Page 1

NYD HIMMELSK AFSLAPNING yasumi Relax Chair


TANK NY ENERGI VED AT HVILE Afslapning er grundlaget for en indre balance, en forudsætning for regenerationen af krop og sjæl. Relax Chair yasumi i elegant sort eller hvidt design sørger for velgørende hvilepauser. Blide vuggebevægelser, underlagt med beroligende musik, aktiverer naturlige afspændingsprocesser.


 ORKÆL DIG DAGLIGT MED ET F WELLNESS-PROGRAM Vibrations- og musikprogrammerne, der er afstemt efter hinanden, sørger for en omfattende rekreation af krop og sjæl. Hvad enten det drejer sig om en kort regenerationsfase, et langt afspændingsprogram eller hjælp til at falde i søvn – med Panasonic Relax Chair tanker du ny energi og oplever uventet og fuldstændig velvære.

EN SYMFONI FOR SANSERNE Blide vuggebevægelser forbundet med rolig musik sørger ikke kun for afslapning hos småbørn – slap selv af og overgiv dig til harmonien af klang og bevægelser.

Relax-program

Sensibilisering af kroppen med basvibrationer

I det 20 minutter lange Relax-program reduceres de regelmæssige vibrationer og de ledsagende musiknumre lidt efter lidt for at indlede fasen, hvor du falder i søvn.

Relax Chair har et specielt soundsystem til forstærkning af musikkens virkning. Individuelt indstillelige basvibrationer går gennem kroppen og intensiverer afslapningen.

Ekstern lydindgang Refresh-program Dette program opfrisker dig ved hjælp af regenerativt „powernapping“. Først sørger en reducering af vibrationerne og musiktempoet for, at du falder i søvn, og lige før det 20 minutter lange program afsluttes, bliver du igen blidt vækket af langsomt tiltagende bevægelser og lydstyrke.

Via en lydindgang kan du også lytte til egne musiknumre eller lydbøger.

Enkel betjening for høj komfort Den trådløse fjernbetjening giver nem betjening via en berøringsskærm og understøtter komfortfølelsen helt igennem.

Comfort-program Comfort-programmet, som varer 2 timer, giver lyst til at slappe af med en bog eller musik. I lodret position kan du nyde rytmiske vibrationer, der minder om bølgebevægelser.

Kvalitetsmaterialer og fine detaljer Materialer af høj kvalitet, avanceret forarbejdning og elegant design i flot sort eller hvid læderoptik gør Relax Chair til et attraktivt afslapnings- og stilmøbel i alle slags omgivelser.


EN STILFULD KLASSIKER MED KOMPLET FORKÆLELSESPROGRAM Med Relax Chair får du attraktivt design, vitaliserende afslapningsprogrammer og høj liggekomfort.

Attraktivt rum- og stilobjekt: Placering i stuen eller på kontoret er ligegyldig – på grund af det klassiske design ser denne liggestol godt ud overalt.

Nyd aktiv afslapning: Vælg et af de tre vuggeprogrammer og læg dagligdagens stress bag dig.

Din nye yndlingsplads: Relax Chairs ligge- og siddeposition kan indstilles trinløst. Du bestemmer, i hvilken position du vil nyde din bog eller spillefilm. Relax Chair byder på fleksibilitet og maksimal liggekomfort med den trinløse regulering af siddepositionen.

Nordisk importør:

Bakkegårdsvej 405A DK-3050 Humlebæk Tlf: +45 3874 5450 Fax: +45 3874 5460 info@wellnessnordic.com www.wellnessnordic.com www.relaxchair.dk

Din forhandler:

Panasonic Relax Chair  
Panasonic Relax Chair  

Panasonic afslappende massagestol som gynger dig til ro.

Advertisement