Page 1

HET VERSCHIL

MAGAZINE

JAARGANG / NUMMER: 2011 / N째4 PRIJS: 1 GLIMLACH Pag: 1


Onze Visie Ik hou van simpele dingen, eerlijk, sober en goed. Ik ben God niet, maar over eten kan ik wel het één en ander vertellen. Ik geef er echter de voorkeur aan dat u proeft, want alleen op die manier zal u me naar waarde weten te schatten, me appreciëren, want is dat niet wat we het meeste zoeken in deze wereld: WAARDERING?

AT SIX I WANTED TO BE A CHEF, AT SEVEN NAPOLEON, AND MY AMBITIONS HAVE BEEN GROWING EVER SINCE

SALVADOR DALI

Pag: 3


150/ fles Een Dom PĂŠrignon proeven is de unieke spirit en stijl van de grootste wijn van de Champagnestreek ontdekken. Elke stap, zoals het selecteren van de wijngaard, het maken van de wijn, het langzaam rijpen van de wijn, is gedaan met alle perfectie. Dom PĂŠrignon wordt alleen gemaakt in uitzonderlijke vintage jaren en van twee druivenrassen uit de Champagne, pinot noir en chardonnay. Deze druiven worden geplukt op de oudste en mooiste wijngaarden van deze regio.


Veuve Clicquot Ponsardin Coupe

€ 11

Fles

€ 70

Veuve Clicquot is in Reims gevestigd en vooral op de Montagne de Reims georiënteerd. De ruggengraat van de champagnes van Veuve Clicquot wordt gevormd door de pinot noir. Het champagnehuis Veuve Clicquot is zowel qua grootte als qua kwaliteit een van de belangrijkste in de Champagne. Er is geen enkele champagne die zo tot de verbeelding spreekt als de Brut Carte Jaune van Veuve Clicquot Ponsardin.

Espumante B3 een portugees topproduct Onze bommenwerper kreeg de naam B3 omdat het een combinatie is van twee lokale druivenrassen, baga en bical, typisch voor de Bairrada, de streek die omwille van zijn sterke maritieme invloed uitermate geschikt is om levendige en verfijnde Espumante op te leveren. De jongste oogst heeft een opvallend roze kleur, een zeer sterke fruitigheid, pittige bubbels en een zachte smaak.

Coupe EspumantE € 7,00 Fles € 30,00

Pag: 5


• Kirr

€ 6.00

• Kirr Royal (met Veuve Clicquot) €10.00 • Kirr Pêche  (Veuve Clicquot & perzik)

€10.50

• Picon Coitreau (met een scheutje Cointreau)

€ 7.50

• Picon witte wijn

€ 5.50

• Floc de Gascogne

€ 5.00

Aperitief van het huis

• Cinzano Wit

€ 5.00

€ 7.00

• Cinzano Rood

€ 5.00

• Campari puur

€ 5.00

Melange van kruiden en witte

• Campari met vers fruitsap

€ 8.50

wijn, rietsuiker, sinaas en ver-

• Gancia

€ 6.00

schillende aperitieven , heeft

• Cynar (gemaakt van artisjokken) € 5.00

drie maanden gerijpt op vat.

• Sherry ‘dry’ • Gin ‘Gordon’

€ 5.50 zie de soorten

• Vodka • Havana wit / bruin

€ 5.50 zie de soorten

• Ricard

€ 6.50

• Mandarin (met vers fruitsap)

€ 8.50

• Pisang Ambon ( met vers fruitsap) € 8.50 • The Re-Mix ( met een soft drink) + 1.50

of Vlierbloesem (RoomeR) met witte wijn


PORTO NIEPORT DRY WHITE

€ 7,50

TAWNY

€ 7,50

LBV 2003 € 9,00

Champagne N°2 °°°°°°° TRUE STORIES of The Champagne of the lovers °°°°°°° 23.10.2005 de mooiste dag van mijn leven, de dag dat onze ‘Lovestory’ begon. Het was een koude, maar verrassend zachte avond. Na een lekker etentje blinddoekte je mij en bracht je mij naar onze eindbestemming. Ik mocht mijn oogjes opendoen en zag een bedje vol met roosjes, een romantisch muziekje en twee glaasjes La Chapelle. Je oogjes weerspiegelden het kaarslicht en op dat moment wist ik dat je mijn ventje zou zijn, voor de rest van mijn leventje. From Sanne Jacobs / Belgium 12.12.2010 in de hemel, in de hemel voel ik me met jou. ja ik voel me in de hemel als ik kijk in die ogen zo blauw. De liefde die je uitstraalt brengt een heerlijk gevoel over mij en dan drink ik met jou La Chapelle en zweef ik met jou door de hemel door de zevende hemel met jou!!!!! From Massez Wendy / Belgium

Our La Chapelle Champagne

€ 44.00

Brut is 4 years old unlike most of other Champagnes who are only 2 years old. This explains its lack of acidity and the subtlety of its bubbles. 34% Chardonnay - 33% Pinot Noir - 33% Pinot Meunier

Zonder alcohol Crodino (bitter apero)

€ 6.00

Stella N.A.

€ 2.50

Vers fruitsap

€ 5.50

Tonic-cassis-verse limoen & munt € 6.00

Pag: 7


GIN Gin, al dan niet met tonic en een partje citroen of limoen, bestaat er iets Britser dan dit? Als aperitief, als digestief of gewoon als een verfrissende dorstlesser ;-) Maar, vergis je niet. Je hebt gin en je hebt “Gin”. Als fervente fans vinden we het belangrijk om je een uitgebreid assortiment aan te kunnen bieden. Elke soort heeft namelijk zijn typische smaak en aromaten! Een kleine bloemlezing…

Gordon’s Gin € 5.50 Misschien wel de bekendste gin onder de gins. Veel woorden hoeven we hier niet aan te verspillen.

Bombay Sapphire Gin € 6,50

Tien plantaardige bestanddelen, aangevoerd uit alle hoeken van de wereld, liggen aan de basis van deze zeer geliefde gin. Een ideale mix van bitter & zoet, een alcoholvolume van 40%. Deze gin wordt vaak als basis voor honderden cocktails gebruikt.

Hendrick’s Gin € 7.00

Onze all time favourite..En we zijn lang niet alleen… In 2003 riep de Wall Street Journal Hendrick’s uit tot de beste gin ter wereld. Waarom dit merk zo in de smaak valt? Zijn het de toetsen van rozeblaadjes misschien? Of toch eerder het accent van komkommer. Ligt het aan het feit dat de gin in Schotland gebrouwen wordt? Wie zal het zeggen? Een unike gin. Geen andere gin smaakt hetzelfde. Ook Pure C heeft Hendrick’s Gin in zijn armen gesloten en serveert het als huisaperitief met lange slierten komkommer… Voor dit merk in ons land verkrijgbaar was, trokken we er speciaal voor naar Londen om een voorraadje in te slaan.

Tanqueray € 7.00

Genoemd naar zijn stichter, Charles Tanqueray, het moet inmiddels al zo’n 180 jaar geleden zijn…Maar nog steeds volgens het authentieke recept: 4 maal gebrouwen, de typische smaak wordt gegeven door 4 botanische ingrediënten: koriander, jeneverbes, engelwortel & zoethout. Heel herkenbaar is de rode waszegel ter hoogte van de flessenhals.

Tanqueray Ten € 9.00

Het exclusievere broertje van Tanqueray. Tanqueray No. Ten wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. In kleine hoeveelheden en op basis van verse citrusvruchten (grapefruit, citroen). Wist je dat Tanqueray No. Ten in één fabriek wordt gemaakt. Door er geen enkele derde bij te betrekken, wil men de kwaliteit en consistentie verzekeren.

Citadelle gin € 8.00

Een, hoe bizar ook, Franse gin van origine. In de neus: versgeplukte bloemen, een vleugje kaneel, jasmijn en kamperfoelie. Als je iets langer ruikt, ontdek je andere geuren en neem je toetsen van steranijs & paradijskorrels waar. Kortom, bloemen in volle lentebloei…De distillatie gebeurt in kleine koperen kuipen. Deze gin wordt in een oude cognacfabriek geproduceerd.

The London N°1 € 8.00

De naam verraadt het al… één van de weinige gins die in Londen gemaakt wordt. Deze heeft een blauwachtige schijn, afkomstig van de gardeniabloemetjes. Niet minder dan 12, geheime kruiden maken deze gin zo geliefd. Ook de subtiele aanwezigheid van bergamotolie zorgen voor de herkenbare geur van Earl Grey tea, zij het dan wel een graadje of 47 sterker.

Saffron Gin € 7.00

Gestookt volgens een oud Frans koloniaal recept en dit al sinds 1874. Vandaag het imperium van de micro-distiilerie van Gabriel Boudier van Dijon. Acht natuurlijke kruiden geven de unieke smaak. Saffraan is er alvast één van, en geeft ook de atypische roodbruine kleur aan deze gin. Verder is het delicate kruidige karakter afkomstig van ondermeer iris & venkel.


RUM Zin in een Bacardi-cola? Vergeet Bacardi. Voorgoed. Er zijn zoveel andere, lekkerde rums beschikbaar, zoals …

Havana Club Añejo Blanco

€6

Havana Club Añejo Especial

€7

Havana Club 7 Años

€8

Captain Morgan

€8

De naam verwijst naar Cuba’s expertise en traditie om lichte, witte rum te produceren. De term “añejo” slaat op het natuurlijke rijpingsproces eigen aan elke Havana Club rum. Havana Club is de authentieke Cubaanse rum die in Cuba zelf geproduceerd wordt sinds 1878 volgens het oorspronkelijk recept van de Cubaanse rummeesters. Om de consument te beschermen, de oorsprong en de kwaliteit van zijn grootste exportproduct te beveiligen heeft de Cubaanse Staat een officiële zegel ingevoerd die de kwaliteit en de 100% Cubaanse oorsprong garandeert. Proef dus altijd een beetje Cuba in je glas.

Een blend van Cubaanse rums die elk drie tot zes jaar oud zijn. Deze authentieke Cubaan is de meest toegankelijke, gerijpte bruine rum uit het Havana Club gamma.  Alleen de Havana Club Añejo Especial brengt het echte Cuba in de Cuba Libre. Hoe maak je deze? Meng in een cocktail-glas 5 cl Havana Club Añejo Especial en het sap van een halve limoen.  Leng aan met cola en versier het glas met een schijfje limoen.

Gemaakt op basis van de beste rietsuikers. De ongeëvenaarde kunst van de assemblage gecombineerd met de 7 jaar rijping geven aan deze rum een uitzonderlijk boeket. Op deze variant zijn alle Cubanen trots! Kenners weten hem vooral als digestief te waarderen. Hij hoort dus thuis bij de lekkerste eaux-de-vies…. En hier past bovendien zijn streekgenoot, de havanasigaar, uitstekend bij.

Henry Morgan ruilde in 1654 Wales voor West-Indië om nooit meer terug te keren. Zijn vele zeeslagen leverden hem ondermeer een privé plantage en het gouverneurschap van Jamaica op… In 1984 werd de Captain Morgan Original Spiced Rum voor het eerst op de Amerikaanse markt geïntroduceerd en behoort inmiddels tot 2de grootste alcohol van de States en de 7de grootste wereldwijd. Na het distilleren wordt het heldere distillaat tot een jaar lang in eikenhouten vaten gerijpt, waardoor de rum een gouden kleur en een eigen karakter krijgt voordat de smaakstoffen en kruiden worden toegevoegd. De karakteristieke smaak van de rum wordt verkregen door een uniek recept dat in de laatste fases van het productieproces door het rummengsel wordt gemengd, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van inheemse exotische kruiden van de eilanden in het Caraïbisch gebied.

Rum drinken voor het goede doel? Het kan!

Deze rum is het resultaat van het arbeidsintensieve en door de overheid streng gecontroleerde Solera-systeem. Daarbij worden vaten van dezelfde rum met een verschillende leeftijd, boven elkaar gestapeld met de oudste rum beneden en de jongste van boven. Wanneer een klein deel van de oudste rum in het onderste vat gebotteld wordt, wordt dit vat aangevuld met rum uit een hoger vat, dat zelf weer aangevuld wordt door weer jongere rum. Wanneer het bovenste vat uiteindelijk leeg is wordt dit opnieuw gevuld met verse rum en laat men de volledige toren opnieuw rijpen. Het resultaat is één van de meest geprezen en complexe rumsoorten ter wereld. Bijzonder is dat het eigenlijk puur gedronken het beste tot zijn recht komt. Simpelweg als aperitief of bij de koffie. Doe een blinde test en je zult in eerste instantie denken een glas cognac in je handen te hebben. Met de productie worden ruim tweehonderd indianengezinnen uit Guatemala in hun levensonderhoud voorzien. De rieten bandjes om de flessen worden namelijk stuk voor stuk met de hand geweven door de Quiché-vrouwen uit het dorpje Jucatan. De vlechttechniek wordt overgedragen van generatie op generatie en is ontstaan tijdens de Mayacultuur. Proeven maar:

Zacapa Centenario 15

€ 8.00

Zacapa Centenario 23

€ 11.00

Zacapa Centenario XO

€ 13.00

Een mooie amberkleurige Premium Rum, gerijpt in uitgebrande eikenhouten vaten. Aroma’s van gebrande noten, chocolade en een zweem van honing en rond, zacht en fijn in smaak. Eerste plaats met maar liefst 97 punten en winnaar van een platina medaille op de wedstrijd van het prestigieuze Beverage Tasting Institute in Chicago Een absolute aanrader.

Een blend van rums die tussen de 6 en 23 jaar gerijpt hebben in het befaamde Sistema Solera. Wonderlijk gecompliceerde rum met een boterbabbelaarachtige (babelutte) honing smaak, kruidige eik en fruit. Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grote hoogte waardoor de rum een intensere geur, smaak en kleur krijgt. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare,vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust. smaak, kruidige eik en fruit.

Het summum! Kastanje-oranje tint. Leer, tabak en verkoolde melasse neus. Deze rijke rum smaakt naar zoete tabak, karamel & eikl Kan moeilijk niet omschreven worden...

Pag: 9


UW FEESTJE THUIS VAN NAALDJE TOT DRAADJE

VOORBEELDOFFERTE afz: het Verschil - Gentsestraat 70 - 9300 Aalst

Familie Janssens Oude bosweg 123 5678 Zomergem janssenenjanssen@tintin.com

Gsm : 0412 34 56 78

Een voortdurend streven naar perfectie, een correcte communicatie, een originele invalshoek, een stijlvolle bediening, een mooi gedekte tafel, recepten uit eigen én ‘s lands beste keukens. Met een doorwinterde restaurateur als Peter, diens jarenlange ervaring en een onstuitbare creativiteit staan we garant voor een geslaagd FEEST. Dus, feestje in het verschiet? Een diner bij u thuis? Kookworkshops? BBQ? Huwelijk of communie? Wat ook, hoe klein, hoe groot.. (S)maak Het Verschil. Vraag onze inspiratiegids en wij overtuig uzelf. Graag werken wij een persoonlijk voorstel uit op maat van uw verwachtingen en uw budget!

Graag ons factuurnummer vermelden bij de betaling op rekening nummer: Offerte Datum:

201X-XXX =vandaag()

Aantal 10 10 5 10 10 4

Beschrijving 4 FINGERFOOD proevertjes BBQ op Italiaanse wijze flessen suggestiewijn Nagerecht naar keuze (crême brûlée / chocolademousse…) Nespresso met huisgemaakt koekje Personeelsuren (19u00 Start, einde 23u00)

1

KBC 731 020601155

12 mei 201X - BBQ nav 40ste verjaardag Startuur nog te bepalen, Materiaal dag ervoor afzetten, dag nadien ophalen

€ € € € € €

TOTAAL 80,00 190,00 60,00 50,00 10,00 144,00

Excl BTW

534,00

6,00

32,04

566,04

Alle materialen (borden, bestek..) met uitzondering van tafels, bloemen stoelen,tenten,tafellinnen... GRATIS inbegrepen BBQ Italiaanse wijze vergezeld van Zuiderse salades: Romeins brood gevuld met tomaten en mozzarella Eendeborst gemarineerd met pesto van rucola Parelhoenborst met Italiaanse kruiden Bistecca a la Florentina

Betaalwijze

Prijs/St. € 8,00 € 19,00 € 12,00 € 5,00 € 1,00 € 36,00

Overschrijving

BTW tarief

VOOROPGESTELD TOTAAL

Vraag achter onze S.O.S. Feest! www.hetverschil.com/catering 0474/98.16.98

Het Verschil

Gentsestraat 70 9300 Aalst

+32 474 98 16 98

info@hetverschil.com

BE 0452.657.626


Geen zin of geen tijd om alles zelf te doen?

S.O.S. FEEST! De survival-en inspiratiegids met 101 tips om van het leven een grandioos feest te maken

WIJ NEMEN UW PLEZIER SERIEUS, Vraag uw brochure NU!

Pag: 11


Waar wij graag eten: Antwerpen Hangar 41, op zondagmorgen durven we hier even binnenwippen. Mooie gerechten zonder meer. Piet Huysentruyt komt er ook wel eens over de vloer. Ferrier 30: op wandelafstand van het Museum voor Schone kunsten. Eerlijk, Italiaanse gerechten zonder poespas. Ook open op zondag.

Brussel La Paix, een superkeuken, superkader, superbediening, superwijnen, kortom hier keren we steeds tevreden terug.

London Maze, een creatie van Ramasy, waar een voormalige kok van El Bulli zijn ding doet! Geweldig, creatieve gerechten volgen elkaar in sneltempo op! En een super kader, wat moet dat meer zijn.

Parijs Georges, op het dak van het Centre Pompidou, overheerlijk genieten van de gerechten met zicht over de daken van Parijs! Trendy en chique interieur, originele menukaart. Een échte aanrader.

Oostenrijk Wenen: Am Steiereck, gelegen in het park, leuke presentatie van de gerechten, en wat bijblijft: als dessert konden we kiezen tussen een sigaar of een chocoladebereiding…. TOP.

Nederland Cadzand: Pure C, net over de Belgische grens. Unieke locatie, zicht op zand en zee. Eten doe je in een al even uniek decor: wit gecombineerd met natuurelementen. En ja hoor, de creaties van Sergio Herman, die mogen er ook best wezen :-). Wel, lang van tevoren reserveren...

Letland Riga: Vincents, voor de BMBS: de Beau Monde van de Baltische Staten.. In een kelder, maar best wel cosy... Uitgebreide keuze à la carte. Innovatief en klassiek samen. Sorbet wordt aan tafel bereid. Spectaculair, om nooit te vergeten en heel lekker op basis van inheemse wilde besjes..

Bali Seminyak: Gado Gado, het mooiste restaurant ooit gezien. Met je voeten ei zo na in het zand. Je hoort de golven rollen. Pure romantiek in een feeëriek decor. De joviale maître hôtel is een plus. En de gerechten zijn van een sterrenniveau. Staat voor eeuwig en 3 dagen in ons geheugen gegrifd.


