Page 1

Informatie brochure

TOPspeeltoestellen.nl


Onze specialisten

Beste ondernemer, Welke faciliteiten biedt u de kleine en de grote gast? Als de kinderen het naar hun zin hebben zijn de ouders ook blij! Daar draait het om: enthousiaste bezoekers die graag nog een keer terugkomen! Gasten die extra omzet generen.

Chris Raatgever

De enthousiaste adviseurs van TOP Speeltoestellen staan voor u klaar om de omzet en het plezier te kunnen vergroten. Elk project is voor ons uniek, of het nu gaat om een skelter of om een complete terreininrichting. Ons doel is om de verwachtingen van uw gasten te overtreffen met TOP(!) kwaliteit speelvoorzieningen.

Jarco Dirksen

In deze brochure tonen we u een greep uit ons uitgebreide assortiment. Onze samenwerking met bekende merken garanderen u dat het met de kwaliteit wel goed zit. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hoe gaan we uw kansen verzilveren? Wij komen graag vrijblijvend met u in gesprek. U kunt ons bereiken op: 033 - 303 60 89 of info@topspeeltoestellen.nl

Martijn Dirksen

MULTI MERK AANPAK

VEILIG EN DUURZAAM

SPEELPLEZIER GEGARANDEERD

ENTHOUSIAST EN BETROKKEN

Inhoudsopgave: Speeltoestellen.................................Pag. 5 Trampolines......................................Pag. 20 Skelters.............................................Pag. 24 KBT-Music........................................Pag. 32 Veerdieren ........................................Pag. 36 Klimtoestellen...................................Pag. 40 Accessoires......................................Pag. 46

Ondergronden...................................Pag. 52 Voetbaldoelen...................................Pag. 54 Voetbaltafels....................................Pag. 56 Tafeltennistafels...............................Pag. 58 Airhockey- en pooltafels..................Pag. 60 Picknickbanken................................Pag. 62

3


[ White Rhino De White Rhino serie bestaat uit een reeks speeltoestellen welke geschikt zijn voor uw openbare speelplaats. De serie bestaat uit diverse speeltoestellen, klimtoestellen en schommels. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de artikelen binnen de serie goed bij elkaar passen. De grotere modellen fungeren als blikvanger en de kleinere elementen maken uw speelplaats compleet. Elk White Rhino toestel voldoet aan de EN-1176 norm voor openbare speeltoestellen. Indien van toepassing worden de volgende elementen altijd bijgeleverd: bevestigingsmaterialen, koppelstukken, klimstenen, kunststof afdekdoppen en gewapend touw elementen. Apart bij te bestellen zijn schommelhaken, grondankers, glijbanen en schommelzitjes.


White Rhino Sail Safari Het speeltoestel ‘Safari’ van White Rhino is een toestel met platformen op diverse hoogtes. Vanaf het laagste platform klimmen de kinderen via een trap naar het middelste platform en vervolgens via de volgende trap naar het hoogste platform. Door middel van de 3 meter lange glijbaan kunnen de kinderen weer beneden komen. Op het hoogste platform van 150cm hoog kunnen kinderen de omgeving verkennen. Leuke accessoires zoals een stuurwiel en een telescoop zijn een prachtige toevoeging aan dit toestel.

Sail Het speeltoestel ‘Sail’ van White Rhino is een toestel om het balanceren te stimuleren. Balanceren kun je leren, en waar gaat dat beter dan op de evenwichtsbalk ‘Sail’? Eventueel eerst met behulp van het touw, later los.

6

White Rhino Safari 7


White Rhino Buggy

Rift De ‘Rift’ is een klimnet waar kinderen zich op uit kunnen leven door te klimmen en te klauteren. Een klimnet is tevens goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Het klimnet heeft een open design zodat ouders hun kinderen goed kunnen blijven zien tijdens het spelen.

Buggy Dit is een White Rhino toestel in de vorm van een auto met een ‘autostuur’. De fantasie van kinderen zal door dit toestel enorm worden geprikkeld zodat de mooiste rollenspellen ontstaan.

