Page 1

stúdió PROGRAMFÜZET 2012 / 1. FÉLÉV


Tartalom

4.

oldal

6.

oldal

oktatás és képzés

TREND  VISION award

10.

12.

oldal

oldal

color szemináriumok

cut & style szemináriumok

• A hajfestés alapjai – Color Essential • Kreatív melírtechnikák • Blondor Day • Hot Drama Trendszínek szeminárium

• Hajvágó Akadémia • Hajvágás ABC • Szalonkreatív vágás

16.

18.

oldal

oldal

inspiráló szemináriumok

workshop

• Color Touch, ápolás, styling és finish • 2012 Trendhajvágás haladó • Trendinspirációk – Stylist – Smink

Eger, Veszprém, Győr, Zalaegerszeg, Szeged, Pécs

22.

24.

oldal

SP szemináriumok • System Professional bázis szeminárium • System Professional gyakorlat és tanácsadás • SP Men

• Cut for Man

oldal

• A Nioxin márka bevezetése – az 1. lépcső • Experience Nioxin – a 2. lépcső


2 | 3

DÁTUMOK ÉS ESEMÉNYEK

8.

oldal

trendek 2012

14.

oldal

volumen és textúra • Konty Eszenciák • Kontyépítés mesterfokon • Wave It, Curl It, Straight It

20.

oldal

speciális tanfolyamok • Sikeres üzletvezetés • Frisör Klier tanfolyam • Hajhosszabbítás • Szakiskolai nap • Szalontréning

26.

oldal

• Elements of Design • Gallery JamFashion

Február 1. 2. 6. 9. 13. 14. 15. 20. 21. 22. 23. 27. 28.

Sebastian oktatás MCE diplomaosztó Nioxin Frisör Klier tanfolyam Nioxin Frisör Klier tanfolyam Hot Drama Trendszínek szeminárium Color Touch ápolás, styling és finish Frisör Klier tanfolyam Szakiskolai nap Blondor Day SP Men Wave It, Curl It, Straight It

Március 1. 5. 6. 19. 20 22. 26. 27-28. 30.

Nioxin Konty Eszenciák A hajfestés alapjai – Color Essential Nioxin Cut for man Wella Café 2012 Trendbevezetés SP bázis szeminárium Hajvágás ABC Wave It, Curl It, Straight It

Április 2. 3. 4. 5. 10. 16. 16. 17. 18. 23. 23. 24-25. 26.

Hajhosszabbítás Szalonkreatív vágás Hot Drama Trendszínek szeminárium Kreatív melírtechnikák Color Touch ápolás, styling és finish Kontyépítés mesterfokon Workshop – Eger 2012 Trendhajvágás haladó Trendispirációk – Stylist – Smink SP gyakorlat és tanácsadás Workshop – Veszprém Hajvágás ABC Hot Drama Trendszínek szeminárium

Május 2. 3. 7. 7. 14. 14. 15. 16. 21. 21. 22. 23-24. 29. 30.

Szalonkreatív vágás Sebastian oktatás Hajhosszabbítás Workshop – Győr Kontyépítés mesterfokon Workshop – Zalaegerszeg 2012 Trendhajvágás haladó Trendinspirációk – stylist – smink Sikeres üzletvezetés Workshop – Szeged Hot Drama Trendszínek szeminárium Hajvágó Akadémia Color Touch ápolás, styling és finish Blondor Day

Június 4.

Workshop – Pécs


oktatás és képzés Kedves Partnerünk! A Wella Professionals mint a professzionális hajfestés nemzetközi szakértőjénél minden a gyönyörű hajról szól. Most is, ahogyan az elmúlt 132 évben. A Wella Professionals teljeskörű termékskálát és szolgáltatást kínál a világ legelhivatottabb és legszenvedélyesebb hajszakértői számára. A Color és egyéb kategóriák képzésében és az oktatásában nyert több éves tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy kivételes és inspiráló szemináriumokat tartsunk a fodrászoknak bármilyen szinten. Célunk, hogy a haj iránti szenvedélyt átadjuk...   Minden évben több, mint 1,5 millió fodrászt képzünk világszerte, 85 000 képzési programon keresztül. Megállíthatatlanok vagyunk, így 2012-ben is visszük tovább küldetésünk, hogy a Globális

Képzési Program egyre színesebbé tételével még többet tudjunk nyújtani. A 2012-es TrendVision témánk a szakértelmet és a szenvedélyt teszi a figyelem középpontjába. A Wella tudatában van azzal, hogy minden fodrász számára – bármilyen Trend Vision eseményt is szervezünk – a kreativitás fő központja a fodrász szalon marad. Témánk abban segít, hogy minden egyes vendég személyiségét kihangsúlyozhassuk, merészen kiemelve szerepét az életnek nevezett játékban. Várunk Téged programjainkon, hogy fejlődj és inspirálódj!


