Page 1


HISTORIEK Wholemarket werd bij Cofep opgericht op 25 september 2012. De leerlingen van 7 Kantoor en Gegevensbeheer van schooljaar 2012-2013 hadden de eer om een oefenfirma op te starten. De begeleidende leerkracht had al de nodige voorbereidingen gedaan in verband met het concept en de naam Wholemarket is ontstaan. Wholemarket is gelegen in KTA Wollemarkt, Wollemarkt 36, 2800 Mechelen in lokaal 211. Wat gaan we verkopen?... Dat is een vraag dat veel discussies veroorzaakte. Met een goede samenwerking hadden we besloten om alles te verkopen wat startende bedrijven nodig hebben gaande van reclame, websites tot kantoorbenodigdheden. Als bedrijf zijn we actief op zoek gegaan naar peterfirma’s. We hebben een bezoek gebracht aan het bedrijf XL Reklame die interesse had om onze peterfirma te worden. Het bedrijf ACN is langs geweest in onze oefenfirma om een kleine introductie te geven over hun bedrijf en meer te weten te komen over wat wij in onze oefenfirma willen doen. ACN heeft er ook mee ingestemd om onze peterfirma te worden. Sinds 3 oktober 2012 hebben we officieel 2 peterfirma’s: Reklame XL en ACN.


AUTOBELETTERING Wagenbeletteringen zijn door de jaren heen geĂŤvolueerd van simpele teksten op de wagen naar totale covering van het voertuig. Afhankelijk van het doel van uw belettering, gebruiken wij voor tijdelijke campagnes folie die achteraf gemakkelijk te verwijderen is of permanente folie voor langdurig gebruik. Uw logo of beeld, wordt full color geprint op stickers en daarna voorzien van een matte of blinkende laminaat ter bescherming. Op autoruiten gebruiken wij geperforeerde folie, zodat u van binnenuit nog naar buiten kan kijken. Wholemarket ontwerpt op maat, print en monteert alles in eigen atelier.


RECLAMECONSTRUCTIES Van de opmeting tot de plaatsing. Alle reclame constructies zijn bij ons in goede handen. Spandoeken, vlaggen, panelen, freesletters,‌ Voor elk van onze producten voorzien wij de plaatsing door middel van verschillende constructiemogelijkheden. Aluminium, inox of metaal. Steeds op maat gemaakt en vakkundig geplaatst.


ETALAGEBELETTERING Etalages mogen blikvangers zijn met speciale effecten of kunnen klasse uitstralen met zandstraalfolie. Afhankelijk van het doel van uw belettering, gebruiken wij voor tijdelijke campagnes folie die achteraf gemakkelijk te verwijderen is of permanente folie voor langdurig gebruik.


DISPLAYS Displays worden op maat gemaakt in elke mogelijke vorm. Reeds vanaf 1 stuk. In diverse materialen zoals plexi, karton, hardboard, pvc,...


GROOTFORMAAT PRINTERS Wholemarket drukt alles in eigen huis op een fladbed uv-printer Arizona 550. Hiermee kunnen we tot 60 m2 per uur printen, op harde en flexibele materialen, ook met witte inkt. De twee Mimaki printers, met solvent inkten, worden ingezet voor stickers, spandoeken, posters, canvas,...


AFWERKING Alle afwerking gebeurt in eigen huis. Ringen van spandoeken, lamineren van stickers,‌ De meeste afwerking gebeurt met de Zßnd Frees-en snijtafel, waarmee zowel harde als flexibele materialen in elke gewenste vorm kunnen gefreesd worden.


PROMOTIE & WERKKLEDIJ Bij een bezoek aan onze showroom kan u pasmaten bekijken van de verschillende merken die wij verdelen. Deze kledij kunnen wij personaliseren en bedrukken of borduren.

GIFTS & GADGETS Een goed relatiegeschenk dient praktisch, origineel en creatief te zijn. Volgens uw budget kan u een gepast artikel kiezen.


LAY OUT & WEBSITES Onze grafische afdeling verzorgt voor u de layout op maat. Van een eenvoudig naamkaartje, een volledige autobelettering tot een complexe dispay,...

DRUKWERK Flyers, folders, naamkaartjes, affiches, boekjes, enveloppes, briefpapier, groetenkaartjes, presentatiemappen, gepersonaliseerd drukwerk,‌ behoren allemaal tot de mogelijkheden.


PRIJZEN Al onze prijzen van standaard producten zijn aan te vragen via mail. Het is belangrijk dat je de juiste afmetingen en kleuren erbij vermeld en het logo in JPEG doorstuurt.