8

White Rhino Rift 9


White Rhino Ridge

Surf Shack De ‘Surf Shack’ is een speeltoestel waar de kinderen hun eerste klimervaringen op kunnen doen. Het is een toestel voor de kleinsten. Aan het toestel kan ook een kleine glijbaan geplaatst worden.

Ridge De schommel ‘Ridge’ is een dubbele vierkanten houten schommel met stevige constructie. Aan deze dubbele houten schommel kunnen alle schommelzitjes gehangen worden, de keuze hierin is enorm. De breedte van de schommel is 390 cm en de bovenbalk ligt op een hoogte van 240 cm. Dit is een mooie hoogte om kinderen lekker te kunnen laten schommelen.

10

White Surf Shack 11


White Surf Baobab

Baobab De White Rino ‘Boabab’ is een constructie van 4 houten palen met een nestschommel. Een nestschommel is erg intrek bij zowel jongere als bij oudere kinderen. De hoge kwaliteit van de nestschommel zorgt er voor dat de nestschommel bestendig is tegen vandalisme, hierdoor is de nestschommel geschikt voor uw openbare speelplaats.

12

[ Hy-land speeltoestellen Bij de aanschaf van een Hy-Land speeltoestel heeft u in één keer een volwaardig speeltoestel staan. De speeltoestellen van Hy-land zijn getest door het onafhankelijke Tüv Rheinland en voldoen aan de EN-1176 norm. De Hy-Land speeltoestellen zijn hiermee goedgekeurd voor plaatsing op alle openbare speelplaatsen. Er is een breed assortiment aan speeltoestellen van Hy-Land, zodat er voor elke speelplaats een geschikt toestel is. De speeltoestellen zijn allen doordacht ontworpen en hebben relatief lage onderhoudskosten.


P-serie De P-serie van de Hy-Land speeltoestellen bestaat uit klassieke, tijdloze speeltoestellen. Het basis toestel is rechttoe rechtaan, de daarop volgende types zijn steeds iets uitgebreider. Aan de toestellen kan een groene kunststof glijbaan of een RVS glijbaan geplaatst worden. Bij de Ps-serie is een enkele of dubbele schommel aan het speeltoestel bevestigd.

Hy-Land P-Serie Hy-Land Ps-Serie

14

15


Q-serie De Q-serie van de Hy-Land speeltoestellen bestaat uit de wat meer bijzondere, eigentijdse ontwerpen in verhouding tot de P-serie. Het basistoestel is eenvoudig uitgevoerd, met 2 schuine wanden, een wand met klimstenen en een klimnet. De daaropvolgende types zijn steeds iets uitgebreider. Aan de toestellen kan een groene kunststof glijbaan of een RVS glijbaan geplaatst worden. Bij de Qs-serie is een enkele of dubbele schommel bevestigd.

Hyland Q-serie

Hyland Qs-Serie

16

17


Hy-land schommel De Hy-Land schommels bestaat uit een dubbele houten schommelframe waarin je twee schommelzitjes kunt hangen, of ĂŠĂŠn nestschommel. De schommels zijn versterkt met een dubbele dwarsbalk, verzinkte stalen schommelkettingen en beugels voor intensief gebruik op de openbare speelplaatsen. Beide schommels zijn EN-1176 gecertificeerd.

Hy-land schommel

Hy-land nestschommel

18

19


BERG Elite Regular De bovengrondse trampoline ‘BERG Elite’ is net zoals de ‘BERG Elite InGround’ voorzien van TwinSpring Gold veren en een AirFlow springmat. Dit zorgt voor een optimale en onvergetelijke springervaring bij uw gasten. Deze bovengrondse trampoline is leverbaar in de maten 330, 380 en 430 cm. Ook zijn ze leverbaar met een beschermrand in de kleuren grijs, rood of groen. De bovengrondse BERG Elite trampoline wordt standaard geleverd inclusief een DeLuxe veiligheidsnet. Het veiligheidsnet staat altijd strak gespannen door de extra verstevigde bovenrand, die gemaakt is van zeer hoge kwaliteit net-materiaal en is voorzien van een zelfsluitende ingang.

BERG Elite Regular + veiligheidsnet

[ Trampolines Een trampoline heeft altijd een grote aantrekkingskracht op kinderen en jeugd. De ervaring leert dat trampoline springen voor alle leeftijden is en er ontzettend veel plezier aan beleefd wordt. De kinderen leren nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen en ouders ontmoeten elkaar rond de trampoline. Onze trampolines zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze geschikt zijn voor gebruik op uw buitenspeelplaats. De verschillende vormen en maten zorgen dat er altijd een geschikt model voor op uw speelplaats is.

21


BERG Elite Inground

Curve

De BERG Elite trampolines zijn krachtige ronde trampolines in diverse afmetingen welke geschikt zijn voor uw openbare speelplaats.

Als u iets unieks op uw speelplaats wilt plaatsen is de Curve trampoline een geweldig item. Deze unieke trampoline is leverbaar in 2 maten. De Curve One heeft een grootte van 585 x 250 cm en de Curve XL is 775 x 250 cm.

De BERG Elite InGround is een trampoline die 20 cm boven de grond staat. De BERG Elite InGround is leverbaar in de maten 330, 380 en 430 cm met een beschermrand in de kleuren grijs, rood of groen. Optioneel is er een veiligheidsnet op de BERG Elite InGround te plaatsen. De TwinSpring Gold veren en de AirFlow springmat zorgen er samen voor dat uw gasten een optimaal springcomfort ervaren. Het zal ze onvergetelijke momenten bezorgen!

De Curve trampoline is een Inground trampoline welke geheel vlak, aan 1 zijde of aan 2 zijdes schuin te plaatsen is. De Curve trampolines zijn ook ideaal om te plaatsen in een freerunning parcours. De Curve trampolines zijn gekeurd volgens de EN-1176 norm. Dit maakt de trampolines uitermate geschikt voor uw speelplaats. Het frame van de trampoline is te verstellen door middel van een traploze geleiding.

BERG Elite inground + veiligheidsnet

Curve trampolines

BERG Elite Inground

Curve XL

BERG Elite Tattoo 22

Curve-One 23


[ Skelters Wanneer u skelters op uw speelterrein heeft, zorgt dit altijd voor veel speelplezier. Skelter rijden is ook nog eens goed voor de motorische vaardigheden van kinderen. De vele maten en modellen skelters van BERG zorgen ervoor dat kinderen van alle leeftijden plezier kunnen beleven aan skelter rijden. Het instapmodel is de BERG Buzzy, voor kinderen vanaf 2 jaar. Het type BERG Buddy is voor kinderen vanaf 3 jaar. De Buddy Pro is met zijn slijtvaste banden uitermate geschikt voor gebruik in de openbare speelplaatsen. De grote BERG skelters zijn leverbaar in veel kleuren en modellen, zoals de tractor en verschillende race modellen. Op deze skelters past ook een tweede zitje om een passagier mee te nemen. De nieuwe E-skelters, de grote BERG skelters die ook trapondersteuning hebben maken het leuk voor uw gasten om een langere rit te maken. U kunt uw gasten ook een familie skelter aanbieden, de BERG GranTour. De BERG GranTour is leverbaar met 2 of met 4 zitplaatsen en is optioneel ook met trapondersteuning te leveren. De E-GranTour is tevens geschikt voor verhuur op de camping, boulevard etc. Uw gasten beleven hiermee een onvergetelijke en relaxte rit zodat ze vast en zeker bij u terug komen!

BERG Buddy Pro

BERG X- cross Geschikt voor de verhuur.

BERG GranTour

BERG Duo Chopper 25


BERG Buddy pro De BERG Buddy Pro is een skelter van zware kwaliteit hierdoor is de buddy pro nog meer geschikt voor openbaar gebruik dan de standaard Buddy skelters.

BERG Dempy

BERG Beach wagon XL BERG Beach wagon L

De BERG Buddy Pro heeft luchtbanden voor een comfortabele rit. Het zadel is verstelbaar, hierdoor kunnen kinderen van diverse leeftijden gebruik maken van deze skelter. Ook is de skelter voorzien van een terugtraprem.

