Page 1

Regler & Betingelser – Wexøe A/S Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du overholde følgende: Konkurrence: Tehalit 50 års jubilæum

5. oktober 2011

Hvem kan deltage? Konkurrencen er åben for alle Wexøe A/S kunder. Ansatte ved Wexøe A/S samt datterselskaber og ansatte ved el-grossisterne kan ikke deltage. Konkurrencen er kun gældende i Danmark.

Tidsforløbet Konkurrencen starter den 6. oktober 2011 og løber frem til den 16. november 2011. Alle vindere får direkte besked d.16 november 2011 og navnene vil blive publiceret i nyhedsbrev eller på hjemmesiden. Præmierne leveres den 17. november 2011 af Kager for Sjov, Hanstholm eller ebager ApS, Ishøj.

Om præmierne Der udtrækkes 100 hovedpræmie vindere. Hovedpræmien er o

1 stk. lagkage til ca.10 pers.

Der udtrækkes 1 præmie vinder til den efterfølgende fotokonkurrence. Præmien er: o

1 stk. Apple iPad2 16Gb Wi-Fi sort

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre modeller. Vinderne udtrækkes af Wexøe A/S, marketingafdelingen. 

Fortrydelse Hvis du fortryder at have deltaget i konkurrencen, så skriv til marketing@wexoe.dk med oplysning om navn samt mobilnummer.

Håndtering af persondata. Wexøe A/S overholder persondataloven og vil sikre kontaktdata der opgives i konkurrencen bliver behandlet fortroligt. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger vil alene blive anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen. Vindernavn samt firma vil blive anvendt i markedsføringsøjemed til offentliggørelse på hjemmeside samt i nyhedsbreve. Foto modtaget i fotokonkurrencen vil blive anvendt i markedsføringsøjemed på hjemmeside, nyhedsbreve samt annoncering i trykte medier. Wexøe A/S har alle rettigheder til foto der er indsendt i konkurrencen.

Konkurrencevilkår samt forbehold for ret til at ændre konkurrencevilkår Wexøe A/S forbeholder sig retten til når som helst at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet. Wexøe fraskriver sig ethvert ansvar for manglende, for sen eller mangelfuld levering, ligesom der ikke kan kræves erstatning herfor. Konkurrencen er gratis. Deltageren betaler alm. sms takst for deltagelse samt alm. mms takst for indsendelse af foto i fotokonkurrencen.

Forbehold for ekskludering Enhver overtrædelse af punkterne i konkurrencevilkårene medfører, at den deltagende udelukkes fra konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Wexøe A/S www.wexoe.dk Lejrvej 31 T: 4546 5800 3500 Værløse

/Konkurrencevilkaar_Wexoee  
/Konkurrencevilkaar_Wexoee  

http://www.wexoe.dk/fileadmin/produktchefer/dokumentation/diverse/Konkurrencevilkaar_Wexoee.pdf

Advertisement