Page 1

POLYTEK is een engineering bureau waarin passie voor techniek en succes van de klant centraal staan. We bieden u in elk aspect van uw project een kwalitatieve service. U krijgt van ons totaaloplossingen in elektromechanische en bouwkundige projecten. Door jarenlange praktische ervaring zoeken we altijd naar praktisch realiseerbare oplossingen.

Waarvoor kan u bij ons terecht? Staalconstructies: alles begint met een goed plan! We ontwerpen voor u gebouwen, loopvloeren, leuningen, trappen, ... Om uw ontwerp te laten voldoen aan de EN1090 maken we berekeningsnota’s volgens de geldende Eurocode, werkplaatstekeningen, detailtekeningen en montageplannen. Tevens werken we de bestellijsten uit tot de laatste bout.

Piping We creëren het algemeen ontwerp van uw installatie waaronder wanddikteberekeningen, diameterbepaling, stresscalculaties. Een 3D-piping model en een P&ID is voor ons de basis van een ontwerp. Hieruit maken we isometrische tekeningen voor productie. Uiteraard is het ook mogelijk om uw installatie op te meten en ‘as built’ in te tekenen.

Mechanisch ontwerp Uw probleem vraagt een mechanische oplossing? Onze creativiteit biedt een antwoord. Samen met u streven we naar een duurzaam ontwerp dat kan gaan van plaatbewerking, aandrijvingen, transportsystemen tot volledige automatisering van manuele processen.

Bouwkunde Bent u architect en wil u assistentie bij het uitwerken van uw tekeningen? U vindt in ons een partner, van basisontwerp tot detailplannen of tot waar u het wil. Onze expertise in bouwkunde zorgt ervoor dat we samen met het ontwerpen van staalconstructies, een totaaloplossing kunnen bieden. POLYTEK bvba | Hoogstraat 17 | 3400 Landen | info@polytek.be | www.polytek.be

Folder polytek  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you