BERG Buddy Pro

BERG Trailer

BERG Duostoel

BERG Extra Sport BFR 26

27


BERG John Deere BFR

BERG GranTour De GranTour is een geweldige aanvulling voor elke openbare speelruimte, camping, restaurant, maisdoolhof etc. Het leuke van de GranTour is dat deze skelters geschikt zijn voor de verhuur. De BERG GranTour is te leveren als Racer model en als Off-road model, beide types zijn verkrijgbaar met 2 en met 4 zitplaatsen. Ook zijn deze skelters te verkrijgen met trapondersteuning, Dit is de E-GranTour. Uw gasten zullen met deze skelters onvergetelijke ritten maken!

BERG New Holland BFR BERG Black Edition BFR

BERG GranTour

BERG GranTour Racer BERG Safari BFR

BERG Jeep BFR BERG E-GranTour Off-Road BERG X-plore BFR

28

29


BERG Buzzy Racing BERG Buzzy John Deere BERG X-Cross Passenger

BERG Buzzy Bloom BERG Buzzy BSX

BERG Buzzy Yellow BERG Buzzy Fiat 500

BERG Buzzy Nitro

BERG X-Cross BFR

BERG Go2 Blauw

BERG Duo Chopper BF

BERG Go2 Roze

BERG Go2 Mint 30

31


Marimba Stream

[ KBT-Music KBT-Music bestaat uit een reeks muziekinstrumenten, die gemaakt zijn voor gebruik op een speelplaats. De instrumenten zijn ontworpen met het oog op de ontwikkeling van de creativiteit bij kinderen. Wanneer de instrumenten op speelplaatsen, in stadsparken of bij scholen staan, stelt het kinderen (en ook ouderen) in staat om spontaan muziek te maken. Wanneer er kinderen of ouderen beginnen met het spelen van muziek zullen er steeds meer gaan meedoen wat voor saamhorigheid op uw speelplaats zorgt en mensen een onvergetelijk moment bezorgd. De serie muziekinstrumenten bestaat uit marimba’s, xylofoons, handpans en bellen.

Xylofoon Echo Piano 33


Handpans Duet

Marimba Calypso Bells Monk Handpans Koala

Xylofoon Wind Piano

Slaghamer

KBT Music De producten van KBT Music zijn goed met elkaar te combineren. De Bench is zowel te plaatsen bij de verschillende instrumenten. Zoals bijvoorbeeld rondom de Handpans Koala of naast de Tubulan Bells Forest. Ook kun je ze als groepje bankjes bij elkaar zetten zodat de toeschouwers samen kunnen genieten van de muziek.

34

Bench Tubular Bells Forest 35


Vos

Hond

3D Dieren

[ Veerdieren Veerdieren zijn een leuke toevoeging voor uw speelplaats omdat ze uitstekend te gebruiken zijn door jonge kinderen. De relatief lage kosten zorgen desalniettemin voor veel speelplezier. De leuke modellen in vrolijke, felle kleurtjes zorgen voor een grote aantrekkingskracht op kinderen. De verankering van de veerdieren is afhankelijk van uw ondergrond. De verankering van de veerdieren kan hierdoor op twee verschillende manieren. 1. Een grondanker die je in beton moet storten. 2. Een plat anker die je op beton moet monteren. Beide verankeringen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Panda

Hert

Dino T-Rex 37


Plat anker Verankering Alle veerdieren zijn stevig te monteren doormiddel van een plat anker of een betonanker. Graag adviseren wij u welke verankering voor uw ondergrond het meest geschikt is.

Betonanker Pony

Eend Takelwagen

Vliegtuig

Zeehond

38

Koe

Ezel

Kikkerkwartet

Haaien Tweeling 39


Firry Hoogte 2,9 m

[ Toestellen Speeltoestellen op openbare plaatsen worden enorm gewaardeerd door gezinnen. De kinderen leren hier namelijk nieuwe vriendjes kennen en ze kunnen er hun energie kwijt. Wanneer er voldoende speelmateriaal en variaties zijn, zijn de kinderen na een dagje uit of na een vakantie nog lang niet uitgespeeld, en willen ze graag nog een keer terug. Bovendien hebben de ouders het ook naar hun zin wanneer de kinderen genieten van het spelen. Onze verschillende soorten toestellen zijn goed met elkaar te combineren zodat uw speelplaats ĂŠĂŠn geheel is.

