Page 1

team 2014 building


home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

LPA teambuilding 2014 Beste collega’s, Laat je inspireren door onze gloednieuwe teambuildingbrochure 2014! Hou je van actieve avontuurlijke trektochten? Of gaat je voorkeur naar een rustige activiteit? Dan biedt deze brochure je tal van mogelijkheden. Klik op de gekleurde rubrieken hiernaast en ontdek het aanbod van reeds gekende en nieuwe deelnemende organisatoren. Bestaat je team uit 10 of minder collega’s? Dan kan je aan de hand van het icoontje links bovenaan bekijken welke activiteiten geschikt zijn voor kleine groepen. Lees zeker nog even de spelregels en de praktische info na vooraleer je je teambuilding organiseert. Vind je geen inspiratie in de brochure, dan mag je zelf een eigen voorstel uitwerken voor een budget van € 45 per persoon. Veel plezier! Het HRM-team

2 / 39


home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

praktische info Je koos een activiteit uit de brochure Stap 1

Kies de teambuilding die de voorkeur van je team geniet. Let hierbij op het minimum aantal vereiste deelnemers. Sommige modules zijn enkel mogelijk vanaf een bepaalde bezetting.

Stap 2

Neem contact op met de organisator en vermeld uitdrukkelijk over welke module het gaat. Geef ook meteen de reservatiecode door!

Stap 3

Zoek samen met de organisator naar een datum die voor jullie beiden past. Let op: zorg dat er minstens twee weken zitten tussen het moment dat je je aanvraagformulier bezorgt aan HRM en de datum van je teambuilding. Plan de datum dus niet te krap!

Stap 4

Zorg dat je vanaf het eerste contact met de organisator het deelnemersaantal zo exact mogelijk doorgeeft. De meeste organisaties rekenen namelijk een deel of zelfs de volle prijs aan voor afwezigen. Geef dus niet bij benadering 20 personen op als er slechts 18 personen zullen deelnemen. Vraag op voorhand dan ook een uitdrukkelijk engagement aan je collega’s. Het is niet de bedoeling dat iemand zijn of haar naam opgeeft en bij nader inzien toch niet meegaat.

Stap 5

Vul het aanvraagformulier in dat je vindt op intranet. Laat het ondertekenen door je afdelingschef of diensthoofd en dien het minstens twee weken op voorhand in bij HRM Welzijn ter attentie van Elly Van Uffel. Zij stuurt jou via mail een goedkeuring van de aanvraag. Vanaf dan kan je alle verdere regelingen treffen met de organisator. Voor alle duidelijkheid: HRM handelt jouw teambuilding niet verder af en neemt geen contact op met de organisator. Je dient alles zelf te regelen.

Stap 6

Als er in de periode voor de teambuilding mensen wegvallen, laat dit dan meteen aan de organisator weten om oplopende annulatiekosten te vermijden.

Stap 7

Je hoeft je niets aan te trekken van de financiële afhandeling. Daar zorgt de dienst aankoop en facturatie voor.

Stap 8

Vervoer nodig? Maak de nodige afspraken voor het gebruik van de politiebus bij Elly Van Uffel van HRM (minimum aantal personen: 20). ARB stelt een buschauffeur ter beschikking. Hier moet je dus niet zelf voor zorgen. Tickets voor trein, tram of bus kan je één week voor de teambuilding afhalen op het secretariaat van HRM. Vermeld duidelijk het aantal CALog- en operationele

game over

3 / 39


personeelsleden. De gebruikte tickets van het openbaar vervoer bezorg je ten laatste één week na de teambuilding terug aan HRM.

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

Stap 9 Het is mogelijk dat de organisator tijdens je teambuilding vraagt om een bewijs van aanwezigheid te ondertekenen. Drankjes en hapjes die je los van de brochuremodule ter plaatse consumeert, betaal je cash. Deze kan je niet laten toevoegen aan de eindfactuur voor LPA. Alle extra kosten die buiten de dagmodule vallen, worden door de deelnemers nog de dag zelf afgerekend. Stap 10 Geef aan HRM Welzijn door wie er uiteindelijk aanwezig was (namenlijst) op de teambuilding.

Je werkt een eigen voorstel uit Stap 1

Maak de nodige afspraken met de organisator: plan een datum, geef het aantal deelnemers door ….

Stap 2

Vul het aanvraagformulier in dat je vindt op intranet. Laat het ondertekenen door je afdelingschef of diensthoofd en dien het minstens zes weken op voorhand in bij Elly Van Uffel van HRM. Zij laat je per mail weten of jouw voorstel goed of afgekeurd wordt. Vanaf dan kan je alle verdere regelingen treffen met de organisator. Voor alle duidelijkheid: HRM handelt jouw teambuilding niet verder af en neemt geen contact op met de organisator. Je dient alles zelf te regelen.

Stap 3

Neem zo snel mogelijk contact op met Kim Peeters of Evy Luyten van de dienst aankoop en facturatie om de betaling te regelen. Je zal van hen een voorschot ontvangen van € 45 per deelnemer. Met dit voorschot betaal je de organisator op de dag van de teambuilding.

Stap 4

Als er in de periode voor de teambuilding deelnemers wegvallen, laat dit dan meteen aan de organisator weten om oplopende annulatiekosten te vermijden.

Stap 5

Vervoer nodig? Maak de nodige afspraken voor het gebruik van de politiebus bij Elly Van Uffel van HRM (minimum aantal personen: 20). ARB stelt een buschauffeur ter beschikking. Hier moet je dus niet zelf voor zorgen. Tickets voor trein, tram of bus kan je één week voor de teambuilding afhalen op het secretariaat van HRM. Vermeld duidelijk het aantal Calog- en operationele personeelsleden. De gebruikte tickets van het openbaar vervoer bezorg je ten laatste één week na de teambuilding terug aan HRM.

Stap 6

Geef aan HRM Welzijn door wie er uiteindelijk aanwezig was (namenlijst) op de teambuilding.

culinair & cultureel

game over

4 / 39


home

praktische info

spelregels

spelregels Voorwaarden Elke leidinggevende (LG) organiseert jaarlijks een teambuilding (TB) voor zijn of haar team. Het begrip ‘leidinggevende’ is in de ruime zin van het woord te interpreteren en kan binnen de afdeling flexibel ingevuld worden. De LG kan een coördinator, teamleider, politieteammanager, wijkteammanager of chef zijn. Deze lijst is niet beperkend. De LG geeft daadwerkelijk leiding aan een eenheid waarvoor hij of zij de TB organiseert (of aan één van de kleinere diensten die deelneemt aan de TB).

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

Een TB wordt gelijkgesteld aan een dienstprestatie van 7.36 uur (a rato van het werkregime). De TB moet tijdens de daguren plaatsvinden en kan niet plaatsvinden op weekenddagen of feestdagen. De TB vindt uitsluitend plaats in België.

game over

De continuïteit van de dienst mag niet in het gedrang komen. Dat betekent dat iedere operationele dienst en iedere ondersteunende dienst vervanging moet voorzien. Beleidsondersteunende diensten moeten bereikbaar zijn. De goede naam, de integriteit en het imago van ons korps moeten bewaard blijven. Dit betekent onder andere dat het alcoholgebruik beperkt blijft tot maximum twee consumpties per persoon. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan de TB. Het maximumbudget van € 45 per persoon (incl. btw) mag niet overschreden worden. De geplande activiteiten zijn van die aard dat het risico op kwetsuren binnen de aanvaardbare normen blijft.