4 | 5

INSPIRÁLÓDJ A WELLA BEMUTATÓ FODRÁSZAI SEGÍTSÉGÉVEL! A bemutatók és tanfolyamok alkalmával a Wella Friseur Service oktatóival karöltve maximális elhivatottsággal és szakmai alázattal dolgozik a Wella Professional Team és a PerfectTeam csapata. Céljuk tanulni, fejlődni, inspirálódni és inspirálni. Ezt a hitvallást töretlen lelkesedéssel közvetítik és adják át a szakma szerelmeseinek.

A csapatok sokszínűsége, a csapattagok különleges egyénisége teszi lehetővé, hogy mindenki megtalálja azt a frizura stílust, amivel azonosulni tud egy-egy esemény alkalmával. Az új trendek alapos ismerete és kifogyhatatlan ötleteik biztosítják azokat a hasznos és naprakész tippeket, melyeket a napi munka során mindenki tud alkalmazni.

Wella Professional Team Hoglmayer Attila, Csányi György, Kiss Szilvia, Bauer Tamás, Pikler Tibor

Wella PerfecTeam Hegedűs Zoltán, Papasz Cecília, Csernek Szilvia, Roder Tibor


2012-ES TREND VISION KOLLEKCIÓ

FEMME FATALE, A VÉGZET ASSZONYA A latin románc már nem közhely – napjainkban sokkal inkább a tüzes női temperamentum és a már szinte férfias büszkeség egybeolvadását tükrözi. Blaze, a hevesen szenvedélyes nő – aki a szeszélyes kitöréseket sem veti meg, ha a dolgok nem éppen neki kedvezően alakulnak. Az érzéki tűztől lángoló Blaze, a Femme Fatale, vagyis a végzet asszonya rövid és éles vágású frizurát visel, merész és kontrasztos színekkel, miközben szeme szinte az irónia érzetét keltve megcsillan. Egy játékos de erős-akaratú díva, saját meghatározó stílussal, aki nem vár jóváhagyást másoktól. A színpompás fukszia áll a racionális feketével szemben, a nőiesség keveredik az androgün vonásokkal. Imádja a feszültséget - újra felfedezte a szenvedélyt. haj Tökéletesen ápolt és drámai haj. Blaze a sötétebb árnyalatokra fókuszál, forró pink színű kiemelésekkel, hogy maximális hatást érjen el, mely tökéletesen jellemzi merész karakterét. Imádja a precíz hajvágást és alkalmanként feltűzi a haját, hogy karakterének hangsúlyos vonásait, erős arcát még jobban megmutassa. Kozmetikumok A bőre sima és olyan, mint a porcelán. A szemceruza és a szemhéjpúder rózsaszín csillámjai fokozatosan erősödnek szemén. Minden nő olyan ajkat szeretne, mint az övé - a pirosas rózsaszínen keresztül érzékiséggel teltet. Az erősen használt pirosító kiemeli arccsontjai tüzes természetét és szenvedélyes báját.

A MODERN MÚZSA A természet tündöklése és tisztasága ihlette, Ő minden esemény főszereplője – a lenyugvó nap aranyló csillogásával. Természetes könnyedséggel ölti magára a luxus kellékeit – a minőség és klasszis érzékével felruházva. A vele született kifinomult fellépés természetes számára: Grace, a modern-kori múzsa, mindig tökéletes lazasággal stílusos – akár mezítláb is bejárhatná a világ városainak főutcáit, semmit sem vesztene előkelő és csinos megjelenéséből. Színskáláját a finom fehérnemű bézs és tóp tónusai alkotják, a sivatag homokdűnéi között megcsillanó nap fényében. Ízlése egyszerű: mindig a legjobbat választja. haj Homokszőke, áttetsző tompa tónusokkal és árnyékolt tövekkel, amely a tónusok különböző rétegeit adják. Kerek formák, váratlan hosszúsággal és volumennel. Haja egyszerű, mégis a luxus érzetét kelti, egészséges és ragyog a természetes színektől, melyeket földszínű tónusok tesznek teljessé. Kozmetikumok Bőre természetesen hűvös és nyugodt. Meleg aranyló árnyalatok egészítik ki a félig matt natúr ajkait. Khaki körömlakk hangsúlyozza a természetes aurát, mely körülveszi.


6 | 7

A TERET URALÓ

A LÁTNOKI Földöntúli szépség által megihletve Celeste, a látnoki titokzatosan játssza szerepét, egyfajta kozmikus merészséggel szegélyezve. Tökéletességét már szinte meghökkentő futurisztikus stílusban adja elő. A jövő-szemléletű hősnő, aki úttörő stílusával nem fél meghatározni a nőiesség új vízióját. Mint stílusa is, mely 90% ragyogás, 10% kiegyensúlyozott textúra, nem ragaszkodik semmilyen definícióhoz. Sosem látott szolgáltatások, új technológia és a meghökkentő felületek az Ő világa. A fénytől ragyogó, világos, mégis hangsúlyos színek a mindene. A jövő még csak most kezdődik. haj Sápadt lila és levendula szőke hamuszürke árnyalatokkal. Szereti a vízszíneket. Erős kinézetet és újfajta fejformát ötvöz. A jövő hősnőjének megtestesítője egy olyan stílussal, mely sikkes és elegáns egyben. Kozmetikumok Tökéletes, alabástrom bőr. Csillámló metál pasztellszínek a szemeken és kihangsúlyozott, puha ajaktónusok, pezsgő színű körmök.

A 70-es évek underground klubélet újjászületése által megihletve, Roxy, a teret uraló után mindenki megfordul. A született feltűnést keltő személyiség számára minden pillanat egy újabb megnyilvánulás és minden lépését úgy tervezi meg, hogy elálljon az ember lélegzete. A retro divat, mely az utóbbi néhány évtized extrovertált társadalmi kultúra legjobbjait kelti új életre. Akár a diszkó királynő, akár az előkelő hölgy szerepét játssza, szeplőtlenül kifinomult és elegáns. Stílusa ragyogó, mégis minimalista; színei a feketével árnyalt lilák, kellékei figyelemfelkeltőek, gondosan összeválogatva. Bárhova is megy, övé a reflektorfény, ahogy szinte magától értetődően vonzza magára mindenki figyelmét. haj Feketébe hajló lilák barackos árnyalatokkal. Roxy haja a középhosszútól a hosszúig elegánsan és erőlködés nélkül ragyogja körül bárhova megy. Hatása bárkit lenyűgöz, minden irányból felé fordulnak a tekintetek. A ragyogó múltig terjed inspirációja. Kozmetikumok Játékosan szofisztikált sápadt bársony smink, merész lila ajkak, tiszta tekintet, ápolt szempillákkal és szemöldökkel. Maradéktalan tökéletesség.


8 | 9

A Wella Professionals a Carlin nemzetközi trendkutató céggel együttműködve idén is megalkotta a legújabb trendeket.

Szoros összhangban a világ stílusával az elsők között lehetsz! Inspirálódj a trendekből a szemináriumainkon, tanuld meg a legújabb hajvágásokat a leghitelesebb Wella Professionals Top fodrászaitól!

Indulj a versenyen és győztesként képviseld hazánkat a nemzetközi döntőn! A verseny feltételeiről, részleteiről hamarosan értesítést kapsz a Wella Területi konzultánsaitól vagy a Wella stúdióban. A pályamunkák beérkezésének a határideje: 2012. június 4. A Trend Vision Award országos döntő időpontja: 2012. augusztus 30.


color szemináriumok A hajfestés alapjai – color essential

kreatív melírtechnikák

Szerezd meg a Wella színmegváltoztató termékeinek alapismereteit!

Törj ki az egyszínűségből! Melírozz tudatosan és fedezd fel a legújabb kreatív színvariációkat, alkoss egyedi receptúrákat! Ismerj meg egyedi színeket a legújabb digitális bemutató program segítségével!

Témakörök: ·· Pontos, alapos diagnóziskészítés ·· A Wella színmegváltoztató termékeinek alapértelmezése ·· Közös szakmai nyelvezet elsajátítása ·· Mindenre kiterjedő, széleskörű elméleti információ ·· Felhordás technika, fóliázási alapismeretek Szeminárium időpontja: 2012. március 6. (kedd) Részvételi díj: 9 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek

Témakörök: ·· A Magma termékek előnyei ·· Eddig nem használt, különleges keverékek, receptúrák ·· Mixton színek tudatos alkalmazása ·· Hideg és meleg színek keverése, kombinációi ·· Színek harmóniája Szeminárium időpontja: 2012. április 5. (csütörtök) Részvételi díj: 16 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek


Blondor day

HOT DRAMA TRENDSZÍNEK SZEMINÁRIUM

Ismerkedj meg a Wella prémium szőkítő termékcsaládjával, a Blondor-ral, valamint az Extra Cool Blonde Powder-rel és a Blonde Seal Care-rel! Helyezd biztos alapokra a szőkítéssel kapcsolatos ismereteidet!

Ismerd meg a 2012-es divatstílusok színvilágát, inspirálódj! Alkoss új, kreatív színvariációkat! Ismerd meg a legújabb melírtechnikák segítségével a tavasz és nyár divatszíneit. Hagyd, hogy Blaze és Grace trendszínei elkápráztassanak!

