Page 27

Ons Rosarium.

DEADLINE!!!

Voor iedereen geldt natuurlijk dat mensen die eens een kijkje willen komen nemen, natuurlijk van harte welkom zijn en dat er altijd wel iemand is die tijd heeft voor een gezellig babbeltje onder het genot van een kopje koffie.

Ingezonden stukken voor de 2de wijkbladeditie van 2013, graag inleveren v贸贸r

Onze werkcyclus gaat er als volgt uitzien: We starten op Zaterdag 9 maart en werken vervolgens op de Zaterdagen van de even weken. Dus, 23 maart, 6 april, 20 april, 4 mei enzovoort.

Alvast dank

10 MEI 2013 De redactie

Frans Cleven

(茅茅n van die Vrijwilligers)

KERN MET PIT Langs deze weg wil ik tevens alle mensen bedanken, die ons hebben gesteund in de strijd om de titel Kern met Pit. Deze hebben we dan ook met vlag en wimpel weten te behalen. Weliswaar niet de titel van Limburgs Beste, maar daar was het ons ook niet speciaal om te doen.

Wilt u ook vrijwilliger bij ons worden? Al meer dan 40 jaar is de Zonnebloem afd. Bekkerveld e.o. Heerlen actief in de wijken Bekkerveld/Aarveld en Douve Weien/Caumerveld. Naast het bezoeken van zieken en/ of eenzame ouderen verzorgen wij onder meer kienmiddagen, een lentemiddag, ziekendagactiviteiten, een jaarlijks uitstapje voor de gasten en een kerstviering. 27

Profile for Wijkblad Aarbek

Wijkblad maart 2013  

Wijkblad maart 2013

Wijkblad maart 2013  

Wijkblad maart 2013

Advertisement