priseksempel: B 2400 x H 2200 mm

Nu

14.436,-

Priseksempel: B 3000 x H 2200 mm

Nu

15.196,-

18.464,19.436,-

WG 25 skydepartier Sæson

Sommer

Profilfarve Hvid

Glas

4 mm sikkerhedsglas

U-værdi U 5,7

Dør 2-delt

Priseksempel: B 1500 x H 2000 mm

Nu

10% rabat

2.516,-

Dør 3-delt Nu

2.796,-

3.740,-

Sæson

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

Priseksempel: B 1500 x H 2000 mm

Nu

E L L E R

5.252,5.836,-

Profilfarve Hvid/natureloxeret

Sommer Plus

Dør 2-delt

GU I D E N 2.0

Nu

WG 40 skydepartier 4 mm sikkerhedsenergiglas U-værdi 3,9

GLASPARTI

Priseksempel: B 3000 x H 2000 mm

4.156,-

Glas

Skræddersy dine nye partier i vores guide på willabgarden.dk. Du får straks 3D-billeder og pris!

Dør 4-delt

Priseksempel: B 2250 x H 2000 mm

K O N T A K T

3.740,4.156,-

V O R E S

Antracitgrå met. +10%

Dør 3-delt

Priseksempel: B 2250 x H 2000 mm

Nu

S Æ L G E R E

5.612,-

Dør 4-delt

Priseksempel: B 3000 x H 2000 mm

Nu

6.236,-

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

7.412,8.236,-

13


Nedsatte priser

WG 50 skydepartier Sæson

Forår - efterår

Profilfarve Hvid/natureloxeret

Glas

17 mm sikkerhedstermoglas

Antracitgrå met. /sort +10%

U-værdi 2,9

Dør 2-delt

Dør 3-delt

Dør 4-delt

Priseksempel: B 1500 x H 2000 mm

Priseksempel: B 2250 x H 2000 mm

Priseksempel: B 3000 x H 2000 mm

Nu

Nedsatte priser

4.404,4.636,-

Nu

6.608,-

Sæson

Profilfarve Hvid

Forår - efterår Plus

Antracitgrå met./sort +10%

Dør 3-delt

Dør 4-delt

Priseksempel: B 2400 x H 2000 mm

Priseksempel: B 3150 x H 2000 mm

6.380,6.716,-

Nu

9.116,-

Nu

9.596,-

12.232,12.876,-

WG 65 foldepartier Sæson

Forår - efterår Plus

Profilfarve Hvid

18 mm sikkerhedstermoglas U-værdi 1,6

Antracitgrå met. +10%

Dør 2-delt

Dør 3-delt

Dør 4-delt

Priseksempel: B 1200 x H 2000 mm

Priseksempel: B 1800 x H 2000 mm

Priseksempel: B 2400 x H 2000 mm

Nu

L E V E R E T

NY FARVE

Priseksempel: B 1650 x H 2000 mm

Glas

F R I T

9.196,-

Dør 2-delt Nu

14

8.736,-

WG 62neo skydepartier 17 mm sikkerhedstermoglas U-værdi 1,6

Se flere størrelser, sæsoner og alle kampagnepriser på willabgarden.dk – eller ring og tal med en sælger!

Nu

6.956,-

Glas

Nedsatte priser

NY FARVE

13.220,-

H J E M

13.916,-

T I L

D I G !