Hoogte 2m

Piramidenet 2.0 41


Hoogte 2.7 m

Hoogte

4 - 5.5m

Piramidenet 2.7

Piramidenet

Piramidenet 4.0/5.0/5.5

Hoogte 3.5 m

Veel kinderen doen niets liever dan klimmen en klauteren. Zij gaan graag de uitdaging aan. Met de vele modellen en verscheidene formaten klimnetten past er altijd wel een klimnet bij u op de speelplaats. Het Piramidenet bestaat uit stevig gewapend touw met aluminiumconnectoren of optioneel kunststofconnectoren in diverse kleuren. Wanneer het klimnet een paal heeft moet deze in beton worden verankerd. De piramidenetten zijn leverbaar in de maten 2 meter, 2,7 meter, 3,5 meter, 4,5 meter, 5 meter en 5,5 meter.

42

Piramidenet 3.5 43


Hammock Na het spelen kun je even uitrusten in deze hangmat van stevig (Ă˜ 16 mm dik) touw met aluminium verbindingsstukken en een houten dwarsbalk.

Oval Pro

Deze hangmat is zowel geschikt voor gebruik door kinderen als door volwassenen. Zo kunnen de volwassen lekker ontspannen en toch hun kinderen in het oog houden. De hangmat wordt geleverd inclusief RVS-kettingen.

Hammock

Rosette 44

45


Spelpanelen Onze spelpanelen bieden verschillende spelletjes wat het speelplezier van de kinderen nog meer zal vergroten. Met een spelpaneel aan uw speeltoestel biedt u op een unieke manier een extra toevoeging. De spelpanelen hebben de volgende spellen:

Vindt Mij

- - -

Race

- -

Hoe Groot

[ Accessoires

Zoek Dezelfde

Hoe Groot: Meet hoe groot je bent. Race: Wie is als eerst bij de finish? Race met de schuif-schijf zo snel mogelijk van de start naar de finish. 3 op een rij: Wie heeft als eerste 3 schijven van z’n kleur op een rij? Vind Mij: Zoek het aangegeven figuur zo snel mogelijk op. Zoek Dezelfde: Dit is een memory spel op een unieke manier.

Octopus

Het assortiment van accessoires en toebehoren voor speeltoestellen is enorm. Dit zijn allerlei accessoires die tot de verbeelding spreken en spelletjes en activiteiten. Er zijn schommelzitjes verkrijgbaar in allerlei formaten en variaties. Ook kunt u uw speeltoestel uitdagender maken door een glijbaan toe te voegen. Belangrijk is dat de accessoires en het andere toebehoren van dusdanige kwaliteit zijn, dat deze geschikt zijn voor openbare speelplaatsen. Met onze accessoires bent u daarvan verzekerd.

47


Comfort

Forto

Nestschommels Basic

Nestschommels hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. De verschillende types nestschommels geven u voldoende keuze voor een passende nestschommel aan uw speeltoestel.

Schommelzitjes Een schommeltoestel is leuk voor jong en oud en heeft een grote aantrekkingskracht op een speelplaats.

2

Curve XL

Onze schommelzitjes zijn veelal van rubber en hebben een stalen inlegplaat. De vandalisme-bestendige kettingen zijn leverbaar in gegalvaniseerd staal of RVS. De keuze uit de type zitjes is groot. Zo zijn er reguliere zitjes, babyschommels en schotelschommels. Ook hebben we een assortiment ‘minder valide’ schommels.

Soorten kettingen RVS of Gegalvaniseerd staal

Longe

Ketting variant

Rosette

Zo is er een ronde nestschommel met een éénpuntsophanging, dit is de ‘Rosette’. Ook bieden wij het type ‘Rosette’ nestschommel aan, met een tweepuntsophanging. Ook hebben we een stevige ovale nestschommel. De nestschommels zijn leverbaar in diverse kleuren en de touwlengtes zijn aan te passen. Optioneel kunnen de touwen vervangen worden door RVS-kettingen in plaats van gewapend touw.

Touw variant

Minder valide schommels Uiteraard wilt u dat iedereen gebruik kan maken van de schommels op uw speelplaats. Speciaal voor kinderen met bijzondere behoeftes zijn deze schommels gemaakt. Type ‘Chainset’ heeft een veiligheidsketting van RVS en type ‘Ropeset’ heeft een 5-punts veiligheidsgordel met 40 mm brede riemen. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, groen en blauw.

48

Oval Pro In diverse kleuren leverbaar.

Rosette 49


Glijbanen Wij bieden diverse RVS glijbanen aan in ons assortiment. Deze glijbanen zijn allemaal verkrijgbaar in diverse platformhoogtes.

Stuurwiel X

X-accessoires

De verschillen tussen de types zitten hem in de breedte van de glijbaan, in de keuze voor wel of geen grijpbeugel aan de glijbaan en in het soort bevestiging. De bevestigingsankers aan de RVS glijbanen hebben een bevestigingsplaat onderaan het anker, welke op beton geplaatst moet worden. Naast de RVS glijbanen hebben we het type ‘Bronco’. Dit is een kunststof glijbaan welke in diverse kleuren en platformhoogtes verkrijgbaar zijn.

Maak uw speeltoestel nog leuker met deze bijzondere accessoires. De accessoires zoals een stuurwiel en een telescoop zorgen voor nog meer speelplezier en verbeelding bij kinderen. Op deze manier ontstaan de leukste rollenspellen tussen de kinderen. Alle accessoires worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en zijn vandalisme-bestendig.

Telescoop X

Bel X

Glijbaan Bronco Met verstevigde onderzijde

50

51


Hicar 45 mm

Hicar 45 mm Hicar 25 mm Hicar 25 mm

Onderzijde Rubbertegels Rubbertegels zijn een goede ondergrond op uw speelplaats.

[ Ondergronden

De rubbertegel ‘Hicar’ voldoet aan de EN-1177 norm en is verkrijgbaar in twee diktes, 25 en 45 mm. De verschillende rubbertegels ‘Hicar’ zijn geschikt voor de volgende valhoogtes: - De tegeldikte 25 mm is geschikt voor een valhoogte van 1 meter. - De tegeldikte 45 mm is geschikt voor een valhoogte van 1,3 meter.

53


Calzio Champion

Calzio Elite

[ Voetbaldoelen Er zijn voetbaldoelen voor kleine of voor grote speelplaatsen. Voetballen is leuk voor jong en oud. Kleine kinderen kunnen beginnen met voetballen en de jeugd en de volwassenen kunnen partijtjes spelen. Een voetbaldoel is op elke speelplaats een essentiĂŤle toevoeging. Onze aluminium voetbaldoelen zijn van hoge kwaliteit, oersterk, slijtvast en bestand tegen corrosie. Doordat ze weinig gewicht hebben, zijn ze makkelijk verplaatsbaar. Wilt u liever niet dat uw gasten de voetbaldoelen verplaatsen? Dan kunt u uw voetbaldoelen ook verankeren. Wij bieden de juiste verankering voor elke soort ondergrond.

