Page 1

Klauke Mobil - til den professionelle håndværker

Klauke Mobil - det kalder vi Klaukes udstillingsbus. Invitation Besøg Klauke Mobil og få et håndgribeligt bevis på Klaukes kvalitetsværktøj. En eksklusiv mulighed for at tage både nyhederne og de velkendte produkter i nærmere øjesyn og selv afprøve kvaliteten. Wexøe A/S Lejrvej 31 3500 Værløse Danmark

T F E W

+45 4546 5800 +45 4546 5801 wexoe@wexoe.dk wexoe.dk


Klauke Mobil er spækket med et bredt udvalgt af professionelt værktøj, der gør dit arbejde lettere. Du har mulighed for selv at afprøve håndpresværktøj, mekaniske kabelsakse, hydraulisk og akku-hydraulisk værktøj med op til 12 ton pressekraft. Prøv selv at trække huller i tavlefronten til trykknapper og instrumenter med Greenlee batteridrevet håndholdt stanseværktøj. Meget let og fleksibelt værktøj.

Klauke samarbejder med sortimo systemindretning af værkstedsvogne. I Klauke Mobil kan du se udvalget af sortimentskasser med kabelsko og værktøj. På arbejdsbordet i Klauke Mobil kan du selv prøve at arbejde med værktøj og kabelsko og derved opleve, hvor effektivt det virker. Klauke er kendt for førsteklasses kvalitet.

folder_klauke_demovan_06_2013  

http://www.wexoe.dk/fileadmin/produktchefer/dokumentation/Klauke/klauke_opdatering/folder_klauke_demovan_06_2013.pdf