Page 1

Kevättä pukkaa sohjolaskun ja vuosikokouksen aika! Vielähän meille riittää lunta huhtikuun lopullakin! Eli sunnuntaina 28.4. nähdään Tahkon kevätmäessä. Laskeskellaan porukalla ja kierretään perinteisiä Klassikki – keppejä tai muuten kujjeillaan.

Päivällä on myös virallinen osuutensa, joka pidetään klo 13 Länsirinteiden laavulla. Vaikka ei ne viralliset puhheetkaan niin kuivakoita meidän seurassa ole,

niin

nokipannukahvilla

niitä

kostutettaan.

Otetaan

myö

myös

makkaraista rinnan alle, tokkiisa!

Vuosikokous- virallinen kutsu Wildlife Telemark Ry virallinen vuosikokous Tahkovuoren länsirinteen laavulla sunnuntaina 28.4. klo 13 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa. 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys. 5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto. 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä. 7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymisja jäsenmaksujen suuruudet. 8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet. 9. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille kaksi varahenkilöä.


Sähköpostia ajatuksille Vaikka tähän kinkeriin ei tarvitse erikseen ilimottautua, niin kokousteluun ja tulevaisuuden ajatelmiin liittyen voi pistää viestiä seuraaviin osoitteisiin: info@wildlifetelemark.fi ja sihteeri@wildlifetelemark.fi Kevätriennoin, Reima

Tässä vielä kuvaterveinen maaliskuisilta Norjan lumilta. vaikka ainakin facebookin seuraajat ovat saattaneet kuikkia päivittäisiä videoterveisiä. Rusketus jäi tällä reissulla varsin tasaiseksi, eikä tarvinnut kovinkaan korkealta maisemia ihhailla, mutta parhaimmilla kiännöksillä lunta riitti ihan suupieliä myöten. Ei matkalaisia harmittana, ja ainakin melkein kaikki pysyi reippailla mielin takaisin kotiin saakka. ;).

Mononmitta 1/2013  
Mononmitta 1/2013  

Vuosikokouskutsu

Advertisement