Page 1

BRANDJALOUSIER/BRANDTÆPPER - brandsikring til butikker, centre, fabrikker m.m.


BRANDJALOUSIER/BRANDTÆPPER - brandsikring til butikker, centre, fabrikker m.m.

VR60

E240

Forhindrer ilden i at brede sig... Viruma Doors tilbyder de mest moderne og modstandsdygtige jalousier og tæpper mod brand og røg. Alle vores produkter er testede og certificerede efter gældende regler og opfylder lovkravene. Produkterne er designet med lang holdbarhed og sikring mod brand og røg som hovedformål, og opfylder de strengeste sikkerheds- og forsikringskrav (se skema s. 2). Udvalget af brandjalousier- og tæpper er stort, og vi er specialister i at finde den optimale løsning til såvel den lille butik, som det store indkøbscenter med komplekse sikringssystemer. Du finder her i brochuren en oversigt over et udvalg af vores mest anvendte produkter. Kontakt os gerne for at få yderligere informationer om det enkelte produkt.

Brandjalousi E30/60 - E240 - flammesikring! Disse brandjalousier er egnede til forskellige anlæg fra små serveringsluger i kantiner til store lager åbninger, herunder storkøkkener, butikker, centre, lagre, fabrikker og parkeringspladser. Brandjalousi E30/60 er blevet testet efter nyeste EN-normer i op til 1 times brandbeskyttelse (indbygningsmotor). Brandjalousi E240 er blevet testet efter nyeste EN-normer i op til 4 timers brandbeskyttelse (udvendig motor).

E60

Jalousierne er konstruerede af profiler/måtte i galvaniseret stål med mulighed for en omfattende vifte af pulverlakerede farver fra RAL-skalaen. Sikkerhedsfunktionerne er optimale i Brandjalousi E30/60 - E240, og den høje sikkerhed giver en automatisk og hastighedskontrolleret lukning af jalousiet i tilfælde af brand signal og alm. brug. Jalousierne giver mulighed for tilkobling af lokalt brandsystem (f.eks. ABA-anlæg), herunder varme-/røgalarmer. E30/60 - maksimal str. (BxH): 4 x 2,5 meter. E240 - maksimal str. (BxH): 7 x 7 meter.

Brandjalousi VR60 eller ledhejseport PS60 flamme- og varmesikring i et! VR60 er et revolutionerende produkt, der er designet til at give 60/60 minutters brandsikring mellem de enkelte rum. Hidtil har det kun været store brand- og skydedøre, der har kunne klare brandkravet om isolering, men med det unikke design af brandjalousi VR60 får man alle fordelene ved et rullende brandjalousi eller en ledhejseport, som kan opbevares over et evt. nedsænket loft. Samtidig opfyldes kravene til


flamme og isoleringsevne i overensstemmelse med nyeste brandkrav. Det unikke ved jalousiet eller ledhejseporten er, at det ikke stjæler al vægpladsen, som den almindelige brandskydedør gør. Det gør, at den kan beskytte mod både flammer og varme. Jalousiet er, som standard, drevet af en elektronisk motor. Jalousiet eller porten lukker automatisk i tilfælde af strømsvigt/brand. Automatikken har indbygget ABDL anlæg. Maksimal str. (BxH): 6 x 5 meter, maks. 22m2.

FVR121

Brandtæppe FVR121 og EW60 FVR121 er til adskillelse af arealer i overensstemmelse med EN 1634-1. Med dette brandtæppe har du garanti for afskærmning af flammer i 120 minutter. Det er også muligt, med vores Brandtæppe EW60, at have både afskærmning af flammer og varme i op til 60 min.

VR60

Brandjalousi Fireroll AO – specielt velegnet til skibsfartøjer!

Det lette materiale medfører nedsatte krav den til konstruktion, hvortil brandtæppet skal fastgøres - eksempelvis i gamle bygninger.

Dette jalousi er blevet udviklet med henblik på at kombinere et højt niveau af sikkerhed og et æstetisk udseende. Fireroll AO er afprøvet med succes og er godkendt af førende amerikanske marinemyndigheder, herunder Lloyds, American Bureau of Shipping, US Coast Guard og Bureau Veritas. Jalousiet er elektronisk styret.

FVR121 og EW60 har mulighed for tilkobling af lokalt brandsystem og for tilkobling af op til 12 røgdetektorer. Maksimal str. på begge systemer (BxH): 8 x 5 meter.

Maksimal str. (BxH): 7 x 4 meter.

x

EI2 30-C

BD-30

x

x

x

EI2 30-C

BD-30-M

x

x

x

EI2 60-C

BD-60

x

x

x

E 30-C

F-30

x

x

E 60-C

F-60

x

x

BRANDTÆPPE EL120

x

BRANDTÆPPE EW120

BRANDJALOUSI VR60

BRANDJALOUSI E240

BRANDJALOUSI E60

RØGGARDIN D120

BRANDTÆPPE EW60

BRANDDØR TO-FLØJET

BS-60

EU-BRANDKLASSSER

BRANDTÆPPE FVR121

BRANDDØR ENKELTFLØJET

EI2 60-C A2-s1,d0

PRODUKTER

FVR121

GL. BRANDKLASSER

EW60 Strålevarme 60 min.

x x

x

x

x

x x

EW 120 (strålevarme)*

x

EI 90 E 120 Røg * EW 120 er godkendt på begge sider

x x


- en del af Viruma ApS

Hvem er vi? Viruma ApS er et 100% danskejet firma, der har eksisteret i over 30 år. Vores virksomhed er beliggende i Karrebæksminde, og består af Viruma Doors, Viruma Security, Viruma Teknik samt webshoppen viruma-alarm.dk. Viruma Doors har specialiseret sig i industri-/ ledhejseporte til vaskehaller, halbyggerier, værksteder, parkeringskældre, m.fl. Vi leverer sikringsgitre, brandjalousier, bændelgardiner og pendeldøre til mange danske virksomheder, og har agentur for en af Europa´s største producenter inden for aluminiumsprofiler og porte. Viruma Doors har endvidere specialiseret sig i rullejalousier, som anvendes til kontorer, forretninger, kantiner, baraflukninger, kølerum og rumadskillelse, samt aflukning af dele i butikken og er leverandør til mange danske virksomheder. Vores mål er at tilbyde seriøse sikringsløsninger af høj kvalitet. Vi bestræber os altid på at udvælge produkter, hvor funktion, sikkerhed og design går op i en højere enhed. Hos Viruma er vi et stærkt hold af erfarne medarbejdere, og når du vælger produkter hos os, er du garanteret professionel rådgivning. Vores montører arbejder i hele Danmark, og den gode service er i højsædet.

Viruma ApS Kirkebakken 54 DK-4736 Karrebæksminde Tlf. +45 5599 3377 salg@viruma.dk www.viruma.dk

Profile for Stina Weitemeyer

Doors-brandsikring_webudgave  

Brochure om brandsikringsprodukter fra Viruma

Doors-brandsikring_webudgave  

Brochure om brandsikringsprodukter fra Viruma