__MAIN_TEXT__

Page 46

Herkkuja laidasta laitaan Pieksämäeltä löytyy apua niin pieneen kuin suurempaankin nälkään satunnaisille matkailijoille tai vaikka suuremmillekin ryhmille. Tällä aukeamalla muutamia poimintoja seudun tarjonnasta.

Smoked Pepper Brisket, Jäppilän Kievarin tapaan. Aitoamerikkalaisia makuja keskellä Savoa!

Herkuttelemaan Pieksämäellä pääset kaupungin keskustassa gastropub -bistro Hilpeässä Hospodarissa Poleenin puistossa Kulttuurikeskus Poleenin välittömässä läheisyydessä. Lounasta, kahvilapalveluja ja väliaikatarjoiluja kulttuurikeskuksessa tarjoaa Poleenin kahvila.

täyttävät kesäkuukausina myös torikahvilat ja niiden vilske. Ravintola Taica, kiinalainen ravintola Zan ja hotelli Savonsolmu ovat osa keskusta-alueen ravintolatarjontaa. Tahiniemestä löytyy aitoitalialainen ravintola Fellini. Pikaruokapaikka Hesburger in ja pizzaravintoloita löydät myös kävelymatkan päästä.

Pieksämäen Veturitalleilla UKKO Bistro & Deli on kaunis ja monipuolinen herkkukeidas lähellä rautatieasemaa. Samalta kulmalta löytyy Kotileipomo Björnin kahvila-myymälä, josta tuoreet leipomukset voi ottaa myös mukaan.

Moilas Leipomon myymälä-kahvila Naarajärvellä on suosittu ryhmien lounas- ja tuliaisostospaikka. Kaupungin keskustan ja Naarajärven välille sijoittuvat lounaskahvila Santsikahvi sekä Pieksämäen ABC liikenneasema.

Pieksämäen torin laidalla lounasta ja kahvilapalveluja tarjoaa Keski Cafe. Torin

Anolaravintola aivan Anolan golf-kentän kupeessa on

46

PIEKSÄMÄEN PARHAITA 2019

yksi kesän ruokakohteista, samoin Paltasen kesäkahvila herkullisine munkkeineen Jyväskylästä tultaessa. Jäppilän Kievarin amerikanherkkuja pääsee nauttimaan Jäppilän keskustassa tai seuraamalla heidän ruokavaununsa liikkeitä kesän tapahtumissa. Juhla- ja tilausravintoloina toimivat Pöyhölän Pappila, Partaharju, Nikkarila ja HiiliWille ovat varattavissa ryhmille. Tutustu kahvila- ja ravintolatarjontaamme matkailun nettipalvelussa osoitteessa www.visitpieksamaki.fi

Profile for Whitewall Oy

Pieksämäen Parhaita 2019  

Matkailijan opas Pieksämäelle 2019. Kulttuuria, tapahtumia, toimintaa, ostoksia, majoitusta ja makuelämyksiä. Julkaisijat Tapahtumaverkko ry...

Pieksämäen Parhaita 2019  

Matkailijan opas Pieksämäelle 2019. Kulttuuria, tapahtumia, toimintaa, ostoksia, majoitusta ja makuelämyksiä. Julkaisijat Tapahtumaverkko ry...