Calzio Elite Verankering

Calzio Favorit 55


Indoor [ Voetbaltafels Het bezitten van een voetbaltafel garandeert urenlang speelplezier voor jong oud. Tafelvoetbal wordt vaak fanatiek gespeeld en onze indoor voetbaltafels zijn hierop gemaakt. Twee veelgebruikte modellen zijn de FAS Charme en de FAS San Siro. Beide tafels zijn leverbaar met doorlopende of telescopische stangen. De FAS Charme is een houten tafel van hoge kwaliteit met gegoten poppen, flexibele stalen stangen en een glazen speelveld. De FAS San Siro is dĂŠ perfecte wedstrijdtafel met muntinworp. De muntinworp kan gebruikt worden met 50 cent en 1 euromuntstukken of speciale FAS tokens. De muntinworp kan ook (tijdelijk) uitgeschakeld worden. Bij mooi weer is het fijn als uw gasten ook buiten kunnen genieten van een spelletje tafelvoetbal. Onze outdoor voetbaltafels zijn van stevige kwaliteit zodat uw gasten een fanatiek spel buiten kunnen spelen. Twee veel gebruikte outdoor voetbaltafels zijn de FAS Sky en de FAS Rainbow. Beide tafels zijn leverbaar met doorlopende of telescopische stangen. Uiteraard zijn deze tafels bij minder mooi weer ook binnen te gebruiken.

[ Voetbalgoals

FAS Charme

FAS San Siro 2.0

Outdoor FAS Sky

FAS Rainbow CP

57


S7-13

S5-72

S4-72 S7-12-i

Indoor

S5-73 S4-73

[ Tafeltennistafels Tafeltennissen is gezelschapsspel nummer ĂŠĂŠn. Onze Indoor tafeltennistafels zijn geschikt voor openbare speelplaatsen. Onze tafels hebben een dik blad, in de kleuren groen of blauw en ze zijn goed te vergrendelen. Met de zelftrainstand kunnen uw gasten ook individueel trainen. De tafeltennistafels zijn makkelijk in te klappen en ze zijn verrijdbaar. Onze Outdoor tafeltennistafels zijn speciaal ontworpen om buiten te gebruiken. Uiteraard kunnen deze ook binnen geplaatst worden. Onze verrijdbare tafels kunt u gemakkelijk naar binnen rijden, zodat uw gasten bij minder mooi weer lekker binnen kunnen spelen. De Sponeta S6-80 tafeltennistafel is een Outdoor tafeltennistafel met een strak en open design, van een hoogwaardige kwaliteit.

S6-67 S6-80

S6-87 S6-66 S6-86

Outdoor

59


Super Scoop

Saphir

Topaz

Diamond

[ Airhockey- en pooltafels Wanneer er op uw speelplaats ook wat oudere kinderen en volwassenen komen is een speeltafel zoals een pool- of airhockeytafel een leuke toevoeging. Onze Cougar speeltafels zijn robuust en kunnen tegen een stootje. De pooltafels worden geleverd inclusief ballen, keuen, een houten triangel en krijt. De airhockeytafels worden geleverd inclusief pucks en pushers. Wat helemaal mooi is, is de tafel ‘Reverso’. Dit is een pool- en airhockeytafel in één. Op een eenvoudige wijze kan het blad omgedraaid worden van pool- naar airhockeytafel.

Pool- en airhockeytafel Reverso 61


Model Rechthoekig 150 cm x 150 cm 160 cm x 180 cm 160 cm x 200 cm 160 cm x 230 cm Model Vierkant 195 cm x 195 cm 125 cm x125 cm

Model Rond 130 cm 210 cm Picknicktafels

[ Picknicktafels Picknicktafels zijn onmisbaar op iedere speelplaats. Het is een plek waar u lekker kunnen ontspannen en picknicken. Onze picknicktafels leveren wij in diverse formaten en vormen. Zo zijn er vierkante, rechthoekige, ronde en zeshoekige picknicktafels. Het hout van onze picknicktafels is 45 mm dik en geïmpregneerd. Hierdoor zijn onze tafels enorm sterk en duurzaam. Alle picknicktafels (behalve de kinderpicknicktafels) worden standaard geleverd met een parasolopening van 50 mm.

Picknicktafel Vierkant 195 cm x 195 cm

Picknicktafel Rechthoek 160 cm x 230 cm

Picknicktafel Rond 210 cm

Picknicktafel met open instap Rechthoek 160 cm x 230 cm

63


TOPspeeltoestellen Stationsweg Oost 194C 3931EX Woudenberg Nederland T. 033 - 303 60 89 info@topspeeltoestellen.nl www.topspeeltoestellen.nl

TOPspeeltoestellen.nl

Top Buitenspeelgoed  
Top Buitenspeelgoed  
Advertisement