Page 1

Assortiment 2018

Reinigingsmiddelen Impregneermiddelen Voegmiddelen Steenlijmen

Het gebruik van onze producten is simpel & effectief!


WS onderhoudsproducten staan bekend om: Het aanbrengen van een beschermlaag! Het bestrijden van kalkuitbloei! Het afrekenen met algen en/of mos! Het ophalen/verdiepen van de kleur!

Beide producten toegepast op bovenstaande bestrating

Alle kalk is verdwenen met dit product!

Toegepast op deze bestrating

2


Reinigingsmiddelen 16,95 14,95

15,95 WS ADVANCE INHOUD 1 LITER WS Advance is een zuurvrije reiniger die geschikt is voor het schoonmaken van uw bestrating, maar dient tevens altijd aangebracht te worden voordat er impregneermiddelen, zoals WS Seal & Protect of WS Imperial Black, worden gebruikt. Door het gebruik van WS Advance kan het impregneermiddel goed in de bestrating trekken.

U kunt met 1 es WS Advance gemiddeld een oppervlakte reinigen van circa 50 m2.

WS GREEN CLEAN INHOUD 1 LITER

WS KALKUITBLOEI VERWIJDERAAR INHOUD 1 LITER Last van witte vlekken op uw bestrating veroorzaakt door kalkuitbloei of zaagslijpsel? Dan kunt u met de zoutzuurvrije WS Kalkuitbloei Verwijderaar het probleem oplossen. Dit product is speciaal ontwikkeld om kalk op eenvoudige wijze te bestrijden.

Voor het verwijderen van groene aanslag op uw bestrating. Na het gebruik van WS Green Clean behoren algen en mossen tot de verleden tijd! Schrobben of het gebruiken van een hogedrukspuit is niet nodig.

U kunt met 1 es WS Green Clean gemiddeld een oppervlakte reinigen van circa 100 m2.

Het gemiddelde verbruik van WS Kalkuitbloei Verwijderaar is afhankelijk van de mate van uitbloei en het type bestrating. 3


Beide toegepast op deze bestrating

De kleur is met dit product enorm opgehaald!

4


Impregneermiddelen

24,95

22,95

WS IMPERIAL BLACK INHOUD 1 LITER

WS SEAL & PROTECT INHOUD 1 LITER

Is uw antraciete/zwarte bestrating of zijn uw muurblokken verkleurd en toe aan een opknapbeurt? Dan biedt WS Imperial Black uitkomst. Na gebruik hechten vuil, algen en/of mos minder snel en is uw bestrating onderhoudsvriendelijker! Uw bestrating wordt weer donker van kleur en tegelijkertijd voorzien van een impregneerlaag.

Uw nieuwe bestrating direct impregneren voor een langere levensduur? Of uw verkleurde/ vergrijsde bestrating juist weer nieuw leven inblazen? WS Seal & Protect verdiept de kleur en brengt een beschermlaag aan waardoor extern vuil, zoals groene aanslag, minder kans heeft zich te hechten aan de bestrating. Eerst reinigen met WS Advance en daarna behandelen met WS Seal & Protect en uw bestrating gaat weer een tijd mee!

U kunt met 1 es WS Imperial Black 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van circa 15 m2.

U kunt met 1 es WS Seal & Protect 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van circa 15 m2. 5


Beide toegepast op deze bestrating

Daarna behandelen met WS Advance en WS Imperial Black voor een optimaal resultaat

Onbehandeld

6

Verwijder eerst de kalk met WS Kalkuitbloei Verwijderaar


Voegmiddelen

17,50

24,95

WS VOEGKRUISJES VERPAKKING 100 STUKS Met WS Voegkruisjes worden uw terrastegels altijd op de juiste voegbreedte gelegd! Een ideaal product voordat u aan de slag gaat met WS Voegmortel.

47,95

47,95 47,95

WS VOEGMORTEL INHOUD 12,5 KG Eenvoudig in gebruik en zeer effectief. WS Voegmortel zorgt ervoor dat uw terras onkruidvrij blijft! Leverbaar in de kleuren Basalt, Beige en Grijs zodat er altijd een kleur te vinden is die past bij uw bestrating.

7


Beide toegepast op deze bestrating

De kleur is met dit product enorm opgehaald!

Beide toegepast op deze bestrating 8


Steenlijmen 14,95

WS PU-SPUITLIJM INHOUD 500 ML Een hoogwaardige kant-en-klare polyurethaan lijmschuim voor het verlijmen van allerlei steensoorten, zoals stapelblokken of muurelementen.

9,95 WS POLYMEERKIT ZWART INHOUD 290 ML

22,

95

WS STEENLIJM POEDER INHOUD 15 KG Even water toevoegen en u heeft een gebruiksklare mortel waarmee u bijvoorbeeld muurtjes, borders van gebakken bestrating of natuurstenen stapelelementen kunt lijmen. WS Steenlijmpoeder is weerbestendig, heeft een hoge kleefkracht, is extra vloeibaar tijdens gebruik en wordt snel hard na verwerking!

Multifunctionele montagelijm voor het afdichten/verlijmen van de meest voorkomende sierbestratingsof bouwmaterialen. Geschikt voor vele toepassingen en constructies.

24,95

WS REININGSDOEKJES VERPAKKING 150 STUKS WS Reinigingsdoekjes zijn handig en uiterst doeltreffend. Deze doekjes verwijderen niet uitgeharde MS Polymeer, hybride, siliconenkit en PU-Schuim, olie, de meeste lijmen, verven en vet van handen, gereedschappen en ondergronden.

9


Kijk op onze website www.wstuinproducten.nl voor een verkooppunt bij u in de buurt!

10


Het gebruik van onze producten is simpel & effectief!


Tuinproducten

Dorus Rijkerskade 6 2315 WB Leiden info@wstuinproducten.nl www.wstuinproducten.nl

Volg ons voor meer inspiratie www.facebook.com/wsallproducts

Profile for Weemen

WS assortiment 2018  

Reinigingsmiddelen Impregneermiddelen Voegmiddelen Steenlijmen

WS assortiment 2018  

Reinigingsmiddelen Impregneermiddelen Voegmiddelen Steenlijmen

Profile for weemen
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded