Page 1

Z O M E R

TAR. GET 2 0 1 7

Six months of fitness

I S S U E

N o . 1


“together feel better”

3.


INHOUD.

07.

HEALTH

JE DOEL IS!

08.

VERRASSEND FIT

10.

Sluit Health het beste op jouw aan? In dit artikel kun je alles lezen over jouw idealen.

Je doel hal

en

Fit tijdens je zwangerschap, wie wil dat nou niet. Dit kan samen met Fit4U&Me.

13.

POWER

JE DOEL IS!

14.

B O D Y AT TA C K

16.

FOOD FOR THE THOUGH

18.

Sluit Power het beste op jouw aan? In dit artikel kun je alles lezen over jouw idealen.

HOME

Wat doen we allemaal bij body attack?

Ben jij echt van attiek? Dan telt eten in je dagelijks leven ook mee voor een gezond leven. Lees in dit artikel hoe je goe dgezond kunt eten.

12. FIT AT 20. FIT AT HOME


23

.

BODY & MIND

JE DOEL IS!

24.

F I T AT H E A R T

26.

Sluit Health het beste op jouw aan? In dit artikel kun je alles lezen over jouw idealen.

Lees jij gezond? en is yoga jouw ding! Lees alles over balans in dit artikel

28.

DE KLEEDKAMER I n d i t a rt i ke l w o rd t i n ko rt e q u o t e s , t e k s t j e s e n afbeeldingen een beeld geschetst van wat er z i c h z o a l a f s p e e l d i n Fi t 4 U & M e

It s a way of Life

PAGE Een pagina vol met inspirerende foto’s. Zorgvuldig geselecteerd door Sir johnson.

.

30

IT’S A WAY OF LIFE!

5.


HEALTH

7.


Als een gezond lichaam...

...en sportieve levenstijl


Je doel is! Dat sporten gezond is, weet iedereen.

Fit4U&me gelooft dat iedereen in staat is om een gezonde levensstijl te hebben. Wij hebben 10 jaar ervaring in de begeleiding van mensen die gezond en prettig willen leven. In die tien jaar hebben we geleerd dat een uur sporten niet genoeg is. Health is zelfs meer dan een mentaliteit. Het is een manier van leven. JE DOEL DICHTERBIJ Een goede begeleiding garandeert een grote kans op succes. Dagelijks zijn bij Fit4U&me fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen aanwezig om je te begeleiden bij het sporten. Hun adviezen gaan verder dan de deur van de sportvilla! Ze zorgen dat je op een goede en verantwoorde manier traint en je doel bereikt. Adviezen voor leden zijn gratis. AFSTAND Iedereen kan sporten. Er is dus geen reden te bedenken om niet lid te worden van Fit4U&me. Onder deskundige en gediplomeerde begeleiding sporten bij ons dagelijks zwangere vrouwen, mensen met een handicap en sporters met een blessure. Ook kunnen wij je helpen op een verantwoorde manier af te vallen als je te kampen hebt met overgewicht. Loop gewoon eens binnen en overleg welke mogelijkheden Fit4U&me voor jou heeft. Snel genoeg zul je merken dat onze begeleiders je steeds weer opnieuw zullen motiveren je doel te halen. Niet voor niets is ons motto: together, feel better!

9.


Nine Months Of Happiness Baby


VERRASSEND FIT Zwangerschapsbegeleiding is bedoeld voor mensen die tijdens de zwangerschap lichamelijke klachten ontwikkelen. Daarnaast kan de zwangerschapsbegeleiding ook ter ondersteuning dienen van de normale lichamelijke functies tijdens de zwangerschap (ademhaling, spiergebruik). Het doel is gericht op het verminderen van klachten en het leren omgaan met ongemakken (en klachten) die door de zwangerschap veroorzaakt worden. Tevens wordt aandacht gegeven aan het vergroten van de kennis en inzicht wat betreft lichamelijke houdingen en veranderingen tijdens de zwangerschap. De klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld houdingsveranderingen tijdens de zwangerschap of hormonale veranderingen, maar ook door “verkeerde” of te zware belastingen. Met behulp van de fysiotherapie kunnen de stoornissen en beperkingen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden.

WAT I S Z WA N G E R S C H A P S B E G E L E I D I N G

DE EERSTE BEHANDELING

Wat gebeurt er tijdens de eerste behandeling? Tijdens de eerste behandeling voert de fysiotherapeut een uitgebreid vraaggesprek met u, waarbij ook een lichamelijk onderzoek uitgevoerd wordt. De fysiotherapeut kijkt daarbij niet alleen naar de klachten zelf, maar onderzoekt tevens de oorzaak waardoor de klachten ontstaan zijn. Daarnaast bekijkt de fysiotherapeut of u andere lichamelijke problemen heeft die toe te schrijven zijn aan de klachten. Afhankelijk van dit onderzoek wordt met u een behandelplan opgesteld en een prognose gemaakt.

De fysiotherapeut probeert de belasting aan te passen aan de belastbaarheid van de patiënt op dat moment. Daarnaast wordt de functiestoornis gestabiliseerd, verminderd of verholpen, door het toepassen van oefentherapie, massage, advisering en begeleiding. Hiermee probeert zij de functie van het houdings- en bewegingsapparaat te verbeteren, om zodoende de normale houding en beweging weer mogelijk te maken. Daarbij leert u hoe u zo goed mogelijk met de resterende beperkingen om kunt gaan.

VO O R W E L K E K L A C H T E N I S Z WA N G E R S C H A P S B E G E L E I D I N G GESCHIKT?

Veel klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut positief worden beïnvloed. Daarbij kunt u denken aan: • Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten • Klachten van de bekkenbodem (te gespannen of juist te zwak) • Rugklachten • Bekkenklachten • Bewegingsbeperkingen Ook is de fysiotherapeut van fit4U&me in staat om je te begeleiden en adviseren in zaken zoals het omgaan met de lichamelijke ongemakken die de zwangerschap met zich meebrengt. Problemen met bewegen in het algemeen dagelijks leven, een verkeerde houding, ademhaling, ontspanning. Of zwangerschapsbegeleiding ook uw klachten kan verhelpen zal moeten blijken uit het onderzoek tijdens de eerste behandeling, maar is tevens afhankelijk van uw eigen inzet.

11 .


Fit at home

T i p s

GO RUNNING!

e n

t r i c k s

o m

Plan je maaltijden. Als je regelmatig eet heb je minder last van hongergevoel. Ook zal je lichaam beter weten wanneer het gebruik kan maken van die extra energie die je nodig hebt voor extra power! Als je gaat trainen, gebruikt dan de laatste maaltijd 1.5 tot 2 uur voor training. Tijdens training: als het warm is zo veel mogelijk vocht aanvullen Na de training is het vooral belangrijk om vocht en koolhydraten aan te vullen. Als je moet pieken, bijvoorbeeld voor een wedstrijd, gebruik dan 3 uur voor de wedstrijd een laatste koolhydraatrijke maaltijd. Na de warming up, altijd belangrijk!!!, water en evt. 1-2 bekertjes dorstlesser. Bij fit4U&me staat een Yango-automaat. Daar kun je voor een euro per maand je dorst lessen met een lekkere, suikervrije dorstlesser. Tijdens de wedstrijd, bijvoorbeeld in een pauze: een bekertje water en paar slokjes sportdrank. Na de wedstrijd moet je het vocht en de koolhydraten aanvullen. Tanken, noemen we dat!

t h u i s

t e

p r o b e r e n

Plan je maaltijden. Als je regelmatig eet heb je minder last van hongergevoel. Ook zal je lichaam beter weten wanneer het gebruik kan maken van die extra energie die je nodig hebt voor extra power! Als je gaat trainen, gebruikt dan de laatste maaltijd 1.5 tot 2 uur voor training. Tijdens training: als het warm is zo veel mogelijk vocht aanvullen Na de training is het vooral belangrijk om vocht en koolhydraten aan te vullen. Als je moet pieken, bijvoorbeeld voor een wedstrijd, gebruik dan 3 uur voor de wedstrijd een laatste koolhydraatrijke maaltijd. Na de warming up, altijd belangrijk!!!, water en evt. 1-2 bekertjes dorstlesser. Bij fit4U&me staat een Yango-automaat. Daar kun je voor een euro per maand je dorst lessen met een lekkere.


POWER

13 .


Als een prachtig...

...en krachtig lichaam


Je doel is! Een uitgebalanceerde training en een

dagelijks bezoek aan de sportschool zijn geen garantie voor een ‘gebeeldhouwde’ body. In tegendeel; elke dag komen wij sporters tegen die door een verkeerde manier van trainen en leven ernstige blessures hebben opgelopen. Fit4U&me gelooft dat mensen die een mooi lichaam willen, moeten beginnen met een realistisch doel. DO’S AND DON’T Trainen voor een mooi en sterk lichaam is trainen voor zichtbaar resultaat. We hebben gemerkt dat veel sporters enthousiast (en veel te zwaar) beginnen met sporten en als het resultaat na een half jaar uitblijft, stoppen ze met trainen. Besef dat je lichaam er tientallen jaren over heeft gedaan om eruit te zien zoals nu. Het is niet realistisch om te denken dat je na al die jaren je in twee maanden je doel zult bereiken. Vergeet de busjes en flesjes. Wonderen bestaan niet! Werken aan power betekent lange-termijn denken. Niet twee maanden lang elke dag trainen maar de rest van je leven een andere mentaliteit. TARGETTRAINING Als je je doel hebt bepaald, spreek je samen met de begeleiders van Fit4U&me tussendoelen af. Haalbare en realistische doelen die je in enkele weken kunt bereiken. Je volgt een trainingsschema, maar dat doe je niet alleen. Onze begeleiders en de andere sporters bij Fit4U&me zijn elke dag in de villa om jou gemotiveerd te houden. De modernste apparatuur en de dynamische groepslessen dragen bij aan een afwisselend en interessant programma. Daardoor houd je het langer vol en blijft het trainen leuk.

15 .


BODYATTACK BodyAttackis de sport-geĂŻnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve tot de hard-core sporter! Net als bij alle Les Mills programma's, wordt BodyAttackelke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie.

EEN TYPISCHE LES

POWER, POWER, POWER

BodyAttack is een 55 minuten durende cardiotraining waarbij je in een mum van tijd je snelheid, conditie, kracht en behendigheid verbetert. Laat je helemaal meeslepen door de groepsdynamiek die zo kenmerkend is voor BodyAttack. Je instructeur leidt je eerst door een warming-up, met grote en eenvoudige bewegingen. Geleidelijk aan worden de oefeningen intensiever. Daarna beland je in een zone met twee intensieve pieken die gericht zijn op herstel en opbouw. Deze tracks richten zich op zowel je boven- als je onderlichaam. Ga diep en zet door! Geniet van de groepsdynamiek en test je snelheid en coĂśrdinatie. Het laatste nummer geeft je de tijd om te herstellen, te rekken en te strekken. Gefeliciteerd met het behalen van de eindstreep van deze pittige BodyAttack workout.


WAT H E B I K N O D I G TIJDENS EEN LES

• Comfortabele sportkleding. Kijk eens bij de officiële Les Mills kledinglijn. Deze lijn is speciaal voor ieder programma ontworpen. • Sportschoenen. Wij raden cross-trainers aan in plaats van hardloopschoenen. Cross-trainers geven je voeten een betere ondersteuning bij de oefeningen die je in de les doet. • Flesje water of bidon. • Handdoek. Want we weten zeker dat je gaat zweten! • Een flesje met water of een sportdrank.

H O E VA A K M O E T I K E E N

VO O R D E L E N

• Verbrandt weerzinwekkend veel calorieën

L E S VO L G E N ?

• Vormt en verbetert je lichaam

We raden je aan om tussen lessen minimaal één rustdag te plannen. Voor de beste resultaten kun je het beste drie BodyAttack-lessen per week volgen.

• Verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen voor sporten, waar je veel energie voor nodig hebt • Verbetert je coördinatie en lenigheid • Ontwikkelt nog meer kracht, doordat je kernspieren extra worden traint

HOE FIT MOET IK ZIJN?

• Verbetert je gezondheid en versterkt je botten

BodyAttackis voor iedereen met een gemiddeld fitnessniveau. De bewegingen zijn eenvoudig en je hoeft geen vlekkeloze coördinatie te hebben. Go for it!

• Verhoogt je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout

17 .


FOOD FOR THE THOUGH B R A N D S TO F & ENGERGIE Omdat er veel, heel veel onzin wordt verkocht via internet een overzicht van wat je nodig hebt. Wist je dat fit4U&me een eigen voedingsdeskundige heeft die jou kan helpen met het samenstellen van een persoonlijk voedingsadvies? Marion Thieme is twee avonden per week aanwezig om jou bij te staan met raad en daad. Hieronder alsvast een paar do’s en don’ts voor de krachtsporters bij fit4U&me. Eiwit. Over de aanbevolen hoeveelheid eiwit voor krachtsporters zijn de deskundigen het nog niet geheel eens, maar in het algemeen wordt uitgegaan van 1,5 gram per kilogram ideaal lichaamsgewicht. Met een gewone voeding wordt deze hoeveelheid goed gehaald, tenzij uw energie-intake erg laag is en de eiwitten daardoor benut worden voor de verbranding. Eiwitpreparaten en aminozuursuppletie zijn dan ook zelden nodig. Twijfelt u, vraag dan een persoonlijk advies aan een sportdiëtist (www sportdietetiek.nl). Koolhydraten. Gebruik royaal koolhydraatrijke producten. Na de inspanning is het gebruik van koolhydraten en eiwit aan te raden in de vorm van gewone voedingsmiddelen of een hersteldrank die zowel koolhydraten als eiwitten bevat. Voor sommige krachtsporters kan glycogeenstapeling voordelen hebben, maar deze methode veroorzaakt wel gewichtstoename wat voor sommige krachtsporters nadelig kan zijn. Winderigheid. Als u kracht zet, moet u misschien winden laten. Dit is een bekend verschijnsel. Producten die dit soort klachten (extra) kunnen veroorzaken zijn prei, koolsoorten, uien, peulvruchten en dranken met prik. Zuinig met vet. Dit is een spelregel die bij iedere gezonde voeding past. Bovendien kan een vetrijke voeding maagdarmproblemen veroorzaken. Gevarieerd eten. Door lekker af te wisselen zorgt u voor een goede voorziening van vitamines en mineralen (niet te veel en niet te weinig). Royale vochtinname. Drink ongeveer 150-

19 .

250 ml (dus 1 flesje/bidon) per kwartier. Drink ook na de inspanning voldoende. Een vuistregel voor de benodigde hoeveelheid is deze: drink eenmaal de hoeveelheid vocht die je kwijtgeraakt bent (te achterhalen door voor en na de inspanning op de weegschaal te gaan staan, het verschil is het aantal liter vocht dat u bent kwijtgeraakt, 1 liter water weegt 1 kilo). Je bestaat voor 50% uit water. Met warm weer en inspanning kun je wel 3-4 liter per uur uitzweten. Drink daarom voldoende; (bron)water Goede timing van de maaltijden. Gebruik de laatste maaltijd 2 uur voor de inspanning om maagdarmproblemen te voorkomen. Tot een uur van tevoren kunt u nog wel tussendoortjes als fruit of koek eten Vetten zijn de langzame brandstoffen. Je hebt ze onder meer nodig omdat er ook vetoplosbare vitamines in voorkomen en ze een bouwsteen zijn voor hormonen. Eet Goede Vetten; dit zijn de onverzadigde vetten. Ze zijn o.a goed omdat ze je spiergroei stimuleren. Je kunt ze vinden in dieetboter, olie, vis en noten. De rest van de vetten in de voeding zijn niet goed voor je. Ze zitten in volle producten, vette vleeswaren/kaas maar ook verborgen in snacks, koeken en chocola. Eiwit is onze bouwstof voor het opbouwen van je spieren, botten, organen en ook. bloedvaten. Eiwitten kun je vinden in; vlees(waren), vis, ei, kaas, melk(producten); peulvruchten, sojaproducten.

BROOD

Als je elke week een paar keer traint, heeft je lichaam veel voedingsstoffen nodig. Je lichaam is keihard aan het werk en als je een beetje traint vliegen de calorieën je lijf uit. Je dieet wordt vooral bepaald door wat je doel is. Als je doel is om af te slanken heb je een ander dieet nodig dan als je vooral spieren op wilt bouwen. Onze ervaring is dat vooral beginnende sporters nauwelijks weten hoe belangrijk voeding is als je sport. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste diëten ervoor zorgen dat je lichaam je spieren verbrandt? In plaats van dat je lichaam de vetreserves gaat verbranden, raak je juist de spieren kwijt!


ZES A ZEVEN SNEETJES BROOD, D U N B E S M E E R D M E T H A LVA R I N E ,

A N D E R H A LV E P L A K K A A S , E E N A T W E E P L A K J E S V L E E S WA A R .

VO L D O E N D E VO C H T: M I N I M A A L 1 , 5 L I T E R PER DAG (U MAG ALLES MEETELLEN: KO F F I E , T H E E , M E L K , F R I S D R A N K , V R U C H T E N S A P , WAT E R ) .


Fit at home

T i p s

e n

t r i c k s

o m

t h u i s

VO E D I N G T I P S

t e

p r o b e r e n

Plan je maaltijden. Als je regelmatig eet heb je minder last van hongergevoel. Ook zal je lichaam beter weten wanneer het gebruik kan maken van die extra energie die je nodig hebt voor extra power! Als je gaat trainen, gebruikt dan de laatste maaltijd 1.5 tot 2 uur voor training. Tijdens training: als het warm is zo veel mogelijk vocht aanvullen Na de training is het vooral belangrijk om vocht en koolhydraten aan te vullen. Als je moet pieken, bijvoorbeeld voor een wedstrijd, gebruik dan 3 uur voor de wedstrijd een laatste koolhydraatrijke maaltijd. Na de warming up, altijd belangrijk!!!, water en evt. 1-2 bekertjes dorstlesser. Bij fit4U&me staat een Yango-automaat. Daar kun je voor een euro per maand je dorst lessen met een lekkere, suikervrije dorstlesser. Tijdens de wedstrijd, bijvoorbeeld in een pauze: een bekertje water en paar slokjes sportdrank. Na de wedstrijd moet je het vocht en de koolhydraten aanvullen. Tanken, noemen we dat!

Als je lekker afwisselt, voornamelijk de groene producten uit de gezonde voedingswijzer kiest en de onderstaande hoeveelheden gebruikt, krijg je geen tekorten en loop je weinig kans teveel van bepaalde stoffen binnen te krijgen. De onderstaande aanbevelingen gelden voor gezonde volwassenen, als je vrouw bent, kun je de laagste hoeveelheden aanhouden.

VIER A VIJF AARDAPPELEN OF OPSCHEPLEPELS

TWEE VRUCHTEN

Volg de Naast deze basisvoedingsmiddelen is er ook wat speelruimte voor extraatjes. Onder normale omstandigheden biedt deze voeding alles wat een mens en ook een sporter nodig heeft. Het beste dieet is het dieet dat bij jou past. Daarom is Marion twee dagen aanwezig om adviezen te geven die passen bij jouw manier van leven en bij jouw manier van trainen!

P A S TA , R I J S T O F P E U LV R U C H T E N , V I E R OPSCHEPLEPELS GROENTE, 100 GRAM

V L E E S ( V E R VA N G E R ) O F V I S , E N E E N E E T L E P E L V E T VO O R D E B E R E I D I N G VA N D E WA R M E

M A A LT I J D . E E T T W E E K E E R P E R W E E K V I S , WA A R VA N M I N I M A A L 1 K E E R P E R W E E K E E N V E T T E V I S S O O R T.

450 ML MELK OF MELKPRODUCTEN.

21 .


BODY & MIND

23.


Als balans....

...En bewust leven


Je doel is! Dat sporten gezond is, weet iedereen.

Fit4U&me gelooft dat iedereen in staat is om een gezonde levensstijl te hebben. Wij hebben 10 jaar ervaring in de begeleiding van mensen die gezond en prettig willen leven. In die tien jaar hebben we geleerd dat een uur sporten niet genoeg is. Health is zelfs meer dan een mentaliteit. Het is een manier van leven. JE DOEL DICHTERBIJ Een goede begeleiding garandeert een grote kans op succes. Dagelijks zijn bij Fit4U&me fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen aanwezig om je te begeleiden bij het sporten. Hun adviezen gaan verder dan de deur van de sportvilla! Ze zorgen dat je op een goede en verantwoorde manier traint en je doel bereikt. Adviezen voor leden zijn gratis. AFSTAND Iedereen kan sporten. Er is dus geen reden te bedenken om niet lid te worden van Fit4U&me. Onder deskundige en gediplomeerde begeleiding sporten bij ons dagelijks zwangere vrouwen, mensen met een handicap en sporters met een blessure. Ook kunnen wij je helpen op een verantwoorde manier af te vallen als je te kampen hebt met overgewicht. Loop gewoon eens binnen en overleg welke mogelijkheden Fit4U&me voor jou heeft. Snel genoeg zul je merken dat onze begeleiders je steeds weer opnieuw zullen motiveren je doel te halen. Niet voor niets is ons motto: together, feel better!

25.


FIT AT HEART De trainingsruimte van Fit4u&me is ingericht om op een medisch verantwoorde manier, optimaal uw lichaam te kunnen trainen. Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut traint u in kleine groepen, met een oefenprogramma dat speciaal voor u is opgesteld. Hierdoor traint u op een veilige en efficiënte manier. Door middel van een intake en een aantal uitgebreide en nauwkeurige tests is er de mogelijkheid uw gezondheid in kaart te brengen en daaruit volgend trainingsdoelen als wel uw trainingsprogramma op te stellen.

VO O R W I E I S YO G A ?

U kunt bij ons terecht als u herstellende bent van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bijvoorbeeld in de vorm van knie-, wervelkolom- en schouderklachten, maar ook als u moet revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met een chronische aandoening. Heeft u COPD, diabetes, artrose en hartproblemen dan kunt u zich bij ons aanmelden voor een individueel aangepast medisch trainingsprogramma.

Bent u zwanger of bevallen?, dan kunnen wij u speciale programma’s ten aanzien van de begeleiding en training tijdens en na de zwangerschap aanbieden. Voor mensen met rugklachten hebben wij een speciaal wervelkolomtrainingsprogramma ontwikkeld. Ofwel, medische trainingstherapie is tevens geschikt voor cliënten die klachten hebben gehad en deze in de toekomst willen voorkomen.

27.


JAAP CENTINGA,

26 jaar

“Na een uur ben je echt kapot, anders kan ik het n i e t u i t d r u k ke n . I k h e b n o g n o o i t z o ’ n i n t e n s i e f s p o rt p ro g ra m m a g e v o l g d a l s B o d y A tt a c k . I k b e n d o c e n t m e d i a v o r m g e v i n g e n d at i s p u re t o p s p o rt . N a a s t m i j n d r u k ke b a a n e n e e n j o n g g e z i n h e b i k i e t s n o d i g w a a r i k é c h t e n e rg i e v a n k r i j g . Ve e l t i j d h e b i k n i e t , d u s B o d y A tt a c k i s i d e a a l . H e t b e g i n v a n d e l e s i s v e r ra d e r l i j k e e n v o u d i g . G a a n d e w e g w o rd t h e t s t e e d s h e ft i g e r e n ra a k j e i n e e n e c h t e f l o w.”

