__MAIN_TEXT__

Page 5

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä olisikaan Pieksämäen kesä ilman harrasteajoneuvotapahtuma Big Wheelsiä, joka täyttää heinäkuun puolivälissä kaupungin keskustan kiiltävällä kromilla, iloisilla ihmisillä ja murisevilla moottoreilla jo peräti kahdeksattatoista kertaa! Parhaimmillaan yli 1.400 ajoneuvoa Poleenin puiston järvimaisemiin houkutelleen klassikko- ja harrasteajoneuvojen, kustomien ja hot rodien kokoontumisajon ohella mukana on jälleen myös jenkkirekkaparkki. Tapahtuma-alueella on lapsille pahviautoverstas ja polkuautoille on varattu oma kokoontumisalueensa.

Tapahtuma-alueen laidalle sijoittuva basaarikuja tarjoaa myös runsaasti harrasteautoaiheisia oheistuotteita varaosanippeleistä ja autoaiheisista paidoista aina pienoismalliautoihin. Mukana on myös monipuolinen kattaus kansainvälistä katuruokaa, savolaisia lettuja ja muikkuja toki unohtamatta. Samaan pääsymaksuun sisältyvät myös viereisessä kulttuurikeskus Poleenissa järjestettävät vintage- ja retrokulttuurin erikoismessut. Tapahtuma päättyy klo 17 starttaavaan suureeen autoparaatiin, joka kiertää noin 14 km reitin Pieksämäellä ja Naarajärvellä päättyen rautatieaseman tienoille. Mukana on jälleen myös yleisölle suunnattu paraatikatsomokilpailu.

Lauantain ajan kantakaupungin alueella kuuluu myös Radio Big Wheels, joka lähettää nostalgista musiikkia sekä tapahtumaan liittyvää ohjelmaa. Illalla klo 21-02 on luvassa perinteiset Big Wheels Rock’n Roll Party -bileet. Illan ulkomainen pääesiintyjä on kesällä 2019 Foggy Mountain Rockers (DE) ja kotimaista kattausta edustavat Fat Chance (FIN) ja BootHill Stompers (FIN). Bändien ohella lavalla nähdään perinteiseen malliin Underground Model 2019 -mallikilpailun finaali.

Kromin kiiltoa ja rekkatorvien törähdyksiä! Lauantai 20.7.2019 klo 10.00-17.00 kokoontumisajo Poleenin puistossa klo 17.00-18.30 suuri cruising -autoparaati klo 21.00-02.00 Big Wheels Rock’n roll Party Pääsyliput 2019: Lauantain päivätapahtuma 10e/hlö, alle 15-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa. Lauantain iltabileisiin ikäraja 18 vuotta, iltabileliput 15e/hlö. Huom! Päivätapahtuman rannekkeella yleensä etuja ja alennuksia valikoiduista liikkeistä ja kohteista. Järjestäjä: Big Wheels Events www.bigwheels.fi fb.me/bigwheelsfinland instagr.am/bigwheelsevents info@bigwheels.fi + 358 (40) 5631 433 / Heikki Tarkista vuoden 2020 tapahtumapäivämäärä nettisivuiltamme!

Yleisöpaikoitustilaa Veturitalleilla sekä ohjatusti jäähallin, uimahallin ja urheilutalon ympäristössä - seuraa opasteita.

PIEKSÄMÄEN PARHAITA 2019

5

Profile for Whitewall Oy

Pieksämäen Parhaita 2019  

Matkailijan opas Pieksämäelle 2019. Kulttuuria, tapahtumia, toimintaa, ostoksia, majoitusta ja makuelämyksiä. Julkaisijat Tapahtumaverkko ry...

Pieksämäen Parhaita 2019  

Matkailijan opas Pieksämäelle 2019. Kulttuuria, tapahtumia, toimintaa, ostoksia, majoitusta ja makuelämyksiä. Julkaisijat Tapahtumaverkko ry...