Pag: 13


VLOTTE LUNCH € 21 Een creatief voorgerecht, volgens het ritme der seizoenen --------------------------------------Wat de baas vandaag eet, steeds gebracht zoals in een culinair magazine, maar nooit met gehakt

BIB - GOURMAND MENU € 35 Marbré van ganzenlever gegaard in korst van peperkoek, warm briochebroodje, gel van vijgen, accenten van peperkoek (+5€) of gelakte snoekbaars & Japanse dashi met , wakamé, zeekraal en fluweelpootjes (enoki-take) --------------------------------------Oranje soepje van de beste pompoenen uit onze moestuin, Rodenbachbier en Turks krokantje met king-krab (+3€) Of Varkenswang, langzaam smeltend op je tong, Gentse graanmosterd en krokante schorseneren --------------------------------------Hazenrugfilet, stamppot op grootmoeders wijze: met spekjes en met groene kool, tuille van bintjes met sesamzaadjes, poivradesaus om het smeuïge karakter te benadrukken (+4€) of Vergeten en onderschatte vis: heibot met witloof op zijn Vlaams en crème van Franceline (roodgekleurde aardappeltjes) --------------------------------------Mascarpone met speculoos, koffie en krokantje van melk Of Ananas, gebakken en op het bord gebracht met een gel van vodka, een crémeux van passievruchten en een knapperige merengue Wijnen gekozen door de baas: € 24 ..:: Alle menu’s enkel per volledige tafel ::..

Indien u in groep (+8p.) komt, weten wij graag uw keuze op voorhand, dit om u beter te kunnen bedienen.


Pag: 15


klassieke voorgerechten GARNAALKROKET

creatieve voorgerechten

€ 13

Een journalist van Knack magazine vond ze zalig. Met meer dan voldoende garnalen, verpakt in een lekker krokant korstje. Geen overdreven garnituur, maar citroen en gefruite peterselie, meer moet dat écht niet zijn.

Carpaccio van HERT € 14 Flinterdun gesneden hertefilet met een smeuïge crème van ganzenlever, veenbesjes uit het wild, afgewerkte met een scheutje zuivere olijfolie. Puur herfst op uw bord!

SNoekbaars

€ 15

gelakte snoekbaars & Japanse dashi met , wakamé, zeekraal en fluweelpootjes (enokiGekruid met fleur de sel, peper uit de molen en take) schilfers oude échte Parmezaan, notensalade, GAMBA € 18 pijnboompitten, zongedroogde tomaten. Super grote gamba gegaard in Vraag naar onze Exquise winter truffel! +€8 olie met tuinkruiden en look. GEITENKAAS JACQUES € 13/19 Gemengde salade met al het De Belgische geitenkaas wordt in dikke plakken mooie dat het seizoen te bieden heeft. gesneden gebracht met gebakken appeltjes SINT-JACOBVRUCHTEN € 16 en spekjes, krokant gebakken in de oven met honing en pistachenootjes. Geserveerd Krokant gebakken zoals dat alleen op een met een mooie, frisse tuinkruidensalade met teppanaki kan. Gelakt buikspek van ‘the Duke Jonagoldappel. of Berkshire’, zalfje van bloemkool en hazelnootboter. Een topgerechtje!

RUNDSCARPACCIO € 14

AUBERGINE

€9

In de oven gebakken aubergine gevuld met coulis van tomaat en gegratineerd met mozzarellakaas. Krokante salade met aspergescheuten en notensalade.

TERRINE VAN FOIE GRAS € 18 In een wintersjaal van peperkoek gehuld, met een gel van vijgen & Sauterneswijn. En een warm briochebroodje om het helemaal af te maken.

Varkenswangetjes

€ 15

Varkenswang, langzaam smeltend op je tong, Gentse graanmosterd en krokante schorseneren

POMPOEN

€9

Oranje soepje van de beste pompoenen uit onze moestuin, Rodenbachbier en Turks krokantje met king-krab


Pag: 17


Italiaanse keuken PASTA - BOs

€ 23

Bos champignons, buikspek en foie gras vormen de hoofdbestanddelen van dit met “amore é emozione” voor u bereide pastagerecht. Een ware délicatesse voor de échte gastronomen onder u! Vraag naar onze Exquise winter truffel! +€8

AUBERGINE

€ 17

Een salade met koud/warm effect. Een eenvoudige schotel, maar met veel voorbereiding. Neem de aubergines, snij ze middendoor met een scherp mes, bak ze aan in de pan met olijfolie en leg ze in een ovenschotel. Maak van verse tomaten een coulis en verdeel deze over de aubergines. Bedek alles met dungesneden mozzarellakaas en laat goudbruin bakken in de oven!

LASAGNE

€ 14

Een klassieker, maar onvoorstelbaar lekker. De saus is bereid met drie soorten kaas: gorgonzola, parmezaan en taleggio. We gebruiken in de bereiding 100% rundvlees. Voor de snelle hap! Op uw verzoek snel geserveerd, maar dan wel niet gegratineerd, we kunnen natuurlijk niet toveren…

beenhouwerij Fazantenhen

€ 27

In het gezelschap van kleine groene kooltjes, spruitjes genaamd & butternut. Rijkelijk overgoten met het door velen gesmaakte Orval. En de verse amandelkroketjes die mag u gerust in het sausje doppen... zodat er zeker geen druppeltje verloren gaat!

HAZENRUG

€ 28

Te proeven! Stamppot op grootmoeders wijze: met spekjes en met groene kool, tuille van bintjes met sesamzaadjes, poivradesaus om het smeuïge karakter te benadrukken

Wild zwIjntje

€ 20

Gebracht als ragout. Wij klopten aan bij omalief, want de saus bereiden we à la façon de Grand-Mère: met zilveruitjes, spekjes en champignons. Het obligate appeltje met veenbesjes gevuld en het stronkje witloof mogen hierbij zeker niet ontbreken, net zo min als de

IERSE RIB –EYE

€ 24

Het malste stukje vlees met het typische stukje vet, midden in het vlees, lekker doorregen, gebakken volgens uw wens, geserveerd met een frisse salade en een puntzakje verse frietjes. U kiest zelf de saus waar u op dat moment zin in hebt: met champignons, verse bearnaise of pepersaus (+ € 3,5)

AMERICAIN

€ 20

Absolute nummer 1. (zaalbereiding) Het aantal dat hier reeds aan tafel bereid werd, loopt in de duizenden. De gasten komen er keer op keer voor terug. Waarom? Kijk en ruik als we dit aan het bereiden zijn, geniet met al uw zintuigen…RUIK vooral!

Beste bezitters van een “Bongo bon Brasserie” bon. U kiest vrij uit de kaart, wij verminderen uw rekening met het bedrag vermeld op de bon ( 50€). of u kiest voor ons Bongo menu: Stoofvlees van wild zwijntje& kroketjes en chocomousse als nagerecht


vegetarische keuken

uit het water ROG - Consommé

AUBERGINE

€ 9,00/17,00

Een salade met koud/warm effect. Een eenvoudige schotel, maar met veel voorbereiding. Neem de aubergines, snij ze middendoor met een scherp mes, bak ze aan in de pan met olijfolie en leg ze in een ovenschotel. Maak van verse tomaten een coulis en verdeel deze over de aubergines. Bedek alles met dungesneden mozzarellakaas en laat goudbruin bakken in de oven

DAGSOEP

€ 6,00

Olala, zo smaakt lekker gezond, bereid met jonge groentjes en dat proef je!

GEITENKAAS JACQUES € 18,00 De Belgische geitenkaas wordt in dikke plakken gesneden gebracht met gebakken appeltjes, krokant gebakken in de oven met honing en pistachenootjes. Geserveerd met een mooie, frisse tuinkruidensalade met Jonagoldappel.

WOUDVRUCHTEN

€ 15,00

Pasta is een gerecht uit het noorden van Italië. De pasta wordt gemaakt van hard geriesmeel, en gedroogd aan de waslijn!. Wij vinden geen enkel woord dat kan beschrijven hoe dat verrukkelijk dit smaakt... U wel? Vertel het ons. Vraag naar onze Exquise winter truffel! +€18

Het Sana-dieet is een gezond en evenwichtig dieet dat grotendeels gebaseerd is op het mediterraans dieet. Het gaat terug naar de basis van gezond eten door gebruik te maken van natuurlijke voedingsmiddelen boordevol waardevolle vitamines, mineralen en beschermstoffen. Er is een prominente plaats weggelegd voor superfoods: denk bijvoorbeeld aan broccoli, blauwe bessen, kurkuma, olijfolie en pure chocolade. Variëren met superfoods vormt een belangrijk onderdeel van het Sana-eetpatroon..

€ 27

De rog wordt voor u van de graat gehaald. Gepocheerd in een geurige bouillon met verschillende aromaten. Als garnituur voorzien we groene kool en sinterklaaswortel! Lekker licht, lekker MJAMMIE, MJAMMIE

ZEETONG

€ 32

Op de wijze van de molenaarsvrouw. Het verhaaltje: “de man stond op het veld en haalde het graan binnen, de vrouw bediende de molen en maakte bloem. Wanneer zij vis bereidde, wentelde zij hem altijd in haar eigen product!” Geserveerd met warme groentjes (snijboontjes, groene boontjes, doperwtjes en gestoofd in kruidige boter). u heeft de keuze tussen verse frietjes of natuuraardappelen.

KABELJAUW

€ 28

Dik stuk kabeljauw op het vel gebakken, met een zalf van bintjes op smaak gebracht met verse nootmuskaat. Een knapperig accentje dankzij de crunch van paling. Een jus met extra vierge olijfolie uit de Algarve en stronkjes gebakken witloof.

HEILBOT

€ 24

Vergeten en onderschatte vis: heibot met witloof op zijn Vlaams en crème van Franceline (roodgekleurde aardappeltjes)

GAMBA

€ 32

Gegrild in de oven met lookolie bij deze heerlijkheid mag u vooral niet vergeten het sap uit het hoofd van het beestje op te slurpen! Doe dit met een zelfgebakken broodje! Geserveerd met een verukkelijke salade rijk aan twee soorten tomaat, jonge uitjes, cress soorten en bovenal lekkere vinaigrette!.

Pag: 19


klassiek DESSERT gebrande vla

€ 7

In het “schoon Vlaams “ spreken we over gebrande vla, bereid met échte vanille Bourbon, binnenin lichtjes lauw, en gebrand met candijsuiker

Tarte fine €12 Bovenaan gecarameliseerde appeltjes, onderaan een knapperig Marokkaans brickdeeg. We stellen uw geduld een beetje op de proef (+ 15 min), want onze keukenprinsen en prinsessen hebben 15 minuten nodig om dit toetje te bereiden... Maar het resultaat is het wachten meer dan waard. Koud-warm effect: daar zorgt het bolletje vanille roomijs voor!

SABAYON € 12 ZAALBEREIDING, sabayon bereid met champagne Blijft iets speciaals, als ik er één maak (in het midden van de zaal) willen de andere klanten er ook één, hét bewijs dat zien doet verkopen

DAME BLANCHE & COLA € 7,00 Ohlala, lekker, lekker! Met een warme colachocoladesaus, de klassieker der klassiekers, met een creatieve twist door de cola en een modern knipoogje dankzij de gouden knetters

Echte Ierse koffie € 8.00 Het dessert voor diegenen die eigenlijk geen dessert wensen, bereid met échte Ierse whiskey.

MODERN CAMMENBERT € 11 Smeltend & croustillant samen. Verrassend alleszins. Met een siroop van oude port & een mespuntje vanille. Gebracht als loempia, in duet met een slaatje van rucola.

ananas

€9

Ananas, gebakken en op het bord gebracht met een gel van vodka, een crémeux van passievruchten en een knapperige merengue

chocolADE MOUSSE chocolade

€7

Als luchtige mousse met ijs van “amandelmelk” en een sneeuw van witte chocolade.

MASCARPONE

€9

Mascarpone met speculoos, koffie en krokantje van melk, eigenaardigheidje, met dank aan de kennis opgedaan in de boeken van El-Bulli

Dariole folle,folle,folle, folle,folle,folle € 9 Het lijkt wel een kindersurprise... :-p Zwarte chocolade aan de buitenkant, enkel binnenin geen verborgen speelgoedje maar een andere verrassing.. Met karamelbanaanpartjes. Heel ongewoon en ongezien maar ongewoon & ongezien lekker! Smaakt nog beter met een kopje OR.

Sinterklaassabayon €11 Sabayon bereid met wit bier en speculoos, laat je verassen door de stukjes verse marsepein, en ontdek waarom zwarte piet hier altijd wil stoppen (speculaasijs.... jaja)!

Pag: 21


de koffiekaart Espresso

€ 2.40

Van een melange van zuivere Arabica met een brede, volle smaak. Koffie met body en zachte nasmaak.

Ristretto

€ 2.50

“Perfectie wordt niet bereikt als men niets meer kan toevoegen maar wel als men niets meer kan wegnemen” aldus Antoine de SaintExupéry. En dan heb je een “Ristretto”.. Door zijn concentratie komt zijn smaak zeer sterk tot uiting en dient het bijgevolg een perfecte koffiemelange te zijn.

DUBBEL Ristretto € 3.50 “De Perfectie , dubbel....

Cappuccino

€ 3.20

Waar komt de naam vandaan? Deze koffie kreeg de naam cappuccino omdat de kleur refereerde naar het habijt van de gelijknamige, van oorsprong Italiaanse kloosterorde. Een lekkere espresso met gestoomde melk en een wolkje kaneel.

Thee

€ 4.00

“Life is like a box of chocolates, you never know what you gonna get!” Deze uitspraak is hier zeker van toepassing. Maak uw keuze uit 12 ‘losse’ theesoorten.

Verse muntthee

€ 6.00

De charme van het Midden- Oosten, met verse muntblaadjes bereid.

Echte Ierse koffie € 8.00 Het dessert voor diegenen die eigenlijk geen dessert wensen, bereid met échte Ierse whiskey.


DE TROUBADOURS ‘Weg met de alcohol’ (Populaire toast, studentenclub Hotelschool Ter Duinen, Koksijde - 1989)

Pag: 23


Zachte & Sterke Drank Grand Marnier

€ 6.80

Cointreau Mandarine Napoleon

€ 6.80

€ 6.80

Mandarine Napoleon X.O.

€ 6.80

Deze prestigieuze Cuvée Supérieure, waarvan dit jaar slechts 2000 flessen werden gebotteld krijgt 46° mee en zal enkel in exclusieve horecazaken worden aangeboden. Mogelijks wordt het zelfs een verzamelitem aangezien voor deze exclusieve drank ook een unieke geschenkverpakking werd ontworpen.

Amaretto Disaronno

€ 6.80

Baileys original

€ 6.80

Amarula

€ 6.80

BIO?? Lees het verhaaltje over ons Zuid-Afrikaans drankje: Crèmelikeur gemaakt van de wilde amarulavrucht, die groeit aan de olifantenboom in ZuidAfrika. Lekker met een blokje ijs bij de koffie of een scheutje in de koffie Verhaaltje (niet verzonnen!): Olifanten en apen die de vruchten die op de grond liggen opeten, lopen dronken rond in de steppe.

ABK6 Maak kennis met ABK6, ontstaan uit de ambitie om een modern en eigentijds imago te geven aan Cognac en tegelijkertijd het traditionele productieproces te respecteren. Francis Abécassis, eigenaar van het domein, en Simon Palmer, Maître de Chais, delen dezelfde passie wat resulteerde in een uitzonderlijk zachte cognac met een heel gevarieerd en intens bouquet.

VS PURE SINGLE

€ 6.50

Gemiddeld 8 jaar oud. Krachtig & aromatisch.

VSOP GRAND CRU

€ 8.00

Gemiddeld 15 jaar oud Aroma’s van vanille, appel, kaneel en houttoetsen.

XO FAMILY RESERVE

€ 14.00

Gemiddeld 30 jaar oud Complex & elegant. Smaakt naar gedroogde vruchten & patisserie.

Pag: 25


armagnac Minder populair maar zeker niet minder interessant is armagnac, uit de gelijknamige streek, ergens tussen Bordeaux en de Pyreneeën. Armagnac werd en wordt nog altijd, zij het niet uitsluitend, op een iets andere manier gestookt dan cognac. Niet in alambic s, waarin bepaalde hoeveelheden wijn in één keer wordt afgestookt maar in een continu-apparaat, waarin de wijn - ook weer zo’n licht wit wijntje, blijft doorstromen. De door de hitte van het fornuisje eronder ontsnapte alcoholdamp loopt via een buis door de instromende koude wijn en condenseert en druppelt dan als blank vuur in het gereedstaande fust. Maar er zijn de laatste tijd veel bedrijven overgegaan op de alambic. Armagnac is dan wel, net als cognac, een wijndistillaat op hout gerijpt maar het is toch anders, uit andere grond voortgekomen. De zon staat er anders, de zee is verder weg. Armagnac is wat aardser, heeft, zoals sommige wijnen terroir, een suggestie van de grond waarin de wijnstokken staan, de geur is wat warmer en directer. Een geur van gedroogde pruimen zoals men die in de boerderijen van de streek ruikt als de warme pruimentaart uit de oven komt. Ook een geur van viooltjes, soms iets honingachtigs als van lindebloesem, ook wel de geur van een bos in de zomerzon. Ook armagnac is een mengsel en wordt samengesteld uit distillaten uit bas-armagnac, de rijkste , Ténarèze, de lichte geurige en haut-armagnac, de eenvoudige, stevige.

gelas bas armagnac

€ 8.50

Assemblage d’eaux de vie d’au moins 18 ans de vieillissement.Une eau de vie harmonieuse entre caractère et vieillissement. La qualité revèlant l’empreinte de la maison..

bas armagnac dartigalongue

€ 6.00

Assemblage de Bas Armagnac, 65% de 1989, 15% de 1979 et 20% de 1972. Eau de Vie au ton ambré soutenu, brillante et limpide. Eau de vie bien structurée. L’attaque en bouche est franche, souple et ronde. Note de rancio et de pruneaux. Long en bouche.

Armagnac magnol € 13.00 - Culture biologique (contrôlée par Ecocert, organisme certificateur), - Appellation “Armagnac Ténarèze”, - Armagnacs millémisés, au moins 10 ans d’âge, élevés dans nos chais, - Nombreuses médailles (Concours Agricole de Paris, Concours des Grandes Eaux de Vie à Eauze).


calvados Fine Calvados Père Magloire

€ 6.50

Pere Magloire Fine Calvados - Een klassieke eerlijke calvados, redelijk strak en krachtig.

Calvados Grand Solage Boulard

€ 8.00

Distilleerderij Boulard is gevestigd in de plaats Conquainvilliers, het hart van de “Pays d`Auge”, waar Calvados van zeer hoge kwaliteit word gemaakt. Hier heeft de familie Boulard boomgaarden met maar liefst 35.000 appelbomen. Er bestaan ongeveer 800 soorten appels waarvan Boulard er 120 heeft geselecteerd om haar Calvados optimaal te kunnen produceren. Elke varieteit levert zijn eigen bijdrage aan het produkt. In de “Moulin de la Foulonnerie””, de distilleerderij van Boulard, gist de cidre ongeveer 3 maanden en wordt daarna 2 maal gedistilleerd in koperen ketels. Hierna rijpt de Calvados van Boulard minimaal 3 jaar in eikenhouten fusten.

Château du Breuil 15y

€11.00

A blend of Calvados aged at least 15 years. The small quantity of younger brandy in the blend gives it its fragrant apple bouquet which then gives way to robust tannins of old mature Calvados. A rich and voluptuous Calvados of great depth. Silver medal - International Wine and Spirit Competition, London 2006 and 2008, Silver medal - Paris 2010 (Concours Général Agricole)

Calvados is een op cognac gelijkende sterke alcoholische drank (40% - 45%) verkregen door het destilleren van appelcider. Deze appelcider wordt tweemaal gedestilleerd, wat resulteert in een destillaat met een alcoholpercentage van 69% tot 72%. Hierna volgt een rijping op eikenhouten vaten. De rijptijd kan variëren van 1 tot 5 jaar. Tijdens het rijpingsproces verliest het destillaat een deel van zijn alcohol. Gebruikt men als basis geen appelcider maar droesem, dan spreekt men van een marc. De drank is afkomstig uit het gelijknamige departement (Calvados) in Normandië en laat zich uitstekend combineren met de eveneens Normandische camembert. Commissaris Maigret uit de boeken van Georges Simenon was een bekend calvadosdrinker.

Pag: 27


Bijna nergens anders meer te koop

Elixir d’ Anvers

(F.X. de Beukelaer)

Grappa

(keuze aan tafel)

€ 6.50 € 8.00

Distillerie Biercée € 7.50 Griotte d’ Orange Céleri vert

P’tit peket Poire N°1 Eau de Villée

Tia Maria

€ 6.50

Hazelnoten likeur € 6,50 (Belgisch product)

Drambuie

zoete whisky’

Chartreuse geel

€ 7.50 € 7.00

Chartreuse groen € 7.00 Sambucca

€ 7.50

Limoncello

€6,50

(anijs,zoet gekoeld met koffiebonen)

Jägermeister Galliano

€ 5.50 €7.00

Galliano is een Italiaanse likeur, gemaakt van meer dan 100 verschillende kruiden, waaronder anijs en vanille. De oorsprong van de likeur ligt in het einde van de 19e eeuw. In die tijd werd de likeur genoemd naar een Italiaanse heldhaftige soldaat.


Pag: 29


Whisky J&B € 6.00

TALISKER 10y € 9.50

J&B Rare Blend, the standard J&B whisky (Island) “Het zachte turfrijke water voor Tabrand, is a blend of 42 Scottish malt and lisker™ komt, reeds sinds de oprichting, uit grain whiskies. 21 ondergrondse bronnen die opborrelen uit Hawk Hill (Cnoc nan Speirag) naast de disJohnnie Walker € 6.00 tilleerderij. Zoals de naam doet vermoeden, RED LABEL It is the most widely distrib- huizen er roofvogels, voornamelijk Pereuted brand of blended Scotch whisky in the grines. world, sold in almost every country with Ik geloof dat de vulkanische rotsbodem van yearly sales of over 130 Skye bijdraagt tot het prikkelend aroma, een million bottles. peperige smaak en een grote afdronk. Het ongebruikelijke ontwerp van de ketels voegt Glenfiddich 12 y € 7.00 een extra dimensie toe.” Michael Jackson. The Glenfiddich Distillery was founded in 1886 by William Grant in Dufftown, ScotThe Macallan 12y €10.00 land, in the valley of the River Fiddich.[3] The Glenfiddich single malt whisky first ran (Highland) Colour: mahogany. Nose: full, from the stills on Christmas Day, 1887 slightly sweet; toffee, ginger and dried fruits accompanied by sherry and cloves. Chivas 12 y € 7.50 Palate: rich in both dried fruit and sherry, The Glenfiddich Distillery was founded in with a subtle toffee sweetness and pleasant 1886 by William Grant in Dufftown, Scot- touch of spice flavour with a touch of sherry land, in the valley of the River Fiddich.[3] sweetness and wood. Finish: medium long. The Glenfiddich single malt whisky first ran from the stills on Christmas Day, 1887 The Balvenie 12 y €10.00 Single Malt Whisky (Highland, Moray) DoubleWood cask Warming. Long-lasting, with the complexCAOL ILA 12y € 9.50 ity still getting one’s attention. The sherry is CAOL ILA 18y €11.50 evident, with a most interesting fullness. (Island) Nose: aromatic. Powerful but elegant. Peat and sea weeds. Body: a perfect harmony between sweetness, sea flavours. Finish: Soft honey sweetness, spices and smoke.

Bruichladdich 10 y (Isle of Islay)Light,

€ 8.50

fresh and full of vitality. Assertive youthfull bouquet with honeysuckle, myrtle, green apple, garden mint, dry OBAN 14y € 9.50 hay and oak shavings, salt and crushed sea (West Highlands) Van Oban wordt gezegd shells. Simple and succulent, sweet flavours dat deze malt de perfecte balans heeft tussen of home made tablet, toasted malt and mead, de Highlands en de eilanden. De ingrediënten followed by fresh citrus fruits and ozone. The komen uit het binnenland terwijl de rijping op finish is full of action. 100 meter van de zee gebeurt. Dit verklaart het unieke karakter van deze malt whisky. De Jura 16y €10.00 geur heeft een lichte toets van zeewier, zilt en turfrook. De smaak is zacht, moutig-fruitig (Isle of Jura) NOSE – Full and rich. Each en bevat een rokerige droogheid. aroma beautifully structured to reveal harmoDegustatietips: Oban+pistachenootjes ny at its best. Silk and honey with a hint of


ginger spice encompass this floral bouquet. PALATE – Soft peaches and honey with a hint of citrus and marzipan will slowly arise, yet the backbone of its heritage continues to ebb away on the aftertaste, leaving the palate rewarded and satisfied. Springbank10 y € 8.50 (Campbeltown) The classic Springbank complex, rich character can be found throughout the various bottlings available: the 10 year old is matured mostly in bourbon casks, emphasising the distillery’s character; the 100 proof 10 year old is considered by many to be Springbank in its purest form with its salty, briny flavour.

