Page 1

VALKOISTA JOULUA JA RYTMIKÄSTÄ UUTTA VUOTTA! Willieläjille jokainen hiutale tulee kuin pienessä lahjapaketissa


Rukan Kinkerit ja mennyt vuosi Perinteen mukaan Willieläjien laskukautta aloiteltiin Rukalla, ja siellä tutussa Kelokantolassa. Seura ja meno oli tuttua, joskin seuran tapahtumia vaivaava kävijämäärän vieno alakulo rokotti myös Rukan osallistujamäärää.

Konttaisen aamulenkillä Pasi kaavailee jo seuraavan vuoden teemahiihtoa.

Kuitenkin vuoden vaihtumista odottamatta katse suunnattiin jo tulevaan. Jaanat löivät topakat hynttyyt yhteet ja kasasivat porukan kymppiviikon Ylläkselle (lue lisää tästä Mononmitasta) ja puhheenjohtaja Pasi kartoitti tunnelmallista teemaretkeä seuraavalle vuodelle. Ja toki pisteenä tulevaisuuden kirkkaudelle, juhlatilaisuudessa luovutettiin merkkipaita Vihreän Hirven Klaanin tuoreimmalle jäsenelle!

Savolaisen vapaalaskun esimerkkisankarit

Raivuukone

Hirrrvee Kirves

Kaahee Käskassara

Joulukuun puoliväli pyhitettiin seuran lempitakamaastojen raivuulle. Mukaan tuli oiva joukko kynnelle kykeneviä, ja loput olivat tavalla tahi toisella tunnelmassa mukana. Joukossa oli todistetusti myös useampi uusi seuralainen, yksi niistä kuikuilee tuossa puhheenjohtajan kainalossa. Tervetuloa joukkoon iloiseen ja lumen tultua ohvareita auroomaan, mahottoman mukava homma!


Goes Riihivuori 7.-9.2.2013 Mutta pikemmittä puheitta tulevaan!! Tällä kertaa Wildlife Goes – viikonloppu vietetään Keski-Suomen Alpeilla Riihivuoressa, Muuramessa ( Jyväskylästä 9-tietä 18 km etelään). Riihivuori on myös perheystävällinen - siellä on lapsille mukava mäki, samoin iso katettu tulipaikka omien eväiden syöjille. Riihikelo-ravintola on myös tilava.

Lumisen helmikuun sattuessa alueella on mahdollista laskea syvää lunta esim. Lintuharjulla tai Hyyppäänvuorella. Lintuharju on n. 40m syvä hiekkakuoppa ja sinne on majapaikasta 1,5 km. Autolla pääsee viereen. Hyyppäänvuorella osa Willieläjistä on käynyt aikanaan syysretkellä ja sinne on majapaikasta n. 12 km. Laskulinjoille hiihdetään n. 3 km autolta. Hyyppää on kalliopohjainen.

Majoituksessa palataan aikaisemmilta vuosilta tuttuun menoon. Eli nukkumapaikat sovitellaan Krögereille Laukaaseen. ”Meillä mahtuu majoittumaan rantasaunaan, taloon ja vaikka autotalliin ja retkeilyautoon. Pihaan tarvittaessa laitetaan puolioukkueteltta. Tilan puolesta varmasti kaikki mahtuvat, intimiteettisuoja ei ole hotellitasoa, mutta olemme kai tottuneet kaikenlaiseen ainakin aiempina vuosina”, kuuluu emännän esitys. Mainiota tapahtumatunnelmaa on siis luvassa!

Ajo-ohjeet Majapaikan osoite on Saviontie 438. Sinne pääsee 9-tieltä Lievestuoreelta n. 3 km Jyväskylän suuntaan. Tästä Metsolahden risteyksestä ajetaan 12km suuntaan Laukaa, Savio. Vuonteen sillalle on 11 km, joten sillalta vielä 1 km, käännös vasemmalle ja ollaan pihassa.

Hinta ja ilmottautuminen: Ilmottautu info@wildlifetelmark.fi tesktikentällä GOES RIIHIVUORI, viestiin kaikki osallistujat. Viimeinen ilmoittautumispäivä 2.2.2014. Osallistumismaksu 20€ /hlö (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi) sisältää majoitukset ja ruuat. Reissu maksetaan seuran tilille FI07 1078 3000 2445 57 (Wildlife Telemark Kuopio Ry) viitteellä 1313.


Ylläs hiihtolomaviikko 10, 1.-8.3.2014 Reippaat Jaanat ovat kiskaisseet kasaan Ylläksen perhehenkisen hiihtolomareissun.

Ylläksen majoitus on Äkäslompolon Nilivaarassa Ilvinki 2 ja 3, Auttontie 1. Omat lakanat mukaan, loppusiivouksesta ei tarvitse huolehtia. Muutamat perheet ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa, mutta jokunen nopea mahtuu vielä mukaan.

Ilmottaudu mukaan osoitteeseen info@wildlifetelemark.fi tekstikentällä YLLÄS. Lähetäthän ilmottautumisviestin myös siinä tapauksessa, että olet suusanallisesti tulossa mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.1.2014. Hinta 250€/hlö (alle 12- vuotiaille ilmainen). Osallistumismaksu maksetaan 17.1. 2014 mennessä seuran tilille FI07 1078 3000 2445 57 (Wildlife Telemark Kuopio Ry) viitteellä 1326.

Kinahmi Open Nyt

rakkaudella

raivattu

Kinahmi

täyttyy

helmikuussa

sekä

metrin

pehmosista että vappaalaskukisaajista. Lähempänä tiedotellaan, pysypä lähtövalmiina!

Norja vk 13 Muutamat

rohkeat

info@wildlifetelemark.fi

ovat

jo

varanneet

tekstikentällä

paikkansa

NORJA,

joten

osoitteessa pitäkääpä

ilimottautumisliipasin herkällä!

Mainio majoitus Hestnes Gårdissa. Kotisivu http://www.nordre-hestnesgaard.no/ näkyi olevan under konstruksjon, mutta eiköhän talaven mittaan taas aukea. Silloin viimeistään huomaan haluavasi olla mukana.


T채m채n kaiken t채m채n kukkuraksi

Oikeinnii mukavata joulunaikaa!

Willielon puolesta, Reima

Mononmitta 4 joulupaketti wildlife goes riihimäki, ylläs  
Mononmitta 4 joulupaketti wildlife goes riihimäki, ylläs  
Advertisement