Témakörök: ·· A szőkítők hatásmechanizmusa, felvilágosító ereje ·· A magabiztos szőkítés alapfeltételei ·· Szőkítési technikák ·· Speciális esetek, megoldási módszerek ·· Utókezelés, pasztelizálás ·· Elméleti prezentáció ·· Modelleken történő szemléltetés Szemináriumok időpontjai: 2012. február 23. (csütörtök) 2012. május 30. (szerda) Részvételi díj: 3 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek

Témakörök: ·· Tudatos színválasztás az aktuális trendekhez igazodva ·· Egyedi tippek a Balze és Grace trendek színeinek harmóniájához ·· Precíz elhelyezések ·· Trendhű megjelenés a színek által ·· Megújult elméleti oktatás ·· Gyakorlati modellek a délután folyamán Szemináriumok időpontjai: 2012. február 15. (szerda) 2012. április 4. (szerda) 2012. április 26. (csütörtök) 2012. május 22. (kedd) Részvételi díj: 16.000Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

Color szemináriumok

10 | 11


cut & style szemináriumok HAJVÁGÓ AKADÉMIA

hajvágás ABC

Legmagasabb szintű, limitált létszámú képzés mindazoknak, akik többre vágynak és szeretnék elmélyíteni tudásukat. Kétnapos intenzív hajvágó tanfolyam elméletben és gyakorlatban Hoglmayer Attilával és Pikler Tiborral. Építsük fel együtt az aktuális frizuradivat formavilágát!

Indulj el a Vidal Sassoon stílus útján! Formák alapfokon, precizitás felsőfokon. Ismerd meg a Wella legújabb hajvágási filozófiáját! Sajátítsd el a nélkülözhetetlen alapokat a legújabb és legmodernebb digitális oktatóanyag segítségével! Két napos szeminárium azoknak, akiknek fontos a precizitás és a tudatosság.

Témakörök: ·· Az összefüggések tudatosítása – válasz a miértekre ·· Betekintés a kulisszák mögé ·· A színpadi hajvágás sajátosságai ·· Speciális hajvágástechnikák korlátok nélkül ·· A trendek jellemző formavilága Szeminárium időpontja: 2012. május 23-24. (szerda-csütörtök) Részvételi díj: 90 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

Témakörök: ·· Új szemléletmódja a megfogalmazásoknak és kifejezéseknek ·· Az alapfogalmak új értelmezései ·· Formák, leválasztások, kiemelések, szögek alapfokon, precizitás felsőfokon ·· A gyakorlati kivitelezések alapfeltételei Szeminárium időpontjai: 2012. március 27-28.(kedd-szerda) 2012. április 24.-25. (kedd-szerda)) Részvételi díj: 52 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek. A szemináriumon használt babafejeket ajándékba adjuk.


cut &style szemináriumok

12 | 13

szalonkreatív vágás

cut for man

Ismerd meg a trendfrizurák elkészítésének módját a szalon munkában. Használj pontos leválasztásokat, tanulj speciális technikákat a Wella Professional Team tagjaitól.

Ismerd meg a Trend Vision férfi formavilágát a Wella bemutató fodrászai, Pikler Tibor és Hoglmayer Attila által! Tanulj praktikus festéstechnikákat a vágott formákhoz férfivendégeid számára a Wella Friseur Service oktatóitól és sajátítsd el a 2012-es trendszínek világát!

Témakörök: ·· A szalonban és az üzletekben használható egyedi formák ·· Személyre szabott hajvágási ötletek ·· Különböző hajvágás technikák és azok értelmezései ·· A különböző textúrák tudatos alkalmazás egy frizurán belül ·· A korrekciós hajvágás igazodva a fejformához, kulcs a mindennapokban ·· Styling és finiselési ötletek, tanácsadás otthonra Szeminárium időpontja: 2012. április 3. (kedd) 2012. május 2. (szerda) Részvételi díj: 34 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

Témakörök: ·· A legújabb trendfrizurák vonalvezetése ·· Tudatos tervezés ·· Precíz kivitelezés ·· Egyedi leválasztások, styling és finish ötletek Szeminárium időpontja: 2012. március 20. (kedd) Részvételi díj: 34 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.


Volumen és textúra Konty Eszenciák

Kontyépítés mesterfokon

Kormány Eta és Tombácz Zsuzsa Tanuld meg a szakma nagymestereitől a hajszobrászat legfontosabb alapmozdulatait, melyek nélkül elképzelhetetlen az esküvők és bálok alkalmi hajviselete!

Kormány Eta és Tombácz Zsuzsa Kontyfésülés felsőfokon, határtalan kreativitás! Ajánlott a Konty Eszenciák tanfolyamot elvégzettek számára.

Témakörök: ·· Alapkontyok, lehetséges kreatív formák bemutatása és elkészítése babafejen ·· A kontykészítés eszközei és pontos használatuk ·· Anyagfelhasználási tanácsok a kontyok elkészítéséhez ·· A nélkülözhetetlen mozdulatok bemutatása, begyakorlása babafejen ·· A szemináriumhoz a babafejeket és az eszközöket mi biztosítjuk!

Témakörök: ·· A legdivatosabb vonalaktól a művészi kidolgozottságig ·· Fonások, szövések elsajátítása, ezek kreatív kombinációi ·· Pótrészek, díszek alkalmazása, elhelyezése ·· Épített kontyok ·· Összetett kontyok készítésének fortélyai babafejen ·· A szemináriumhoz a babafejeket és az eszközöket mi biztosítjuk!

Szeminárium időpontja: 2012. március 5. (hétfő)

Szeminárium időpontjai: 2012. április 16. (hétfő) 2012. május 14. (hétfő)

Részvételi díj: 30 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

Részvételi díj: 34 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.


Wave It, Curl It, STraight It Ismerd meg a teljesen megújult hullámosító termékek teljes palettáját! Témakörök: ·· A Wella ÚJ hajszerkezet-átalakító termékeinek áttekintése ·· A Wave It, Curl It, Straight It alkalmazása ·· Kreatív csavarási technikák gyakorlása babafejen ·· A nap délutáni részében szabad választási lehetőség a gyakorlati oktatáshoz: ·· Legújabb csavarási technikák gyakorlása babafejen, ·· A Straight It gyakorlati alkalmazása Szeminárium időpontjai: 2012. február 28. (kedd) 2012. március 30. (péntek) Részvételi díj: ingyenes

volume szemináriumok

14 | 15


iNSPIRÁLÓ szemináriumok Color Touch, ápolás, styling és finish szeminárium Inspirálódj ezen a szemináriumon Pikler Tibor Wella Professionals Stlying nagykövet közreműködésével. Szerezz nélkülözhetetlen információkat a Wella Frisuer Service oktatóitól a Color Touch, a Wella Care és a Wella Professionals Styling-ról! Nagyon tartalmas szakmai oktatás, modell prezentációk. Témakörök: ·· Color Touch felhasználási területek elméletben és a gyakorlatban ·· A sikeres hajszárítás legfontosabb lépéseinek bemutatása ·· A tudatos hajápolás alappillérei ·· A styling termékek gondos megválasztása hajtípustól és a formától függően ·· Finiselési technikák, pontos termékválasztás, a végső eredmény ismeretében ·· Prezentáció a Wella Care és Wella Styling termékekről ·· Színpadi modellek ·· Látványos, inspiratív frizurák ·· Hasznos tippek a mindennapokra! Szeminárium időpontjai: 2012. február 20. (hétfő) 2012. április 10. (hétfő) 2012. május 29. (hétfő)

Részvételi díj: 8 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.


16 | 17

trend robbanás

2012 Trendhajvágás haladó

Trendinspirációk – styling – smink szeminárium

Ismerd meg a Trend Vision formavilágát a Wella bemutató fodrászai, Pikler Tibor és Hoglmayer Attila által! Sajátítsd el a 2012-es trendszínek világát! Tanulj praktikus festéstechnikákat a vágott formákhoz a Wella Friseur Service oktatóitól!

Alkosd meg a saját elképzelésed alapján a modellek trendhű megjelenését a Wella stylist-ja, Majchrovics János segítségével. Öltöztesd fel a modelleket, találd meg az oda illő kiegészítőket! Dolgozz együtt ezen a napon a Wella profi fotósával! Szerezz páratlan élményt! Inspirálódj!!

Témakörök: ·· A legújabb trendfrizurák vonalvezetése ·· Tudatos tervezés ·· Precíz kivitelezés ·· Egyedi leválasztások, styling és finish ötletek Szeminárium időpontjai: 2012. április 17. (kedd) 2012. május 15. (kedd) Részvételi díj: 34 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

Szeminárium időpontjai: 2012. április 18.(szerda) 2012. május 16.(szerda) Részvételi díj: 18 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek. Az előző napi vágó modellek másnap visszajönnek és elkészítheted rajtuk saját portfóliódat.

inspiráló szemináriumok

Káprázatos, egyedi lehetőség ebben a félévben! Vegyél részt mindkét szemináriumon két egymást követő napon!


2012 tavaszi workshop Szeretettel várjuk az alábbi időpontokban és helyszíneken délután 15:00 órai kezdéssel mindazokat, akik érdeklődnek az őszi trend színei és a legtrendibb hajvágási technikák iránt.