5 / 39


home

praktische info

spelregels

Doel van de activiteit • een prettige en ontspannende dag; • groepsversterkend effect; • bijdrage tot een beter functioneren in het team; • moet de dagelijkse samenwerking tussen de collega’s ten goede komen; • moet een reële meerwaarde bieden; De aangeboden activiteit moet toegankelijk zijn voor alle leden van het team, rekening houdend met de individuele capaciteiten van elk teamlid. Je mag slechts eenmaal per jaar deelnemen aan een TB. Uitzonderingen:

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

• In geval van mutatie: als het gemuteerde personeelslid al een TB met zijn oude team heeft gedaan, maar nu definitief deel uitmaakt van een nieuw team dat nog op TB moet gaan. In dit geval mag het gemuteerde personeelslid een tweede maal op TB met zijn nieuwe team. • Voor leidinggevende functies tot het niveau van co-politieteammanager. Het spreekt voor zich dat men als LG enkel meermaals kan deelnemen aan een TB als er een reële binding is met het team. Tijdens de TB draag je burgerkledij en/of politiesportuitrusting.

Vervoer Je mag geen gebruik maken van dienstvoertuigen voor het vervoer naar de locatie waar de TB zal plaatsvinden. Je kan je verplaatsen met het openbaar vervoer of met transport door derden. Je kan natuurlijk ook fietsen of wandelen. Vanaf minimum 20 personen kan je een aanvraag indienen voor het gebruik van de bus van Lokale Politie Antwerpen, duidelijk aan te stippen op het aanvraagformulier in het vak “wijze van verplaatsing”.

6 / 39


actief tot avontuurlijk home

AA01. Kano-afvaart van de Rur Sporthotel & Activ Kamp

AA02. Mountainbiketocht en avonturenparcours met boogschieten Sporthotel & Activ Kamp

praktische info

AA03. Mountainbiketocht en downhill met boogschieten Sporthotel & Activ Kamp

spelregels

AA04. Natuuroriëntatie en kanovaren Sporthotel & Activ Kamp actief tot avontuurlijk

AA05. Natuuroriëntatie en langlauftocht Sporthotel & Activ Kamp culinair & cultureel

AA06. Natuuroriëntatie en mountainbiketocht Sporthotel & Activ Kamp

game over

AA07.

Outdoor Experience Stafort

AA08. Planckendael Backstage KMDA

AA09. Team@Work APB Sport

AA10. Waterskiën Schotense Waterski Club

AA11. Zoo Backstage KMDA

7 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

kano-afvaart van de Rur

reservatiecode AA01

Het Sporthotel in Wirtzfeld verwelkomt je team op een gezellig ontbijt met koffie, thee, fruitsap en een heerlijk verse croissant of chocoladekoek. Dan kan de afvaart beginnen! Halverwege de afvaart genieten we van een lekkere huisgemaakte picknick waarna we onze kanotocht vervolgen door het prachtige natuurgebied langsheen de Rur. Hoe warm het weer ook is, dankzij de waterregeling op deze rivier zal je tijdens de zomermaanden nooit op de keien staan. Kortom, en prachtige belevenis met de nodige dosis avontuur!

Dagindeling spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

8.30 uur: welkomstontbijt met koffie, thee, fruitsap en verse croissant of chocoladekoek 9.15 uur: vertrek naar de Rur 10.45 uur: start kano-afvaart van de Rur 13 uur: huisgemaakte picknick 13.45 uur: vervolg kanotocht 16 tot 17 uur: terugkeer naar het Sporthotel

Praktische info -

Minimum 5 deelnemers, maximum 20 deelnemers Inbegrepen: ontbijt en huisgemaakte picknick Locatie: Wirtzfeld, Büllingen, bereikbaar met auto Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: sportief Enkel mogelijk van 1 januari tot 15 maart en van 15 juli tot 31 december! Vraag ook naar ons slechtweerprogramma!

Extra Winter of zomergrill: € 25,- per persoon Douche: € 2,- per persoon Overnachting (hotel): € 35,- per persoon Overnachting (tent): € 7,- per persoon

Organisator Sporthotel & Activ Kamp (Activ Kamp B.V.B.A.) Kölschländchen 14 4760 Wirtzfeld 0495 79 88 47 info@sporthotel.be www.sporthotel.be 8 / 39


mountainbiketocht en avonturenparcours met boogschieten

reservatiecode AA02

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

Het Sporthotel in Wirtzfeld verwelkomt je team met koffie, thee of fruitsap. Na deze gezellige ontvangst worden de mountainbikes verdeeld en vertrekken we op een avontuurlijke mountainbiketocht. Na de tocht genieten we van een lekkere huisgemaakte picknick waarna we het avonturenparcours trotseren. Na het touwenparcours kan je je scherpschutterkwaliteiten nog even testen bij het boogschieten.

Dagindeling 9.30 uur: ontvangst met koffie, thee, fruitsap 10 uur: vertrek mountainbiketocht 13 uur: huisgemaakte picknick 14 uur: avonturenparcours met boogschieten 16 tot 17 uur: terugkeer naar het Sporthotel

Praktische info -

Minimum 15 deelnemers, maximum 30 deelnemers Inbegrepen: welkomstdrankje en huisgemaakte picknick Locatie: Wirtzfeld, Büllingen, bereikbaar met auto Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: sportief Enkel mogelijk van 1 mei tot 1 november! Vraag ook naar ons slechtweerprogramma!

Extra Winter of zomergrill: € 25,- per persoon Douche: € 2,- per persoon Overnachting (hotel): € 35,- per persoon Overnachting (tent): € 7,- per persoon

Organisator Sporthotel & Activ Kamp (Activ Kamp B.V.B.A.) Kölschländchen 14 4760 Wirtzfeld 0495 79 88 47 info@sporthotel.be www.sporthotel.be 9 / 39


mountainbiketocht en downhill met boogschieten

reservatiecode AA03

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

Het Sporthotel in Wirtzfeld verwelkomt je team met koffie, thee of fruitsap. Na deze gezellige ontvangst worden de mountainbikes verdeeld en vertrekken we op een avontuurlijke mountainbiketocht. Na de tocht genieten we van een lekkere huisgemaakte picknick waarna we met karts en trikes downhill rijden op de skipiste. Als je dan je zenuwen nog te baas kan, kan je misschien de roos raken bij het boogschieten.

Dagindeling Een dag outdoor experience kan er als volgt uitzien: 9.30 uur: ontvangst met koffie, thee, fruitsap 10 uur: vertrek mountainbiketocht 13 uur: huisgemaakte picknick 14 uur: downhill karts and trikes met boogschieten 16 tot 17 uur: terugkeer naar het Sporthotel

Praktische info game over

-

Minimum 15 deelnemers, maximum 30 deelnemers Inbegrepen: welkomstdrankje en huisgemaakte picknick Locatie: Wirtzfeld, Büllingen, bereikbaar met auto Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: sportief Niet bij sneeuw, ijs of hevige regenval! Vraag ook naar ons slechtweerprogramma!

Extra Winter of zomergrill: € 25,- per persoon Douche: € 2,- per persoon Overnachting (hotel): € 35,- per persoon Overnachting (tent): € 7,- per persoon

Organisator Sporthotel & Activ Kamp (Activ Kamp B.V.B.A.) Kölschländchen 14 4760 Wirtzfeld 0495 79 88 47 info@sporthotel.be www.sporthotel.be 10 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

natuuroriëntatie en kanovaren

reservatiecode AA04

Het Sporthotel in Wirtzfeld verwelkomt je team op een gezellig ontbijt met koffie, thee, fruitsap en een heerlijk verse croissant of chocoladekoek. Na een deskundige instructie ga je in verschillende teams op natuurontdekking met kaart en kompas. Teamwork is het allerbelangrijkste om je zoektocht tot een goed einde te brengen. Terug aangekomen in het hotel kan je uitgebreid napraten over je belevenissen bij een heerlijke driegangenlunch. Na de lunch staat er een prachtige kanovaart op het meer van Bütgenbach op het programma.

Dagindeling 10 uur: welkomstontbijt met koffie, thee, fruitsap en verse croissant of chocoladekoek 10.30 uur: oriëntatiezoektocht met kaart en kompas 13 uur: driegangenlunch 14 uur: kanovaren op het meer van Bütgenbach

Praktische info -

Minimum 5 deelnemers, maximum 25 deelnemers Inbegrepen: ontbijt en driegangenlunch Locatie: Wirtzfeld, Büllingen, bereikbaar met auto Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: sportief Vraag ook naar ons slechtweerprogramma!

Extra Winter of zomergrill: € 25,- per persoon Douche: € 2,- per persoon Overnachting (hotel): € 35,- per persoon Overnachting (tent): € 7,- per persoon

Organisator Sporthotel & Activ Kamp (Activ Kamp B.V.B.A.) Kölschländchen 14 4760 Wirtzfeld 0495 79 88 47 info@sporthotel.be www.sporthotel.be

11 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

natuuroriëntatie en langlauftocht

reservatiecode AA05

Het Sporthotel in Wirtzfeld verwelkomt je team op een gezellig ontbijt met koffie, thee, fruitsap en een heerlijk verse croissant of chocoladekoek. Na een deskundige instructie ga je in verschillende teams op natuurontdekking met kaart en kompas. Teamwork is het allerbelangrijkste om je zoektocht tot een goed einde te brengen. Terug aangekomen in het hotel kan je uitgebreid napraten over je belevenissen onderweg bij een heerlijke driegangenlunch. Na de lunch staat er een prachtige langlauftocht op het programma.

Dagindeling spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

Een dag outdoor experience kan er als volgt uitzien: 10 uur: aankomst en ontvangst 10.30 uur: voormiddagprogramma 13 uur: middagpauze 14 uur: namiddagprogramma 16 uur: einde

Praktische info -

Minimum 5 deelnemers, maximum 50 deelnemers Inbegrepen: ontbijt en driegangenlunch Locatie: Wirtzfeld, Büllingen, bereikbaar met auto Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: sportief Enkel mogelijk als er voldoende sneeuw ligt! Vraag ook naar ons slechtweerprogramma!

Extra Winter of zomergrill: € 25,- per persoon Douche: € 2,- per persoon Overnachting (hotel): € 35,- per persoon Overnachting (tent): € 7,- per persoon

Organisator Sporthotel & Activ Kamp (Activ Kamp B.V.B.A.) Kölschländchen 14 4760 Wirtzfeld 0495 79 88 47 info@sporthotel.be www.sporthotel.be 12 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

natuuroriëntatie en mountainbiketocht

reservatiecode AA06

Het Sporthotel in Wirtzfeld verwelkomt je team op een gezellig ontbijt met koffie, thee, fruitsap en een heerlijk verse croissant of chocoladekoek. Na een deskundige instructie ga je in verschillende teams op natuurontdekking met kaart en kompas. Teamwork is het allerbelangrijkste om je zoektocht tot een goed einde te brengen. Terug aangekomen in het hotel kan je uitgebreid napraten over je belevenissen onderweg bij een heerlijke driegangenlunch. Na de lunch staat er een prachtige mountainbiketocht op het programma. Voor elk trainingsniveau is er een parcours.

Dagindeling 10 uur: welkomstontbijt met koffie, thee, fruitsap en verse croissant of chocoladekoek 10.30 uur: oriëntatiezoektocht met kaart en kompas 13 uur: driegangenlunch 14 uur: mountainbiketocht

Praktische info -

Minimum 5 deelnemers, maximum 50 deelnemers Inbegrepen: ontbijt en driegangenlunch Locatie: Wirtzfeld, Büllingen, bereikbaar met auto Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: sportief Vraag ook naar ons slechtweerprogramma!

Extra Winter of zomergrill: € 25,- per persoon Douche: € 2,- per persoon Overnachting (hotel): € 35,- per persoon Overnachting (tent): € 7,- per persoon

Organisator Sporthotel & Activ Kamp (Activ Kamp B.V.B.A.) Kölschländchen 14 4760 Wirtzfeld 0495 79 88 47 info@sporthotel.be www.sporthotel.be

13 / 39


outdoor experience OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

reservatiecode AA07

We keren terug naar de oorsprong van outdoor: sportieve activiteiten in en met respect voor de natuur. Het unieke kader van het fort van Stabroek creëert hierbij zeker een extra dimensie. Je hoeft je dus niet meer te verplaatsen naar de Ardennen, het kan ook naast de deur! De activiteiten zijn geschikt voor een zeer ruime doelgroep: sportief en minder sportief, jong en minder jong…

Mogelijke onderdelen praktische info

spelregels

Via ferrata met een lengte van 90 meter, 2/3 boven het water, met oplopende moeilijkheidsgraad (met 3 ‘escaperoutes’) | Deathride over de waterwal van het fort | Toprope klimwand AbseilSpeleobox in een geschutskoepel van het fort | Touwbrug over water | Trekvlot | Vlottenbouw | Vaarproef (met zodiacs, met roeibootjes of met zelfgemaakt vlot) | Vuurproef (vuur maken)

Dagindeling actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

Een dag outdoor experience kan er als volgt uitzien: 10 uur: aankomst en ontvangst 10.30 uur: voormiddagprogramma 13 uur: middagpauze 14 uur: namiddagprogramma 16 uur: einde

Praktische info - Minimum 10 deelnemers, maximum 80 deelnemers - Locatie: fort van Stabroek, Abtsdreef (z/n), 2940 Stabroek, bereikbaar met openbaar vervoer (op 300 meter van het fort), auto/busparking aan het fort - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledingvoorschriften: stevig schoeisel, vrijetijdskledij

Extra De lunch bestel je bij aankomst. De kostprijs is afhankelijk van hetgeen je bestelt: broodje, frietjes, spaghetti… Je mag ook je eigen lunchpakket voorzien. Drankjes zijn verkrijgbaar aan € 1,50 per consumptie.

Organisator Stafort bvba Glazenleeuwstraat 150 9120 Beveren-Waas 03 775 84 00 0479 21 54 93 of 0478 27 29 56 info@stafort.be www.stafort.be 14 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

planckendael backstage

reservatiecode AA08

In Planckendael vertoef je midden in het groen in een betoverend en avontuurlijk kader. Geen enkele andere plaats biedt zo’n exclusieve combinatie van 42 hectaren verrassende natuur en meer dan duizend dieren, verdeeld over vijf continenten. Bovendien steun je met je bezoek onze missie van natuurbehoud en duurzaam ondernemen. Gluur mee achter de schermen! Treed binnen in de dierenkeuken met lekkere hapjes (meelwormen, pap, sprinkhanen …), bezoek de binnenverblijven van de leeuwen, waag je achter de coulissen in het olifantenpaleis …

Dagindeling Je kiest zelf hoe je dag in Planckendael eruit ziet. 10 uur: Planckendael opent de deuren 10 tot sluitingsuur: rondleiding + lunch + vrij bezoek De backstage rondleiding (90 minuten) kan starten tussen 10 en 14.30 uur (in functie van beschikbaarheid).

Praktische info - Minimum 5 deelnemers, maximum 80 deelnemers - Inbegrepen: toegang park, gids (1 gids/max. 20 personen), consumptiebon voor maaltijd en/of drank, 1 bezoekersgids per persoon en zoektocht - Locatie: Mechelen (Muizen), vlot bereikbaar met auto of autobus (ruime parking), of met openbaar vervoer (vanaf Mechelen station kan je bus 284 of 285 nemen tot aan Planckendael) - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledijvoorschriften: vrijetijdskledij

Extra Parking: € 7 per wagen Het self-service restaurant is de hele dag open. Is de consumptiebon op, dan kan je ter plaatse extra drank en hapjes aankopen. Het park sluit de deuren om 16.45, 17.30, 18 of 19 uur, afhankelijk van het seizoen.

