Page 1

WHC 7

PRESENTATIEGIDS SEIZOEN 2012/2013

Onli Nieuwe competitie, nieuwe tegenstanders, nieuwe kansen!

ne E diti e

Interviews, 10 vragen aan, Feestavond, De wasvrouw, Mascotte WHC 7, Speler van het jaar, Feestavond, Geboorten, Help mijn man is een klusser en nog veel meer!

[1]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


Inhoudsopgave 14

6

In gesprek met...

Topscorers WHC 7

Gerben van der Weerd

18

24

10 vragen aan..

Wasvrouw

Rene Kroes

Ineke van de Grift

9. Een terugblik 12. Geschiedenis WHC 7 16. Selectie WHC 7 [2]

19. De tegenstanders 22. Rijschema 25. Geboorten en feesten WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


28

34

Help mijn man is klusser

Ingezonden

Arno van Ommen

Darttoernooi

37

40

Feestavond

Speler van het jaar

WHC 7

Mark van Oene

29. Thee Award 38. Supportersvereniging 43. Mascotte WHC 7 [3]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


VOORWOORD V

oor u ligt alweer de vierde editie van de presentatiegids van WHC 7.

Wederom een fraai stukje werk van Hans van der Weerd en Jan-Willem van Essen. Deze gids staat weer vol met interessante verhalen, mededelingen en andere informatie met betrekking tot het leukste seniorenteam van WHC. Terwijl de meeste spelers vakantie aan het vieren waren en dus aan het genieten waren van de zomerstop, gingen Hans en Jan-Willem volop de strijd aan om wederom een presentatiegids in elkaar te zetten. Ernie van Beek heeft ons weer mooi op de gevoelige plaat vast gelegd. De tassen met kleding zijn door Ineke van der Grift weer schoon en gevouwen klaar gezet en de ballen en watertassen/kratten zijn door JanWillem weer door het sop gehaald. We zijn er weer klaar voor! Vorig seizoen werd een mooie tweede plaats gehaald en nu hoopt WHC 7 op meer. Nog een stapje hoger en dan de platte kar..., wie weet? Maar het is nog niet zover: eerst gaan we drie beker wedstrijden spelen en dan volop de competitie in. De mannen van WHC 7 hebben zich weer goed voorbereid in de zomerstop en zijn dus gebrand om te gaan knallen.

Ook willen wij graag al op voorhand onze sponsors bedanken voor hun vertrouwen in WHC 7. Dankzij hen is er voor ons net iets meer mogelijk en hopelijk komt dit wederom ten goede aan onze prestaties. Wij hopen ook van harte dat de andere teams binnen WHC, van klein tot groot een mooi, plezierig en sportief jaar tegemoet gaan. We hopen dat vele teams het kampioenschap binnen kunnen slepen. Ook hopen we dat er dan ook weer een stabiel bestuur is en dat de mensen die het dan gaan doen ook gesteund worden door de vereniging. Laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken!!!

Hans van der Weerd

Wij wensen u daarom veel geluk, sportiviteit en uiteraard veel lees plezier toe.

[4]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013

Jan-Willem van Essen


VOORWOORD 26 september 2012 vond de officiĂŤle overhandiging van de nieuwe presentatiegids van WHC 7 plaats. De makers hiervan; Hans van der Weerd en Jan-Willem van Essen, overhandigden het resultaat aan de elftalleiders; Rene Kroes en Gerben van der Weerd. (foto: Ernie van Beek)

[5]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


VOORWOORD “"Kampioen"worden"in"jullie"klasse."”" Buona sera, Tijdens een zwoele italiaanse avond, onder het licht van een camping gaslamp, voor de tent begin ik aan mijn bijdrage aan de presentatiegids van het 7e.

seizoenen, en misschien al in het seizoen 2012/2013, jullie ook een keer op de platte kar door Wezep kunnen rijden en je als kampioen te laten huldigen. Dat zou een geweldige beloning zijn voor een Nederland, Wezep en WHC lijken ver prachtig team. weg. Af en toe krijg ik via de media nog wat berichten door over het wel En maak je geen zorgen, in jullie en wee in Nederland, Wezep en ja categorie betekent kampioen zelfs over WHC. worden niet automatisch promotie Want ik schrijf nu wel een stukje in naar en hogere klasse. Je mag, jullie presentatiegids, maar ik heb ondanks dat je kampioen geworden nog geen idee welke rol ik het bent, gewoon in de 6e klasse blijven komende seizoen ga spelen bij WHC. voetballen. Aan de ene kant lokt de enorme hoeveelheid vrijheid die ik ga krijgen Ik wens jullie heel veel succes en als ik mijn bestuursfunctie definitief voetbal plezier toe in het komende opgeef. Maar aan de andere kant seizoen. was het ook best leuk om iedere Ik trek nog een flesje wijn open en week weer een bijdrage te leveren geniet nog even van een heerlijke zodat al die teams weer hun italiaanse avond. wedstrijden kunnen gaan spelen. De tijd zal het leren. Ciao é arrivederci

Marco Eikenaar

Welke rol ik ook ga spelen, ik zal toch Marco Eikenaar de verrichtingen van het 7e team blijven volgen. Het succesvolle vorige seizoen kan maar op 1 manier worden verbeterd en dat is kampioen worden in jullie klasse. Dat zou toch een geweldige prestatie zijn. Ik heb zelf ongeveer 25 seizoenen actief voetbal gespeeld en ben daarin 4x kampioen geworden. Vooral de kampioenschappen in de tijd dat ik bij de senioren van WVF speelde staan me nog goed voor de geest. Prachtige feesten waren dat die ik nooit meer zal vergeten. Ik wens jullie toe dat in de komende [6]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


IN GESPREK MET.. “We"hebben"mooi"en"goed"voetbal"laten"zien” Gerben van der Weerd

Z

ondagmiddag, midden in de zomerstop. Terwijl menig mens geniet van een vrije dag of vakantie zit de leider van WHC 7 met een glas donkere limonade op de bank. Hij lijkt wat teleurstellend, maar al gauw verandert de stemming in een gelaten sfeer. Het EK, de Tour en de OS komen aan bod. Al gauw komen we weer terug bij het voetbal en natuurlijk bij WHC 7.

Je had het over de behaalde tweede plaats, zit er meer in voor het komende seizoen? Er is wel veel gesproken over nieuwe spelers, maar echte gesprekken met potentiële spelers waren er niet. We moeten het doen met een selectie van 19 spelers. Wel moeten we onze vaste scheidsrechter Arjen van der Wal voor een half jaar missen, hij gaat bananen plukken in Suriname.

Hoe kijkt u terug op dit seizoen? Om te beginnen is het seizoen boven verwachting verlopen. We hebben de tweede plaats behaald en dat is wat we niet verwacht hadden aan het begin van het seizoen. We hebben mooi en goed voetbal laten zien, maar ondanks dat toch nog wat punten laten liggen. Hopen dat we deze vorm door kunnen zetten en wederom mee kunnen doen voor de bovenste plekken.

Geen nieuwe spelers, wel een nieuwe leider. Wat is jouw gevoel hierbij? Rene gaat het proberen om de plek van Jan-Willem in te vullen. Ik denk dat hij een goede vervanger is. JanWillem heeft natuurlijk 3 jaar lang samen met mij aan het team gewerkt en dat heeft ook zijn vruchten geworpen. Jammer, maar een keuze maken is lastig en ik denk dat Jan-Willem daar goed over nagedacht heeft. Wel wil ik nog 1 keer het doelpunt van twee jaar gelden aan halen. Wat een prachtig schot van Jan-Willem. Recht in de kruising. Ik ben van mening dat dit het mooiste doelpunt ooit is van WHC 7. Zo dat ben ik kwijt, hij verdient het!!!

Goed voetbal, maar toch wat punten laten liggen. Jammer, Welke wedstrijd is het meest bijgebleven van afgelopen seizoen? Er is niet echt een wedstrijd die er boven uit springt. Ik ben gewoon tevreden met een reeks wedstrijden die we hebben weggezet met goed spel en drie punten. Waren er ook mindere momenten bij WHC 7? We hebben gelukkig weinig mindere momenten gehad. Overal zijn er wel wat spanningen en ook zo bij ons, maar dat hebben we met de technische staf goed aangepakt.

Gezelligheid, sportiviteit en sociaal betrokken was vorig jaar jullie motto, is daar nog verandering in gekomen? Aan ons motto verandert niets, we gaan verder waar we gestopt zijn en hopen op weer een mooi seizoen.

[7]

Vorig seizoen heb je weinig gespeeld en heb je te maken gehad met veel blessureleed. Hoe gaat het nu met je? Het gaat beter. Ik hoop ondanks mijn kromme benen en dikke bips toch komend seizoen weer geregeld te kunnen spelen en dat de mankementen goed hersteld zijn en niet terug komen. Hoe kijkt u tegen de crisis binnen WHC aan? Er zijn volgens mij wel wat problemen binnen WHC die niet zo 1,2,3 te verhelpen zijn. Facebook, waar veel stond te lezen. Jammer dat het zo moet! Maar volgens mij hebben wij met z’n allen er voor het huidige beleid gekozen. Je hoeft niet overal mee eens te zijn, maar hou het wel menselijk en heb respect voor elkaar. Wel hoop ik dat Marco Eikenaar zijn functie niet gaat opgeven, hij is een goed bestuurslid voor de senioren.

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


IN GESPREK MET.. Bedankt voor het openhartig gesprek. Het was fijn om even in de Ericastraat te zijn. Ik zal de lege fles Berenburg wel voor je in de glasbak gooien en wens je veel succes voor het komende seizoen. Nog een fijne dag en drink niet te veel…..?

Gerben van der Weerd

Hik, bla, bla bla, ik wil u ook bedanken voor de aandacht voor het 7e. Hopen op een goed verloop van de vakantie en een goede start voor WHC 7 en natuurlijk de rest van de vereniging. “Als leeuwen die blauw witten!!” Gerben van der Weerd.

Gerben van der Weerd Geboren op 04-03-1982 Woonachting in Wezep samen met zijn vriendin en twee dochters. Favoriete drank: Cola Berenburg Favoriete voetbalclub: 010

[8]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


Topsponsor

[9]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


EEN TERUGBLIK SEIZOEN 2011/2012 Nagenieten van WHC 7

D

e eerste competitiehelft van het seizoen 2011/2012 wordt afgesloten met een welverdiende derde plek. Op 10 december 2011 eindigt WHC 7 - Orderbos 3 in 3-1. Dit betekent de allereerste thuisoverwinning voor WHC 7 in 2011. Op 28 januari wordt bijna de gehele speelronde afgelast, maar WHC 7 hervat (op een onbespeelbaar veld) toch de competitie. In Teuge werd met 0-2 gewonnen van SP Teuge 6. Er volgen drie zaterdagen van afgelastingen, voordat EZC’84 5 de Wezepers ontvangt. Het enerverende duel eindigt in 2-2. We gaan richting de belangrijke wedstrijden en WHC 7 heeft op 3 maart een fantastische generale tegen Prins Bernhard 5, voordat het op bezoek gaat bij koploper Groen Wit’62.

Met een 9-1 nederlaag keren de oranjehemden uit Uddel huiswaarts. Om in het spoor te blijven van Groen Wit’62 8 dient er gewonnen te worden tegen de ranglijstaanvoerder. Met angsthazenvoetbal probeert WHC 7 wel te stunten, maar het heeft geen recht op de punten en verliest terecht met 2-0. Vanaf dat moment moet WHC 7 zich gaan richten op de tweede plek. Samen met VSCO’61 7 gaat men uit maken wie ‘the best of the rest’ zal worden. Na de nederlaag tegen Groen Wit’62 8 herstelt WHC 7 zich knap. Er wordt gewonnen van CSV Apeldoorn 11 met 3-2. Groen Wit’62 8 heeft door een uitoverwinning bij VSCO’61 7 de competitie zo goed als beslist.

[10]

In het laatste weekend van maart passeert WHC 7 door een 0-4 overwinning op WZC Wapenveld 5 de kanaries definitief en verovert zo de tweede plek. In april speelt WHC 7 drie keer op het eigen sportpark Mulderssingel. Eerst verslaat men Oene 6 met 3-1 om vervolgens VSCO’61 7 met een 4-0 nederlaag naar Oosterwolde te sturen. In het laatste weekend van april ontvangen de blauwwitten SP Teuge 6. Ook zij worden verslagen (4-1) en WHC 7 heeft de tweede plek veilig gesteld. De laatste twee wedstrijden om des keizers baard worden gewonnen van SEH 7 (5-2) en verloren van hekkensluiter ZVV’56 3 (5-0).

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


EEN TERUGBLIK SEIZOEN 2011/2012

[11]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


EEN TERUGBLIK SEIZOEN 2011/2012

Wist u dat: - Liefst 14 van de 20 spelers van WHC 7 minimaal één keer het net wisten te vinden - Ondanks de 5-0 nederlaag op de slotdag, WHC 7 de minst gepasseerde verdediging is gebleven - Meer dan de helft van de doelpuntenproductie is gescoord door slecht twee spelers: Gerben Berghorst en René Kroes. - WHC 7 een reeks van 12 wedstrijden ongeslagen is geweest en zes overwinningen op rij heeft geboekt.

[12]

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


GESCHIEDENIS WHC 7 door Mark van Oene We#gaan#terug#in#de#,jd.#Daar#waar# WHC#Wezep#in#1930#werd#op#gericht# werd#enkele#jaren#later#het#huidige#7e# geboren.#De#toppers#die#niet#meer# het#vermogen#hadden#om#zich#in#te# zeCen#voor#het#eerste#elDal,#konden# op#deze#manier#toch#nog#op#een# redelijk#niveau#mee#doen#en#dus# waren#ze#welkom#bij#het#elDal.#

al,jd#in#slowmo,on#naar#de#grond# ging#als#hij#onderuit#werd#gehaald.# Vaak#als#Wimpie#in#de#eerste#helD# onderuit#werd#geschoffeld#dan#lag#hij# vlak#voor#het#einde#van#de#wedstrijd# met#z’n#lange#lijf#op#de#grond.#Dus#dit# geval#verklaart#dan#ook#de#grote# nederlagen,#omdat#men#maar#met# ,en#man#ac,ef#meedeed.#

Jaren#gingen#voorbij#met#bekende# Wezepers#als#Herman#van#Dijk#alias# “Kerman#van#Kijk”##en#Adje#van#der# Weerd,#de#vader#van#de#huidige# penningmeester#van#WHC#7.# Makkelijk#was#het#allemaal#niet,#zo# speelde#je#in#de#top#van#het# amateurvoetbal#en#zo#had#je#een# basisplaats#in#het#beruchte#elDal.# Veel#doelpunten#werden#er#ook# gescoord#en#dan#vooral#in#het#doel# van#de#Wezepers!#Met#elf#tegen#nul# verliezen#was#toen#niet#meer#dan# normaal.#Toch#werd#er#in#die#dagen# geen#traan#gelaten#om#de# einduitslagen,#maar#wist#men#de# troost#te#vinden#in#het#clubhuis#van# de#blauw#wiCen.#

We#namen#afscheid#van#Johan# Spronk,#GertJan#Beltman#onze# brandweer#man.#Ook#namen#we# afscheid#van#de#al,jd#zo#snelle#Freddy# Westerhof,#hij#zelf#vond#dat#hij#een# goede#sprint#kon#trekken#en#dat# dachten#de#tegenstanders#ook,# vandaar#dat#Freddy#al,jd#achter#de# feiten#aanliep#en#niet#achter#zijn# tegenstander.#Marco#Kroes#en#Sjon# Geels#twee#van#onze#topscoorders# aller#,jden#hebben#we#met#pijn#in#het# hart#moeten#laten#gaan,#maar#het# mooiste#van#de#afgelopen#jaren#was# dat#we#toch#nog#een#keer#leverancier# waren#voor#het#eerste#elDal#van# WHC.#Zo#vertrok#Bas#Bertram#na#3# seizoenen#bij#het#7de#en#mocht#zich# melden#bij#de#selec,e#van#het#eerste.# Zo#gingen#er#vele#jaren#voorbij#en# Wat#waren#we#trots#op#“onze#Bas”,# kwamen#en#gingen#er#grote#namen#in# zo#trots#dat#we#zelf#vergaten#te# het#elDal#van#dit#senioren#elDal.# voetballen.# Beter#gingen#de#jaren#met#Doelman# Harry#de#Groot,#aandelen#van#“van# Toch#bleven#de#overwinningen#voor# Werven”#bereikte#een#hoogte#punt.# dit#elDal#uit#en#zag#men#de#ene#bal#na# Die#keren#dat#Harry#naar#de#grond# de#andere#achter#in#het#net# dook#was#het#weer#raak#en#kon#van# verdwijnen#en#in#een#goed#seizoen# Werven#weer#met#vier#vrachtwagens# hadden#we#dan#ook#maar#102# de#gaten#dichten. doelpunten#tegen#in#plaats#van#243.# Met#Bas#Bertram#kwam#ook#Rene# Willem#Nijland,#ja#dat#was#wat.#Daar# Amptmeijer#over#van#de#jeugd.#Rene# kwam#geen#tegenstander#langs.# een#echte#vedeCe#met#gevoel#voor# Willem#was#de#beer#van#het#team.#Zo# warm,#heel#warm#weer#bracht#meer# hadden#we#ook#nog#Wimpie#Woef,# voetbal#in#het#team.# een#speler#van#een#meter#of#drie#die# [13]

Na#vele#blessures#en#kwalen#(bv:# Harry#de#Groot,#Marcel#Beekhof#enz)# kwam#er#al#gauw#een#einde#aan#de# ac,eve#carrière#van#Rene#en#ging#al# snel#aan#de#slag#na#het#vertrek#van# Freddy#Westerhof#als#trainer/coach.# Glorie#jaren#bracht#hij#niet#wel#een# s,jging#van#de#omzet#in#de#kan,ne# van#WHC.# Met#Rene#Kroes,#Normen#Boom,# Arjen#Veltkamp#en#de#twee#van#van# Ommen#(Dennis#en#Ronald)#kreeg#het# team#meer#body.#Men#kon#slechte#en# drama,sche#wedstrijden#om#zeCen# in#winst#door#te#buffelen#en#als#een# team#voor#elkaar#te#vechten.#Maar# helaas#ook#deze#jongens#werden#weg# gekocht#of#moesten#vanwege#de# hoge#leeDijd#de#selec,e#verlaten.# Rene#Kroes#ging#naar#het#3e#van# Wezep#en#zo#kwamen#we#weer#in#een# neerwaartse#spiraal#terecht.#Toch# wist#het#,j#te#keren#met#Wim#van# Oene,#Mark#van#Oene,#Goos# Doornewaard#en#Arno#van#Ommen.# Weg#getrokken#bij#de#veteranen#van# Wezep#wisten#zij#weer#voetbal#in#het# team#te#brengen.#Nu#we#enkele#jaren# verder#zijn#gaat#het#met#het#7de#de# goede#kant#op.#Men#wist#al#een# aantal#seizoen#in#de#middenmoot#te# belanden#en#zo#werd#er#dus#afscheid# genomen#van#de#onderste#plaatsen.# Hopende#op#nog#vele#mooie#jaren#en# een#keer#een#kampioenschap,#dan# kan#het#voor#de#mannen#van#WHC7# niet#meer#stuk!#Wordt#vervolgd.

WHC$7$SEIZOEN$2012/2013


GESCHIEDENIS

2007/2008

Achtersterij*vlnr: Peter*van*Enk,*Arno*van*Ommen,*Hans*de*Gruyter,*William*van*Dijk,*Bertus*van*de*Rozenberg,*William*Simons*en*Rene*Amptmeijer. Voorsterij*vlnr: Gerben*Berghorst,*Gerwin*van*der*Poll,*JanBWillem*van*Essen,*Mark*van*Oene,*Richard*de*Jong,*Gerben*van*der*Weerd*en*Goos*Doornewaard.

2008/2009

Achtersterij*vlnr: Peter*van*Enk,*Arno*van*Ommen,*Hans*de*Gruyter,*William*van*Dijk,*Bertus*van*de*Rozenberg,*William*Simons*en*Rene*Amptmeijer. Voorsterij*vlnr: Gerben*Berghorst,*Gerwin*van*der*Poll,*JanBWillem*van*Essen,*Mark*van*Oene,*Richard*de*Jong,*Gerben*van*der*Weerd*en*Goos*Doornewaard.

2009/2010

Achtersterij*vlnr: Dick*Fijn,*Arjen*van*der*Wal,*Goos*Doornewaard,*Gerwin*van*der*Poll,*Hans*de*Gruyter,*Jimmy*Ruiter,*Jeroen*Koopman,*Arnold*van*Riesen,*JanBWillem*van* Essen,*Richard*de*Jong*en*Gerben*van*der*Weerd. Voorsterij*vlnr: Niek*Ruiter,*William*Simons,*William*van*Dijk,*Arno*van*Ommen,*Gerben*Berghorst,*Hans*van*der*Weerd,*Bart*Jonker,*Peter*van*Enk* en*Mark*van*Oene.

[14]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


DOELPUNTENMACHINES

“66 doelpunten”

Topsorers WHC7 seizoen 2011/2012 De prijzen worden aan het eind van de rit verdeeld, zegt men vaak. Zo ook bij het zevende elftal van v.v. WHC. Na een fantastisch seizoen waar de tweede plek werd behaald en veel doelpunten zijn gevallen, kon men de lijst met topscores gaan opmaken. Zo werd er in de competitie 59 keer het net gevonden en in de beker 7 keer. In totaal kwam de stand op 66 doelpunten te staan.

1 De strijd om “Topscorer van het jaar” werd het gehele seizoen gevoerd door drie personen. Te weten; Arno van Ommen, Gerben Berghorst en Rene Kroes. Eerst genoemde moest al snel zijn concurrenten los laten, want de doelpunten lieten op zich wachten. Daar waar Arno dus het net niet wist te vinden gingen Gerben en Rene rustig verder met scoren. De doelpunten machine bestaande uit twee personen was volop in bedrijf. Rene die al “Topscorer alle tijden” bij WHC 7 was en een aantal seizoen speelde voor WHC 3/4 wist zijn plek

in deze lijst wederom veilig te stellen. Bij de 122 doelpunten kwamen er dit jaar weer 18 bij en zo wist hij de eerste plek te prolongeren en de “Blauwe schoen” in ontvangst te nemen. Gerben daar in tegen stapte na dit seizoen een paar plaatsten op richting de top drie van “Topscores aller tijden”.

Verder scoorde William Simons, Jan Jonker, Dick Fijn, Dick Kroes, JanWillem van Essen, Mark van Oene, Jeroen van Dijk, Goos Doornewaard, Peter van Enk, Arnold van Riesen en Hans van der Weerd de rest van alle doelpunten. Twee keer werd er door de tegenstander een eigen doelpunt gescoord.

2

3

Met een 17 tal doelpunten komt zijn totaal te staan op 45 doelpunten. De nummer drie in het klassement, Marco Kroese staat op 47 doelpunten en dus voor Gerben een schone taak om er komend seizoen weer een aantal in te schoppen en om zo de top drie binnen te komen. Een spannende strijd om de titel “Topscorer van het jaar” werd dus gewonnen door Rene. Gerben en Arno op plek twee en drie.

Ook WHC 7 kon het niet altijd redden met z’n eigen spelers en werd er een beroep gedaan op de overige senioren elftallen. Zo ook op Peter Drolenga van WHC 3. Hij wist voor WHC 7 twee keer het net te vinden.

[15]

Kijkend naar het komende seizoen, hopen wij wederom op veel doelpunten. Of de lijst met “Topscorers aller tijden” gaat veranderen zullen we aan het eind van het seizoen zien. De redactie wenst WHC 7 dan ook veel doelpunten, maar boven al veel plezier toe voor het nieuwe seizoen.

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Sponsor

Zuiderzeestraatweg 559 8091 CP Wezep Telefoon (038) 376 96 81 (06) 27 072 650 Fax (038) 375 86 21 E-mail m.amptmeijer@12move.nl www.verzekeringskantooramptmeijer.nl

[16]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Selectie WHC 7

Mark van Oene 22-07-1984 Keeper

Gerben van der Weerd 04-03-1982 Verdediger

Niek Ruiter 14-08-1986 Verdediger

Jimmy Ruiter 03-04-1990 Verdediger

Arnold van Riesen 11-07-1983 Verdediger

Jeroen van Dijk 14-04-1983 Verdediger [17]

Hans de Gruijter 17-04-1960 Verdediger

!

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Hans van der Weerd 24-07-1989 Middenvelder

Dick Kroes 26-05-1985 Middenvelder

Goos Doornewaard 23-12-1980 Middenvelder

Jan-Willem van Essen 09-11-1978 Middenvelder

Rene Kroes 10-10-1972 Middenvelder

Gerwin van de Pol 09-08-1981 Middenvelder

Arno van Ommen 16-08-1983 Aanvaller

Gerben Berghorst 20-07-1982 Aanvaller

! Jan Jonker 12-01-1983 Middenvelder

Peter van Enk 20-06-1971 Aanvaller

William Simons 05-10-1973 Aanvaller [18]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


10 VRAGEN AAN.. Rene Kroes leider van WHC 7

“We moeten streven om bij de eerste drie te eindigen.” Hoe lang speel je al voor WHC? Een poging tot voetbal doe ik al 33 jaar.

Wat vind je van de beker en competitie indeling, zie je kansen voor het 7e? Bekervoetbal is altijd lastig, maar de Na enkele jaren in een ander team competitie zie ik wel met een goed te hebben gespeeld ben je alweer 1 gevoel tegemoet, we moeten streven jaar terug bij het 7e . Hoe is dat jou om bij de eerste drie te eindigen. bevallen tot nu toe? Door de verschillende nieuwe Marco Eikenaar stapt op als spelers en het kwalitatief betere bestuurslid voor de senioren, wat voetbal is het fijn om weer terug te voor een gevoel heb je hierbij? zijn bij het 7e. Zeker na zo’n Als ik hoor wat er allemaal geroepen topseizoen. wordt binnen de vereniging kan ik mij deze beslissing wel voorstellen. Voor Wat is jou hoogte punt bij het 7de de senioren is dit wel jammer, elftal van Wezep? Marco betekende veel voor de lagere Dat de sfeer meestal goed blijft elftallen. e ondanks de resultaten en de 2 plaats van afgelopen jaar. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken, wanneer Jij gaat het leiderschap overnemen verlies jij nou eens die vette kop van Jan-Willem van Essen, gaat er met lang haar? veel veranderen of probeer je de Misschien wel eerder dan jij denkt, ingeslagen weg te volgen? maar een vos is nooit te vertrouwen. Er gaat een goede gedreven leider weg die veel tijd en energie in het Topscorer en de bronzenschoen, elftal heeft gestoken en door gefeliciteerd. Ga je dit evenaren of omstandigheden was dit ook heb je nog wat in petto voor ons? mogelijk. Ik zelf zal proberen het e.a. De prijzen die ik gewonnen heb daar door te zetten en hoop weinig tot ben ik blij mee, maar het gaat om niets te gaan veranderen. Als de het team. Het maakt niet uit wie er basis goed is, laat het dan zo…, het meest scoren of de meeste Toch? punten binnen haalt. Team belang, spelvreugde en gezelligheid, daar Zie jij nog verbeterpunten bij de gaat het om. spelers en denk je dat er nog versterking komt/nodig is? Iedere speler moet zichzelf weten te verbeteren en versterking komt er niet. Twee spelers hebben het schip verlaten en we gaan nu verder met de huidige selectie die vorig jaar tweede werd. Moet goed komen!

[19]

Rene Kroes Nieuwe leider WHC 7 Tevens: technisch vaardige middenvelder Topscorer seizoen 2011/2012 Opvallend: verscheen met kort haar bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Tot slot, hoe ziet jou perfecte derde helft eruit? Gezellig wat drinken met de ploeg, het hoeft niet lang te duren als je er maar even bent. En natuurlijk de gesprekken over het geweldige doelpunt die JanWillem ooit maakte. Jammer dat ik er niet bij was.

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


DE TEGENSTANDERS SEIZOEN 2012/2013 OVERZICHT TEGENSTANDERS WHC 7

BAS 5

VSCO ’61 7

Sportpark “De Schelp” Sportlaan 36 8256 CE Biddinghuizen Tel: 0321 331943 www.basvoetbal.nl

Sportpark „De Heugte“ Zwarteweg 15 bg 8077 PR Oosterwolde 0525 621469 www.vsco.nl

sv DSV ’61 4 Sportpark “De Haere” Haederweg 19 8085 RG Doornspijk 0525 661509 www.dsv61.nl

Dos Kampen 8 Sportpark “De Maten” De Maten 8 8265 VA Kampen 038 3313900 www.doskampen.nl

IJVV 11 Sportpark "Den Uithoek“ Bergweg 10D IJsselmuiden 038 3315877 www.ijvv.nl

Sportpark “De Kandelaar” J.W. van Lenthestraat 2 8275 AH ‘s Heerenbroek 038 3557333 www.vvsheerenbroek.nl

v.v. ESC 6

Swift ’64 4

Sportpark “ Burgermeester Bode” Zwolscheweg 1 8081 CG Elburg 0525 685901 www.elburgersc.nl

Sportpark “Sportweg” Sportweg 6 8255 PX Swifterband 0321 321696 www.swift64.nl

Wilsum 3

ASV Dronten 9

Go Ahead Kampen 10

Sportpark “” Quales van Uffordweg 1 8274 AV Wilsum 038 3557474 www.vvwilsum.nl

Sportpark “Burgermeester Dekker” Educalaan 29 8251 GC Dronten 0321 316479 www.asvdronten.nl

Sportpark “Middenwetering” Buitenbroeksweg 2 8265 PH Kampen 038 3319027 www.goaheadkampen.nl

[20]

v.v. ’s Heerenbroek 3

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


NIIEUWE TEGENSTANDERS met beginstand voor WHC 7 WHC 7 is ingedeeld in de 6de klasse 22. Om een beeld te krijgen wie onze tegenstanders zijn heeft onze keeper en verslaggever Mark van Oene het e.a. opgezocht en gekeken hoe onze tegenstanders het afgelopen seizoen gepresteerd hebben. Dit heeft geleid tot een beginstand in de 6de klasse 22 aan de vooravond van de competitie. De volgende stand is er uitgekomen. Volgorde van de getallen zijn:

Als we naar deze stand kijken, ziet het er gunstig uit voor WHC 7. Vorig seizoen ook de tweede plaats, maar WHC7 wil graag met de platte kar ons sportpark oprijden. We moeten ons niet in verleiding laten brengen door deze stand, want dan kan het misschien anders gaan lopen. WHC 7 moet haar eigen spel willen en blijven spelen en op die manier de top drie zien te halen. Het laatste team in de stand is Go Ahead kampen 10, van hen weten we niet veel, omdat dit team dit seizoen voor het eerst mee speelt in de competitie. Wel wist WHC 7 van dit team te winnen in de eerste bekerwedstrijd op 25 augustus 2012 met 0-4.

!

!

!

!

[21]

!

!

!

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012

!


[22]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


[23]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Hoofdsponsors

!

[24]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


ONZE WASVROUW “Normaal toch, dat je er goed en schoon bijloopt?” Ineke van der Grift Wasvrouw WHC 7 Schoonmoeder van keeper Mark van Oene.

Ineke van der Grift, Robijnbeer WHC 7 Je kent haar wel van de reclame, het beertje van Robijn. Lief, zacht en schoon. Om te knuffelen. Dat gevoel heerst er ook bij WHC 7 als men aan Ineke denkt. Nu al enkele jaren de wasvrouw van WHC dames 1, het G-voetbal en WHC 7. Ga er maar aanstaan! Iedere zaterdagavond tassen vol met vuile voetbalkleren en altijd met een lach deze tassen uitpakken en ervoor zorgen dat het weer schoon en fris wordt. Vanzelfsprekend voor de voetballer en de leiding van de teams. Normaal toch dat je er goed en schoon bijloopt? De staf van WHC 7 vindt van niet. Wie is er nou zo gek om dit week in, week uit te doen en dat voor meerder teams.Dus vanzelfsprekend is het niet. En daarom wil WHC 7, Ineke aan de vooravond van het nieuwe seizoen alvast bedanken voor het wassen van onze tenues.

Ineke werd ook tijdens de afgelopen feestavond van WHC 7 bedankt door Gerben van der Weerd en Jan-Willem van Essen namens WHC 7. Zij spraken vol lof over Ineke en het altijd weer op tijd schoon en fris zijn van de uit en thuis tenues van het 7e. Om op toe beurt te gaan wassen is een slechte oplossing zegt Gerben, ook hier moet er een constante factor zijn en die hebben wij in Ineke gevonden. Dit tot grote tevredenheid van haar echtgenoot Albert, elke zondag kan ik bepalen wat ik wil zien op TV. Ineke is toch lekker bezig met de was. En zegt Albert, een middagje zonder gezeur van je vrouw is toch heel wat waard. We hopen dat Ineke nog vele jaren met veel wasplezier onze tenues en die van de andere teams blijft wassen, ondanks dat haar hulpje nu samen is gaan wonen met onze doelman Mark van Oene. Dit tot ontevredenheid bij Albert, want hij ziet de bui al hangen dat hij straks Ineke moet helpen met het vouwen van de was…….

[25]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


MEMORABEL Feestelijke gebeurtenissen bij WHC 7 Ook in het seizoen 2011-2012 heeft WHC 7 weer een aantal spelers mogen feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter en mocht er flink gefeest worden op een feest ter ere van een 25 jarig huwelijk. Alles op een rij: - 24 september 2011, geboren, Julian. Zoon van Dick en Tineke Fijn - 18 oktober 2011, geboren, Jesper. Zoon van Dick Kroes en Marjolein Agterhuis - 14 november 2011, geboren, Annegriet. Dochter van Jan-Willem en Patricia van Essen - 16 november 2011, geboren, Micha. Zoon van Richard en Jessica de Jong - 11 december 2011, 25 jarig huwelijk van Harrie en Wilma de Groot - 2 september 2012, Huwelijk Hans de Gruyter en Karin Bos - 16 maart 2012, geboren, Owen, Zoon van Rene Amptmeijer en Gerjanne Imeker Allen nogmaals van harte gefeliciteerd !!

[26]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Wekelijkse in de kantine van WHC

DE WEKELIJKSE TOTO Uniek binnen WHC Wekelijks heeft u de mogelijkheid om het TOTO formulier in te vullen! De inleg is â‚Ź 0,50 per getal. In totaal zijn er 40 getallen die ingevuld kunnen worden. De nummers 21 t/m 25 kunnen niet ingevuld worden. Mocht de TOTO uw getal trekken dan wint u â‚Ź 10,00. Valt de TOTO op de nummers: 21, 22, 23, 24 of 25 dan gaat de pot naar WHC 7. Wat doen we met dit geld? Hiervan kunnen wij extra kleding of iets dergelijks kopen en aan het eind van het seizoen gaat een deel naar een van de vele goede doelen. Kortom, u kunt iets winnen en steunt dan ook nog een WHC 7 voor een goed doel.

[27]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Strip..

[28]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


OPROEP !

Arno van Ommen

Wie kan Gytha helpen met het bestraten van haar tuin? Wie heeft de nodige ervaring en tijd om dit voor haar te realiseren? Opgave graag bij een van de leiders van WHC7.

Je kent het wel, zelf kun je niets, want je hebt twee linker handen. Nou dan doe je een beroep op een beunhaas. Voor een prikkie je huis weer op en top. Maar vaak hoor je de vrouwen van de beunhaas klagen over het feit dat het bij hem zelf thuis niet helemaal in orde is. Voorbeeld is een schilder die graag in de avonduren een huisje schildert en thuis bij moeders de vrouw krult de verflaag zo zachtjes an van de kozijnen. Wij hebben binnen WHC7 ook zo’n klusjesman. Na een tip en een noodkreet van Gytha van Ommen hebben wij het volgende verzoek:

Om u het e.a. duidelijk te maken het volgende. Het gaat om onze speler Arno van Ommen getrouwd sinds januari 2011 en dus ook samenwonend in hun nieuwe woning.

Dus nogmaals, wie wil en kan haar helpen????? Wij kijken uit naar uw reactie, Staf WHC 7

Maar nu bijna twee jaar later is haar tuin en die van Arno nog niet op orde en ligt het straatwerk er levenloos en rommelig bij. Raar, want Arno zelf is stratenmakertegelmanager en dan verwacht je ook een geweldige strakke stoep en terras en dergelijke in de tuin van deze familie, maar helaas, het is een grote rotzooi en Gytha heeft dus nog steeds last van zand en modder in huis.

[29]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


DE THEE AWARD 2012/2013

“Jimmy onze hete held, wie z’n billen brand moet op de blaren zitten”

D

e opstelling is bekend, jij staat wissel de eerste helft. Dit betekent dat je moet vlaggen of lekker onderuit in de dug-out zitten peuteren uit je neus. Vele van ons zijn hier goed in, lekker ontspannen en toe kijken hoe elf andere proberen de bal in de goede richting te krijgen. Bij een blessure dom blijven kijken en net doen of je niet weet dat je met een waterzak richting de persoon in kwestie moet lopen, om vervolgens schaapachtig een natte spons op een van zijn lichaamsdelen te drukken. Stel je voor dat je moe wordt terwijl je op de bank zit!!! Maar toch zijn er gelukkig nog spelers die ondanks dat ze op de reservebank zitten, wel gemotiveerd zijn om op te treden in het belang van het team. Spelers die al met de waterzak het veld oplopen terwijl de overtreding nog gemaakt moet worden, of coachend langs de lijn staan in de rust??? Je hebt er geen klote aan, maar het is toch een soort van betrokkenheid bij het team. Jammer dat hij dit dan in de rust doet, want je had ook thee/ranja kunnen gaan halen.

tribune door met een kan hete thee en gladde noppen onder zijn voeten. Je raad het al, we zitten nog steeds op onze thee te wachten. Leuk zo’n catacombe, stoer, gevoel van een prof….er dus niet bij met je gedachten en ja, daar lig je dan onder aan de trap. Je buik is een grote blaar, de kan is dus leeg, je medespelers een droge strot en jij bent niet meer inzetbaar. Maar toch hebben de spelers en staf van WHC 7 dit als een geweldige eenmans actie gezien en hem zodoende voor gedragen voor de wel bekende “THEE AWARD”. Jimmy is onze hete held, waar ook het gezegde “wie z’n billen brand, moet op de blaren zitten” nog van toepassing is. Beste Jimmy, te hopen is dat de award boven je bed hangt en laat het halen van thee a.u.b. aan een ander over. Wij hebben namelijk nog steeds last van kloven in onze lippen en behoefte aan een beker warme thee.

En ja, er zijn ook spelers die super gemotiveerd zijn. Bijvoorbeeld Jimmy Ruiter. Wissel in de laatste thuiswedstrijd en bereidt om thee te halen. Wat een weelde, we spelen op het hoofdveld en hebben de kleedkamer van het eerst van WHC. Een geweldige mooi voorjaarsavond in Wezep. Terwijl Jimmy naar de kantine loopt om thee te halen en zich laat verwennen met een kan vol, fluit de scheidsrechter voor de rust. Met z’n allen naar de kleedkamer. Nee, niet langs de tribune, maar onder de tribune door, geweldig. Net of wij het eerste zijn. En zo waren de gedachten van Jimmy ook. Niet de makkelijkste route nemen, nee, gewoon onder de

[30]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


[31]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Sponsors Dankzij(de(hoffotografe(Ernie( van(Beek(staat(WHC(7(wederom( strak(op(de(foto.(Niet(alleen(de( elftalfoto’s(werden(door(Ernie( gemaakt,(maar(ook(de( portretfoto’s(komen(van(haar( hand. WHC(7(bedankt(Ernie(voor(haar( vakwerk.