2012 TAVASZI WORKSHOPOK 2012. április.16. (hétfő) – Eger 2012. április 23. (hétfő) – Veszprém 2012. május 7. (hétfő) – Győr 2012. május 14.(hétfő) – Zalaegerszeg 2012. május 21.(hétfő) – Szeged 2012. június 4. (hétfő) – Pécs


18 | 19

Hangolódj rá ezen az estén az legújabb trendekre, tölts el egy igazán hangulatos két órát a Wella Stúdióban a Wella bemutató fodrászaival. Hangolódj rá a stílusokra szerezd be a legfrissebb ötleteket a Blaze, Grace, Celeste és a Roxy trendek elkészítéséről. Ismerd meg a stílusok színvilágát a Wella Friseur Service oktatóitól. Témakörök: ·· Hajvágás és színvilág összhangja, trendek ·· Styling és finish variációk Wella Professionals Styling-gal, egyedi formák ·· Kontyvarázslatok ·· Trendinspirációk ·· Újdonságok Fellépő fodrászok: Pikler Tibor, Hoglmayer Attila, Tombácz Zsuzsa és Kormány Eta Szeminárium időpontja: 2012. március 22. (csütörtök) Welcome drink: 17 órától, kezdés: 18 óra Részvételi díj: 6 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

inspiráló szemináriumok

2012 wella café trendbevezetés


speciális tanfolyamok, események sikeres üzletvezetés

Szakiskolai nap

Pilát Gábor, az MConsulting értékesítési és menedzsmenttréning cég vezetőjének közreműködésével.

Ajánljuk minden végzős szakiskolai tanulónak, aki hamarosan elkezd dolgozni. Várjuk végzős szakiskolai osztályok, csoportok jelentkezését.

Szemléletváltás céltudatos fodrászoknak. Nem tudod miért nem jön ki a maximális nyereség a szalonodból? Nem találsz alkalmas munkatársat? Mi alapján hozzunk jó vezetői döntéseket? Témakörök: ·· A számonkérés alapjai ·· Hogyan növeljük üzletünk forgalmát ·· Felelősség vállaltatás a kollégákkal ·· Hogyan ismerjük fel a belső ellenséget ·· Eredmények értékelése ·· Hogyan válasszuk ki a megfelelő embert

Témakörök: ·· Átfogó tájékoztatás a forgalomban levő Wella Professionals termékekről, valamint felhasználási javaslatok, ötletek ·· A munkakezdéshez elengedhetetlenül szükséges információk ·· A szakiskolai nap témáját az elsőnek jelentkező iskola határozza meg Szeminárium időpontja: 2012. február 22. (szerda) Ingyenes részvétel.

A szeminárium időpontja: 2012. május 21. (hétfő) Részvételi díj: 38 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.


20 | 21

Szalontréning

Frisör Klier

Partnereink saját szalonjukban vehetik igénybe ezt a szolgáltatást. Te és/vagy munkatársad egy oktató vezetésével, az általatok biztosított 2-3 modellen a gyakorlatban sajátíthatjátok el mindazon Wella Professionals termékek használatát, melyek problémát vagy nehézséget okoznak.

Speciális tanfolyamok a Frisör Klier üzletekben dolgozó kollégáknak.

Időtartam: 3-4 óra A modellek elkészítéséhez a Wella biztosítja a termékeket. A modellek elkészült frizurái díjmentesek.

Szeminárium időpontjai: 2012. február 9. (csütörtök) 2012. február 14. (kedd) 2012. február 21. (kedd)

HAJHOSSZABBÍTÁS Tanulj meg mindent a legprofesszionálisabb póthaj technikáról. Szeretnél folyamatosan változatos frizurát kínálni vendégeidnek? Hosszabb, dúsabb, igézőbb hajra vágynak? Kormány Eta több éves tapasztalatának segítségével tanítja meg mindazt, amit a hajhos�szabbításról tudni kell. Ezen a képzéseken tökéletesen elsajátíthatod a keratinos felhelyezés apró részleteit. Ne legyen álom a reklámokból ismert frizura! Témakörök: ·· Elméleti oktatás és anyagismeret ·· A gyakorlati részben tincses és póthajak felhelyezése ·· Csatos és alkalmi viseletre kínált termékek prezentációja ·· Hasznos tippek, apró fortélyok a tökéletes eredmény elérése érdekében Szeminárium időpontjai: 2012. április 2. (hétfő) 2012. május 7. (hétfő)

Részvételi díj: 30 000 Ft

Speciális tanfolyamok, események

Időpont Szalontréninget kizárólag a Wella területi képviselőjével előre egyeztetett időpontban tudunk biztosítani.

Témakörök: ·· Színmegváltoztatás ·· Melírozási technikák, satírozás ·· Tartós hullámosítási és hajegyenesítési technikák ·· Hajvágás ·· Értékesítés és tanácsadás


Sp szemináriumok System Professional Bázis Szeminárium

System Professional gyakorlat és tanácsadás

Személyre szabott megoldás minden haj és fejbőr problémára. Átfogó elméleti oktatás a termékekről. Gyakorlati felhasználási tippek a szalonban. Haj és fejbőr diagnózis, tudatos termékhasználat.

System Professional termékvonal áttekintés. System Professional masszázstechnikák bemutatása és a gyakorlatban való elsajátítása. Problémamegoldás és tanácsadás. Szalonfejlesztés, szalon image kialakítások. Ismerd meg a több lépéses kiszolgálási technikákat!

Szemináriumok időpontja: 2012. március 26. (hétfő) Részvételi díj: 10 000 Ft Marketing szerződött partnereink 50%-os kedvezményben részesülnek.

Szeminárium időpontja: 2012. április 23. (hétfő) Az SP szerződött partnerek részére a részvétel ingyenes.


system professional men

22 | 23

FÉRFIAK SZÁMÁRA Napjainkban egyre erősödik egy trend a férfiak körében: a férfi már többet szeretne egy fodrász szalonban, mint hajvágás és styling. Speciális igényei vannak és keresi az egyedülálló lehetőségeket. Az új SP Men Care & Styling márka bevezetésével most megadjuk ezt a lehetőséget vendégének, az egyénre szabott tökéletes szolgáltatást. A férfiak fejbőrének és a haj tökéletes állapotának elérése érdekében az SP Men Care & Styling márka a következőt kínálja: 1. ÚJ termékskála 2. ÚJ teljes képzésprogram 3. ÚJ személyre szabott támogatás

Legyen Ön is szemtanúja az SP Men megújulásának és jöjjön el bemutató rendezvényünkre február 27-én! Fejlessze szakmai tudását az egyénre szabott szolgáltatások terén, hogy a vágás és a színmegváltoztatás szolgáltatásokat tökéletes ápoló szolgáltatással egészíthesse ki férfi vendégei számára. Rendezvény időpontja: 2011. február 27. (hétfő) Welcome drink: 16 órától, kezdés: 17 óra

Sp szemináriumok

Tapasztalatának, szakmai hozzáértésének növelése és a férfiak személyre szabott hajstílusának elérése érdekében javasoljuk az SP Men képzési programján való részvételt. A képzés segítségével emelheti a vendégekről való gondoskodás színvonalát és erősítheti a vágási és hajfestési szolgáltatásokat a szalonjában.


A szalonban megforduló női és férfi vendégek 50%-át érinti a ritkuló haj problémája. Most egy új lehetőséget ajánlunk Neked, mellyel olyan fodrásszá válhatsz, aki a ritkuló és a vékonyszálú hajprobléma szakértője, egy magabiztos tanácsadó vendégei számára. Az erre a célra szervezett speciális 2 lépcsős oktatással hozzuk el Neked a szakértői tudományt! A konzultáció, a pszichológia és a gyakorlati készségek elsajátítása által hiteles szakemberré válsz a ritkuló, vékonyodó haj birodalmában.

A Nioxin márka bevezetése – az 1. lépcső Betekintést kapsz a Nioxin termékek megismerésébe és a ritkuló haj Nioxin termékekkel való professzionális kezelésébe. Témakörök: ·· A fejbőr és a haj a bőrgyógyász szemével. ·· Pszichológiai aspektusok bemutatása egy szakember által. ·· Lenyűgöző tények a ritkuló hajról és annak ápolásáról. ·· A Nioxin mögötti legmodernebb technológia. ·· A Nioxin 6 rendszere, termékismeret, hatékony konzultáció. Szeminárium időpontjai: 2012. február 6. (hétfő), 2012. február 13. (hétfő) Részvételi díj: 18 000 Ft


24 | 25

Experience Nioxin – a 2. lépcső Válj professzionális gyakorlati szakértővé a vendégeid számára! Témakörök: ·· Interaktív program segítségével a Nioxin tudományának és a termékek mélyebb szintű ismertetése. ·· Ismerd meg a Nioxin 3 lépéses konzultációs folyamatát. ·· Ismerd meg a Nioscope-ot és annak használatát. ·· Kommunikációs technikák a gyakorlatban. ·· Nioxin szolgáltatások és masszázs technikák a gyakorlatban a tökéletes kiszolgálásért. Szeminárium időpontjai: 2012. március 1. (csütörtök), 2012. március 19. (hétfő) Részvételi díj: 22 000 Ft


26 | 27

sebastian oktatás Hiszünk benne, egyéniségünk túlságosan sokszínű ahhoz, hogy egyetlen frizurába zárjuk. Ennek köszönhetően soha nem állunk meg, mindig mozgásban vagyunk és mindig előre haladunk. Érezzük, merre kell mennünk, miközben még távolabbra tekintünk. Felkavarjuk a normákat és felrázzuk az eddig megszokottat. Különlegeset alkotunk a művészi tökéletesség erejével.

Elements of Design

Gallery JamFashion

Témakörök: ·· A művészi formaalkotás alapelvei ·· Térgeometriai alakzatok kifejezése ·· A hét motivációs elem összhangja

Témakörök: ·· Interaktív visszacsatolás ·· Kollekciók és vágástechnikák bemutatása ·· Vágástechnikák a gyakorlatban babafejeken ·· Prezentációk Szeminárium időpontja: 2012. május 3. (csütörtök)

Horváth Szabolcs, Sebastian Professional kreatív vezető

sebastian

Szeminárium időpontja: 2012. február 1. (szerda)


Megnyílt a Wella Professionals online webáruház!

www.wellashop.hu


28 | 29

üdvözlünk online világunkban! Szeretnénk az online világ iránti szenvedéllyel Téged is megérinteni, ugyanakkor szabaddá is tenni: tűzd ki céljaid, töltődj fel energiával és érzelmekkel egy igazi online hajközösségen keresztül! Éld át Te is azt az érzést, melyért a Wella Professionals dolgozik A HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK VILÁGÁBAN. A Facebook segítségével építjük ki azon fodrászok hálózatát, akik szeretnék élményeiket nap mint nap megosztani egymással. Találj rá akár a Wella Professionals legújabb trendjeire és innovációira, egyéb hírekre a www.facebook.com/wella.magyarorszag oldalon! Fedezz fel: • Olyan egyedi tartalmakat, melyekkel csak ezen a kivételes felületen találkozhatsz. • Olyan naprakész és dinamikus megjelenéseket, melyek folyamatosan hatással lehetnek rád. • A legutóbbi hírek már a Wella Trend Vision programot ünneplik: új trendeket, új díjakat, a legújabb időszakos kollekciókat és divatheteket. • Nézd meg, hogyan élték át nyerteseink és modelljeik az egyéni trendalkotás páratlan élményét, csatlakozz te is a www.facebook.com/wella.professinals.trendvision oldalhoz és kísérd figyelemmel ezt a páratlan utazást, majd tűzd ki saját egyéni céljaid! • A tanfolyamainkkal kapcsolatos és egyéb információkért látogass ell itthoni Facebook oldalunkra: www.facebook.com/wella.magyarorszag!


SZERETETTEL VÁR A WELLA FRISEUR SERVICE CSAPATA! Wella Friseur Service csapata Ember Dezső, Sztranyánszki Zsuzsa, Rigó István, Képíró Tamás

Hogyan jelentkezz? A szemináriumokra jelentkezni a Wella területi képviselőin keresztül lehet. A jelentkezés feltétele a szeminárium teljes díjának előzetesen történő befizetése. A szemináriumokat egy meghatározott minimális létszám esetén tartjuk meg. Amennyiben a szeminárium elmarad, a szemináriumot megelőzően legkevesebb 3 nappal telefonon vagy a képviselődön keresztül értesítünk Téged.

Az oktatások helyszíne: Wella Stúdió 1056 Budapest, Belgrád rkp. 6-8. Tel.: (06-1) 266-3990, Fax: (06-1) 266-3998 E-mail: studio@wellastudio.hu


30 | 31

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A külön időponttal nem jelzett szemináriumok 10 órakor kezdődnek. Kérjük, a tanfolyam díjának befizetését igazoló bizonylatot a tanfolyamra hozd magaddal, és mutasd be a regisztráció során. A tanfolyam sikeres elsajátításának, valamint az oklevél kiadásának feltétele az egész napos részvétel. Lemondás feltételei: A szemináriumot megelőző 5. napig még módodban áll a tanfolyamot díjmentesen lemondani vagy egy későbbi időpontra átjelentkezni. Ezen határidőt követően a tanfolyam díjának visszafizetése már nem áll módunkban. A tanfolyam lemondását vagy módosítását kérjük, hogy minden esetben jelezd a Stúdió telefonszámán (06-1-266-3990). Jelmagyarázat: A tanfolyam díja tartalmazza a közös étkezés költségét. Az étel és ital adóvonzatát a Wella átvállalja. Kérjük, hogy kéziszerszámaidat, eszközeidet hozd magaddal: hajvágó olló, hajvágó fésű, stílfésű (fémvégű), bontófésű, 6 db csipesz, különböző méretű körkefék. Amennyiben a résztvevő az oktatás teljes időtartama alatt jelen volt, a tanfolyamok elméleti és gyakorlati elvégzését oklevéllel igazoljuk.


SZAKMAI SEGÍTSÉGRE, TANÁCSADÁSRA VAN SZÜKSÉGED? HÍVJ VAGY ÍRJ! TEL: (06 30) 311-3320, (06 1) 266-3990 E-MAIL: studio@WELLASTUDIO.HU

Wella Stúdió programfüzet 2012/1  
Wella Stúdió programfüzet 2012/1  

Wella Stúdió programfüzet 2012/1

Advertisement