Page 1

HVAD HAR DU PÅ HVER DAG?


DINE HVERDAGS SMYKKER


Armbåndsur og vielsesring. Måske din yndlingshalskæde. Øreringe, der pynter i ørerne. Dine hverdagssmykker er en del af dig. De er aldrig i vejen, aldrig for meget. Altid rigtige. Og de er i konstant kontakt med huden. Og øreringe, næsesmykker og navlesmykker er i tættere kontakt end noget andet. Hvad tror du, din hud synes om de smykker, du bærer?

Blomdahl hudvenlige smykker med Swarovski-krystalperler.


VÆR GOD VED DIN HUD


Huden beskytter kroppen mod ydre påvirkninger. Du plejer den nænsomt med cremer og behandlinger – og vasker dit tøj i mildt vaskepulver. Alligevel kan man godt få problemer med huden. Man kan for eksempel få nikkelallergi, hvis man bærer smykker, der indeholder nikkel. Og det er en allergitype, der varer hele livet. Et sikkert valg til at vælge hudvenlige smykker, er at vælge Blomdahl.

Blomdahl hudvenlige smykker med Cubic Zirconia-sten.


SMYKKER TIL ALLE, OGSÅ ALLERGIKERE


Blomdahl fremstiller hudvenlige smykker, der er udviklet i samråd med hudlæger. Beviseligt hudvenlige øreringe. Mange allergikere, der har prøvet vores smykker, fortæller, at de for første gang i lang tid kan bære øreringe uden problemer. Vælg mellem nøje udvalgte plastformer og titan – af ren medicinsk kvalitet. Yderlaget af ”guld og sølv” lægges kun på de dele af smykket, der ikke kommer i kontakt med huden.

REN MEDICINSK TITAN

FORGYLDT/FORSØLVET TITAN

Blomdahl hudvenlige smykker med Swarovski-krystalsten.


EKSTRA OMSORG FOR BØRNENE


Børn skal naturligvis ikke udsættes for usunde stoffer og materialer*. Og det er ekstra vigtigt, når man bærer smykker, der er i kontakt med huden gennem længere tid. Blomdahl anbefales derfor både til børn og voksne, der ønsker at kunne bære smykker hver dag uden risiko for helbredet.

Blomdahl hudvenlige smykker med Swarovski-krystalsten.

* Nikkelallergi er den mest almindelige form for kontaktallergi, men smykker kan indeholde mange andre allergene stoffer, eksempelvis kobolt, palladium, guld, krom, epoxy og akrylater. De kan også indeholde giftige stoffer, som bly, og kræftfremkaldende stoffer, som formaldehyd.


BRUG DE ØRERINGE, DU HAR LYST TIL


Vi synes, smykker er flotte – i alle former og faconer. Derfor har vi udviklet en række særlige Blomdahlprodukter, der gør alle dine øreringe hudvenlige med et enkelt snuptag. Fjern blot stiften, ringen eller krogen fra dine øreringe, og erstat den med vores – fremstillet af hudvenlig titan.

Blomdahl hudvenlige smykker.


Blomdahl hudvenlige smykker med Cubic Zirconia-sten.


HYGIEJNISK INDPAKNING Du er den første, der kommer i kontakt med dit nye smykke fra Blomdahl. Det leveres nemlig i Clean Pack – en indpakning, der er hygiejnisk og forseglet, indtil du åbner den. Etiketten fungerer som forsegling.

FREMSTILLET I SVERIGE Blomdahl udvikles og fremstilles i Sverige. Det betyder, at vi har fuld kontrol med processen, hele vejen igennem. Fra leverandørerne, via vores egen produktion med montering og pakning af de færdige smykker, til levering i butik eller salon. Vi kontrollerer og dokumenterer alt for at kunne garantere smykker, der er gode ved din hud.


SÅDAN HOLDER DINE BLOMDAHLSMYKKER LÆNGERE


· Aftag og rens dine hudvenlige smykker med vand og sæbe så ofte som muligt. Børst dem eventuelt med en tandbørste. · Undgå at få hårspray, alkohol og andre kemikalier på dine smykker. · Pres titanlåsens øjer lidt sammen før brug, så sidder ørestikkerne bedre. · Udvid ringens åbning ved at føre enderne forbi hinanden, ud til siderne (træk dem ikke fra hinanden). · Anvend navlesmykkerne af medicinsk plast rigtigt. Skru smykket fast, indtil du føler en vis modstand, og ret så smykket fremad. Når du skifter smykke, så fjern ikke staven, men udskift blot smykkedelen.


Art no 309-0102 Rev 5 (2012:2)

www.blomdahl.com

Smyckesbok da  
Smyckesbok da