CONTACT Wollemarkt 36 2800 Mechelen M 0497 23 43 72 F 015 28 62 61 wholemarket@kta-wollemarkt.be Wholemarket-kta-wollemarkt.jimdo.com

OPENINGSUREN Woensdag 8.30-12.00 u en 13.00-16.30 u


INTERNETTELEFOONS ACN is ‘s werelds grootste directe-verkoopbedrijf op het gebied van Telecom en essentiĂŤle diensten voor particulier en zakelijk gebruik. ACN biedt een zakelijke mogelijkheid om uw eigen organisatie te starten, maar u staat er niet alleen voor... U kunt eindelijk verdienen wat u waard bent... U kunt werken wanneer u wilt... U heeft de vrijheid om te genieten van uw leven... En het ondersteuningssysteem maakt het allemaal mogelijk.


Pay As You Go € 2,50 Zeg vaarwel tegen hoge mobiele telefoonrekeningen met dit eenvoudige belpakket en bel tegen voordelige internationale gesprekstarieven. International Plus € 12,00 Wilt u nog meer besparen? Ontvang 25% korting op de internationale gesprekstarieven van Pay As You Go!

Begin vandaag nog met het voeren van voordelige internationale gesprekken vanaf uw mobiele telefoon. U hoeft enkel de gratis ACN Mobile World-applicatie te downloaden naar uw compatibele smartphone en het belpakket te selecteren dat het meest geschikt voor u is. ACN Mobile World wordt aan u aangeboden door onze partner joip, a een divisie van deltathree, inc.

TARIEVEN: - Pay As You Go: € 2,50


ACN beeldtelefoon IRIS X met Digital One ACN beeldtelefoon IRIS X met Digital Plus Maandelijkse bijdrage

€ 11.99

Kosten apparaat

€ 169.95 € 169.95

Activering van de dienst € 0

€ 16.99 €0

Digitale telefonie van ACN - Beeldtelefoon Een foto is al duizend woorden waard... Met de ACN beeldtelefoon kunt u uw gesprekken naar een hoger niveau tillen en kunt u de persoon zien met wie u praat.

Fantastische gesprekstarieven met digitale telefonie • Onbeperkt bellen met andere gebruikers van digitale telefonie van ACN wereldwijd (zowel klanten met een beeldte als klanten met een telefoonadapter) • Bellen naar vaste nummers in het binnenland zonder extra kosten Meer info? http://dardanbuqaj.shopacnrep.com


ACN telefoonadapter met Digital One ACN telefoonadapter met Digital Plus Maandelijkse bijdrage

€ 11.99

€ 16.99

Kosten apparaat*

€ 47.95

€ 47.95

Activering van de dienst

€0

€0

Digitale telefonie van ACN - Telefoonadapter Communiceer via het internet en profiteer van aanzienlijke besparingen op uw gesprekskosten! Fantastische gesprekstarieven met digitale telefonie • Onbeperkt bellen met andere gebruikers van digitale telefonie van ACN wereldwijd (zowel klanten met een beeldtelefoon als klanten met een telefoonadapterapter) • Onbeperkt bellen naar nationale vaste telefoonnummers* • Onbeperkt internationaal bellen naar ruim 39 internationale bestemmingen* *Afhankelijk van de voorwaarden voor aanvaardbaar gebruik. Voor internationale oproepen naar personen die geen klant zijn van digitale telefonie van ACN dient een starttarief betaald te worden.


ACN Friends Call Free 0,00 per minuut voor nationale gesprekken met andere gebruikers van vaste telefonie van ACN GRATIS ACN Family Time GRATIS bellen in het binnenland in de daluren GRATIS ACN Premier Zeer scherpe tarieven voor nationale en internationale gesprekken en voor gesprekken van vast naar mobiel GRATIS ACN 24 Oproepen naar andere vaste nummers zijn 0,00 per minuut, ongeacht het tijdstip - Scherpe tarieven voor oproepen naar mobiele nummers en interna-

Vaste telefonie Iedereen heeft het over de scherpe tarieven van ACN in combinatie met de fantastische voordelen van de ACN-2-ACN functionaliteit. Tarieven: ACN Friends Call Free: 0,00 per minuut voor nationale gesprekken met andere gebruikers van vaste telefonie van ACN.


Onze pet


terfirma’s


CONTACT

OPENINGSUREN

Wollemarkt 36

Woensdag

2800 Mechelen M 0497 23 43 72 F 015 28 62 61 E wholemarket@kta-wollemarkt.be W www.wholemarket.jimdo.com

8.30-12.00 u en 13.00-16.30 u

Catalogus reclame & internettelefonie  

Hier vind je alles over reclame en internettelefonie van de oefenfirma 'Wholemarket' van 7 Kantoor en Gegevensbeheer van KTA-Wollemarkt

Catalogus reclame & internettelefonie  

Hier vind je alles over reclame en internettelefonie van de oefenfirma 'Wholemarket' van 7 Kantoor en Gegevensbeheer van KTA-Wollemarkt

Advertisement