Nu

19.604,20.636,-

Nu

25.836,27.196,-


WG 80 skydepartier

Nedsatte priser

Sæson

Vinterhave

Profilfarve Hvid

Glas

24 mm termoglas

Valgfri RAL-farve +10%

U-værdi 1,1

Fast væg

Dør 2-delt

Dør 3-delt

Priseksempel: B 900 x H 2000 mm

Priseksempel: B 1800 x H 2000 mm

Priseksempel: B 3000 x H 2000 mm

Nu

5.316,-

Nu

5.596,-

16.716,-

Nu

17.596,-

25.076,26.396,-

WG 82 skydepartier

Nedsatte priser

Sæson

Vinterhave Plus

Profilfarve Hvid

Glas

28 mm termoglas

Valgfri RAL-farve +10%

U-værdi 1,0

Fast væg

Dør 2-delt

Dør 3-delt

Priseksempel: B 900 x H 2000 mm

Priseksempel: B 1800 x H 2000 mm

Priseksempel: B 3000 x H 2000 mm

Nu

Nedsatte priser

5.316,-

Nu

5.596,-

21.276,-

GLASPARTI

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

31.196,-

Sæson

Hæve- og skydeparti Profilfarve Hvid/Valgfri RAL-farve Vinterhave Plus

Glas

24 mm termoglas

Forskellig farve ud- og indvendigt

Fast væg

Dør 2-delt

Dør 4-delt

Priseksempel: B 900 x H 2000 mm

Priseksempel: B 2000 x H 2000 mm

Priseksempel: B 3400 x H 2000 mm

Nu

GU I D E N 2.0

29.636,-

WG 100 U-værdi 1,0

Skræddersy dine nye partier i vores guide på willabgarden.dk. Du får straks 3D-billeder og pris!

Nu

22.396,-

K O N T A K T

6.456,6.796,-

V O R E S

Nu

S Æ L G E R E

31.916,-

Nu

33.596,-

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

55.476,58.396,-

15


Tag i tre forskellige udførelser Hvilket tag passer dig bedst?

Hvis du ønsker et lukket tag på din udestue, er vores ståltag fra Lindab det perfekte alternativ. Vi har også et meget bredt udvalg af P-mærkede termotage fra 10-50 millimeters tykkelse, som passer til forskellige udestuesæsoner. Vores glastag med termoglas åbner op til himlen og forstærker følelsen af at være udendørs.

4 TERMOTAG

Det opalhvide termotag dæmper solens stærkeste stråler,

samtidig med at du får en lys udestue.

4 GLASTAG

Velegnet til dig, som ønsker en eksklusiv udestue med fuldt

udsyn til himlen. Særlig smukt på stjerneklare aftener.

4 STÅLTAG 16

F R I T

L E V E R E T

Klassisk elegance med minimal vedligeholdelse. H J E M

T I L

D I G !


Termotag Med et tag af polycarbonat får du en lys og luftig udestue. Termotaget giver en behagelig dæmpning af lyset på solrige dage. Takket være de gode isoleringsegenskaber holder udestuen på varmen. Willab Garden har termotag i følgende tykkelser: 10, 16, 20, 25, 32, 40 og 50 mm. Priseksempel 20 m2.

16 mm

32 mm

6.956,-

50 mm

10.316,-

14.636,-

Glastag Vores glastag med termoglas til udestuer forstærker fornemmelsen af at være ude, og du får et rum, der er åbent, lyst og luftigt. Stjerneklare aftener bliver helt eventyrlige. Willab Garden har glastag til Vinterhave 26 mm termoglas med energiglas U 1,7. Og glastag til Forår-Efterår Plus, 26 mm med termoglas U 2,7. Profilsystemet er lakeret i hvid eller matsort som standard. Priseksempel 20 m2.

U 2,7

U 1,7

45.596,-

48.076,-

Ståltag Taget lægges med den fleksible klikteknik og er nemt at lægge selv, hvis man ønsker det. Ud over udseende og elegance er det traditionelle profilerede ståltag populært på grund af sin holdbarhed og minimale krav til vedligeholdelse. Køb som pakke i tre niveauer: 1. Ståltag 2. Ståltag uisoleret 3. Ståltag isoleret Priseksempel 20 m2.

Ståltag

11.116,-

Ståltag uisoleret

Ståltag isoleret

16.396,-

21.596,-

Se flere størrelser, sæsoner og alle kampagnepriser på willabgarden.dk – eller ring og tal med en sælger!

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

17


Sommerens yndlingsplads! Fornyelse og indretning af udepladsen eller terrassen kan give haven et stort løft. En terrasse kan bruges til mange ting, for eksempel hygge, afslapning og solbadning. Vi har produkterne, som gør din terrasse hyggelig og let at vedligeholde!

Steel, med afrundede klembeslag til glasset

Glasrækværk Steel

fra

1.828,-/lbm

Steel er et flot og moderne glasrækværk, som passer til de fleste udepladser og giver terrassen et hyggeligt look. Steel har stolper i rustfrit 316-stål med beslag til montering af glas. Glasrækværket bestilles i frie mål og kan dermed skræddersys til din terrasse eller altan. Steel er tilpasset det nordiske klima.

