Page 35

e

Vas. Etualalla Hiekanpään uimaranta, oikealla virkistysmetsä ja sen takana päiväkoti sekä yläkoulu lähiliikunta-alueineen. Oik. Hiekanpään hiekkarannalta löytyy riippumattoja löhöilyyn ja auringonottoon.

liikunta- ja kuntoilualue laitteineen. Tekonurmipäällysteisellä ryhmäliikuntapaikalla voi kokeilla porukalla esimerkiksi joogaa tai istahtaa vaikka piknikille. Viereisen yläkoulun lähiliikunta-alueella on kaksi peliareenaa. Niillä voi pelata mm. sählyä, koripalloa ja jalkapalloa. Alueelle on tulossa vielä padel-kenttä, ulkokuntoiluvälineitä sekä puttigreeni. Järvenrantaa seurailevaan virkistysmetsään pääsee liikkumaan leveää ja puupohjaista esteetöntä kävelyreittiä pitkin. Metsässä polveilee myös kesäisten avioliittoleirien inspiroima Rakkaus-retriitti -polku. Sen varresta löytyy kaunis sydänkuvioin koristeltu kaarisilta. Heti metsän takana, esteettömän kävelyreitin päästä löytyy rannasta suojaisa terassi ja siltä mukava makkaranpaistopaikka.

Ylh. Nukkekodin liikennepuistosta löytyy kulkupelejä 2-vuotiaista 100-vuotiaisiin. Alavas. Hiekanpään rannasta löytyy merirosvolaiva sekä hiekkakaivureita. Alaoik. Virkistysmetsän puinen kävelyreitti soveltuu myös liikuntarajoitteisille liikkujille.

Hiekanpään puistoalueella on kaikkiaan 37 liikuntapaikkaa, kun mukaan lasketaan tänä vuonna valmistuvat lähiliikuntapaikat sekä uimahallin viereen kohoava uusi liikuntahalli.

PIEKSÄMÄEN PARHAITA 2020

35

Profile for Whitewall Oy

Pieksämäen Parhaita 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded