Page 1

Menukaart Zien, proeven en ervaren?

Dat kan niet.

Dat kan Welten.


Een kijkje in de keuken In hoeverre weten studenten wat ze willen of kunnen na hun studie? Direct op zoek naar een leuke baan, doorstuderen of een combinatie van werken en leren? Wat ze ook kiezen, Welten helpt ze graag op weg. Wij geven graag een kijkje in de keuken van de zakelijke dienstverlening.

Zo kunnen studenten deelnemen aan een seminar of een sessie bijwonen waar casussen uit de praktijk worden

Het uitgangspunt van de menukaart is de student een optimale voorbereiding te geven op de praktijk. Alle menukeuzes kunnen op locatie of op de Welten Campus worden verzorgd.

Hoewel Welten zich vooral richt op de financiële dienstverlening, is de menukaart zodanig samengesteld dat deze ook interessant is voor studenten die niet per se een carrière in de financiële sector ambiëren.

De vakmensen van Welten laten de student graag even ruiken aan de dagelijkse praktijk van de zakelijke dienstverlening, waarbij de ontwikkeling van de mens altijd centraal staat.

Neem voor vragen of specifieke wensen contact met ons op. U kunt bij ons ook informeren naar de mogelijkheden voor een workshop op maat waarin u aan de student vrije studiepunten biedt.

behandeld. Ook kunnen ze meer te weten komen over het nieuwe solliciteren of werken aan hun zakelijk imago. Deze en andere onderwerpen staan op de menukaart.

Mayke Heitling, Welten m.heitling@werkenbijwelten.eu www.werkenbijwelten.eu


Ontwikkeling Welten draagt graag bij aan de ontwikkeling van studenten. Normaliter verzorgen wij bovenstaande workshops voor € 450,00 per onderwerp. Omdat wij graag willen investeren in onze toekomst, de hbo/hbo+ student, willen wij in overleg enkele onderwerpen kosteloos aanbieden.

Tijd : Afhankelijk van de doelstelling en de groepsgrootte tussen 2-4 uur per onderwerp. Locatie : Welten Campus* in Vessem (NB) Contact : Mayke Heitling m.heitling@werkenbijwelten.eu. *De workshops verzorgen wij met alle plezier op iedere gewenste, geschikte locatie. Om écht de sfeer op de ‘werkvloer’ te proeven en te ervaren, is de Welten Campus een goede keus.


Over Welten Welten is marktleider in het op interim-basis beschikbaar stellen van financieel specialisten voor banken,

financiÍle sector. Welten werkt al bijna twintig jaar voor gerenommeerde opdrachtgevers. De kernbezetting

verzekeraars en pensioenfondsen. Daarnaast verzorgt en ontwikkelt onze organisatie opleidingen voor de

ligt - afhankelijk van de vraag - tussen de 600 en 900 professionals.

Volg ons op Twitter, Facebook en Linkedin

Menukaart  

Wij willen hbo/hbo+ studenten laten zien, proeven en ervaren wat het betekent om in de zakelijke dienstverlening actief te zijn.