Page 1

INDUSTRI-/LEDHEJSEPORTE - løsninger på et højt niveau


INDUSTRI-/LEDHEJSEPORTE - løsninger på et højt niveau.

Type 709

Porte til industri og erhverv Industri-/Ledhejseporte er ideelle til anvendelse i industrihaller, på brandstationer, i logistikcentre samt på gårde og værksteder og leveres i alle størrelser. Viruma Doors tilbyder udelukkende porte af høj kvalitet med tekniske komponenter, der giver dig den højeste sikkerhedsstandard. Portene er fremstillet af det tyske firma Günther, som i mere end 30 år har været kendt for at producere pålidelige og hårdføre industriporte. Vores team står altid parat til at finde den perfekte løsning, uanset om det er en enkelt port eller en komplet systemløsning til store projekter. Vi fremstiller naturligvis dine ledhejseporte præcist efter de mål og krav, som skal opfyldes.

Type 909

Vores store udvalg giver en række af valgmuligheder og egenskaber: • Vælg mellem basismaterialer som stål, alu- minium eller en kombination af begge dele. • Individuelle portsektioner af høj kvalitet tilpasset efter dine portmål. • Portsektioner holdes sammen af rustfri beslag, som standard. • Panorama, delvis ruder el. helt lukket facade. • Porte med indbyggede døre eller med matchende sidedøre.

.

Type 707


Type 707 Type 707 er en moderne og pålidelig ledhejseport i topkvalitet, ideel til brug i alle bygninger med krav til effektiv varme-og lydisolering. Type 707 fås i standard bredde op til 12 meter, og yderligere bredder fremstilles efter forespørgsel. Modellen er udstyret med ekstra forstærkede profiler på indersiden, som er med til at sikre absolut sikkerhed og stabilitet, hvilket er væsentligt på store porte, som udsættes for ekstremt tryk. De enkelte sektioner er forbundet med rustfrie stålhængsler. Af øvrige egenskaber kan nævnes:

Dine krav er vores standard Portsektionerne kan opdeles i enkelte felter og sektioner eller i forskellige størrelser afhængig af, hvad der matcher facaden. Type 909 kan pulverlakeres med næsten alle RAL-farver, enten ensfarvet eller med forskellige farvede felter og sektioner.

• Portbladet er lavet af dobbelte stålplade- elementer, som er galvaniserede og malede. • Massiv polyurethanskumskerne, CFC-fri pentan garanterer robusthed samt bedste termiske og lydisolerende egenskaber. • Tykkelsen af sektionerne er 45 mm. • Sikkerhedstestet i henhold til den nyeste euro- pæiske standard DIN EN 13241-1. • 8 RAL-farver at vælge mellem som standard.

Type 707

Type 709 Ledhejseporten type 709 er en kombination af stålsandwichsektionerne fra 707 og aluminiumsrammesektionerne fra 909. Fordelene ved et sådant system er, at der opnås maksimal varmeisolering og optimal mængde lys. Type 909

Type 909 Type 909 er en ledhejseport i enestående kvalitet fremstillet af aluminium. Lysstyrke og gennemsigtighed, sikkerhed og æstetik, pålidelighed og modernitet - det er de særlige kvaliteter, der præger modellen. Den fuldstændige eller næsten fuldstændige gennemsigtighed giver indtryk af, at porten er åben, selv når den er forsvarligt lukket. Udvalgte egenskaber og muligheder: • Fremhæver den arkitektoniske karakter af din bygning. • Ideel til forskellige steder som produktions haller, lagerbygninger, garager, underjordiske parkeringspladser eller bilvaske. • Stort antal rudevariationer - f.eks. termoruder fremstillet af klart, afrundet eller tonet plastik- glas, enkelt rude eller komposit sikkerhedsglas. • Særligt til bilvaskehaller: ruder indrammet af specielle lister, som mindsker den uundgåelige opsamling af vand på portsektionerne, hvilket forlænger portens levetid. • Hjælper til at ventilere din bygning - særlig vigtigt ved drift af garager og underjordiske parkeringspladser. Fra udstansede ventilations- huller i ark til individuelle ventilationsfelter af åndbar strækmetal el. perforerede plader/gitre.

Ud over en høj kvalitet, giver modellen stor fleksibilitet i valget af design og udstyr, bl.a.: • Flere farvevarianter. • Fyldninger i de enkelte sektioner i aluminium. • Som ekstra udstyr kan vælges integreret gennemgangsdør i porte med en bredde på op til 7,5 meter. • Mulighed for matchende sidedøre. Der er også mulighed for udvidelse med faste elementer, som løfter det arkitektoniske udseende. De faste facadeelementer kan være fremstillet af samme elementer som ledhejseporten, hvorved design af port og facade matcher.

Type 709


- en del af Viruma ApS

Hvem er vi? Viruma ApS er et 100% danskejet firma, der har eksisteret i over 30 år. Vores virksomhed er beliggende i Karrebæksminde, og består af Viruma Doors, Viruma Security, Viruma Teknik samt webshoppen viruma-alarm.dk. Viruma Doors har specialiseret sig i industri-/ ledhejseporte til vaskehaller, halbyggerier, værksteder, parkeringskældre, m.fl. Vi leverer sikringsgitre, brandjalousier, bændelgardiner og pendeldøre til mange danske virksomheder, og har agentur for en af Europa´s største producenter inden for aluminiumsprofiler og porte. Viruma Doors har endvidere specialiseret sig i rullejalousier, som anvendes til kontorer, forretninger, kantiner, baraflukninger, kølerum og rumadskillelse, samt aflukning af dele i butikken og er leverandør til mange danske virksomheder. Vores mål er at tilbyde seriøse sikringsløsninger af høj kvalitet. Vi bestræber os altid på at udvælge produkter, hvor funktion, sikkerhed og design går op i en højere enhed. Hos Viruma er vi et stærkt hold af erfarne medarbejdere, og når du vælger produkter hos os, er du garanteret professionel rådgivning. Vores montører arbejder i hele Danmark, og den gode service er i højsædet.

Viruma ApS Kirkebakken 54 DK-4736 Karrebæksminde Tlf. +45 5599 3377 salg@viruma.dk www.viruma.dk

Doors-ledhejseporte-webudgave  
Doors-ledhejseporte-webudgave  
Advertisement