Page 1

© 2011 – side nr. 1


UDFORDRING

”YouSee har hårdt brug for at forbedre brugervenligheden af egen-installation af bredbånd i hjemmet”

© 2011 – side nr. 2


© 2011 – side nr. 3


Senest har Wilke gennemført en række hjemmeinterviews med nye bredbåndskunder. Wilke har leveret værdifuld og operationel indsigt i kundens oplevelse af installationsprocessen. Resultaterne har været meget præcise og anvendelige, og det har været (overraskende) let at omsætte konklusionerne til konkrete forbedringer af vores vejledninger og kommunikation. Bo With Jørgensen, Analysechef YouSee

© 2011 – side nr. 4


© 2011 – side nr. 5


Kort om Wilke Wilke er en virksomhed i sund vækst, vi er ambitiøse og stiller høje krav til vores arbejde. Vi har siden 1999 leveret analyser og rådgivning til virksomheder og organisationer i ind- og udland.

© 2011 – side nr. 6

Hos Wilke får du viden og værktøjer i samme pakke. I vores analyser koncentrerer vi os om at skabe brugbare svar, løsninger og muligheder, frem for kedelige data og genfortællinger.

Vi værdsætter en konstruktiv dialog og rådgiver gerne om, hvordan du kan anvende analyseresultaterne til at bringe din virksomhed videre.


Porter’s 5 forces

Effektivitet KONKURRENCE ER KING

Hos Wilke tror vi på at konkurrencekraft er livsnerven i enhver virksomhed. Evnen til at konkurrere gør os hurtigere, smartere, klogere, enklere og mere cool. Konkurrence inspirerer os til at tænke på fremtiden, som inspirerer os til at tænke på verden. Det er behov, der driver markeder, ikke produkter, priser eller teknologiske landvindinger. Hos Wilke skaber vi indsigt i menneskers behov. Indsigter som fører til vinderløsninger og en mere konkurrencedygtig forretning.

© 2011 – side nr. 7

Udvikling

Konkurrence

Lydhørhed

Kvalitet


Flere cases på hjemmesiden Du kan finde flere cases på wilke.dk

Få en personlig præsentation Kontakt os hvis du vil vide mere om denne case.

Odense Jens Benzons Gade 54B 5000 Odense C

Morten Schrøder Direktør Tlf 33 26 71 26

© 2011 – side nr. 8

Wilke a/s Tlf. 70 10 20 80 E-mail: wilke@wilke.dk

København Overgaden Neden Vandet 9C 1414 København K

Wilke Case - YouSee  

YouSee har hårdt brug for at forbedre brugervenligheden af egen-installation af bredbånd i hjemmet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you