Glasrækværk Aluminium Firkantede, antracit aluminiumstolper, lamineret, matteret glas, overliggere i FSC-mærket teak

18

F R I T

L E V E R E T

H J E M

T I L

D I G !

fra

1.056,-/lbm


Ultrashield® WPC Sølvgrå

Komposit-terrassegulv WPC fra 415,-/brædder Komposit-terrassegulv er fremstillet af trækomposit, som er et materiale, der både ligner og føles som træ og består af en blanding af træfiber og genbrugs-plast. Et komposit-terrassegulv er vedligeholdelsesfrit, vejrbestandigt og blødt og behageligt at gå barfodet på. Vores vedligeholdelsesfri komposit-terrassegulv indeholder ingen giftstoffer. Desuden har gulvet det avancerede Ultrashield®-overfladelag med en naturtro, blød overflade og en ekstremt god beskyttelse mod pletter.

Skønt at gå på for alle barfodede børn

Indbyggede LED-spotlights

Antik

Sølvgrå

Teak

Indbyggede LED-spotlights

fra

1.196,-

Stemningsfuldt på terrassen B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

19


MODERNE OG HYGGELIGT VED KYSTEN

Høj hyggefaktor

Familien Svensson

Familien Svensson har bygget et moderne, sort Green Room Season Classic på Hallands kyst. Drivhuset er godt placeret i haven omgivet af hække, der beskytter mod indsyn, og store bede. Drivhuset har et virkelig flot indgangsparti kantet med store granitsten.

Green Room Season Classic Farve: Sortlakeret Fås i syv størrelser fra 10,5-24,9 m2 @husbygg1isteninge

På billedet: Green Room Season Classic, 17,0 m2. 20

F R I T

L E V E R E T

H J E M

T I L

D I G !


MODERNE OG HYGGELIGT VED KYSTEN

Det er åbenlyst, at Annica arbejder med noget kreativt

bare kunne være og opleve naturen, når man ikke kan sid-

som arkitektur og boligindretning. Det ses både uden for

de ude pga. vejret. Derfor blev jeg overlykkelig, da jeg så,

drivhuset og indeni. Når man bor ved havet i Steninge,

at der fandtes et stabilt, stormsikkert drivhus med 17 mm

hvor man i høj grad er udsat for efterårsstorme, skal man

termoglas, som har alt det, vi ønskede af et drivhus. Og

naturligvis vælge et stormsikkert drivhus.

desuden sortlakeret, hvilket passer glimrende til vores sorte, moderne hus. Det er fantastisk at sidde derinde, når

”Der er en speciel stemning, næsten lidt lejrbålsagtig, når man sidder sammen omkring ilden udenfor. Når det er stjerneklart, er det en helt eventyrlig oplevelse!”

det stormer og regner udenfor, uden at det kan mærkes, fortæller Annica. Vi har også valgt at sætte en brændeovn ind, det skruer ekstra op for hyggefaktoren. Og for nogen tid siden fik vi også installeret infrarøde terrassevarmere, som giver ekstra varme, siger Annica.

Drivhuset opfylder mange funktioner I sommer har vi dyrket lidt tomater og agurker, men det

Planlagt samtidig med opførelsen af huset

primære formål er at have det som et ekstra hyggerum.

Det, jeg savnede mest ved vores gamle hus, var et driv-

Det bruges flittigt, ikke mindst af vores børn, som godt

hus. Så da vores nye hus stod klart, havde jeg for længst

kan lide at hænge ud derude med deres venner.

bestemt, at vi skulle have et drivhus, og hvor det skulle

Hvad er det allerbedste ved jeres drivhus?

stå, siger Annica.

Middagene, som aldrig slutter! Der bliver en helt speciel

Green Room Season et sikkert valg

stemning, næsten lidt lejrbålsagtig, når man sidder sam-

Da vi primært skal bruge drivhuset som et ekstra rum til

men omkring ild udenfor. Når det er stjerneklart, er det

middage med venner, er Green Room Season et sikkert

en helt eventyrlig oplevelse! Vi valgte en dør i gavlen, så

valg. For mig var det også vigtigt, at det kunne fungere

vi kunne placere brændeovnen på den modsatte gavl. På

som hjemmekontor, så jeg nemt kan tage min laptop med

den måde er hverken døren eller brændeovnen i vejen, hvis

trådløs opkobling med derud. Vi ville have et sted, hvor vi

man vil møblere med en siddegruppe, som vi har gjort.

