Page 1

Niveau-måler for sandfang til vaskehaller Har du styr på dit sandfang? ...Ved du, hvor meget sand, der er i dit sandfang? ...Ved du, hvor meget sand, der blev suget op, da den sidst blev tømt?

Hvis du kan svare NEJ til bare ét af ovenstående spørgsmål, så er dette produkt noget for dig! Dit sandfang sørger for, at der ikke slipper rester af sand eller slam ind i genbrugsvandet til din vaskemaskine. Du har sikkert også en tømningsaftale med et slamsugningsfirma, som regelmæssigt kommer og tømmer dit sandfang.

Men har du styr på de tre spørgsmål, vi stillede i starten? Vi tilbyder dig at holde styr på, om dit sandfang skal tømmes, eller om der er plads til mere, inden det skal tømmes. Når det bliver tømt, holder vi også styr på, om du bliver afregnet for den rette mængde. Du får en kontinuerlig måling af dit sandfang og slipper for faste tømninger. Hvis du ønsker selv at holde styr på dit sandfang, kan du vælge én af vores webbaserede løsninger, hvor du selv kan overvåge flere sandfang eller olie/fedtudskillere på et sted, og samtidig spare penge - sandsynligvis mange penge.

Kontakt os for yderligere information.

Sandfang

Vand ind

Vand ud

Sand

Viruma Teknik Kirkebakken 54 DK-4736 Karrebæksminde Tlf. +45 7023 7110 info@virumateknik.dk www.virumateknik.dk

Profile for Stina Weitemeyer

Niveaumaaler sandfang  

Produktblad Viruma Teknik

Niveaumaaler sandfang  

Produktblad Viruma Teknik

Advertisement