Page 1

LAGE GLYCEMISCHE INDEX

Super Premium Hondenvoeding


Waarom Nutram

?

Nutram Granen-Vrij is anders dan de meeste conventionele granen-vrije varianten in de markt! Geen Aardappelen Lage Glycemische koolhydraten van peulvruchten (groene erwten en kikkererwten) Vis-vrije variant beschikbaar Biologische prebiotica (zeewiermeel en agave inuline) Krachtvolle super ingrediĂŤnten, zoals quinoa, chiazaad, verse besvruchten, granaatappel en boerenkool Meer dan 90% van de verse groenten en fruit komen uit lokale Canadese bronnen Wat is Glycemische Index (GI)?

Voedingen met een hoge GI bevatten snel verteerbare koolhydraten, wat resulteert in ongewenste pieken van de bloedsuikerspiegel, terwijl Lage Glycemische alternatieven langzaam worden geabsorbeerd, wat resulteert in een gunstige geleidelijke verhoging van de bloedsuikerspiegel.

Bloedsuikerspiegel

De GI is de maatstaf voor het effect van bepaalde koolhydraatbronnen op de bloedsuikerspiegel. De GI wordt gemeten op een schaal van 0 tot 100, dat vergelijkbaar is met voeding bestaande uit witte suiker (GI van 100). De GI schaal meet alleen koolhydraten; eiwitten en vet hebben geen invloed op de score. Geraffineerde, simpele koolhydraten hebben de hoogste GI waarde, terwijl HogeGlycemische Index ongeraffineerde complexe koolhydraten de laagste GI waarde hebben. LageGlycemische Index

Tijd


Waarom Nutram

?

Hoe wordt de Glycemische Index (GI) gemeten? De GI word gemeten met 50 gram witte suiker als referentiestof in vergelijking met de bepaalde koolhydraat. Na inname wordt bloedonderzoek uitgevoerd wat de opbouw van een bloedsuiker responscurve mogelijk maakt. De glucose responscurve wordt gebruikt als standaard en word dan vergeleken met de bepaalde koolhydraat, hierdoor kan de gemiddelde GI score van elk gekozen koolhydraat gemeten worden. Wat is het belang van voeding met een Lage Glycemische Index? Lage glycemische voedingen voorkomen sterke stijgingen in de bloedsuikerspiegel, dat in verband kan staan met diabetes en obesitas. Hoge glycemische voedingen kunnen leiden tot insulineresistentie en andere complicaties die ermee verbonden zijn. Voedingen met een lagere Glycemische Index verlagen de bloedglucose schommelingen, dat helpt ziektes, zoals diabetes, te voorkomen.

Normaal gesproken zijn voedingen met een lage en middelhoog Glycemische Index ideaal voor een optimale gezondheid (zie de Glycemische Index Kaart).

Hoog GI > 70

(Roodbruine) Aardappel, Witte Rijst

Middel GI 55 - 69

Welke voedingen hebben de laagste Glycemische Index en welke voedingen de hoogste?

Glycemische Index Kaart

Pompoen, Wortels, Ma誰s

Laag GI < 55

Obesitas is een serieus probleem dat invloed heeft op miljoenen huisdieren. Lage glycemische voedingen houden de energie niveaus gebalanceerd, optimaliseren de vetverbranding en ondersteunen een gecontroleerde eetlust, terwijl het gewicht van uw huisdier beheerst blijft.

Kikkererwten, Groene Erwten, Appels, Frambozen, Blauwe Bessen, Bramen, Broccoli, Boerenkool, spinazie


De herkomst van onze Kern Ingrediënten Kikkererwten

Biologische Agave Inuline

Verse Kalkoen

Spinazie

Chiazaad (Mexico)

(Mexico)

Boerenkool (Chili)

Verse Eend

Besvruchten

Biologisch Zeewier

Verse Zalm (USA)

Quinoa zaad Quinoa zaad Quinoa zaad is een glutenvrij, superieure eiwitbron door zijn optimale aminozuur inhoud en goede balans van vitaminen en mineralen. Biologische Agave Inuline Een biologische bron van inuline uit Blauwe Agave, dit natuurlijke product is minimaal bewerkt en heeft een goede prebiotische werking met minimale invloed op de bloedsuikerspiegel. Spinazie Spinazie is een rijke bron aan antioxidanten en bevat veel essentiële vitaminen en mineralen, in het bijzonder natuurlijke vitamine K, wat belangrijke eigenschappen heeft voor de bloedstolling.

Verse Forel

Boerenkool Boerenkool bevat één van de hoogste niveaus aan antioxidanten van alle groenten en is een goede bron voor vitamine C, ijzer en calcium.

Chiazaad Chiazaad bevat meer Omega Vetzuren dan welke andere zaad bron ook . Dit non-GMO, glutenvrij ingrediënt is meer dan 99% puur en ondergaat minimale bewerking.

Verse Zalm Verse Zalm is rijk aan Omega Vetzuren en DHA. DHA is belangrijk voor de ontwikkeling van de ogen en hersenen. Zalm geeft een heerlijke smaak, helpt het immuunsysteem te verbeteren en draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht.

Besvruchten Besvruchten zijn belangrijk om het immuunsysteem te stimuleren en hebben gunstige effecten op de hart- en huidgezondheid.

Biologisch Zeewier Biologisch Zeewier is, met haar krachtige Kikkererwten prebiotische werking, afkomstig uit een Kikkererwten zijn een uitstekende eiwitbron en bevatten veel onoplosbare en bepaald soort zeeplant (Ascophyllum oplosbare vezels. Kikkererwten staan laag Nodosum), duurzaam geoogst, op de Glycemische Index schaal, dit maakt natuurlijk zongedroogd en biologisch gecertificeerd. het een goed Granen-Vrij alternatief.


Super Premium Hondenvoer

Granen-Vrij Kalkoen, Kip & Eend

Granen-Vrij Zalm & Forel

Het Complete Solution Programma is ontwikkeld om uw huisdier zijn algehele gezondheid en welzijn te verbeteren door een gebalanceerde voeding met super ingrediënten, zoals men die ook op lokale Canadese boerenmarkten kan vinden. Gewrichten Huisdieren zijn vaak gevoelig voor gewrichtsproblemen, daarom is Nutram altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het kraakbeen en de gewrichtsgezondheid te verbeteren. Groenlipmossel (natuurlijke Chondroïtine) en hoge niveaus aan Glucosamine zijn onderdeel in elke voeding. Verteerbaarheid Hoog verteerbare voedingen samengesteld met een mix van biologische prebiotica (biologische Agave Inuline en biologische Zeewiermeel).

Granen-Vrij MINI Kalkoen, Kip & Eend

Granen-Vrij MINI Zalm & Forel

Smaak Bijzonder smaakvol door het gebruik van hoge kwaliteitseiwitten, vers fruit en verse groenten. Nutram wordt op natuurlijke wijze geconserveerd (vitamine E en rozemarijn), waardoor het vers smaakt, terwijl u een complete en gebalanceerde voeding geeft. Immuniteit - Huid & Vacht Een gezond immuunsysteem is cruciaal voor een goede gezondheid. Nutram bevat een mix van lage glycemische functionele ingrediënten die het immuunsysteem bevorderen en die helpen met het bestrijden van aandoeningen die veroorzaakt worden door een verhoogde bloedsuikerspiegel. Gebitsverzorging De vorming van tandplak, het ontstaan van tandsteen en slechte adem zijn vervelende problemen bij huisdieren. De krokante Nutram droogvoedingen bewerken een natuurlijke en mechanische reiniging bij elke maaltijd.


Kalkoen, Kip & Eend VOLWASSEN HONDEN LOKALE VRUCHTEN & GROENTEN

AARDAPPEL

Verkrijgbaar in: 2,27 kg 11,34 kg

Brokvorm

RUW EIWIT

LAGE GLYCEMISCHE INDEX

RUW VET

GRAAN

SAMENSTELLING: Verse kalkoen (20%), kippenvleesmeel (19%), groene erwten (14%), kikkererwten (11%), verse kip (9%), hele eieren, tapioca, kippenvet (natuurlijk geconserveerd met vitamine E en citroenzuur), natuurlijke kipsmaakstoffen, verse eend (2%), quinoa zaden (0,5%), zeezout, calciumfosfaat, pompoen, broccoli, biologische agave (bron van inuline) (0,3%), chia zaden (0,3%), kaliumchloride, biologische Biologische Agave zeewiermeel (prebiotisch) (0,1%), algenextract (bron van DHA), yucca Inuline schidigera, vitaminen & mineralen*, cholinechloride, glucosamine, Biologische prebiotica boerenkool, granaatappel, frambozen, spinazie, groenlipmossel, groene thee-extract, rozemarijnextract. *vitaminen en mineralen (vitamine E, vitamine A, vitamine D3, niacine, vitamine C, inositol, d-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavine, bètacaroteen, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement, zinkproteïnaat, ijzersulfaat, ijzerproteïnaat, zinkoxide, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaanproteïnaat, mangaanoxide, calciumiodaat, natriumseleniet)

Voedingsrichtlijnen Gewicht in Kg Bekers per dag Gram per dag

2,5 - 5

1/2 - 3/4

60 - 90

5 - 10

3/4 - 1

90 - 120

10 - 15

1 - 1 2/3

120 - 200

15 - 20

1 2/3 - 2

200 - 240

20 - 25

2 - 2 1/2

240 - 300

25 - 30

2 1/2 - 2 2/3

300 - 320

30 - 35

2 2/3 - 3

320 - 360

35 - 50

3 - 3 3/4

360 - 450

50 - 60

3 3/4 - 4 1/2

450 - 540

Pompoen

Bron van vitaminen en mineralen

Kikkererwten Koolhydraatbron met een Lage Glycemische Index


Zalm & Forel VOLWASSEN HONDEN LOKALE VRUCHTEN & GROENTEN

AARDAPPEL

Verkrijgbaar in: 2,27 kg 11,34 kg

Brokvorm

RUW EIWIT

LAGE GLYCEMISCHE INDEX

RUW VET

GRAAN

SAMENSTELLING: Verse forel (14%), zalmmeel (12,5%), kippenvleesmeel, groene erwten (12%), kikkererwten (10%), hele eieren, tapioca, verse zalm (8%), kippenvet (natuurlijk geconserveerd met vitamine E en citroenzuur), natuurlijke smaakstoffen, Canadese zalmolie (bron van DHA & EPA), quinoa zaden (0,32%), wortelen, muskaatpompoen, appels, blauwe bessen, zeezout, biologische agave (bron van inuline) (0,2%), chia zaden, kaliumchloride, biologische zeewiermeel (prebiotisch) (0,1%), yucca schidigera, vitaminen & mineralen*, cholinechloride, glucosamine, boerenkool, cranberry, bramen, spinazie, groenlipmossel, groene thee-extract, rozemarijnextract.

Canadese Zalm

Rijk aan Omega-3 Vetzuren

*vitaminen en mineralen (vitamine E, vitamine A, vitamine D3, niacine, vitamine C, inositol, d-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavine, bètacaroteen, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement, zinkproteïnaat, ijzersulfaat, ijzerproteïnaat, zinkoxide, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaanproteïnaat, mangaanoxide, calciumiodaat, natriumseleniet)

Voedingsrichtlijnen Gewicht in Kg Bekers per dag Gram per dag

2,5 - 5

1/2 - 3/4

60 - 90

5 - 10

3/4 - 1

90 - 120

10 - 15

1 - 1 2/3

120 - 200

15 - 20

1 2/3 - 2

200 - 240

20 - 25

2 - 2 1/2

240 - 300

25 - 30

2 1/2 - 2 2/3

300 - 320

30 - 35

2 2/3 - 3

320 - 360

35 - 50

3 - 3 3/4

360 - 450

50 - 60

3 3/4 - 4 1/2

450 - 540

Quinoa zaden Hoogwaardige, glutenvrije eiwitbron

Besvruchten Krachtige natuurlijke antioxidanten


MINI Kalkoen, Kip & Eend KLEINE RAS HONDEN LOKALE VRUCHTEN & GROENTEN

AARDAPPEL

Verkrijgbaar in: 2,27 kg

Brokvorm

RUW EIWIT

LAGE GLYCEMISCHE INDEX

RUW VET

GRAAN

SAMENSTELLING: Verse kalkoen (20%), kippenvleesmeel (19%), groene erwten (14%), kikkererwten (11%), verse kip (9%), hele eieren, tapioca, kippenvet (natuurlijk geconserveerd met vitamine E en citroenzuur), natuurlijke kipsmaakstoffen, verse eend (2%), quinoa zaden (0,5%), zeezout, calciumfosfaat, pompoen, broccoli, biologische agave (bron van inuline) (0,3%), chia zaden (0,3%), kaliumchloride, biologisch zeewiermeel (prebiotisch) (0,1%), algenextract (bron van DHA), yucca schidigera, vitaminen & mineralen*, cholinechloride, glucosamine, boerenkool, granaatappel, frambozen, spinazie, groenlipmossel, groene thee-extract, rozemarijnextract.

Granaatappel Super voedingsstof rijk aan antioxidanten

*vitaminen en mineralen (vitamine E, vitamine A, vitamine D3, niacine, vitamine C, inositol, d-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavine, bètacaroteen, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement, zinkproteïnaat, ijzersulfaat, ijzerproteïnaat, zinkoxide, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaanproteïnaat, mangaanoxide, calciumiodaat, natriumseleniet)

Biologisch Zeewier Voedingsrichtlijnen

Biologische prebiotica met veel gezondheidsvoordelen

Gewicht in Kg Bekers per dag Gram per dag

1 - 2,5

1/4 - 1/2

2,5 - 5

1/2 - 3/4

30 - 60 60 - 90

5 - 7,5

3/4 - 1

90 - 120

7,5 - 10

1 - 1 1/4

120 - 150

10 - 15

1 1/4 - 1 2/3

150 - 200

15 - 20

1 2/3 - 2

200 - 240

Groene thee Krachtige antioxidant


MINI Zalm & Forel LOKALE VRUCHTEN & GROENTEN

AARDAPPEL

Verkrijgbaar in: 2,27 kg

Brokvorm

KLEINE RAS HONDEN

LAGE

RUW EIWIT

GLYCEMISCHE INDEX

RUW VET

GRAAN

SAMENSTELLING: Verse forel (14%), zalmmeel (12,5%), kippenvleesmeel, groene erwten (12%), kikkererwten (10%), hele eieren, tapioca, verse zalm (8%), kippenvet (natuurlijk geconserveerd met vitamine E en citroenzuur), natuurlijke smaakstoffen, Canadese zalmolie (bron van DHA & EPA), quinoa Canadese Zalmolie Rijk aan Omega-3 Vetzuren zaden (0,32%), wortelen, muskaatpompoen, appels, blauwe bessen, zeezout, biologische agave (bron van inuline) (0,2%), chia zaden, kaliumchloride, biologische zeewiermeel (prebiotisch) (0,1%), yucca schidigera, vitaminen & mineralen*, cholinechloride, glucosamine, boerenkool, cranberry, bramen, spinazie, groenlipmossel, groene thee-extract, rozemarijnextract. *vitaminen en mineralen (vitamine E, vitamine A, vitamine D3, niacine, vitamine C, inositol, d-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavine, bètacaroteen, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement, zinkproteïnaat, ijzersulfaat, ijzerproteïnaat, zinkoxide, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaanproteïnaat, mangaanoxide, calciumiodaat, natriumseleniet)

Chia zaden Hoogwaardige en glutenvrije bron aan Omega Vetzuren

Voedingsrichtlijnen Gewicht in Kg Bekers per dag Gram per dag

1 - 2,5

1/4 - 1/2

2,5 - 5

1/2 - 3/4

30 - 60 60 - 90

5 - 7,5

3/4 - 1

90 - 120

7,5 - 10

1 - 1 1/4

120 - 150

10 - 15

1 1/4 - 1 2/3

150 - 200

15 - 20

1 2/3 - 2

200 - 240

Boerenkool

Super voedingsstof rijk aan antioxidanten


Over Nutram Pet Products is een onderdeel van Elmira Pet Products Ltd., een 100% onafhankelijk Canadees bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van voeding voor huisdieren. Nutram produceert super premium droogvoeding voor honden en katten dat in meer dan 30 landen wereldwijd te verkrijgen is. Met uitgebreide historie en productinnovaties in de diervoeding industrie zijn wij terecht de Canadese Pet Food Experts!

Wat Maakt

Bijzonder?

Bij Nutram geloven we sterk in het feit dat de voeding van uw huisdier een fundamentele invloed heeft op hun gezondheid, levensduur en welzijn. Wij erkennen dat ieder dier uniek is en speciale nutritionele eisen stelt; dit is waarom wij zijn toegewijd tot het verstrekken van hoge kwaliteitsvoeding met een complete en gebalanceerde voedingswaarde om te voldoen aan de verschillende levensfases en condities van uw huisdier. Deze filosofie heeft de weg gevormd waarop de Nutram producten geformuleerd zijn, waarbij onze hoge kwaliteitsnormen vanzelfsprekend zijn in elke stap van de productie.

Waarom Nutram Granen-Vrij is een Lage Glycemische voeding, in tegenstelling tot de meeste conventionele huisdiervoedingen op de markt. Een Lage Glycemische Index ondersteunt een gecontroleerde eetlust, verlaagd het risico op metabolische ziektes zoals bijv. diabetes en verbeterd de algehele gezondheid en welzijn. Nutram Granen-Vrij bevat 0% aardappelen en is verrijkt met innovatieve super voedingsstoffen zoals, chia zaden, quinoa zaden, besvruchten, granaatappel en boerenkool. Meer dan 90% van de vruchten en groenten zijn van Canadese afkomst en worden vers bewerkt.

Kwaliteit bij Kwaliteit is onze topprioriteit bij Nutram en daarom voldoen wij aan de hoge normen en richtlijnen van HACCP, CFIA, USDA/APHIS, AAFCO en EU-verordening 1069/2009 en 142/2011. Met deze normen, samen met onze formules en hoogwaardige ingrediĂŤnten, bieden wij u consistent Nutrition You Trust. Quality They Taste. (Voeding die u vertrouwd. Kwaliteit die ze proeven.)

Voor meer informatie bezoek:

www.nutram.nl

Of neem contact met ons op: Tel: +31 (0) 38 33 27 686 Email: info@nutram.nl


Wielink Diervoeders BV Kraton 5 8271 RR, IJsselmuiden Nederland Tel: +31 (0) 38 33 27 686 Email: info@nutram.nl

www.nutram.nl

Nutram Granen Vrij Hondenvoer brochure  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you