Page 1

T H E

N E X T

G E N E R A T I O N

RETAIL


VERZAMELEN

WiFi V i de o

Met Video Analytics, Mobile Device Detection en Bluetooth verzamelen wij data om inzicht te geven in de KPI’s van Retail locaties. De verzamelde data kan eenvoudig verrijkt worden met input van bijvoorbeeld POS data, of juist geïntegreerd worden in uw eigen BI.

ANALYSEREN

B e ac o n s

De verzamelde data creëert nieuwe inzichten. Het platform verzamelt diverse informatie van al uw locaties, en voorziet u in een compleet overzicht.

VISUALISEREN

POS

Via uw webbrowser of mobiele app raadpleegt u de rapportages, en kunt u eenvoudig data visualiseren, trends indentificeren en locaties vergelijken.

OPTIMALISEREN

We e r

Met de bruikbare inzichten kunt u gericht veranderingen in uw bedrijfsvoering implementeren, groeikansen identificeren, succes meten en de conversie optimaliseren.


VOORSPELLEND VERMOGEN Onze Retail Analytics oplossingen geven u inzicht in het aantal klanten, het gedrag van klanten, en de prestaties van specifieke winkelzones of producten. In de rapportages wordt data over het weer, de marketingplanning, de personeelsplanning en het kassasysteem ge誰ntegreerd. Met deze bruikbare inzichten optimaliseert u gericht de conversie, marketingactiviteiten en operationele kosten. De API maakt het mogelijk om de verzamelde data naadloos in uw bestaande Business Intelligence platform te integreren.

WINKEL Wat gebeurt en in en rond uw winkel? Passanten: 1.554 Capture rate: 22% Bezoekers: 341 Verblijftijd: 12,8 min KLANTEN Wie zijn uw klanten? Terugkerend: 34 Vrouw: 59% Leeftijd: 34 ZONE

WIJ OPTIMALISEREN:

Hoe bewegen klanten zich?

Populair: Verblijftijd:

Conversie

Sieraden 7,1 min

Rendement

PRODUCT

Personeelsbezetting

Welke promoties zijn effectief?

Winkelinrichting Marketing Dienstverlening Winkelervaring

Meeste interactie:

Horloges

KASSA Welk product wordt veel verkocht? Coversie ringen:

24%


OVER ONS WiFiProfs distribueert, adviseert, implementeert en beheert Next Generation Retail oplossingen. Onze systemen verzamelen, analyseren en visualiseren KPI’s om real-time inzicht te rapporteren. De verzamelde data wordt toegepast om optimalisatiemogelijkheden te onderzoeken, veranderingen door te voeren, en de commerciÍle prestaties en algehele winkelervaring te verbeteren. Onze oplossingen zijn erop ingericht om bezoekers een meer persoonlijke winkelervaring te bieden, bezoekers te identificeren en loyale klanten te belonen.

PRIVACY Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens zonder toestemming van de consument, zoals gedefinieerd in de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming.

Handelsweg 9-B | 3606 AA Maarssen

www.wifiprofs.com

sales@wifiprofs.com

Tel: 085 7600 900

Next Generation Retail Store & Analytics  
Next Generation Retail Store & Analytics  

WiFiProfs transformeert de traditionele fysieke winkel in een 'intelligente' winkel, die de klant een optimale en persoonlijke winkelervarin...

Advertisement