Page 1

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Το πρώτο Εικονικό Εμπορικό Κέντρο της Ελλάδας

Πρόγραμμα Προνομίων & Εκπτώσεων

ΑΓΟΡΑΖΩ • ΚΕΡΔΙΖΩ • ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ Το Λακωνίζειν εστί Υποστηρίζειν www.wewin.com.gr

entupo_epaggelmation_3.indd 1

04/08/2010 5:46 ΜΜ


We Win

©

σημαίνει • ένα εύκολο και ανέξοδο πρόγραμμα παροχής προνομίων που βασίζεται στη χρήση της κάρτας We Win©, για τη συλλογή πόντων και την εξαργύρωσή τους σε μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις για τους πελάτες μας. • ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, αγκαλιάζουν τον κόσμο με πόντους και παροχές. • ένα παιχνίδι θησαυρού για τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας επιχειρήσεων με στόχο την τόνωση της τοπικής Λακωνικής αγοράς. • ένα μοναδικό όχημα ανάδειξης της επιχείρησής σας • ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.

ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

entupo_epaggelmation_3.indd 2

04/08/2010 5:46 ΜΜ


We Win

©

συμφέρει γιατί •

ενισχύει την κατανάλωση σε τοπικό επίπεδο

διευρύνει τον κύκλο πελατών των επιχειρήσεων που συμμετέχουν

δημιουργεί Πιστότητα & Επαναληψιμότητα Πελατολογίου

παρέχει Κίνητρα Κατανάλωσης σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο συμβάλλει

• στην ανάπτυξη της ευρύτερης οικονομικής δραστηριότητας του Νομού Λακωνίας •

τονώνει την αίσθηση συμμετοχής σε ένα σύνολο ενδυναμώνει τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσάς

• και τον πελάτη σας

αποτελεί

• την πιο πρωτοποριακή επιχειρηματική δράση σε τοπικό επίπεδο

entupo_epaggelmation_3.indd 3

04/08/2010 5:46 ΜΜ


We Win

©

λειτουργεί Για τον καταναλωτή

Για την επιχείρηση

Βήμα 1ο Έκδοση κάρτας με τη συμπλήρωση των στοιχείων του για επικοινωνία

Βήμα 1ο Απόκτηση H/Y και προγράμματος καταχώρησης πόντων. Οι 20 πρώτες επιχειρήσεις συμμετέχουν με επιδότηση απόκτησης του προγράμματος.

Βήμα 2ο Επίδειξη της κάρτας στο δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και συλλογή πόντων Βήμα 3ο Συγκέντρωση 1000 πόντων για απόκτηση δωροεπιταγής.

Βήμα 2ο Διαμόρφωση πολιτικής για την παραχώρηση πόντων και την εξαργύρωση των δωροεπιταγών. Π.χ. με την αγορά ενός jean η Χ επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να κάνει δώρο 200 πόντους. Για την εξαργύρωση μιας επιταγής 1000 πόντων η ίδια επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να προσφέρει συγκεκριμένα είδη με έκπτωση. Βήμα 3ο Διαμόρφωση πολιτικής marketing για εκμετάλλευση συμμετοχής στην κοινότητα We Win©.

entupo_epaggelmation_3.indd 4

04/08/2010 5:47 ΜΜ


We Win

©

προσφέρει Πόντους / Δωροεπιταγές: Οι πόντοι συγκεντρώνονται από αγορές σε όλα τα καταστήματα. Ανά 1000 πόντους εκδίδεται δωροεπιταγή στο κατάστημα που θα συμπληρωθούν οι πόντοι. Αν με την έκδοση της δωροεπιταγής ο καταναλωτής έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 1000 πόντους διατηρούνται για το μέλλον. Δεν χάνονται! Στις επιχειρήσεις: Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δεν θα ζημιώνονται με κανέναν τρόπο καθώς οι προσφορές τους για τη χρήση της κάρτας θα είναι ελκυστικές για το πελατολόγιο ώστε να χρησιμοποιήσει τη δωροεπιταγή του σε αυτές. Π.χ. ένα κατάστημα με ανδρικό ρουχισμό, στο πλαίσιο των δικών του ενεργειών marketing, θα μπορεί να προωθεί την αγορά ενός ανδρικού πουκάμισου με τη δωροεπιταγή και €60 αντί της αρχικής τιμής των €90. Επίσης, με την επίδειξη της δωροεπιταγής We Win©, ένα κομμωτήριο θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το χτένισμα στην τιμή των €15 έναντι της αρχικής των €30, ενώ ένας φούρνος θα μπορεί να παρέχει για παράδειγμα, τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής με έκπτωση 20%.

entupo_epaggelmation_3.indd 5

04/08/2010 5:47 ΜΜ


We Win

©

στηρίζει Το πρόγραμμα We Win© είναι ένα μέτρο στήριξης της τοπικής αγοράς και δημιουργεί μία νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ καταστήματος και καταναλωτή. Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα We Win© σημαίνει: • Στηρίζουμε την εγχώρια παραγωγή και κατανάλωση • Συμμετέχουμε δυναμικά στην κοινή προσπάθεια • Πετυχαίνουμε περισσότερα

Το μέλλον ανήκει στις εξωστρεφείς επιχειρήσεις που παίρνουν μέτρα: • Προστασίας του καταναλωτή • Αξιοποίησης της νέας τεχνολογίας • Συνεργασίας και συμμετοχής των κοινωνικών εταίρων

entupo_epaggelmation_3.indd 6

04/08/2010 5:47 ΜΜ


We Win

©

επικοινωνεί Στόχος μας είναι η προώθηση της κάρτας μέσα από μία ποικιλία μέσων προκειμένου να καταφέρουμε να απευθυνθούμε σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό στον Νομό μας και να κάνουμε την κάρτα όσο πιο δημοφιλή γίνεται. Free Press Εφημερίδα για την ενημέρωση των καταναλωτών Δημιουργία διμηνιαίας free press εφημερίδας η οποία θα ενημερώνει για όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις που θα παρέχονται μέσα από το πρόγραμμα We Win©. Ραδιοφωνικό Spot Οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί θα εκπέμπουν σε μεγάλη συχνότητα το ραδιοφωνικό σποτ που έχει σχεδιαστεί για την προώθηση του προγράμματος We Win©. Διαφήμιση στον τοπικό τύπο Τα Λακωνικά έντυπα θα παρουσιάζουν, στις σελίδες τους, ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις για να καταστήσουν γνωστό το πρόγραμμα σε όλο το καταναλωτικό κοινό του Νομού. Εντυποδιανομή Το σύνολο του Λακωνικού κόσμου θα ενημερωθεί μέσα από τη διανομή ενός αντίστοιχου ενημερωτικού εντύπου, το οποίο θα βρίσκεται και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

entupo_epaggelmation_3.indd 7

04/08/2010 5:47 ΜΜ


Γίνε μέλος στον μεγαλύτερο κύκλο επιχειρήσεων του Νομού Λακωνίας! Παίρνουμε τώρα ΜΑΖΙ τις πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν το μέλλον μας. Όλοι μαζί στηρίζουμε την ανάπτυξη του τόπου. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε!

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης We Win© 801 2000 3000 Πληροφορίες – Εγγραφές SUPER MARKET ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Β. Γεωργίου Β’ 47, Γύθειο Λακωνίας 23200 Τηλ: 27330 21100 -22241, Fax: 27330 24169

www.wewin.com.gr

entupo_epaggelmation_3.indd 8

04/08/2010 5:47 ΜΜ

entupo_epaggelmation_final  
entupo_epaggelmation_final  

entupo_epaggelmation_final

Advertisement