Page 1

© 2011 – side nr. 1


UDFORDRING

”At sikre at Nivea kampagnemateriale til 2011 havde den rette effekt på kerneforbrugeren i de nordiske lande”

© 2011 – side nr. 2


© 2011 – side nr. 3


Når Beiersdorf vælger at optimere den internationale version af deres MARCOM materiale, falder valget på kvalitative og kvantitative analyser for at få indsigt i, hvilken type kommunikation der passede bedst til målgruppen i de nordiske lande.

Regional tilpasning? I dag laves det meste MARCOM materiale internationalt. Herefter lokaliseres og versioneres materialet regionalt. Det kan være en stor udfordring at lave den regionale tilpasning da segmenterne, funktionelle egenskaber ved produktet, emotionelle elementer og grafiske symboler og udtryk bliver opfattet forskelligt fra region til region.

© 2011 – side nr. 4

Regionale forskelle, Internationalt snit Med en kategori som hudplejeprodukter er det vigtigt at fremstå troværdig , nærværende og relevant. Det er vigtigt at både den emotionelle og rationelle side af budskabet kommer tydeligt igennem. Derfor er det altafgørende at forstå de regionale forskelle, og hvordan budskabet skal tilpasses og materialet versioneres for at få den maksimale effekt uden at miste det internationale træk.


Analysen har tilføjet den regionale vinkel på vores MARCOM materiale. Vi har brug for hele tiden at blive bedre, og derfor forstå hvordan forbrugerne oplever vores materiale, før vi forbedre det. Catarina Kakko, Marketing Manager Beiersdorf Nordic

© 2011 – side nr. 5


© 2011 – side nr. 6


Kort om Wilke Wilke er en virksomhed i sund vækst, vi er ambitiøse og stiller høje krav til vores arbejde. Vi har siden 1999 leveret analyser og rådgivning til virksomheder og organisationer i ind- og udland.

© 2011 – side nr. 7

Hos Wilke får du viden og værktøjer i samme pakke. I vores analyser koncentrerer vi os om at skabe brugbare svar, løsninger og muligheder, frem for kedelige data og genfortællinger.

Vi værdsætter en konstruktiv dialog og rådgiver gerne om, hvordan du kan anvende analyseresultaterne til at bringe din virksomhed videre.


Flere cases på hjemmesiden Du kan finde flere cases på wilke.dk

Få en personlig præsentation Kontakt os hvis du vil vide mere om denne case.

Odense Jens Benzons Gade 54B 5000 Odense C

Morten Schrøder Direktør Tlf 33 26 71 26

© 2011 – side nr. 8

Wilke a/s Tlf. 70 10 20 80 E-mail: wilke@wilke.dk

København Overgaden Neden Vandet 9C 1414 København K

Wilke case - Nivea Beiersdorf.pdf  

At sikre at Nivea kampagnemateriale til 2011 havde den rette effekt på kerneforbrugeren i de nordiske lande