"FITNESS IS WHERE YOUR HEART BELONGS”

E S T H E R M U L E TA ,

30 jaar

“ I k d o e e e n s i n d e w e e k B o d y A tt a c k e n e e n s i n d e w e e k f i t n e s s i k v o o r ex t ra s p i e ro n t w i k ke l i n g . I k h e b j a re n l a n g o p h o o g n i v e a u g e s p o rt e n n a m i j n c a r r i è re m i s t e i k h e t g e v o e l o m e c h t m o e t h u i s t e ko m e n . B o d y A tt a c k d o e t m e e r d a n c a l o r i e ë n v e r b ra n d e n . D e l e s s e n h e l p e n m e o m mijn lichaam in de topvorm te houden waar ik a a n g e w e n d b e n .”


DE KLEEDKAMER I n d i t a rt i ke l w o rd t i n ko rt e q u o t e s , t e k s t j e s e n

afbeeldingen een beeld geschetst van wat er zich zoal a f s p e e l d i n Fi t 4 U & M e U kunt bij ons terecht als u herstellende bent van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bijvoorbeeld in de vorm van knie-, wervelkolom- en schouderklachten, maar ook als u moet revalideren na bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met een chronische aandoening. Heeft u COPD, diabetes, artrose en hartproblemen dan kunt u zich bij ons aanmelden voor een individueel aangepast medisch trainingsprogramma. speciale programma’s ten aanzien van de begeleiding en training tijdens en na de zwangerschap aanbieden. Voor mensen met rugklachten hebben wij een speciaal wervelkolomtrainingsprogramma ontwikkeld. Ofwel, medische trainingstherapie is tevens geschikt voor cliënten die klachten hebben gehad en deze in de toekomst willen voorkomen. De trainingsruimte van Fit4u&me is ingericht om op een medisch verantwoorde. aanmelden voor een individueel trainingsprogramma.

Fitness fibes FIBES FITNESS

PETER ,

Wat z i j n j o u w f i t n e s s f i b e s ? w i l j i j o o k g ra a g i n h e t m a g a z i n e Ta rg e t v a n Fi t 4 U & M e ko m e n ? Stuur dan nu een mail naar het e - m a i l a d re s v a n o n s o f g e e f j e g e s c h re v e n s t u k a f b i j d e b a l i e . E l ke m a a n d w o rd e n d e b e s t e i n z e n d i n g e n u i t g e ko z e n . E n j o u w s t u k j e w o rd i n h e t magazine gezet, met een p o r ff e s s i o n e l e f o t o. Vo o r h e t leukste stukje is er een prijs.

30 jaar

“ I k d o e e e n s i n d e w e e k B o d y A tt a c k e n e e n s i n d e w e e k f i t n e s s i k v o o r ex t ra s p i e ro n t w i k ke l i n g . I k h e b j a re n l a n g o p h o o g n i v e a u g e s p o rt e n n a m i j n c a r r i è re m i s t e i k h e t g e v o e l o m e c h t m o e t h u i s t e ko m e n . B o d y A tt a c k d o e t m e e r d a n c a l o r i e ë n v e r b ra n d e n . D e l e s s e n h e l p e n m e o m mijn lichaam in de topvorm te houden waar ik a a n g e w e n d b e n .” N a a s t m i j n d r u k ke b a a n e n een jong gezin heb ik iets nodig waar ik écht e n e rg i e v a n k r i j g . Ve e l t i j d h e b i k n i e t , d u s B o d y A tt a c k i s i d e a a l . H e t b e g i n v a n d e l e s i s v e r ra d e r l i j k e e n v o u d i g . j e i n e e n e c h t e f l o w.”

29.


It s a way of Life

IT’S A WAY OF LIFE!


31 .


See you soon!

Fit4u magazine target deff  
Fit4u magazine target deff  
Advertisement