Page 1

Kursusbeskrivelse Tebis til Erhvervs- & administrations-byggeri – Basis For kommende ETS-programmører Varighed: 6 timer inkl. frokost (9.00 -15.00) alle kursusdage. Målgruppe: El-installatører, overmontører, systemintegratorer Formål Kurset består af en gennemgang af installationsforholdene omkring KNX/EIB-installationen og dens topologi, en gennemgang af programmeringssoftwaren ETS3 og af de hyppigst anvendte Tebis-komponenter samt en række øvelser. Målet er, at deltagerne ved kursets afslutning har opnået en basisviden til at kunne programmere de grundlæggende funktioner i en KNX/EIB-installation. Tilmelding Send en email til wexoe_@_wexoe.dk: (Husk navn, adresse og telefonnummer!). Du kan også ringe til os på telefon: 45465800. Efter modtagelse af din tilmelding sender vi en bekræftelse. Indhold:

KNX/EIB introduktion

Topologi

Grundlæggende gennemgang af ETS

Opsætning af deltagernes pc’er

1. produktgennemgang

Øvelser og praktiske eksempler

2. produktgennemgang

Forudsætninger: Det er nødvendigt, at deltagerne har en generel erfaring i anvendelsen af en windows-pc samt, at deltagerne medbringer egen bærbar pc pr. øvelsesinstallation for at kunne deltage i øvelserne (pc-krav: min. Windows 2000, 1GHz, 512MB RAM, 3GB HD, skærm 1024 x 768 og 2 stk. USB-porte). Der vil være 4 øvelsesinstallationer til rådighed hvor det er muligt at være 2 deltagere om hver installation. Det vil være en fordel at have grundlæggende engelsk-kundskaber, da ETS-brugerfladen er på engelsk. Det er en forudsætning for det enkelte kursus afholdelse, at der til dette er tilmeldt mindst 6 deltagere. Dato & sted:

Se tilmeldingsblanketten

Antal deltagere: min. 6 personer, max. 8 personer. Såfremt et kursus må aflyses, vil dette blive meddelt de tilmeldte deltagere senest 8 dage før det planlagte kursustidspunkt. Ved kursusafslutning udstedes bevis for gennemført kursus. Kurset inkluderer kaffe og frokost. Under kurset stilles en licensnøgle midlertidig tilrådighed pr. øvelsesinstallation. Evt. forberedelse: Som forberedelse til kurset er det en god idé at forudinstallere ETS3 på sin bærbare pc.

Se "Kom-godt-igang" for yderligere information. Pris: kr. 1.850,- plus moms pr. deltager

http://www.wexoe.dk/fileadmin/produktchefer/dokumentation/hager/Oversigt_over_Tebis_kurser_kontor  

http://www.wexoe.dk/fileadmin/produktchefer/dokumentation/hager/Oversigt_over_Tebis_kurser_kontor.doc

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you