Page 7

MINDFULNESS IN HET PRAATHUIS! Iedere eerste vrijdag van de maand. Start: 6 juni vanaf 14:00 uur bij Stichting Radar, Tacitusstraat 6 te Heerlen Simpelweg betekent Mindfulness; “ het bewust zijn van de huidige ervaring” Mindfulness is een cognitieve methode waarbij meditatie als instrument gebruikt wordt. Mindfulness leert je hoe je rustiger en zelfbewuster kunt worden. Je beleeft het leven intenser.

De lessen worden verzorgd door Simone Knops. Zij is een gecertificeerd Mindfulness trainer en begeleider binnen Radar. Aan de lessen zijn geen kosten verbonden. Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen !

Door Mindfulness leer je met stress, spanning en “negatieve” gevoelens of verdriet om te gaan. Je leert om te accepteren en los te laten. Het effect is dat je meer in balans bent en emotioneel sterker wordt.

Hierdoor leer je dus ook meer te genieten van de kleine dingen in het leven. Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat het beoefenen van Mindfulness een positief effect heeft op je dagelijkse leven. 7

Profile for Wijkblad Aarbek

Wijkblad 2014 06  

Wijkblad 2014 06  

Advertisement