Page 1

HVA HAR DU PÅ DEG HVER DAG?


HVERDAGSSMYKKER


Klokken og gifteringen. Kanskje et favorittkjede om halsen. Noe som glitrer i ørene. Hverdagssmykkene dine er en del av din personlighet. De er aldri i veien, aldri ”for mye”. Alltid riktige. Og du bærer dem inntil huden. Ørepynt, nesesmykker og navlesmykker kommer enda litt tettere innpå. Hva tror du huden din synes om smykkene du bærer?

Snille smykker fra Blomdahl, med Swarovski-krystallstener.


VÆR SNILL MOT HUDEN DIN


Huden beskytter kroppen mot ytre påkjenninger. Du pleier den omsorgsfullt med kremer og behandlinger og vasker klærne dine med mildt vaskemiddel. Likevel kan det gå galt innimellom. Du kan for eksempel få nikkelallergi om du bruker smykker som inneholder nikkel. Det er en allergi du må slite med resten av livet. Dersom du velger Blomdahl, er du derimot garantert hudvennlige smykker.

Snille smykker fra Blomdahl, med Cubic Zirconia-stener.


SMYKKER FOR ALLE, OGSÅ ALLERGIKERE


Blomdahl tilbyr hudvennlige smykker som er utviklet i samråd med hudleger, og er dokumentert ”snill” ørepynt. Mange allergikere som har prøvd våre smykker, forteller at de for første gang på lenge kan bruke ørepynt uten å få plager. Du kan velge mellom nøye utvalgt plast og titan av ren medisinsk kvalitet. Overflatebelegg i ”gull og sølv” påføres kun de delene av smykket som ikke kommer i kontakt med huden.

REN MEDISINSK TITAN

BELAGT TITAN

Snille smykker fra Blomdahl, med Swarovski-krystallstener.


EKSTRA OMSORG FOR BARNA


Barn skal naturligvis ikke utsettes for uegnede materialer og stoffer*. Dette er ekstra viktig om man skal bære et smykke nær huden over lengre tid. Blomdahl anbefales derfor til både barn og voksne som ønsker å kunne ha på seg smykker hver dag, uten å risikere helsen.

Snille smykker fra Blomdahl, med Swarovski-krystallstener.

* Nikkelallergi er den vanligste formen for kontaktallergi, men smykker kan inneholde mange andre allergifremkallende stoffer, for eksempel kobolt, palladium, gull, krom, epoksy og akrylater. De kan også inneholde direkte giftige stoffer som bly, og kreftfremkallende stoffer som formaldehyd.


BRUK DEN ØREPYNTEN DU SELV ØNSKER


Vi synes at det er morsomt med smykker – i alle størrelser og fasonger. Derfor har vi utviklet spesielle Blomdahlprodukter som gjør alle øreanheng hudvennlige med noen enkle håndgrep. Fjern stiften, ringene eller krokene, og erstatt dem med våre som er laget av hudvennlig titan.

Snille smykker fra Blomdahl.


Snille smykker fra Blomdahl, med Cubic Zirconia-stener.


HYGIENISK EMBALLASJE Du er den første som kommer i kontakt med ditt nye smykke fra Blomdahl. Det leveres nemlig i Clean Pack, en boble der smykket oppbevares hygienisk til du åpner forpakningen. Etiketten fungerer som en forsegling.

PRODUSERT I SVERIGE Blomdahl designes og produseres i Sverige. Det innebærer at vi har full kontroll over hele prosessen – fra leverandørleddet, via vår egen produksjon med montering og emballering av ferdige smykker, til levering i butikker og salonger. Vi kontrollerer og dokumenterer alt, slik at vi kan garantere at våre smykker er snille mot din hud.


HOLD BLOMDAHL SMYKKENE DINE FINE LANGE


· Ta av og rengjør dine hudvennlige smykker så ofte som mulig med vann og såpe. Børst eventuelt med en tannbørste. · Sørg for at smykkene bevarer sin vakre glød ved å unngå å få hårspray, alkohol og andre kjemikalier på dem. · Trykk sammen titanlåsens øye noe før bruk. Da sitter de bedre. · Utvid ringens åpning ved å føre endene forbi hverandre, ut til sidene (ikke trekk dem fra hverandre). · Riktig bruk av navlesmykke i medisinsk plast: Vri smykket rundt til du kjenner en viss motstand, og vend deretter smykket framover. Når du vil bytte, tar du bare av smykkedelen uten å røre staven.


Art no 309-0103 Rev 5 (2012:2)

www.blomdahl.com

Smyckesbok no