Bloemink(Security(willen(wij( hartelijk(danken(voor(de( nieuwe(polo’s(voor(WHC(7.

[32]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Seizoen 2011/2012

Training

Ook dit jaar is het weer mogelijk om te trainen op de Muldersingel Vakkundige trainingen en begeleiding geven echter geen garantie voor goed voetbal.

Training WHC7 Voor wie belangstelling heeft om een training van WHC 7 bij te wonen, die moet dan op de woensdagavonden om 19:30 uur op het trainingsveld achter het bestuursgebouw zijn. Iedere woensdag wordt zonder specifieke leiding van een persoon een training afgewerkt. Tijdens de training is het de bedoeling om ander half uur met plezier en inzet een leuke en veelzijdige programma door te lopen. Voor alle senioren binnen WHC die niet trainen en toch een keer per week een balletje willen trappen, die zijn van harte welkom op onze trainingen. We verzamelen ons om 18:15 uur in kleedkamer 11, zodat we om half acht kunnen beginnen met het programma.

Waar? Mulderssingel WHC. Hoeloosweg Wezep Achter de bestuurskamer Kleedkamer: 11

[33]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


De scheidsrechter en de assistent

WHC 7 heeft de luxe dat men een vaste scheidsrechter heeft kunnen vastleggen. Op het niveau van WHC 7 staat sportiviteit hoog in het vaandel. Toch is men wel blij dat er bij elke thuis wedstrijd een scheidsrechter aanwezig is. Zo kan men deze sportiviteit waarborgen.

Voor WHC 7 is de scheidsrechter een belangrijke persoon, een persoon die de wedstrijd leid, ook op het niveau van de 6de klasse. Wat voor vele verenigingen en zeker de elftallen binnen WHC steeds voor problemen zorgt, heeft WHC 7 een luxe. Arjen van der Wal, onze vaste scheidsrechter. Hij maakt de leidersvergadering voor de leider van WHC 7 een stuk makkelijker. Alle thuis wedstrijden is hij van de partij. Een goede en gedreven scheids die de regels goed hanteert en zorgt dat de wedstrijd op een sportieve manier verloopt. Helaas voor WHC 7 gaat Arjen van september tot en januari voor een stage naar Suriname. Wij moeten dus de eerste helft van de competitie het zonder hem stellen. Namens WHC 7 wensen wij Arjen een hele goede tijd in het verre Suriname en hopen hem gezond en wel weer te ontvangen in het tweede deel van onze competitie.

Aangezien het soms moeilijk was om een scheidsrechter te krijgen heeft de staf van WHC 7 Arjen van der Wal benadert en hij was bereidt om onze thuis wedstrijden te fluiten. Na een seizoen bevalt het WHC 7 wel. Arjen is een plezierige man die goed, correct en scherp fluit. Ondanks dat men nog wel eens commentaar heeft op de scheidsrechter blijft hij gemotiveerd en dat siert hem.

Om nu dit probleem op te lossen heeft de technische staf Erwin Doornewaard benaderd. Hij is bereidt gevonden om in de eerste helft van de competitie de thuis wedstrijden voor WHC 7 te gaan fluiten. Wij zijn als WHC 7 Erwin dan ook zeer erkentelijk. Fijn dat er een plaatsvervanger voor Arjen is. Mocht er ondanks alles toch nog een scheidsrechters probleem ontstaan, dan kan WHC 7 nog een beroep doen op haar eigen spelers. Zo hebben Rene Kroes, Niek Ruiter en Jan-Willem van Essen de nodige papieren en ervaring om een wedstrijd te fluiten. Daar waar het scheidsrechters tekort steeds groter wordt heeft WHC 7 haar eigen oplossing gevonden.

Dit seizoen over gekomen van WHC 5 is Jan Jonker. Hij heeft het afgelopen jaar een dubbel functie bekleed bij het vijfde. Hij was speler en grensrechter. Door de nodige blessures was het vlaggen een mooie uitdaging. WHC 7 hoopt dan ook dat Jan zich komend seizoen ook wil inzetten als assistentscheids als hij niet in de basis staat of weer te kampen heeft met een blessure. Afgelopen seizoen hebben een aantal leden van WHC de cursus “BOS” (basis opleiding scheidsrechter) veld gevolgd. Het is een leerzame cursus en de vereniging heeft er baat bij.

Om dit probleem binnen de vereniging op te lossen, is het misschien een goed plan dat ieder (senioren) team een tweetal spelers en of vrijwilligers de scheidsrechter cursus laat volgen van de KNVB. Zo kunnen we het probleem verhelpen en kan ieder team zonder veel geregel een wedstrijdje ballen.

Het is en blijft een probleem voor vele verenigingen om scheidsrechters te krijgen en behouden. Het is daarom van belang dat als er leden of spelers zijn die het wel zien zitten als scheidsrechter zich dan op kunnen geven bij het bestuur van WHC.

De technische staf heeft daarom ook bij alle senioren elftallen aangegeven dat WHC 7 niet wekelijks wil en kan voorzien in scheidsrechters voor de thuiswedstrijden. WHC 7 is dan ook van mening dat ieder team en de vereniging WHC hierin zijn en haar verantwoording moet dragen.

Scheidsrechter zijn is een uitdagende taak binnen het veld en het is goed voor je conditie! Laten we met z’n allen zuinig omgaan met onze scheidsrechters en ervoor zorgen dat zij ook plezier blijven beleven aan het spelletje voetbal.

Kortom, laten wij met zijn allen als vereniging dit probleem ook proberen op te lossen!!! “ALS LEEUWEN DIE BLAUW WITTEN” [34]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Ingezonden.. Darttoernooi in de kantine van WHC WHC 7, een voetbalploeg waar plezier voorop staat? ja klopt! Toch hebben enkele spelers en supporters van WHC 7 ook nog andere kwaliteiten dan alleen voetballen. Zo kwamen Peter van Enk en Marcel Beekhof tijdens het tweede WHC winter darttoernooi in actie. Daar waar de velden bevroren waren de ballen half leeg in de ballenkar zaten en de schoenen nog zeik nat in de tas lagen, haalden Peter en Marcel de dartpijlen uit het vet. De eerste wedstrijden verliepen voorspoedig en had men het gevoel dit jaar verder te komen dan tijdens het eerste toernooi. Maar helaas dankzij de vele steun van de WHC 7 spelers kwam het er niet van. Vroegtijdig moest het duo het toernooi verlaten en kon men zich opmaken voor de volgende activiteit: BIER DRINKEN.... Marcel Beekhof: Het lag an de vele biertjes die Peter tot zich nam, volgend jaar maar hopen dat het beter gaat. Peter van Enk: Als Marcel het niet op een zuipen had gezet, had er misschien meer in gezeten. WHC 7 hoopt tijdens het volgende darttoernooi met nog meer teams mee te doen. Er zijn al enkele spelers die al voorbereidingen aan het treffen zijn. Wie weet gaat er dan wel iemand van het 7e er met een prijs vandoor. Wordt vervolgd...

[35]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Sponsors

G.J. (Gerrit Jan) Rens JOBO Administratieve Diensten

T: +31 (0)6 1104 7244 F: +31 (0)525 633 033

Bezoekadres op afspraak: Zuiderzeestraatweg 117 8096 BE Oldebroek

E: info@joboadmin.nl I: www.joboadmin.nl

Postadres: Postbus 12 8096 ZG Oldebroek

HENK LODEWIJK - KLUSSEN EN METSELBEDRIJF Klussen en Metselbedrijf Henk Lodewijk is een gerenommeerd bedrijf uit Wezep en levert vakwerk op elk gebied van klussen en metselwerken Klussen en Metselbedrijf Henk Lodewijk onderscheidt zich door een flexibele houding, het leveren van een zeer hoog kwalitatief werk en het nakomen van afspraken (afspraak=afspraak). Klussen en Metselbedrijf Henk Lodewijk ook in staat om grote klussen of metselprojecten te realiseren. Mede door de gerealiseerde kwaliteit is Klussen en Metselbedrijf Henk Lodewijk voor veel bouwbedrijven in de regio. Klussen en Metselbedrijf Henk Lodewijk is gespecialiseerd in klein en grote klussen. U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en service. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Hiernaast een greep uit klussen die wij als professioneel klusbedrijf voor u kunnen uitvoeren.

[36]

•#Timmer#en#metselwerk •#Leveren#en#plaatsen#van#dakkapel,# dakvensters#of#dakraam •#Isola,ewerkzaamheden,#bijvoorbeeld#nae isoleren#van#zolder •#Aanpassen#of#verbouwen#van#badkamers# en#keukens •#Plaatsen#van#serres,#schugngen,# carpoorten#etc. •#Leveren#en#plaatsen#van#kozijnen,#deuren# en#ramen. •#Klein#elektrisch#herstelwerk •#Leveren#en#plaatsen#van#radiatorombouw# en#lambrisering. •#Schilderwerk#(binnen#+#buiten)#en# behangen •#Laminaate#en#parketvloeren#leggen Speciale#diensten#voor#senioren

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


FEESTAVOND Feestavond WHC 7 2011-2012 Zoals gebruikelijk sloot WHC 7 ook dit jaar weer af met een feestavond. We waren net als vorig jaar te gast bij Bowling Centrum ’t Heem in Hattem. Na een woord van welkom door Gerben van der Weerd en Jan-Willem van Essen ging men volop aan de slag om de fel begeerde prijzen binnen te slepen met bowlen. Ondanks een lage opkomst door de vele afmeldingen was het een gezellige avond. Onze eregast deze avond was Marco Eikenaar, bestuurslid van WHC.

Na de eerste ronde bowlen werden de prijzen verdeeld. Ook was het tijd om wat mensen te bedanken en diverse schoenen uit te reiken. Ook werd er aan onze wasvrouw gedacht. Helaas konden we tijdens deze avond geen afscheid nemen van Dick Fijn en Bart Jonker, zij schitterden door afwezigheid.... helaas. Na dit alles werd het tijd om aan de inwendige mens te denken en werd er een buffet klaar gezet met heerlijke versnaperingen. Na dit alles ging men verder met de tweede ronde bowlen en bier drinken. Het was wederom een geslaagde avond en kan men terug kijken op een goede afsluiting van het seizoen. Namens een ieder bedankt!!! Staf WHC7

[37]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


De supporterscommissie “Blij met positieve geluiden”

De#supporterscommissie#is#al#der0g#jaar#ac0ef#bij#WHC#om#ac0viteiten#te#organiseren#binnen#de#vereniging.#“Dat# is#ons#doel”,#zegt#voorzi?er#Cor#Rietberg.#“De#ac0viteiten#die#we#nu#organiseren,#willen#we#proberen#voort#te# ze?en.” De#voorziCer#van#de#supporterscommissie#spreekt#van# een#zwaar#en#spannend#seizoen.#“Wat#ik#vorig#jaar#zei,# kan#ik#nu#weer#zeggen.#Weer#een#zware#teleurstelling# voor#de#supporters.#Het#derde#seizoen#achtereen,#wéér# net#niet.#En#het#wordt#steeds#moeilijker.#Als#we#volgend# jaar#dit#weer#krijgen,#dan#gaan#we#supporters# verliezen…”#Toch#ziet#de#enthousiaste#vrijwilligersgroep# het#nieuwe#seizoen#posi,ef#tegemoet.#“Een#echte# supporter#moet#even#slikken,#maar#gaat#er#dan#toch# weer#voor!” Cor#Rietberg#is#goed#te#spreken#over#het#gedrag#van#de# supporters#afgelopen#seizoen.#Ondanks#de# teleurstellingen#hebben#zij#zich#netjes#gedragen.#De# voorziCer#hoopt#dat#het#eerste#elDal#weer#zo#hoog# mogelijk#gaat#voetballen#en#dat#er#in#de#toekomst# minimaal#vier#á#vijf#voetballers#uit#eigen#gelederen# meespelen.#“Dan#komt#er#toch#veel#meer#gevoel#onder# de#supporters#en#de#leden”.#Hij#voegt#hier#wel#aan#toe# dat#WHC#iets#minder#op#de#voorgrond#zal#moeten# treden#om#dit#te#bereiken.#“Al#jaren#gaan#we#met# toeters#en#bellen#naar#een#finale#en#steeds#gaat#het# mis.#Ik#denk#dat#we#toch#niet#zo#goed#met#die#druk#om# kunnen#gaan”.#

hebben,#waren#er#dolenthousiast#over.#We#zijn#zelf# natuurlijk#ook#blij#dat#er#posi,eve#geluiden#kwamen”,# aldus#Rietberg.# Financieel#gezien#ging#het#afgelopen#seizoen#iets# minder#goed.#Cor#legt#dit#uit;#“De#grootste#bron#van# inkomen#is#de#maandelijkse#bingo.#Sinds#het# rookverbod#van#2008#is#het#bezoekersaantal#van#165# naar#100#gegaan.#Dus#loop#je#twee#á#drie#bingo’s#aan# inkomsten#mis.”#Maar#in#echt#zwaar#weer#verkeert#de# commissie#gelukkig#niet.#“Wat#bij#ons#nog#wel#een# manko#begint#te#worden,#zijn#de#vrijwilligers#,jdens#de# bingoeavonden.”#Hiervoor#zijn#al#snel#zes,en#helpers# nodig.#“Vrijwilligers#mogen#zich#dus#al,jd#bij#mij# melden.”# Ook#komend#seizoen#wil#de#commissie#haar#ac,viteiten# organiseren#voor#de#leden#van#WHC.#De#commissie# hoopt#dat#er#meer#WHC’ers#op#de#ledenvergadering# zullen#komen,#zodat#zij#hun#ideeën#kunnen#delen#met# de#commissie.#Cor#herinnert#ook#nog#even#aan#het# volgende:#“Voor#een#minuscuul#bedrag#van#acht#euro# per#jaar#ben#je#al#lid#van#de#supporterscommissie#en# kunnen#onze#ac,viteiten#gesponsord#worden”.

De#supporterscommissie#organiseert#de#maandelijkse# bingo,#verkoopt#lootjes,#organiseert#het# hutspoCoernooi#en#de#uitstuif#en#zorgt#ervoor#dat#de# wedstrijdboekjes#klaar#liggen.#Daarnaast#bezorgt#zij#de# vrijwilligers#jaarlijks#een#rollade,#als#dank#voor#hun# inzet.#De#feestavond#is#sinds#afgelopen#seizoen# verwijdert#van#de#ac,viteitenlijst.#Voor#de#feestavond,# die#jaarlijks#in#mei#werd#gehouden,#was#steeds#minder# belangstelling.#“Dat#was#jammer,#als#commissie#waren# wij#erg#druk#met#het#organiseren.#Daarom#besloten#wij# dat#dit#anders#moest.”#In#plaats#van#deze#feestavond## zorgt#de#commissie#nu#twee#keer#per#seizoen#na#de# wedstrijd#voor#livemuziek#met#een#hapje#en#een# drankje.#“En#zo#proberen#we#er#een#gezellige#boel#van# te#maken.#De#WHC’ers#die#we#hierover#gesproken#

Op#dit#moment#bestaat#het#bestuur#van#de# supporterscommissie#uit#acht#personen;#Cor#Rietberg# (voorziCer);#Ineke#van#der#GriD#(secretaris);#Albert#van# der#GriD#(penningmeester)#en#bestuursleden#Roelie# Rietberg,#Egbertje#Vierhuizen#e##Steenbergen,#Gerda#van# Dijk,#Arend#Jan#Pander#en#Herman#van#Dijk.# “Aankomend#oktober#zijn#Arend#Jan#Pander,#Herman# van#Dijk#en#ik#aDredend#en#herkiesbaar.#Wat#Arend#Jan# en#Herman#doen#weet#ik#nog#niet,#maar#als#mijn#leden# tevreden#zijn,#dan#blijf#ík#zeker!”