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

21


50% rabat på ekstraudstyr! Nu gør vi det let at indrette dit drivhus! I løbet af kampagnen får du halv pris på drivhushylder, såbed ogtagrygsrygdekoration, når du køber et af vores drivhuse. Gælder alle Green Room-drivhus.

Green Room – stormsikkert med stil Green Room er en serie solidt byggede drivhuse med stærke profiler og gennemtænkte løsninger, som frem for alt kan klare vores skandinaviske vejr. De er vores mest stabile drivhuse og også de eneste med fuld stormgaranti i 5 år. Drivhusene fås med eller uden mur, og hvis du vælger serien Season, får du et meget velisoleret drivhus og længere dyrkningssæson.

22

F R I T

L E V E R E T

Fordelene ved Green Room! 4 STÅR SIKKERT, OGSÅ I STORM

5 års stormgaranti takket være unik konstruktion med dobbelt

fastgørelse af væg- og tagprofiler.

4 DRIVHUS ALL INCLUSIVE

Green Room er veludstyret allerede i standardversionen.

Altid lakeret med dobbelt skydedør med lås og automatiske

vinduesåbnere til alle tagvinduer.

H J E M

T I L

D I G !


Lean To 17,4 m2

Green Room Lean To

fra

34.320,Priseks. 6,0 m2

En af årets nyheder i Green Room-serien er et vægdrivhus med samme unikke design og konstruktion som alle vores Green Room-drivhuse. Det eneste stormsikre vægdrivhus med glas i taget, som giver en skøn orangeri-oplevelse. Drivhuset kan med fordel placeres mod din husmur, så du kan gå direkte ud i drivhuset gennem terrassedøren. Så kan du tage morgenmaden med ud i haven, uden at du behøver at tage sko på. De hjemmedyrkede grøntsager bliver endnu mere let tilgængelige, når du kun skal træde et skridt ud fra køkkenet for at plukke en agurk til middagen.

Classic 21,4 m2

fra

37.520,-

En stormsikker klassiker med dobbelt skydedør

Priseks. 10,2 m2

Green Room Classic B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

Elegant 21,0 m2

Green Room Elegant

fra

43.120,-

Et malerisk drivhus i landlig stil

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

Priseks. 9,9 m2 P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

23


Wall 14,6 m2

Green Room Wall

fra

39.120,Priseks. 9,9 m2

Green Room Wall kombinerer en topmoderne og stormsikker konstruktion med den klassiske stil fra et drivhus på mur. I dette gode drivhus på mur behøver du ikke at vælge mellem funktion og udseende. Fuld stormgaranti i 5 år – helt op til vindstyrker på 32,7 m/s! Når du vælger et drivhus på mur får du, foruden fornemmelsen og skønheden, også en indbygget varmeregulator. Tilpas drivhuset til din stil med murens udseende og materialer.

Green Room Square

Kvadratisk lysthus med valmtag 24

Square 15,5 m2

fra

45.520,Priseks. 10,2 m2 F R I T

L E V E R E T

Season Wall 19,9 m2

Green Room Season Wall Season Wall med 17 mm termoglas H J E M

T I L

D I G !

fra

79.200,Priseks. 10,3 m2


SWEDEN

Håndværk i svensk fyr! Luksus i form af et håndværksmæssigt fremstillet trædrivhus fra et traditionsrigt snedkerværksted.

Garden Room Classic 23,9 m2

Garden Room Classic

fra

127.200,Priseks. 13,8 m2

Send et statement i haven med vores nye, svensk fremstillede trædrivhus. Fremstillet på et traditionsrigt snedkerværksted og håndmalet med tre lag svensk fremstillet linoliemaling er det en eksklusiv tilføjelse til vores drivhussortiment. Vores trædrivhus bygges unikt til dig med fokus på bæredygtighed og miljø. Da huset specialfremstilles til dig, er der mulighed for at tilpasse det, hvis du f.eks. vil installere en brændeovn i drivhuset til de dyrebare øjeblikke, hvor venskab og hygge går op i en højere enhed.

Garden Room fremstilles unikt til dig og din have

25


50% rabat på ekstraudstyr! Nu gør vi det let at indrette dit drivhus! I løbet af kampagnen får du halv pris på drivhushylder, såbed ogtagrygsrygdekoration, når du køber et af vores drivhuse. Gælder alle Euro-Serre-drivhus.

Maxi 4 11,7 m2

Euro-Serre Maxi 4

fra

18.636,Priseks. 9,6 m2

Bestselleren Maxi 4 er et af vores mest populære drivhuse. Stilrent og klassisk, så det passer ind i de fleste havetyper. Med en gavl på fire sektioner glas får du god plads både til dyrkning og socialt samvær. Et sikkert valg, som du kan glæde dig over i mange år!

Maxi 3 7,3 m2

Euro-Serre Maxi 3 Stor dyrkningsglæde i lille format 26

fra

11.996,Priseks. 5,6 m2 F R I T

L E V E R E T

Maxi Victorian 7,3 m2

Euro-Serre Maxi Victorian Charmerende stil med smalle glas H J E M

T I L

D I G !

fra

15.996,Priseks. 5,6 m2


Gothic 14,1 m2

Euro-Serre Gothic

fra

Mur Maxi 18,7 m2

23.196,-

Med engelsk herregårdsstemning

Priseks. 7,3 m

2

Euro-Serre Mur Maxi

fra

19.996,-

Du vælger drivhusets udtryk med valget af mur

Priseks. 9,6 m2

Byg dit drivhus online Drivhusguiden på willabgarden.dk giver dig mulighed for i ro og mag at planlægge dit drivhus derhjemme. Med enkle trin vælger du model, størrelse, farve og tilvalg og får så en aktuel pris. Derefter vælger du at gemme, dele eller bestille. Mural 4 14,1 m2

Euro-Serre Mural

fra

16.956,-

Spændende designløsning med væg

Priseks. 7,2 m2

T-Classic 16,2 m2

Pyrola 20,1 m2

Euro-Serre Pyrola

fra

35.196,-

Moderne og stilfuldt med valmtag B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

Priseks. 9,6 m2 E L L E R

Euro-Serre T-Classic

fra

39.996,-

Elegant T-form med entrédel

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

Priseks. 12,6 m2 P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

27


Drivhusdrømme på lager! Vil du i gang med dit drivhus så hurtigt som muligt? Så kast et blik på vores fordelagtige drivhuspakke i Maxi-serien. Vores populære drivhuspakker som kan leveres til dig, med kortere leveringstid end bestillingsdrivhusene, så du ikke kun behøver at drømme om spirende planter og hyggelige stunder i et drivhus.

Euro-Serre – spirende liv Alle Euro-Serre-drivhuse er bygget til at klare vores nordiske klima. De skal stå ude i vejr og vind år efter år. Derfor bruges der kraftige Rørprofiler af aluminium i drivhusets skelet. Altid med 12 års

Fordelene ved Euro-Serre! 4 KRAFTIGT SKELET, SOKKEL MEDFØLGER ALTID

Kraftige rørprofiler i aluminium giver god stabilitet

og holdbarhed. Sokkel medfølger til alle drivhuse.

garanti. Nu medfølger sokkel i prisen på alle drivhuse fra Euro-Serre. Det betyder, udover let montering, at på visse modeller er der mange penge at spare i forhold til tidligere.

4 SIDEHØJDEN ER MINDST 181 CM

4 SIKKERHEDSGLAS ER STANDARD

28

Giver en god ”ståhøjde” og god plads til de høje planter.

F R I T

L E V E R E T

5 gange stærkere end almindeligt glas. Gælder alle drivhuse.

H J E M

T I L

D I G !


Maxi 4 9,6 m2

Maxi Drivhuspakke til specialpris Maxi-modellerne er populære drivhuse i nordiske haver. Derfor har vi pakker med vores mest solgte størrelser på lager til nedsat pris og med kortere leveringstid. Drivhusene har 20 cm forhøjning, så sidehøjden er hele 201 cm. Døren leveres også forhøjet.

Maxi 3 9,0 m2

Euro-Serre Maxi 3 Drivhuspakke

15.200,9,0 m Ulakeret 20.392,- Nu fra 18.000,-

Maxi 4 11,7 m2

Euro-Serre Maxi 4 Drivhuspakke

7,3 m2 Ulakeret 17.592,- Nu fra 2

17.120,11,7 m Ulakeret 23.112,- Nu fra 19.520,14,1 m Ulakeret 25.112,- Nu fra 21.520,9,6 m2 Ulakeret 20.312,- Nu fra 2

2

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

K O N T A K T

V O R E S

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

29


Tilbehør til vellykket dyrkning! Hos Willab Garden finder du et stort udvalg af alt det, du har brug for til drivhuset og haven. Uanset hvor meget du interesserer dig for dyrkning, har vi tilbehør, som forenkler livet i haven. Det giver dig mere tid til det sjove! Se alt vores tilbehør på willabgarden.dk

Startsæt urtepotter

Textilslange Liano 15 meter

Nem vanding af urtepotter og plantekasser. GARDENA Micro-DripSystems startpakke til potter M anvendes til nem og vandbesparende vanding af syv potter og tre blomsterkasser på altaner og udepladser. Pakken kan nemt udvides med produkter fra GARDENA Micro-drip-systemet.

Slange diameter 13 mm med garanteret holdbarhed. Slangen bevares intakt, selvom den trækkes hen over terrassen eller kommer i berøring med tornede rosenbuske. Med et sprængtryk på 35 bar kan den desuden klare alle vandtryk. Innovativ UV- og frostbeskyttelse giver øget holdbarhed.

Art nr 2690

30

Nu

560,-

F R I T

Art nr 2681

636,-

L E V E R E T

H J E M

T I L

D I G !

Nu

560,636,-


Vandingskontrol Master

Ukrudtsbrænder

Med GARDENAs vandingskontrol Master er vandingen ekstra fleksibel og individuelt planlagt. Der kan oprettes op til seks uafhængige skemaer. Styringen er batteridrevet, kan tilsluttes direkte til vandhanen og kan let manøvreres via en dreje- og trykafbryder til valg af data og bekræftelse. Et let aflæselig, grafisk LCD-skærm giver et overblik over alle indstillinger.

Miljøvenlig og effektiv ukrudtsbekæmpelse uden kemikalier.

Art nr 2692

Art nr 2456

Nu

1.264,-

Nu

701,796,-

1.436,-

Lav din egen gødning af bioaffald!

Biomix Fremstil nemt din egen plantenæring. Ideel til økologisk dyrkning. Art nr 2223

Nu

541,615,-

Drivhusbord Aluminium Drivhusbord med aluminiumsstænger i to plan. Flere borde kan sættes sammen. Art nr 5445

Nu

419,476,-

Hydro Wine Smart og praktisk vanding. Fyld en vinflaske med vand, monter terrakottakeglen, og placer derefter keglen i jorden. Den mærker, om planterne har behov for vand, hvorefter den afgiver fugt. 4-pak. Art nr 2639

B E S T I L

P Å

W I L L A B G A R D E N . D K

E L L E R

K O N T A K T

V O R E S

Nu

119,135,-

S Æ L G E R E

P Å

3 9

6 7

6 5

0 0

31


Vores sælgere hjælper dig hele vejen med professionelle og faglige råd og tips før, under og efter dit køb. Det at købe udestue eller drivhus er som regel en stor investering og ikke noget, man har prøvet før. Netop derfor er vores udestueog drivhussælgere med dig hele vejen.

Greve

Huset Middelfart

Ventrupvej 29, 2670 Greve Afkørsel 28 på E20 – nordfra Afkørsel 29 på E20 – sydfra

Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart

Åbningstider Greve Man-Fre 10.00-18.00 Lør 10.00-14.00 Telefontider: 39 67 65 00 Man–Fre 09.00–17.00

WILLABGARDEN.DK Willab Garden, Ventrupvej 29, 2670 Greve. Telefon 39 67 65 00

Besøg vores 800 m2 store udendørs udstilling ved HUSET Middelfart. Se vores åbningstider på willabgarden.dk. Her har vi de mest populære af vores drivhuse og udestuer udstillet.

Fra-priser i dette magasin gælder for drivhus- og udestuemodel i standardudførelse og i modellens mindste størrelse. Billeder og fotografier kan vise større størrelser og/eller med tilvalg. Kampagnetilbud kan ikke kombineres med allerede nedsatte pakkepriser eller andre tilbud, medmindre andet er angivet. Kun ét kampagnetilbud pr. kunde/leveringsadresse. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl. Levering sker fragtfrit hjem til dig. Ekspeditionsgebyr tillægges, fra 39,- pr. ordre. Produktion: G-byrån Sverige AB, Anderstorp

Vi er med dig hele vejen

Profile for Willab Garden

Kampagnemagasin 06-2021 DK  

Kampagnemagasin 06-2021 DK  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded