Page 1

Koster jeres

byggeprojekt penge og kræfter?

Vi hjælper gerne projektet helt i mål og sparer jer for energi i mere end én forstand... • tilbygninger • fritidshuse • snedkerarbejde • energivejledning • nye vinduer og døre • efterisolering af klimaskærmen

- tømrerfirma siden 1970

www.pribohuset.dk


Stolte

håndværkstraditioner siden 1970

Pribo-Huset er et familiedrevet tømrerfirma - startet af Jørgen Henriksen i 1970, og overtaget af sønnen Brian Henriksen og nevøen Kenneth Henriksen i 2006. Vi udfører alle former for tømrer-, snedker- og glarmesteropgaver - lige fra mindre specialopgaver til servicering af boligforeninger m.m. Vores fokus ligger altid på at energioptimere og holde en høj kvalitet i materialevalg og udførelse.

Helårshuse/Træhuse

Redskabsskure

Fritidshuse

Snedkeri

Tilbygninger

Tagrenovering

www.pribohuset.dk


Vi tilbyder bl.a.: Snedkerarbejde udført på eget værksted Opskæring og tilpasning, f.eks. trapper og vinduesrammer Glarmesterarbejde Vi udskifter de gamle ruder til nye lavenergi-ruder Udbedring af rådskader Udskiftning af tag Energioptimering efter lovens krav Tømrerarbejde Gulvbelægning, vægge, lofter, køkkenmontering, udskiftning af dør- og vindueselementer m.m. Tilbygning/ombygning/nybyggeri Carporte, skure, tilbygninger til helårs- og fritidshuse + opførelse af helt nye huse Service/vedligehold Vedligehold af erhvervsejendomme, kommunale ejendomme og boligforeningsbyggerier Større byggeopgaver Eksempelvis skolerenovering - vi varetager alle faser fra rådgivning til udførelse

www.pribohuset.dk


Få lavet et gratis

energitjek af din bolig

www.papiruldvordingborg.dk

En naturlig del af professionel håndværksydelse... Hos Pribo-Huset lægger vi meget vægt på energirigtigt byggeri, og har stor erfaring indenfor energioptimering af både private huse og større ejendomme. Vi har 2 uddannede Energivejledere - Brian Henriksen og Rasmus Kristiansen - som løbende efteruddanner sig og indgår i netværksgrupper for at være helt up-to-date på området. Vores Energivejledere undersøger bygningen som helhed og spotter let, hvor det største potentiale for besparelser ligger.

Rasmus Kristiansen


Spar op til

50% på varmeregningen

Spar på varmen, pengene og miljøet med papiruldsisolering! Papiruld er et effektivt og miljøbevidst materialevalg, når du vil efterisolere. Pribo-Huset har derfor valgt papiruld til isolering af mange lofter, hulmure og gulve - til stor tilfredshed for vores kunder. Resultaterne viser at: • varmeregningen daler med op til 50% • indeklimaet bliver mærkbart bedre • forbruget af CO2 reduceres til gavn for miljøet Hos Pribo-Huset køber vi udelukkende papiruld gennem Papiruld Danmark - det giver sikkerhed for, at kvaliteten er i orden, og at produktet er gennemtestet af uvildige instanser. Kontakt gerne vores specialis Rasmus Kristiansen på tlf. 4063 6328 for at høre mere.

www.papiruldvordingborg.dk


Kenneth Henriksen Tømrermester mobil 4083 6328 kenneth@pribohuset.dk

Brian Henriksen Tømrermester/Energivejleder mobil 4085 6328 brian@pribohuset.dk

Rasmus Kristiansen Energivejleder mobil 4063 6328 rasmus@pribohuset.dk

- tømrerfirma siden 1970 Skovbrynet 3 4773 Stensved Tlf. 5538 6328

www.pribohuset.dk

Pribo-Huset  

Brochure Pribo-Huset 2013

Pribo-Huset  

Brochure Pribo-Huset 2013

Advertisement