Aberlour 10 y € 9.50 A classic Speyside single malt, matured in a combination of bourbon and sherry casks. Welcoming, vibrant and rewarding. (Highland)

Glenkinchie 10y

€ 8.50

Glenkinchie is een vrij typische single malt uit de Lowlands. Fris en betrekkelijk licht, met een flair van citroen en gras. Een wat zoete geur en een lichte turfsmaak maken het tot een goede whisky om kennis te maken met Schotse single malts.

(Lowland)

EN DE HELE ‘RANGE’ VAN LAPHROAIG (ISLY) , NEEM GERUST EEN KIJKJE IN ONZE COLLECTIE € 9.00

Pag: 31


SOFT DRINKS • Chaudfontaine bruis 0,2 l

€ 2.50

• Chaudfontaine plat 0,2 l

€ 2.50

• Chaudfontaine 0.5l (licht parelend) € 5.00 • Chaudfontaine 0,5l plat

€ 5.00

• Tomatensap

€ 2.50

• Coca - Cola

€ 2.50

• Coca - Cola light

€ 2.50

• Fanta

€ 2.50

• Tonic

€ 2.50

• Ice-tea

€ 2.50

• Vers sinaasappelsap

€ 5.00

• Vers citroensap

€ 5.00

BIEREN • Vedett

€ 3.50

• White Vedett

€ 3.50

• Jupiler N.A.

€ 2.50

• Lindemans Kriek

€ 3.00

• Leffe Blond

€ 3.50

• Leffe Bruin

€ 3.50

• Duvel

€ 3.90

• Westmalle Tripel

€ 3.90

• Orval

€ 3.90


Pag: 33


Onze zaaltjes Onze zaaltjes in de coulissen van het restaurant hebben een eigentijds decor, sober en clean. Ze zijn ideaal om in gezelschap te tafelen (van 8 tot 20 personen). Wij stellen u aantrekkelijke menu’s voor. Vraag gerust en geheel vrijblijvend inlichtingen.

Verjaardagen Een verjaardag vieren is toch steeds weer iets feestelijks. Vergeet niet bij uw reservatie te melden dat er iemand jarig is, zodat we deze persoon, met enige feestelijke inkleding, een lekker glaasje ‘Veuve Clicquot’ kunnen aanbieden! Of nog beter, laat uw persoonlijke gegevens achter en ontvang bij een volgend bezoek een hele fles Champagne om thuis verder te genieten!

Cadeaubons U zit in de rats omdat u voor die ene bijzondere persoon een cadeau moet kopen, terwijl hij of zij eigenlijk alles al heeft? Kom eens origineel uit de hoek en doe hem / haar een etentje cadeau. Wij bieden prachtige cadeaubons in een unieke verpakking aan. Onze KADOOSJES worden individueel op maat van uw budget gemaakt.

KLEDING Jasjes en dasjes van Arezzo, Lede. Philipe weet ondertussen onze maten perfect, en dat scheelt een hoop tijd!

PEOPLE WHO MAKE THE DIFFERENCE

Chantal, zelfs met haar gekleurde haren zal je haar van ver herkennen. Steeds in de weer, nooit te laat, altijd opgewekt en klaar voor een verhaal...

Fabian, Onze allerliefste man van het hele gezelschap! Wees lief en hij zorgt ervoor dat je krijgt wat je wil!

Yves, Oudgediende van de Bellemolen, nu opperhoofd in onze keuken van ‘t Verschil

Lien, komt recht van ‘t school onze keuken ondersteunen, we zien een GROTE toekomst in haar

Abdel, Onze klusjesman, doet 1001 en 1 dingen voor de zaak.... je ziet hem niet altijd maar hij is er wel.

Kevin, Terug van weggeweest, begon op 16j bij ons als hulpje, heeft een tour gedaan bij grote namen (Comme Chez Soi, ...) en op z’n 21 staat hij scherp voor vele mooie jaren!

Mijn gezin, Zonder hun zou dit alles écht niet mogelijk zijn! Nooit aflatende steun van mijn bieke, de trots om papa te mogen zijn van twee ‘vedetten’ Poppie & Spookie genaamd (troetelnaampjes natuurlijk)


culibox de, m -en 1 culinaire doe-het-zelf oplossing, een creatie van restaurant Het Verschil, waarmee je Het Verschil maakt… 2 middel dat je toelaat om in een handomdraai bij je thuis een gastronomisch menu met topgerechten & topingrediënten op tafel te toveren 3 éénvoudig, snel én verrukkelijk, op het ritme van de seizoenen, zonder voorbereiding, zonder afwas. Alles wordt meegegeven in eenmalige verpakkingen

en kan gemakkelijk thuis in uw eigen koelkast bewaard worden. Reken op ongeveer 4 minuten om alles op te warmen en op de borden te schikken. Uiteraard voorzien we ook een uitgebreide handleiding online vindt u een filmpje waar u met eigen ogen ziet hoe het moet

4 klaar in amper 300 seconden! 5 héél betaalbaar bovendien

Staat (nog) niet in de Van Dale , maar hierboven vind je een definitie van hoe wij onze CULIBOX zien. Een kant-en-klaar staaltje van puur en intens CULINAIR genot!

KERST / OUDEJAAR CULIBOX … Voor slechts

35€uro is deze box voor u …

Gebakje met kreeft en jonge prei Praline van ganzenlever met knetterchocolade & macaron

BESTEL NU!

--

Dun gesneden sint-jacobsvruchten met scheutensalade en dressing van Champagne en pompelmoes --

Bisque van krab met een subtiele toets van citroengras --

Gegrild half kreeftje met feestelijke garnituur (+ 10 euro) --

Fazantenhen gebraden met aromaten ‘Brabaçonne’, gebruind witlof, appeltje met veenbessen en een aardappeltaartje met bieslook en kastanje --

Candy-Bar met witte chocolade, biscuit met toetsen van pistache en een in Sauternes gegaard peertje

Pag: 35


Gentsestraat 70 - 9300 Aalst peter@hetverschil.com 0474/98.16.98 www.hetverschil.com

WIJ DANKEN U VOOR UW BEZOEK NEEM EENS EEN KIJKJE OP ONZE SITE U VINDT ER EEN SCHAT AAN INFO TERUG EN ONDERTUSSEN GENIET VAN ELK MOMENT

Menukaart November-December  
Menukaart November-December  

Bib-bib Hoera

Advertisement