Organisator Dierenpark Planckendael Leuvensesteenweg 582 2812 Mechelen (Muizen) www.planckendael.be VIP@kmda.org of ilse.van.san@kmda.org 070 233 354 of 03 224 89 08 15 / 39


team@work home

praktische info

spelregels

reservatiecode AA09

In het Peersbos van Brasschaat kan je je verwachten aan een opeenvolging van teambuildingsactiviteiten en doe- en denkspelen die voor iedereen toegankelijk zijn. Het hoog fungehalte krijg je er gratis bij. De activiteiten zijn gebaseerd op een vertrouwensbasis tussen de deelnemers. Het hoogteparcours is voor de durvers: met twee niveaus (5 en 10 meter), een apenbrug, een indianenbrug, palen stappen ‌ kan je al je grenzen verleggen.

Dagindeling 10 tot 12 uur: teambuildingsspelen 12 tot 13 uur: middagpauze met broodjeslunch 13 tot 15 uur: hoogteparcours of doe- en denkspelen Begin- en einduur kunnen in overleg steeds aangepast worden.

Praktische info actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

- Minimum 15 deelnemers, maximum 20 deelnemers - Inbegrepen: broodjeslunch + 2 consumpties - Locatie: Bredabaan 31, 2930 Brasschaat, bereikbaar met openbaar vervoer bus 640 of met de auto via de E19 afrit 5 - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij: sportieve kledij + binnen- ĂŠn buitenschoenen

Extra Tegen extra betaling kan de broodjeslunch aangepast worden naar andere formules en kunnen het aantal consumpties verhoogd worden. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Organisator APB Sport (Autonoom Provinciebedrijf Sport) contact Els Hectors els.hectors@apbsport.provant.be 03 640 35 72

16 / 39


waterskiën OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

reservatiecode AA10

Zin in een ‘natte’ teambuilding? Wij laten jou en je collega’s over het water lopen! Na een korte introductie, vooral gericht op veiligheid, starten we op het water. Iedereen zal na deze dag kunnen waterskiën. Het volledige team en de piloten maken op het einde van de dag de prijzen bekend voor de sportiefste, de grappigste en de ‘ongelukkigste’ deelnemer.

Dagindeling praktische info

spelregels

8.30 tot 9.30 uur: aankomst ter plaatse 9.30 uur: briefing 10 tot 12 uur: waterskiën 12 tot 13 uur: maaltijd 13 tot 16 uur: waterskiën

Praktische info actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

- Minimum 10 deelnemers, maximum 30 deelnemers - Inbegrepen: maaltijd (op voorhand doorgeven, keuze tussen stoofvlees of vol-au-vent met frietjes, sla en tomaatjes) + 1 consumptie bij de maaltijd - Locatie: E10 Plas in Schoten, bereikbaar met de auto (gps: geef Jachtwachtersdreef in!) - Toegankelijkheid: minimale conditie vereist - Kledij: zwemgerief, handdoeken en warme kleding. Voorzie ook schoeisel voor als je uit het water komt. - Extra: goed weer en een prettig humeur!

Extra De dranken tijdens de teambuilding zijn te verkrijgen aan de gangbare clubprijzen.

Organisator Schotense Waterski Club Elzendreef 30 2900 Schoten info@swkwaterski.org www.swkwaterski.org 0472 85 52 42

17 / 39


zoo backstage OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

reservatiecode AA11

Kom herbronnen in ZOO Antwerpen, het groene hart van ’t Stad, vlak naast het Centraal Station. De exotische dieren in deze oase van rust en ontspanning heten je elke dag welkom. Je ontmoet olifanten, brilberen, leeuwen, okapi’s, gorilla’s en nog zoveel meer … en dat in de mooiste 19-de eeuwse Franse tuin ter wereld. Gluur mee achter de schermen! We bezoeken de zeeleeuwen in hun privévertrekken en bekijken ondergronds de indrukwekkende pompen en filters. We komen achter de coulissen bij de tijgers en de leeuwen, en daar zit een geurtje aan … We sluiten af met een slang!

Dagindeling Je kiest zelf hoe je dag in ZOO Antwerpen eruit ziet. 10 uur: ZOO Antwerpen opent de deuren 10 uur tot sluiting: rondleiding + lunch + vrij bezoek De backstage rondleiding (90 minuten) kan starten tussen 10 en 14.30 uur (in functie van beschikbaarheid).

actief tot avontuurlijk

Praktische info culinair & cultureel

game over

- Minimum 5 deelnemers, maximum 80 deelnemers - Inbegrepen: toegang park, gids (1 gids/max. 20 personen), consumptiebon voor maaltijd en/of drank, bezoekersgids per persoon en zoektocht - Locatie: Antwerpen centraal, vlot bereikbaar met fiets, tram, trein, bus & wagen - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledijvoorschriften: vrijetijdskledij

Extra Het self-service restaurant is de hele dag open. Is de consumptiebon op, dan kan je ter plaatse extra drank en hapjes aankopen. Het park sluit om 16.45 of 17.30, 18 of 19 uur, afhankelijk van het seizoen.

Organisator ZOO Antwerpen Koningin Astridplein 20-26 2018 Antwerpen www.zooantwerpen.be VIP@kmda.org of ilse.van.san@kmda.org 070 233 354 of 03 224 89 08

18 / 39


culinair en cultureel home

CC01.

Culinaire fietstocht Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide Spaak en Smaak

CC02.

De banaliteit van het kwaad Fort van Breendonk

praktische info

CC03.

Lekker amuseren bij Wima Bowling Wima

spelregels

CC04.

Met de fiets op volkssportroute doorheen Kruibeke Gemeente Kruibeke

actief tot avontuurlijk

CC05. Met de huifkar op volkssportroute doorheen Kruibeke Gemeente Kruibeke culinair & cultureel

CC06.

Ontdekking van Gent Artoria

game over

19 / 39


culinaire fietstocht OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

grenspark de zoom-kalmthoutse heide

reservatiecode CC01

Kom met ons de magie van de Belgisch-Nederlandse grens opsnuiven! Samen trappen we 50 kilometer met de fiets rondom het 6 000 hectare grote grenspark De Zoom - Kalmthoutse Heide. Onderweg fietsen we van van restaurant naar restaurant. Zo kan je culinair genieten van vijf heerlijke gangen. Ontdek en geniet van de pracht en veelzijdigheid van de grensregio en het grenspark.

Dagindeling spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

Start: tussen 10 en 11 uur. Daarna volgt er een dagvullend programma van ongeveer 8 uur.

Praktische info - Minimum 2 deelnemers, maximum 30 deelnemers - Inbegrepen: een vijfgangenmenu inclusief 2 drankjes per persoon en een aantal routeboekjes met een beschrijving van wat je onderweg ziet - Locatie: start en einde bij het Arboretum Kalmthout, gelegen vlakbij het station, er is ook voldoende parkeergelegenheid - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij: aangepast aan het weer - Extra: in overleg zijn meer deelnemers mogelijk

Extra Fietsverhuur, uiteraard indien gewenst. Vermeld het aantal fietsen bij reservering. Prijs: â‚Ź 12,50 (standaard) en â‚Ź 22,50 (ecobike). Extra drankjes of andere vormen van catering zijn ook niet in de prijs inbegrepen.

Organisator Spaak & Smaak O.L.V. ter Duinenlaan 199 4641RM Ossendrecht Nederland GSM 0031621167041 info@spaakensmaak.eu

20 / 39


de banaliteit van het kwaad home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

reservatiecode CC02

Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt het Fort van Breendonk een nazi-opvangkamp. Het is vandaag één van de best bewaarde kampen in Europa. Tijdens je bezoek onder leiding van een historicus van het Gedenkteken, ontdek je de werf waar de gevangenen dwangarbeid verrichtten, de folterkamer, de executieplaats, de cellen … Na de lunch proberen we een verklaring te vinden voor het onverklaarbare: hoe is het mogelijk dat een ‘gewone mens’, een SS-bewaker van het kamp, kon deelnemen aan zo’n gruwelijke feiten in het kamp?

Dagindeling 9.30 tot 10 uur: ontvangst in het Fort 10 tot 11.45 uur: rondleiding door een historicus van het Fort 12 tot 13.30 uur: lunch 13.30 tot 14.30 uur: voorstelling/debat o.l.v. een historicus van het Fort met als thema ‘Banaliteit van het kwaad’ 14.30 tot 15.30 uur: uitstap naar Klein Willebroek met gids: Sashuis, brug ‘Weduwe Van Enschodt’, Bevrijdingsroute Boom ...

Praktische info game over

-

Minimum 15 deelnemers, maximum 25 deelnemers Inbegrepen: soep, hoofdschotel (vol-au-vent of spaghetti), dessert, drankje Locatie: Willebroek, bereikbaar met openbaar vervoer/auto Toegankelijkheid: voor iedereen

Extra Je kan souvenirs aankopen: boeken aan 10 % korting. Vanaf midden oktober 2014 start een nieuw thema: ‘de groote oorlog 14-18’.

Organisator Fort van Breendonk Brandstraat 57 2830 Willebroek ovdw@breendonk.be www.breendonk.be

21 / 39


wima bowling OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

reservatiecode CC03

Zin in een ontspannen én uitdagende uitstap met de collega’s? Kies dan voor het All-in Dinner&Bowl arrangement. Dat is drie uur lang genieten van de heerlijke buffetten en showcooking. Schuif aan tafel en kies à volonté uit de versbereide gerechten, geurige brochetten, de teppanyaki met gamba’s en vis, het uitgebreid dessertenbuffet… Vooraf of na de lunch ga je de strijd aan op de bowlingbanen.

Dagindeling praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

12 uur: ontvangst in het restaurant voor de lunch, dranken inbegrepen 15 tot 17 uur: bowling Dit is een voorbeeld van de dagindeling. Je kan zelf de uren en volgorde bepalen.

Praktische info -

Minimum 10 deelnemers, maximum 150 deelnemers Inbegrepen: uitgebreide maaltijd met dranken, 2 uur bowlen Locatie: Wima Bowling Schelle, bereikbaar met openbaar vervoer/auto Toegankelijkheid: voor iedereen Voor groepen tussen 10 en 20 personen voorzien wij een driegangen marktmenu aan tafel geserveerd in San Marco Village, het feestzalencomplex vlak naast Wima Bowling.

Extra Dranken tijdens het bowlen zijn niet inbegrepen.

Organisator Wima Bowling Schelle Boomsesteenweg 9 2627 Schelle 03 888 21 77 wima.schelle@wima.be www.wima.be

22 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

met de fiets op volkssportroute doorheen Kruibeke

reservatiecode CC04

De route loopt over een landelijk, uitgestippeld parcours en kan je enkel boeken op vrijdag, van begin april tot eind september 2014. De nodige fietsen staan ‘s morgens voor jullie klaar om 10 uur aan sporthal De Dulpop, Lange Gaanweg (Beekdam), Bazel. Hier krijg je een omslag overhandigd met de nodige info. Op het parcours liggen een zestal stopplaatsen, waar je telkens iets te eten of te drinken krijgt aangeboden en waar je de competitiegeest van je teamgenoten kan aanwakkeren door het spelen van een oud Vlaams volksspel. Kortom: een dagje vol plezier, voor iedereen toegankelijk.

Dagindeling actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

10 uur: start aan sporthal De Dulpop 10.30 tot 11.15 uur: ’t Gildenhuis Rupelmonde - aperitief + eerste volksspel 12 tot 13 uur: ’t Pachtgoedhof - soep met balletjes + tweede volksspel 13.30 tot 14.30 uur: De Hen - boerenboterham kaas/hesp en derde volksspel 14.45 tot 15.30 uur: ‘t Wilgenhof - streekconsumptie en vierde volksspel 16 tot 16.45 uur: De Kwartel - koffie met koekje of jenevertje + vijfde volksspel 17.15 tot 18.30 uur: taverne den Oyevaer - stoofvlees met garnituur en frietjes en laatste volksspel

Praktische info - Minimum 4 deelnemers, maximum 30 deelnemers (vanaf 30, opsplitsen in 2 groepen) - Inbegrepen: maaltijd en/of drank (zie dagindeling) + fiets. Bij de start vraagt de verhuurder wel een waarborg van € 10 per fiets. Deze waarborg wordt teruggeven na het overhandigen van intacte fietsen bij de eindhalte. - Locatie: sporthal De Dulpop, Lange Gaanweg (Beekdam), Bazel/Kruibeke - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij: aangepast aan weersomstandigheden

Extra Enkel de opgesomde drankjes en hapjes vermeld bij de dagindeling zijn in de prijs inbegrepen. Extra drank en hapjes zijn te verkrijgen, mits betaling en afspraak ter plaatse.

Organisator Gemeente Kruibeke (sportdienst) Onze Lieve Vrouweplein 19 9150 Kruibeke 03 740 02 52 sportinfo@kruibeke.be

23 / 39


met de huifkar op volkssportroute doorheen Kruibeke home

praktische info

spelregels

reservatiecode CC05

De route loopt over een landelijk, uitgestippeld parcours en kan je enkel boeken op vrijdag, van begin april tot eind september 2014. Koetsier en paard wachten jullie op om 10.30 uur aan sporthal De Dulpop, Lange Gaanweg (Beekdam), Bazel. Hier krijg je een omslag overhandigd met de nodige info. Op het parcours liggen een vijftal stopplaatsen, waar je telkens iets te eten of te drinken krijgt aangeboden en waar je de competitiegeest van je teamgenoten kan aanwakkeren door het spelen van een oud Vlaams volksspel. Kortom een dagje vol plezier, voor iedereen toegankelijk.

Dagindeling actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

10 uur: start aan sporthal De Dulpop De route zelf wordt nog uitgestippeld, zodat de groep zeker tegen 18 uur in de laatste stopplaats is voor het avondeten. Bij de eerste stopplaats word je getrakteerd op een aperitiefje. Bij de andere stopplaatsen krijg je achtereenvolgens soep met balletjes, een boerenboterham met kaas en hesp, een streekconsumptie en een tas koffie met koekje of jenevertje. Tot slot mag je je verheugen op een portie stoofvlees, garnituur en frietjes. Tijdens jullie culinaire tocht kan je je telkens wagen aan een volksspel.

Praktische info -

Minimum 18 deelnemers, maximum 22 deelnemers Inbegrepen: maaltijd en/of drank (zie dagindeling) Locatie: sporthal De Dulpop, Lange Gaanweg (Beekdam), Bazel/Kruibeke Toegankelijkheid: voor iedereen Kledij: aangepast aan weersomstandigheden

Extra Als de groep groter is dan 22 personen wordt aan de overige deelnemers gratis een fiets ter beschikking gesteld. Enkel de opgesomde drankjes en hapjes vermeld bij de dagindeling zijn in de prijs inbegrepen. Extra drank en hapjes zijn te verkrijgen, mits betaling en afspraak ter plaatse.

Organisator Gemeente Kruibeke (sportdienst) Onze Lieve Vrouweplein 19 9150 Kruibeke 03 740 02 52 sportinfo@kruibeke.be 24 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

ontdekking van Gent

reservatiecode CC06

Ga mee op ontdekking door Gent! Starten doen we in het Belfort voor de zoektocht ‘Sherlock Holmes in het Patershol’. Aan de hand van vragen en raadsels komen jullie meer te weten over de geschiedenis van deze pittoreske stadswijk. Daarna mag je je honger stillen in De Witte Leeuw met een typisch Gents hoofdgerecht. Tot slot haalt onze gids jullie op voor de wandeling ‘Gent op z’n kookpunt’. Aan de hand van smakelijke verhalen en pittige anekdotes duik je in de geschiedenis van onze culinaire gewoontes en tafelmanieren en ontdek je het rijke Gentse culinaire aanbod.

Dagindeling 10 uur: zoektocht ‘Sherlock Holmes in het Patershol’ 12.30 uur: Gentse lunch 14 uur: culinaire wandeling met proevertjes onderweg

Praktische info culinair & cultureel

game over

- Minimum 5 deelnemers, maximum 50 deelnemers - Inbegrepen: warme lunch inclusief 1 glas wijn, proevertjes en drankje tijdens wandeling - Locatie: Gent, bereikbaar met openbaar vervoer/auto - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij voorzien op stadswandeling - Niet mogelijk op maandag

Extra Koffie en dessert mogelijk mits bijbetaling

Organisator Artoria bvba Waterlelielaan 1 9032 Gent-Wondelgem info@artoria.be 09 375 31 61 of 0479 51 52 42

25 / 39


game over home

GO01

Airsoft Adventure Fort Knox Teambuilding Adventure

GO02. Airsoft Adventure Nuketown Indoor praktische info

Teambuilding Adventure

GO03. Checkpoint City spelregels

Geoteam

GO04. Crime Wave Geoteam actief tot avontuurlijk

GO05. GPS City Challenge Geoteam culinair & cultureel

GO06. Het bondgenootschap Geoteam

game over

GO07. Highland Games Stafort

GO08. Indoor quad rijden en lasergame in Hulshout Indoor Quad Park

GO09. Indoor quad rijden en RC racing in Hulshout Indoor Quad Park

GO10. Paintball Stafort

GO11. Shoot Stafort

GO12. Underground Adventure Teambuilding Adventure

GO13. Westhoek Adventure Geoteam 26 / 39


airsoft adventure fort knox reservatiecode GO01

home

Deze teambuilding speelt zich af op het Fort van Koningshooikt. Onder begeleiding van ervaren marshalls kruip je even in de huid van een echte ‘Combat-Soldier’. Gewapend met replica ga je op zoek naar de vijand en probeer je de missie tot een goed einde te brengen. Airsoft, de grote broer van paintball, is uitermate geschikt om een dag vol adrenaline en fun te beleven. Tijdens de middag wordt er een lunch voorzien.

praktische info

Dagindeling spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

10 tot 10.30 uur: safety briefing + spelregels 10.30 tot 12.15 uur: Airsoft 12.15 tot 13 uur: broodjeslunch 13 tot 16 uur: Airsoft

Praktische info - Minimum 20 deelnemers, maximum 99 deelnemers - Inbegrepen: broodjeslunch + 1 frisdrank, Airsoftreplica inclusief magazijn, 600 kogels, ABL broek en hemd, riem, volledige gezichtsbescherming - Locatie: Donderheide 3, Koningshooikt, bereikbaar met openbaar vervoer/auto, parking voorzien - Toegankelijkheid: voor iedereen behalve zwangere personen - Kledij: sportief en stevige schoenen

Extra - Extra munitie: € 12 per 1500 kogels - Barbecue, 3 stukken vlees, saladebuffet, sauzen en broodjes: € 25 per persoon

Organisator Teambuilding Adventure Donderheide 3 2500 Koningshooikt 0486 35 32 50 info@teambuildingadventure.be www.teambuildingadventure.be www.airsoftadventure.be

27 / 39


airsoft adventure nuketown indoor home

reservatiecode GO02

Deze teambuilding is niet voor watjes. Onze indoor Airsoft locatie Nuketown is ideaal om airsoft, de grote broer van paintball, te ervaren in een ‘Close Combat Area’. Snelheid en tactiek zijn troef om je met airsoft replica een weg te banen door een doolhof van obstakels en je missie te volbrengen. Tijdens de middag wordt er een lunch voorzien.

praktische info

Dagindeling spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

10 tot 10.30 uur: safety briefing + spelregels 10.30 tot 12.15 uur: Airsoft 12.15 tot 13 uur: broodjeslunch 13 tot 16 uur: Airsoft

Praktische info - Minimum 12 deelnemers, maximum 30 deelnemers - Inbegrepen: broodjeslunch + 1 frisdrank, Airsoft replica inclusief magazijn, 600 kogels, Tactical vest, bivakmuts, handschoenen, volledige gezichtsbescherming - Locatie: einde parking Patriottenstraat 172/174, Turnhout, bereikbaar met openbaar vervoer/auto, parking voorzien - Toegankelijkheid: voor iedereen behalve zwangere personen - Kledij: sportief, lange mouwen en stevige schoenen

Extra - Extra munitie: € 12 per 1500 kogels - Barbecue, 3 stukken vlees, saladebuffet, sauzen en broodjes: € 25 per persoon

Organisator Teambuilding Adventure Patriottenstraat 172/174 (parking oprijden tot einde van het zandpad) 2300 Turnhout 0486 35 32 50 info@teambuildingadventure.be www.teambuildingadventure.be www.airsoftadventure.be

28 / 39


checkpoint city OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

interactieve stadswandeling

reservatiecode GO03

Dit interactieve stadsspel leidt je langs de bekende trekpleisters van de stad, maar ook langs minder gekende plekjes. Elk team volgt met behulp van een stadsplan een route langs een aantal checkpoints waar je met een smartphone vragen en raadsels oplost. Intussen creëer je je eigen fotoalbum met leuke foto’s van je team. Het team met de hoogste score wint het spel.

Dagindeling 9 tot 10 uur: aankomst op vertrekpunt in de gekozen stad 10 tot 10.15 uur: briefing + indeling van de teams door de GEOTEAM-begeleider 10.15 tot 12.30 uur: stadsverkenning met Checkpoint City 12.30 tot 14 uur: middaglunch 14 tot 16 uur: vervolg Checkpoint City of vrijblijvende activiteit uit ‘Extra’ Het spel kan ook in de namiddag.

Praktische info culinair & cultureel

game over

- Minimum 10 deelnemers, maximum 300 deelnemers - Inbegrepen: middaglunch met één drankje - Locatie: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Mechelen, Namen, Oostende, Sint-Truiden, start vanaf het station mogelijk - Toegankelijkheid: voor iedereen

Extra Aanvullende bezoeken: verschillende mogelijkheden per stad (musea, boottochtjes …)

Organisator Geoteam Voetvolkstraat 4 1502 Lembeek (Halle) 0494 220 423 gv@geoteam.be www.geoteam.be

29 / 39


crime wave wanted OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

criminals in action!

reservatiecode GO04

Kruip in de huid van een ervaren maffiacrimineel en kraak met je handlangers zoveel mogelijk kluizen met geld, juwelen, goud en diamanten. Blaas ze op en ga er met de buit vandoor. Zorg dat je de rivaliserende bendes te slim af bent met spitsvondige truckjes en het nodige virtuele wapenarsenaal. Pas op voor de politie: die mogen je niet te pakken krijgen. Krijg je hen of andere maffiaclans in het vizier, meld het de anderen dan meteen via de portofoons of luister ze stiekem af! Beleef een sportief en strategisch avontuur dankzij slimme gps-technologie!

Dagindeling 9 tot 10 uur: aankomst op vertrekpunt in de gekozen stad 10 tot 10.30 uur: briefing + indeling van de teams door de GEOTEAM-begeleider 10.30 tot 13 uur: Crime Wave 13 tot 14.30 uur: middaglunch 14.30 tot 16 uur: vrije stadsverkenning of invulling met een activiteit uit ‘Extra’ Het spel kan ook in de namiddag.

Praktische info - Minimum 10 deelnemers, maximum 40 deelnemers - Inbegrepen: middaglunch met één drankje - Locatie: Antwerpen, Brugge, Brussel, De Panne, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Leuven, Lier, Mechelen en Oostende, start vanaf het station mogelijk - Toegankelijkheid: voor iedereen

Extra Aanvullende bezoeken: verschillende mogelijkheden per stad (musea, boottochtjes …)

Organisator Geoteam Voetvolkstraat 4 1502 Lembeek (Halle) 0494 220 423 gv@geoteam.be www.geoteam.be

30 / 39


GPS city challenge OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

de stad daagt je uit!

reservatiecode GO05

Je gaat in groepjes op ontdekkingstocht in de stad. Gewapend met een gps vind je de verschillende unieke locaties. De filmpjes op de smartphone helpen je om de vragen op te lossen en punten te scoren. Op elke locatie maak je eveneens een leuke groepsfoto; zo creëer je je eigen fotoalbum. Vergeet ook niet de geheimzinnige Outsider die ronddwaalt in de stad te onderscheppen, want zijn opdracht levert extra punten op. Het team met de hoogste score wint het spel.

Dagindeling spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

9 tot 10 uur: aankomst op vertrekpunt in de gekozen stad 10 tot 10.15 uur: briefing + indeling van de teams door de GEOTEAM-begeleider 10.15 tot 12.30 uur: GPS City Challenge 12.30 tot 14 uur: middaglunch 14 tot 16 uur: vervolg GPS City Challenge of vrijblijvende activiteit uit ‘Extra’ Het spel kan ook in de namiddag

Praktische info - Minimum 10 deelnemers, maximum 300 deelnemers - Inbegrepen: middaglunch met één drankje - Locatie: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Mechelen, Namen, Oostende, Sint-Truiden, start vanaf het station mogelijk - Toegankelijkheid: voor iedereen

Extra Aanvullende bezoeken: verschillende mogelijkheden per stad (musea, boottochtjes …)

Organisator Geoteam Voetvolkstraat 4 1502 Lembeek (Halle) 0494 220 423 gv@geoteam.be www.geoteam.be

31 / 39


het bondgenootschap OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

pientere speurders gezocht!

reservatiecode GO06

Waar verbergt de mysterieuze Outsider zich en wie ontmaskert hem als eerste? Verzamel met je team zo veel mogelijk geheime informatie op verschillende locaties in de stad. De smartphone helpt je hierbij op weg. Los telkens de vragen op en vind de aanwijzingen die de Outsider achterliet. Pittig detail: de andere teams beschikken over informatie die jij wel eens nodig zou kunnen hebben en omgekeerd. Er moet dus onderhandeld worden alvorens je de puzzel volledig ontcijferd hebt en je de gps-code kan activeren. Pas dan kan je het spoor van de Outsider volgen en hem bij de kraag vatten.

Dagindeling 9 tot 10 uur: aankomst op vertrekpunt in de gekozen stad 10 tot 10.30 uur: briefing + indeling van de teams door de GEOTEAM-begeleider 10.30 tot 13 uur: Het Bondgenootschap 13 tot 14.30 uur: middaglunch 14.30 tot 16 uur: vrije stadsverkenning of invulling met een activiteit uit ‘Extra’ Het spel kan ook in de namiddag

Praktische info game over

- Minimum 10 deelnemers, maximum 100 deelnemers - Inbegrepen: middaglunch met één drankje - Locatie: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Mechelen, Namen, Oostende, Sint-Truiden, start vanaf het station mogelijk - Toegankelijkheid: voor iedereen

Extra Aanvullende bezoeken: verschillende mogelijkheden per stad (musea, boottochtjes …)

Organisator Geoteam Voetvolkstraat 4 1502 Lembeek (Halle) 0494 220 423 gv@geoteam.be www.geoteam.be

32 / 39


highland games

reservatiecode GO07

Oorspronkelijk komen de Highland Games uit de hooglanden van Schotland, waar de clans met elkaar de strijd aangingen. Neem het, gekleed in de traditionele kilt, tegen elkaar op in diverse onderdelen en ontdek de ‘Braveheart’ in jezelf. home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

Dagindeling Een dag kan er als volgt uitzien: 10 uur: aankomst en ontvangst 10.30 uur: voormiddagprogramma 13 uur: middagpauze 14 uur: namiddagprogramma 16 uur: einde programma Kijk op de website van Stafort bij Activiteiten > Highland Games voor de verschillende activiteiten. Je mag acht onderdelen kiezen.

Praktische info - Minimum 20 deelnemers, maximum 45 deelnemers - Locatie: fort van Stabroek, Abtsdreef (z/n), 2940 Stabroek, bereikbaar met openbaar vervoer (op 300 meter van het fort), auto/busparking aan het fort - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledingvoorschriften: stevig schoeisel, vrijetijdskledij

Extra De lunch bestel je bij aankomst. De kostprijs is afhankelijk van hetgeen je bestelt: broodje, frietjes, spaghetti … Je mag ook je eigen lunchpakket voorzien. Drankjes zijn verkrijgbaar aan € 1,50 per consumptie.

Organisator Stafort bvba Glazenleeuwstraat 150 9120 Beveren-Waas 03 775 84 00 0479 21 54 93 of 0478 27 29 56 info@stafort.be www.stafort.be

33 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

indoor quadrijden en lasergame in Hulshout

reservatiecode GO08

In een hal van 4 200 m² vind je een indrukwekkend circuit met hindernissen en obstakels. Hier kan je je rijvaardigheid testen na een uitgebreide uitleg over de regels, het parcours en de quads. Het parcours is aangelegd zowel voor beginners als gevorderden met verschillende moeilijkheidsgraden.Lasergame is een opwindend spel voor iedereen die zich eens middenin een computerspel wil bevinden. Ons terrein is opgebouwd als een verlaten jungledorp. Wij bieden je hightech materiaal met scope (kijker) en red dot (om te richten) aan om je tegenstanders op te jagen.

Dagindeling 10.30 uur: aankomst en ontdekken van het parcours 11 tot 12.30 uur: eerste activiteit 12.30 tot 13.30 uur: lunchpauze 13.30 tot 15 uur: tweede activiteit 15 tot 15.30 uur: mogelijkheid om te douchen 15.30 tot 16 uur: mogelijkheid drankje en nabespreking in de bar

culinair & cultureel

Praktische info game over

- Minimum 8 deelnemers, maximum 32 deelnemers - Inbegrepen: quad, benzine, helm, helmmuts, harnas, cross-shirt (quadrijden) - hoedje, laserwapen (lasergame) - begeleiding aanwezig - Locatie: Indoor quad park, Industriepark 12 b 11, 2235 Hulshout, bereikbaar met auto - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij: sportieve kledij, geen korte broek, open schoenen of sandalen

Extra Tijdens de lunchpauze: broodjesbuffet (€ 9 per persoon) of spaghetti (€ 10 per persoon) Na de activiteit: steengrill (€ 21 per persoon) of barbecue (€ 19 per persoon)

Organisator Indoor Quad Park Industriepark 12 bus 11 2235 Hulshout 0492 66 27 51 contact@indoorquadpark.com www.indoorquadpark.com

34 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

indoor quadrijden en RC Racing in Hulshout

reservatiecode GO09

In een hal van 4200 m² vind je een indrukwekkend circuit met hindernissen en obstakels. Hier kan je je rijvaardigheid testen na een uitgebreide uitleg over de regels, het parcours en de quads. Het parcours is aangelegd zowel voor beginners als gevorderden met verschillende moeilijkheidsgraden. Bij RC Racing race je tegen elkaar onder leiding van een marshall. Je verschijnt met maximum 5 à 6 personen tegelijk aan de start. De op afstand bestuurbare 4x4 wagens rijden op een off road parcours van 6 op 20 meter (indoor). De marshall geeft je een duidelijke uitleg over de afstandbediening en verklapt de technieken om je wagen zo snel mogelijk over het circuit te laten rijden. De posities en rondetijden verschijnen op een scherm.

