Page 1

. . . s i u h t j i m Bij Zitmeubelprogramma met ongekend veel mogelijkheden!

is het spitsuur

2999,-

In het zitmeubelprogramma Palace zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank. En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale (hoek)bank samen te stellen!

In leder vanaf

Palace

Riante hoekbank met uitzonderlijk veel mogelijkheden. In veel lederkleuren en lederkwaliteiten verkrijgbaar.  In 2 verschillende types zitcomfort: soft of stevig  Poten in 2 materialen: metaal of hout (in 4 kleuren)

Extra mogelijkheden:  Twee-standen relaxrug  Grote lade  Slaapbankfunctie

Zelf puzzelen op ons planbord In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!


Lekker bijkomen . . . s i u h t Bij mij

Lagos

Lederen hoekbank van topkwaliteit. Standaard met een verstelbare armleuning. In veel lederkleuren en lederkwaliteiten verkrijgbaar.  Poten in 2 materialen: metaal of hout (in 4 kleuren) Extra mogelijkheden:  Twee-standen relaxrug  Grote lade  Slaapbankfunctie

Zelf puzzelen op ons planbord

In het zitmeubelprogramma Lagos zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank. En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale hoekbank samen te stellen!

2999,In leder vanaf

In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

In leder vanaf

Fijn thuiskomen . . . s i u h t j Bij mi

1329,3-zitsbanken in leder vanaf

Bergamo

3-zitsbank van topkwaliteit en met prima zitcomfort. Afmeting 192 x 86 x 95 cm (bxdxh) Hoofdsteun en armkussen(s) zijn apart te bestellen voor 99,- per stuk.


Op de groei . . . s i u h t Bij mij

Mirabelle

Zitprogramma met zéér uitgebreide maatwerkmogelijkheden, dus u zit altijd goed! En bijzonder exclusief: verkrijgbaar met verwarmings- en massagefunctie in de rugleuning. Dat alles in meer dan 400 stofkleuren en stofkwaliteiten.

Altijd op maat

Extra mogelijkheden:  2 verschillende zitdiepten  En 3 variaties in zithoogte  Hoogte van de rugleuning in 2 maten  In 3 verschillende types zitcomfort: soft, standaard of stevig

Deze uitermate comfortabele bank heeft ongekende mogelijkheden om het zitcomfort aan te passen. Voor iedere lengte en ieder postuur.

799,2,5-zitsbank vanaf

Geef ze de ruimte . . . s i u h t Bij mij

Bliss

Uniek model met verstelbare rugleuning! In vele stofkleuren en stofkwaliteiten mogelijk. Totale breedte van deze combinatie is ca. 316 cm. Extra mogelijkheden:  Grote lade  Slaapbankfunctie  Sierkussens verkrijgbaar vanaf 24,- (p/st)

1795,-

3-zitsbank + longchair samen al vanaf

Zelf puzzelen op ons planbord In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

In het zitmeubelprogramma Bliss zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank. En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale hoekbank samen te stellen!


Heerlijk samen

. . . s i u h t j i Bij m Zelf puzzelen op ons planbord In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

1999,-

2-zitsbank + hoek + 2,5-zitsbank in stof vanaf

Hoekbank Como

Moderne hoekbank met standaard rugverstelling. leverbaar in vele stofkleuren en stofkwaliteiten. In het zitmeubelprogramma Como zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale hoekbank samen te stellen!  Verstelbare rugleuning Extra mogelijkheden:  Grote lade  Slaapbankfunctie

Advies op maat Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst, en geven u uitgebreid en vakkundig advies over de vele mogelijkheden van de (hoek)banken. Indien gewenst geven wij advies op maat bij u thuis! Laat u verrassen door het enorme aanbod aan banken zo dicht bij u in de buurt.

Graag tot ziens

Gratis parkeren

Persoonlijke service en advies

Tijd voor klanten

Rolstoelvriendelijk

Eigen bezorg dienst

Bij mij thuis zitmeubelen  
Bij mij thuis zitmeubelen  

Banken Zitmeubelen Hoekbanken Palace Bliss Lagos Bergamo Mirabelle Como

Advertisement