Page 10

gevaarlijke situaties zou opleveren, de taluds zouden zodanig afgewerkt worden dat bewerken niet mogelijk zou zijn. Dat laatste wordt nu anders! En dat betekent dat bewoners (jong en oud !) als ze dat leuk vinden mee kunnen doen. Wat het precies moet worden, weten we nog niet. Beschilderen is een optie, maar misschien kunnen we ook iets met mozaĂŻek doen. Maar laat ons eerst maar eens inspiratie opdoen ! En waar kan dat beter dan in het Thermenmuseum ?

We nodigen u daarom uit om met ons een bezoek aan het museum te brengen en ons te laten rondleiden door de voor Nederland unieke collectie. Zodra deze datum bekend is, vindt u die op aarbek.nl Na afloop kunnen we dan onder het genot van een drankje even samen brainstormen. Mogelijk kan ook de kunstenaar al iets laten zien van zijn ideeĂŤn over de aanpak. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wilt u meegaan ? Meld u dan even aan via info@aarbek.nl

(inclusief adres en aantal personen). Aanmelden kan tot 1 april a.s. en u ontvangt per mail tijdig bericht over de precieze tijd.

MAB We hadden u hier graag willen vertellen wanneer de werkzaamheden voor de Multifunctionele Accommodatie Bekkerveld (MAB) zouden starten (binnenkort), wie de aannemer is, welke oplossing RKSV Bekkerveld kiest om gewoon te kunnen voetballen, enzovoort. Helaas: op het moment dat het wijkblad gemaakt werd, was dat allemaal nog net niet bekend. Via www.aarbek.nl zullen we u, zodra er wat te melden valt, op de hoogte houden.

10

Profile for Wijkblad Aarbek

Wijkblad 2014 03  

Wijkblad 2014 03  

Advertisement