[38]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Op woensdag 26 september 2012 nieuwe ballen aan de jeugd.

schonken de supporterscommissie en WHC 7

[39]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Sponsors Salon Asselina Elburg De huid is ons grootste orgaan en verdient daarom voldoende aandacht. Een goede huidverzorging is daarom erg belangrijk. Neem daarom de tijd voor u zelf en uw huid. Bij Salon Asselina staan uw schoonheidswensen hoog in het vaandel. Of u nu Jan Willem, Hans of Goos heet, of komt voor een doelgerichte aanpak of voor ontspanning, dan bent u hier aan het juiste adres!

Cadeaubon, een leuk en bijzonder cadeau, leuk om te geven en te krijgen. De cadeaubonnen zijn veelzijdig te gebruiken voor behandelingen, huidverzorgingsproducten van “Lady Esther”. U kunt zelf uw waarde bepalen.

Behandelingen vinden plaats op afspraak waarbij er ruime keuze is in tijden. Ook ’s avonds mogelijk! Heeft u vragen en of aanmerkingen of wilt u een afspraak maken, kunt u altijd bellen of mailen.

E-Mobile Wezep Zuiderzeestraatweg 559 8091 CP Wezep

Telefoon: 038-3758495 Fax: 038-3758496 Mobiel: 06-55818737 E-mail: rene@e-mobilewezep.nl Openingstijden: Maandag t/m donderdag van 9.00 uur t/m 12.30 uur en van 13:30 t/m 18:00 uur Vrijdag van 15.00 uur tot 21.00 uur

[40]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012

Contact: Molenstraat#17,# 8081#BB#Elburg 06e12836226##


Speler van het jaar Wie is verkozen tot de Messi van WHC 7? Binnen WHC 7 start.

1

ging in het afgelopen seizoen de strijd om “Speler van het jaar” voor het eerst van 1. Mark van Oene, 2 Arno van Ommen, 3 Rene Kroes

2

3

Door de leiders, wissels en keeper werden er na elke wedstrijd de nodige punten uitgedeeld aan de speler(s). Per wedstrijd kon men een maxium aan 5 punten verdienen en minimaal 1. Zo werden er wekelijks vijf spelers verblijd met een x aantal punten. Ook kon men in aanmerking komen voor min punten. Deze werden in verdiend door zich niet af te melden of niet rijden bij uit wedstrijden. Of het niet geven van steekpenningen aan Gerben van der Weerd (ondanks dat hij voor Feyenoord is blijft het een Joo) Zo werd er door het seizoen heen een mooi overzicht gemaakt en konden we tijdens onze jaarlijkse feestavond de drie beste spelers van het jaar in het zonnetje zetten. De derde plek dit jaar ging naar Rene kroes. Hij mocht na ook al de blauwe schoen nu ook de bronzen schoen met 38 punten in ontvangst nemen. Rene heeft deze nodige punten verdiend met zijn inzet en positieve instelling. De motor van het elftal wist ook mede door de gemaakte doelpunten de derde plek te veroveren. Arno van Ommen die de zilveren schoen met 41 punten in ontvangst mocht nemen heeft een goed seizoen gespeeld. Arno werd gedurende het seizoen steeds belangrijker voor het elftal. De regisseur op het middenveld met zijn steekpass en inzicht verdiende daarom zeker een plaats in de top drie. Doordat Arno in het afgelopen seizoen 1 min punt had gekregen moest hij de eerste plek helaas aan zich voor laten gaan.

Nieuw bij WHC 7 De speler van het jaar. Door middel van een puntensysteem worden spelers van WHC 7 dit seizoen beoordeeld. Aan het eind van het seizoen wordt de Messi van de veluwe bekend gemaakt!

De titel “Speler van het jaar” ging dit jaar geheel terecht naar onze vaste doelman, Mark van Oene. De altijd gemotiveerde doelverdediger van WHC 7. Mark wist de nodige ballen op beslissende momenten uit ons eigen doel te halen en zo ook de nodige punten weten te behalen. Met geen enkel minpunt mag hij zich speler van het jaar noemen en dus de vel begeerde “Gouden schoen” in ontvangst nemen. Zowel de Blauwe, bronzen, zilveren en gouden schoen werden aangeboden door de hoofdsponsor “D. Kroes Multidiensten V.O.F.” WHC 7 wil Dick dan ook via deze weg bedanken voor deze mooie prijzen.

[41]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Speler van het jaar Nieuw bij WHC 7 De speler van het jaar: door middel van een puntensysteem worden spelers van WHC 7 een seizoen lang beoordeeld. Aan het eind van het seizoen wordt de Messi van de Veluwe bekend gemaakt! Hieronder het volledige overzicht van seizoen 2011/2012

[42]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Nieuwe Mascotte WHC 7

Na drie jaar houdt de mascotte van WHC 7 het voor gezien. Vele wedstrijden lat zitten, interviews en spandoeken maken is nu ten einde, Evert Ruiter stopt! Jammer, want WHC 7 was gecharmeerd van Evert en zijn diensten als mascotte. Maar respecteert wel zijn keuze. WHC 7 wil Evert dan ook van harte bedanken voor zijn oneindige inzet, motivatie en aanwezigheid bij BIJNA alle wedstrijden. Maar nu verder… zonder mascotte??? Nee, gelukkig kan WHC 7 een beroep doen op een nieuwe mascotte. Gerwin van Diepen luidt zijn naam. Gerwin is jaren lang voetballer bij het 5e van WHC geweest en enige jaren geleden gestopt. Hij heeft te kennen gegeven graag weer wat te betekenen voor WHC. . Daar waar bijna alle functies binnen de vereniging bezet waren, kwam gelukkig voor Gerwin de plek van mascotte bij WHC 7 vrij. Deze functie is hem op het lijf geschreven, mede dankzij zijn jarenlange ervaring bij SC Heerenveen. Na enkele gesprekken met de staf van WHC 7 heeft men besloten om met Gerwin in zee te gaan. Niet letterlijk natuurlijk, want Gerwin heeft geen zwemdiploma en zwembroek! WHC 7 zag vele vergelijkingen met de vorige mascotte. Zo beschikt Gerwin over een goed uithoudingsvermogen, kan dom kijken, heeft gevoel voor humor en kan zinloze uitspraken doen die totaal niets met voetbal, WHC 7 of het mascotte zijn te maken hebben. WHC 7 hoopt dat Gerwin een mooie tijd tegemoet gaat en dat hij vele jaren zijn taak zal uitvoeren.

Naam:

Gerwin van Diepen

Leeftijd:

Onbekend (zal wel heeel erg oud zijn!)

Geboren:

Uit een ei

Telefoon:

Nokia KK (Koelkast)

Werk:

Gewerkt als mascotte bij SC Heerenveen

Woonplaats:

Meest noordelijke puntje van de Veluwe (Wezep)

Hobby’s:

10 meter dom kijken, latje zitten, verzameld petten

Relatie:

Nee, schoonouders hebben nog geen kinderen.

Salarisschaal: Niet, geeft geld toe…

[43]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


WHC 7 IN DE MEDIA WHC 7: te vinden in diverse media

WHC 7 is ook dit jaar weer op de voet te volgen. Doelman Mark van Oene zal iedere week zijn bijdrage hierin leveren door wedstrijdverslagen te schrijven voor de website van WHC. Dit betekent dat op zondagavond de verslagen te lezen zijn van de zaterdag ervoor. Volg WHC 7 op www.whc-wezep.nl Daarnaast is WHC 7 te vinden op Facebook. Zoek WHC 7 via de zoekfunctie op facebook en vind ons leuk! Wanneer WHC 7 dit seizoen ongekende kwaliteiten laat zien zal het ook te vinden zijn op de site van de Lokale omroep. Hou dit in dus in de gaten! www.locourant.nl Naast algemeen nieuws kunt u ook spelers van WHC volgen op Twitter. De volgende spelers zijn daarin erg actief en houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. @oenited @Simsima118 @Hansvanderw @ArnovO

[44]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012


Tot ziens bij

WHC 7!

[45]

WHC$7$SEIZOEN$2011/2012

WHC 7 Presentatiegids 2012-2013  
WHC 7 Presentatiegids 2012-2013  

Presentatiegids WHC 7

Advertisement