Dagindeling actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

10.30 uur: aankomst en ontdekken van het parcours 11 tot 12.30 uur: eerste activiteit 12.30 tot 13.30 uur: lunchpauze 13.30 tot 15 uur: tweede activiteit 15 tot 15.30 uur: mogelijkheid om te douchen 15.30 tot 16 uur: mogelijkheid drankje en nabespreking in de bar

Praktische info - Minimum 5 deelnemers, maximum 32 deelnemers - Inbegrepen: spaghetti als lunch, quad, benzine, helm, helmmuts, harnas, cross-shirt (quadrijden) - begeleiding aanwezig - Locatie: Indoor quad park, Industriepark 12 b 11, 2235 Hulshout, bereikbaar met auto - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij: sportieve kledij, geen korte broek, open schoenen of sandalen

Extra Na de activiteit: steengrill (€ 21 per persoon) of barbecue (€ 19 per persoon)

Organisator Indoor Quad Park Industriepark 12 bus 11 2235 Hulshout 0492 66 27 51 contact@indoorquadpark.com www.indoorquadpark.com info@teambuildingadventure.be www.teambuildingadventure.be 35 / 39


paintball OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

reservatiecode GO10

Paintball is een avontuurlijk spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Samenwerken en strategie zijn essentieel. Je beleeft het allemaal op de unieke locatie van het WO I fort van Stabroek.

Dagindeling Een dag paintball kan er als volgt uitzien: 10 uur: aankomst 10.30 uur: uitleg van spel- en veiligheidsregels met rondleiding 10.45 uur: instructie van het paintballgeweer 11 uur: start paintball 13 uur: middagpauze 13.45 uur: paintball 16 uur: einde paintball

Praktische info - Minimum 10 deelnemers, maximum 100 deelnemers - Inbegrepen: de huur van de uitrusting (masker, camouflageoverall, paintballgeweer met 100 paintballs), 1 refill (70 paintballs), 3 drankjes en een broodje naar keuze - Locatie: fort van Stabroek, Abtsdreef (z/n), 2940 Stabroek, bereikbaar met openbaar vervoer (op 300 meter van het fort), auto/busparking aan het fort - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledingvoorschriften: stevig schoeisel, vrijetijdskledij

Extra Het broodje kan je de dag zelf bij aankomst bestellen. Extra paintballs kosten â‚Ź 6,50 per refill (70 stuks). Extra drankjes zijn verkrijgbaar aan â‚Ź 1,50 per consumptie.

Organisator Stafort bvba Glazenleeuwstraat 150 9120 Beveren-Waas 03 775 84 00 0479 21 54 93 0478 27 29 56 info@stafort.be www.stafort.be

36 / 39


shoot

reservatiecode GO11

Shoot bestaat uit drie schietdisciplines: laser biathlon, laser clay shooting (de milieuvriendelijke variant van clay shooting) en boogschieten. Eerst krijg je een initiatie, dan volgt de wedstrijd! home

praktische info

Dagindeling Een dag shoot kan er als volgt uitzien: 10 uur: aankomst en ontvangst 10.30 uur: voormiddagprogramma 13 uur: middagpauze 14 uur: namiddagprogramma 16 uur: einde

spelregels

Praktische info actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

- Minimum 20 deelnemers, maximum 45 deelnemers - Locatie: fort van Stabroek, Abtsdreef (z/n), 2940 Stabroek, bereikbaar met openbaar vervoer (op 300 meter van het fort), auto/busparking aan het fort - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledingvoorschriften: stevig schoeisel, vrijetijdskledij

Extra game over

De lunch bestel je bij aankomst. De kostprijs is afhankelijk van hetgeen je bestelt: broodje, frietjes, spaghetti ‌ Je mag ook je eigen lunchpakket voorzien. Drankjes zijn verkrijgbaar aan ₏ 1,50 per consumptie.

Organisator Stafort bvba Glazenleeuwstraat 150 9120 Beveren-Waas 03 775 84 00 0479 21 54 93 0478 27 29 56 info@stafort.be www.stafort.be

37 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

underground adventure

reservatiecode GO12

Bij de start krijg je een introductie in verschillende Airsoft-Replica’s. Met handwapen, shotgun en combatrifle kijken we wie er de beste score haalt doorheen verschillende IAPS-parcours. In de namiddag zijn jij en je team ondergedoken in het fort van de vijand. Jullie opdracht: ga op zoek naar tips in de verlaten kamers, vind de geheime gangen en gebruik de extra aanwijzingen om uiteindelijk een elektronische bom in elkaar te zetten. Durf jij uiteindelijk op de knop te drukken? Deze teambuilding speelt zich af in de onderaardse bunkers en gangen in het Fort van Koningshooikt. Tijdens de middag wordt er een lunch voorzien.

Dagindeling 9.30 tot 10 uur: safety briefing + spelregels 10 tot 12.30 uur: Target IAPS Shooting 12.30 tot 13 uur: broodjeslunch 13 tot 16 uur: Underground Adventure + debriefing

Praktische info - Minimum 8 deelnemers, maximum 40 deelnemers - Inbegrepen: broodjeslunch + 1 frisdrank - Locatie: Fort Knox, Donderheide 3, Koningshooikt, bereikbaar met openbaar vervoer/auto, parking voorzien - Toegankelijkheid: voor iedereen - Kledij: sportief en stevige schoenen

Extra Barbecue, 3 stukken vlees, saladebuffet, sauzen en broodjes: â‚Ź 25 per persoon

Organisator Teambuilding Adventure Donderheide 3 2500 Koningshooikt 0486 35 32 50 info@teambuildingadventure.be www.teambuildingadventure.be

38 / 39


OOK GESCHIKT VOOR

KLEINE GROEPEN

home

praktische info

spelregels

actief tot avontuurlijk

culinair & cultureel

game over

Westhoek adventure

reservatiecode GO13

Westhoek Adventure verwelkomt je op een dagje teambuilding aan zee. Een gps-dropping doorheen het Westhoek natuurreservaat brengt je tot bij de verborgen schat van Pier Kloeffe, de visserslegende uit De Panne. Gebruik je speurders- en creatieve kwaliteiten tijdens een interactief stadsspel en ontdek het stadje op een unieke manier.

Dagindeling 9 tot 10 uur: aankomst aan het station van De Panne 10 tot 10.15 uur: briefing en indeling van de teams door de GEOTEAM-begeleider 10.15 tot 12 uur: gps-dropping 12 tot 14 uur: middaglunch 14 tot 16 uur: City Challenge of mountainbiketocht met gids (‘Extra’)

Praktische info -

Minimum 10 deelnemers, maximum 50 deelnemers Inbegrepen: middaglunch met één drankje Locatie: De Panne, start vanaf het station mogelijk Toegankelijkheid: voor iedereen

Extra Mountainbiketocht met een gids

Organisator Geoteam Voetvolkstraat 4 1502 Lembeek (Halle) 0494 220 423 gv@geoteam.be www.geoteam.be

39 / 39

Lokale Politie Antwerpen Teambuildingbrochure  
Lokale Politie Antwerpen Teambuildingbrochure  
Advertisement