Page 1

Sådan får du styr på din stress 2-dages kursus - Kom hjem til mig! Jeg har en lys rummelig stue med syv stole... Hjemligt, personligt og roligt. Sådan ønsker jeg at undervise og derfor, som noget ganske nyt, afholder jeg stresskurset hjemme. Det betyder private forhold med god tid til den enkelte, fordi deltagerantal er begrænset.

Er du én af de eksklusive syv, der er plads til?

Dit udbytte af kurset: • • • • • • • • • •

Du får øget viden om stress Du bliver bevidst omkring grænser Du lærer at hjælpe dig selv først, før du hjælper andre Du får viden om, at sige NEJ også er at sige JA til dig selv Du bliver introduceret til stressdagbogen (detektivarbejde) Du får indblik i nogle af dine tanker og lærer nye mønstre, der støtter dig Du får genopfrisket ”sund fornuft” med kost, motion, søvn, fritid og fridage Du bliver mindet om at ”mærke din krop” og hvor vigtigt det er at lytte til de signaler, den giver dig Du modtager bogen ”7 gode vaner” hvor vi arbejder med, at skabe overblik over opgaver, prioritere og handle proaktivt Og helt unikt i tillæg til dette kursus – er der afsat en søndag med to timers træning i yoga og meditation med ekstern yogalærer

Hvem henvender kurset sig til?

• Dig der gerne vil vide mere om, hvad du selv kan gøre for at slippe af med stress • Dig der vil have værktøjer til at undgå stress eller tackle at være omkring mennesker med få ressourcer (eks. hvis du er arbejdsgiver og savner viden om stress)

Undervisningsform:

• Det er en god blanding af reel undervisning med foredrag, individuelle øvelser, hjemmearbejde, skriftlige tilbagemeldinger og der er bevægelse i form af yoga og meditation samt silent walk

Bruttolønsordning:

• Det kan være muligt for dig via din arbejdsgiver, at få udgiften til kurset trukket i din bruttoløn hvilket betyder, at du indirekte betaler før skat og dermed opnår skattebesparelse. Det vil svare til, at du får kurset til ca. halv pris. Kontakt din arbejdsplads for at høre nærmere.

www.sannejuel.dk


Praktiske oplysninger:

Underviser/e:

Stressrådgiver Sanne Juel og ekstern yogalærer

Dato:

Datoer for 2013 endnu ikke fastlagt - kontakt mig på coaching@sannejuel.dk for nærmere info.

Sted:

Svalevænget 8, 4700 Næstved

Pris:

Kr. 4.995,- ekskl. moms

Tilmelding først gældende ved indbetaling på konto 6220 2050415 efter ”først til mølle princippet”. Send derpå mail til coaching@sannejuel.dk - skriv i emnelinje ”Jeg kommer hjem til dig”.

Bruttolønsordning:

Undersøg via din arbejdsgiver om udgiften til kurset kan trækkes i din bruttoløn.

Fortæring:

Er inkl. i prisen med sandwich, the og frisk frugt.

Bøger:

Inkl. i prisen er også undervisningsmateriale der bla. består af bogen ”7 gode vaner” af Stephen R. Covey samt meditations-cd.

Professionel og fokuseret med humor

“Sanne Juel er professionel, kompetent og fokuseret på resultater på en effektiv og humoristisk facon. Jeg kan varmt anbefale Sanne. Derudover er hun grundig og tager enhver opgave med alvor og fokus på at komme i mål” - Sofia Manning.

Kort om mig:

Certificeret stressrådgiver fra www.forebygstress.dk. Certificeret Life- & Businesscoach fra Manning Inspire. Har i otte år beskæftiget mig med Life- & Businesscoaching og arbejder yderligere som karriererådgiver i Civiløkonomernes a-kasse, hvor jeg er journalist på karriereartikler. Du kan læse mere på min hjemmeside www.sannejuel.dk under “profil”.

Er du interesseret i et foredrag til arbejdspladsen eller et individuelt stressforløb, så kontakt mig gerne på mobil +45 504 504 16 eller på coaching@sannejuel.dk

www.sannejuel.dk

Sanne Juel stresskursus 2013  

Brochure om 2-dages stresskursus

Sanne Juel stresskursus 2013  

Brochure om 2-dages stresskursus

Advertisement