Page 1

Industriepark Soldatenplein Z2 51/3 3300 Tienen. Info@polytek.be www.polytek.be

3D-scannen: Goed begonnen is half gewonnen! Efficiëntie, BIM, kostenbesparend,… allemaal termen die in uw proces of project van ultiem belang zijn. Polytek vindt dat in efficiëntie de sleutel ligt, want heel vaak wordt er een idee of basic engineering uitgewerkt om later bij een detailed engineering terug helemaal van nul te moeten starten. Zeer tijdrovend dus en het neemt een hap uit het budget waarmee je best andere dingen doet. Hoe vaak wil men niet meewerken aan een BIM-verhaal waarbij we allemaal in hetzelfde model werken, maar als dit model fout wordt opgebouwd, is het nefast voor het hele project. ‘POLYTEK vindt dat in

efficiëntie de sleutel ligt’ Omdat wij verandering willen brengen in het klassieke proces voegen we het 3D-scannen toe aan onze reeds gekende engineeringscapaciteiten in piping, mechanische en constructieprojecten. Hierdoor kunnen we vanaf de start de volledige omgeving scannen. Op die manier kan heel de bestaande installatie worden overgenomen en zéér snel worden omgezet naar bruikbare elementen in de verschillende CAD-pakketten (Revit, Plant 3D, Advance Steel, Inventor,…). Je kan dus meer én beter voorbereiden waardoor de kosten en foutmarges kleiner worden.

Meer dan een mooi plaatje! Het is leuk om mooie plaatjes te zien in uw project, nog beter is dat de technische details bijgevoegd zijn en bij structurele wijzigingen onmiddellijk de impact zichtbaar is tot in het kleinste detail. We bieden overzichtelijkheid alle technieken samen met de scan in één model te plaatsen via verschillende pakketten.

Voor meer foto’s, voorbeelden van projecten of info: surf naar www.polytek.be

POLYTEK - 3d scannen  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you