Page 5

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pieksämäen kesäperinteisiin vuodesta 2002 alkaen kuulunut harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheels täyttää jälleen heinäkuussa 2022 kaupungin keskustan kiiltävällä kromilla, iloisilla ihmisillä ja murisevilla moottoreilla jo peräti kahdettakymmenettä kertaa! Parhaimmillaan yli 1.500 ajoneuvoa ja 18.000 hengen yleisön Poleenin puiston järvimaisemiin houkutellut koko kaupungin kesäfestivaali on erikois-, klassikko- ja harrasteajoneuvojen, kustomien ja hot rodien kokoontumisajo, jossa voit nähdä menopelejä vanhoista mopoista ja kuplavolkkareista, amerikanrautojen kautta näyttäviin jenkkirekkoihin. Tapahtuma-alueella on lapsille pahviautoverstas ja polkuautoille on varattu oma kokoontumisalueensa. Tapahtuma-alueen laidalle sijoittuva basaarikuja tarjoaa myös runsaasti harrasteautoaiheisia oheistuotteita varaosanippeleistä ja autoaiheisista paidoista aina pienoismalliautoihin. Mukana on myös monipuolinen kattaus kansainvälistä katuruokaa - savolaisia lettuja ja muikkuja toki unohtamatta. Samaan pääsymaksuun sisältyvät myös viereisessä kulttuurikeskus Poleenissa järjestettävä Savo Vintage -tapahtuma eli vintage- ja retrokulttuurin erikoismessut, joilta löytyy ripaus menneiden vuosikymmenten glamouria niin myynti-kuin stailauspisteistäkin. Asujen ja asusteiden ohella voit stailauttaa itsesi vaikkapa pinup-henkeen.

Tapahtuma päättyy klo 17 starttaavaan suureeen autoparaatiin, joka kiertää noin 14 km reitin Pieksämäellä ja Naarajärvellä päättyen rautatieaseman tienoille. Mukana on jälleen myös yleisölle suunnattu paraatikatsomokilpailu.

Kromin kiiltoa kaupungin täydeltä jälleen 2022! Lauantai 23.7.2022 klo 10.00-17.00 kokoontumisajo Poleenin puistossa ja Savo Vintage -messut Kulttuurikeskus Poleenissa klo 17.00-19.00 suuri cruising -autoparaati kaupungin kaduilla klo 21.00-02.00 Big Wheels Rock’n roll Party Pääsyliput 2022: Lauantain päivätapahtuma 10e/hlö, alle 15-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa. Lauantain iltabileisiin ikäraja 18 vuotta, iltabileliput myydään erikseen. Järjestäjä: Big Wheels Events www.bigwheels.fi fb.me/bigwheelsfinland instagr.am/bigwheelsevents info@bigwheels.fi + 358 (40) 5631 433 / Heikki

Lauantain ajan kantakaupungin alueella kuuluu myös Radio Big Wheels, joka lähettää nostalgista musiikkia sekä tapahtumaan liittyvää ohjelmaa. Illalla klo 21-02 on luvassa perinteiset Big Wheels Rock’n Roll Party -bileet.

Yleisöpaikoitustilaa Veturitalleilla sekä ohjatusti jäähallin, uimahallin ja urheilutalon ympäristössä - seuraa opasteita.

PIEKSÄMÄEN PARHAITA 2020

5

Profile for Whitewall Oy

Pieksämäen Parhaita 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded