Page 8

STRAATFEEST

P L I N I U S S T R A AT MET DANK AAN ROGER VERMEUELEN

Op 1 juli vond wederom het straatfeest plaats in de Pliniusstraat. Het was alweer het 5e straatfeest. Elk jaar vond het straatfeest plaats rond burendag. Dit jaar was er gekozen om het straatfeest voor de grote vakantie plaats te laten vinden.Aangezien het weer het niet toeliet om het straatfeest buiten te houden (wind en regen), zijn we uitgeweken naar binnen in een woonhuis in de Pliniusstraat. Om 16:00 uur is het straatfeest begonnen. Er was koffie/thee en gebak. Voor de kinderen was er ook fris en snoep/wafels. Rond de klok van 18:00 uur is de barbecue aangegaan. Er was vlees in overvloed, evenals salades. Na de barbecue is er nog nagetafeld. Tijdens dit natafelen is het idee ontstaan om een straatapp op te zetten. In deze straatapp (alleen voor bewoners van de Pliniusstraat) kan er gereageerd worden als er hulp of vragen zijn. Wij zijn van mening dat een oud gezegde hier heel toepasselijk is en ook waarheid is: BETER EEN GOEDE BUUR DAN EEN VERRE VRIEND!

• • • • • •

De leukste opvang in de regio! Een knusse plek waar kinderen zich helemaal thuis voelen. Kleine groepen en vaste medewerkers. Flexibel in openingstijden, opvangdagen en dienstverlening. Steeds weer nieuwe dingen ontdekken door afwisselende en stoere activiteiten. We maken van iedere dag een feestje!!

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op www.michelleskinderopvang.nl of beter nog: bel voor een afspraak en kom het zelf ervaren. Tot ziens!

Michelle & team Michelles Kinderopvang

Profile for Wijkblad Aarbek

Wijkblad 2017 09  

Wijkblad 2017 09  

Advertisement