Issuu on Google+

. . . s i u h t j i m Bij Zitmeubelprogramma met ongekend veel mogelijkheden!

is het spitsuur

2999,-

In het zitmeubelprogramma Palace zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank. En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale (hoek)bank samen te stellen!

In leder vanaf

Palace

Riante hoekbank met uitzonderlijk veel mogelijkheden. In veel lederkleuren en lederkwaliteiten verkrijgbaar.  In 2 verschillende types zitcomfort: soft of stevig  Poten in 2 materialen: metaal of hout (in 4 kleuren)

Extra mogelijkheden:  Twee-standen relaxrug  Grote lade  Slaapbankfunctie

Zelf puzzelen op ons planbord In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!


Lekker bijkomen . . . s i u h t Bij mij

Lagos

Lederen hoekbank van topkwaliteit. Standaard met een verstelbare armleuning. In veel lederkleuren en lederkwaliteiten verkrijgbaar.  Poten in 2 materialen: metaal of hout (in 4 kleuren) Extra mogelijkheden:  Twee-standen relaxrug  Grote lade  Slaapbankfunctie

Zelf puzzelen op ons planbord

In het zitmeubelprogramma Lagos zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank. En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale hoekbank samen te stellen!

2999,In leder vanaf

In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

In leder vanaf

Fijn thuiskomen . . . s i u h t j Bij mi

1329,3-zitsbanken in leder vanaf

Bergamo

3-zitsbank van topkwaliteit en met prima zitcomfort. Afmeting 192 x 86 x 95 cm (bxdxh) Hoofdsteun en armkussen(s) zijn apart te bestellen voor 99,- per stuk.


Op de groei . . . s i u h t Bij mij

Mirabelle

Zitprogramma met zéér uitgebreide maatwerkmogelijkheden, dus u zit altijd goed! En bijzonder exclusief: verkrijgbaar met verwarmings- en massagefunctie in de rugleuning. Dat alles in meer dan 400 stofkleuren en stofkwaliteiten.

Altijd op maat

Extra mogelijkheden:  2 verschillende zitdiepten  En 3 variaties in zithoogte  Hoogte van de rugleuning in 2 maten  In 3 verschillende types zitcomfort: soft, standaard of stevig

Deze uitermate comfortabele bank heeft ongekende mogelijkheden om het zitcomfort aan te passen. Voor iedere lengte en ieder postuur.

799,2,5-zitsbank vanaf

Geef ze de ruimte . . . s i u h t Bij mij

Bliss

Uniek model met verstelbare rugleuning! In vele stofkleuren en stofkwaliteiten mogelijk. Totale breedte van deze combinatie is ca. 316 cm. Extra mogelijkheden:  Grote lade  Slaapbankfunctie  Sierkussens verkrijgbaar vanaf 24,- (p/st)

1795,-

3-zitsbank + longchair samen al vanaf

Zelf puzzelen op ons planbord In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

In het zitmeubelprogramma Bliss zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank. En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale hoekbank samen te stellen!


Heerlijk samen

. . . s i u h t j i Bij m Zelf puzzelen op ons planbord In de winkel kunt u met behulp van een magneetbord een opstelling maken, alles in de juiste verhouding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

1999,-

2-zitsbank + hoek + 2,5-zitsbank in stof vanaf

Hoekbank Como

Moderne hoekbank met standaard rugverstelling. leverbaar in vele stofkleuren en stofkwaliteiten. In het zitmeubelprogramma Como zijn ook verkrijgbaar: Fauteuil 2-zitsbank 2,5-zitsbank 3-zitsbank En bovendien zeer veel losse elementen om uw ideale hoekbank samen te stellen!  Verstelbare rugleuning Extra mogelijkheden:  Grote lade  Slaapbankfunctie

Advies op maat Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst, en geven u uitgebreid en vakkundig advies over de vele mogelijkheden van de (hoek)banken. Indien gewenst geven wij advies op maat bij u thuis! Laat u verrassen door het enorme aanbod aan banken zo dicht bij u in de buurt.

Graag tot ziens

Gratis parkeren

Persoonlijke service en advies

Tijd voor klanten

Rolstoelvriendelijk

Eigen bezorg dienst


Bij mij thuis zitmeubelen